"Fin" / "Komsomolets" - kesalahan utawa terobosan ing abad XXI?

44

Tanggal 4 Agustus 1985, kapal selam nuklir Soviet (NPS) K-278 ing komando Kapten Pangkat 1 Yu. A. Zelensky (komandan senior 1st). armada Submarine Vice Admiral E. D. Chernov) nggawe rekor nyilem jero nganti ambane 1027 meter, tetep ana ing kono suwene 51 menit. Ora ana kapal selam tempur siji-sijine sing wis tekan ambane kaya ngono (jero maksimal umume kapal selam nuklir kaping pindho kurang, lan kapal selam non-nuklir kaping telu).

Sawise munggah, ing ambane kerja 800 meter, mriksa nyata operasi kompleks torpedo-rudal (TRK) ditindakake kanthi ngobong tabung torpedo (TA) kanthi torpedo kosong.



"Fin" / "Komsomolets" - kesalahan utawa terobosan ing abad XXI?

Saliyane kru lan Chernov, pangareping desainer proyek Yu. N. Kormilitsin, wakil pangareping desainer pisanan D. A. Romanov, pengirim tanggung jawab V. M. Chuvakin, lan mekanik pengiriman L. P. Leonov ana ing kapal.

1. Apa sebabe kita mbutuhake ambane ing kilometer?


Nanging, pitakonan muncul: apa gunane kapal selam ing rekaman iki ing ambane nyilem ewu meter?

Tesis tradisional: "ndhelikake saka deteksi" lan "ndhelikake saka gaman' sing ana hubungane karo kasunyatan.

Ing ambane gedhe, efektifitas saka pangayoman akustik suda banget, lan, kanthi mangkono, tingkat gangguan saka kapal selam mesthi mundhak Ngartekno.

V. N. Parkhomenko ("Panggunaan terintegrasi perlindungan akustik tegese nyuda getaran lan gangguan saka peralatan kapal", St. Petersburg "Morintekh", 2001):

Transisi kanggo mblokir diagram saka tata letak peralatan exacerbates masalah sambungan non-support malah liyane. Tekanan hidrostatik sing mundhak nalika kapal selam kecemplung nyebabake gaya dorong aksial ing rute sirkulasi banyu outboard. Ing ambane tartamtu, pasukan iki bisa ngluwihi bobot saka unit, lan "ngambang" ndhuwur support absorbers kejut, dianakaké, ing pet, mung dening non-support pranala, kang wis dadi jembatan akustik utama antarane geter-aktif. peralatan lan bagean noise-emitting saka lambung.
Petungan nuduhake yen blok 600 ton ing jero kecemplung ngluwihi 300 m nduweni kontak akustik karo lambung kanthi praktis mung liwat pipa isolasi geter. Ing kasus iki, efisiensi akustik saka muncung nemtokake emisi swara.

Lan luwih:

... Kerugian struktur nyerep kejut lan pengikat kapal modern ... efisiensi kurang sing kasebut ing ndhuwur kanggo nyuda energi geter sing nyebar liwat sambungan sing ora ndhukung (pipeline, shafting, rute kabel). Tes akustik lengkap kapal modern wis nuduhake yen kanggo sawetara unit pompa nganti 60% utawa luwih saka daya osilasi dadi overboard liwat pipa.

Iki luwih elek dening, minangka aturan, hidrologi banget sarujuk kanggo ndeteksi kapal selam submerged kanggo ambane gedhe. Ana mung "lapisan mlumpat" ing ambane kuwi (mung bisa ing ambane relatif cethek), malih, prau selam cedhak sumbu saluran swara ing jero banyu hydrostatic (tokoh ing sisih kiwa).


Ing wektu sing padha, kapal selam submerged kanthi fasilitas panelusuran sing apik, saka ambane gedhe, minangka aturan, nduweni zona iluminasi lan deteksi sing luwih gedhe (tokoh ing sisih tengen yaiku zona iluminasi nggunakake conto sonar helikopter mudhun modern sing kuat. (OGAS) DAGING).

Ing babagan jangkauan senjata, kilometer mung minangka pertahanan nglawan torpedo Mk46 ukuran cilik lan modifikasi awal kapal abot Mk48. Nanging, torpedo mod.32 Mk50 ukuran cilik (53 cm) lan abot (48 cm) Mk5 nduweni ambane lelungan luwih saka kilometer lan njamin karusakan saka target kapal selam ing kana. Nanging ing kene, kudu dielingake yen nalika Angkatan Laut K-278 mlebu layanan, ing ambane maksimal, ora ana conto senjata anti-kapal selam AS lan NATO, kajaba bom nuklir, sing bisa "njaluk" (Mk50). lan Mk48 mod.5 torpedo mlebu layanan sawise mati K-278 ing 1989).

2. Latar


Kanthi tekane pembangkit listrik tenaga nuklir (NPP), kapal selam pancen wis "didhelikake" tinimbang kapal "nyilem". Ing kahanan konfrontasi angel saka Perang Dingin, lomba kanggo kaunggulan technical wiwit, salah siji unsur penting kang ing awal 60s dianggep ambane kecemplung.

Sampeyan kudu nyatet sing ing wektu USSR ana ing posisi nyekel munggah, Amerika Serikat wis Ngartekno ahead saka ing pangembangan ambane gedhe.

Dina iki, sawise kabeh kasuksesan segara jero kapal selam kita (lan utamane fasilitas jero banyu khusus GUGI - Direktorat Utama Riset Laut Jero), katon rada nggumunake, nanging Amerika Serikat sing pisanan miwiti mbangun jero- kapal selam segara.

Pisanan yaiku eksperimen AGSS-555 Dolphin diesel-listrik, diluncurake tanggal 9 November 1962 lan ditransfer menyang armada tanggal 17 Agustus 1968. Ing Nopember 1968, dheweke nggawe rekor kanggo nyilem ambane - nganti 3 kaki (000 m), lan ing April 915 dheweke nindakake peluncuran torpedo paling jero saka dheweke (detail babagan Angkatan Laut AS ora diungkapake, kajaba iku minangka remot. -torpedo eksperimen sing dikontrol ing basis listrik Mk1969).

Dolphin AGSS-555 diikuti dening NR-1 bertenaga nuklir, kanthi pamindahan udakara 400 ton lan ambane nyilem udakara 1000 meter, dipasang ing taun 1967 lan dikirim menyang armada ing taun 1969.

Ing kene, bathyscaphe Trieste, sing pisanan tekan ngisor Palung Mariana ing taun 1960, ora bisa dilalekake.


NR-1 lan AGSS-555 Dolphin

Nanging, sakbanjure, tema jero banyu ing Angkatan Laut AS direvisi kanthi radikal lan praktis "dikalikan karo nol" amarga rong alasan: sing pisanan yaiku distribusi ulang belanja militer AS amarga Perang Vietnam; sing kapindho lan utama yaiku revisi prioritas unsur taktis saka kapal selam, minangka asil, ing basis kasebut ing paragraf 1, ambane kecemplung gedhe wis mandheg dianggep dening Angkatan Laut AS minangka parameter prioritas.

A gema tartamtu (lan "inersia") saka karya eksplorasi segara jero AS ing taun 60-an ana sawetara studi sing diterbitake, contone, ing segara jero (kanthi ambane nyilem kira-kira 4500 m) rada gedhe (3600 ton pamindahan. ) kapal selam kanthi kompartemen "spherical" saka lambung tekanan (sejenis "Losharik Amerika") ing Journal of Hydronautics taun 1972.


Ing USSR, ing awal taun 60-an, eksplorasi aktif ing ambane gedhe uga diwiwiti.

Saka pendahulu Project 685 sing jelas, siji kudu nyebataken proyek pra-draf 1964 saka prau selam nuklir laut jero baja poros tunggal kanthi persenjataan torpedo (10 TA lan 30 torpedo), kanthi pamindahan normal udakara 4000 ton, a kacepetan nganti 30 knot lan ambane maksimum nganti 1000 m (data saka OVT "Senjata Tanah Air" A.V. Karpenko).

Konsep kapal selam nuklir lan senjata sonar kasebut menarik banget: sonar Yenisei kanthi jangkauan deteksi SSBN George Washington nganti 16 km. Dianggep manawa ing siji lelungan kanthi otonomi lengkap 50-60 dina, kapal selam nuklir bakal bisa nyerang mungsuh nganti kaping lima nganti kaping enem. Keamanan dhuwur kapal selam nuklir diwenehake utamane dening ambane kecemplung sing gedhe banget. Ing wektu sing padha, TsNII-45 (saiki KGNTs) mratelakake panemume babagan proyek iki nyathet yen ing taun-taun kasebut (1964) dianggep migunani kanggo ngrancang kapal selam nuklir segara jero kanthi ambane nyilem maksimal 600-700 m, ambane nyilem 1000 m overestimated lan bisa nimbulaké kangelan technical gedhe ing implementasine.

3. Nggawe kapal


Tugas taktis lan teknis (TTZ) kanggo pangembangan prau eksperimen kanthi kedalaman nyilem proyek 685, kode "Plavnik", diterbitake dening TsKB-18 (saiki TsKB Rubin) ing taun 1966, kanthi rampung proyek teknis. mung ing 1974.

Wektu desain sing signifikan kasebut ora mung amarga kerumitan tugas sing dhuwur, nanging uga kanggo revisi syarat lan tampilan kapal selam nuklir generasi kaping 3 (kanthi tugas nyuda swara lan nguatake persenjataan sonar kanthi cepet), lan, patut, ngganti komposisi saka peralatan tombol (utamané, unit ngasilake uap (PPU) karo reaktor nuklir OK-650 lan Komplek hydroacoustic GAK "Skat-M"). Nyatane, proyek 685 minangka kapal selam nuklir pisanan saka generasi kaping 3 sing ditampa kanggo pembangunan.


Perancang utama proyek 685 N. A. Klimov lan Yu. N. Kormilitsin (wiwit 1977).

"Plavnik" digawe minangka pengalaman, nanging kapal perang lengkap kanggo nindakake tugas, kalebu search, lan long-term nelusuri lan karusakan saka kapal selam mungsuh, combating tatanan operator pesawat, kapal lumahing gedhe.

Panganggone titanium alloy 48-T kanthi kekuatan ngasilake 72-75 kgf / mm2 bisa nyuda bobot awak kanthi signifikan (mung 39% saka pamindahan normal, padha karo kapal selam nuklir liyane).


"Fin" ing construction.

4. Evaluasi proyek


Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo Wigati babagan Fin punika kualitas banget dhuwur saka construction, loro saka kapal dhewe lan komponen. Penulis artikel krungu taksiran kapal kasebut saka akeh perwira. Ing wektu sing padha, kudu dicathet menawa komplek industri pertahanan USSR ngasilake kapal-kapal sing cukup dhuwur (sawetara "freaks" secara harfiah gagal), nanging ing latar mburi, Fin ngadeg kanthi luwih apik.

Iki penting banget, kanthi nimbang faktor lan syarat swara sing sithik lan lag obyektif sing signifikan saka teknik mesin kita babagan kemungkinan ngasilake peralatan kanthi karakteristik vibroacoustic (CVC) sing sithik, lan utamane nimbang spesifik. saka kapal jero-segara, ngendi kabeh "biasane" masalah karo CVC lan gangguan sing exacerbated bola-bali (ndeleng item 1). Lan ing kene, kualitas konstruksi kapal sing apik banget ing pirang-pirang aspek wis bisa netralake masalah tradisional teknik mesin ing USSR. K-278 dadi kapal selam nuklir sing sepi banget.


Bagian kapal selam nuklir Project 685. Sumber: http://forums.airbase.ru

Persenjataan kanggo kapal selam nuklir segara jero eksperimen 6 TA lan 20 torpedo lan roket-torpedo kudu dianggep cukup.

Fitur menarik saka "Fin" dudu klompok TT hidrolik (kaya ing kapal selam nuklir generasi kaping 3 liyane, ing ngendi TT saka sisih sing cocog "diklompokake" dadi tank impuls umum lan pembangkit listrik piston sistem tembak), nanging pembangkit listrik individu kanggo saben TT.

Persenjataan kasebut kalebu USET-80 torpedo (alas, nanging diadopsi dening Angkatan Laut ing wangun "kastrasi" sacara signifikan saka apa sing dijaluk pembangunan dening Keputusan Komite Pusat CPSU lan Dewan Menteri USSR, babagan iki ing salah sawijining artikel sabanjure), rudal anti-kapal selam saka kompleks Vodopad (karo hulu ledak nuklir lan torpedo). Torpedo generasi kaping 2 (SET-65 lan SAET-60) sing kasebut ing sawetara sumber minangka bagéan saka beban amunisi Plavnik ora ana hubungane karo kasunyatan, ora luwih saka fantasi penulis individu.

Babagan torpedo USET-80 "awal", kudu dicathet yen pancen bisa murub saka ambane 800 meter (sing ora diwenehake dening USET-80 "pungkasan", lan ora mung amarga panggantos saka peralatan Vodopad karo Keramik structurally ora pati roso, nanging lan kanggo ngganti baterei tempur perak-Magnesium karo tembaga-magnesium siji, karo masalah cocog "cocking" ing "banyu kadhemen").

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, Skat-M SJSC ("modifikasi cilik" saka "gedhe" Skat-KS SJSC kanggo kapal selam medium-displacement lan proyek 667BDRM SSBNs) dadi sarana utama kanggo nggoleki kapal selam nuklir. Bentenane utama saka "gedhe" Skat-KS ana antena utama (gandhewo) cilik saka GAK (kang amarga dimensi cocog operator sawijining). Ngelingi kasunyatan manawa HAK "gedhe" ora munggah ing "Fin", iku solusi desain sing bisa ditampa lan apik kanthi siji "nanging" ... Sayange, "Skat cilik" ora kalebu sing kurang. -frekuensi fleksibel ditambahi ditarik antena (GPBA). Kanggo spesifik panggunaan "Fin", bakal apik banget lan migunani banget: kanggo ndeteksi target lan kanggo ngontrol swara dhewe (kalebu ndhaptar owah-owahan nalika nyilem menyang ambane sing beda).

Ngomong babagan kisaran deteksi nyata target swara rendah dening Fin, kita bisa nyebutake ing ngisor iki pambiji pangguna forum RPF "Valerich":

Lan sepi saka Hiu ora legenda ... Hiu, mesthi, ora tekan Sea Wolf utawa Ohio. Iku tekan Los Angeles, meh :)), yen ora kanggo sawetara komponen diskrèt. Lan miturut tingkat gangguan suda, ora ana pitakonan khusus kanggo Hiu.

Submarine pr.. 685, sadurunge ngetik otonomi pungkasan ing tugas, ketemu kita ing 7 kabel. Barracuda (salah siji saka pisanan) ketemu kita ing 10. Senajan nomer iki, mesthi, aplikasi mung kanggo kondisi tartamtu.

Njupuk menyang akun kasunyatan sing Plavnik lan Barracuda padha ing Processing, prabédan ing sawetara deteksi amarga beda ukuran antena utama Plavnik. Lan ing kene aku pengin nandheske maneh yen Plavnik pancen ora duwe GPBA. Lan ing kene ora ana keluhan marang perancang kapal - nalika ditugasake, ora ana GPBA kaya ngono (opsi karo GPBA "gedhe" ing Skate-KS mbutuhake piranti persiyapan-sampling sing rumit lan ora cocog kanggo Fin).

Umumé, kudu dicathet menawa kapal selam nuklir Plavnik, mesthi, minangka kapal selam nuklir Angkatan Laut sing sukses lan cukup efektif (sing umume amarga kualitas konstruksi sing apik banget). Minangka pengalaman, kanthi bener mbenerake biaya nggawe lan nyedhiyakake sinau babagan aplikasi praktis saka ambane gedhe (loro ing babagan deteksi lan masalah siluman), lan bisa digunakake kanthi efektif, contone, minangka kapal selam nuklir. saka tirai reconnaissance-strike (contone, ing Segara Norwegia). Aku mbaleni, nganti wayahe dheweke tiwas, Angkatan Laut AS lan NATO ora duwe senjata non-nuklir sing bisa nyerang dheweke kanthi paling jero.

Kene iku worth kang lagi nyimak kuwi, ora "ora penting" wayahe sing project 685 kena, utamané ing titanium, iku mbantu specialists saka SKB Lazurit akeh kanggo nggawe kapal selam nuklir multi-tujuan saka project 945 Barracuda. Veteran saka "Lazurit" ngelingi sing, wis wikan "Lazurit" minangka saingan, "Malachite", kanggo sijine iku mildly, "ora semangat" kanggo nuduhake sawijining "pengalaman titanium". Ing kahanan iki, Biro Desain Pusat "Rubin" ("kita nindakake siji bab") kanthi bahan "Plavnik" (sing ana ing ngarep "Barracuda") nyedhiyakake pitulungan.

5. Ing layanan


Tanggal 18 Januari 1984, kapal selam nuklir K-278 kalebu ing divisi kaping 6 saka armada 1 Armada Lor, sing uga kalebu kapal selam karo lambung titanium: proyek 705 lan 945. Ing tanggal 14 Desember 1984, K-278 teka. ing panggonan penyebaran permanen , - Wong Kulon.

Ing tanggal 29 Juni 1985, kapal kasebut mlebu ing baris pisanan babagan latihan tempur.


"Fin" ing database

Saka 30 November 1986 nganti 28 Februari 1987, K-278 ngrampungake tugas layanan tempur pisanane (karo kru utama Kapten 1st Rank Yu. A. Zelensky).

Ing Agustus-Oktober 1987 - layanan pertempuran kapindho (karo kru utama).

31 Januari 1989 prau kasebut nampa jeneng "Komsomolets".

28 Februari 1989 K-278 "Komsomolets" mlebu layanan tempur katelu karo kru kapindho (604) ing komando Kapten 1st Rank E. A. Vanin.

6. Siksa


Ing tanggal 7 April 1989, kapal selam iki lelayaran ing ambane 380 meter kanthi kacepetan 8 knot. Perlu dicathet yen ambane 380 meter, minangka jangka panjang, pancen ora khas kanggo umume kapal selam nuklir lan akeh sing cedhak karo watesan kasebut. Kaluwihan lan cacat saka ambane kasebut yaiku paragraf 1 artikel iki.

Kira-kira jam 11 ana kobongan gedhe banget ing kompartemen 7. Kapal selam nuklir dumadakan, sawise ilang dalane, muncul. Nanging, amarga sawetara kesalahan reged ing tumindak perang kanggo karusakan (BZZH), sawise sawetara jam dheweke sank.

"Komsomolets" ing ngisor ing ambane 1700 m

Miturut data objektif, panyebab nyata geni lan intensitas sing dhuwur banget yaiku keluwihan oksigen sing signifikan ing atmosfer kompartemen mburi amarga distribusi oksigen sing ora bisa dikendhaleni (amarga kerusakan jangka panjang saka penganalisis gas otomatis) mburi.

Miturut "sing diarani BZZH", 4 sumber terbuka dianjurake, kanthi deskripsi singkat.

Sumber pisanan. Babad mati kapal selam nuklir "Komsomolets". Versi guru senior saka siklus Manajemen, safety navigasi lan BZZH PLA saka pusat pelatihan 8th Angkatan Laut, kapten 1st pangkat N. N. Kuryanchik. Perlu dicathet yen ditulis tanpa katergantungan lengkap ing dokumen, utamane adhedhasar data ora langsung. Nanging, pengalaman pribadi sing apik saka penulis ndadekake ora mung bisa nganalisis data sing kasedhiya kanthi kualitatif, nanging uga kanggo ndeleng (mungkin, nanging mesthi) sawetara titik kunci ing perkembangan negatif darurat.

Asal kapindho. Buku saka wakil pangareping desainer proyek D. A. Romanov "Tragedi kapal selam" Komsomolets "". Ditulis banget kasar, nanging adil. Penulis entuk edisi pisanan buku iki ing taun 1 VVMU, nggawe kesan sing kuat banget kanggo kabeh kanca kelas sing kasengsem. Mulane, ing kuliah pisanan babagan disiplin "Teori, struktur lan kelangsungan kapal", guru (kapten pangkat 1 kanthi pengalaman ekstensif ing pelaut) ditakoni. Aku bakal ngutip jawabane kanthi verbatim:

Iki minangka tamparan ing pasuryan saka korps perwira, nanging tamparan ing pasuryan pancen pantes.
Anakku serves ing sisih lor ing BDRM, lan aku tuku buku iki lan dikirim marang karo pesenan kanggo maca maneh sadurunge saben "otonomi".

Sumber katelu. Kurang dikenal, nanging migunani banget lan pantes dicetak ulang yaiku buku V. Yu. Legoshin "Perjuangan kanggo slamet ing kapal selam" (diterbitake dening Frunze VVMU ing taun 1998) kanthi analisis sing ketat babagan sawetara kacilakan lan kacilakan. saka kapal selam Angkatan Laut. Wigati dicathet yen nalika diterbitake, wakil kepala VVMU jenenge. Frunze minangka kapten pangkat 1 B. G. Kolyada - sing paling tuwa ing Komsomolets ing kampanye fatal lan wong sing angel banget lan ketat. Ngerti apa (ing sawetara kasus karo prakiraan arang banget atos) ditulis ing konsep buku dening V. Yu ing wangun apa? Buku iki diterbitake tanpa "koreksi editorial", ing wangun asline kaku.

Sumber kaping papat. Buku Wakil Laksamana E. D. Chernov "Rahasia saka bencana ing jero banyu." Senadyan kasunyatan sing penulis ora setuju karo sawetara pranata sawijining, iku ditulis dening Professional experienced karo huruf kapital, kang panemu lan taksiran pantes sinau paling ati-ati. Aku mbaleni, sanajan aku ora setuju karo dheweke ing sawetara masalah. Panemune kasebut dikutip ing artikel kasebut "Laksamana Evmenov 'mlaku' ing ngendi?".

Aku bali menyang buku Chernov. Pitakonan iku ora cukup kanggo nyedhiyakake "wektu biasa" kanggo nggarap tugas. Yen mandor "berpengalaman" saka tim bilge mbukak bukaan outboard kanthi tangane dhewe, bener-bener nglelebke prau (kaya sing kedadeyan ing Komsomolets), iki ora ngomong babagan "kekurangan wektu kanggo persiapan", nanging masalah sistemik Angkatan Laut ing latihan kontrol karusakan (BZZh).

Minangka kanggo "masalah sistemik" ing preparation kanggo BZZH kapal selam kita, masalah iki bakal rembugan ing rinci ing artikel kapisah. Ing kene kudu ditekanake manawa masalah kasebut luwih rumit lan luwih jero tinimbang bencana Komsomolets sing asring disebabake: "ana kru utama sing kuwat lan sing nomer loro."

Kaping pisanan, sawetara pejabat ing kru nomer loro yaiku saka pisanan (kalebu kunci BZZH).

Kapindho, "ana pitakonan" babagan kru pisanan (utama). Episod kanthi kelangan ruang penyelamat pop-up (VSC) sajrone tes ing Segara Putih ana ing ambang bencana (mati) kapal selam nuklir. Rincian ("Apa"" Dipisahake segara "saka pos tengah kapal selam nuklir lan carane kedaden, ing umum) iki "nyoba cepet lali", nanging muspra. Conto iki banget kasar, secara harfiah "ing ilat", sing ora ana "bab cilik" ing bisnis ing jero banyu. Lan yen "wiwit netes" nang endi wae, sampeyan kudu kanthi jelas lan miturut dokumen sing ngatur nyatakake "weker darurat" lan ngurutake (lan ora njupuk "tindakan independen" tanpa laporan).

Panjelasan: miturut nyebutake yen "mandor tim ditahan mbukak bolongan outboard nganggo tangane dhewe," episode iki diarani ing kene (kutipan saka buku D. A. Romanov):

Petugas Warrant V.S. ventilasi exhaust, nanging ora bisa nutup kanthi lengkap, amarga banyu wiwit mili menyang poros ventilasi.
Konfirmasi liyane yen ora ana geni ing kompartemen darurat lan lambung tekanan saya adhem. Nerapake pesenan buta huruf kanggo nutup kunci ventilasi exhaust 1st, midshipman Kadantsev bebarengan mbukak katup banjir exhaust poros ventilasi, sing, involuntarily nyumbang kanggo banjir luwih cepet saka kapal selam. Bukti liyane babagan kawruh sing kurang saka bagean materi personel.

Wigati. Miturut Kapten 1st Rank N.N. Kuryanchik (sing, antara liya, duwe pengalaman pribadi kanggo ngilangi "akibat kesalahan" personel kanthi "manipulasi" karo 1 kunci ventilasi), nalika tumindak kasebut, sumber banyu tartamtu iki. minangka kunci lan ora ngidini (amarga nyuda wilayah garis banyu saiki kapal selam nuklir) tetep ngambang nganti para penyelamat nyedhaki.

7. Pelajaran lan backlog proyek 685


Revolusi teknis sarana kanggo nggoleki kapal selam, sing kedadeyan de facto sajrone limalas taun kepungkur (pirsani artikel "Siluman wis ora ana maneh: kapal selam saka jinis sing kita kenal bakal ditakdirake") nggawe sampeyan ndeleng pengalaman nggawe kapal selam nuklir proyek 685. Kalebu ing hubungane karo nggawe kapal selam nuklir sing janjeni saka generasi kaping 5 (apa sing diwenehake marang Presiden Federasi Rusia setahun setengah kepungkur ing Sevastopol ing pameran senjata Angkatan Laut kanthi kedok proyek sing diduga "janji" "Husky", jelas, ora cocog karo ora mung 5th, nanging uga generasi kaping 4 saka kapal selam nuklir).

Masalah utama ing kene yaiku panggunaan kompleks dening mungsuh alat telusuran non-akustik lan akustik. Menyang paling jero saka "non-akustik" nyebabake paningkatan visibilitas kapal selam nuklir kita ing lapangan akustik. Nanging, nambah ambane kecemplung (nalika ngatasi masalah gangguan swara) ing mangsa ngarep bakal dadi salah sawijining cara utama kanggo nyegah deteksi kanthi non-akustik. penerbangan lan utamané spasi tegese.


Sing, Tambah cetha ing ambane biasanipun saka submersion saka kapal selam perlu (penulis refrains saka menehi prakiraan tartamtu, diwenehi alam mbukak saka artikel). Ya, siji kilometer mbokmenawa ora dibutuhake ing kene (utawa "ora dibutuhake"?), Nanging, nilai-nilai sing diwilang, ambane maksimum lan "ambane tetep dawa" saling nyambungake.

Ing kene, kanthi kapisah, perlu kanggo ngomong babagan sing disebut "jero kerja", yaiku, ambane ing ngendi kapal selam bisa dadi "tanpa wates". Nanging jam pira iki?
Ing salah sawijining masalah koran Krasnaya Zvezda ing pertengahan 90-an ana artikel sing menarik banget babagan Institut Riset Pusat Prometheus, kalebu karyane ing lambung kapal selam nuklir. Lan ana tembung sing (dipetik saka memori), nalika padha wiwit ngetung lan ngerti carane akeh prau silem bisa tenan ing ambane apa, pranyata sing sumber daya iki ora mung banget winates, nanging kanggo akeh kapal selam. Angkatan Laut USSR ternyata dipilih kanthi lengkap.

Ing tembung liyane, beban gedhe saka tekanan hidrostatik ageng akeh banget mbukak loro lambung dhewe lan pangayoman akustik kuwi tegese macem-macem pipo damped (maneh, kanggo paragraf 1 artikel - iku arang banget penting ing syarat-syarat gangguan kurang). Apa sing bakal kelakon yen, contone, kabel nyerep kejut saka tutup ngisor bagean condenser utama break ing ambane saka, ngomong, 500 meter (yaiku, 50 kgf meksa ing saben kothak centimeter)? Ukuran kabel kasebut (disorot nganggo warna abang) bisa dikira saka tata letak unit turbin uap ing ndhuwur lan luwih gedhe saka kapal selam nuklir proyek 685.


Lan jawaban kanggo pitakonan iki, sanajan ana set pisanan lan kaloro saka flaps sirkuit iki, bakal, lagi ngomong, "ing verge saka Thresher" (kapal selam US Navy sing tilar donya ing nyilem jero ing 1963). ).

Saliyane masalah teknis, tetep jangka panjang ing jero banget uga nyebabake masalah organisasi sing serius. Sumber daya sing dibutuhake saka awak sing kuwat kanggo "jero sing dawa kanggo tetep dawa" bisa ditemtokake kanthi ambane sing diwilang (lan, mbokmenawa, kanthi nggunakake wesi titanium, sing ora mung nduweni ciri spesifik sing luwih apik, nanging uga kesel ing ngarep. baja khusus). Nanging masalah "sumber daya banyu jero" luwih akut kanggo pipa lan kabel outboard. Penggantian sing paling gedhe (kayata sirkuit kondensor utama) mung bisa ditindakake kanthi rutin sajrone ndandani rata-rata (kanthi ngilangi unit turbin uap saka casing).

Ayo kula ngelingake sampeyan nganti saiki ora ana kapal selam nuklir siji saka generasi kaping 3 sing ngalami perbaikan medium (sing pisanan, Project 971 Leopard, bubar digawa metu saka toko, nggarap iku durung rampung), gadhah bagean pinunjul saka pipo outboard gedhe karo urip layanan dawa kadaluwarsa. Temenan, kanggo kapal selam nuklir kasebut, tetep aman ing segara mung bisa dipastiake ing jerone kapal selam nuklir sing relatif cilik.

Mulane, klompok kapal selam Angkatan Laut ing mangsa ngarep kudu disedhiyakake kanthi andal lan lengkap kanthi teknis (kalebu konstruktif) lan istilah organisasi kanthi ndandani kapal. Apa sing kita duwe karo VTG ("Negostovsky" istilah "pemugaran kesiapan teknis") saka kapal selam nuklir generasi 3rd (tinimbang ndandani lengkap) luwih ora bisa ditampa.

Yaiku, masalah nggawe segara jero (lan, luwih-luwih, kapal selam nuklir kurang swara) banget rumit, lan ing kene backlog Fin wis dadi terkenal banget saiki.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

44 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    1 2021 Juni
    Artikel sing menarik, matur nuwun
    1. -4
      1 2021 Juni
      Bakal migunani kanggo panulis maca dokumen iki:

      1. + 10
        2 2021 Juni
        Apa sing nggawe sampeyan mikir yen penulis ora maca?
  2. +8
    1 2021 Juni
    Artikel sing bener.
  3. + 10
    1 2021 Juni
    Artikel kasebut menarik + mesthi. Tapi.. elek tenan nek dadi bodho! Aku ora ngerti babagan thermocline, ora babagan lapisan lompat suhu.
    Apa ana thermocline ing diagram ndhuwur? - ana!
    Ora ana "lapisan mlumpat" ing jerone kasebut (mung bisa ana ing jerone sing rada cethek),

    Ora ana lapisan lompat ing ambane ngisor 800 m, nanging ing ndhuwur iku! Lan sing nglangi luwih dhuwur bakal nggoleki!
    Umumé, aku nyadari yen kabodhoanku ora ana watesan ... - nerangake lan nyalahake flotasi, para penyayang armada lan ilmuwan angkatan laut.
    1. +5
      1 2021 Juni
      Ora ana lapisan lompat ing ambane ngisor 800 m, nanging ing ndhuwur iku! Lan sing nglangi luwih dhuwur bakal nggoleki!


      Hidrofon ngisor luwih murah, lan nyilem ing ngisor lapisan lan ngrungokake saluran swara minangka langkah standar kanggo Amerika. resepsi.
      1. +3
        1 2021 Juni
        Kutipan saka: timokhin-aa

        Hidrofon ngisor ngisor,

        Aku setuju, lan submersibles bisa sudo dening 850 meter. Nanging iki utamané obyek-oriented (meksa alangi kapal selam). Inggih, ing segara-okian mbukak (contone, pangiriman "Poseidon" kanggo panampa) ing posisi unprepared? ... Lan alangan hydrophone bisa, contone, dipeksa ing kacepetan dhuwur (50-100 knots) utawa kosok balene. kosok balene ... (kene kanggo spesialis mutusake). Umumé, relevansi ambane gedhe ing cahya saka rahasia saka gerakan kapal selam durung mbantah kanggo kula.
        1. +1
          1 2021 Juni
          Aku setuju, lan submersibles bisa sudo dening 850 meter. Nanging iki utamané obyek-oriented (meksa alangi kapal selam).


          Kanggo obyek sing rame ing cedhak saluran swara ing jero banyu, jarak deteksi ing mode panemuan arah bisa dadi EWUAN km.
          1. +1
            2 2021 Juni
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Kanggo obyek sing rame ing cedhak saluran swara ing jero banyu, jarak deteksi ing mode panemuan arah bisa dadi EWUAN km.

            Dadi, apa armada kapal selam kita minangka buku sing mbukak kanggo mungsuh? Nanging ora kaya ngono (ora ketompo carane kita yakin babagan iki), kaya sing wis ditampilake urip - ora ana alangan sing ora bisa diatasi kapal selam nuklir kita. Sampeyan idealize siji kualitas lan rampung nolak liyane (jinis dualisme), lan iki, ing mratelakake panemume, ora pendekatan tengen. Kekuwatan kasebut ana ing kombinasi kualitas lan macem-macem lan dandan taktik.
            1. +1
              2 2021 Juni
              Dadi, apa armada kapal selam kita minangka buku sing mbukak kanggo mungsuh? Nanging ora kaya ngono (ora ketompo carane kita yakin babagan iki), kaya sing wis ditampilake urip - ora ana alangan sing ora bisa diatasi kapal selam nuklir kita.


              salah. Urip wis nuduhake soko temen beda.
              1. +1
                2 2021 Juni
                Kutipan saka: timokhin-aa
                Urip wis nuduhake soko temen beda.

                Apa urip wis ditampilake sampeyan, aku malah wedi kanggo guess, nanging Atrina kasunyatan sajarah
                Banjur, kancaku, SOSUS ndeleng kapal selam kita lan kapal selam dhewe kanthi cara sing padha (yaiku, iki dudu cacat bawaan) lan sawetara operasi khusus kudu ditindakake, kanthi cara teknis khusus.
                1. +3
                  2 2021 Juni
                  Kita wis pindhah saka topik inti - thermocline lan lapisan lompat. Mesthi wae, aku ora ngerti apa-apa ing babagan iki (aku mikir yen akeh penonton ora peduli yen thermocline utawa thermopencil), nanging, aku duwe pitakonan lan sampeyan ora bisa mangsuli. Aku ora bisa ngrembug babagan hidrofon lan sistem SOSUS, amarga aku ngerti dheweke ora luwih saka aku ngerti thermocline. alangi angel? - angel. Ngatasi? - Ngatasi. Iki kabeh sing aku ngerti lan mikir babagan topik iki, sampeyan ora bisa ngrembug. Aku ora bisa ngomong apa-apa liyane. hi
      2. 0
        1 2021 Juni
        Kutipan saka: timokhin-aa
        nyilem ing lapisan lan ngrungokake saluran swara Amerika duwe beat standar. resepsi.

        Apa sing "nyilem" ing (850 meter) lan apa sing arep dirungokake ing kana (resepsi standar)?
      3. 0
        1 2021 Juni
        Alexander Timokhin, hi
        Marang kula, Kepala Desainer Project 685 N.A. Klimov lan penulis artikel M. Klimov minangka jeneng utawa duwe hubungan kulawarga.
        Спасибо.
        1. +2
          1 2021 Juni
          jenengan
      4. 0
        5 2021 Juni
        Hidrofon ngisor luwih murah, lan nyilem ing ngisor lapisan lan ngrungokake saluran swara minangka langkah standar kanggo Amerika. resepsi.

        Nyuwun pangapunten ... Mungkin aku ora ngerti apa-apa ... Apa Amerika saiki duwe hidrofon ngisor ing urutan kerja? SOSUS isih kerja?
        Salajengipun. Sarana non-akustik kanggo ndeteksi kapal selam, iki, mesthi, kuwat ... Lan ing Arktik, kepiye Amerika bakal ndeteksi barang kanthi cara non-akustik? Utawa iku bisa kanggo katon ing es saka papan?
        Lan nuansa liyane ... Mungkin aku salah, nanging skema panyebaran swara ing samodra minangka perkara sing rumit banget. Mesthine ora cocog karo model sing disederhanakake kayata ana thermocline - ora ana thermocline ... Kabeh luwih rumit ing kana. Kabeh "urip" lan "ambegan" ing kono, lan owah-owahan bisa kedadeyan sajrone sawetara jam.
        Lan kekandelan segara ora meneng. Sing luwih dhuwur sensitivitas peralatan deteksi, luwih akeh masalah karo isolasi swara kapal selam ing latar mburi swara segara. Ing kene, kaya ing lelucon kasebut: "Turis, supaya ora tiba ing cengkeraman bruwang, ora perlu mlayu luwih cepet tinimbang bruwang. Cukup mlaku luwih cepet tinimbang turis liyane." Kanthi PL kahanan sing padha. Dheweke ora perlu meneng wae. Cukup kanggo nggawe swara kurang saka latar mburi alam ...
  4. Eug
    -4
    1 2021 Juni
    Ing teori, massa banyu sing dipindhah dening kapal selam saka jerone paling sethithik 800, paling sethithik 1000 meter, malah dicampur karo lapisan permukaan, bakal menehi titik "kadhemen" sing relatif cilik ing permukaan, kanthi cetha nyepetake area telusuran. prau jero-segara ... iku tetep kanggo "njaluk", kang ora supaya iku gampang banget.
    1. +1
      2 2021 Juni
      Kutipan saka Eug
      Ing teori, massa banyu sing dipindhah dening kapal selam saka jerone paling sethithik 800, paling sethithik 1000 meter, malah dicampur karo lapisan permukaan, bakal menehi titik "kadhemen" sing relatif cilik ing permukaan, kanthi cetha nyepetake area telusuran. prau jero-segara ... iku tetep kanggo "njaluk", kang ora supaya iku gampang banget.

      Dheweke ora nglangi ing adus, nanging ing segara. ))))
  5. +4
    1 2021 Juni
    . tanggung jawab deliverer V. M. Chuvakin,


    Vladimir Mikhailovich uga nulis buku memoar. Ana lan babagan nyilem rekaman lan babagan kacilakan kasebut. Aku menehi siji salinan kanggo tuwane (kita manggon siji lantai ndhuwur, tanggi). Aku mentas ing salah siji saka lelungan. Nang endi wae ing folder arsip.
  6. +1
    1 2021 Juni
    Aku matur nuwun marang penulis! Aku setuju karo akeh. Kapal selam duwe rasa hormat sing paling jero! hi
  7. +1
    1 2021 Juni
    Aku tau maca artikel dening salah siji perwira saka submariners, kang mbuktekaken ana karo petungan sing swara saka prau "njaba", sing, ing segara, banget gumantung ing gangguan lan microvibrations nang prau. Lan, dheweke ngajokake solusi ing wangun nozzles karet nglukis khusus ing panggonan lampiran siji utawa liyane Déwan utawa unsur struktural kanggo lantai, utawa Déwan utama saka struktur dhewe, dhasar saka kapal selam. Ana artikel kaya mengkono ing awal 90s, sayangé, aku ora ngelingi majalah endi! hi
    1. 0
      6 2021 Juni
      Mungkin, kaya aku ngelingi ceramah babagan perlindungan saka getaran babagan safety urip, muncung karet bisa uga ora dadi panacea. Nanging, redaman getaran unsur elastis gumantung saka kaku, lan mulane mung lembab sawetara frekuensi tartamtu.
      Lan kisaran apa sing kritis kanggo kapal selam lan distribusi frekuensi apa ana pitakonan gedhe.
  8. -17
    1 2021 Juni
    Ing ambane gedhe, efektifitas saka pangayoman akustik suda banget, lan, kanthi mangkono, tingkat gangguan saka kapal selam mesthi mundhak Ngartekno.

    Iki mesthi goroh! Amarga saiki kabeh kapal selam ditutupi lapisan lapisan karet, lan efektifitase ora bisa nyuda kanthi ambane.
    Kajaba iku: penulis nyatakake yen pipa eksternal nggawe swara kanthi ambane tambah. nanging iki uga hoax, amarga kapal selam nuklir mung ora duwe pipa njaba. Lan uga swara kapal selam dhewe, nalisir pendapat saka penulis, ora nambah - nanging kosok balene - sudo karo nambah ambane. Kasunyatane yaiku obyek utama sing rame saka kapal selam dudu mekanismee, nanging baling-baling. Lan sekrup ndadekake gangguan umume amarga cavitation. Lan cavitation dumadi amarga rarefaction - nyuda tekanan ing sisih nyedhot saka glathi. nanging kanthi nambah ambane, meksa mundhak lan cavitation umume mandheg! Iki tegese kanthi nambah ambane, sing disebut "nyanyi baling-baling" ilang - sing utamané karakteristik saka kapal lumahing lan Amerika disebut destroyer kita "nyanyi frigates" amarga singing saka baling-baling.
    Lan uga kanthi nambah ambane, kemampuan kanggo ndeteksi prau kanthi sonar dadi luwih elek - amarga sinyal ultrasonik nanggapi saya lemah. Ing kene sampeyan uga kudu nyathet yen banyu segara kebak kabeh jinis organisme - lan padha nyilem nganti jerone nganti 600 meter ing wayah wengi - lan yen prau kasebut ana ing sangisore ambane iki, mula dheweke ndhelikake kanthi apik.
    Lan ana uga faktor liya - luwih ambane kapal selam - luwih cedhak karo dhasar segara lan sinyal sonar ultrasonik dibayangke saka dhasar segara lan ilang kapal selam. Iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing dhasar segara ora kabeh warata, nanging ing kono ana gunung lan ridges ing jero banyu lan depresi. Mulane, prau selam segara jero bisa pindhah ing depresi antarane loro ridges, lan banjur ora bakal dideteksi dening sembarang hydroacoustics.
    1. +4
      1 2021 Juni
      Jawaban saka penulis artikel M. Klimov:?

      saiki kabeh kapal selam ditutupi karo lapisan karet lining, lan efektifitas ora bisa suda karo nambah ambane.


      MK:
      OJO JANCOK, LARAS
      SQUEEGES, lan carane - ing jerone luwih saka 200 meter, "sungu lan sikil" tetep saka efektifitas GWP (sanajan kanggo "sandwich")

      Kajaba iku: penulis nyatakake yen pipa eksternal nggawe swara kanthi ambane tambah. nanging iki uga hoax, amarga kapal selam nuklir mung ora duwe pipa njaba.


      MK:
      Marang kula, apa padha mulang aksara ing bursa YOUR? Apa sampeyan ngajar maca?
      Apa sampeyan bisa maca lan ngerti apa sing ditulis kanthi jelas ing basa Rusia ing teks kasebut ??? Apa "jalur pipa eksternal" - istilah iki beda-beda ing wektu iki, lan kaping telu - sawetara wong pancene metu ing watesan saka lambung kapal selam (contone, pylons intakes saka garis sirkulasi)

      Lan uga swara kapal selam dhewe, nalisir pendapat saka penulis, ora nambah - nanging kosok balene - sudo karo nambah ambane.


      MK:
      Monsieur, sampeyan ora kompeten saka tembung BETUL

      Kasunyatane yaiku obyek utama sing rame saka kapal selam dudu mekanismee, nanging baling-baling.


      MK:
      Ora Ana

      Lan sekrup ndadekake gangguan umume amarga cavitation.


      MK:
      Ora Ana
      Kapal selam umume lumaku ing 99,9% kasus kanthi kecepatan pra-kavitasi

      cavitation mandheg! Iki tegese kanthi nambah ambane, sing disebut "baling-baling singing" ilang.


      MK:
      ora ana hubungane karo cavitation

      kebak kabeh jinis organisme - lan padha nyilem ing wayah wengi nganti ambane 600 meter - lan yen prau dadi ngisor ambane iki - banjur padha ndhelikake uga.


      MK:
      monsieur, sampeyan bisa kanggo nggawa sawetara konfirmasi omong kosong YOUR iki?
      utawa sampeyan duwe "google ing kupon" lan sampeyan ora bisa maca minimal apa sistem pertahanan udara (lapisan panyebaran swara)

      sinyal sonar ultrasonik


      MK:
      Monsieur ultrasonik kanggo nggoleki kapal selam digunakake nalika Perang Donya II
      dadi aja omong kosong iku nglarani dheweke

      mumbul saka dhasar segara lan ilang kapal selam.


      MK:
      ing kasus praktis, iki arang banget angel kanggo entuk
      utamané kanggo PLA

      Iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing dhasar segara ora kabeh warata, nanging ing kono ana gunung lan ridges ing jero banyu lan depresi. Mulane, prau selam segara jero bisa pindhah ing depresi antarane loro ridges, lan banjur ora bakal dideteksi dening sembarang hydroacoustics.


      MK:
      uuuuu apa zaboristye fly agaric! Apa dheweke mulang GEOGRAFI ing bursa sampeyan? Lan kanca-kanca, apa sampeyan duwe paling ora siji globe ing bursa sampeyan? Apa sampeyan mbayangno ambane segara ing umum? Ayo sadar!
      1. -12
        1 2021 Juni
        SQUEEGES, lan carane - ing jerone luwih saka 200 meter, "sungu lan sikil" tetep saka efektifitas GWP (sanajan kanggo "sandwich")

        Apa sampeyan ngerti hukum saka kursus fisika sekolah manawa kabeh badan padhet lan cair pancen ora bisa dikompres? Lan lapisan karet njaba sing digawe saka karet ora bisa dikompres.
        Nanging kasunyatan ing kene kudu dimangerteni, yen ana volume udara ing awak sing padhet, mula awak iki pancen dikompres. Lan saiki awak sing awet kabeh kapal selam tundhuk komprèsi - kulit mung mlengkung ing antarane pigura.
        1. +7
          2 2021 Juni
          Kutipan saka: genius
          Lan lapisan karet njaba sing digawe saka karet ora bisa dikompres.

          Bapak “X” ingkang kinurmatan, jebul panjenenganipun dereng nate mirsani lembaran-lembaran CWP ingkang “live” punika, pramila panjenenganipun pitados bilih lembaran-lembaran CWP punika “padha”. Lan mulane: ora perlu mbantah babagan rincian karo pro sing "mlaku" ing dheweke.
          1. -1
            5 2021 Juni
            Oh carane! Aku sibuk pirang-pirang dina karo perkara sing luwih penting lan sajrone wektu iki aku diwenehi 56 minus - jinis rekaman! Nanging nyatane, iki dudu indikator saka ora ngerti, nanging minangka indikator buta huruf umum ing teknologi teknis. Paradoks kaya sing katon kanggo sampeyan kabeh, nanging ing uripku aku wis sinau akeh desain lan nyimpulake yen meh kabeh teknologi manungsa digawe kanthi ora profesional kanthi kesalahan gedhe. Dadi kabeh montor mabur bisa mabur lan ndharat ing dharatan - umpamane, Boeing 747 utawa Mriya sing gedhene patang atus ton sing gedhe banget cedhak pinggiran desa Gadyukino. Kabeh tank bisa pancen ora bisa ditembus amarga lembaran elastis khusus, kapal lan utamane kapal selam bisa pancen ora bisa dicelupake, sepur ora bisa ngalahake ril, lan umume kabeh bisa luwih apik. Nanging implementasine dandan dicegah dening unprofessionalism wildest. Aku kudu ngadhepi kaping pirang-pirang - contone, kanggo nerangake marang wong wadon saka departemen liyane carane mekanisme kanggo mundhakaken siji mini-kapal selam metu saka banyu bener bisa. Banjur aku ngobrol karo perwira kapal selam mini sing padha lan kaget ngerti yen dheweke uga ora ngerti cara mekanisme iki! Ana prinsip kasebut: ing badai apa wae, roket cilik dibuwang garis tipis, lan genggeman angkat diturunake ing garis iki, sing, amarga garis kasebut, disambungake kanthi sampurna menyang kapal selam. Nanging Perwira Marinir ora ngerti iki! Lan ing badai apa wae, dheweke kudu mlumpat menyang dek kapal selam lan kanthi manual ngarahake piranti angkat beban! Iki ora ateges aku ngluhurake awake dhewe ing ndhuwur wong liya, lan mesthine ora salah - nyatane, aku uga nggawe kesalahan gedhe. Nanging bedane yaiku ing masyarakat teknis, khayalan umum wis urip pirang-pirang dekade. Punika salah satunggalipun:
            Bapak “X” ingkang kinurmatan, jebul panjenenganipun dereng nate mirsani lembaran-lembaran CWP ingkang “live” punika, pramila panjenenganipun pitados bilih lembaran-lembaran CWP punika “padha”. Lan mulane: ora perlu mbantah babagan rincian karo pro sing "mlaku" ing dheweke.

            Senajan aku ora mlaku sikilku ing GWP, Aku duwe sawetara idea bab wong-wong mau, kang exacerbates kaluputan saka nggatekke saka inti saka prakara.
            Lapisan karet iki pancen ora terus-terusan, nanging kanthi iga internal. Sing, saka njaba iku Gamelan, nanging saka sisih casing baja saka awak - karo iga. Lan sabenere antarane iga iki karet bend nalika wong mlaku ing, ing kontras kanggo cilik baja. Nanging nyatane, iki salah paham umum sampeyan yen saka defleksi karet mlebu, ora bisa nyuda volume! Kasunyatane yaiku baja mesthi luwih kuwat tinimbang karet. Nanging miturut angger-anggering kekuatan, pancen sembarang materi mbengkongaken nalika mbukak kanggo iku. Nanging bedane yen baja mlengkung saka sikil wong kanthi atusan milimeter, banjur karet mlengkung sawetara milimeter. Nanging, iki ora babar blas yen karet diduga ngganti volume ing kasus iki. Ora! Ora ana barang padhet utawa cairan sing ngganti volume nalika dibelok utawa owah-owahan wujud liyane. Contone, karet apik bisa digawe dowo 5 kaping (dening 400%), nalika baja biasa bisa digawe dowo dening maksimum 22%. Nanging ing wektu sing padha, karet ora bakal nambah volume nganti kaping 5 - amarga nalika digawe dowo, bakal nyuda wilayah cross-sectional. Akibaté, volume bakal tetep ora owah. Lan mulane yen ana wong ngidak sikile manungsa, karete mlengkung nanging ora nyuda volume! Lan kanthi cara sing padha, nalika kapal selam dicelupake kanthi jero, tekanan banyu mundhak sepuluh kali, nanging volume karet ora suda!
            Nanging kepiye carane ngerti tembung saka penulis artikel kasebut:
            SQUEEGES, lan carane - ing ambane luwih saka 200 meter saka efektifitas GWP ana "sungu lan sikil" (malah kanggo "sandwich").
            Sing, profesional ngerti sing mesthine volume karet sudo kaping pirang-pirang sak komprèsi? Nanging nyatane, ana fenomena sing beda banget!
            Kasunyatane yaiku hawa saka tekanan banyu dikompres banget. Lan ing jero awak kapal selam sing kuwat ana ewonan meter kubik udara. Lan mung casing lan pesawat saka awak awet ora ngidini kanggo nyilikake. Nanging, ing pangaribawa saka meksa banyu gigantic, malah kulit PC kandel dipencet mlebu - bab 40 mm. Nanging senadyan kekandelan, uga mlengkung sethithik ing antarane iga pigura. Lan pigura dhewe uga ora sampurna - uga bend sethitik ing njero. Mula saka iki, ing jero banget, PC kapal selam apa wae nyuda volume lan, minangka asil, ilang daya apung sing sithik, sing kudu dikompensasi kanthi ngompa banyu saka tangki lonjakan. Nanging inti saka khayalan umum yaiku kasunyatan kompresi Case Tahan Lama iki mesthine ditransfer dening kabeh wong menyang kompresi lapisan karet!
      2. -8
        1 2021 Juni
        MK:
        uuuuu apa zaboristye fly agaric! Apa dheweke mulang GEOGRAFI ing bursa sampeyan? Lan kanca-kanca, apa sampeyan duwe paling ora siji globe ing bursa sampeyan? Apa sampeyan mbayangno ambane segara ing umum? Ayo sadar!

        Lan apa jerone segara - ngelingake aku?
        Lan aku bakal ngomong kanggo wong bodho sing saliyane kanggo Mariana Trench, kang ambane 11 km, cedhak pesisir sembarang segara, ambane cilik banget. Yen ambane rak 200 m, banjur ana slope kontinental sing ambane owah drastis lan beda banget, kalebu 1000 m.
        1. -7
          1 2021 Juni
          Kasunyatane yaiku obyek utama sing rame saka kapal selam dudu mekanismee, nanging baling-baling.
          MK:
          Ora Ana

          Apa buktine?
      3. -4
        1 2021 Juni
        kebak kabeh jinis organisme - lan padha nyilem ing wayah wengi nganti ambane 600 meter - lan yen prau dadi ngisor ambane iki - banjur padha ndhelikake uga.
        MK:
        monsieur, sampeyan bisa kanggo nggawa sawetara konfirmasi omong kosong YOUR iki?
        utawa sampeyan duwe "google ing kupon" lan sampeyan ora bisa maca minimal apa sistem pertahanan udara (lapisan panyebaran swara)
        Wikipedia:

        Lapisan panyebar swara ditemokake nggunakake sonar nalika kapal nemokake lapisan panyebar swara sing kadhangkala disalahake minangka dhasar segara. Mulane, kadhangkala disebut "ghost bottom"[1]. Operator sonar sing nggunakake teknologi sonar anyar nalika Perang Donya II padha bingung karo apa sing katon minangka dasar laut palsu ing jerone 300-500 meter ing wayah awan. Lapisan kasebut ngluwihi rong lereng kontinental. Ing wayah awan dumunung ing jerone 300-1300 meter[1]
    2. +1
      2 2021 Juni
      Amerika nyebat pemusnah kita "fregat nyanyi" amarga nyanyi saka baling-baling.
      ora saka ngawut-awut, nanging saka turbin gas.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. 0
    1 2021 Juni
    Thanks kanggo Penulis kanggo artikel lan Alexander Timokhin kanggo komentar! Aku bakal terus maca lan nganalisa.
  11. 0
    2 2021 Juni
    1. Apa sebabe kita mbutuhake ambane ing kilometer?
    Nanging, pitakonan muncul: apa gunane kapal selam ing rekaman sewu ikikilometer diving ambane?
    Mungkin salah ketik sing ora disengaja?
  12. +4
    2 2021 Juni
    Nerapake pesenan buta huruf kanggo nutup kunci ventilasi exhaust 1st, midshipman Kadantsev bebarengan mbukak katup banjir exhaust poros ventilasi, sing, involuntarily nyumbang kanggo banjir luwih cepet saka kapal selam. Bukti liyane babagan kawruh sing kurang saka bagean materi personel.

    Yagene ora ditindakake ing omah kita supaya nalika mbuwang sampah menyang saluran sampah, sampeyan bisa dibuwang saka lantai 9? Nang endi wae ana pangayoman saka wong gemblung. Iki dudu karep. Keanehan saka psyche manungsa yaiku ing kahanan stres, efek "terowongan" diwujudake. Wong mung ndeleng apa sing ana ing ngarepe lan ora bisa nganalisa kahanan kanthi wutuh, kepiye sampeyan bisa ngrancang yen ventilasi ditutup, tutup banjir mbukak?!
    Saliyane kasunyatan manawa para pelaut ora duwe kawruh babagan materiel, ora becik kanggo ngomong babagan desainer. Kepiye carane sampeyan bisa ngrancang barang-barang kasebut ing kapal selam sing bisa dicelupake dening wong siji?
    Kepiye kamar pop-up dirancang, apa sing nyuwek lan mbebayani prau? Kepiye kedadeyan yen kanthi nggunakake nyata, dheweke ora bisa nylametake nyawa para pelaut (kajaba wong sing disimpen kanthi ajaib)? Lan akeh liyane kok. Lan ing wektu sing padha diklaim iki minangka salah sawijining prau kualitas paling apik sing dibangun.
    1. +2
      2 2021 Juni
      Kutipan "Panganggone titanium alloy 48-T kanthi kekuatan ngasilake 72-75 kgf / mm2 ndadekake bisa nyuda bobot awak kanthi signifikan (mung 39% saka pamindahan normal, padha karo kapal selam nuklir liyane"). - muni kaya sawetara prestasi sing kudu dibanggakake, nanging yen wesi wesi - contone, wesi tuang merek SCH 24 - 44, nduweni kekuatan kompresi 85 kgf / mm 2, lan yen saka maraging baja karo kekuatan ngasilaken saka 150-195 kg / mm2, lan desainer bakal bisa kanggo desain prau karo njaba waja kuwat hulls, banjur prau bisa nguripake metu dadi luwih entheng dening iki padha 39%, titanium ing pindho- prau hull fitur dubious, Contone, prau silem Piranha karo awak titanium mung 200m ambane nyilem maksimum, lan ana apa-apa apik kene.
    2. -1
      28 May 2023
      Wesi titanium duwe ciri dhewe - teknologi sing luwih rumit kanggo ngolah bagean, welding, lan anil sabanjure. Ing kahanan kelengkungan manajer tingkat ngisor, salah sawijining operasi teknologi ing proses bisa gampang "dioptimalake". Iku bakal bisa kanggo mangerteni mung sawise Laka. Lan saiki iki teka tengen ... bubar padha nggawa kita kanggo pengontrol kontrol motor, kang terminal "daya" kuwi sing kabel 1,5mm2 ing tip ora pas, mung tanpa iku. Kanggo daya 2,2 kW kanggo peralatan geter. Mesthine, pengontrol kasebut "diganti impor" kanthi jeneng Rusia.
      Kutipan: kamulyan1974
      omah-omah ora digawe kanthi cara sing nalika mbuwang sampah menyang saluran sampah, sampeyan bisa dibuwang saka lantai 9?

      Miturut cara, ya. Kesalahan desain ing kapal selam pancen aneh.
  13. +1
    2 2021 Juni
    Aku wis maca Romanov. Mdya, sawetara iku kaget lan VERY
    1. Preparation ing pusat latihan. Ya, miturut dokumen, kabeh ana ing openwork, nanging aku ngerti liyane: nalika aku njabat ing Kirov, ora ana sing kobong. Asline!!! Malah tuan-tuan saka perwira ngliwati cangkir iki. Senajan miturut dokumen kabeh ana ing openwork, nanging nyatane ora ana sing weruh geni "urip" :(
    2. Piranti sing ora bisa digunakake sing ora langsung mengaruhi kemampuan pertempuran - iki kabeh wektu. Piye wae, aku maca memoar minangka komandan kapal selam nuklir kanthi pribadi (!!!) ngacungake topi tanpa puncak (alfabet gendéra !!!!) kanggo komunikasi karo kapal selam nuklir tetanggan kanthi jarak pandang. Kanggo gendera iku siji-sijine jinis komunikasi ing wektu kasebut :(
    3. Bantuan kanggo sailor nalika ngoper saka IDA kanggo IP. Umumé, iku dianjurake kanggo nindakake mung ing kasus darurat.
    4. Surprise disebabake peralatan navigasi digunakake. Apa ana ing kapal selam sing mati lungguh ing baterei nalika saben jam ampere diitung ?? Pateni nafig!!!
    5. Circus karo rakit. Sing nggumunake, nalika dipasrahake, dites ing pangertene sing diungkapake? VSK dites nanging bengkong. Lan isih mbukak saka pedal. Mekanisme bukaan ana ing sisih. Sampeyan kudu dilumasi lan dipriksa kinerja, paling ora sacara periodik. Ya, aku ngerti manawa ana masalah karo piranti darurat: ora kudu "kaya" saka wahing pelaut, nanging bisa digunakake kanthi sampurna ing kahanan darurat. Kajaba iku, sistem iki mung siji-sijine ing kabeh Angkatan Laut. Aku curiga yen kabeh wektu layanan ora ana cek siji.
    Ana sing nyoba mencet pedal malang kanggo ngedhunake rakit? Romanov ora ngomong babagan iki. Nanging ing banyu sing paling saka submariners mati.
    6. Pranata non-standar lan persediaan ing kompartemen 7. Apa kita, kaya Fritz diiseni pranata ing kabeh sudhut nganti lan kalebu jamban? Ing ngendi papan panyimpenan biasa kanggo kabeh barang kasebut lan kenapa ora ana ing kono?
    1. Komentar wis dibusak.
  14. 0
    3 2021 Juni
    Artikel sing apik banget, Maxim Klimov, apik banget. Dadi kanthi jero, kajaba kapal selam, ora ana sing nulis, kabeh masalah nglangi ing jero banyu diterangake, yen ana darurat, iki peteng, ora mung ing kapal selam, nanging uga. ing nomenclature, lan ing Panggonan pisanan giliran.Nanging layanan ngluwari external uga uneg-uneg, kang, nyatane, minuscule.
  15. 0
    7 2021 Juni
    "Ngenepi pesenan buta huruf kanggo nutup kunci ventilasi exhaust 1st, midshipman Kadantsev bebarengan mbukak katup banjir exhaust poros ventilasi, sing, involuntarily nyumbang kanggo banjir luwih cepet saka kapal selam."
    Yaiku, sistem kasebut dirancang kanthi cara sing nutup kunci 1st kanthi otomatis mbukak tutup banjir? Aku iki dudu ahli, mula aku mikir, apa sing ditindakake kanthi cara iki?
    1. 0
      7 2021 Juni
      Mbok menawa wong liya bakal menehi pesenan liyane, nanging prau kanthi wates apung 31% !!! kleleb saka geni ing salah siji kompartemen, lan iki kompartemen pungkasan, lan liyane, dheweke ambles sawise surfacing !!!
  16. 0
    April 25 2023
    Umume kru "Komsomolets" bisa disimpen yen ora kanggo keputusan politik pimpinan Dewan Federasi:
    1. Sembarang bantuan saka NATO ditolak, kalebu nempel prau kembung saka Orions;
    2. Sejam adoh saka prau, ana pangkalan ngambang "Polyarnaya Zvezda", sing nampa SOS lan langsung menyang wilayah bencana, kanthi harfiah mbuwang "nelayan" moored saka sisih nalika pindhah.
    Rumah sakit disebarake, nanging 30 menit sadurunge nyedhaki kapal selam, P / B "Polar Star" mandheg ing pesisir. Alesane yaiku kru ora visa, penerbangan kasebut murni nelayan, tanpa hak ngimpor lan, mula, ora duwe izin keamanan.
    B / w "Aleksey Khlobystov" dikirim kanggo ngluwari, mesthine ana papat (!) Jam menyang "Komsomolets".
    Saiki ayo bayangake liyane, yen ora ana pesenan bodho saka komando angkatan laut:
    Polyarnaya Zvezda, sing nyedhak pisanan, moored kapal selam Komsomolets lan njupuk ing Papan kru prau, sing slamet, banjur pihak darurat gabungan sijine metu geni. Sajrone perjuangan kanggo prau, kapal selam A. Khlobystov teka lan moors kapal selam saka sisih liyane: prau "ing kabel" saka rong kapal ageng, pihak darurat wis dikuwataké, kru kapal selam aman.
    Kanthi cara iki, bisa nggawa kapal selam menyang Teluk Kola "kaya ing cradle", entuk, ing wektu sing padha, pengalaman unik kanggo nyimpen kapal ...
    ps Aku banjur ana, ing "Polyarka", kadhangkala aku ngunjungi kuburan pelaut saka kapal selam "Komsomolets" Roman Filippov ...
    1. 0
      28 May 2023
      Kutipan saka isv000
      P / B "Polyarnaya Zvezda" mandheg ing pinggir pantai. sabab

      Lan apa sing kedadeyan karo wong sing mateni kru lan nglelebke prau sing larang?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"