"Iku larang kanggo nindakake online wojo": karep watara 5TDF tank diesel

163

5TDF. Sumber: autocentre.ua

Telung pahlawan


Kaya sing sampeyan ngerteni, domestik tank bangunan engine iki adhedhasar telung designs tombol - V-2, 5TDF lan GTD-1000. Wangsulan: Bab ingkang paling luar biasa iku kabeh mesin teka saka tank engine-transmisi kompartemen penerbangan. Ing pangembangan mesin diesel V-2 lan 5TDF, spesialis saka Central Institute of Aviation Motors (CIAM) njupuk bagian paling langsung. Kedaden ing jaman pra-perang sing pisanan dikembangaké mesin diesel dhuwur-kacepetan AN-1 lan AD-1 kanggo pesawat. Miturut cara, pamblokiran silinder V-shaped V-2 dibuwang saka wesi aluminium. Salam saka para aviator iki larang banget kanggo industri domestik nalika taun perang. Utamane nglawan latar mburi kekurangan aluminium kronis.


Diesel V-2, sadurungé saka 5TDF. Sumber: vitalykuzmin.net

Turbin gas GTD-1000T kanggo kulawarga T-80 ora ndhelikake masa lalu penerbangan. Pembangkit listrik kanggo tank iki dikembangake ing Biro Desain Penerbangan Klimov adhedhasar mesin helikopter.



Sampeyan kudu nyatet sing kabeh mesin tank padha unprecedented kanggo industri domestik lan donya. Kanthi mesin diesel V-2 sing legendaris lan pisanan, tank Soviet ngliwati kabeh perang lan nyerang Berlin. Ora ketompo carane akeh kritikus sing ujar manawa Jerman bisa nggawe mesin diesel dhewe kanggo "kulawarga kucing", nanging mung ora nganggep perlu, V-2 pancen ningkatake kinerja T-34 lan KV kanthi kualitatif. / IS kulawarga.

Liyane bab iku motor ora tansah nglumpuk kualitas dhuwur kanggo alasan cukup adil - evakuasi Enterprises specialized lan sumber daya kurang-trampil. V-2 ing macem-macem modifikasi isih digunakake ing lapangan sipil lan militer. Cukup kanggo ngelingi tank T-90 sing modern, dilengkapi karo V-2 modern kanthi jeneng V-92S2. Yen kita mbandhingaké karo prototipe pisanan saka mesin diesel tank BD-2, dibangun ing Kharkov ing awal taun 30-an, paramèter dhasar saka turunan ora diganti. Ukuran silinder lan piston, uga volume kerja 38,17 liter, tetep padha.

Ing meh sangang puluh taun, daya wis thukul saka 400 hp. karo. iki 1000 l. karo. (amarga turbocharging lan nambah kacepetan), konsumsi bahan bakar tartamtu lan dimensi engine wis suda. Ing wektu sing padha, siklus urip rata-rata mesin pembakaran internal biasane ora ngluwihi 25 taun. Lan ana kapercayan lengkap yen keturunan V-2 bakal ngrayakake ulang taun kaping 100 ing unit tank tentara Rusia.

Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku V-2 owes kuwi urip dawa kanggo Kharkov tank diesel 5TDF, inovatif kanggo wektu.

Nanging luwih dhisik dhisik.

Requirements kanggo koper


5TDF minangka kothak nyata kanthi rahasia. Ing mesin diesel, insinyur mesin pesawat saka TsIAM, A. D. Charomsky, nggabungake akeh inovasi kanthi tujuan siji - kanggo entuk daya spesifik sing paling dhuwur ing donya. Ing wektu sing padha, dikarepake banget kanggo njaluk motor sing ukurane meh padha karo koper. Supaya sampeyan bisa "dilebokake" ing ngisor kompartemen mesin, lan nginstal sistem cooling ing ndhuwur. Iki, kanthi mangkono, bisa nggawe tank kanthi siluet sing kurang. Banjur dikembangake "Obyek 432", mangsa T-64. Kabeh iki mbutuhake Kapadhetan packing dhuwur banget kabeh simpul.

Minangka pangareping desainer Biro Desain Kharkov A. A. Morozov seneng ngomong marang bawahan:

"Elinga, nggawa udhara lapis baja larang banget."

Apa sing pungkasane dipilih para insinyur kanggo nggawe mesin sing kontroversial?

Kaping pisanan, rencana karo rong crankshafts lan horisontal disusun silinder, kang pistons pindhah ing arah beda. Tegese, siji-sijine, utawa adoh-adoh. Alamiah, amarga ana rong piston ing siji silinder bebarengan, banjur ngendi kanggo njaluk panggonan kanggo klep? Mesthi, masalah iki dhasar bisa ditanggulangi, nanging mesthi bakal nyebabake paningkatan massa lan dimensi pembangkit listrik. Mulane, diputusake mandheg ing siklus loro-stroke kanthi purge slotted terus. Iki ndadekake iku bisa kanggo entuk akeh-needed daya liter dhuwur.

Kaping pisanan, limang silinder diesel 5TD dikembangaké 600 hp. s., mengko disebar nganti 700 liter. karo. ing versi serial 5TDF. Paramèter sing padha diwenehi pilihan B-2, nanging kanthi 12 silinder, massa sing luwih gedhe lan volume kerja 38,17 liter lawan 13,6 liter kanggo 5TDF. Iki isih kinerja pinunjul, nanging ing 1955, nalika disetujoni project technical saka motor Kharkov, iku mung Fantastic.




5TDF. Sumber: armor.kiev.ua

Koleksi anyar saka motor Kharkov uga kalebu sistem cooling suhu dhuwur kang antifreeze makarya ing 115 derajat.

Ing tangan siji, iki nambah efficiency pangobongan saka campuran bahan bakar ing silinder - ana kurang hidrokarbon unburned ing lumahing apa. Uga, "motor panas" digawe iku bisa kanggo mbayar manungsa waé kurang kanggo suhu lingkungan. Motor sing bisa digunakake bisa mlaku kanthi normal ing 55 derajat - sistem pendinginan ejeksi bisa ditindakake kanthi apik.

Ing tangan liyane, klompok silinder-piston 5TDF makarya ing kondisi suhu banget atos, kang ora bisa nanging mengaruhi sumber daya lan linuwih. Daya mesin dhuwur uga digayuh amarga tekanan udara dhuwur ing silinder. Insinyur milih sistem penggerak turbin eksotis saka crankshaft lan gas buang. Asil punika kompresor Sato, kang poros tengah spun nganti 35 ewu révolusi saben menit, lan turbin dhewe nganti 22 ewu. Ing wektu sing padha, motor dhewe digawe cepet kanggo maksimum 3 ewu révolusi.

Kacepetan rotasi sing kaya ngono mbutuhake presisi banget ing manufaktur lan petungan. Elinga yen ing pungkasan taun 50-an, lan tukang mesin domestik mung pungkasane nguwasani produksi, ora kaya V-2 sing luwih prasaja.

Tuladha Inggris


Iku worth interrupting thread saka crita kanggo crita bab mbandingaken 5TDF wis serial karo mitra manca.

Ya, tata letak karo loro crankshafts lan piston obah menyang saben liyane ora unik. Ing Inggris, mesin Leyland L-60 kanthi desain sing padha dipasang ing tank Chieftain, lan Rolls-Royce K-430 dipasang ing operator personel lapis baja sing dilacak FV60. Teknik iki tiba ing tangan insinyur saka Kubinka cedhak Moskow ing pungkasan taun 60-an lan diuji kanthi tliti.

Mung ana siji goal - kanggo golek cara kanggo nambah linuwih lan manufacturability saka 5TDF domestik ing piala Inggris. Ing wektu iki, loro tukang militèr lan mesin wis wektu nandhang sangsara karo desain inovatif saka motor ing saben pangertèn.


Desain sing gegandhengan yaiku Leyland L60. Sumber: en.wikipedia.org

Dadi metu, motor Kharkov 1,5-2 kaping luwih efisien tinimbang Leyland L-60 lan Rolls-Royce K-60 ing syarat-syarat daya tartamtu. Nanging ing wektu sing padha, intensitas tenaga kerja produksi motor manca yaiku 49% (L-60) lan 23% (K-60) luwih murah tinimbang intensitas tenaga kerja kanggo ngrakit 5TDF.

Kanthi kabeh hormat kanggo Staff engineering saka Charomsky lan Morozov, iku bisa kanggo berkembang engine dadi angel kanggo Pabrik kanggo industri sing lagi wae mbalekake saka jalaran saka perang total?

Contone, piston mesin Inggris kalebu 15 bagean, lan ing mesin Kharkov saben piston dipasang saka 42 bagean! Ing liner silinder ing sabuk purge (fitur saka mesin loro-stroke), L-60 mung duwe 14 "ventilasi" windows, K-60 duwe 10, lan 5TDF duwe 136. Supercharger wong manca. drive kasusun saka mung 32 bagean. Kharkovite nyedhiyakake motor kanthi desain paling rumit, sing dumadi saka 180 bagean. Ing tangan siji, motor saka UK nuduhake gamblang lan malah primitiveness dibandhingake karo 5TDF.

Iku flattering kanggo éling sing ing tengah abad pungkasan, pembangun mesin domestik padha ahead saka perusahaan anjog ing donya. Motor Kharkov luwih sampurna ing meh kabeh aspek.

Ing tangan liyane, engineers ora kebak njupuk menyang akun Kapabilitas produksi tanduran Kharkov lan, sing paling Jahwéh, lali bab kasunyatan saka motor operasi. Ing unit pertempuran, driver-mekanik sing mumpuni dibutuhake kanggo nggarap peralatan rumit kasebut.

Lan iki dadi masalah utama motor Kharkov.

Diterusake...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

163 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 27
    30 May 2021
    Crita sing menarik babagan lair saka "koper". We look nerusake kanggo terus.
    1. + 10
      30 May 2021
      Kanthi kabeh hormat kanggo staf teknik Charomsky lan Morozov, bisa dikembangake mesin kuwi sing dadi angel kanggo Pabrik kanggo industri sing lagi wae mbalekake saka jalaran saka perang total?
      Jumlah rincian, kerumitan ... nanging jawabane ana ...
      Kharkov motor ing syarat-syarat Kapadhetan daya 1,5-2 kaping luwih efektif Leyland L-60 lan Rolls-Royce K-60
      1. +2
        3 2021 Juni
        tegese efisiensi tanpa linuwih ...
        utamané nalika nerangake nawakke.
        "warung" ing tengah medan perang kanthi efektifitas - iku isih prospek ... :)
    2. + 24
      30 May 2021
      Crita sing menarik babagan lair saka "koper". We look nerusake kanggo terus.


      "Stirlitz nyebat omong kosong, omong kosong sing dicekak"
      Author, ojo ngomong omong kosong. Sejarah lair saka koper kasebut pancen beda. Dheweke ora inovatif ing taun 50-an. Pesawat mabur ing padha bali ing 30s (M-30, M-40).
      Ing mesin sing padha (D-100), lokomotif diesel nyopir. Sawetara isih disimpen.
      Lan idea saka motor kuwi ora ngerti carane lawas, iku ora Charomsky nemokke ing kabeh, iku mung penganut paling ardent.
      Kaluwihan - Kapadhetan daya dhuwur, cacat - konsumsi bahan bakar lan lenga, fitur umum saka rodha loro. Kanggo mesin iki, isih ana masalah sing digandhengake karo akeh meksa.
      Wiwitane 4TD, banjur 5TDF, saiki 6TD2, misale jek, kanthi kapasitas 1200hp.
      Penulis, sinau materi!
      PS Drive kompresor ora digabungake, ana dorongan rong tahap - tahap pertama yaiku turbocharger, sing kapindho kanthi drive mekanik. Pakar sialan!
      1. +6
        31 May 2021
        Kutipan saka Bobik012
        Pakar sialan!

        Nah, yen dheweke nglumpukake komponen mesin saka "suku cadang", kita duwe "nerd" khas sing niru teknisi.
        1. 0
          31 May 2021
          A botanist, ing pangertèn sing ngumpulake herbariums? Utawa apa tegese?
          1. +3
            31 May 2021
            "Nerd" ing pangertene, wong sing ora ana hubungane karo teknologi - ora berkembang, ora ngasilake, ora eksploitasi.
            1. -6
              31 May 2021
              Quote: Kapten Pushkin
              "Nerd" ing pangertene, wong sing ora ana hubungane karo teknologi - ora berkembang, ora ngasilake, ora eksploitasi.

              Zoologist, apa iku ahli botani?
              Omonovets minangka ahli botani.
              Pemain bal-balan iku kutu buku.
              Pirang klasik iku nerd.
              Pakdhe mabuk Misha - lan ahli botani kasebut.

              Apa istilah sing jembar ...
              1. 0
                Juli 31 2021
                Ahli botani uga ahli botani))
      2. -1
        31 May 2021
        Kutipan saka Bobik012

        <...> omong kosong <...> Ora inovatif babar pisan ing taun 50an <...> gagasan motor kuwi ora diweruhi umure, dudu Charomsky sing nemokke babar pisan <. ..> Spesialis, sial!

        Ngapunten, nanging nalika aku maca artikel sedhela, aku ora sok dong mirsani statement sing "kuwi motor" (sampeyan ngomong bab tata letak lan loro-stroke, mbok menawa?) iki nemokke dening Charomsky. Aku ngeweruhi bab uniqueness saka Kapadhetan daya lan sistem cooling suhu dhuwur. Lan bab "motor kuwi" ora tembung. Tuduhna ngendi sampeyan maca iki? Inggih, utawa apologize kanggo wong kanggo claims unfounded.
  2. +8
    30 May 2021
    Iku misale jek sing 5 TD ora digawe saka ngeruk, nanging ing Jerman saka u-88 (Aku bisa salah).
    Pitakonan linuwih lan sumber daya uga conto debatable rotor Mazda, telek ora telek, nanging mesin dipercaya karo sumber luwih saka 100. Automakers ora maneh perlu.
    Ing tank uga, kok engine duwe sumber daya gedhe? Aku digawe suitcases iki 3 kanggo 1 lan duwe wektu kanggo ngganti carcass (Aku gandheng munggah bolongan saka bolongan, ngaco rollers lan tank meh anyar. Pitakonan liyane apa perang padha arep perang ing - a blitzkrieg kanggo Inggris Saluran, iku apik, nanging yen kaya ing Perang Donya II, banjur carane kelangan kudu ngganti menyang t 55
    1. + 26
      30 May 2021
      Kutipan saka eskulap
      Iku misale jek sing 5 TD ora digawe saka ngeruk, nanging ing Jerman saka u-88 (Aku bisa salah).

      Mesin diesel PDP saka skema iki pisanan dikembangake ing Rusia pra-revolusioner, tegese mesin 2-poros karo crankshafts geared. Ing pembangunan luwih saka rencana iki, perusahaan YuMO njupuk munggah produksi mesin diesel pesawat YuMO-205, YuMO-207, etc. Mesin PDP seimbang pisanan kanthi distribusi gas katup lan ignition spark digawe ing abad kaping 19 dening Ogneslav Kostovich. Skema mesin PDP kanthi distribusi gas katup ana. 5TDF ora duwe kaluwihan operasional khusus tinimbang mesin diesel 4-tak. Umume, mesin PDP 2-stroke duwe akeh cacat fatal sing ndadekake dheweke endah. Kerugian fatal utama yaiku ngumbah ring piston kanthi gas buang, nalika ngliwati jendela distribusi gas, nganti paling akeh ditrapake kanggo piston exhaust. Diesel seri 12Ch15x18 uga adoh saka hadiah, aku kudu layanan lan ndandani. Mesin diesel tank adhedhasar V-2 wis suwe ora bisa digunakake. Mesin diesel YaMZ luwih dipercaya. Ing Rusia, padha digunakake kanggo "monyet" ing ngarepe Kulon, lan saka ngendi "kuping" 5TDF tuwuh. Kabeh rigmarole iki ing bangunan motor terus kanggo dina iki. Ya, lan bangunan mesin kita rusak dening reformis.
      1. + 23
        31 May 2021
        Sawise maneh aku yakin manawa komentar asring luwih informatif tinimbang artikel.
        Nanging matur nuwun kanggo penulis lan komentator.
      2. +4
        1 2021 Juni
        Loro-stroke, ing skema iki, duwe sawetara kekurangan utama. Yaiku, ring piston ndhuwur, minangka unsur sing paling dimuat termal (yaiku, nransfer luwih saka 50% saka beban termal menyang liner silinder) ketemu ing arah lelungan karo jendhela exhaust, ing ngendi transfer panas-panas menyang liner. tembok banget winates (ora ana 100% persentasi pas - bukaan saluran exhaust). Patut, ana kakehan termal lan mechanical saka ndhuwur (ring paling dimuat). Saka kene lan, kanthi mangkono, overheating pinggiran piston, yaiku, ora ana pendinginan internal. Iku (cooling internal) menehi ganti rugi dening sumber lenga KALUBÈRAN (konsumsi lenga), nanging iki ora cukup - fitur saka sirkuit motor loro-stroke karo piston counter-obah. Kajaba iku, ing kacepetan kurang saka 1500 rpm, meksa gas exhaust kurang (iki dudu mesin 4-stroke), Empu ngedongkrak Komplek. Ekonomi apik lan wayahe ora babagan mesin iki. Kabeh daya, etc., mung saka siklus 2-stroke.
    2. +5
      30 May 2021
      Kutipan saka eskulap
      Aku digawe suitcases iki 3 kanggo 1 lan duwe wektu kanggo ngganti carcass (Aku gandheng bolongan saka bolongan, ngaco rollers lan tank meh anyar.

      Yen tank ora diobong, kabeh kajaba awak diganti. Malah kru. Ing Perang Donya II, padha kerep ngelas bolongan ing waja saka cangkang, scraped mati saka kru saka waja, nandur kru seger, lan nerusake. Lan yen diobong metu, banjur kabeh Simpenan spare parts lan majelis ora ana guna, waja wis ilang sawijining, lan geometri paling kamungkinan mimpin.
      Kutipan saka eskulap
      kudu ganti t55
      Malah yen kabeh kuburan tank wis scraped kanggo nul, Simpenan saka T-54/55/60 hulls lan turrets iku winates, lan anyar digawe, garis produksi wis dawa wis scrapped, lan rentengan karo subkontraktor wis suwe rusak, lan paling ora setengah saka subkontraktor wis ilang, utawa ing luar negeri, kayata ing / ing Ukraina. Dadi Federasi Rusia kudu nglawan perang dawa sabanjure ing T-72/90. Amarga kabeh Almaty bakal diobong ing sasi kapisan, yen ora seminggu.
      1. +2
        30 May 2021
        Quote: Nagant
        Dadi Federasi Rusia kudu nglawan perang dawa sabanjure ing T-72/90.

        T-80 menyang ngendi???
        1. +2
          30 May 2021
          ing turbin gas t-80 worth maca kanthi teliti!
        2. 0
          2 2021 Juni
          Kutipan saka PSih2097
          Quote: Nagant
          Dadi Federasi Rusia kudu nglawan perang dawa sabanjure ing T-72/90.

          T-80 menyang ngendi???

          Pira sing isih kudu didandani? Lan dheweke ora bakal nggawe sing anyar, sanajan dheweke pengin mulihake produksi ing Kirovsky, mula kudu diwiwiti saka awal, lan rega nyiapake produksi bakal ana ing tingkat "Armata". Ora, uga, yen sampeyan njupuk Kharkov (lan liyane South-East), banjur T-84 meh T-80, nanging nganti saiki mung bisa ngimpi.
      2. -1
        2 2021 Juni
        Wong tuwa T-55/62 wis suwe dipotong dadi logam.
    3. +9
      30 May 2021
      "Aku nggawe koper 3 kanggo 1 lan duwe wektu kanggo ngganti bangkai"
      Ya, ora bakal dadi "koper" sing paling murah.
      Ya, ngganti, saka pengalaman pribadi, ora angel, sampeyan ora perlu pusat.
      Nanging ... ing lapangan, kualitas karya prajurit isih ora dhuwur, nanging yen sampeyan ngeculake bahan bakar utawa minyak sing sithik, bakal entek. Dheweke, sampeyan ndeleng, exhaust manifold liwat cedhak ngisor. Ya, PPO utawa sawetara ember banyu ing MTO bisa mbantu, nanging iki, temenan, dudu sing ora nambah kesiapan tempur.
      Kajaba iku, 2-stroke 5TDF "dadi tuwa" cukup cepet sak operasi, i.e. kelangan daya. Tank anyar kanthi amunisi lan suku cadang sing lengkap ora panas banget lan lelungan luwih cepet tinimbang mobil kosong kanthi jarak tempuh udakara 3000 km, sing isih ana ing panas lan meh ora bisa njaga suhu sing bisa ditampa.
      Kabeh iki, minangka bener nyatet ing artikel, saka tingkat dhuwur saka meksa liter.
      Nanging ora perlu driver-mekanik utamané trampil. Kita kudu ati-ati supaya banyu suling kanthi aditif, utawa paling ora banyu alus ing mangsa panas, diwutahake, antifreeze, dadi panas, infeksi, udhara wis dikumbah ing papan khusus, lan liya-liyane. lsp.
    4. 0
      30 May 2021
      Kutipan saka eskulap
      Iku misale jek sing 5 TD ora digawe saka ngeruk, nanging ing Jerman saka u-88 (Aku bisa salah).
      Pitakonan linuwih lan sumber daya uga conto debatable rotor Mazda, telek ora telek, nanging mesin dipercaya karo sumber luwih saka 100. Automakers ora maneh perlu.
      Ing tank uga, kok engine duwe sumber daya gedhe? Aku digawe suitcases iki 3 kanggo 1 lan duwe wektu kanggo ngganti carcass (Aku gandheng munggah bolongan saka bolongan, ngaco rollers lan tank meh anyar. Pitakonan liyane apa perang padha arep perang ing - a blitzkrieg kanggo Inggris Saluran, iku apik, nanging yen kaya ing Perang Donya II, banjur carane kelangan kudu ngganti menyang t 55


      http://www.alexfiles99.narod.ru/library2/0001/jumo_and_5tdf_p2.htm
    5. +2
      30 May 2021
      Kutipan saka eskulap
      Iku misale jek sing 5 TD ora digawe saka ngeruk, nanging ing Jerman saka u-88 (Aku bisa salah).
      Pitakonan linuwih lan sumber daya uga conto debatable rotor Mazda, telek ora telek, nanging mesin dipercaya karo sumber luwih saka 100. Automakers ora maneh perlu.
      Ing tank uga, kok engine duwe sumber daya gedhe? Aku digawe suitcases iki 3 kanggo 1 lan duwe wektu kanggo ngganti carcass (Aku gandheng munggah bolongan saka bolongan, ngaco rollers lan tank meh anyar. Pitakonan liyane apa perang padha arep perang ing - a blitzkrieg kanggo Inggris Saluran, iku apik, nanging yen kaya ing Perang Donya II, banjur carane kelangan kudu ngganti menyang t 55

      Rotary Mazda minangka conto sing rada beda. Iki kedadeyan nalika nyoba, nanging gagal. Kanggo RX-8 - saben 25 km mlaku - salah siji ibukutha mesin (000 USD karya + 2500 USD saka spare parts) utawa mesin anyar utawa (umume ora ana guna ing kene) saka disassembly / layanan kontrak. Ateges kaya mobil akhir minggu, kanggo jiwa.
      Kanggo in-line utawa V biasa - dheweke pancene ora pengin nggawe sumber daya 250 km utawa luwih. Digawa adoh aluminium, ora sing lenga lan transmisi otomatis. Aku malah ora pengin ngomong babagan liyane ...
      1. +4
        31 May 2021
        Kanggo in-line utawa V biasa - dheweke pancene ora pengin nggawe sumber daya 250 km utawa luwih.
        Apa sampeyan bener kejem kanggo automakers. Iki yen sampeyan nggawe mobil kanthi sumber daya kasebut, mula kabeh wong bakal tuku. Nanging apa banjur? Nutup tanduran lan murub kabeh? Nah ... Automakers pengin mangan ora mung dina iki, nanging uga sesuk, lan ing taun, lan ing sepuluh.
        Dadi apa sing kudu ditindakake kanggo mobil sing ora ana garansi tanpa gagal, banjur kudu ambruk tanpa kemungkinan ndandani. Kanggo sampeyan tuku mobil anyar.
        1. urs
          +1
          31 May 2021
          Inggih, ing umum, ing bolongan, aku wis ing layanan mobil kanggo 20 taun lan aku ngerti bab "konspirasi saka automakers" ing gesang nyata.
          Kabeh mobil modern mlaku tanpa masalah kanggo 3-5 taun, banjur masalah mundhak saka taun urip kanggo 150k motor saka 80 persen mobil siap kanggo mrikso, isih 20 persen bisa tekan 250k. Lan iki mung karo layanan banget scrupulous.
          1. 0
            31 May 2021
            Kutipan saka Urs
            Aku wis 20 taun ing bengkel mobil.
            <...>
            Kabeh mobil modern mlaku tanpa masalah sajrone 3-5 taun, banjur masalah mundhak saka setahun dadi 150k motor 80% mobil siap dirombak.

            Iki klasik "kesalahan slamet" mung ing mbalikke).

            Ningali akeh mobil sing rusak, sampeyan mikir manawa iki minangka "konspirasi", lali yen sampeyan kerja ing layanan mobil))))
          2. 0
            3 2021 Juni
            Aku ngerti babagan "konspirasi produsen mobil" ing urip nyata.
            Dadi, ora ana konspirasi. Saben pabrikan mesthi teka ing upaya kanggo nggedhekake lan nyetabilake penghasilan. Ing kahanan jenuh pasar.
            Ing jaman nalika pasar ora kebak siji utawa jinis produk liyane (ing kasus iki, mobil), pabrikan nambah dodolan kanthi menehi penawaran kualitas paling apik. Saiki ana overproduksi lan ora njupuk barang sing paling dhuwur. Iku tetep kanggo ngurangi biaya, rega barang lan kanthi paksa nyuda umur layanan barang.
    6. 0
      31 May 2021
      Kutipan saka eskulap
      mesin sing bisa dipercaya kanthi sumber daya luwih saka 100. Produsen mobil ora butuh maneh.
      Sajrone 10 taun kepungkur, aku ora krungu manawa ana wong saka bunder kanca duwe masalah karo mesin ing mobil. Sajrone wektu iki, dheweke dhewe ngganti 3 mobil, nyopir luwih saka satus ewu km saka ngeruk saben siji - engine iki sampurna. Terus terang, aku ora duwe pikiran kaya saiki yen mesin mobil bisa rusak. Saiki, malah turbin 150-200 ewu sing diurus.
      Suspensi lan kothak lara, biasane (sanajan, lan iki kondisional - malah DSG garing, kanthi operasi ati-ati, perawat 150 ewu saben). Nah, kabeh omong kosong, kaya katalis.
  3. +4
    30 May 2021
    Aku tau penggemar (teapot) mesin iki, nanging ahli nanging VO ndharat Mriya sandi. Pancen desain sing apik tenan! Nanging, mung negara adidaya sing bisa tuku telung tank utama kanthi jumlah massal, ora kaya kabeh jinis Amerika lan Eropa!
    1. -1
      30 May 2021
      Kutipan saka andrewkor
      mung superpower bisa saged telung nawakke utama beda ing akeh

      Iku bakal luwih apik yen superpower kasedhiya ing toko, malah ing pusat distrik Zakhlyupansk, 3 varieties saka sosis ing counter. Mungkin ing wulan Agustus 1991 wong-wong bakal ndhukung Komite Darurat Negara. Lan sing paling mungkin, ora bakal ana restrukturisasi kabeh. Lan tentara bakal ngatur karo siji jinis tank, ngomong T-72, lan siji mesin, lan logistik ing unit tank bakal luwih gampang amarga manunggalaken.
      Kutipan saka andrewkor
      ora kaya kabeh jinis Amerika lan Eropa!

      Amerika urip cukup apik karo siji jinis tank Abrams, lan aku malah ora bisa Count carane akeh varieties saka sosis ing rak-rak. Lan ing Eropah, sanajan ana ing paling sawetara jinis tank (Leopard, Leclerc, Challenger, lan liya-liyane), lan ana malah luwih varieties saka sosis saka ing Amerika, karo kabeh amarga iku ora narik ing Superpower.
      1. +1
        30 May 2021
        Iki minangka dalan khusus kita ...... sawise T-34 lan IS2 ... diwiwiti: T64, T72, T80 ..... T90, T-14. Ka52 lan Mi28
      2. + 10
        30 May 2021
        Ing respon sampeyan kanggo komentarku, sampeyan aran lagu liberoid babagan sosis. Sampeyan ora entuk sarkasme ing kene.
        1. +1
          30 May 2021
          Kutipan saka andrewkor
          lagu liberoid

          Aku ora liberal lan aku ora weruh apa sing bisa nggawe aku dadi siji.
          "Yen sampeyan ora liberal ing 25, sampeyan ora duwe ati. Yen sampeyan ora konservatif ing 35, sampeyan ora duwe otak." ©Churchill
          Kutipan saka andrewkor
          sampeyan ora entuk sarkasme.
          Sampeyan uga
      3. +6
        30 May 2021
        Lan tentara bakal ngatur kanthi siji jinis tank, ujare T-72, lan siji mesin, lan logistik ing unit tank bakal luwih gampang amarga manunggal.


        Ing kasunyatan, T-64 mesthine kaya iki - sawise kabeh, ing asas lan miturut pranata T-72, mesthine mung varian saka T-64, dicocogake kanggo kemampuan produksi. "gerbong".
        Sayange, ambisi Leonid Nikolaevich Kartsev lan kapentingan pusat produksi tank (ya, ya, kapentingan, amarga tank "dhewe" minangka hadiah, bonus, lan liya-liyane) Ing pangertèn, iki dibenerake kanthi masalah karo mesin 5TD lan kekiatan kurang. Kabeh iki mimpin kanggo introduksi saka telung jinis anyar MBT, lan ora siji.
        1. +2
          31 May 2021
          Kutipan saka Constanty
          Lan tentara bakal ngatur kanthi siji jinis tank, ujare T-72, lan siji mesin, lan logistik ing unit tank bakal luwih gampang amarga manunggal.


          Ing kasunyatan, T-64 mesthine kaya iki - sawise kabeh, ing asas lan miturut pranata T-72, mesthine mung varian saka T-64, dicocogake kanggo kemampuan produksi. "gerbong".
          Sayange, ambisi Leonid Nikolaevich Kartsev lan kapentingan pusat produksi tank (ya, ya, kapentingan, amarga tank "dhewe" minangka hadiah, bonus, lan liya-liyane) Ing pangertèn, iki dibenerake kanthi masalah karo mesin 5TD lan kekiatan kurang. Kabeh iki mimpin kanggo introduksi saka telung jinis anyar MBT, lan ora siji.


          Sampeyan salah. Iku ora babagan ambisi. T-64 ora bisa ngasilake malah tanduran Kharkov. Dheweke mung ora bisa nindakake rencana kasebut. Mobil iki rumit banget. Amarga iki - ora bisa KhPZ kanggo nguwasani produksi massal, T-64 ing Eropah wiwit diganti dening T-80.
          Nalika padha wiwit "nyederhanakake kendaraan kanggo produksi massal" ing Urals lan Leningrad, padha nemu massa unremovable "fitur desain" sing ora ngidini tank kanggo diowahi biasane.
          Morozov ngrancang banget kanggo awake dhewe.
        2. +4
          31 May 2021
          Kutipan saka Constanty
          Sayange, ambisi Leonid Nikolaevich Kartsev lan kapentingan pusat produksi tank (ya, ya, kapentingan, amarga tank "dhewe" - hadiah, bonus, etc.)

          Ora babagan ambisi, nanging babagan kemampuan pabrik. Ing USSR, biro desain tank nggawe peralatan sing cocog karo kemampuan pabrike - lan apa sing bisa diprodhuksi dening tanduran, sing liyane ora bisa dikuasai. SW. M. Svirin nulis yen sawise nampa dokumentasi kanggo T-64, Tagil nggawe perkiraan kanggo modernisasi tanduran kanthi biaya setengah pabrik anyar, lan malah njaluk telung taun kanggo perkara iki. eseman
      4. + 11
        30 May 2021
        Mungkin ora ana 3 jinis sosis. Mung capelin ora dianggep iwak. Senajan iku éca. Saiki iwak iwak luwih larang, ya, iwak iwak luwih larang tinimbang daging sapi. Edan lengkap ing negara paling sugih.
        1. -3
          30 May 2021
          Kutipan saka bandabas
          Ya, lan cod, luwih larang tinimbang daging sapi. Edan lengkap ing negara paling sugih.
          Ing Amerika, cod uga luwih larang tinimbang daging sapi, lan ora ana capelin saka tembung "pancen".
          1. +3
            30 May 2021
            Ing USSR iku beda.
          2. +2
            30 May 2021
            Lan kita ora manggon ing Amerika.
            1. 0
              30 May 2021
              Kutipan saka bandabas
              Lan kita ora manggon ing Amerika.

              Aku panginten sampeyan bakal seneng ngerti yen masalah cod lan capelin iki ora mung ing Rusia. hi
              1. 0
                3 2021 Juni
                Aku seneng ngerti yen masalah bakal rauh karo woh wohan beri jamur. Lan, tax liyane bakal ngenalaken ing budidoyo saka kentang.
                1. 0
                  3 2021 Juni
                  Kita ora duwe masalah karo iki - aku menyang toko "Rusia" lan tuku. Senajan ana siji - yen sampeyan ora katon kanthi teliti, sampeyan bisa mbukak menyang Cina. Iku misale jek sing label ing gaya Rusian, lan ing jar jamur utawa kupu-kupu nggantheng, siji kanggo siji, lan ing sudhut label ing print cilik "Produk RRC", i.e. Republik Rakyat China. Lan dheweke meh ngalami kacilakan karo lingkungan, lan jamur cenderung nyerep lan nahan kabeh barang sing mbebayani iki, mula aku nggoleki sing Rusia utawa Belarusia. Inggih, menyang Baltik nemen utawa Polandia. Wiwit 2014, aku wis boikot dhasar Ukrainia, lan bakal kelakon, padha bisa muter Chernobyl ing jar.
        2. +1
          31 May 2021
          Kutipan saka bandabas
          Mungkin ora ana 3 jinis sosis. Mung capelin ora dianggep iwak. Senajan iku éca.

          Aku elinga apa sing dianggep iwak ing pungkasan USSR.
          Wiwitane: iwak kod, hake dudu iwak. Banjur hake uga dadi iwak, nanging pollock dudu iwak. Banjur pollock dadi iwak. Lan ing pungkasan, kabeh jinis notothenia wiwit dianggep uga iwak. eseman
          1. 0
            3 2021 Juni
            Cod iku barang! Utamané fillet ing adonan apik !
      5. Alf
        +4
        30 May 2021
        Quote: Nagant
        Iku bakal luwih apik yen superpower kasedhiya ing toko, malah ing pusat distrik Zakhlyupansk, 3 varieties saka sosis ing counter.


        Apa foto direktur CIA sing nggawe parade ing Red Square ora ngomong apa-apa?
        1. IC
          +3
          31 May 2021
          Naif sing nggumunake. Nganti saiki, nimbang manawa ana sing bisa gratis.
        2. -1
          5 2021 Juni
          Mung kabeh omah gratis, pendidikan lan obat-obatan sing adoh saka gratis. Ana akeh wong sing ora duwe omah lan prospek kanggo entuk. Lan ora kanggo kabeh wong. Mesthi, partocrats lan macem-macem hangers-on lan sycophants nyedhiyani piyambak paling apik kabeh. Aja nyebarake crita iki.
        3. 0
          5 2021 Juni
          Aja nyuwek nyawaku, konco.
          Nanging sosis ora mewah, lan jins ora ngrusak dhasar. Iki minangka barang saben dina. Mung pangan lan sandhangan.
          Kepemimpinan ndhuwur CPSU nyuwil saka kasunyatan lan mbangun komunisme khusus kanggo awake dhewe. Akibaté, direktur CIA nggawe parade ing Red Square.
      6. +1
        31 May 2021
        Quote: Nagant
        Amerika urip cukup apik karo siji jinis tank Abrams, lan aku malah ora bisa Count carane akeh varieties saka sosis ing rak-rak.

        Hehehehe ... nalika Perang Dingin, Amerika ing sawijining wektu urip tenang kanthi telung jinis tank - lan cukup kanggo sosis. Tentara duwe M60 lan M1 pisanan, Marines duwe M60, Pengawal Nasional numpak M60 lan M48.
        1. +1
          31 May 2021
          Marinir AS, nganti pertengahan 70-an, uga duwe M103 ing layanan ...
    2. + 13
      30 May 2021
      A superpower bisa nyedhiyakake toko ritel paling ora ana papat jinis sosis asap-semi-smoked (saka 2,50 nganti 4,50 kg) lan lima nganti pitung jinis daging rebus (saka 1,80 nganti 3,40 rubel) .. kanthi rega 10 nganti limalas R. .. per kilogram .. Acara ing Novocherkassk - kenaikan rega mentega kanthi rong rubel .. Konsumsi daging luwih murah tinimbang Amerika Serikat kanthi seprapat, lan yen sampeyan ngetung luwih akurat babagan rumah tangga, mula ora ana lag lan ana prabédan dhasar - ing negara-negara sing padha mangan lan mangan luwih akeh unggas lan ing USSR penekanan ana ing daging babi karo daging sapi (daging sapi ora ana ing kelas ing toko milik negara)
      1. -1
        30 May 2021
        Sawijining negara adidaya bisa nyedhiyakake toko ritel paling ora ana papat jinis sosis

        Ora ing topik komentar VO, mesthi, nanging sampeyan ora ninggalake kasempatan kanggo tetep bisu sing manggon ing USSR. Miturut statistik Soviet "konsumsi minyak per kapita .... produksi wesi ..." USSR, pancen, "ambegan selaras" karo tutup. negara. Iku mung kanggo kasunyatan, kang kanggo memedi kasempatan kanggo tuku ing paling sawetara jinis sosis, sepur listrik padha ing Moscow (ana misteri bab iki saka kaping USSR - apa iku, dawa, ijo, mambu kaya sosis. ?) saka kadohan, warga negara, lan kang jagal ing nyimpen iku paling maling lan Profesi paling duwe bathi, minangka iku bisa kanggo tuku meat ONLY karo sambungan / kanggo suap - iki crita bab turah mbrawah Soviet ora duwe apa-apa. kanggo nindakake karo. Padha urip mlarat, andhap asor. Panganan ora luwe, nanging panganan sing prasaja, daginge atos, sayuran (saka toko) reged lan garing, lan kacang polong kaleng ditresnani kaya apel mripat kanggo preian, "olivier" kanggo nindakake.

        Penolakan saka ambruk ekonomi USSR ora dadi subyek diskusi ing situs iki.
        1. +1
          2 2021 Juni
          Ing Moskow, 8,000,000 jiwa, teka saka radius 300 km saka 15,000 nganti 30,000 wong (70% padha) Ing negara 240,000,000, sing 220,000,000 jiwa -tau lelungan ing sepur iki.Aku salah siji saka wong-wong mau (jarak ing 4 zona wektu piye wae ora inspirasi, sanadyan ing muda saka BAM kanggo long weekend (saka wengi + 2 dina lan metu dina) Aku mabur dening pesawat kanggo nongkrong watara ibukutha, nanging iki mung kanggo wani lan istirahat. .Kutha cilik ing sisih kulon Wilayah Krasnoyarsk (banjur 40,000 jiwa, saiki 17,000. Bebarengan karo divisi Strategic Missile Forces. Loro utawa telu babi wungu piyambak, pitik entuk ing 300 rubles. lan ya, kanca tuwane ing toko direktur, Bulgaria compotes tanpa antrian .. tuwane padha migran miskin ing 48 jam kanggo tanah kelairan saka Transbaikalia, sawise porsi wektu padha duwe omah cilik, mobil nglumpuk saka kethokan GAZ-67. . Tangan Batya tuwuh saka panggonan sing bener, lan amarga mantan narapidana ora bisa dadi direktur (ing apa ora apik komunis iki! Padha njupuk narapidana saka 58 lan padha supaya kula menyang partai)) nanging mung pangareping mekanik saka ATP karo 1,000 bêsik saka peralatan .. A pensiun letnan kolonel saka NKVD lan mantan narapidana manggon ing omah cilik padha ngelawan kita, lan pepadhamu liyane sing njabat wektu kanggo panangkaran (kapten iku pramuka resimen, lan uga pepadhamu saka kabèh perang ingora goresan siji ing trench, kanggo manfaat, kanggo wani lan dijupuk saka budapest, padha lungguh (yen cuaca diijini kanggo ngrameke ing dalan, yen ora, kita ngrameke ing garasi cedhak omah. Dina kamenangan
      2. -1
        30 May 2021
        Kutipan: Siberian54
        daging sapi ing toko negara absen minangka kelas
        Mungkin ora ana daging sapi ing pinggiran, nanging ing Leningrad, paling ora nganti tengah, ora ing wayah wengi, dadi perestroika kasebut, kedadeyan kasebut. Aku dhewe tuku nalika daging sapi ora diimpor, lan daging babi iku lemak padhet. Lan, ndedonga, apa sing kudu ditindakake karo kabeh sapi perah sing lair? Suku butuh sawetara, ora ana bathi kanggo dipakani nganti ukuran sapi sing lengkap, yaiku, daging. Ing kene, wong-wong miskin, dikebiri, dipakani nganti ukuran daging sapi sing bisa dipasarake, lan disembelih. Lan saiki dheweke nindakake, sing ndadekake para pejuang hak-hak kewan ngrampungake kegilaan. Lan nomenclature dikutuk, karo kabeh appetite sawijining, ora bisa gobble munggah kabeh veal, supaya rampung ing rak-rak.
        1. +5
          30 May 2021
          Quote: Nagant
          Kutipan: Siberian54
          daging sapi ing toko negara absen minangka kelas
          Mungkin ora ana daging sapi ing pinggiran, nanging ing Leningrad, paling ora nganti tengah, ora ing wayah wengi, dadi perestroika kasebut, kedadeyan kasebut. Aku dhewe tuku nalika daging sapi ora diimpor, lan daging babi iku lemak padhet. Lan, ndedonga, apa sing kudu ditindakake karo kabeh sapi perah sing lair? Suku butuh sawetara, ora ana bathi kanggo dipakani nganti ukuran sapi sing lengkap, yaiku, daging. Ing kene, wong-wong miskin, dikebiri, dipakani nganti ukuran daging sapi sing bisa dipasarake, lan disembelih. Lan saiki dheweke nindakake, sing ndadekake para pejuang hak-hak kewan ngrampungake kegilaan. Lan nomenclature dikutuk, karo kabeh appetite sawijining, ora bisa gobble munggah kabeh veal, supaya rampung ing rak-rak.

          Maksudku arep menyang ngendi? Mesthi, ngirim menyang negara demokrasi rakyat! Kaya kabeh liyane sing buruh Soviet wis keluwihan. Kita duwe kabeh kanggo neraka, miturut program Vremya. ngguyu
  4. +2
    30 May 2021
    Waca, cah ... maca! Lan elinga! Sawetara wektu bakal liwati lan kabeh iki bakal dadi ... antik! ECG ing sel bahan bakar bakal dipasang ing kompartemen mesin ... ing "papan" - motor listrik (transmisi listrik ing umum ...) lan ... "ayo, ayu. Numpak .... Aku wis wis suwe ngenteni kowe!” (Putin Kersti Kaljulaid bakal nyanyi ...) Apa sampeyan lali "Petrel"? belay muspra! Ayo sijine mesin saka "Petrel" (rada redesigned ...) ing ... paling T-90, paling ing "Armata" ... (!) ... lan, kanggo wiwitan, ngunjungi Kutub! (Ora ... aku ora kangen banget karo Polandia ... lan aku wis menyang Polandia ... Nanging dheweke kerep ngelingake Rusia babagan apa sing Rusia wis suwe ora ana ing jumlah "massa" wektu! dheweke janji bakal ngunjungi Rusia ing wektu sing tepat! Ya ... yen pancene pengin, dheweke bakal njaluk ...)
    1. +6
      30 May 2021
      ECG sel bahan bakar bakal dipasang ing kompartemen mesin


      Dheweke ora bakal ngirim. Lan ora ana akumulator utawa baterei, utawa "sel bahan bakar" sing bakal bisa nyekel tabung minyak tanah. Siji alesan - ing canister mung ana siji komponen saka bahan bakar, oxidizer (oksigen) "gratis" dijupuk saka udhara ing rasio 1 kanggo 3. Dadi karo sembarang "sel bahan bakar" sampeyan bakal "nindakake udhara waja" ing pangertèn truest tembung.
      1. +1
        30 May 2021
        Kutipan saka dauria
        agen oksidasi (oksigen) "gratis" dijupuk saka udhara kanthi rasio 1 nganti 3.

        wong manis! Sampeyan ora ngerti babagan ECG! Pisanan sinau "materiel", banjur kita bakal nang!
    2. urs
      +1
      31 May 2021
      Gagasan ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ing taun 1985, proyek diploma transmisi listrik T72 dipresentasikan ing KVTIU. ing pangkat wakil pangareping insinyur. Wong lanang, kayane ana telu, mbela awake dhewe kanthi sampurna lan nampa prangko ing proyek "Rahasia Soviet". Mangkono uga.
  5. 0
    30 May 2021
    Yen prabédan ing pamindahan kuwi 38l / 400hp versus 13l / 400hp ..... kok produsen mobil ora mudhun ing dalan iki?
    1. +6
      30 May 2021
      Pangopènan mesin kasebut ing stasiun layanan meh nol. Mung panggantos agregat.
    2. +5
      30 May 2021
      Kanggo alasan sing padha, contone, BMW mungkasi produksi mesin diesel 3 liter kanthi supercharging 3 tahap - ora bisa didandani sanajan ing stasiun layanan Jerman sing disertifikasi.
    3. +8
      30 May 2021
      Kompleksitas. Mung kerumitan prohibitive karo siji plus. ukuran suda.
    4. +3
      30 May 2021
      Dheweke bakal nembak! Ya, lan ekologi loro-stroke ...
    5. D16
      + 21
      30 May 2021
      .kenapa produsen mobil ora mudhun ing dalan iki?

      Mesin diesel loro-stroke ora nyukupi standar lingkungan lan ngasilake knalpot sing beracun. Mulane gerakan ing kolom T-64 isih nyenengake. Kanthi daya liter dhuwur, TDF nduweni torsi sing sithik banget, sing mbutuhake kualifikasi mech-banyu. Iki kudu ditambahake ciri wiwitan sing njijiki ing mangsa. Umumé, saka sudut pandang ahli teori, iki minangka perwujudan saka dhuwure pamikiran desain ing bangunan mesin. Saka sudut pandang operator, iki minangka wakil saka zat sing dibuwang menyang penggemar. ngguyu
    6. +2
      30 May 2021
      Kutipan saka Zaurbek
      Yen prabédan ing pamindahan kuwi 38l / 400hp versus 13l / 400hp ..... kok produsen mobil ora mudhun ing dalan iki?

      Maksude sampeyan ora lunga? Cat C15 mung 400-500 gumantung ing perangkat kukuh, 15 liter, Detroit Diesel 60 seri, karo 12.7 liter mbusak saka 350 kanggo 505 jaran.
    7. +1
      30 May 2021
      Kutipan saka Zaurbek
      Yagene produsen mobil ora mudhun ing dalan iki?

      Amarga kasunyatan manawa peralatan militer duwe spesifik lan solusi desain ing bidang bangunan tank sing berlebihan ing industri otomotif lan ora bisa ditampa ing operasi sipil.
    8. urs
      +3
      31 May 2021
      Konsumsi bahan bakar jaran lan konsumsi lenga ora luwes, uga konsumsi hawa lan kualitase (resik).
  6. +3
    30 May 2021
    5TD mesthi motor kompleks ing produksi lan operasi. Nanging Suvorov ngandika sing ing operasi masalah padha ora dadi luwih ing mesin, nanging ing "eksploitasi". Teknologi anyar dicedhaki karo standar jaman Perang Dunia II.
    Sanajan saiki "pengeksploitasi" bakal narik munggah lan menehi keselarasan sing lengkap lan objektif (mung, paling mungkin, dheweke ora bakal ngerti apa-apa kanggo awake dhewe)
    1. +4
      30 May 2021
      Apa jenis Suvorov sing sampeyan maksud?
      1. +2
        30 May 2021
        Ora sing sampeyan pikirake - tanker.
        1. +1
          30 May 2021
          Inggih, mangga njlentrehake. Kapal tanker endi sing jenenge Suvorov sing sampeyan sebutake.
          1. +9
            30 May 2021
            Suvorov Sergey Viktorovich, calon ilmu militer, cadangan kolonel. Dheweke lulus saka Sekolah Komando Tank Tinggi Pengawal Kharkov, Akademi Militer Angkatan Bersenjata. Marsekal Uni Soviet R.Ya. Malinovsky, kursus pascasarjana Akademi Militer. M.V. Frunze. Dheweke njabat minangka komandan platoon tank, wakil komandan perusahaan tank kanggo masalah teknis, komandan perusahaan tank, kepala staf batalyon tank, komandan batalyon tank latihan, guru lan dosen senior ing Departemen Akademi Militer.
            Jangkep?
            1. +3
              30 May 2021
              matur nuwun. Iku tansah paling apik kanggo spesifik kene. Lan yaiku, siji tanker sing nyoba ngrusak jenenge iki.
              1. +3
                30 May 2021
                Maksudmu tanker Rezun?
                1. +1
                  30 May 2021
                  Aku njaluk ngapura, nanging wedhus tank. Ora ketompo carane aneh muni.
            2. + 10
              30 May 2021
              Kudu ditemokake lan diwaca.
              Apa sing sampeyan eling saka pengalaman kuno?
              Ngunci ing ngisor -5 derajat ing njaba kanthi telung driji kanggo wiwitan sing yakin.
              Telung driji yaiku injeksi lenga + udara + starter listrik.
              Kepala mech saka batalyon perusahaan nuduhake driji.
              Yen sampeyan pour banyu saka tunyuk menyang mesin, banjur nang endi wae ing 50 jam bakal cranks. Saluran lan overheating karo kabeh akibat sing clogged.
              Pozhtom utawa antifreeze utawa disiapake banyu softened karo aditif.
              Ing landfills lempung ing cuaca garing, (lemah alas) lan iki wilayah Dnipropetrovsk lan, ing kasunyatan, kabeh kidul-kulon Ukraina, uga, GSV, mesthi, sistem cooling ing Maret cepet clogged karo bledug. Ing asas, iku ora kritis. Diunekake sapisan. Nanging yen, nalika ngisi lenga, lenga nemu ing radiator, banjur amba. Overheating dijamin. Mula, sing sepisanan diwulangi kru yaiku ati-ati nalika ngisi bensin. Karpet saka kemul lawas ngrampungake masalah iki.
              Swara mesin kasebut khas, padha karo sawmill utawa gergaji bunder.
              Ngganti motor ora masalah. Butuh luwih suwe kanggo nyambungake selang lan tabung tinimbang mbuwang lan nginstal mesin anyar.
              P.S. Ing babagan mobilitas, apa 72ka lan apa 64ka nyatane padha.
              64 luwih alus, 72 luwih angel.
              Miturut SLA, 64ka lan 80ka nindakake 72ku sekaligus.
              Ya, yen ana pilihan, banjur nyoba ngeculake 64ku kanggo njupuk hadiah.
              Kanggo suspensi alus karo coaxial torsi bar digawe iku bisa kanggo njupuk sampurna ing pamindhahan karo kemungkinan luwih saka ing 80k padha, lan malah luwih saka 72k.
              Nah, dadi aku kelingan sclerosis
    2. +5
      30 May 2021
      Google nyaranake supaya Pakistan tuku rata-rata 8-12 unit daya saben taun. Rega rata-rata yaiku 320 kilodollar. Jinis - 6TD-1 (1000hp) lan 6TD-2 (1200hp) Jinis kapindho digunakake ing "tank" Al-Khalid dhewe
      1. +5
        30 May 2021
        Dadi ngemas piye wae ngrampungake operasi kasebut.
  7. +6
    30 May 2021
    Mesin iki de facto warata, kang digawe iku bisa kanggo ngedhunake dhuwur saka tank, kang apik. Nanging, kasunyatan manawa mesin kasebut panas banget minangka kekurangan gedhe - sanajan rudal anti-tank bisa gampang dituju ing panas saka mesin, amarga mesin sing luwih panas tinimbang B2 saenipun ditangkap dening homing infra-abang rudal. sensor. Iki mung mbatalake kabeh keuntungan liyane kayata nyuda konsumsi bahan bakar lan daya tarik sing luwih dhuwur.
    1. +6
      30 May 2021
      Sampeyan bisa ngembangake mesin sing meh rata lan luwih gampang. Apa bener, nanging banjur.

      1. -4
        30 May 2021
        Apa iki jinis mesin kanggo Armata? Kanggo sing luwih prasaja, aku bakal mbantah
        1. +3
          30 May 2021
          Ora, iki kendaraan tempur infanteri. Lan dheweke duwe sudut camber ora 180 derajat!
        2. +5
          30 May 2021
          Iki UTD. Aku kerja ing wilayah pabrik sing digawe. Barnaultransmash.
          1. +1
            31 May 2021
            Lan aku ndandani.
            1. +1
              31 May 2021
              Nalika lagi dirakit wiwit saiki, aku ora kaget yen dheweke kudu didandani)))
        3. 0
          1 2021 Juni
          Mesin jinis iki ana ing T-64.

          Daya saka 5TD loro-stroke punika 580 hp. Ukuran sakabèhé 1470 mm x 955 mm x 681 mm.
          Daya saka papat-stroke UTD-29 punika 500 hp. Ukuran 1228 mm x 997 mm x 598 mm

          Daya saka 5TDF mengko iku 700 hp.
          Daya panggantos modern kanggo UTD-29 - UTD-32T yaiku 816 hp.

          Morozov ora kudu repot karo loro-stroke "Ajaib" ing kabeh. Iku cukup kanggo golek gawe siap kanggo nggawe wong V-shaped papat-stroke engine diesel karo amba silinder camber saka 144 derajat, kaya UTD-29.
    2. +2
      30 May 2021
      Quote: "30-35% abang ing transfer panas dibandhingake ana 4-stroke (alami aspirated) mesin diesel, lan mulane kurang volume dibutuhake kanggo sistem cooling tanduran daya;"
    3. -1
      30 May 2021
      Exhaust ing 64k lan 80d mburi, ora kaya 72k lan 90th sing padha, sing diatur ing sisih kiwa.
    4. 0
      30 May 2021
      Quote: Irit
      iki mbatalake kabeh keuntungan liyane kayata konsumsi bahan bakar suda, lan doyo tarik sing luwih dhuwur.

      Mung kaluwihan iki, engine diesel loro-stroke wis sangsoro dibandhingake karo papat-stroke siji (mangan liyane lan kurang torsi).
    5. +2
      30 May 2021
      Suda konsumsi - sing nggawe aku ngguyu.
      Lan overheating gampang diilangi dening nambah daya saka sistem cooling lan nggunakake penggemar banal tinimbang injector. Miturut cara, bisa sapa nerangake katresnan kanggo rencana iki ing peralatan militer? Ana misale jek sing luwih akeh kendaraan lapis baja sing diobong saka injektor tinimbang saka rudal anti-tank
  8. +9
    30 May 2021
    Ora amarga gerakan piston sing bakal teka, siklus 2-stroke dipilih, nanging kosok balene - kanthi siklus 2-stroke, sing paling efektif (nanging ing wektu sing padha angel, amarga rong crankshafts) yaiku skema karo counter. - obah piston. Lan dhewe, skema iki ora unik - mung elinga 10D100 ing lokomotif diesel seri 2TE10 (utawa leluhure 2D100 ing lokomotif diesel TE3). Lan sadurunge wong-wong mau, digunakake ing eksperimen long-range Junkers ngebom lan prau rudal Amérika, saka ngendi kita njupuk D100.
    GTD-1000/1250 ora ana sing padha karo helikopter, kajaba turbin gas lan biro desain sing ngembangake.
    Modifikasi paling anyar saka V-92 1130 hp
    1. +2
      30 May 2021
      Sing lokomotif diesel padha tanduran MALYSHEV! Lan Charomsky padha! Lan omong kosong sing padha!
      1. +2
        30 May 2021
        Jerman ngembangake mesin pesawat loro-stroke kanthi 4 crankshafts (Jumo-223, 2200hp lan Jumo-224 - 4400hp). Dheweke ora ngelingi.

        Ing Inggris diprodhuksi nganggo 3 crankshafts ("Napier Deltic")
      2. +1
        30 May 2021
        Ora ana tanduran MALYSHEV maneh! Bener
    2. 0
      31 May 2021
      Iki minangka GAS GENERATOR sing digunakake dening helikopter. Kabeh pipa lan turbin daya karo PCA-asli!
  9. +5
    30 May 2021
    Aku ora mikir yen tukang mesin kudu disalahake amarga kerumitan desain motor. Penulis mbandhingake mesin Inggris (carane prasaja lan dipercaya!) Lan langsung ujar manawa kita ngluwihi 2 kali ing babagan kinerja. Dadi dheweke ngluwihi sing asline dianggep luwih sampurna! Lan kabutuhan lan kabeneran karakteristik kasebut (daya, dimensi, lan liya-liyane) diturunake saka ndhuwur! Desainer diwenehi tugas kanggo ngembangake mesin kanthi karakteristik sing dibutuhake, lan dikembangake. Luwih gampang lan dipercaya mung ora bakal bisa! Iku bakal dadi tugas kanggo berkembang 2 kaping kurang kuat, padha bakal luwih gampang saka Inggris.
  10. +3
    30 May 2021
    Dadi ngomong! Pendhudhuk 5tdf bisa dianggep minangka Deutsche YuMO lan pewaris saka mesin diesel pesawat, lan dudu B2.
    Desain kasebut maju lan berteknologi tinggi.
    Mulane, mbutuhake budaya produksi lan operasi sing dhuwur.
    Inggih, kanggo tingkat eksploitasi, iku bener ing artikel.
    Iku kaya sijine pembalap pekarangan ing mburi setir Porsche 911.
    1. +5
      30 May 2021
      Iku kaya nyelehake pembalap pekarangan ing mburi setir Porsche 911 - luwih nyenengake kanggo nyelehake pembalap Porsche ing Lawn. ngguyu ngguyu
    2. urs
      0
      31 May 2021
      Inggih, perbandingan menarik. Sampeyan T72 kanggo pekarangan lan T64 kanggo Porsche. Perbandingan pancen bodho.
      1. -1
        31 May 2021
        Ing sisih endi sampeyan nenun 72ku? Dheweke muncul ing pasukan mengko, nalika masalah utama karo T-64 wis ditanggulangi. Lan ing awal operasi ing pasukan kru lungguh ing tank, sing ora weruh apa-apa adhem tinimbang T-62, nanging utamané karo T-54. Sing dibandhingake karo 54koy 64ka isih ana kerumitan Porsche sawise pekarangan!
        1. urs
          +2
          31 May 2021
          Inggih, apa neraka, kabeh Buzz saka mekanik ing 64 ana ing gear shifter, iki sawise 62-55 karo crusher waos, lan kru sing wis dilatih ing 64 lungguh mudhun fitur pangopènan lan operasi. kanggo wakil pejabat teknis enom ora ana masalah, aku bisa ngomong dhewe yen aku sinau ing 62-72 ing profil utama ing tangen 64ka, ing Transbaikalia, ora peduli, perusahaan dibesarkan kanthi usaha gabungan Dadi ora ana pekarangan lan piston, mung ana tangki prajurit
    3. Pendhudhuk YuMO lan TDF yaiku diesel Raymond Koreyvo, dipatenake ing taun 1907.
      PDP-diesel karo purge aliran langsung muncul ing Kolomna, penulis punika pangareping engineer Kolomzavod Raymond Alexandrovich Koreivo.
      6 November 1907 mesin kasebut dipatenake ing Prancis, banjur didemonstrasikan ing pirang-pirang pameran internasional. Sawise demonstrasi kasebut, mesin sing padha wiwit diprodhuksi dening G. Junkers lan, miturut gambar Junkers, pabrik Nobel, kalebu ing St. Pratelan sing diajukake dening Koreivo ora dianggep, amarga iki dicegah dening direktur manajemen pabrik Kolomna A. Meshchersky, sing ora pengin padu karo wong asing sing duwe pengaruh. Ing Uni Soviet, mesin diesel saka sistem kasebut wiwit digunakake sawise kenal karo mesin diesel pesawat Junkers Jumo 205. Mesin diesel American Fairbanks-Morse, sing teka ing USSR ing kapal militer sing dikirim ing Lend-Lease, diadaptasi minangka diesel. lokomotif - ing basis, digawe seri paling massive saka 2D100 mesin diesel lokomotif diesel (Lokomotif TE3) lan 10D100 (kulawarga lokomotif diesel TE10) lan sawetara kulawargané "pembantu" (7D100, 11D100 lan liya-liyane). Tank engine saka Plant. Malysheva 5TD lan 6TD dibangun langsung miturut skema Koreyvo.
      Sawise taun 1917, salah sawijining kapal motor saka seri Borodino dijenengi Engineer Koreyvo.
  11. +1
    30 May 2021
    Iki tetep dadi masalah karo tank iki nganti saiki. Ana lack catastrophic saka drive mechanical wicaksana ing Banderaaffen, amarga tank liyane gagal sak operasi saben dinten, lan ora ing perang. Iku dadi utamané sedhih nalika T - 64 cukup abot, saiki penundaan uga ora tahan.
    1. +8
      30 May 2021
      Ora masalah driver mekanik - kanggo ngganti injector hemorrhagic, ngencengi pipa bahan bakar - iku, wis ing 5 panas, miwiti karo kangelan, swara knalpot krungu 5 km adoh, lenga wis mangan ala. Ya, lan geter bisa dirasakake, amarga owah-owahan fase crankshafts. Kita isih slurping iki Pak. Nganti saiki, 64 ing LDNR ana ing layanan. Nanging wong Malyshevites ora mandheg, lan mukjijat iki ana ing BTR-4.
      1. +2
        30 May 2021
        Apa sampeyan dhaptar ora operasi kompeten maneh, nanging ndandani cilik. Amarga kerumitan struktural unit iki, iku ora driver mekanik (ing Tentara Soviet - bocah 19 taun), nanging kudu melu ing personel liyane dilatih.
        1. +3
          31 May 2021
          Omong kosong - minangka bocah umur 19 taun, dheweke njabat ing T-80 kanthi GTD-1100TF sing padha. Ora ana keluhan siji lan setengah taun ing GSVG. Mesin latihan tempur makarya saben dina. Ing umur 14 dheweke kerja ing t-64bv - kerja keras! Poplar fluff, panas, Juni!))) Saiki kita godhok, banjur kita nggoleki lenga ing mesin! Ing ngisor hatches sing dicopot, ana sing terus-terusan mili.
          1. urs
            +1
            31 May 2021
            Oh, oh, carane aku ngerti sampeyan. Wakil GSVG Hillersleben kanggo perusahaan-perusahaan kasebut. Tank T64A, Nanging ana uga titik positif, ing basis saka ndandani lan 4 liter alkohol (kanggo buruh pabrik kanggo pesawat saka pribadi) Aku sinau carane kanggo ndandani motor iki, siji bisa ngomong ing "dhengkul" iki sing ora dijupuk miturut complaint.
            1. 0
              31 May 2021
              Ing Shield -84 ing Magleburg, aku numpak 64-a-kajaba ZPU, mirip banget kita. Bows kanggo saben benjolan, geter njupuk metu nyawa.
          2. 0
            31 May 2021
            Dadi sampeyan nindakake pangopènan utawa ndandani? Sorry, iki bab sing rada beda. Aku ndeleng mesin turbin gas ing karya saben dina lan aku komunikasi karo wong sing ngumpul lan mbongkar. Pendapat pribadiku yaiku mesin turbin gas ora luwih rumit tinimbang mesin pembakaran internal, mung amarga sawetara fitur desain, regane luwih larang.
            1. 0
              31 May 2021
              Mesin turbin gas ora didandani ing pasukan, amarga cacat utama - nyandhang bilah kompresor turbin lan burnout saka bilah TS lan PCA - diobati ONLY ing pabrik perbaikan.
    2. 0
      30 May 2021
      Apa Nightingale lan Kisel ngandhani kabeh iki?
      Kanthi dviglom lan penundaan padha duwe kabeh Gut.
      Masalah mung karo 64s yen angsa mabur ing lemah alus. Banjur ana masalah kanggo narik metu amarga saka rollers trek lancip.
      P.S. Ora perlu bengok-bengok kanggo discharge saka angsa 64th. Iki nganti 72-73, nganti produksi angsa kanthi engsel panel datar lan RMSh mapan.
      Morozov nggawe liontin kanggo umur!
      Lan kabeh wong mursid ngalang-alangi, nanging aku ora ngerti carane 80s lan 72s padha mestine kanggo perang sak kuat perang.
      Nyatane, karet rol dheweke kobong lan dheweke tetep kotak pil ing medan perang.
      Inggih, punika.
      Iki ngandika quietly ing sekolah
      1. +3
        30 May 2021
        Iki marang kula dening wong sing ngawula ing Banderaaffen, tank dadi luwih abot dening 3.5 ton, nanging hoist lan mesin tetep padha. Ing kacepetan dhuwur, ing sadawane prapatan - torsion bar "mabur" lan liyane saka walker, aku ora ngelingi jeneng.
        1. +2
          30 May 2021
          Where +3.5 ton, mesin wis 1000 jaran lan torsi bar ora luh.
          Lan yen sampeyan mabur menyang jurang amarga wedi, banjur bar torsi 55 bakal mabur.
          Masalah ing steppes saka Donbas padha kanggo kabeh tank. Mudslide. Lan t-64, amarga kemampuan lintas negara sing luwih apik, luwih akeh tinimbang 72ka.
          Mulane, luwih masalah kanggo ngomong.
          Saka pengalaman ing Belarus lan FGPs.
          Ing ngendi 64 isih mlaku kanthi yakin, 72 meh ana ing wetengku.
          Ing lemah watu 72ka nduweni sifat genggeman sing apik. Mulane, yen kaya Carpathians, banjur 72s bakal luwih cepet. Dheweke duwe genggeman sing luwih apik ing lereng rock.
          1. +1
            30 May 2021
            Kharkiv ndadekake mesin anyar dening Piece lan padha utamané diekspor. Apa Banderaaffen ing saham isih karo 5TDF lawas. Saiki aku nonton Bandera "Mengunjungi Dongeng" - Brigade Tank 1 ing latihan. Ing video, biasanipun T - 64 B, malah tanpa DZ)))) 100% mati.
          2. Alf
            +5
            30 May 2021
            Kutipan saka dgonni
            Lan t-64, amarga kemampuan lintas negara sing luwih apik, luwih akeh tinimbang 72ka.
            Mulane, luwih masalah kanggo ngomong.

            Sing luwih adhem jeep, sing luwih adoh kanggo spank konco traktor.
      2. 0
        30 May 2021
        Sing. ing T64, ana karet gelang ing rollers non-flammable? ngguyu Sakabehing jagad iki mlaku nganti satus taun ing rinks skating sing dilapisi karet. Panyusutan internal ing rollers ing T64 ora menehi kaluwihan, kang iki ditinggalake ing T80.
        1. +1
          31 May 2021
          Ing karet 64ke dilindhungi logam. Penyusutan internal nalika sampeyan nulis kanthi bener. Mula, ing pikirane para jenderal, perang sing kuat karo aplikasi massal serangan nuklir taktis minangka perkara sing umum lan kemungkinan banget.
          Inggih, ing 80s padha ngalih menyang jinis liyane saka penundaan amarga dinamisme lan kacepetan sing luwih gedhe, lan akeh getaran gedhe ing suspensi 64s nalika nyopir ing beton lan aspal.
          Sanajan ora katon kritis, sensasi ora nyenengake dijamin.
          80ka ing beton dadi kaya neoplan
      3. 0
        31 May 2021
        Lan karo RMSh-64 burned-metu, bakal perang banget? Lan nganggo bahan bakar eksternal lan tangki minyak? Apa dheweke nyoba ngobong bandage, utawa paling ora bantal angsa?
        1. +1
          31 May 2021
          RMSH ditutupi karo logam, nanging, kaya lenga lan solarium ing tangki njaba, dilindhungi saka radiasi cahya. Dadi liwat
          1. -1
            31 May 2021
            Sawise maneh aku takon, apa sampeyan ngobong bandage utawa bantal T-80 sing padha? Saka radiasi, karet ora peduli, ora ambruk - lapisan kasebut digawe, nanging nganggo timbal. Atusan T-44 lan T-55 dipecat ing Semipalatinsk kanthi biaya nuklir - ora ana masalah karo karusakan saka bandage! Nanging clang saka rollers non-karet unmasks peralatan bebarengan! Kaya knalpot injeksi tanpa peredam.
      4. urs
        0
        31 May 2021
        Oops, nanging ing sekolah padha ora ngandhani desain saka rink 64, karet gelang antarane hub lan unsur support njaba, bab 55 mm. Ora diobong metu banget kanti awon lan rink ambruk loro. bagean.
      5. 0
        1 2021 Juni
        Yen ban njaba burned metu, tank terus kanggo mindhah, lan yen panyusutan internal saka rollers T-64 diobong metu, banjur hello!
  12. +3
    30 May 2021
    penulis ngirim ora ngujo desain inovatif, nanging nulis bab pangembangan rencana iki wiwit 1896-1904. Tampilake apa inovasi dhasar sing digawe lan cara kerjane.
    .
    Khusus, miturut koper 5TDF Yumo. Piston pindhah ing fase terlantar - getaran. Bagéyan saka siklus piston bisa nglawan saben liyane - sampah daya. Minyak macet ing jendela intake lan exhaust - pembakar lenga paling liar. uga, loro crankshafts - complicate transmisi.
    .
    Ing kahanan anyar, skema kasebut bisa diuripake maneh. Ana sawetara gagasan.
    1. 0
      30 May 2021
      Ya, dheweke diuripake maneh ing 6TD))) nanging aku wedi yen masalah tetep.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        31 May 2021
        Lan ing ngendi dheweke nulis omong kosong? Kasunyatan bilih piston ora teka TDC ing wektu sing padha ing silinder padha? Dadi iki kasunyatan! Pergeseran fase diwenehake, materie kaya ngono!
        1. 0
          5 2021 Juni
          Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing mesin iki ora ana TDC. Kasunyatan bilih piston ora pindhah strictly menyang disambungake karo fase distribusi gas, amarga siji pamblokiran windows intake, kaloro - exhaust. Yen sampeyan sinau TMM, sampeyan bisa ngerti yen karo limang silinder, owah-owahan tipis ing fase rotasi crankshafts (bab 10 derajat, minangka adoh aku ngerti, aku bisa dadi salah) ora banget mengaruhi geter. "Sampah daya nalika piston bisa nglawan saben liyane" - ana engineers sing ora nemu lucu? Lan carane loro crankshafts complicate TRANSMISI? Umumé, ing kasus tartamtu iki, nggunakake 5TDF karo dimensi linear cilik digawe iku bisa kanggo menakake TRANSMISI.
          Yah kowe!
          1. 0
            5 2021 Juni
            Ndhuwur mati, uga ngisor piston. ana ing mekanisme engkol ANY! Kanggo saben crankshaft, wis dhewe kene! Babagan "Sampah daya nalika piston bisa nglawan saben liyane" - apa ana insinyur sing ora lucu? Lan carane loro crankshafts complicate TRANSMISSION - iki ora kanggo kula, sanajan ana alesan kene - poros kapindho - tambahan, muter peran luwih saka CAMSHAFT ing klasik. Miturut cara, ing mesin motor racing ing 50-60s ana akeh rencana kuwi, miturut hukum pisanan Newton, iku ora Matter kang crankshaft kanggo njupuk wayahe. . Supaya padha mbusak saka siji, ngendi flywheel punika. Nanging ana tenan akeh losses, ana kabèh gitar antarane crankshafts karo Gir pindho (kanthi cara, padha fly mercilessly!), Lan crankshaft kaloro karo mundhut jeroan lan inersia saka urutan kapindho, lan ngedongkrak mechanical.
  13. 0
    30 May 2021
    Thanks kanggo informasi sing menarik babagan pangembangan bangunan mesin ing USSR
  14. +2
    30 May 2021
    Quote: uga dhokter
    Ing kahanan anyar, skema kasebut bisa diuripake maneh. Ana sawetara gagasan.

    Iki apik! Dheweke mung bakal ngirim ide sampeyan "ing kadohan saka cahya." Tahap iki wis bola-bali dilewati. Ora ana "palung pakan karo akeh wong sing pengin." Banjur, pisanan, kita ndeleng apa sing ditindakake ing kana "ing Eropa sing padhang." Dadi, nalika Nazi nulis ing gapura salah sawijining kamp konsentrasi: "Ninggalake kabeh pangarep-arep, saben wong sing mlebu ing kene." Bangunan mesin Rusia ora dirusak kanggo sampeyan menek karo ide sampeyan.
  15. +1
    30 May 2021
    Ing YouTube ana video KrAZ sing balapan nganggo mesin iki ..... Aku malah melu balapan dalan sepisan ....
    1. urs
      0
      31 May 2021
      Ha, petani kolektif UTD20 njupuk lan masang kuping ing gabunganku, pungkasane mobil dadi kewan, siji minus bensin mangan luwih. Nanging iki ora masalah, aku uga nyedhiyakake setengah rega. ya
  16. -2
    30 May 2021
    Artikel kasebut menarik. Mung iki sing diragukan.
    pemblokiran silinder saka V-shaped V-2 iki matak saka wesi aluminium. Salam saka para aviator iki larang banget kanggo industri domestik nalika taun perang.

    Ing mratelakake panemume, pamblokiran silinder baja utawa cast-wesi bakal biaya malah luwih saka industri domestik - iki carane akeh keluwihan bobot tank kudu nindakake. Nanging umume, hormat marang penulis. Aku ngarep-arep kanggo nerusake.
    1. +2
      30 May 2021
      Sajrone periode kritis Perang Donya II, V-2 diprodhuksi nganggo blok wesi.
      Paling ora aku maca ing memoar Malyshev.
      Umumé, kanggo tank sing, sawise mimpin ing dalan reged, mbuwang 2.5-3.5 ton saka lendhut ing dhewe, 300 kg saka bobot pemblokiran ora apa-apa!
      1. +2
        30 May 2021
        Ngganti materi casting, utamane sing kompleks kaya blok, nyebabake owah-owahan desain sing serius, amarga kualitas casting wesi lan aluminium sing beda banget. Lan iku ora worth ngomong bab owah-owahan serius ing proses technical, kalebu ing mesin sakteruse. Dadi blok-blok wesi V-2 sing paling mungkin penemuan wong (aku ora mikir Malysheva)
    2. +2
      30 May 2021
      Ing mratelakake panemume, pamblokiran silinder baja utawa cast-wesi bakal biaya malah luwih saka industri domestik - iki carane akeh keluwihan bobot tank kudu nindakake. Nanging umume, hormat marang penulis. Aku ngarep-arep kanggo nerusake.

      Miturut cara, ora dadi luwih (bobot, tegesé) Kanthi bobot T34 26 ton (pisanan), engine bobot bab ton. Sanajan setengah saka massa ambruk ing blok (lan nyatane kurang), ngganti aluminium karo wesi wesi menehi bobot 200 - 250 kg. Nanging, alasane ana ing owah-owahan ing rantai teknologi (mungguh, nyuda tingkat produksi). Banjur, kaya, masalah ditanggulangi karo aluminium
    3. +1
      31 May 2021
      Blok silinder wis wesi cor, kaya crankcase, mung PALLET sing aluminium, bagian ngisor crankcase, sanajan ora PAN, duwe crankcase garing.
      1. 0
        5 2021 Juni
        Blok silinder wis wesi cor, kaya crankcase, mung PALLET sing aluminium, bagian ngisor crankcase, sanajan ora PAN, duwe crankcase garing.


        Carane ora kabeh dadi. Luwih, ora kaya ngono. Inggih, kajaba kanggo sump garing. Miturut cara, ora ana kampanye lan crankcase karo pallet, nanging ana pigura terpadu. Nanging ora persis. Ora nyinaoni desain kasebut kanthi teliti.
        1. 0
          5 2021 Juni
          Lan aku sinau lan wis ndandani kanggo 30 taun. Ing lokomotif diesel Murom shunting TGM-23 ana sedulur V-12-400-sipil saka V-2 iki. Kabeh pesona aku bisa dhaptar!
    4. +1
      1 2021 Juni
      Kurang aluminium minangka meme saka kamanungsan.Silumin (aluminium + silikon) digunakake kanggo ngecor blok, lan produk sing digulung duralumin luwih angel digawe lan diproses tinimbang bagean cast saka silumin, mula ana masalah. Kanthi kekurangan logam ing penerbangan, mokal, kanthi mung nyuda aluminium ing bangunan tank, kanggo ngatasi masalah karo logam ing penerbangan ...
      1. 0
        Juli 28 2021
        Kutipan saka ElTuristo
        Kurang aluminium minangka meme saka kamanungsan.Silumin (aluminium + silikon) digunakake kanggo ngecor blok, lan produk sing digulung duralumin luwih angel digawe lan diproses tinimbang bagean cast saka silumin, mula ana masalah. Kanthi kekurangan logam ing penerbangan, mokal, kanthi mung nyuda aluminium ing bangunan tank, kanggo ngatasi masalah karo logam ing penerbangan ...

        Sampeyan salah. Aluminium minangka kekurangan kritis.
  17. -6
    30 May 2021
    B-2 dirancang dening insinyur Soviet! Ana lenga Bokinka, solarium murah. Amarga iki, wong Jerman kepengin banget ngrebut Kaukasus! Kabeh tanke padha bensin! Lan iki mbebayani banget! Nanging padha kesandhung liwat Stalingrad! Ina kudu dikandhani yen kita digawe miturut sawetara rencana! Malah mesin roket kita digawe dhewe, amarga padha nganggep mesin saka V-2 minangka cabang buntu! Lan Amerika mabur menyang angkasa ing mesin kita! Mesin tank sing paling apik! Apa maneh sing dibutuhake?
    1. +3
      31 May 2021
      Kutipan saka: kova1967
      Ana lenga Bokinka, solarium murah.

      Ing taun 1941, B-70 / KB-70 bensin (kanggo mesin karburator tank entheng, medium lan abot) Tentara Merah direncanakake bakal diwenehake 95%. Nanging bahan bakar diesel - mung 46%.
      Kutipan saka: kova1967
      Kabeh tanke padha bensin! Lan iki mbebayani banget!

      Hehehe...
      Panggunaan Jerman ing tank anyar mesin karburator, lan dudu mesin diesel, bisa diterangake:
      a) spesifik imbangan bahan bakar Jerman, ing ngendi peran utama dimainake dening bensin sintetik, benzena lan campuran alkohol sing ora cocog kanggo pembakaran ing mesin diesel;
      b) kauntungan saka mesin karburator liwat mesin diesel ing syarat-syarat pratondho penting tank minangka ukuran minimal bisa kanggo daya tartamtu, linuwih kanggo miwiti ing mangsa, lan ease saka Pabrik;
      c) persentasi geni sing signifikan banget ing tangki karo mesin diesel ing kondisi pertempuran lan kekurangan kaluwihan sing signifikan tinimbang mesin karburator ing babagan iki, utamane kanthi desain sing kompeten lan kasedhiyan pemadam kebakaran otomatis sing dipercaya;
      d) umur mesin tank sing cendhak amarga daya tahan tank sing sithik banget ing kahanan pertempuran, amarga biaya bensin disimpen yen mesin diesel digunakake ing tank ora duwe wektu kanggo mbenerake konsumsi baja campuran lan pegawe Highly trampil perlu kanggo Pabrik mesin diesel, ora kurang langka ing perang saka bahan bakar cair.
      © laporan NIIBTP, 1942
      Ing musim gugur taun 1942, bensin T-70 diobong kurang asring tinimbang T-34 diesel.
      1. 0
        5 2021 Juni
        Alesan kanggo ngrancang mesin diesel kanggo traktor, tank lan aviation (salah sawijining alasan) mung anané volume gedhe saka pecahan abot saka distilasi lenga lan perlu kanggo nggunakake ing sawetara cara. Nanging bensin, utamané kualitas dhuwur, banget kurang
  18. +2
    31 May 2021
    Kutipan: 113262a
    Ora masalah driver mekanik - kanggo ngganti injector hemorrhagic, ngencengi pipa bahan bakar - iku, wis ing 5 panas, miwiti karo kangelan, swara knalpot krungu 5 km adoh, lenga wis mangan ala. Ya, lan geter bisa dirasakake, amarga owah-owahan fase saka crankshafts. Kita isih slurping iki Mr. Nganti saiki, 64 ing LDNR ana ing layanan. .

    Lan carane menehi hasil karo hydraulic stabilizer saka bedhil T-64?
    1. urs
      0
      31 May 2021
      Apa perang, sing utama yaiku ana lenga lan kabeh sensor posisi (nyatane, switch limit biasa) kudu diatur. Aku, minangka insinyur listrik saka GSVG Rembat, nyedhiyakake tembak ing papan latihan Magdeburg, meh setahun.Salawas-lawase ana kacilakan, selang njeblug silinder kanggo ngangkat braket pakan, ing kana kru sing disalahake, jersey tiba ing mobilvichek, tuas ora mudhun, lan tembakan kasebut mundur. saka wedhus, tuas kanggo ngisor, lan ana ing kunci hydraulic, supaya mbledhos. belay uga, ing cendhak, pikir metu, nanging mobil ing tutup kanggo ngganti AZ.
      1. -1
        31 May 2021
        Ing 64 lan 80-MZ! Sampeyan kudu ngerti!)))
    2. 0
      31 May 2021
      Kaya ing T-80, ora! Ora ana penyakit kaya ngono! Kerjane kaya jam! Nganti ngisi bodyagu tinimbang cairan hidrolik!
  19. +1
    31 May 2021
    Muga-muga penulis ora lali njlentrehake yen Charomsky nggarap motor iki mung 5 taun. Ing taun 1959, sawise dikarepake Morozov kanggo ngedongkrak engine dening 120 hp. Charomsky nyebutake kahanan kesehatan lan pensiun.
  20. +1
    31 May 2021
    Ing artikel kasebut, sampeyan kelalen nyatakake yen mesin diesel V-2 lan 5TDF duwe akar Jerman, sajrone persatuan wong sing dibuang (USSR, Italia, Jerman), Junkers-Motoren-Werke nindakake pangembangan mesin diesel penerbangan ing wilayah Soz Soviet, sawisé Hitler dadi kuwasa ing taun 1933, perusahaan kasebut mbatesi karyané ing Uni lan bali menyang Jerman, nalika Uni Soviet ditinggal karo rong conto lan dokumentasi teknis kanggo rong mesin diesel AD-1 (V-2) lan Jumo-205 (5TDF), lan perusahaan uga dilatih sajrone tenaga kerja domestik saka pembangun mesin domestik, Morozov langsung nyedhaki mesin Jumo-205, nanging teknologi wektu kasebut ora ngidini industri nguwasani mesin iki (ing V-2 dikuasai kanthi angel). Aku dhewe dadi T-64 1985-87 ing tank GSVG 10 Altengrabov (Rosenkrug), mesin, mesthi, mbutuhake layanan sing jelas lan bener miturut peraturan, banjur ora ana keluhan, nanging gumantung. babagan pelatihan kru lan teknisi tanggung jawab perusahaan lan wakil.
    1. urs
      0
      31 May 2021
      Ya kampanye sampeyan dadi komandan, mula licik, kudu digoleki panemune wakil komandan.
      Nalika ing minus 5 lantai perusahaan ora pengin miwiti, nalika padha ora nindakake pindho pumping metu saka kothak kanggo panyimpenan lan mobil wiwit "gelisah" nalika wiwitan, lan yen perusahaan miwiti munggah. , sampeyan kudu mlayu metu, yen ora mekanik pamoroka nyekel asap putih saka knalpot, aku kelingan ndredheg wassat
      1. +1
        31 May 2021
        Mratelakake panemume saka wakil pangareping Staff mrihatinake utamané kasunyatan sing ing batalyon kanggo 30 tank, 5 modifikasi lan kangelan kanggo nyedhiyani sawetara spare parts, ing jugangan kita ora masalah miwiti mesin, nanging ing lapangan iku rada angel. . Aku njabat, kaya sing wis dingerteni, minangka komandan tank.
        1. urs
          +1
          31 May 2021
          Inggih, muji wakil komandan kompeni, dheweke ngrampungake tugas kanthi apik.
          Lan tugas utamane yaiku kanggo mesthekake yen komandan ora duwe masalah karo peralatan. ing persenjataan lan dheweke dadi perwira
    2. 0
      5 2021 Juni
      Kutipan: Egorov Oleg
      ...... rong sampel lan dokumentasi teknis kanggo rong mesin diesel AD-1 (V-2) ..

      Jenenge mbak! jeneng!!
      Infone bro! Infu!!

      Kutipan: Egorov Oleg
      lan Jumo-205 (5TDF)

      Infa ing masalah iki uga ora bakal superfluous.
      Rasa syukurku ora bakal ana watese.
      Ing alesan lan ing watesan situs, dhukungan lan kerjasama.
    3. PDP-diesel karo purge aliran langsung muncul ing Kolomna, penulis punika pangareping engineer Kolomzavod Raymond Alexandrovich Koreivo.
      6 November 1907 mesin kasebut dipatenake ing Prancis, banjur didemonstrasikan ing pirang-pirang pameran internasional. Sawise demonstrasi kasebut, mesin sing padha wiwit diprodhuksi dening G. Junkers lan, miturut gambar Junkers, pabrik Nobel, kalebu ing St. Klaim sing diajukake dening Koreivo ora dianggep, amarga iki dicegah dening direktur pangurus pabrik Kolomna A. Meshchersky, sing ora pengin padu karo wong manca sing duwe pengaruh. Ing Uni Soviet, mesin diesel saka sistem kasebut wiwit digunakake sawise padha kenal karo mesin diesel pesawat Junkers Jumo 205. Mesin diesel American Fairbanks-Morse, sing teka ing USSR nganggo kapal militer sing disedhiyakake ing Lend-Lease, diadaptasi minangka lokomotif diesel - ing basis kasebut, seri mesin diesel lokomotif diesel 2D100 sing paling gedhe digawe (lokomotif TE3) lan 10D100 (kulawarga lokomotif diesel TE10). Tank engine saka Plant. Malysheva 5TD lan 6TD dibangun langsung miturut skema Koreyvo.
      Sawise taun 1917, salah sawijining kapal motor saka seri Borodino dijenengi Engineer Koreyvo.
  21. +2
    31 May 2021
    Ya - Aku elinga squalor iki ing basis saka V2 - 1D12 lan siji-baris "motong" 1D6.

    Nyoba kanggo nyelehake squalor "sunat" iki ing kelas motor DZ-98 nyebabake akeh keluhan: 1D6 ora diwiwiti kanthi apik ing cuaca sing adhem, ora bisa digunakake kanthi apik, lan sumber daya babar pisan kanggo spesimen paling apik meh ora ngluwihi 750 jam (karo babar pisan 1500!), Nalika seri YaMZ-238 tindak saka 3500 kanggo 5000 jam kanggo ibukutha.
    Akibaté, ing panggonan parkir tanduran ing 2001-2002 akumulasi sawetara rolas grader karo mesin 1D6, kang saben wong ora gelem.
    Akibaté, soko wis didol, ana remotorized ing YaMZ, nanging ora tau maneh squalor iki ing basa B2 njaluk menyang Déwan!
    Sampeyan bisa nelpon apa wae "masterpiece", mung karakteristik kinerja ora nggambarake kabeh inferiority lan urip desain kurang!
    Miturut cara, ana akeh usaha kanggo ngowahi macem-macem mesin militèr.
    Contone, saka apa sing dikandhakake wong saka situs tes ChTZ, dheweke nyoba nempelake mesin saka kendaraan tempur infanteri menyang traktor ChTZ - dheweke ngrancang gearbox kanggo nambah torsi - kegagalan, gear mabur chenille lan mabur tanpa nggarap. sumber daya.

    Lan saiki kahanan deplorable ing industri motor saka Federasi Rusia. Arang mesin sing diprodhuksi sacara lokal bisa ngowahi dadi ibukutha 7500 jam.
    Kanggo mbandhingake, cerobong asep produksi gabungan ing China saka seri 4BT, 6BTA utawa NT855 nggarap luwih saka 20000 jam layanan sadurunge mrikso.
  22. +1
    31 May 2021
    Pinten wis ditulis babagan koper iki ... Nanging saben-saben dheweke nulis "anyar". Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing kabeh mesin tank duwe output saka 2000 rpm lan ora ana siji wis dipeksa ing kacepetan, mung ing syarat-syarat torsi. Malah turbin ed.29 (39) duwe kacepetan output padha. Ing sawijining wektu, ing "Diesel Rusia" f., Aku kenal karo monster kapal PDP. Kabeh bisa diapura ing rencana iki, kajaba kanggo wacana mbangun saka lenga saka crankcase kanggo silinder. Iki ora bisa nyingkiri! Yen sampeyan bisa nginstal jebakan lan regenerator lenga ing papan sing mbukak kapal, mula ora ana ruangan ing tank lan lenga mabur ing tong minyak menyang sistem pembuangan, utamane ing beban dhuwur lan kecepatan kendur. Mung prioritas ing instalasi saka motor iki ukuran sawijining. Iki diselehake coaxially karo BKP, Boten kados V12 ngendi gitar kudu digawe. Pendinginan ejection uga ora nyenengake para tanker. Ing perang anyar ing LDNR, T-64 nggodhok kaya samovar. Sampeyan bisa nulis kanggo dangu bab apa ing agêng-80s bagéan saka seri ing klasik T-80 ditransfer kanggo Kharkov lan apa iku ora bisa metu, nanging aku ora bakal. Dadi akeh wong ngerti.
  23. 0
    31 May 2021
    Aku tau panginten babagan carane akeh aluminium tindak menyang B-2. Mbok menawa ora ana ing penerbangan luwih kritis. Yen diesel kabeh digawe saka baja, apa iki bakal mengaruhi dimensi tank?
    1. 0
      1 2021 Juni
      Kutipan saka Pavel57
      Aku tau panginten babagan carane akeh aluminium tindak menyang B-2. Mbok menawa ora ana ing penerbangan luwih kritis. Yen diesel kabeh digawe saka baja, apa iki bakal mengaruhi dimensi tank?


      Iki bakal menehi minus kanggo biaya, + 600-700 kg kanggo massa mesin, + kanggo manufacturability, kanggo linuwih.

      Mesin diesel V-30, dikembangake ing taun 2-an, lan modernisasi sabanjure, sanajan ing awal abad kaping 1,9, ditondoi dening paramèter spesifik sing dhuwur, gravitasi spesifik mung 2 kg / l. s. (kanggo V-160), lan konsumsi bahan bakar tartamtu 175-XNUMX g / l. s.h. Kerugian utamane amarga watesan teknologi lan liyane sing ana ing wektu pangembangan mesin lan produksi, utamane:

      operasi ora efisien saka dering scraper lenga saka desain outdated - minangka asil, konsumsi lenga dhuwur kanggo sampah - 20 g / l. s h;
      desain 4-katup-per-silinder warisan saka project aviation, rasah ing daya ngisor;
      skema Komplek camshaft drive ngemot nomer akeh Gir mechanical (ing taun 1930-an ora ana chain drive bisa operasi ing kacepetan dhuwur) - minangka asil, tingkat swara tambah, kurang sumber daya, lan kangelan ing pangopènan;
      crankshaft prefabricated Komplek, biaya kang kira-kira 30% saka kabeh engine - ing taun 1930-an ora ana cara kanggo stamping volumetrik saka bagean gedhe;
      sistem wiwitan listrik ora efisien (efisiensi kurang saka starter ST-712, rasio gear non-optimal).
      tingkat dhuwur saka Tambah ing meksa ing grup piston (sing disebut rigidity engine), anjog kanggo nyuda ing sumber daya total. Alesan kanggo iki ora formasi campuran sing cukup efektif, sing umume amarga wangun sing dipilih saka kamar pembakaran, jumlah bolongan nozzle lan sawetara rincian liyane.
      lack saka wawas peserta saka crankshaft lan flywheel ora ngidini kanggo Ngartekno nambah sumber.
      assembling lan tuning engine nggunakake pegawe kurang trampil mimpin kanggo marriage ing produksi, utamané ing sasi pisanan perang. Amarga lack of imbuhan klep kualitas, desain multi-gear Komplek saka transmisi saka flywheel kanggo wektu, rapat klep karo piston dadi kedadean sing kerep banget. Mesin saka release pisanan ora bisa tansah bisa metu standar 50 jam malah ing kahanan bangku; ing wektu sing padha, desain, kanggo kabeh kerumitan sawijining, isih kasedhiya maintainability dhuwur, nganti bulkhead engine ing lapangan.


      Aluminium wis boros panas 4 kaping luwih saka wesi matak, iku bakal perlu kanggo upgrade sistem cooling.
      Kanggo tank, kesempurnaan bobot mesin ora kritis kaya ing penerbangan.
  24. +2
    1 2021 Juni
    Panjenenganipun njabat ing T-64A karo 5TDF - engine ora dipercaya, iku gampang overheated.
  25. 0
    1 2021 Juni
    Kutipan saka flashpoint

    Rotary Mazda minangka conto sing rada beda. Iki kedadeyan nalika nyoba, nanging gagal. Kanggo RX-8 - saben 25 km mlaku - salah siji ibukutha mesin (000 USD karya + 2500 USD saka spare parts) utawa mesin anyar utawa (umume ora ana guna ing kene) saka disassembly / layanan kontrak. Ateges kaya mobil akhir minggu, kanggo jiwa.

    Sampeyan ngethok sturgeon sethithik. Ing kahanan domestik, sumber daya mesin Rotary Mazda tenun. Ing gunung - nganti rong atus. Lan loro lan setengah kilodollars karya plus kit repair. Sumber daya rotor VAZ, kanthi cara, meh padha.
  26. 0
    Agustus 26 2021
    Sawise perang, dokumentasi teknis Jerman dadi milik USSR. Dheweke tiba A.D. Charomsky, minangka pangembang mesin pesawat, lan dheweke kasengsem ing "koper" Junkers.
    "Koper" Junkers - seri mesin turbo-turbin pesawat Jumo 205 rong-stroke kanthi piston sing obah-obah digawe ing awal 30-an abad kaping 205. Spesifikasi mesin Jumo 6-C minangka nderek: 600-silinder, 2 hp. stroke 160 x 16.62 mm, volume 17 l., rasio komprèsi 1: 2.200, ing XNUMX rpm.
  27. 0
    Agustus 26 2021
    Adhedhasar pangembangan kasebut, A. D. Charomsky ing taun 1947 ing USSR nggawe mesin diesel pesawat loro-stroke M-305 kanthi daya lepas landas 7360 kW (10 hp) lan kompartemen silinder siji saka mesin U-000 iki. .
    Ing taun 1954 M. Charomsky teka karo proposal kanggo nggawe mesin diesel kanggo tank medium adhedhasar U-305. Proposal iki cocog karo syarat pangareping desainer tank anyar, A.A. Morozov, lan A.D. Charomsky diangkat dadi desainer utama tanduran kasebut. V. Malyshev ing Kharkov.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"