Kamentrian Pertahanan Ukraina ngakoni tes sistem rudal Neptunus ing sasis KrAZ minangka ora puas.

37

Kamentrian Pertahanan Ukraina diakoni minangka tes prototipe sistem rudal seluler pesisir sing ora puas karo rudal anti-kapal RK-360MTs "Neptun" ing sasis KrAZ. Iki dilaporake dening layanan pers departemen militer Ukrainia.

Miturut data sing diwenehake dening Kementerian Pertahanan Ukraina, prototipe kompleks ing sasis KrAZ nuduhake asil negatif lan linuwih sing kurang. Adhedhasar asil test, diusulake kanggo ngganti sasis KrAZ karo sasis saka pabrikan liyane. Miturut keputusan gabungan departemen militer lan biro desain Luch, sing ngembangake Neptunus, Tatra Ceko dipilih minangka sasis kanggo kompleks kasebut, sing cocog karo kabeh parameter sing dibutuhake.



Perlu dicathet yen Kementerian Pertahanan Ukraina sadurunge wis ngetokake akeh klaim marang "AvtoKrAZ" babagan gangguan babagan pangiriman peralatan lan linuwih. Amarga bangkrut nyata KrAZ, Angkatan Bersenjata Ukraina mutusake kanggo ngalih sebagian menyang Tatra Ceko.

Elinga yen nganti saiki, Angkatan Laut Ukrainia mung nampa prototipe sistem rudal seluler pesisir kanthi rudal anti-kapal RK-360MTs "Neptunus", sing melu tes kasebut. Kit sing ditransfer kalebu: pos komando RKP-360, siji peluncur mandhiri USPU-360, kendaraan muatan transportasi TZM-360 lan kendaraan transportasi TM-360, sing digunakake kanggo uji coba ing 2019-2020. Model roket uga ditransfer. Miturut cara, sajrone transfer, kompleks kasebut ana ing sasis KrAZ.

Kompleks full-time pertama Angkatan Laut Ukrainia kudu ditampa ing 2022. Kang menehi kritik dening statements saka Kamentrian Pertahanan Ukraina, iku bakal wis ing sasis Tatra.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    37 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 17
      26 May 2021
      Miturut data sing diwenehake dening Kementerian Pertahanan Ukraina, prototipe kompleks ing sasis KrAZ nuduhake asil negatif lan linuwih sing kurang.

      Oh carane! Nanging "supaya padha ambegan, supaya padha ambegan"! Dheweke janji bakal nglelebke kabeh Armada Segara Ireng lan njupuk liwat jembatan! Kajaba iku, bubar padha gumunggung ing ecstasy sing KRAZs bakal didol kanggo Amerika! Oh, skakuasiya! ya
      1. +8
        26 May 2021
        Lan kenapa kudu ngedol mobil nalika bisa dagang ing lemah ireng?
        1. +3
          26 May 2021
          Kutipan saka: VORON538
          Lan padha nyurung regime bebas visa kaya wortel menyang kekurangan, ujare, pindhah menyang Eropa, mbebasake tanah kasebut.

          Ya, ing kene ing Eropa dheweke mikir mbatalake rezim bebas visa, amarga akeh kasus pidana karo wong Ukrainia sing gagah.
          1. 0
            26 May 2021
            Ora marem?
            Tren nguwatirake. Apa ana wong ing komisi nolak suap?
            Senajan, KrAZ mbokmenawa mung ora duwe dhuwit
            1. +2
              26 May 2021
              Dig luwih jero.
              Neptunus ora bakal.
              Sapa sing disalahake?
              A KRAZ! Apa sing kudu dijupuk saka dheweke? keprungu
          2. +1
            26 May 2021
            Quote: Egoza
            Ya, ing kene ing Eropa dheweke mikir mbatalake rezim bebas visa, amarga akeh kasus pidana karo wong Ukrainia sing gagah.

            =======
            Sing sanalika padha ngedol kabeh sing bisa ing mirah, supaya "visa-free" bakal dibatalake!
      2. +5
        26 May 2021
        Kamentrian Pertahanan Ukraina ngakoni tes sistem rudal Neptunus ing sasis KrAZ minangka ora puas.

        Intine warta kasebut beda-beda) sasis Kraz kudu disalahake amarga tes sistem rudal sing ora nyenengake))) iki kabeh Ukraina saiki)
      3. KCA
        +3
        26 May 2021
        Ya, dheweke adol zhmenka, nanging KRAZ iki ora tekan ngendi wae menyang Amerika, bakal digabung menyang Afghanistan, Irak, utawa malah bali menyang 404 ing bentuk bantuan militer :-)
      4. +2
        26 May 2021
        Amerika Serikat ora bodho - dheweke bakal njupuk KRAZ saka Ukrainia kanthi gratis, dicet nganggo warna NATO lan "hadiah" bali menyang Ukraina, nanging wis sewelas milyar! ngguyu Aku sing kene iku mung sing Ceko sijine denyushka ing kanthong ing pelayanan nimbali lokal lan KRAZs dadi objectionable!
      5. +1
        26 May 2021
        Masalah KrAZ yaiku nganti 2014, mesin Yaroslavl lan gearbox dipasang ing kono. Lan saiki Cina, sing luwih larang, nanging kualitase ora apik banget. Nganti 2014, pabrik kasebut kerjane ora apik - kurang, dheweke nyerah nganti sewu mobil saben taun, banjur fffssee))))
    2. +8
      26 May 2021
      Iku misale jek sing saka Ceko "Tatra" sampeyan bisa Pick munggah liyane grandmas lan langsung ninggalake "liwat gunung" saka saka KRAZ native .. Ana feeder ana.
      1. +5
        26 May 2021
        Inggih, minangka adoh aku elinga, KRAZ wis ing bokong financial kanggo taun pungkasan ... 10-15? Umumé, aku isih kaget kepiye dheweke isih ambegan. Lan ora investasi. Apa sing kedadeyan karo peralatan ing pabrik kasebut malah medeni kanggo mbayangno. Ing taun 1990, merek iki diprodhuksi 27677 mobil. Swara 5 taun kepungkur, kurang saka 2500 mobil wis diprodhuksi. 11 kaping kurang kanggo kaping lima wektu liyane. Nanging kamardikan.
        1. +1
          26 May 2021
          Kutipan: Sergey Obraztsov
          Ing taun 1990, merek iki diprodhuksi 27677 mobil. Swara 5 taun kepungkur, kurang saka 2500 mobil wis diprodhuksi. 11 kaping kurang kanggo kaping lima wektu liyane. Nanging kamardikan.

          Sing kabeh titik! Ora ana wonder Guaidikha Tikhanovka maneh mbukak cangkeme lan nelpon maneh Belarus kanggo mlumpat! ya
        2. KCA
          +3
          26 May 2021
          Dadi panuku utama yaiku Federasi Rusia, mesin saka pabrik pabrik dipasang dening YaMZ, lan saiki ora ana panuku utawa mesin sing diselani dening wong Tionghoa.
          1. 0
            26 May 2021
            Dadi poros utama ing truk KrAZ yaiku ZiLovsky, titanium.
            Lan mobil KrAZ uga ora dihormati dening tentara. Nanging, Belarus nyedhiyakake MAZ, luwih dipercaya.
          2. +2
            26 May 2021
            Mundhut pasar Rusia lan suku cadang sing murah saka Federasi Rusia sing padha. Lan maintainability ing RF padha. Mundhut 160 yuta pasar. Jumlah karyawan ing taun 2800 ana 2019 wong. Ana uga perusahaan induk Keuangan lan Kredit. Mesthi ana wong ing kana. Lan kabeh iki kurang saka sewu mobil didol ing 3 taun.

            KAMAZ duwe 35 karyawan sing ngasilake 000 kendaraan sing didol + Dakar sajrone 3 taun.
            1. KCA
              +1
              26 May 2021
              Inggih, apa ana kanggo njaluk dhuwit saka KRAZ sing, iku kasus Tatra, kang belongs kanggo American Navistar, sampeyan bisa njaluk lenga karo caviar.
        3. -4
          26 May 2021
          Kutipan: Sergey Obraztsov
          Nah, sak elingku KRAZ....
          Lan aku elinga, nalika jaman Soviet, Jepang tuku truk KRAZ minangka alternatif kanggo tuku logam lan wesi.
    3. 0
      26 May 2021
      Apa gerobak karo enem sapi cocok?
      1. +2
        26 May 2021
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Apa gerobak karo enem sapi cocok?

        Ora, ora ana apa-apa kanggo dipakani sapi. Kejaba padha nggunakke awake dhewe
    4. +4
      26 May 2021
      Sapa sing bakal mangu-mangu. Dadi jelas yen KrAZ iku kabeh, malah ora ana pesenan Amerika sing bakal disimpen. Umumé, ana pendapat sing UkrMO mutusaké ing asas kanggo ngalih menyang platform kargo Tatra minangka sasis universal kanggo kendaraan rodha abot. Bisa dingerteni, ing pesenan Ceko sampeyan bisa mbaleni urutan gedhene luwih saka KrAZ sing setengah mati.
    5. +2
      26 May 2021
      Dadi dhadha dibukak ... Neptunus wuda
    6. +8
      26 May 2021
      Padha ngaco produsen domestik ....
    7. +6
      26 May 2021
      Cetha yen KRAZ ora nyukupi syarat modern, nanging Ukraina uga dudu Jerman, luwih becik nandur modal ing modernisasi produksi lan pesen mobil sing dijamin.
    8. 0
      26 May 2021
      Apa Tatra bakal nyedhiyakake mobil kanggo dheweke? Truk-truk kasebut bakal luwih larang! Apa ana cukup dhuwit saka sponsor kanggo tuku Tatras?
      1. 0
        26 May 2021
        Sepisan maneh bakal ngrampok populasi. Wis ing Zrada, hukum babagan nambah tarif listrik lagi dibahas.
      2. +1
        27 May 2021
        Quote: Irit
        Apa Tatra bakal nyedhiyakake mobil kanggo dheweke? Truk-truk kasebut bakal luwih larang! Apa ana cukup dhuwit saka sponsor kanggo tuku Tatras?

        Lan jumlah Neptunus sing bakal ana? Ukraina bisa tuku rolas mobil. Dadi Tatra ora bakal sugih.
    9. 0
      26 May 2021
      Oh zrada zradnaya, fitnah ganebnaya!) Iki ora tau kedadeyan, lan iki maneh !!!
    10. +1
      26 May 2021
      Kaya biasane, kabeh ana ing sak panggonan.
    11. -2
      26 May 2021
      Kabeh industri pertahanan saka Kakels wis suwe wiwit bosok ... Apa sing bakal diluncurake ing kana?
    12. -1
      26 May 2021
      Ekonomi kuat, aku ngutip: "padha karo Prancis" tuku mobil kanggo tentara! Inggih, jumpers!
      1. +1
        26 May 2021
        Kutipan saka Luminman
        Ekonomi kanthi kekuwatan, kutipan: "padha karo Prancis"tuku mobil kanggo tentarane!

        ========
        Kesalahan cilik: Tinimbang "padha karo"mesti nulis"WAS padha"...... Nanging wis suwe banget ... Mbalik ing jaman USSR .... Nyuwun nangis
    13. +1
      26 May 2021
      Nganti dheweke nganggo kaos bordir, kompleks kasebut ora bisa digunakake kanthi normal.
    14. +1
      26 May 2021
      tes sing diakoni sistem rudal Neptunus ing sasis KrAZ minangka ora puas

      Ya, kanggo provokasi, sing paling akeh ... Maneh bakal ujar, nanging kanggo kita, Rusia kudu disalahake amarga ngluncurake papan sing salah)))
    15. 0
      26 May 2021
      Ora jelas saka artikel kasebut, KrAZ ora tekan posisi utawa ora ninggalake posisi kasebut? recourse
    16. 0
      26 May 2021
      Apa twist!
      Sampeyan ngerti, KrAZ ora cocog karo dheweke. Apa sing nggawe Tatra luwih apik? Dheweke wis lali karo dheweke.
      Malah dadi isin.
      Kajaba iku, apa sasis kudu apa karo operasi saka Komplek?
      Chassis - sampeyan nggawa. Sabanjure, masalah peluncur! .. Nyuwun

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"