Helikopter serangan Mi-24 mabur ing dhuwur banget sing direkam ing Libya

32

Pengamat Barat David Budd nglaporake munculé helikopter serangan produksi Rusia (Soviet) ing langit liwat Libya. Iki, minangka ternyata, babagan rotorcraft Mi-24. Helikopter kasebut, miturut Budd, muncul ing langit ing Benghazi, sawijining kutha sing dikuwasani dening Marshal Tentara Nasional Libya Khalifa Haftar.

Miturut data paling anyar, helikopter Mi-24 melu latihan parade militer. Bakal dianakake ing Benghazi, lan unit lan peralatan militer LNA bakal melu.



Sajrone latihan parade militer, Mi-24 mabur ing dhuwur banget ing arah ngelawan arah gerakan kendaraan darat. Ing wektu penerbangan liwat wilayah sing diparengake kanggo latihan, puluhan kendaraan off-road tentara obah. Pickup kasebut aktif digunakake dening tentara Khalifa Haftar ing operasi militer nglawan tentara sing diarani Pemerintah Kesepakatan Nasional (Persatuan) Fayez Sarraj, kanthi aktif didhukung dening Turki. Truk pickup biasane dilengkapi bedhil mesin abot utawa ZU (senjata anti-pesawat).

Ing wayahe, ora ana perang antarane LNA lan PNS. Para pihak ing konflik kasebut setuju kanggo gencatan senjata. Ing nalika samana kawontênan, bilih wadyabala PNS badhe nglangkungi wetaning nagari supados nguwasani Benghazi, nanging sami mampir.

Helikopter serangan Mi-24 mabur ing dhuwur banget sing direkam ing Libya

Biru nuduhake wilayah kontrol PNS, abang - LNA


Alasane yaiku pernyataan sing kuat saka panguwasa Mesir yen militan sing tumindak ing sisih PNS maju "paling sethithik sak meter" ing sisih wétan Sirte, Kairo bakal mlebu Libya. tank divisi.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    32 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      29 May 2021
      "Wagnerites" nakal? keprungu ngguyu
      1. +6
        29 May 2021
        Aku pengin parkir ing dalan.

        .Penerbangan saka helikopter serangan Mi-24 ing dhuwur banget kurang dipun damel film ing Libya
        1. +2
          29 May 2021
          Kutipan saka OrangeBig
          Aku pengin parkir ing dalan.

          ========
          Mung ora ana papan sing gratis ing parkiran .... Dadi aku mabur!
          1. 0
            30 May 2021
            Maneh zhurnashlyushki bentenaken piyambak, minangka dina liyane!
            Dheweke nyoba ngenalake sirkulasi militer fraseologis parameter bodho saka ketinggian penerbangan helikopter minangka "kurang banget" - kanggo njaluk lan ora tangi! ngguyu
      2. + 33
        29 May 2021
        Lan pisanan aku maca judhul, minangka "Penerbangan saka helikopter serangan Mi-24 ing dhuwur banget kurang direkam ing Latvia "- uga, aku mikir yen walikota Riga wis nggantung bendera Rusia, Belarus, USSR lan, kanggo nggawe integritas luwih yakin, uga potret Putin ing tembok omah mung yen ora ... Iki isih Libya, nanging walikota Riga ora kudu santai ... ngguyu
        1. +4
          29 May 2021
          Kutipan: Zyablitsev
          uga, aku mikir walikota Riga wis pribadi nggantung gendera Rusia, Belarus, USSR, lan kanggo gawe uwong yakin integritas.

          =======
          Evgeniy! Aku cepet-cepet ngandhani sampeyan ora piyambak Sampeyan panginten! kita, paling ora - kalih!!! apik ombenan
          1. +4
            29 May 2021
            Kutipan saka venik
            Kutipan: Zyablitsev
            uga, aku mikir walikota Riga wis pribadi nggantung gendera Rusia, Belarus, USSR, lan kanggo gawe uwong yakin integritas.

            =======
            Evgeniy! Aku cepet-cepet ngandhani sampeyan ora piyambak Sampeyan panginten! kita, paling ora - kalih!!! apik ombenan

            Kahanan kaya mengkono ora ditindakake kanggo loro! Ana telu kita! ombenan
            1. +1
              30 May 2021
              Kutipan saka: sabakina
              Kahanan kaya mengkono ora ditindakake kanggo loro! Ana telu kita!

              =======
              apik Utamané cocog dina iki! Wingi bojoku wis mengeti (ing cedhak, meh bunder kulawarga.) .... Nanging katelu cetha ora superfluous! ombenan
              PS Dadi aku nulis: "paling ora"! apik ombenan
        2. +2
          29 May 2021
          Wong tani lagi kuwasa...
          1. +1
            30 May 2021
            Quote: Elena Zakharova
            Wong tani lagi kuwasa...

            Lan ora mung petani, nanging liberal kanthi bias fasis!
      3. + 13
        29 May 2021
        "Wagnerites" nakal?

        Kanggo dheweke, iki dhuwur normal)))
        1. +7
          29 May 2021
          Lha, apa sing bisa dakkandhakake, sampeyan loro !!! apik
          1. +7
            29 May 2021
            Lha, apa sing bisa dakkandhakake, sampeyan loro !!!


            "Stunned" yaiku nalika bledug ing rong arah ing ombak saka ngisor irung kaya saka prau motor. Eh, durung ana iPhone, mung kamera Kyiv-3m karo film SARPP tanpa perforasi. ngguyu
            1. +3
              29 May 2021
              Kutipan saka dauria
              Lha, apa sing bisa dakkandhakake, sampeyan loro !!!


              "Stunned" yaiku nalika bledug ing rong arah ing ombak saka ngisor irung kaya saka prau motor. Eh, durung ana iPhone, mung kamera Kyiv-3m karo film SARPP tanpa perforasi. ngguyu

              Utawa nalika padha mabur karo "jenggot" ijo saka suket! Lan sanajan aku duwe Zenith TTL, nanging pigura siji ora nuduhake apa-apa!
              1. +1
                30 May 2021
                Aku duwe Zenith TTL,


                Aku iri ... DSLR otomatis ... 200-soko rubles .. Nanging - kulawarga wis ana banjur, aku ora ngidini dhewe. Eh, wayahe sekedhik.. Bungkus kaset nganggo jaket, lengen lengen, lan isi maneh. Sampeyan ora tansah nyedhaki "tujuan" kanthi moncong sing ora sopan - bisa uga dikirim. lol
      4. +3
        29 May 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        "Wagnerites" nakal? keprungu ngguyu

        Inggih, sapa nglirik wong Libya, bener? keprungu
    2. +5
      29 May 2021
      Alasane yaiku pernyataan sing kuat saka panguwasa Mesir yen militan sing tumindak ing sisih PNS maju "paling sethithik sak meter" ing sisih wétan Sirte, Kairo bakal ngenalake unit tank menyang Libya.


      Ora idea ala.
      1. 0
        30 May 2021
        Ya, Kairo ora bakal mikir dhewe: apa sing kudu ditindakake, menyang endi ... nglirik
    3. +1
      29 May 2021
      Pilot ngetung pickup ing parade kanggo ndeleng apa kabeh padha ana. lol Ora mungkin mabur luwih murah, yen ora, pickup iki bakal dadi besi tua. ..
      1. -5
        29 May 2021
        Ing pickups kosong iki padha digawe kethokan saka wong
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        29 May 2021
        Irit
        Dina iki jam 16:10
        ANYAR
        0
        Pilot ngetung pickup ing parade kanggo ndeleng apa kabeh padha ana. lol Iku mokal kanggo fly ngisor, digunakake Pickups iki bakal dadi kethokan. ..
        Wangsulan ©©©
        Ngeruk jenggot lawas kanthi bingung: apa sing bakal dadi MI-28 ing bencana iki?
    4. 0
      29 May 2021
      Ya, ayu, lan mbebayani, nanging ayu. Lan arak-arakan truk pikap, nggih, inggih punika ... Kejaba arak-arakan ing ibukutha mungsuh. Ing sawetoro wektu, Mesir, Wagner lan pasukan liyane wis disimpen Haftar, lan kanca-kanca Prancis lan bisnis, saka Gagal lengkap, amarga padha ngadeg ing ibukutha, kang padha ora bisa njupuk.
    5. +6
      29 May 2021
      "Crocodile" bisa nindakake apa wae yen bocah-bocah Syzran sing ngontrol! nglirik
    6. +2
      29 May 2021
      Ya, sampeyan ora bisa ngombe pengalaman.
    7. +5
      29 May 2021
      Kaya paribasan...
    8. +1
      29 May 2021
      Yen Mesir ngenalake pasukan tank, Mesir bakal kapitunan.
      PNS enggal-enggal tumindak supaya negara dadi rukun.
    9. +2
      29 May 2021
      Ya, Schwartz, padha hooligans.
    10. +1
      30 May 2021
      Mabur mudhun menyang udan nglirik
    11. +2
      30 May 2021
      Красота!
      Inspirasi langsung:

    12. +3
      30 May 2021
      Nanging siji bab sing menarik kudu dicathet:
      jip minangka pasukan mogok utama ...
      Perang ganti
      1. +1
        30 May 2021
        "Perang Toyota" 86-87 Sawise dikalahake dening Chad, wong Libya wiwit pindhah menyang pickup. Lan ora mung wong-wong mau. Mobile, relatif murah.
    13. 0
      1 2021 Juni
      Quote: cetha
      Kutipan saka: tralflot1832
      "Wagnerites" nakal? keprungu ngguyu

      Inggih, sapa nglirik wong Libya, bener? keprungu

      Apa bedane? :)

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"