"Jendhela kesempatan mbukak": Tikhanovskaya ngumumake gelombang protes anyar ing Belarus

101

Mantan calon presiden Belarusia, lan saiki "pemimpin" oposisi Belarusia, Svetlana Tikhanovskaya, ngancam Belarus kanthi gelombang protes anyar.

Tikhanovskaya sepisan maneh nyebut Lukashenko "ora sah" lan ngumumake gelombang protes anyar. Miturut dheweke, oposisi Belarusia nyiapake "fase protes aktif", nanging ora nemtokake kapan protes marang panguwasa republik direncanakake.



Ketoke, Tikhanovskaya lan wong-wong ing mburi dheweke mutusake kanggo njupuk kauntungan saka kahanan sing muncul sawise pesawat Ryanair ndharat ing Minsk lan nyoba maneh kanggo nggulingake Lukashenko. Miturut oposisi, protes marang panguwasa republik bakal nampa dhukungan internasional. Mangkono, oposisi bakal nyoba njupuk kauntungan saka kahanan kasebut kanthi nambah tekanan marang Lukashenko.

Tikhanovskaya wis nyatakake yen "rezim" ana ing ambang "isolasi lengkap" lan akeh negara, sing dipimpin dening AS lan EU, nglawan.

(...) Kita kudu tumindak - jendhela kesempatan mbukak. Ora ana maneh sing kudu ditunggu - teror kudu mandheg sepisan lan kanggo kabeh. Kita wiwit nyiapake fase aktif tekanan anyar

- Tikhanovskaya ngandika, nambahake yen oposisi mutusake kanggo nggabungake pasukan kanggo nambah tekanan marang Lukashenko.

Rencana oposisi kalebu tuwuhing "gerakan partisan" ing Belarus, menangake pasukan keamanan lan pejabat, rehabilitasi peserta protes, lsp. lan liya-liyane.

Sabanjure, Presiden Belarus Alexander Lukashenko sadurunge nyatakake yen protes dalan ing republik kasebut "ora bisa ditindakake maneh" amarga wong-wong "ngerti esensie."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    101 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 31
      26 May 2021
      uga, ing wangun murni Karkusha eseman mung ala
      1. + 43
        26 May 2021
        Lan kaya ngono - tangane dalang ana ing bokong ...
        1. + 20
          26 May 2021
          Persis! Ing latar mburi tekad sing dituduhake Old Man kanggo nolak tumindak Barat sajrone ngatur protes, aku rumangsa manawa pacification lan penindasan protes sing bakal teka bakal dadi luwih tegas lan angel.
          Saiki, penyelenggara rahasia anyar ing Belarus wis diidentifikasi, lan saiki KGB lan FSB ngawasi jaringan sosial.
          Aku iki bakal dadi retakan pungkasan presiden sing kalah.
          1. -9
            26 May 2021
            Kutipan saka mojohed2012
            ...Aku iki bakal dadi retakan pungkasan presiden sing kalah ...

            Apa ora banget awal kanggo ngrameke kamenangan Panjenengan? Akeh wong nulis Tikhanovskaya, nanging ketoke urip ing beyo saka negara tuan rumah wis dadi penake kanggo dheweke ing kabeh babagan, lan misale jek dheweke ora pengin nyerah urip iki.
            Conto Navalny lan kabeh riffraff liberal ing Rusia langsung teka ing atine, sing wis tau nyoba dhuwit manca edan, ora nolak.

            Tanpa nggawe khayalan babagan Lukashenko lan nasionalis lokal sing diasuh, aku pengin ngelingake sampeyan yen Belarus ndhukung ekonomi kanthi biaya Rusia, nanging ngupayakake integrasi sing luwih cedhak kanthi angel lan biaya sing signifikan kanggo Rusia.

            Kanggo AS lan EU, kesempatan sing apik saiki wis muncul lan alasan kanggo ngencengi sekrup maneh ing hubungane karo Belarus, lan yen langkah-langkah kasebut drastis, durung dingerteni kepiye reaksi penduduk Belarus. kanggo iki lan apa biaya Rusia bakal ditanggung.
            1. +5
              26 May 2021
              Quote: kredo
              Apa ora banget awal kanggo ngrameke kamenangan Panjenengan? Akeh wong nulis Tikhanovskaya, nanging ketoke urip ing beyo saka negara tuan rumah wis dadi penake kanggo dheweke ing kabeh babagan, lan misale jek dheweke ora pengin nyerah urip iki.

              Guaido uga ngaso kanggo sawetara wektu, nanging sauntara sawetara negara wis mundur pangenalan saka status minangka Presiden Venezuela, amarga lack lengkap prospek kuwi. Kekosongan presiden diisi dening Maduro.
              1. +2
                26 May 2021
                Kutipan: Nyrobsky
                Quote: kredo
                Apa ora banget awal kanggo ngrameke kamenangan Panjenengan? Akeh wong nulis Tikhanovskaya, nanging ketoke urip ing beyo saka negara tuan rumah wis dadi penake kanggo dheweke ing kabeh babagan, lan misale jek dheweke ora pengin nyerah urip iki.

                Guaido uga ngaso kanggo sawetara wektu, nanging sauntara sawetara negara wis mundur pangenalan saka status minangka Presiden Venezuela, amarga lack lengkap prospek kuwi. Kekosongan presiden diisi dening Maduro.

                Venezuela adoh banget kanggo EU mbuwang wektu, gaweyan lan, sing paling penting, dhuwit. Dadi, dheweke ngetutake AS lan tenang.

                Nanging Belarus banget cedhak karo EU lan luwih gampang diakses babagan ngupayakake kabijakan kasebut, mula banget awal kanggo diskon Tikhonovskaya, amarga Lukashenko minangka mungsuh pribadine, sing misahake dheweke lan anak-anake saka bojone lan bapakne.
                1. +9
                  26 May 2021
                  Kutipan: Tikhanovskaya:
                  jendhela kesempatan mbukak.
                  Aku kaget amarga mung foto dheweke kanggo artikel iki! ngguyu Yaiku.


                  Napa Tikhanovskaya ing foto kasebut nyorot susu ing blus tembus kanthi liontin seksi ing rantai? Dheweke wis tau ngidini dhéwé iki sadurunge.
                  Aku ndeleng foto dheweke lan mikir: salah siji dheweke tanpa bra - lan susu dheweke kendur lan nyebar ing arah sing beda; Utawa iku khayalan optik sadar kanggo dheweke - nggodho kanggo wong.
                  Dheweke ketoke mikir sing wong Belarusian bakal ngetutake dheweke kanggo protes kanggo marga saka susu piyambak? Nalika padha ngomong, "jendhela kesempatan" mbukak kanggo wong! "Enchantress" saka luar negeri!
                  Aku uga seneng karo Belarusian "Joan of Arc"! ora ngguyu
                  1. +2
                    26 May 2021
                    Piye wae aku ora nggatekake, nanging sampeyan ora bisa ngapusi mripat sing dilatih wanita ... apik
                    Deleng dheweke, telung patung monumental saka pesen video sing misuwur iki langsung katon ing ngarepku.
                    Ora ana wektu kanggo boobs ... am
                  2. +1
                    26 May 2021
                    Iki ora babagan susu, Tatyana. Gambar iki ketoke dijupuk ing cahya gawean ing jero ruangan. Loro iluminator ditunjuk ing subyek ing sisih tengen lan kiwa, kanthi sudut 45 derajat lan rada ndhuwur tingkat mripat. Mulane, bayangan dibentuk saka pinggir jaket. (uga ana wewayangan sing padha ing gulu) Mripat manungsa ora bisa ndeleng. Lan optik bakal langsung nandheske iki lan nuduhake ing foto. Aku rada tertarik karo fotografi...
                    1. 0
                      27 May 2021
                      Kutipan: Andrey Nikolaevich
                      Loro iluminator ditunjuk ing subyek ing sisih tengen lan kiwa, kanthi sudut 45 derajat lan rada ndhuwur tingkat mripat. Mulane, bayangan dibentuk saka pinggir jaket. (uga ana wewayangan sing padha ing gulu) Mripat manungsa ora bisa ndeleng. Lan optik bakal langsung nandheske iki lan nuduhake ing foto.

                      Bener banget! Fotografer lan teknisi lampu uga seniman! Padha bisa nggunakake cahya, lelenggahan lan nuduhke sitter kanggo nandheske utawa mbenerake cacat ing tampilan saka wong ing pigura.

                      Ya, ana cahya ing Tikhanovskaya saka loro-lorone, nanging ora rada ndhuwur tingkat mripat, kaya sing sampeyan ucapake, nanging mung ngarahake ing tingkat gulu - mung ing ngisor dagu - lan iki ndhelikake lempitan saka gulu tuwa lan dagu pindho, nanging emphasis tiba sacara seksual ing susu! ngguyu

                      Yen cahya diarahake ing ndhuwur mata, kaya sing sampeyan ucapake, mula ora ana bayangan ing bathuk - cedhak rambut ing ndhuwur - lan tas ing mripate ora bakal katon. Lan pandelengan ora bakal dadi prentah, sanajan dheweke motret saka ngisor munggah - saka tingkat lengen mbengkongaken.

                      Inggih, Andrey Nikolaevich! Sampeyan mbokmenawa njupuk akeh foto apik.
                      1. 0
                        27 May 2021
                        Matur nuwun Tatyana, mesthi.) Nanging aku mung amatir. Umumé, aku nemokake buku ing perpustakaan sing minangka pandhuan foto, diterbitake taun 1956. Pracayaa, kabeh wis diterangake ing kono supaya aku kaget. Aku bener nyoba kanggo njupuk saka iku. PS Lan sampeyan cepet nyalin dhuwur cahya. bener. Aku ora nyawang kanthi tliti. Sampeyan kudu njupuk foto. Mungkin sampeyan bakal ngluwihi Riefenstahl.)
                  3. +2
                    26 May 2021
                    *Aku ndeleng foto dheweke lan mikir: dheweke ora nganggo bra - lan susu dheweke kendur lan nyebar ing arah sing beda; Utawa iku ilusi optik sing sadar kanggo dheweke - nggodho kanggo wong lanang.*
                    M-iya. Jujur, nganti sampeyan fokus ing babagan iki ... Aku ora fokus ing babagan iki.
                    Saiki aku nandhang sangsara saben jam!..
                    Lan pitakonan babagan payudara Tikhanovskaya wiwit kuwatir karo bagean umum!
                    1. 0
                      27 May 2021
                      Sing apa tegese - mripat wadon. Kita wong, sanalika kita ndeleng bulges ing awak, langsung mateni kabeh proses pamikiran, nalika wanita ndeleng kanggo ROOT. Dheweke mikir, ngerti.) Alam.. Ora ana sing bisa ditindakake.)))
                  4. 0
                    27 May 2021
                    Yagene lan marang sapa persis sampeyan takon pitakonan kasebut ing kene? Takon dheweke dhewe, bisa uga dheweke bakal mangsuli. Sampeyan bisa nemokake alamat dhewe utawa menehi pitunjuk?
          2. +3
            26 May 2021
            Kutipan saka mojohed2012
            Aku iki bakal dadi retakan pungkasan presiden sing kalah.

            Setuju banget karo sampeyan!
            Kanggo koruptor, kriminal, instigator, "presiden" Juanita Tikhanovskaya, dheweke kanthi ati-ati nggarap dhuwit recehan perak lan pesenan layanan khusus Lithuania kanggo ngrusak "rezim Lukashenko" sabisa-bisa. Ora bakal bisa, mesthi. eseman
            1. +9
              26 May 2021
              Lan sing pungkasan: ngapa Sveta-cutlet supaya urgently disebut "abang abang staggering"? Ya, amarga ora suwe - sawise publikasi wahyu Protasevich - ora bakal ana sing nindakake iki, sisa-sisa pungkasan saka panyengkuyung "zmagars" bakal bubar: sing bakal mlayu ing luar negeri, sing bakal ditahan / dikunjara, lan mayoritas, stunned dening "lagu" saka "nightingale" Protasevich, bakal ngidoni indignantly lan bakal selawase nolak kanggo ndhukung scammers-pengkhianat!
        2. +2
          26 May 2021
          Lha, kaya bocah... njijiki tenan... ana sing ngelus-elus drijine ing bokonge... Yana njerit.
          1. + 12
            26 May 2021
            Wis telat kanggo kesusu. Protasevich wis makarya kanggo KGB, ratting metu accomplices, residents, agen, kurator, lan saluran financial. Lan sing paling penting: saiki Protasevich bakal siaran ing TV kabeh sing dibutuhake kanggo KGB. Dhèwèké bakal ngandhani kowé pira dhuwit pérak sing didol ing tanah kelairané lan marang sapa. Dheweke bakal ngandhani babagan rencana insidious Polandia kanggo ngrebut wilayah Belarus Kulon, babagan rencana ngrusak ekonomi Belarusia. Bakal dadi luwih populer tinimbang ing Nexta.
        3. +9
          26 May 2021
          Ing latar mburi rag fasis ... carane simbolis.
          1. 0
            27 May 2021
            Apa sampeyan ngomong babagan tricolor? Utawa awan kuning?
        4. -16
          26 May 2021
          Kutipan saka paul3390
          Lan kaya ngono - tangane dalang ana ing bokong ...

          Iki, mesthi, bener, nanging kasunyatan sing Lukashenko tumindak banget kasar lan clumsily uga kasunyatan.
          1. + 10
            26 May 2021
            Kutipan saka: aleksejkabanets
            Iki, mesthi, bener, nanging kasunyatan sing Lukashenko tumindak banget kasar lan clumsily uga kasunyatan.

            Kasunyatane yaiku "uga" ing kasus iki ditulis bebarengan.
            Nanging Lukashenko makarya kanthi efektif, nahan wong sing dikarepake. Apa gunane wong edan lan nenun jala? Kanggo apa, kanggo sapa?
            1. +1
              26 May 2021
              Quote: Sidor Amenpodestovich
              Kasunyatane yaiku "uga" ing kasus iki ditulis bebarengan.

              Matur nuwun kanggo komentar sampeyan.
              Quote: Sidor Amenpodestovich
              Nanging Lukashenko makarya kanthi efektif, nahan wong sing dikarepake. Apa gunane wong edan lan nenun jala?

              Iku kabeh teka menyang sanksi ekonomi lan tekanan umum ing Belarus. Aku iki bisa wis nyingkiri.
              1. +1
                26 May 2021
                Carane supaya? Nembak pesawat nganggo rudal? Iki malah luwih elek.
                Inggih, ing Stalin, akeh mantan agen Komintern padha meneng-menengan liquidated malah sadurunge Perang Donya II, lan sawise Perang Donya II, agen Soviet kabuka smuggled metu mantan jenderal kekaisaran lan kolaborator ing Finlandia lan ing saindhenging Eropah Wétan. Apa sampeyan uga nawakake? Nyolong kanthi diam-diam, kaya sing ditindakake dening wong Ukrainia babagan mantan hakime?
              2. 0
                26 May 2021
                Kutipan saka: aleksejkabanets
                Aku iki bisa wis nyingkiri.

                ===
                Ya, dheweke, Lukashenko, mesthi nyingkiri wektu iki. Gelombang sabanjure mlebu. Kulon mbutuhake kaya iki kanthi latar mburi masalah dhewe, kanggo persatuan lan dhukungan saka cita-cita lan nilai-nilai kasebut.
            2. 0
              27 May 2021
              Efisiensi kasebut ora ana ing grafik ... Kanggo blogger ilang penerbangan, penyelundupan mili menyang lan saka Uni Eropa kanthi atusan yuta dolar (rokok ana lan sanksi saka kana), dina iki dheweke ngunggahake masalah industri minyak lan kalium ( mung income mata uang manca saka budget) lan uga Trailer kabeh bab cilik ... Lan ya, iku efektif!
          2. -4
            26 May 2021
            Kapak kanggo bokong? nglirik
        5. -3
          26 May 2021
          Kutipan saka paul3390
          Lan kaya ngono - tangane dalang ana ing bokong ...

          lan sampeyan, kancaku, minangka penghibur
          Kita durung nyoba nulis skrip kanggo film XXX, kita wis duwe karakter utama
      2. Maz
        +8
        26 May 2021
        Punika horseradish. Kita ngomong karo kanca-kanca saka Minsk, saiki padha ngipat-ipati yen tarif kasebut disebabake dening Tikhanovsky lan liya-liyane, lan dheweke metu menyang dalan karo anak-anake. Nanging padha mung diatur karo anak. Dadi apa - shush dheweke, lan ora protes ing Minsk. Wong-wong padha ngerti sapa sejatine. Ayo dheweke terus ngrokok ing Eropa lan ndeleng Petrovich lan Bashirovich. Padha ngetutake dheweke tanpa kesel.
        1. -2
          27 May 2021
          Maz, sampeyan isih ing layanan? Kok kowe nekad nganggep dadi Nightingale?
      3. +7
        26 May 2021
        Kutipan saka: den3080
        uga, ing wangun murni Karkusha
        Nanging, iku "Ati-ati, Modern!", Acara kanggo host Amerika saka oposisi.
      4. +1
        26 May 2021
        Kabeh posisi Wielkopolska sing durung rampung, metu lan mateni apsten dhewe) (nyeluk Sveta meh peteng)
        1. 0
          26 May 2021
          Nanging karikatur iku ringkih, ringkih banget. Kaya "Charlie" ...
    2. +1
      26 May 2021
      Lan giliran sampeyan bakal teka! Bumerang tansah bali. (Kawicaksanan Aborigin).
    3. -1
      26 May 2021
      Kasep kanggo ngombe Borjomi nalika tunas wis tiba, Sveta. Kurator sampeyan wis nyerah lan rekrut anyar sing luwih dhuwur. basa
      1. -4
        26 May 2021
        Kutipan saka AlexGa
        Kasep kanggo ngombe Borjomi nalika tunas wis tiba, Sveta.

        Ya, kita ilang dolanan,
        Protyukali, protyukali,
        Luwih becik yen dheweke ana ing sisih Lor,
        Nanging iki, lah, ing Kulon.

        Dadi ngenteni penggantian Sveta & Company lan garing krupuk.
    4. +5
      26 May 2021
      "Miturut oposisi, protes marang panguwasa republik bakal entuk dhukungan internasional.")))
      Apa ora ana sadurunge?)))
      1. -3
        26 May 2021
        Kutipan saka Ascold1901
        "Miturut oposisi, protes marang panguwasa republik bakal entuk dhukungan internasional."

        Ayo padha babakan konco pager.
        "Pamimpin" oposisi Belarusia Svetlana Tikhanovskaya ngancam Belarus kanthi gelombang protes anyar.
        Dina iki ana informasi babagan kasunyatan manawa Jerman wis nundha moratorium penerbangan Belavia. Kandhane supaya oppa bisa mabur metu saka negara sabisa-bisa tanpa gangguan. Dadi akeh kanggo "protes sing didhukung ing luar negeri"
        1. +2
          26 May 2021
          Kutipan: NDR-791
          Kandhane supaya oppa bisa mabur metu saka negara sabisa-bisa tanpa gangguan.
          Anggota panitia lokal kudu mbantu inisiatif iki sabisa-bisa. Luwih akeh sampah sing dibuwang saka omah, omah bakal luwih resik.
      2. 0
        26 May 2021
        Kutipan saka Ascold1901
        "Miturut oposisi, protes marang panguwasa republik bakal entuk dhukungan internasional."
        Apa ora ana sadurunge?)

        Wong sing salah padha ndhukung - Polandia, Ukrainia lan negara Baltik, aku pengin sing apik banget, pantes, kaya Bahrain, Arab Saudi, Qatar, Bali lan Indonesia.
        1. 0
          26 May 2021
          Kutipan saka tihonmarine
          Sing salah yaiku wong sing ndhukung

          Lan sing paling nggawe aku ngguyu yaiku tembung dheweke babagan "tuwuhe gerakan partisan"! Supaya ana wutah, kudu ana sing tuwuh! Miskin kayane. Ora suwe dheweke bakal mandheg mangan sampeyan lan ngeterake sampeyan, menyang ngendi?
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +2
            26 May 2021
            Quote: Egoza
            Lan sing paling nggawe aku ngguyu yaiku tembung dheweke babagan "tuwuhe gerakan partisan"!

            Ya, sampeyan bisa mbayangno Sveta minangka pimpinan detasemen partisan, lungguh ing "cache" ing rawa Polesie, lan ngirim data intelijen menyang master Polandia nggunakake kunci ing kode Morse.
          3. -1
            26 May 2021
            Oh, wutah iku luar biasa lan luar biasa. Kanggo ngrusak tembok SM ing wayah wengi.
          4. +2
            26 May 2021
            Ora suwe dheweke bakal mandheg mangan sampeyan lan ngeterake sampeyan, menyang ngendi?

            Pilihan siji: ing pesawat saka Vilnius menyang Athena
    5. +1
      26 May 2021
      Wingi kabar kasebut teka Kamentrian Dalam Negeri Rusia ngilangi Tikhanovskaya saka dhaptar wong sing dikarepake ing wilayah Federasi Rusia.
      https://news.ru/amp/society/tihanovskaya-bolshe-ne-razyskivaetsya-policiej-v-rossii/
      ana sing bisa nerangake apa sing kedadeyan?
      1. -3
        26 May 2021
        Mung ing tlatah Federasi Rusia?
      2. +1
        26 May 2021
        Kutipan: Kisa
        ana sing bisa nerangake apa sing kedadeyan?

        Napa goleki dheweke ing kene? Dheweke mesthi ora bakal teka ing kene. Yagene menehi dalan nyimpang ing dalan menyang Rama?
      3. +1
        26 May 2021
        Kamentrian Dalam Negeri nyadari yen ora ana ing Rusia. lol
        Utawa dheweke nggodho dheweke menyang Rusia ...
      4. -1
        26 May 2021
        Kutipan: Kisa
        ana sing bisa nerangake apa sing kedadeyan?

        Mangkono Rusia nuduhake yen Tikhanovskaya minangka barang sing ora pati penting, ora kena pengaruh apa-apa, mula ora perlu nggoleki dheweke. Iku bakal mlengkung dhewe
      5. +1
        26 May 2021
        Treason ing organ internal.
        Iki ora mung kedadeyan.
      6. CYM
        -2
        26 May 2021
        Kutipan: Kisa
        ana sing bisa nerangake apa sing kedadeyan?

        Paling kamungkinan, salah siji saka "menara" kita mutusaké kanggo untimely lan clumsily nggambarake Euro-solidaritas. Ya, utawa dheweke menehi tekanan tambahan marang Rama, delengen, ujare, kita bisa nemokake yen "Tsar ora nyata!" nglirik
    6. -3
      26 May 2021
      Mbuwang cacklets! Kanthi sungu!
    7. +2
      26 May 2021
      Sampeyan ora bisa mlebu ing kali sing padha kaping pindho. Oposisi ora kejawab kasempatan.
      1. +3
        26 May 2021
        Sampeyan ora bisa mlebu kali sing padha kaping pindho.

        Nanging sampeyan bisa langkah ing rake padha kaping pirang-pirang. Minangka kanggo kasempatan - ana apa?
        1. +1
          26 May 2021
          Kutipan saka Gato
          Minangka kanggo kasempatan - ana apa?

          Ana rasane bapak bingung. Ing wiwitan ... Mungkin murni subyektif ...
          1. +2
            26 May 2021
            Ana rasane bapak bingung. Ing awal

            Ya, aku uga duwe kesan kasebut. Umumé, kita ngelingi yen kabeh omong kosong iki ing Belarus diwiwiti kanthi ora sengaja. Yen ora ana muidan Ukrainia, mula kanthi teoritis bisa kedadeyan - nanging skenario kasebut jelas lan bisa ditebak kanggo Lukashenko lan PDB. Ketoke, mulane dheweke ora ngunyah snot kaya taun 2014.
    8. 0
      26 May 2021
      Owah-owahan kekuwatan kanthi biaya apa wae minangka dalan menyang jurang, lan akeh wong Belarusia wis ngerti babagan iki. Paling akeh, sawetara ewu bakal metu, nampa denda $ 1000 saben irung, lan kabeh wong bakal tenang.
    9. -2
      26 May 2021
      Kita kudu tumindak - jendhela kesempatan mbukak.

      Bibi ngandika "Jendhela Overton mbukak, kerja!"
      1. 0
        26 May 2021
        Kutipan saka tihonmarine
        Kita kudu tumindak - jendhela kesempatan mbukak.

        Bibi ngandika "Jendhela Overton mbukak, kerja!"

        Sveta! Iki dudu jendhela! Lan ora malah jendhela! Dadi, bolongan kucing ana ing sisih ngisor lawang
    10. 0
      26 May 2021
      Yen mung aku ngerti apa "jendhela kesempatan". wong bodho
    11. 0
      26 May 2021
      Iku short-sighted ing bagean dheweke, lan dheweke uga bisa "tiba-tiba" nemokake dhéwé ing Belarus, ing KGB, lan bakal teka-teki carane iki kedaden! Jarak ing jaman saiki ora dadi alangan kanggo nyekel wayang kaya ngono, sing gampang dadi "consumables" kanggo pemilike!
      1. -1
        26 May 2021
        Dadi bojone sing "ditresnani" lagi lungguh ing ranjang. Sveta kayane ora peduli yen sawise pagelaran dheweke ora ngerti kapan dheweke bakal metu. Utawa mungkin iki mung cara kanggo nyingkirake bojone sing ora ditresnani?
        1. -1
          26 May 2021
          Dadi bojone sing "ditresnani" lagi lungguh ing ranjang.

          Lan saiki dheweke ora piyambak, nanging karo Protasevich. wassat Ketoke, Tikhanovskaya mangerténi soko bab bojone, dheweke dadi overexcited
    12. ZVS
      -1
      26 May 2021
      Tikhanovskaya bodho minangka macet. Supaya ana protes, motivasi dibutuhake, nanging ing wayahe Uni Eropa lan Amerika Serikat wis kebak tangane, mula motivasi bakal dadi sebaliknya.
      1. -2
        26 May 2021
        Kutipan: ZVS
        Kanggo nindakake protes sampeyan butuh motivasi,

        kanggo ana protes sampeyan kudu dhuwit
    13. -3
      26 May 2021
      Loro-lorone ing Svetka Kotletka katon, apa jenis isolasi iki? Rusia iku kanca, wong Tionghoa uga (kanthi cara, padha mabur saben dina lan luwih saka sapisan liwat langit Belarus)! Iku tukang game sing diisolasi saka Belarus! Padha wedi yen kepinginan rakyat kanggo panguwasa sing kuwat bisa nyebar menyang wong-wong mau. Saran, aja mabur maskapai penerbangan murah Irlandia liwat Belarus. Iki kerjane seminggu kepungkur, nanging wektu iki ora bisa. Dheweke ora bakal nampa sampeyan ing Minsk. Pembangkit listrik tenaga nuklir ing Belarus duwe langkah-langkah keamanan sing serius, kaya kabeh pabrik Rusia. Yen sampeyan ora entuk dhuwit, mlayu menyang Minsk, supaya paling ora sampeyan bakal urip !!!
    14. 0
      26 May 2021
      Kita kudu tumindak - jendhela kesempatan mbukak. Ora ana maneh sing kudu ditunggu - teror kudu mandheg sepisan lan kanggo kabeh.

      Dina iki Protasevich bakal lay metu kabeh accomplices karo giblets sing! ngguyu
    15. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        26 May 2021
        Kutipan saka Runoway
        Admin, endi kabar prestasi kita ing antariksa?????

        Tulis menyang Rogozin, Roscosmos duwe situs web dhewe wassat
    16. 0
      26 May 2021
      Iki ajiné biasanipun pumping sawise gelut. Ora malah karo ajiné, nanging karo telapak tangan. Ridiculous lan pathetic.
    17. -1
      26 May 2021
      telat. Saiki aku mung ngurusi kantin...
      1. -3
        26 May 2021
        ing zona, yen ora menara wis makarya
    18. +2
      26 May 2021
      Mulane pedunung negara ngremehake "oposisi" kasebut. Dheweke ngutamakake ambisi lan grievance pribadi tinimbang kepentingan negarane. Loro-lorone ing Federasi Rusia lan ing Republik Belarus. Padha bener dianggep pengkhianat. Aku durung weruh oposisi siji ing "Kulon" sing bakal njaluk nyebar rot ing negarane amarga panguwasa nyinggung dheweke. Lan kita bisa grundel kaya ngono, ya. Mung aja padha gumun karo nistha umum ing negarane.
      1. 0
        26 May 2021
        Ayo. Ing AS, dheweke main cathetan sing padha, program "konser" padha kanggo kabeh wong, nalika kabeh wong ana ing karantina, wong ing omah nggunakake katrampilane.
    19. 0
      26 May 2021
      pitik iki nyoba kanggo njaluk menyang panci
    20. 0
      26 May 2021
      inflate kodhok liwat "F" lan menyang geni kaya penyihir.........
    21. -2
      26 May 2021
      Tikhanovskaya ngumumake gelombang protes anyar ing Belarus


      Kotletenführer wis ngaco))
      Ayo moyoki wong wadon sing ora pinter kabeh)))
    22. -3
      26 May 2021
      "Point of Opportunity" Tikhanovskaya wis dibukak
    23. Lan gaji dheweke apik. Aku wiwit entek dhuwit kanggo stylist ngguyu Lafa... Padha Feed, sugih, Paint ... Kabeh joys urip kanggo cook, sing lagi diputer metu ing perang kanggo daya.
    24. -1
      26 May 2021
      "Tikhanovskaya sepisan maneh nyebut Lukashenko" ora sah "lan ngumumake gelombang protes anyar."

      Apa sampeyan bakal nyopot sandal ing ngarep bangku?
      Protes kanggo kepentingan protes?
    25. +1
      26 May 2021
      Anjing serigala saiki nesu banget ing Belarus, dheweke pancen ngarep-arep bisa dadi springboard anti-Rusia, kaya Ukraina. Lan padha entuk ... kabeh pasuryan ... oblomingo)
    26. 0
      26 May 2021
      Mantan calon presiden Belarusia, lan saiki dadi "pemimpin" oposisi Belarusia Svetlana Tikhanovskaya

      Saka ngendi asale materi? Menarik?
      Iki Svetlana Tikhanovskaya, sing diakoni ing Kulon minangka presiden negara, sing dumadakan dadi pimpinan oposisi, kenapa iki dumadakan? Lan desas-desus yen Barat mbuwang enem katon wis dikonfirmasi
    27. 0
      26 May 2021
      Iki mesthi bakal suwe.
    28. 0
      26 May 2021
      Ora ana sing bakal njupuk iki, dheweke dadi kepala omongan sing goblok.
    29. Ham
      -1
      26 May 2021
      "Oposisi Belarusia" kanthi trik bisa entuk mung siji - wilayah Minsk Federasi Rusia.
    30. +1
      26 May 2021
      Nah, maneh sing lara, ditolak lan frostbitten dadi luwih aktif ...
    31. +1
      26 May 2021
      Inti saka protes kasebut jelas, nanging alasan kanggo ketegangan kasebut ora ilang.
      Patut, sapa bisa nggunakake iki, ora mung Tikhanovskaya.
    32. +1
      26 May 2021
      Nalika layanan khusus ngirim bab cilik iki ing belenggu Republik Belarus, kita bakal weruh apa iki politik, nuwun Duck bakal quack, wanita paling kamungkinan ora bakal dijupuk, nanging dheweke pantes 25.
    33. 0
      26 May 2021
      Oh piye. Iku muncul maneh.
    34. +1
      26 May 2021
      Tutupen cangkeme maromist iki wis suwene mambu?
    35. +1
      26 May 2021
      Nganti saiki, mung Protazevich sing duwe kesempatan. Dheweke ora bisa ngarep-arep iki - nanging kelakon!
      Saiki Tikhanovskaya menek menyang jendhela tanpa jaring - dheweke bakal tiba!
    36. -1
      26 May 2021
      Aku krasa es pick nangis kanggo ibu rumah tangga iki. Cetha yen kita ora bakal nggawe kurban suci saka dheweke. Paling kamungkinan, dheweke bakal nyingkirake bangsane dhewe, lan kita bakal nyurung keputusan kasebut.
    37. 0
      26 May 2021
      Aku ngurmati kepala negara wanita. Luwih angel kanggo nggayuh jabatan kasebut tinimbang wong lanang. Kajaba iku, sifate wanita luwih licik, pinter lan luwih pragmatis tinimbang kita wong lanang. Indira Gandhi, Benazir Bhudto, Angela Merkel, Cristina Fernandos de Kirchner langsung teka ing atine ... Wanita ayu, pinter, berpendidikan, wicaksana.
      Nanging menyang ngendi keajaiban iki?! Dheweke duwe "Aku seneng nggoreng cutlet" sing ditulis ing bathuk! Nah, ayo digoreng. Kok malah digeret metu saka pawon!?
    38. -2
      26 May 2021
      Nekhta, lan mulane Protasevich lan pacare karo kewarganegaraan Rusia, makarya lan ndhukung Tikhanovskaya.
      Kulon ngakoni. Pranyata Tikhanovskaya disalahake kanggo kahanan saiki.
      Iki tegese biaya penerbangan kanggo mabur liwat Belarus saiki bakal dibayar dening dheweke.
      Sveta. Siapke duite....
    39. 0
      26 May 2021
      Pitik clucked ... Dheweke uga bakal nyekel dheweke! Wong sabanjure iki bakal ngandhani sampeyan akeh ...
    40. 0
      26 May 2021
      Iku wektu kanggo pas dheweke kapak es
    41. -1
      26 May 2021
      Oh, Tanyusha/Tanyusha...
      Butuh opo?!..
      Ora perlu... aran
    42. -1
      27 May 2021
      Quote: Naif
      Efisiensi kasebut ora ana ing grafik ... Kanggo blogger ilang penerbangan, penyelundupan mili menyang lan saka Uni Eropa kanthi atusan yuta dolar (rokok ana lan sanksi saka kana), dina iki dheweke ngunggahake masalah industri minyak lan kalium ( mung income mata uang manca saka budget) lan uga Trailer kabeh bab cilik ... Lan ya, iku efektif!

      Blogger jenis apa iku?! Ojo gawe omong kosong, dheweke blogger kaya pengacara anyar. Ekstremis omong kosong. Kanthi gombal budak Lithuania. Sing mateni wong Belarus nalika perang.
    43. +2
      27 May 2021
      Sanksi ing Belarus miturut "Presiden Tikhanovskaya" saya tambah akeh lan angel. Tikhanovskaya kudu lunga!
    44. 0
      28 May 2021
      Wanita bodho tanpa raja ing sirahe, luwih becik mikir babagan masa depan sampeyan.
    45. 0
      28 May 2021
      Wis dheweke ora nganggo busana saka China utawa Turki lan duwe gaya rambut sing cocog karo gaji rata-rata Federasi Rusia... Profesi sing duwe bathi - oposisi
    46. ***

      Apa sampeyan lunga, Svyatlana, macem-macem borshch ...

      ***

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"