Apa IMF ora mbantah babagan Bank Sentral - babagan "bolongan" ing neraca

32

Kapentingan dudu alat, nanging sarana


Iki Mei turbulent, mung ahli mbayar manungsa waé cukup cedhak kanggo loro acara sing langsung related kanggo aktivitas saka institusi kredit utama negara - Bank Sentral Federasi Rusia.

Kaping pisanan iku pancen ora dikarepke lan, kaya sing katon, meh ora perlu sparring karo Dana Moneter Internasional. Apa sebabe? Miturut sing tradisional banget - babagan tingkat kunci, sing bubar diputusake - pisanan dadi 4,5, banjur dadi 5 persen saben taun (Iki lawas, lawas, taruhan anyar).



Lan iki senadyan kawicaksanan nyuda inflasi sing dituduhake kanthi jelas ing kabeh bahan strategis ora mung saka Bank Sentral, nanging luwih dhuwur. Nganti saiki, kudu diturunake paling ora 4%, nanging saiki ora ana gunane kanggo ngomong babagan pathokan kasebut.

Yen malah kanggo elit - "favorit" bank-bank saka Bank Central, dhuwit biaya persentasi luwih, banjur apa kita bisa ngomong bab sistem financial lan ekonomi negara minangka kabèh. Lan, minangka asil, babagan rega konsumen lan kesejahteraan warga sing nampa ora luwih saka minimal minimal saka perbendaharaan nalika pandemi.

Dadi sapa penyu iku?


Ya, saran saka IMF babagan nyuda tingkat kunci rada telat - nalika metu saka pandhemen ing Rusia, kahanan saya tambah ora mung kanthi mundhak rega, nanging uga kanthi sirkulasi dhuwit umume. Lan iki nglawan latar mburi kemiskinan massal warga, akeh sing ditinggal ora mung tanpa kerja, nanging uga tanpa keuntungan apa-apa.

Nanging alon IMF ora negate perlu kanggo bali menyang ngeculke kebijakan babakan dhuwit sanalika bisa. Yen ora, mungkasi kabeh pangarep-arep kanggo kebangkitan ekonomi.

Masalah finansial saiki, ing ngendi Bank Sentral kita dhewe ora dadi peran pungkasan, ora menehi alesan kanggo ngilangi IMF kaya-kaya mabur sing ngganggu. Pungkasane, yen negara kasebut ala banget karo kredit sing murah, mula IMF mesthi wis rampung kanthi lengkap.

Lan dheweke ora bakal nggatekake sanksi ing kana. Kangge, nalika nandhang losses owahan ing aset, Bank Sentral dumadakan kanggo sawetara alesan menehi rebuff cetha kanggo International Monetary Fund kanggo kasunyatan sing "mbutuhake dawa banget kanggo berkembang Rekomendasi."

Miturut Wakil Ketua Pertama Bank Sentral, Sergei Shvetsov, bisa uga adil, "padha ora nyukupi syarat-syarat kahanan ekonomi maneh". Nanging kahanan dadi ala karo keuangan kita saiki - Bank Sentral, sawise ngunggahake tarif, mung mlebu.

Bandingake IMF karo "kura-kura, sing nganti ngembangake rekomendasine, akeh wektu liwat"- iki spektakuler, nanging bankir negara kita dhewe ora luwih apik. Dipercaya yen dheweke telat kanthi tarif sing dhuwur, nanging nyatane, dheweke luwih cepet-cepet.

Nanging dheweke yakin banget yen kabeh "nindakake perkara sing bener - padha ngunggahake tarif taun iki, njamin stabilitas rega". Ayo padha paling ora saiki nerangake carane munggah ing biaya kredit dhewe duwe efek positif ing stabilitas rega. Utawa padha ndhelikake soko saka kita?

Sapa sing duwe bolongan ing kanthonge?


Contone, emisi ruble sing ora sah utawa mbuwang cadangan emas lan devisa. Kita ngomong babagan acara Mei kaping pindho sing ana gandhengane karo bank sentral kita. Data babagan rekaman "bolongan" ing imbangan ijol-ijolan manca saka Bank Sentral Federasi Rusia bocor menyang pers.

Kahanan kasebut ngeling-eling babagan krisis hipotek AS 2007-2008. lan ambruk sakteruse saka dana Fannie Mae lan Freddie Mac. Iku critane Aku kudu kelingan sedhela, amarga rincian wis jelas dadi burem luwih saka sepuluh taun.

Ing Amerika Serikat ing pungkasan taun 2007, ana longkangan gedhe antarane silihan hipotek lan solvency nyata warga. Pasar real estate ing sawetara dina wis ana ing 2008 mudhun saka $10 triliun dadi $4 triliun, kanthi mundhut enem triliun sekaligus.

Banjur meh setengah saka utang umum Amerika. Ing pirang-pirang kebangkrutan, perusahaan lan dana sing padha - akumulator dana - wis dadi mlarat kanthi total $ 350 milyar. Rusia saiki wis jelas ing ambang iki, sanajan, mesthi, jumlah sing luwih cilik bakal dipertaruhake.

Nanging mundhakaken tarif ing kahanan padha mung shamelessly robbing warga goblok. Amerika padha bener disimpen dening krisis global, iso dibandhingke ing jumlah kanggo Great Depression, nanging ora cetha kanggo kita carane nylametake awake dhewe.

Mbokmenawa ngrujuk marang saran IMF sing durung wayahe. Iku apik yen ing kasus Rusian kita ngomong babagan "bolongan" mung 15 milyar dolar. Iki carane ahli njaba netepake risiko langsung kanggo ekonomi domestik.

Apa IMF ora mbantah babagan Bank Sentral - babagan "bolongan" ing neraca

Aset ijol-ijolan manca minangka sambungan moneter karo ekonomi donya, tanpa kita isih ora ana, ora ana sing kudu ditindakake. Nanging aset kasebut kalebu mata uang, hak teken khusus lan posisi cadangan ing IMF, ya, ing wektu sing padha, kanthi lengkap saka Bank Sentral Federasi Rusia.

Ora kabeh didol


Sanajan, miturut hukum, kabeh iki minangka bagean utama saka cadangan internasional Federasi Rusia. Bentenipun ing tokoh miturut laporan saka Bank Central nuduhake, paling kamungkinan, sing cadangan kita ing itungan manca nggawa income Ngartekno ngisor tingkat inflasi domestik, sing, padha mboko sithik kobong metu.

Sepira maneh sing bisa dielingake babagan iki, kita, nuwun, ora ngerti (Bank sentral paling gedhe ing donya). Kita bakal diwenehi maneh lan maneh saka Bank Sentral yen cadangan disimpen ing aset sing bisa dipercaya lan cair banget. Ya, nanging ing wektu sing padha duwe bathi murah, sayang.

Dadi, kenapa, nganti pungkasan ing printout Dana Keamanan Nasional sing padha? Duwe nandur modhal ing paling bagéan saka dana ing pembangunan infrastruktur, ing industri janjeni, lan pungkasanipun, mung ing wong, kita, mbok menawa, bakal entuk bali malah kurang saka karo sing banget "aset".

Nanging kita bakal nulungi akeh wong supaya bisa urip, lan kita bakal bisa dadi panas ekonomi supaya bisa ngasilake kabeh kanthi lengkap. Ora mung ekspor minyak lan gas kanggo terus urip. Kajaba iku, kabijakan manca a priori sing adhem ora ateges njamin njaga ing wektu sing padha "sukses kegiatan finansial lan perdagangan".

Iki minangka kutipan mikro saka bahan Bank Sentral Federasi Rusia dhewe. Mbalik ing Februari, IMF meh dileksanakake ing Rusia potongan tarif saka 4,25 persen langsung dadi 3,75 persen. Piye wae, angel pracaya yen wiwit iku kabeh wis owah dadi luwih apik lan ora dadi luwih apik.

Utawa krisis finansial wis kedadeyan? Lan kita padha ora malah diijini kanggo ndeleng iku? Nalika iku kepala Bank Sentral, Elvira Nabiullina, ngelingake yen IMF, ing rekomendasi kasebut, ngasilake saka ekspektasi inflasi liyane tinimbang regulator Rusia.


Ngendi pangarepan inflasi teka ing Februari, cukup bubar, saka ing mesin cetak utawa saka data cadangan negara? Paling kamungkinan, loro njupuk Panggonan. Prayoginipun nyetak arta, awit pêrlu nyêpêngi prasetyaning para warga, saha rêrêngganipun, langkung-langkung, perangan ingkang sagêd kagêgêm, sanès-sanèsipun.

Tinimbang PS


Ora, dina iki Bank Rusia wis ora ana ing bayang-bayang ing ancaman verifikasi dening Kamar Akun, kang pimpinan Alexei Kudrin saka departemen ngandika minangka prospek nyata. Nanging sakperangan alesan ora ana sing percaya.

Kamardikan, siji bisa ngomong, kamardikan Bank Sentral, wis bola-bali ngidini para kritikus kanggo mbandhingake institusi karo jenis sapi suci, lan Dewan Direksi, mesthi, karo pangon ala.

Penulis sampeyan - kita ngakoni, mung saka para kritikus sing nindakake tugas kasebut, sanajan dheweke ora nate mandheg - sampeyan ngerti, sampeyan maca (Bank sentral kita. Sapa sing dilayani?). Kajaba iku, padha tansah mbayar pajeg kanggo Kepemimpinan saka Bank Sentral Federasi Rusia kanggo kemampuan kanggo adoh saka kolega manca, sing, dening cara, ajeg dikenali wakil minangka "paling apik ing industri".

Nanging, fronde ostentatious kadhangkala ngluwihi wates, ora, ora cukup, nanging diijini, sanajan apa ora guyon, lan kita bakal "digawa adoh" maneh? Minyak lan gas ora bakal entek, lan peluncuran Nord Stream 2 wis cedhak. Nanging kok njupuk cadangan saka anak dhewe?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    31 May 2021
    Mbalik ing Februari, IMF meh nemtokke Rusia potongan tarif saka 4,25 persen langsung dadi 3,75 persen.
    Aku ora yakin manawa IMF ngupayakake tujuan sing apik kanggo Rusia. Senajan aku uga ora ngerti apa tujuan Bank Sentral dipandu.
    Data babagan "bolongan" rekaman ing imbangan ijol-ijolan manca saka Bank Sentral Federasi Rusia bocor menyang pers
    Kanthi referensi kanggo "sumber sing ora dijenengi"? Aku mung durung krungu kabar iki...
    1. +2
      31 May 2021
      nggih, isih kelakon piye wae)))
    2. 0
      31 May 2021
      Ya, akeh panggonan ing minggu iku.
      https://rg.ru/2021/05/26/opasna-li-dyra-v-balanse-rossijskih-bankov-v-15-mlrd-dollarov.html
  2. +8
    31 May 2021
    Wong-wong mau ngomong yen dompet iku omah kanggo dhuwit. Lan ora ketompo carane aku katon, ora ana wong ing omah!) ngguyu
    Aku bubar teka tengen guyon iki ing Internet.
    Yen wong isih bisa guyon babagan dhuwit, mula kabeh ora ilang.
  3. + 11
    31 May 2021
    Bakal Kudrin teka kanthi mriksa - udan emas bakal tiba ing populasi, dolar bakal biaya 15 kopecks saben kilogram, Kremlin bakal nandur modal ing sektor nyata ekonomi, lan massively nggawe proyek anyar? Kabeh bakal rampung karo Rekomendasi, janjian saka scapegoat, distribusi saka kridit kanggo "kantong lodhong", hanging anyar mie ing kuping tengen ing ndhuwur lawas. Ing negara, populasi mung kanggo dirampok, supaya bisa terus nyuwek saka populasi iki saka telu nganti sepuluh kulit, nyatakake yen iki semangat apik banget sing digawe "kanggo kapentingan populasi"! Saliyane pajak rapacious anyar, lan goroh tanpa isin iku tanpa guna kanggo nyana apa-apa liyane saka panguwasa.
    1. +7
      31 May 2021
      Soooooo dheweke bakal entuk, soooo dheweke bakal ngandhani yen kita duwe pajak paling murah ing donya, mung 13% :)

      Dene Kudrin, kabeh kaya mangkono.
      Ing pungkasan 2019, pelanggaran dicethakaké (kita maca - dicolong) kanggo 900 milyar. Jumlah utama ing pengadaan umum. Saka jumlah kasebut, 16 milyar bali menyang anggaran, kurang saka 2%.
      Dadi ora ana owah-owahan saka mriksa kanggo populasi. Mbokmenawa wong sing entuk manfaat saka pelanggaran kasebut nggawe sawetara kesimpulan ing ndhuwur. Contone, padha dibusak saka tumbas ing ngisor iki. Inggih, utawa nyuda penghargaan, xs. Nanging kita ora dikandhani.
  4. -12
    31 May 2021
    Nanging ora apa-apa yen China mung metu saka krisis, lan liyane lungguh, lan kita uga ana ing bokong lengkap. Endi dolar lan euro teka?
    1. +5
      31 May 2021
      Tralflot - apa China kanggo kita, lan apa kita menyang China, nalika Yankees dhewe terus-terusan mockingly takon babagan atusan milyar dolar dijupuk metu saka Rusia ing akun manca ing Bunch saka bank-bank non-kita? Dhuwit iki ana ing kapentingan, bathi kanggo sapa wae sing mbutuhake, lan wong sing dirampok kepeksa saya ngencengi sabuk, ora mikir lan ora pengin ngatasi masalah ekonomi lan negara sing nyata. Kanggo miwiti, perlu ora mung mbalekake dhuwit lan kapentingan ing negara kasebut, nanging uga kanggo transplantasi sing njupuk dhuwit iki metu saka sirkulasi, ndhelikake supaya ora ditransfer menyang negara, lan ing kono jeneng kasebut bakal muncul. nganti dheweke mung bakal meneng kabeh! Sing kuwasa ora bakal ngunjara awake dhewe, luwih becik uwal saka negara kanthi licik, kaya sing ditindakake dening para pejabat, nglebokake kanthonge dhewe!
      1. -10
        31 May 2021
        Sampeyan ora njupuk billionaires kita kanggo bajingan. Wis kaping satus kabeh akun asing wis diverifikasi, yen ana jumlah sing signifikan, mesthi ana sanksi marang wong-wong mau biyen. Dheweke ngerti sejarah keuangan kanthi sampurna. Sajrone krisis bahan bakar Ing taun 70-an, wong-wong Anglo-Saxon ngresiki sumur minyak Arab ing London, ora ana hubungan sing ramah karo Barat ing bisnis.
        1. +4
          31 May 2021
          Tralflot, sampeyan temenan liwat limang taun, lan kadhangkala nulis omong kosong kuwi, medeni lengkap! Sapa sing bakal mbalekake dhuwit marang sampeyan - Yankees, Inggris, Cina sing padha? Dhuwit ing bank-bank kasebut digunakake kanggo dheweke, dudu ekonomi kita! Dobrokhotov mung bisa digoleki ing Rusia, kabeh liyane urip miturut hukum hiu kapitalisme, mangan wong sing luwih lemah, lan ngobong barang liya! Conto prasaja kanggo sampeyan kanthi dana negara milyar dolar saka negara-negara kasebut sing dijupuk dening Amerika Serikat saka Irak lan Libya - marang sapa lan kapan Yankees bali paling sethithik sak sen? Lan ora perlu kanggo nemtokke sanksi marang "kita" bankir, mung katon ing passports, sampeyan bakal ngerti kang ekonomi dhuwit Rusia dianggo kanggo! Sawise iku, sampeyan bakal njupuk ing tangan sing feed sampeyan? ??" Ora perlu nyinggung "pembiayaan, dheweke isih bakal migunani nalika milyar iki entek!
  5. +4
    31 May 2021
    Nanging kok njupuk cadangan saka anak dhewe?
    Saka anak-anake, mung, dheweke ora njupuk cadangan.
  6. +8
    31 May 2021
    Artikel iku bab apa-apa. Incompetence lengkap. Bolongan ing imbangan mata uang: apa iku? Apa iku mata uang utawa ora. Saben mata uang dijupuk menyang akun ing neraca negara sing ngetokake. Dollars - USA, Euro - European Central Bank, Rusia - njupuk menyang akun rubles. Lan Bank Sentral njaga mata uang kasebut ing akun ing bank liya, utawa ing obligasi negara liya. Ora ana liyane sing diwenehake dening alam.
    1. +5
      31 May 2021
      Ayo kula nerangake minangka petugas bank. Bolongan ora ana ing Bank Sentral. Bolongan ing BS. Sing. kewajiban bank ngluwihi aset. Ora kritis tenan. Sacara global, ana surplus likuiditas sing signifikan ing BS.
  7. +9
    31 May 2021
    Sawise Bank Sentral, digawe kanggo nyetabilake mata uang nasional, ngumumake (kanthi tekane Nabiulina) yen ngeculake ruble menyang kurs gratis ... nyoba nyelidiki tumindak kacau iku ora ana gunane.
    Iki carane Kamentrian Dalam Negeri bakal ngomong: "Kita bakal rudo pekso lan ngrampog, lan ngremuk kabeh wong ing dalan karo mobil!"
    Sanajan ... sing katon ora mungkin kanggo lembaga penegak hukum, amarga sawetara alasan dianggep normal kanggo finansial lan ekonomi.
    Dadi kita ana ing antarane "pertumbuhan negatif" lan "volatilitas" ...
    Dadi wong telu bakal ketemu sampeyan ing gapura stasiun sepur ing dusk, lan tengen ana proposal kanggo kerjasama: "Wutah negatif utawa volatility!" ("Urip utawa dompet" - lungse.)
  8. +2
    31 May 2021
    Artikel sing nggumunake bodho, mesthi. "Arep ngomong opo?"
    Nalika sampeyan kudu nulis babagan apa wae, nanging sampeyan dhewe ora ngerti apa sing sampeyan tulis.
  9. +4
    31 May 2021
    sanajan apa ora guyon, lan kita bakal "digawa adoh" maneh

    Mbokmenawa, kanthi pitakonan kasebut luwih becik hubungi departemen prediksi NIICHAVO.

    Departemen Ramalan lan Ramalan manggoni kabeh lantai katelu. Aku mlaku ing sadawane lawang kanthi pratandha "Group of coffee grounds", "Group of augurs", "Group of Pythia", "Synoptic group", "Group of solitaires", "Solovki Oracle". Aku ora kudu de-energize apa-apa, amarga departemen makarya dening cahya lilin. Prasasti seger ing kapur wis katon ing lawang klompok sinoptik: "Banyu peteng ing mega." Saben esuk Merlin, ngipat-ipati intrigues wong meri, dibusak prasasti iki karo gombal teles, lan saben wengi wis gawe anyar.

    Strugatsky, "Senin diwiwiti dina Sabtu."
    1. 0
      31 May 2021
      sampeyan lali babagan pratandha WTO lan IMF, sing mung setan lungguh
  10. -2
    31 May 2021
    Aku cukup, sejatine sifate kanggo kapentingan olahraga, inflasi trek lan tingkat tombol ing Federasi Rusia.
    Aku ora weruh apa-apa ing tumindak Bank Sentral nalisir hukum financial. Yen inflasi mundhak, tingkat kunci kudu diunggahake.

    Ing tanggal 22 April, Bank Rusia ngunggahake ramalan inflasi kanggo 2021 saka 3,7-4,2% dadi 4,7-5,2%.
    Bank Sentral nyathet yen inflasi taunan tekan 5,79% ing Maret, luwih saka target 4%. Bank Rusia wis nyetel dhewe tugas kanggo njaga inflasi cedhak tingkat target 4%.
    Tingkat 4% ora dipilih kanthi kasempatan. Inflasi kasebut optimal kanggo Rusia kanggo ngrangsang pangembangan ekonomi. Yen inflasi luwih murah, iki bisa nyuda pertumbuhan ekonomi. Dadi kita kudu ngunggahake tingkat kunci.
    Apa aku kudu nerangake marang sing saiki yen tingkat kunci mengaruhi inflasi? Mung pangeling saka prinsip dhasar:

    Yen bank sentral ngunggahake tingkat kunci, dhuwit ing ekonomi dadi luwih larang. Iki tegese sawise iku tarif ing silihan lan celengan mundhak. Wong lan perusahaan ing kahanan kaya mengkono kurang gelem njupuk silihan, sing tegese mbuwang luwih murah kanggo tuku lan nandur modal luwih sithik. Ing wektu sing padha, tingkat simpenan dhuwur menehi motivasi kanggo nyimpen luwih akeh. Akibaté, panjaluk barang lan jasa mudhun, rega mandheg munggah lan, minangka asil, inflasi alon mudhun.

    Kosok baline, nalika tingkat tombol suda dhuwit dadi luwih murah, suku bunga ing silihan lan celengan wis suda. Wong lan perusahaan luwih akeh nyilih, mbuwang lan nandur modal luwih akeh, lan kurang nyimpen. Iki ndadékaké kanggo tambah dikarepake, prices luwih lan mundhak ing inflasi.

    Lan ing kesimpulan, bakal menarik kanggo ndeleng grafik tingkat tingkat kunci ing taun-taun pungkasan.

    PS Kanggo sing kasengsem ing topik:
    Bank of Israel njaga tingkat bunga kunci ing 0.1%.
    1. +3
      31 May 2021
      Privalov hi njupuk dhewe nabiullina, lan kudrin, tingkat kapentingan bakal ndhuwur 5 persen paling ing saperangan saka sasi. ... sad
      1. +2
        31 May 2021
        Quote: Irit
        Privalov hi njupuk dhewe nabiullina, lan kudrin, tingkat kapentingan bakal ndhuwur 5 persen paling ing saperangan saka sasi. ... sad

        Bank Sentral kita kanthi tujuan nurunake tarif. Iki kanggo nggugah ekonomi supaya para pengusaha bisa nyilih murah. Kita duwe inflasi 1%. Iki uga ala. Tegese stagnasi. Sampeyan kudu nyengkuyung lan mbantu para industrialis kanthi cara apa wae supaya bisa metu saka bolongan sawise telung kunci.
        Pandemi kita wis rampung. Pasien mung sithik. Wiwit sesuk, kabeh larangan epidemi dicabut, kita kudu pindhah kanthi luwih bebas, ndeleng masa depan. hi
        1. 0
          2 2021 Juni
          Kutipan: A. Privalov
          Bank Sentral kita sengaja nurunake tarif. Iki kanggo nggugah ekonomi supaya para pengusaha bisa nyilih murah.

          Pengusaha njupuk silihan ora saka Bank Sentral, nanging saka bank. Dina iki, kapentingan nyata sing sampeyan bisa nyilih dhuwit meh 17 persen. Tegese, tingkat kunci mung minangka cara kanggo entuk dhuwit wassat
          1. 0
            2 2021 Juni
            Kutipan saka: aybolyt678
            Pengusaha njupuk silihan ora saka Bank Sentral, nanging saka bank. Dina iki, kapentingan nyata sing sampeyan bisa nyilih dhuwit meh 17 persen. Tegese, tingkat kunci mung minangka cara kanggo entuk dhuwit

            Bank-bank komersial mung sing pisanan ing rantai iki. Kanthi tingkat kunci sing dhuwur, mesthine kapentingan ing bank luwih dhuwur. Nanging banjur bakal njupuk silihan kurang, amarga iku larang. Nanging, entuk manfaat kanggo nyimpen dhuwit amarga tingkat bunga dhuwur.
            Ing wilayah kita, kanthi kunci 0,1, utangan bisa dijupuk ing 4,7 - 6,8, gumantung saka istilah lan gol. Hipotek 4,1-5,3. Jangka pendek nganti NIS 50 ($000) 15% saben taun. Nanging kanthi persentasi mudhun. hi
            1. 0
              2 2021 Juni
              Kutipan: A. Privalov
              Nanging, entuk manfaat kanggo nyimpen dhuwit amarga tingkat bunga dhuwur.

              iku ora duwe bathi kanggo bank njupuk dhuwit saka sampeyan ing tingkat kapentingan sing luwih dhuwur tinimbang njupuk saka Bank Central. Lan persentase iki luwih murah tinimbang inflasi nyata ing wilayah kita.
              1. +1
                2 2021 Juni
                Kutipan saka: aybolyt678
                iku ora duwe bathi kanggo bank njupuk dhuwit saka sampeyan ing tingkat kapentingan sing luwih dhuwur tinimbang njupuk saka Bank Central. Lan persentase iki luwih murah tinimbang inflasi nyata ing wilayah kita.

                Bener, luwih bathi yen kita njupuk utangan. Simpenan tabungan duwe tingkat bunga sing sithik banget. Iki nyengkuyung wong kanggo nandur modal ora ing wutah, nanging ing bisnis. Kita kudu ngunggahake inflasi sethithik supaya wong mbuwang dhuwit liyane, stagnasi.
                Sampeyan, ing nalisir. Kita kudu nyuda inflasi. Kanggo nindakake iki, Bank Sentral ngunggahake tingkat kunci. Utangan dijupuk kurang. Inflasi lagi mudhun. Aku ora duwe angka nyata kanggo inflasi sampeyan. Aku nggunakake referensi.
                1. 0
                  3 2021 Juni
                  Kutipan: A. Privalov
                  Kita kudu ngunggahake inflasi sethithik supaya wong mbuwang dhuwit liyane, stagnasi.
                  Sampeyan, ing nalisir. Kita kudu nyuda inflasi.

                  Bank-bank sampeyan duwe kapentingan ing treasuries saka bank-bank kita, iki piye wae ngisi mata uang sampeyan. Mata uang kita bakal ngalami inflasi luwih akeh tinimbang sampeyan. Nglawan inflasi kanthi ngunggahake tingkat kunci kaya nglawan batuk kanthi ngencengi tali ing gulu.
  11. -1
    31 May 2021
    Kutipan: A. Privalov
    Aku ora weruh apa-apa ing tumindak Bank Sentral nalisir hukum financial. Yen inflasi mundhak, tingkat kunci kudu diunggahake.

    Iki ora kanggo sampeyan mbandhingake. We manggon kene.
    Kabeh taun kepungkur, inflasi saya tambah apik, rega apartemen mundhak 40-50 persen, panganan ing sawetara manifestasi meh padha, bensin lan utilitas kaya biasane.
    Nanging pesenan teka saka ndhuwur: inflasi dikalahake, sacoro prakteke ilang, minangka bukti, kita ngurangi tingkat, ing celengan kita umume tekan tingkat Soviet 2%, kita tundhuk celengan kanggo tax income!
    Dadi, TV lan tumindak Bank Sentral - ing siji arah, urip - ing liyane!
    Lan wutah saka 40-50% ora sparrow wahing kanggo sampeyan, iku banget katon kanggo kabeh wong.
    1. 0
      31 May 2021
      Kutipan saka faterdom
      Kabeh taun kepungkur, inflasi saya tambah apik, rega apartemen mundhak 40-50 persen, panganan ing sawetara manifestasi meh padha, bensin lan utilitas kaya biasane.

      Ya, inflasi wis mundhak. Lan sampeyan ngomong, lan Bank Sentral nandheske. Sing mundhakaken tingkat kanggo ngurangi inflasi. Kabeh bener, nanging kepiye maneh? hi
      1. 0
        3 2021 Juni
        Kutipan: A. Privalov
        Kabeh bener, nanging kepiye maneh?

        Yen ora, perlu kanggo nggabungake fungsi Kamentrian Pembangunan Ekonomi, Kamentrian Keuangan lan Bank Sentral lan ngenalake tanggung jawab eksekusi kanggo penurunan pembangunan.
  12. 0
    31 May 2021
    carane sampeyan pengin kabèh perusahaan iki sing lenggah ing punuk kita lan isih spurs kanggo ndeleng ing pengadilan adhem saka Nuremberg, kene pengkhianat menyang motherland repainted ing sundel fly
  13. 0
    31 May 2021
    Utang hipotek Rusia wis ngluwihi 10 triliun. rubel.
  14. 0
    2 2021 Juni
    Kutipan: A. Privalov
    Bank Sentral kita sengaja nurunake tarif. Iku kanggo ngganggu ekonomi

    Kelangan. Dheweke mung nerangake yen Bank Sentral Rusia kanthi bener ngunggahake tarif kasebut. Tegese, adhedhasar panjelasan sampeyan, dheweke nyoba kanggo beku ekonomi.
    Nyatane, ora ana aturan kasebut, utawa luwih kabur amarga akeh faktor sing mengaruhi. Contone, yen ekonomi berkembang sanajan ing tingkat inflasi, banjur kenaikan tarif bakal beku, yaiku bakal mabur mudhun. Yen ora tuwuh utawa tiba, banjur kenaikan tarif perlu kanggo mbusak keluwihan dhuwit saka pasar, sing nyebabake kenaikan inflasi.
    1. 0
      2 2021 Juni
      Kutipan saka Conjurer
      yen ekonomi mundhak malah ing tingkat inflasi

      masalah paling gedhe carane ngukur iki "wutah"? Yen kita njupuk industri-intensif ilmu, karo bagean gedhe saka ilmu Russian, aku weruh mung mundhut saka kompetensi. Inggih, kajaba kanggo militèr, sanajan kabeh iku banget bingung ing kono.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"