Tantangan lan teknologi. Babagan helikopter siluman

12
Tantangan lan teknologi. Babagan helikopter siluman
Helikopter RAH-66 Comanche minangka helikopter siluman sing paling maju, nanging ora tekan seri kasebut. Foto Tentara AS

Ing sambungan karo pangembangan cepet saka sarana pengamatan lan deteksi, cara kanggo ngurangi visibilitas pesawat iku penting banget. diarani. Teknologi siluman aktif digunakake ing macem-macem lapangan, kalebu industri helikopter. Ing wektu sing padha, pangembangan helikopter sing ora katon duwe spesifik dhewe lan ngetrapake syarat khusus kanggo milih lan ngetrapake ide.

Faktor unmasking


Helikopter kondisional minangka obyek sing cukup prasaja kanggo dideteksi nggunakake alat pengawasan modern. Rotorcraft kabeh skema lan tata letak sing dikenal duwe sawetara fitur teknis sing kudu dianggep minangka faktor unmasking sing nyederhanakake kerja pertahanan udara mungsuh.



Kaping pisanan, helikopter bisa dideteksi nggunakake radar. Faktor unmasking utama ing kasus iki yaiku sistem operator lan rotor buntut. Iki minangka mekanisme sing cukup rumit kanthi akeh bagean obah sing nggambarake sinyal radio probing kanthi efektif lan mbantu radar ngatasi masalah kasebut.


A modifikasi subtle saka UH-60. Foto dening Thedrive.com

Umume helikopter militer modern dilengkapi mesin turboshaft. Pembangkit listrik kasebut nuduhake ciri teknis sing dhuwur, nanging minangka faktor unmasking nomer loro. Mesin turboshaft/turbin gas lan gearbox dadi panas sajrone operasi. Kajaba iku, mesin ngetokake gas panas. Kabeh iki nambah tandha termal saka helikopter lan ngidini supaya bisa dideteksi nggunakake peralatan inframerah.

Sistem propulsi lan baling-baling bebarengan mbentuk faktor liyane sing mbukak topeng helikopter. Sajrone operasi, dheweke ngasilake swara khas ing frekuensi sing beda-beda, sing bisa nyebar ing jarak sing adoh. Patut, mungsuh bisa nemtokake ngarsane saka helikopter secara harfiah karo kuping dhewe.

Ing konteks deteksi, sampeyan uga kudu ngelingi operasi sistem elektronik - radar on-board, peralatan komunikasi, lsp. Sarana pengintaian modern bisa ndeteksi sinyal lan nerbitake sebutan target kanggo sistem geni.


Mi-24 Rusia kanthi piranti exhaust layar. Foto dening Kementerian Pertahanan Federasi Rusia

Masalah radar


Ing dekade pungkasan, perhatian tartamtu wis dibayar ing industri helikopter kanggo masalah nyuda visibilitas peralatan radar. Tugas sing padha ditanggulangi kanthi bantuan teknologi sing wis dikenal, digarap ing pesawat lan peralatan liyane. Ing wektu sing padha, asil proyek kasebut ora tansah nyukupi kabeh pangarepan lan kepinginan.

Conto "helikopter siluman" sing paling mencolok yaiku RAH-66 Comanche Amerika saka Boeing lan Sikorsky. Kanggo dheweke, glider dikembangake saka logam lan komposit saka wangun faceted karakteristik. Sistem operator ditutupi fairing, lan rotor buntut diselehake ing saluran annular sing dilindhungi. Persenjataan kasebut ditarik menyang fuselage lan ditarik metu mung sadurunge digunakake.

Ana proyek liyane kanggo nyuda visibilitas helikopter. Dadi, ing Amerika Serikat, modifikasi khusus saka multi-tujuan UH-60 dikembangake, sing dibedakake karo kontur eksternal tartamtu lan fairings tambahan sing digawe saka bahan khusus. Solusi sing padha ditrapake ing negara liya.


Sistem pembawa lan EED ing helikopter Mi-28. Foto Vitalykuzmn.net

Dilaporake manawa area panyebaran efektif saka helikopter RAH-66 360 kaping luwih cilik tinimbang AH-64 serial, sanajan angka sing tepat ora diwenehake. Ing wektu sing padha, ketoke, kabeh langkah sing ditindakake ora ngidini nyisihake faktor unmasking utama ing wangun sistem operator. Kajaba iku, helikopter kasebut larang regane kanggo dikembangake lan diproduksi.

Mbokmenawa, sukses winates sing padha kena pengaruh proyek ing ngisor iki. Ing proyek modern lan janjeni, panggunaan kontur utawa fairings sing khas dianggep, nanging visibilitas radar ora ana maneh ing ngarep.

siluman infra merah


Nganti saiki, kemajuan paling gedhe wis ditindakake ing bidang nyuda visibilitas helikopter ing jarak inframerah. Solusi sing dibutuhake wis ditemokake ing negara kita lan ing luar negeri, sing dikembangake kanthi cara siji utawa liyane kanthi asil sing dikarepake.

Contone, helikopter serangan domestik lan transportasi-tempur dilengkapi karo sing disebut. piranti exhaust layar (EVU). Produk kasebut dipasang ing pipa knalpot mesin lan nampa gas panas. Liwat jendhela sing kapisah, udhara kadhemen saka rotor utama mlebu ing EED - nyampur karo knalpot, lan gas sing digawe adhem metu, kanthi minimal mbukak topeng helikopter.


Sistem pembuangan "Comanche". Pipa kanggo campuran gas karo hawa, nozzles lan bolongan discharge katon. Foto Sikorskyarchives.com

Konsep sing padha ditindakake ing proyek RAH-66. Ing helikopter iki, EVA dumunung ing boom buntut; iku digawe ing wangun loro pipo dawa. Gas sing digawe adhem dibebasake menyang atmosfer liwat akeh bolongan cilik.

Faktor unmasking ing wangun sistem propulsi pemanasan mbutuhake solusi sing kapisah. Motor lan gearbox kudu dilindhungi lan adhem kanthi hawa atmosfer.

Umumé, asil sing luar biasa wis dipikolehi ing bidang nyuda tandha inframerah, nanging keamanan satus persen helikopter isih durung dijamin. Peralatan pencitraan termal lan kepala homing termal terus saya apik, lan kemajuan kasebut sebagian ngimbangi sukses ing bidang teknologi siluman.

Ngurangi gangguan


Langkah pisanan kanggo nyuda visibilitas akustik ing wektu kasebut yaiku muncule lan introduksi mesin turboshaft. Padha luwih tenang tinimbang mesin piston kanthi daya sing padha, lan kemajuan luwih suda kontribusi sistem propulsi kanggo gangguan sakabèhé saka helikopter. Kajaba iku, keputusan tata letak duweni pengaruh positif marang visibilitas. Mesin biasane diselehake ing ndhuwur airframe, karo struktur liyane minangka layar, supaya paling saka gangguan menyang wilahan ndhuwur.


Helikopter berpengalaman Sikorsky S-97. Mesin kasebut dilengkapi sistem operator asli sing nggabungake kinerja dhuwur kanthi swara suda. Foto Sikorsky / Lockheed Martin

A bagean pinunjul saka total gangguan diprodhuksi dening rotor utama. Mulane, desain anyar saka glathi lan sarana penundaan lagi dikembangaké lan ngenalaken. Proses aliran dioptimalake, tip blade sing tekan kecepatan transonik ora kalebu, lsp. Kabeh cara kasebut bisa nyuda intensitas swara utawa nyebarake osilasi ing bagean spektrum sing luwih akeh.

Komponen frekuensi dhuwur saka tandha akustik dibentuk utamane dening rotor buntut. Sampeyan bisa nyingkirake kanthi cara sing paling radikal, kanthi nggunakake sistem operator sing beda utawa ngganti sekrup karo sistem stabilisasi liyane. Kajaba iku, instalasi sekrup ing saluran annular nuduhake asil sing apik. Solusi tata letak kasebut akeh digunakake ing proyek helikopter siluman lan peralatan "konvensional".

Solusi liyane


Faktor unmasking utama ditemtokake dening desain helikopter. Padha bisa suda kanggo minimal utawa rampung ngilangi ing tataran desain. Fenomena negatif liyane mbutuhake perhatian sajrone operasi. Organisasi penerbangan lan / utawa panggunaan pertempuran sing kompeten bisa nambah siluman, lan efisiensi.


Ka-62 karo rotor buntut ing saluran annular. Helikopter sipil multi-tujuan ora mbutuhake teknologi siluman liyane. Foto "Helikopter Rusia"

Kanggo pangayoman tambahan marang peralatan ndjogo mungsuh, perlu kanggo nggunakake lipatan terrain, alangan alam lan gawean. Radar lan sarana komunikasi kudu digunakake ing mode optimal sing nyedhiyakake solusi kanggo masalah lan nyuda kemungkinan deteksi. Ing konteks iki, gagasan "helikopter mlumpat" sing katon ing ndhuwur papan perlindungan kanggo wektu minimal wis ditampilake kanthi apik - mung milih target lan ngluncurake roket.

Tugas lan solusi


Mangkono, ing pembuangan pangembang lan operator teknologi helikopter ana arsenal gedhe saka macem-macem solusi teknis lan praktis lan cara kanggo ngurangi visibilitas mesin, nalika nambah survivability lan efisiensi. Pelanggan entuk kesempatan kanggo mbentuk gambar optimal saka helikopter mangsa, lan industri bisa ngatasi masalah iki lan menehi model peralatan sing dikarepake.

Nanging, solusi sing diusulake kanggo nyuda visibilitas duweni potensi sing beda. Sawetara gagasan lan desain wis nyebar, dene liyane nganti saiki mung bisa digunakake ing proyek eksperimen lan khusus. Apa kahanan iki bakal owah ing mangsa ngarep ora dingerteni. Nanging, manufaktur helikopter katon siap kanggo owah-owahan lan syarat pelanggan anyar. Lan, yen tentara mbutuhake helikopter siluman "full-fledged", industri bakal bisa nggawe.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

12 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -3
    12 2021 Juni
    Ing pesawat, pesawat / helikopter wis listrik, sing nyebabake radiasi elektromagnetik.
    Kanggo deteksi siluman, radar PASIF utawa, contone, altimeter cocok.
    1. +5
      12 2021 Juni
      Jangkoan persenjataan helikopter biasane luwih murah tinimbang pesawat.
      Efektivitas sarana kanggo nyuda visibilitas ing jangkoan radio suda kanthi jarak sing suda.
      Mulane, ing laku, ngurangi RCS kanggo helikopter kurang efektif tinimbang kanggo pesawat.
      Nanging nyuda visibilitas termal kanggo helikopter migunani banget - akeh rudal jarak cendhak duwe pencari IR.
    2. +5
      12 2021 Juni
      Ya, amarga elektrisasi, pesawat kasebut ngetokake radiasi ing kisaran 7-40 MHz, nanging arus induksi lan daya radiasi cilik banget, saengga kanthi sensitivitas modern panrima radar ing pasif, target bisa dideteksi paling apik ing "zona mati" iku
  2. +2
    12 2021 Juni
    Ing foto kaping 3 dudu mi-24, nanging mi-35.
    1. 0
      13 2021 Juni
      Ing-in, lan aku wanted bab padha! Penulis kayane ora ngerti carane Mi-24 beda karo Mi-35.
  3. +3
    12 2021 Juni
    Penulis nulis babagan topik helikopter kudu ngerti yen rotor buntut ing saluran annular diarani fenestron.
  4. 0
    12 2021 Juni
    Artikel kasebut rada bunder, nanging sampeyan bisa ngerteni manawa mung prestasi ing babagan nyuda visibilitas mung digayuh ing wilayah inframerah. Kang uga akeh, considering infrared seeker paling MANPADS. Nanging, baling-baling tetep dadi unsur sing paling katon kanggo radar apa wae. Kajaba iku, kacepetan dhuwur saka endings nggampangake kanggo ngisolasi sinyal sanajan ing latar mburi lemah amarga efek Doppler.

    Umumé, helikopter apa wae isih dadi target sing gampang banget kanggo para pejuang, utawa pertahanan udara jarak jauh utawa misil udara-ke-udara kanthi pencari radio.
  5. 0
    15 2021 Juni
    Iku mung menarik. Apa ana sistem deteksi helikopter akustik? Inggih, kajaba tambang anti-helikopter.
  6. 0
    Juli 1 2021
    Helikopter minangka target sing gemuk lan kikuk, SUSAH KALAH!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"