Pangguna Polandia nanggepi tembung Presiden Duda babagan "abnormalitas Rusia"

96
Pangguna Polandia nanggepi tembung Presiden Duda babagan "abnormalitas Rusia"

Serangan anti-Rusia liyane diidinake dening panguwasa Polandia, negara sing ora dilebokake Rusia ing dhaptar sing ora ramah. Presiden Polandia Andrzej Duda, ngunjungi Georgia, ngandika yen "Rusia manggoni bagean Eropah." Miturut Duda, "bagean ora mung Georgia, nanging uga bagean Moldova lan Ukraina ana ing pendhudhukan Rusia."

Andrzej Duda:



Sampeyan kudu ngomong terus terang: Rusia dudu negara normal. Iku dudu negara sing tumindak normal. Iki minangka negara sing nyerang. Ing kene (ing Georgia) katon kanthi jelas. Mulane, tumindak sing nemtokake dening kabeh masyarakat donya dibutuhake.

Miturut presiden Polandia, Rusia kudu "dibutuhake kanthi ketat kanggo tundhuk karo norma internasional."

Yen dipandu dening logika Duda, banjur mbagi negara dadi "normal lan ora normal". Mulane, dheweke kanthi jelas nganggep Polandia minangka salah sawijining mantan. Lan kritéria utama "normalitas kanggo presiden Polandia", ketoke, yaiku implementasine arahan apa wae sing teka saka Amerika Serikat, uga kabijakan Russophobia lan anti-Rusia sing jelas.

Sing nggumunake yaiku reaksi saka tembung presiden Polandia ing Polandia dhewe. Panemu netizen sing menehi komentar babagan pernyataan Duda babagan "abnormalitas" Federasi Rusia dibagi. Nalika sawetara retorika umume didhukung, liyane nyathet yen pernyataan kasebut ora bisa ditampa dening kepala negara.

Komentar saka pangguna Polandia:

Tembung-tembung kasebut sing ana negara "normal" lan "ora normal" ora bisa ditampa kanggo kepala negara, utamane amarga negara kita dhewe wewatesan karo Rusia lan nduweni hubungan ekonomi karo.

Mbok menawa panguwasa Georgia seneng karo tembung presiden kita, nanging mung kepiye perasaan Duda yen Polandia diarani negara sing tumindak ora normal. Lan kadhangkala panguwasa kita nindakake kaya ngono. Kaping pisanan, kita nutup tambang, ngilangi ewonan penambang, banjur mikir babagan cara ngatasi proyek lan carane mbangun sektor energi. Iki apik? meh ora.
  • Kantor Presiden Polandia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

96 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 31
    27 May 2021
    Tanpa sampeyan, dheweke bakal ngerti sapa sing nyerang lan sapa sing nandhang sangsara, Nyingkiri dosa.
    1. +5
      27 May 2021
      Bapak ingkang kinurmatan. Kabeh kaluhurane Duda iki ana ing celonone.
      1. + 15
        27 May 2021
        Apa sing ana ing celana Dudkin?
        1. + 17
          27 May 2021
          The "hyena of Europe" speaks in Duda The great borjuis Poland - lan iki mesthi ora bakal rampung apik kanggo Duda karo Polandia "hyena of Europe"!

          "Agung" Pan Duda, kanthi ide revanchist kanggo nyegerake kekaisaran Polandia Persemakmuran "saka mozha menyang mozha", jelas banget!
          Kamar No.. 6 utawa cellars Nuremberg ing 1945 ing abad anyar cetha nangis kanggo wong! Yen ing kabeh Polandia, kaya mangkono, piye wae bakal urip ing perang anyar!
          1. +3
            27 May 2021
            Kaya sing dikandhakake ing taun 90-an, "Kutub dudu kewarganegaraan, nanging profesi")))
            Saiki mung saya kuwat ing pikiran kabeh wong))
            Dudachek siap nembak awake dhewe kanthi pangarep-arep manawa organisasi mental subtle saka "tangga sing ora normal" bakal nandhang sangsara)))
            1. + 11
              27 May 2021
              A Pole kanggo kabeh Slavs Wétan, pisanan kabeh, prau karo vile lan meanness, lan Polandia dhewe minangka wilayah kanggo ngrampungake kabeh scum: cukup ngerti prilaku Tentara Anders ing awal Perang Donya II - pengkhianat lan soundrels. Lan Polandia (kaya kabeh Balts!) bakal tetep ing memori kita minangka hyena sing mambu lan ora bakal dadi liya!
              1. +3
                27 May 2021
                Lan apa sing diarani DudA "tembakau" sing ora biasa kanggo jackal Russophobic Amerika biasa? ora ana apa-apa. Mung sepisan maneh barking ing Rusia!
                1. 0
                  30 May 2021
                  Iki minangka penilaian sing salah.
                  The scoundrel Dudka nyabrang ing garis abang ing prilaku limitrophe reged ing dealing with daya, thanks kanggo kang limitroph iki paling crappy, nanging kadhaulatan, nanging dilat bokong iku pakulinan servile sing mbedakake Polandia wiwit abad kaping 18.
                  Dadi iki ora mung babakan liyane, nanging sampah tekan tingkat villainy master Bidon, nanging Rusia ora ngidini wong kanggo nindakake iki, lan scoundrel kudu ngerti sing ing hubungan karo Rusia Polandia wis dijupuk metu saka tingkat saka. jabat tangan.
          2. +6
            27 May 2021
            Ya, Tabaki saingan kanggo ndeleng sapa sing paling banter)))!
          3. +1
            29 May 2021
            hi hi tresna Ora, Tatyana, ora kamar, ora cellars. Kanggo getun gedhe, kita spanked generasi. Duda, mesthi, bajingan, lan rampung. Ngobrol kaya nang rumah sakit... Urip ???? Dibubarake ... Mung DUDUDUDU sing saiki MUNGKIN bisa ditulis!
        2. +7
          27 May 2021
          Kutipan: Cat Alexandrovich
          Apa sing ana ing celana Dudkin?

          Kaya apa? - anus
        3. +1
          27 May 2021
          Apa sampeyan ora ngerti? Ing Polandia ana paribasan kaya ngono - sapa sing duwe luwih, pan!
      2. +4
        27 May 2021
        Aku bakal ngomong - gonorrheal pan. Gegandhengan karo celana. ngguyu
      3. +7
        27 May 2021
        Kutipan: 210 okv
        Bapak ingkang kinurmatan. Kabeh kaluhurane Duda iki ana ing celonone.

        Ya dudu pak Duda iki, nanging ragulya, gusti kang duwe kaluhuran lan kalbu, nanging iki mung wong tani kang ninggal tani, nanging tani tan ninggal.
      4. +2
        27 May 2021
        Kutipan: 210 okv
        Bapak ingkang kinurmatan. Kabeh kaluhurane Duda iki ana ing celonone.

        DUDA ora kasengsem ing kaluhuran ing celonone.. Mungkin ana mung sethithik, rokok puntunge cilik, banjur menehi kompensasi ... Lan Duda nyebul kabeh lagune, singsot, netepi rencana ... . Lan ing basa Rusia, telung puluh potongan perak Yudas!
        1. 0
          27 May 2021
          Bajingan iki ora menehi ganti rugi, nanging kompleks, lan bakal nindakake kabeh urip sing ora ana gunane.
    2. +6
      27 May 2021
      Rakyate ternyata luwih pinter tinimbang Presiden Duda...
      Tembung-tembung iki .... ora bisa ditampa kanggo kepala negara,
      1. +3
        27 May 2021
        Ya, ana akeh "wong" iki (banget iri lan sombong sing paling dhuwur) ndhukung pimpinane.
      2. +4
        27 May 2021
        Iki mratelakake panemume wong tartamtu, nanging ora wong. Adhuh! Ing Polandia, kekuwatan kagungane Russophobes lan bener-bener dipilih dening rakyat. Kajaba iku, iki dudu sing sepisanan. Ana sing kudu dipikirake.
      3. +4
        27 May 2021
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Rakyate ternyata luwih pinter tinimbang Presiden Duda...

        Wong-wong ora ngapusi ing Departemen Luar Negeri, nanging kabeh "wong lanang" ngapusi lan dilat.
    3. -27
      27 May 2021
      Asad, supaya enlighten kita, sing aggressor lan sing nandhang sangsara?
      1. +9
        27 May 2021
        Kepiye carane mbukak buku sejarah dhewe lan ngetung jumlah perang sing wis dadi instigator Barat sajrone 100 taun kepungkur?
      2. +6
        27 May 2021
        Asad, supaya enlighten kita, sing aggressor lan sing nandhang sangsara?

        kenapa dheweke nyerang wong ... utawa mlayu kaya Yanukovych .... ora, dheweke tetep lan melu ngrusak kabeh piala .... mula dheweke dadi pembela lan patriot SYRIA.
      3. + 18
        27 May 2021
        Kaman Georgia, ing kawitan aggressor lan sawise sawetara dina nandhang sangsara.
        1. +3
          27 May 2021
          Kutipan saka ASAD
          Kaman Georgia, ing kawitan aggressor lan sawise sawetara dina nandhang sangsara.

          Ya ora ngerti iki, dheweke nuruti instruksi. Wong iki wong anyar.
        2. 0
          28 May 2021
          Polen sing padha dadi agresor nalika nyerang Cekoslowakia karo Hitler lan nandhang sangsara saka dheweke.
        3. +3
          30 May 2021
          Kutipan saka ASAD
          Kaman Georgia, ing kawitan aggressor lan sawise sawetara dina nandhang sangsara.

          Lan, saiki Georgia minangka nomer 16 ing koor Russophobic Amerika lan mung karo bagean dhewe, ing arah konduktor.
    4. + 24
      27 May 2021
      Aku mesthi seneng nalika sawetara politisi saka sawijining koloni teka kanggo ndhukung pimpinan koloni liyane - ora ana siji utawa liyane sing mutusake apa-apa, nanging mung kanthi setya lan ketat nglakokake dhawuhe bendarane, nanging tumindak kanthi pathos kaya ngono, sanajan Kaisar Kaisar. Kakaisaran Romawi sing gedhe wiwit iri karo sungu! ngguyu
      1. +4
        27 May 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        nalika sawetara politisi saka siji koloni teka kanggo ndhukung pimpinan koloni liyane

        Inggih, punika, amarga-
        "Lan, mesthi, luwih becik nyanyi bebarengan ing paduan suara,
        Luwih apik ing paduan suara, luwih apik ing paduan suara."
        ya
        Lan uga - kanggo perusahaan, ana sing nggantung awake dhewe ing kana ... lol
        Nanging - "jago jago memuji cuckoo ..." ngguyu
      2. -22
        27 May 2021
        Zyablitsev, apa padha bisa ngandika nalika kepala Abkhazia ketemu, contone, karo kepala Transnistria?
        1. +2
          27 May 2021
          Mesthi sampeyan bisa. Mung ing kono ora ana sing nglirwakake pelabuhan kasebut kanthi kamardikan lan kamardikan. Lan mesthi ora menehi tanggi kanthi pesenan saka Moskow. Rapat kerja.
        2. +2
          27 May 2021
          Sampeyan ngeduk ing papan sing salah lan nalika ketemu, dheweke ora tumindak kaya ngono lan ora ngidini pernyataan kaya ngono, saliyane, wong-wong ing negara kasebut wis mutusake ing referendum babagan kamardikan lan njaluk jagad ngurmati pilihane. , nanging wong Polandia lan Georgia ora ana siji lan ora takon apa-apa! Kabeh diputusake dening para elit sing lungguh ing tali cendhak saka Washington! Rasakna bedane, kaya sing diomongake!
          1. -6
            27 May 2021
            Zyablitsev, sampeyan kasebut referendum. Banjur aku arep takon sampeyan, kepiye perasaan sampeyan babagan asil referendum babagan kamardikan Chechnya?
            1. nnm
              +5
              27 May 2021
              Lan apa, getih, anti-konstitusional kudeta njupuk Panggonan ing negara lan Chechnya dianakaké referendum ing basis? Lan pitakonan jawaban - kepiye perasaan sampeyan babagan referendum Kosovo?
      3. +1
        27 May 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Ora mesthi nyenengake nalika sawetara politisi saka sawijining koloni teka kanggo ndhukung pimpinan koloni liyane - ora ana siji utawa liyane sing mutusake apa-apa, nanging mung kanthi setya lan strictly ngetutake dhawuhe bendarane.

        Tunjukake kekuwatane marang saben liyane. Lan apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau - limitrophes.
    5. 0
      27 May 2021
      Wong-wong kuwi kudu dilebokake ing dhaptar sing dikarepake internasional, banjur digawa menyang pengadilan supaya bisa mangsuli langsung - kanthi hukuman penjara sing nyata - amarga bazar bosok.
    6. +4
      27 May 2021
      - Andrzej Duda:
      Sampeyan kudu ngomong terus terang: Rusia dudu negara normal. Iku dudu negara sing tumindak normal. Iki minangka negara sing nyerang. Ing kene (ing Georgia) katon kanthi jelas. Mulane, tumindak sing nemtokake dening kabeh masyarakat donya dibutuhake.
      "... Wong sing paling wani banget asring dipimpin dening wong sing paling jahat! Nanging mesthi ana loro Polandia: siji perang kanggo bebener, lan liyane groveled ing meanness."
      W. Churchill.
  2. +8
    27 May 2021
    Duda sing lucu.
    1. 0
      27 May 2021
      jancok wong! Mongrel! wassat
      Wektu bakal teka - dheweke ora bakal kaya wong-wong mau ing Bumi, banjur kita bakal ambegan! ya
  3. +7
    27 May 2021
    Inggih, mung kanggo wong Polandia lan Georgia ngomong babagan normalitas) Mbokmenawa Rusia mbuka tembakan marang para penjaga perdamaian lan mateni warga sipil. Lan apa jenis Polandia menek menyang Irak dikuwasani? Iku bab aggressors. Kaya hyena....
  4. +6
    27 May 2021
    Serangan anti-Rusia liyane diijini dening panguwasa Polandia, negara sing Rusia wis ora klebu ing dhaftar ora grapyak
    Nanging muspra, amarga Poland kudu njupuk Panggonan pisanan ing antarane negara ora grapyak, karo kabeh jalaran sabanjuré. Kepinginan kita kanggo "persahabatan", sing wis jengkel akeh wong Rusia, kanggo mirsani sawetara norma sing ora ana siji-sijia ing donya sing wis suwe didhukung mung ngrusak hubungan internasional. Negara-negara Shakalyat njupuk kauntungan saka iki lan nggedhekake serangan marang Rusia, ngintip saka mburi Amerika Serikat. Polandia, Negara Baltik, Inggris Raya, Ukraina uga kudu kalebu ing dhaptar iki. Iku wektu kanggo Bulgaria kanggo menehi tamparan ing mburi sirah. Kita dhewe, kanthi kesederhanaan Rusia lan kepinginan kanggo nindakake kabecikan, nggawe kahanan kanggo nyerang awake dhewe. Impunitas mung nambah permusuhan.
    1. -14
      27 May 2021
      Apa dhaptar elek, "dhaftar negara bodho." Sing digawa mlebu wis lungguh lan goyang-goyang ing ngisor amben sofa - padha wedi ... lol
  5. +6
    27 May 2021
    A budak mendem iku bilai kanggo pemilik.
  6. +5
    27 May 2021
    Scum kaya pipa iki kudu diumumake persona non grata lan jabat tangan.
    1. -4
      27 May 2021
      Kutipan: Ros 56
      Scum kaya pipa iki kudu diumumake persona non grata lan jabat tangan.

      Iki dudu babagan tuan-tuan "kita", tuan-tuan "kita", para pemimpin, uga, medeni, amarga dheweke pengin "Eropah sing terang".
  7. +3
    27 May 2021
    Rudeness outright ing tingkat paling dhuwur! Kamentrian Luar Negeri Rusia kudu nanggapi banget babagan iki!
  8. 0
    27 May 2021
    Kayane dheweke ngrokok soko sadurunge pagelaran.
  9. +1
    27 May 2021
    Kenapa statement kasebut? Psheks maneh pengin mbaleni nyenengake Eropa raking cuffs saka Rusia?
    1. 0
      27 May 2021
      Ora dhewe ... padha nyetel Georgians
      1. +3
        27 May 2021
        Ya, wis kaya Lermontov: "Wong-wong Georgia sing isin-isin padha mlaku ..". Sawise Agustus 2008, ora bisa diatur maneh kanggo iki. Georgia ora bakal duwe cukup hubungan sawise nyoba liyane.
  10. +2
    27 May 2021
    Miturut presiden Polandia, Rusia kudu "dibutuhake kanthi ketat kanggo tundhuk karo norma internasional."


    Kajaba iku, aturan ganti kaya sing dikarepake lan aturan uga ....
  11. +2
    27 May 2021
    Biasane murah, sycophantic lan sycophantic equivocation karo kepinginan kanggo please Georgians.
    Ora pantes yen kepala negara mbengkongake nganti tingkat kaya ngono. negatif
  12. 0
    27 May 2021
    Meh kaya klasik: "Duda wis rampung tugase, Duda bisa lunga."
    Nanging nyatane, versi klasik liyane metu: "Duda nindakake tugase, nanging Duda pengin luwih"
  13. -6
    27 May 2021
    Tuan-tuan, wong Rusia sing nesu banget, "wong Eropa sing wis terang" lan liya-liyane ora sopan karo kita kaya kita (panguwasa sing dipilih kanthi demokratis lan kabinet administrasi sing direkrut) ngidini dheweke nindakake. Dadi ora ana sing kudu disalahake ing pangilon
    1. +3
      27 May 2021
      Apa sampeyan mikir yen perlu kanggo nanggapi kasar, contone, kanthi jotosan ekonomi sampeyan (kaya anggota EU lan Ukraina) utawa tumindak kaya bocah sing gelo? Ya, aku ora peduli lan 99% saka Rusia apa padha ngomong ing EU lan malah liyane ing Polandia. Wong diwasa ora gelo karo bocah sing ora duwe otak.
      1. 0
        27 May 2021
        Sampeyan kudu mangsuli cara wong Tionghoa: waca carane wong Kanada sijine ing panggonane, sing, kanggo Amerika Serikat, nyekel lahar Cina saka perusahaan Cina ..... lan perusahaan Nike, sing mutusake. kanggo gabung karo pernyataan sing ora nyenengake babagan kabijakan China ing wilayah Uighur ...
  14. +2
    27 May 2021
    Kepiye Polandia iki entuk kabeh wong ing wektu sing cendhak! Aku bisa mbayangno apa sirahe raja Rusia, Prusia lan Austria. Sampeyan perlu, ing giliran sabanjuré saka spiral sajarah, ora kanggo dibagi, nanging kanggo menehi wong tanggung minangka gubernur-jenderal sawetara Burkina Faso (bakal ana wong ireng kanggo nolak - kanggo medeni!)
  15. +2
    27 May 2021
    Perbandingan pratelan Putin lan Duda nuduhake negara endi, utawa luwih Presiden sing normal.
  16. -1
    27 May 2021
    Polandia wis ngomong babagan ninggalake EU. Tranches wis rampung ...
    Lan dheweke wis mikir babagan gabung karo Uni Eurasia. Ana tahap 'penerimaan' ing jendhela Overton ...
    Duda isih nolak. Alon-alon... wassat
  17. +4
    27 May 2021
    Presiden Polandia Andrzej Duda, ngunjungi Georgia, ngandika yen "Rusia manggoni bagean Eropah."
    Mesthi, aku ora pengin nyinggung perasaane wong Polandia, nanging yen presidene mratelakake panemume kaya ngono babagan Rusia, mula kenapa dheweke ora ngumumake ing saindenging jagad yen Polandia bakal mbalekake wilayah sing dikuwasani Prusia lan Pomerania. Jerman.
    Sawise iku, dheweke bisa nggawe statement kaya ing Georgia.
  18. +1
    27 May 2021
    Ya, ora ana tamba kanggo rabies. Mung pencegahan bisa mbantu.
  19. +3
    27 May 2021
    Lan ayo takon wong Jerman babagan normalitas Polandia!
    Dheweke mesthi ngelingi Silesia lan Pomerania.
  20. +2
    27 May 2021
    Andrzej Duda: Kita kudu langsung: Rusia dudu negara normal. Iku dudu negara sing tumindak normal.

    Kanthi negara kasebut kudu mandhegake hubungan ekonomi kanthi lengkap !!!
    Ayo kabeh negara nandhang sangsara marga saka presiden bodho. Mateni gas, lenga, kayu, nglarang kegiatan ekonomi karo pedagang swasta kasebut.
    Iwak bosok saka sirah. Dadi ayo padha bosok!!!
    Ayo padha tuku ing rega exorbitant liwat perantara. Ayo ndeleng suwene suwene "ajaib ekonomi Polandia" iki.
    Sampeyan kudu mbayar kanggo pasar! am
  21. +1
    27 May 2021
    Iki Duda kudu "r" sawise "y". Lan umume, yen negara "normal" minangka kekurangan AS, mula kita ora normal. Lan iku pleases.
  22. +2
    27 May 2021
    Kanggo wakil saka orientasi seksual non-tradisional, wong biasa uga ora normal.
  23. 0
    27 May 2021
    Kutipan: 210 okv
    Kabeh kaluhurane Duda iki ana ing celonone.

    Nalika padha ngomong - katon ing ROOT! ngguyu
  24. +2
    27 May 2021
    Duda: "Lho kok ora didilat sepatune master Amerika?
  25. 0
    27 May 2021
    Yen Duda nganggep Rusia minangka aggressor, mula dheweke bisa mbuktekake yen Polandia dudu agresor lan yen Polandia bisa sawayah-wayah nyerahake wilayah wetan Jerman marang mantan pemilik kanggo nduduhake katentreman Polandia. Banjur Stalin ala menehi Polandia apik kutha-kutha Jerman Stettin lan Swinemünde lan 114 ewu km wilayah lan Polandia non-agresif tenang duwe wilayah manca.
  26. +3
    27 May 2021
    Lan kritéria utama "normalitas kanggo presiden Polandia", ketoke, yaiku implementasine arahan apa wae sing teka saka Amerika Serikat, uga kabijakan Russophobia lan anti-Rusia sing jelas.


    Lha, awake dhewe dilat kanthi usaha, ayo terus ...
  27. 0
    27 May 2021
    Mula dheweke dadi DUDA, ngguyu, ora mikir..
  28. +1
    27 May 2021
    Tambah Polandia menyang dhaptar mungsuh saka Federasi Rusia lan nambani Polandia lan Polandia, mungguh
  29. 0
    27 May 2021
    Ya, ing ngimpi elek iki bisa kedadeyan sadurunge. Lan saiki, mangga, luwih saka siji kru Leopard bisa dibentuk miturut prinsip: telung Polandia, Georgia lan asu! Nanging saben wong sing wis ilang memori bakal raked!
  30. +2
    27 May 2021
    sing "Rusia manggoni bagéan saka Eropah." Miturut Duda, "bagean ora mung Georgia, nanging uga bagean Moldova lan Ukraina ana ing pendhudhukan Rusia."

    Mangga ngelingake Polandia sing padha manggoni bagéan saka Jerman ...
    Lan wates internal republik USSR didegaké tanpa njupuk menyang akun panemu saka populasi wilayah sing didunungi dening kelompok ètnis, lan masalah iki bisa ditanggulangi mung dening nyebut karsane wong sing manggon ing wilayah iki.
  31. +2
    27 May 2021
    Kabeh kaya biasane ... Sawise satus taun, kulon kolektif nindakake kampanye gedhe ing sisih wétan kanggo numpes Rusia. Sawisé iku, kang crawls adoh karo untu rusak lan otak enlightened menyang apartemen Eropah. Panjenenganipun groans, cooperates lan tumindak prayoga kanggo liyane atus taun. Apa mung aku sing duwe perasaan yen ana sing mateng lan wis ana ing ambang?
    1. +2
      27 May 2021
      Quote: CAT BAYUN
      ... Aku duwe perasaan sing soko
      ripening lan wis ing ambang?


      Iku ketok.
  32. ***
    Kanggo Polandia, sapa sing duwe luwih akeh yaiku pan ...
    ***
  33. +2
    27 May 2021
    Eropa normal, liwat "Bank kanggo Rekonstruksi lan Pembangunan", ngetokake 100% saham ing siji-sijine pelabuhan ing Moldova, Giurgiulesti, lan saiki ALL aliran ekonomi negara merdika ana ing kontrol penuh EU ...
    1. 0
      27 May 2021
      Lan ... Dadi Rusia ajeg nggawe kontribusi kanggo bank iki "Rekonstruksi lan Pembangunan" supaya dhuwit uga melu dipakani rezim Russophobic. Rusia uga ajeg mbayar kanggo partisipasi ing PACE. Iki minangka bab sadomasochistic: kanggo Feed wong sing obserae sampeyan ... ing saben pojok. Wong normal ora ngerti.
  34. 0
    27 May 2021
    Nanging Duda lali yen kabeh bagean kulon Polandia dadi milik Prusia lan Stalin menehi tanah iki marang Polandia? Sampeyan bisa ngatasi iki kanthi cara sing beda-beda. , netepake " Republik Merdeka Prusia " ? eseman
    1. Komentar wis dibusak.
  35. +2
    27 May 2021
    Psheks wis dadi politik sajrone sejarahe, nuwun sewu ... (Gusti). Wong-wong mau padha mapan ana ing sangisoré saben wong sing kuwat. Saka resepsi Katulik nganti administrasi Anglo-Saxon njaba saiki. Kanggo takon marang wong-wong mau - apa sing bakal kedadeyan karo Polandia sing kurang ajar yen Alexander I ing taun 1812, utawa Stalin ing taun 1939 utawa 1944 ora bakal nyabrang wates kulon kekaisaran (USSR)?
  36. +1
    27 May 2021
    Quote: Pengarang
    Polandia iku sawijining negara sing Rusia wis ora klebu ing dhaftar ora grapyak. Presiden Polandia Andrzej Duda, ngunjungi Georgia, ujar manawa "Rusia nguwasani bagean Eropa"


    Mesthine, "mungsuh ana ing saubengé", nanging Polandia, ora kaya Republik Ceko, luwih cocog kanggo dhaptar "ora ramah", miturut pendapatku.
    nanging Kementerian Luar Negeri kita "ora bisa diukur nganggo ukuran umum")))
  37. 0
    27 May 2021
    Kaping pisanan, menehi Dudkin rolas panas, banjur nerangake kanthi tembung yen dheweke kudu ngerti panggonane lan ora nindakake omong kosong.
  38. 0
    27 May 2021
    Kawicaksanan "kucing Leoporld", sing ditindakake dening Vladimir Vladimirovich kanggo wektu sing suwe, ndadekake rasane dhewe - malah pugs limitrophic wis ilang rasa wedi.
  39. Komentar wis dibusak.
  40. +1
    27 May 2021
    Pangguna Polandia nanggepi

    VO mudhun alon-alon. Setengah saka artikel iku salah siji iklan Playful kosong babagan tank virtual ing saos saka artikel sajarah, utawa kompilasi bunches anonim saka jaringan sosial, dikirim ing judhul dramatis "Ing Polandia padha nesu ...," ing Ktay padha dielingake. ..., "" Ing Baltik padha dirawuhi ... "
  41. 0
    27 May 2021
    Dulu dubuk, saiki dadi pelacur
    1. 0
      28 May 2021
      Dulu dubuk, saiki dadi pelacur

      Inggih, sadurunge ana untu, sanajan susu, nanging saiki untune rontok, lan sing isih ana yaiku ngrasakake dasi ...
  42. 0
    27 May 2021
    Sinyal dikirim menyang "mlebu": apa ana negara? Ora ana reaksi - ora ana negara.
    Lavrov ora nanggepi fitnah negara, sing dadi menteri. Mesthine ana departemen ing Kementerian Luar Negeri sing ngirim cathetan protes. Wis dadi rutinitas. Nanging ing pungkasan uga ana Dewan Keamanan.
  43. 0
    28 May 2021
    Pitakonan ora carane maneh Pole, utawa Balts, utawa Ceko, utawa wong liya mbuwang lendhut ing Rusia. Maksudku pasuryan resmi. Kasunyatane dheweke nindakake kanthi rutin lan tanpa hukuman. Pira taun Balts nandhang sangsara? Lan saiki kita terus nanggung kabeh kekurangan kasebut. Lan kabeh amarga Kamentrian Luar Negeri kita mung bisa menehi konferensi pers, komentar, nggawe dhaptar lan nelpon kanthi alesan. Apa kita ora duwe pengaruh ekonomi lan politik? mangan. Mung kanggo iki sampeyan kudu duwe kepinginan lan karakter. Ing sawetoro wektu, kita mung maca, ana maneh mbuwang lendhut menyang kita. Lan maneh kita nelpon, nyipta, mbujuk. Kesel maca snot iki. Apa angel kanggo mencet alat kelamin saka Ceko, Slovaks utawa Polandia? Ora ana kepinginan. Nanging histeria ing pers (Rusia) olèh. Apa sing arep dirembug? Perlu kanggo ngrembug lan ngukum tumindake Kamentrian Luar Negeri lan pamrentah kanggo nanggepi serangan kasebut. Lan kanggo Polandia lan Ceko liyane, obrolan kita ing net ora kadhemen utawa panas. Sampeyan perlu kanggo ngremukake kaya bedbugs, meneng lan tanpa emosi!
  44. 0
    28 May 2021
    Perlu sawise pernyataan sing ora ramah lan agresif saka presiden "negara beradab",
    nggawe pesen penting ing media Barat yen Rusia kepeksa ngarahake 3 resimen "poplar" menyang Polandia kanggo perlindungan dhewe !!!
  45. 0
    28 May 2021
    Duda, nalika teka ing Ukraina, bakal stomp karo sirahe dicekel dhuwur ing sadawane Bandera Avenue (fasis reged) sing wis getih saka ewu wong ing tangane Duda punika Wirang kanggo Polandia, isin kanggo sajarah Polandia.
    1. 0
      30 May 2021
      Saben bangsa pantes dadi panguwasa ... hi
  46. +1
    28 May 2021
    Iki jenis chatter Georgians diwutahake kanggo wong, sing Lyakh pesisir beguiled.
  47. 0
    28 May 2021
    Lan apa maneh sing bisa diarani negara sing panguwasa SAMI ora ngurmati Generalissimo, sing panguwasa SAMI ngakoni "eksekusi" sing kondhang ing Katyn, sing panguwasa SAMI ngakoni "complicity ing pendhudhukan" ing Polandia lan negara Baltik bali ing 1989 (marang kang dheweke "bisa" ngomong " isih Stalinis Albania) ???Lan saiki, sampeyan ndeleng, Federasi Rusia (lan Partai Komunis Federasi Rusia) ora seneng yen Polandia lan Balts nuduh Moscow padha . ..
    Ngatur resimen abadi lan acc. propaganda, lan piyambak - shamefully fanning SOVIET-RUSSIAN VICTORY ing Mei 9 (mausoleum, kuburan Stalin, pimpinan militèr). Sanajan potret Stalin tansah ana ing rak-rak abadi ing luar negeri (kaya ing dalan-dalan Stalin ing Prancis, contone, nganti saiki).
    Kita seneng ngremehake awake dhewe, mikir babagan akibate. Ora ana pangilon dudu sing isin, yen ....
  48. 0
    28 May 2021
    Presiden normal ora bakal ngomong babagan negara apa wae
    1. 0
      30 May 2021
      Présidhèn sing normal bakal nambah hubungan karo pepadhamu biyen, lan ora bakal ndeleng arah kucing tattered nalika apel dhewe bosok ... hi
  49. 0
    30 May 2021
    Nalika esuke ing Polandia sampeyan bisa mangsuli bazaar, dheweke langsung ngelingi babagan sing bener lan sopan ... lol

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"