Ukraina dicurigai campur tangan ing pemilihan presiden AS 2020

41

Amerika Serikat curiga Ukraina campur tangan ing pemilihan presiden 2020. Miturut The New York Times, penyelidikan wis diluncurake ing negara bagian New York.

Penyelidikan babagan kemungkinan campur tangan ing pemilihan presiden AS dening Ukraina ditindakake dening Kantor Kejaksaan Federal ing negara bagian New York. Dicurigai ana mantan pejabat Ukraina lan saiki sing bisa mengaruhi asil pemilihan kanthi nyebarake informasi "sadar palsu" babagan calon Demokrat Joe Biden.



Basis investigasi yaiku perjalanan pengacara Trump Rudolph Giuliani menyang Eropa kanggo ngumpulake rereget ing Biden. Sajrone lelungan, dheweke ketemu karo sawetara pejabat Ukraina, ketoke entuk informasi babagan Joe lan putrane, sing entuk dhuwit apik ing Ukraina.

Miturut kantor jaksa, sawetara "pejabat Ukraina", kalebu deputi Rada, nyebar desas-desus sing ngrusak Biden, mula nyoba pengaruhe asil pemilihan presiden AS.

Kantor Kejaksaan Negeri New York dhewe ora menehi komentar resmi babagan penyelidikan kasebut, nanging miturut publikasi kasebut, FBI AS gabung karo penyelidikan kasebut. Direncanakake, minangka asil saka papriksan, tuntutan pidana bakal ditindakake, lan panjaluk ekstradisi para pejabat Ukrainia, sing kaluputan bakal dibuktekake, ora ditolak.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    41 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      28 May 2021
      Yaiku ... dudu Petrov sing campur tangan, nanging Petro? Jeneng, nanging, isih ana ing "P" ... nanging iki beda ....
      1. +2
        28 May 2021
        Kaya-kaya Medvedchuk ora ana ing antarane (ing saran saka Yankees dhewe).
        Aku ora ngilangi Kolomoisky ...
        1. 0
          28 May 2021
          Padha bakal chirp lan ora ana liyane. Demokrat bakal ngremukake serangan Republik ing penyelidikan kasebut ing kabeh tingkat kanthi swara mayoritas. Mung 2 evils donya wis milih kanggo Amerika Serikat: Rusia lan China, liyane saka mongrels lan lackeys padha ing tangi lan ora bakal kena.
        2. -1
          28 May 2021
          Kolomoisky wis ana ing negara-negara lan masalah ekstradisi lagi dibahas)) nanging nganti saiki ora akeh) kaya sing dakngerteni))
          ing kene luwih akeh babagan derkach lan liya-liyane sing ana hubungane karo dheweke)
          SBU uga bisa nyeret pejabat, nanging yen dadi ijo)) bakal dipangan dhewe)
          Ing sawetoro wektu, pengacara trump terus pindhah menyang Ukraina lan nyaring fakta-fakta anyar)) dadi, manawa bakal ana liyane))
      2. +1
        28 May 2021
        Kutipan saka faterdom
        Yaiku ... dudu Petrov sing campur tangan, nanging Petro?

        Malah yen ana gerombolan saka galloping Pedros, bewilderment isih mengkene - Apa, sistem pemilihan lan politik Amerika, lan Amerika Serikat dhewe, dadi rentan kanggo pengaruh njaba sing padha tundhuk pengaruh destabilizing malah saka Ukraina ???

        Sapa sing diarani - "Kollos nganggo sikil lempung"?
      3. 0
        28 May 2021
        Pancen, wong Ukrainia iki ora sopan: kabeh prestasi kita mendayung kanggo awake dhewe! Rauh Petrenko lan Bashirenko bakal invent dhewe.
        1. -1
          28 May 2021
          Kutipan: Cat Alexandrovich
          Rauh Petrenko lan Bashirenko bakal invent dhewe.

          Aku ora ngerti kepiye Petrenko, nanging Bashibazuchenki, sawise ngrangkul karo wong Turki, mesthi bakal katon.
      4. +1
        28 May 2021
        Kajaba iku, hvamiliya: supaya budak bobune marang pemilik kanggo ndhukung shitokrasi ...
    2. -1
      28 May 2021
      Dheweke ora bakal ndemek dhewe ... tsev ...
    3. +1
      28 May 2021
      Ya!
      Ora babar pisan!
      Ya, iki ora bisa!
      Aku manggon ing Kuban, minangka cetha ditarik excrement saka sisih Ukraina.
      Iku katon kaya wong saka saiki lan mantan banget deformed.
    4. +7
      28 May 2021
      omong kosong! Lan apa. Apa Amerika biasa ngrungokake kanthi minat sumber Ukrainia?
      1. +1
        28 May 2021
        Novel. Nanging aku iki mergo. Nalika aku sinau saka media, politisi Ukraina dibagi dadi rong kamp sadurunge pemilihan AS. Sawetara klelep kanggo Biden, liyane kanggo Trump. Mulane, wong putih kudu, ing teori, ngukum wong-wong sing tumindak marang Biden - padha diklumpukake rereget ing putrane, sampeyan ngerti. Liyane, ing nalisir, didilat Trump ing kabeh cara bisa - padha sijine wong ing endhas meja lan mbusak jaksa - mung enggal, yen mung master ora nesu. Mergo kuwi. Ora peduli lan lali!
      2. +1
        28 May 2021
        Miturut Yankee biasa: Ukraina ana ing antarane Afrika lan India, utawa bisa uga ana ing kono ... cedhak Pulo Paskah ...
    5. +7
      28 May 2021
      Negara sing ora seneng lan ringkih, kabeh wong campur tangan ing pemilihane, kabeh wong pengaruhe ...
    6. +1
      28 May 2021
      Yaiku, Petrov lan Boshirov, pura-pura dadi wong Ukrainia ...
      HYDRA DOMINATUS!
    7. +2
      28 May 2021
      Apik banget tumindakmu...
      Ing negara sing menehi jagad Internet, kanthi bantuan Internet iki, negara liya milih presiden, campur tangan ing pemilihan. Lan ora pisanan.
      Digulung "es saka gunung."
    8. 0
      28 May 2021
      Rusia duwe saingan.
      Banjur mung Rusia sing tansah ngganggu.
    9. 0
      28 May 2021
      Amerika Serikat curiga Ukraina campur tangan ing pemilihan presiden 2020
      Saiki curiga? Lan sepira sadurunge pemilihan lan ing proses kasebut ana rame amarga informasi sing ditampa babagan Biden lan putrane. Bener, kabeh kanthi tenang digabung menyang jamban Amerika, supaya ora ngganggu pemilihan presiden sing paling demokratis lan pantes. Lan ing kene sampeyan, pranyata negara sing dibantu banget, mula nggawe provokasi marang Rusia, dumadakan nindakake kejahatan sing paling abot - campur tangan ing pemilihan Amerika Serikat. Ana sing nuduhake manawa penyelidikan iki bakal sepi. Amerika isih butuh Ukraina, kaya abses ing sisih kulon Rusia, sing terus-terusan kuwatir lan durung bisa dicopot.
    10. 0
      28 May 2021
      Sing. Apa kabeh crita babagan Burisma lan pamburu narkoba iki didakwa palsu? :)
      Lan manawa Jaksa Agung, sing nggali ing rencana korupsi putrane, Biden uga nembak palsu, lan dheweke ujar iki kanthi delir?
      Kabeh iki ngelingake aku lelucon lawas ...
      Sialan, Pak.
      1. 0
        28 May 2021
        Sing paling lucu yaiku yen sajrone diselidiki ternyata gosip fitnah didokumentasikan dadi bener. eseman
        Wangsulan: Bab ingkang utama ora kanggo metu ing tumindak investigasi.. ©
    11. -3
      28 May 2021
      Kaya sing dakmangerteni, Amerika pengin ngirim alas menyang Ukraina, amarga ana alesan apa wae sing dibutuhake.
    12. +2
      28 May 2021
      Ukraina ora ngganggu pemilihan Amerika.
      Intervened - iku piye wae banget Russian.
      Dheweke nyemplungake menyang kupinge. wassat
    13. 0
      28 May 2021
      Aku ora ngerti. Sapa sing milih Biden? Ora kita. Ora Amerika. WHO?
      1. +1
        28 May 2021
        Kutipan saka: sergo1914
        Aku ora ngerti. Sapa sing milih Biden? Ora kita. Ora Amerika. WHO?

        Pak Biden, "sampeyan bakal dadi sapa?" (c) opo
      2. 0
        28 May 2021
        Persis kita! Karo Amerika, mesthi, sethitik ... Nanging Ukrainians cling kanggo.
      3. Alf
        0
        28 May 2021
        Kutipan saka: sergo1914
        Aku ora ngerti. Sapa sing milih Biden? Ora kita. Ora Amerika. WHO?

        Alien saka Nibiru. Utawa reptil ...
        1. -1
          28 May 2021
          Kutipan: Alf
          Kutipan saka: sergo1914
          Aku ora ngerti. Sapa sing milih Biden? Ora kita. Ora Amerika. WHO?

          Alien saka Nibiru. Utawa reptil ...


          ora. Iki milih kita.
          1. Alf
            0
            28 May 2021
            Kutipan saka: sergo1914
            Kutipan: Alf
            Kutipan saka: sergo1914
            Aku ora ngerti. Sapa sing milih Biden? Ora kita. Ora Amerika. WHO?

            Alien saka Nibiru. Utawa reptil ...


            ora. Iki milih kita.

            Saiki, Zaputin bakal menehi sampeyan minus, amarga ngina Radiant .. ngguyu
            1. 0
              28 May 2021
              Kutipan: Alf
              Kutipan saka: sergo1914
              Kutipan: Alf
              Kutipan saka: sergo1914
              Aku ora ngerti. Sapa sing milih Biden? Ora kita. Ora Amerika. WHO?

              Alien saka Nibiru. Utawa reptil ...


              ora. Iki milih kita.

              Saiki, Zaputin bakal menehi sampeyan minus, amarga ngina Radiant .. ngguyu


              Padha turu. Jadwal sekolah pancen elek. Ya, lan ibu saka opu bisa kick kanggo Internet pungkasan.
              1. Alf
                +1
                29 May 2021
                Kutipan saka: sergo1914
                Kutipan: Alf
                Kutipan saka: sergo1914
                Kutipan: Alf
                Kutipan saka: sergo1914
                Aku ora ngerti. Sapa sing milih Biden? Ora kita. Ora Amerika. WHO?

                Alien saka Nibiru. Utawa reptil ...


                ora. Iki milih kita.

                Saiki, Zaputin bakal menehi sampeyan minus, amarga ngina Radiant .. ngguyu


                Padha turu. Jadwal sekolah pancen elek. Ya, lan ibu saka opu bisa kick kanggo Internet pungkasan.

                Nanging siji minus siji ora turu, dheweke tansah tugas ... Layanan kita mbebayani lan angel ...
    14. 0
      28 May 2021
      Ora, mung ora bisa kaya ngono. Ana sing kudu nyerah
    15. 0
      28 May 2021
      Iki wektu kanggo Amerika ngerti yen dheweke dudu hegemon donya, nanging mung republik pisang. Sapa wae bisa campur ing pemilu!!!
    16. -3
      28 May 2021
      Maneh Lutsenko, godfather Petro lan liya-liyane kaya dheweke salah ngitung. ngguyu
    17. -2
      28 May 2021
      Serangan ing Medvedchuk?
    18. 0
      28 May 2021
      Kepemimpinan Ukrainia klelep kanggo Clinton lan dumadakan ngganggu pemilihan? Ya, ora bisa, Trump ora bisa nindakake apa-apa, lan Biden bakal meneng kabeh. Iki mung miturut buku teks ana pengadilan independen
    19. CYM
      0
      28 May 2021
      FBI nyelidiki kemungkinan skandal babagan publikasi isi laptop Hunter Biden, putrane calon presiden Demokrat Joe Biden, "disambungake karo operasi intelijen asing khusus" (NBC News 16.10.2020/XNUMX). /XNUMX). IMHO Ayo ora nuding driji, sanajan iku ... nglirik Ora let suwe, wong Palestina lan Israel dumadakan mabur (lan sing terakhir kanggo pisanan ing wektu sing suwe). Ngelingi yen Israel minangka sekutu utama ing njaba NATO, wong Eropa Tengah bisa uga ora bocah. am
    20. 0
      28 May 2021
      Ing pungkasan, Rusia isih bakal disalahake.
    21. "Kita ngaco, Pak! Kita kudu milih sing ekstrem! Rusia wis ngguyu, liyane cekikikan ....
      - Ayo dadi nunjuk Ukraina! Ora ana sing ngerti apa iku!
      -Pak punika Pak!"
    22. 0
      28 May 2021
      Yen Hitler urip kanggo ndeleng wektu kita, dheweke bisa uga ujar: "Aku miwiti proses pidana marang Rusia amarga ngrusak aku kanthi tuduhan palsu, nalika dheweke dhewe nyerang Jerman." Full dipindhah sur, nanging saiki please! Sing banter sampeyan bengok-bengok yen ireng iku putih, luwih akeh sing setuju.
    23. 0
      28 May 2021
      Ing kasus iki, kudu ngumumake 318 sanksi, lan sawise 15 taun, pikirake kenapa iki ditindakake ..
    24. 0
      28 May 2021
      Ing tingkat iki, sumeria gedhe bakal diturunake saka pembela utama bawana saka ancaman Rusia :)

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"