Jaringan kasebut mbandhingake katrampilan tim aerobatik Amerika Blue Angels kanthi katrampilan klompok udara Rusia

106

Video penerbangan tim aerobatik Amerika saka US Navy Blue Angels muncul ing Web, sing nyebabake perbandingan katrampilan aerobatik Amerika karo tim aerobatik Rusia. Video kanthi kinerja tokoh aerobatik "Brilliant 360" disedhiyakake kanggo diskusi.

Video kasebut diterbitake ing portal Fighterbomber. Katrangan video kasebut nyatakake yen jarak antarane pesawat tim aerobatik sajrone kinerja tokoh "Diamond 360" mung 30-40 cm, lan mung tim aerobatik iki sing nindakake. Paling ora, kaya sing kasebut, ing jarak kasebut "ora ana wong liya sing mabur."



Pernyataan kasebut nyebabake kontroversi babagan tim aerobatik Rusia "Ksatria Rusia" sing mabur Su-30SM lan Su-35S lan "Swifts" mabur MiG-29. Yen sampeyan ora nggatekake pratelan saka troll Ukrainia kaya: "Rusia ora bisa nindakake apa-apa", mula pendapat mayoritas cenderung ora etis kanggo mbandhingake katrampilan pilot Amerika lan pilot Rusia. wiwit tim aerobatic duwe pesawat beda lan tokoh beda sing padha nuduhake ing program sing.


Skuadron Demonstrasi Malaikat Biru Angkatan Laut AS wis ana wiwit taun 1946 lan minangka tim demonstrasi lan aerobatik paling tuwa ing Angkatan Darat Amerika Serikat. Wiwit taun 1986 nganti 2018, grup kasebut nggunakake pesawat F/A-18 Hornet (ing modifikasi A, B, C lan D), banjur pindhah menyang F/A-18E/F Super Hornets. Saka jumlah kasebut, sangang tunggal lan loro ganda. Kabeh pesawat wis ditingkatake khusus kanggo nyukupi syarat tim aerobatik.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    106 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 21
      30 May 2021
      Kita wis dawa seng di tuduh sing ana aces antarane Amerika banget.
      Dadi kepiye babagan kekancan? ombenan
      1. + 27
        30 May 2021
        Assy?))
        Aku setuju banget))
        1. +4
          31 May 2021
          Quote: Sandpit General
          Assy?))
          Aku setuju banget))

          prabédan antarane "ace" lan "bokong" tenan cilik
          eseman mung rong aksara eseman
      2. + 11
        30 May 2021
        Luwih larang yen kekancan karo Anglo-Saxon, pisanan, Anglo-Saxon ora duwe kanca, nanging ana mitra, paling ora ana gunane kanggo komunikasi, utawa bangsa Anglo-setan sing dipilih nem- Saxon nganggep persahabatan minangka fenomena pragmatisme sing ora wajar! Narasi Suvorov: "Mati dhewe, nanging nulungi kanca", kanggo wong-wong mau minangka aksara sing ora bisa dimengerteni - "Simpen bokongmu ora ketompo!" - Iki minangka slogan saka Anglo-Saxon, lan Blue Angels minangka inti suci sing nentang nilai-nilai Kristen sing sejati! Aces sinau kanggo mateni "Aku saiki dadi algojo, dudu pilot!", Lan duweke kemampuan kanggo nglindhungi. ! Bentenane gedhe banget ing paradigma profesi militer!

        "Aku sing nomer 13!" -suara ing udara-
        “Wonten 13, nggih, nggih!!!
        Aku mung siji ing donya
        Ramah karo Gusti!"
        "Serang!" Lan trek kasebut ditusuk
        Langsung menyang Junkers, ing sisih kiwa mesin,
        "Serang!!!" Lan Fritz nesu
        Nguripake langit dadi geni
        Trek! Trek!!! Jotosan lan kilat,
        "Sakit banget!!!" Ngamuk lan salib,
        Lan nekat, - "loro ditutupi !!!
        Marang Gusti Allah, aku lan kowe!!!"
        1. + 17
          30 May 2021
          Kutipan: Zyablitsev
          Aces sing sinau kanggo matèni "Aku saiki dadi algojo, dudu pilot!", Lan kita ngasah kemampuan kanggo nglindhungi! Bentenane gedhe banget ing paradigma profesi militer!

          Lan dheweke ora duwe pramuka sing gagah, mung mata-mata sing reged ...
          1. +8
            30 May 2021
            Padha ora duwe spiritualitas lan ideal universal, nanging mesthi ana profesional ... Iblis ora charter bodho! ngguyu
            1. -5
              30 May 2021
              Lan negara endi sing ngaku cita-cita manungsa universal? Ngumumke dhaptar kabeh, mangga.
              Mesthi, kajaba kanggo Rusia kita gedhe, ayu.
              1. -1
                31 May 2021
                Sing utama ing kene yaiku Anglo-Saxon ora duwe!
                1. +2
                  31 May 2021
                  Dadi aku babagan! Dheweke duwe sawetara "nilai Eropa" misterius sing katon diukur nganggo dolar. Nanging sakperangan alesan, iki diwenehake yen cita-cita, yaiku, keadilan, kesetaraan, lan liya-liyane, mung ana ing antarane kita Ortodoks (Gusti Allah ngapura aku).
              2. +1
                31 May 2021
                Rusia kita bakal pindhah menyang dimensi liyane, lan sampeyan kabeh bakal mati.
              3. +2
                31 May 2021
                Inggih, supaya Amerika ing tembung lan ngakoni. Apa sampeyan ora krungu? Ya, lan NATO uga. Bab liya yaiku cara, eksekusi, asil, lan tujuane kabeh iki ditindakake.
        2. +1
          31 May 2021
          Narasi Suvorov: "Mati dhewe, nanging nulungi kanca", kanggo wong-wong mau minangka aksara sing ora bisa dimengerteni - "Simpen bokongmu ora ketompo!"

          Mesthine, ora bakal ana bukti kanggo "kandel", nanging nyatane - mung pernyataan palsu?
          Nanging paling ora ana rong bukti sing ngelawan, kaya sing dikandhakake, langsung.
          Kopral Angkatan Darat Australia Leslie Allen. Ing tanggal 30 Juli 1943, dheweke njupuk (secara harfiah) 12 prajurit Sekutu saka geni mungsuh.
          US Army Medical Officer Kopral Desmond Doss. Sajrone perang kanggo Okinawa, ing geni mungsuh, dheweke mbantu tentara Amerika sing tatu lan nggawa menyang panggonan sing aman.
          1. +1
            31 May 2021
            Wong individu duwe, lan iki normal, nanging ing umum, klompok ètnis ora! Apa masalahe banjur?
            1. +1
              31 May 2021
              Hmm. Nalika aku ngerti, sampeyan, paling kamungkinan, ana ing antarane wong-wong sing, miturut Boris Strugatsky, "kanthi gampang banget nulis kabeh bangsa minangka scoundrels, utawa bodho, utawa bandit" (c)?
              Mung wae ... mbok menawa sadurunge nggoleki bintik ing mripate wong liya, luwih becik dideleng dhisik yen sampeyan duwe log kabeh? ;)
              1. 0
                31 May 2021
                Aku ngadili saka prastawa sejarah lan tumindake wong-wong, uga tujuan lan tujuan sing wis ditetepake lan disetel kanggo awake dhewe!
            2. -1
              1 2021 Juni
              Kutipan: Zyablitsev
              Wong individu duwe, lan iki normal, nanging ing umum, klompok ètnis ora! Apa masalahe banjur?

              Masalahe yaiku 80 taun kepungkur, sawetara pamane sing padha karo sampeyan lan kumis cilik nyerang negara kita. Banjur ideologi iki diarani fasisme. Dadi, yen padha nganggep bangsane gedhe, lan liyane ora cukup ...
          2. +1
            31 May 2021
            Yagene sampeyan ora nggawa barang sing padha ing tentara kita? Ing kono, umume, bocah-bocah wadon diseret, lan kanthi jumlah akeh. Lan nyatane yen wong-wong padha nyeret sing tatu umume kaya sing wis jelas. Utawa ora menarik lan biasa kanggo ngelingi kita?
            1. 0
              31 May 2021
              Kowe ngomong karo aku?? Banjur menyang sampeyan! hi
      3. + 18
        30 May 2021
        Sapa sing nglukis luwih apik, Dali utawa Picasso? Kene kanggo connoisseur!
        Lan sawetara bakal ujar manawa iki kabeh lan ora cocog kanggo Rembrandt ...
        Ing wektu sing padha, saben wong nyambut gawe kanthi teknik dhewe, kanthi cat komposisi kimia sing beda-beda, ing wektu sing beda-beda, lan uga kanggo wong saka negarane, kanthi cara sing owah.

        Sekolah penerbangan beda, pesawat beda banget. Lan ana "tulisan tangan", gaya unik!
        Saben tim aerobatik duwe tokoh terkenal sing katon kaya lukisan. Padha bisa diulang yen sampeyan nyetel gol. Aku yakin manawa pilot aerobatik kita lan Amerika mabur saka program apa wae kerumitan tartamtu ... Utawa padha bisa nindakake bebarengan, yen perlu.

        Nanging elinga yen aerobatik minangka pertunjukan, lan pesawat kanthi pilot minangka aktor ing teater, penari ing langit. Lan saben wong nari kanthi cara dhewe-dhewe, mula dheweke mabur kanthi unik ...

        Pertunjukan drone wis populer karo wong Tionghoa ... Kabeh uga ora biasa. Fashion ora mandheg, wong pengin kaget lan seneng. Lan kanggo maksud iki, pendekatan kudu kreatif! sedulur
        1. +7
          30 May 2021
          Kutipan saka RealPilot
          Sapa sing nglukis luwih apik, Dali utawa Picasso? Kene kanggo connoisseur!

          Inggih, punika cetha kanggo saben wong sing wis ndeleng gambar iki. Sanajan Dali minangka pecandu narkoba, dheweke nyoba, lan Picasso katon nyekel sikat nganggo anus (sanajan aku ora ana, bisa uga) ngguyu
        2. +8
          30 May 2021
          Sapa sing nglukis luwih apik? Shishkin, Aivazovsky, Repin.
        3. +1
          31 May 2021
          Sampeyan ngerti apa masalahe, tugas lan tujuan aplikasi, kekhasan mentalitas pilot ora duwe ciri dhewe ing teknik taktik lan cara pilot. Mulane, sanajan pesawat saka jinis sing padha bisa nuduhake asil sing beda-beda gumantung saka gaya pilot lan kahanan moral lan psikologis para pilot.
      4. +7
        30 May 2021
        Kanca-kanca kuwi
        mburi @@@
        ya menyang museum
      5. +6
        30 May 2021
        opo Dadi misale jek nalika EBN mendem "kekancan". Ora seneng.
        1. + 10
          30 May 2021
          Dheweke dadi "kanca" nganti meh ilang negarane.
    2. + 12
      30 May 2021
      Proyek sing mateni, preduli saka kewarganegaraan pilot utawa model pesawat, lan penampil (elinga Ukraina) uga ana risiko.
      Dadi apa COURAGE.
    3. +7
      30 May 2021
      Yen sampeyan ora nggatekake pratelan saka troll Ukrainia kaya: "Rusia ora bisa nindakake apa-apa", mula pendapat mayoritas cenderung ora etis kanggo mbandhingake katrampilan pilot Amerika lan pilot Rusia. wiwit tim aerobatic duwe pesawat beda lan tokoh beda sing padha nuduhake ing program sing.

      Artikel babagan apa? Apa iki "diskusi" ing video ing YouTube utawa apa? Menehi kula link kanggo video dhewe.
    4. +4
      30 May 2021
      Kang menehi kritik dening video, ana cetha luwih saka meter, nanging rodo loro. Apa jenis 30 cm kita ngomong bab? Nanging, wong Amerika ora ngapusi, padha ora Amerika.
      1. +5
        30 May 2021
        Kutipan saka Rusticolus
        Kang menehi kritik dening video, ana cetha luwih saka meter, nanging rodo loro. Apa jenis 30 cm kita ngomong bab? Nanging, wong Amerika ora ngapusi, padha ora Amerika.

        Utawa mungkin "ngapusi" ora perlu ing kene

        1. -7
          30 May 2021
          Quote: Vitaly Gusin
          Kutipan saka Rusticolus
          Kang menehi kritik dening video, ana cetha luwih saka meter, nanging rodo loro. Apa jenis 30 cm kita ngomong bab? Nanging, wong Amerika ora ngapusi, padha ora Amerika.

          Utawa mungkin "ngapusi" ora perlu ing kene


          1. +1
            30 May 2021
            Kutipan saka: sabakina
            Quote: Vitaly Gusin
            Kutipan saka Rusticolus
            Kang menehi kritik dening video, ana cetha luwih saka meter, nanging rodo loro. Apa jenis 30 cm kita ngomong bab? Nanging, wong Amerika ora ngapusi, padha ora Amerika.

            Utawa mungkin "ngapusi" ora perlu ing kene



        2. +2
          30 May 2021
          Kathah ing persepsi visual plot gumantung ing panorama lan amba shooting dipilih dening operator. Biyen, shooting gabungan diwiwiti kanthi iki, sing diganti karo grafis komputer ...
        3. +4
          30 May 2021
          Ya, paling ora siji pilot Amerika mbaleni paling ora setengah saka apa sing ditindakake master iki
          1. +2
            1 2021 Juni
            Ora bakal mbaleni, amarga MiG duwe vektor tikaman variabel, F 18 ora duwe iki, sanajan pesawat kasebut disiapake khusus kanggo tim aerobatik, kita duwe pesawat "pertempuran". Lan aku duwe siji indikator saka "peeps" Su30 menyang IL76, ora ana sing bisa mbaleni iki !!! Sanajan Su 30 dikepung dening pilot tempur sing prasaja!
            1. 0
              1 2021 Juni
              Kutipan saka: nemar7106
              Ora ana sing bisa nindakake !!!


              Sanajan, mesthi, bakal luwih cilik dibandhingake karo kita ...
              1. 0
                3 2021 Juni
                Nuwun sewu, iki dudu pengulangan SU 30, ora ana pigura siji sing bakal nuduhake lawang transporter lan irung pesawat kasebut, kabeh pigura pesawat kasebut "dikira-kira" dening lensa, yaiku. ora bisa dibandhingake karo obyek apa wae sing cedhak karo pesawat ... Kapindho, transporter "sekrup", yaiku, kecepatan penerbangan ing ketinggian tartamtu isih kurang saka jet kilometer ing 200 - 300 km / h, sing nyederhanakake penerbangan pejuang ... lan katon kita munggah "irung" menyang pesawat, sisih ndhuwur IL 76 macet ing pesawat ...
        4. +3
          30 May 2021
          Quote: Vitaly Gusin
          Utawa mungkin "ngapusi" ora perlu ing kene

          temtunipun. Tanpa mangu, mungsuh ngerti carane mabur. Dheweke malah luwih apik kanggo njupuk gambar. Rollers apik tenan. Nanging aku isih seneng iku ora ballet udhara militèr, nanging iki
          1. +7
            30 May 2021
            Quote: biasa wae
            ballet udara militèr
            Lan iki dudu balet lan pilot ora saka tim aerobatik.
            1. +5
              30 May 2021
              Ya, iki dudu balet maneh, iki aerobatik. Ing aliran udara sing angel banget saka transporter.
              Kelas!
        5. +3
          30 May 2021
          Quote: Vitaly Gusin
          Utawa mungkin "ngapusi" ora perlu ing kene

          Ing kasus sampeyan, iku ora superfluous, mung katon ing berlian, ing latar mburi iku minangka stunt craft
      2. +4
        30 May 2021
        Kutipan saka Rusticolus
        Dideleng saka video kasebut, jelas luwih saka siji meter
        Menarik, nanging carane adoh menyang lemah?
      3. -1
        30 May 2021
        Kutipan saka Rusticolus
        Kang menehi kritik dening video, ana cetha luwih saka meter, nanging rodo loro. Apa jenis 30 cm kita ngomong bab? Nanging, wong Amerika ora ngapusi, padha ora Amerika.

        ngapusi apa? Apa sampeyan babagan?
        Ora suwe kepungkur aku nonton crita nalika veteran Amerika nyritakake carane dheweke perang ing Vietnam ing F-8.
        Ing kono, ing sadawane dalan, kancane nandhang karusakan mesin lan ora bisa narik menyang pangkalan. Banjur mbah iki, aja dadi bodho, nyelehake irunge pejuang menyang buntut pasangane lan banjur di-push menyang wilayah sing helikopter lan pesawat nylametake. Ing kana, pasangan kasebut metu, nanging garis-garis kasebut ana ing gulu, lan ora bisa nylametake dheweke.
        Episode iki minangka kord pungkasan ing seri 5-6 episode ora luwih lemah. Lan kabeh ing siji pesawat!
        Aku lungguh ing ngarep TV kanthi cangkeme mbukak setengah jam lan nangis kabeh ...
        Lan sampeyan ngomong babagan sawetara sentimeter.
        1. +1
          31 May 2021
          Mbokmenawa "Hotheads!" Crita kasebut adhedhasar ...
        2. +1
          1 2021 Juni
          Quote: Kapten Pushkin
          Ing kana, pasangan kasebut metu, nanging garis-garis kasebut ana ing gulu, lan ora bisa nylametake dheweke.

          "Yen ana kanca Karpukh, kang bakal konfirmasi" ©
        3. 0
          2 2021 Juni
          Legenda kasebut seger lan angel dipercaya ... Kanggo ngrungokake nelayan liyane, kabeh iwak lele kasebut langsung ditarik metu.
      4. 0
        1 2021 Juni
        Wong lanang, kita nggawe video babagan carane sampeyan tetep cedhak karo wong liya ing DCS nalika nindakake tokoh kanthi jarak paling sethithik 5 meter ok? Banjur uncalan ing penggemar.
    5. + 10
      30 May 2021
      Pilot lan wong-wong lan kanca-kanca! Kanggo sapa soko ora patriotik lan ora nyenyet, ing kokpit lan nuduhake apa sampeyan bisa nindakake.
      1. +3
        30 May 2021
        Kutipan: Dmitry444
        Pilot lan wong-wong lan kanca-kanca!

        Aku kedaden kanggo ndeleng pagelaran saka akeh tim - Amerika, Italia ngerti carane kanggo njaga manungsa waé saka masyarakat, kaya ing video VanHalen. Kelompok Rusia - peralatan militer, kendaraan abot - keren.
        Sijine menyang operasi ing kursi kiwa 737 siji mantan cepet, ana saklompok kabèh mantan pejuang ana, nanging siji iki, mesthi setan ing PVD - mung ahead saka pesawat, iku boring kanggo fly karo wong ngguyu
    6. +7
      30 May 2021
      F / A-18E / F Super Hornet - bobot lepas landas normal: 21 kg
      Su-30 - lepas landas normal: 24 kg
      Su-35 - bobot lepas landas normal 25 300 kg

      Cetha yen mesin paling entheng digunakake ing tim aerobatik. Nanging kita temenan luwih abot lan, mulane, luwih angel diatur.

      MiG-29 - bobot lepas landas normal: 15180 kg. Iki luwih gampang.

      Nanging. Umumé, aku mamang babagan ide aerobatik klompok ing formasi cedhak para pejuang tempur. Ora ana apa-apa ing babagan latihan tempur.
      Ing taun 30-an, "Chkalov Five" nggumunake imajinasi warga kutha ing parade udara. Mesthi, ana pengikut ing pasukan lan wiwit ....
      Perang nyingkirake ilusi lan nyelehake kabeh ing panggonane.
      1. +1
        30 May 2021
        Ora ana apa-apa ing babagan latihan tempur.
        Bener, menehi. Akurasi piloting penting banget nalika nembak bedhil udara. Yen pesawat lagi chatting, sampeyan ora ngerti carane lan ngendi, sampeyan ora bakal njaluk menyang apa-apa saka mriem.
        1. +1
          30 May 2021
          Kutipan saka Rusticolus
          ........ banjur sampeyan ora bakal entuk apa-apa saka mriem.

          Apa sampeyan pilot?
          1. 0
            30 May 2021
            Sampeyan ora kudu dadi pilot kanggo ngerti manawa kanggo njupuk akurat sampeyan kudu ngontrol senjata sampeyan kanthi jelas. Opo menurutmu pilote lagi nembak.. nang endi wae.
            1. +1
              30 May 2021
              Aku takon, supaya ora katon bodho padu karo spesialis.
              Babagan tembakan senapan angin:
              - "Pokryshkin minangka penulis serangan sing ora dikarepke lan cepet. Dheweke dibantu nggawe teori serangan kasebut dening pilot tempur Sokolov, kanca prajurit ing skuadron pisanan ing ngendi Siberian njabat. Ana entri muncul ing buku harian: "Kunci kanggo kamenangan iku maneuver lan geni!
              Katrampilan sukses ing shooting aerial ora langsung teka ing Pokryshkin. Sampeyan njupuk latihan hard ing njupuk conthong ditarik kanggo ngerti alasan kanggo asil shooting kurang. Maneh ana petungan lintasan, tingkat geni, rumus, gambar lan grafik ditulis. Akibaté, entri liyane ing buku harian: "Sukses gumantung ing njupuk saka jarak cedhak".
              "https://topwar.ru/71881-aleksandr-pokryshkin.html
              1. 0
                30 May 2021
                Ing babagan Pokryshkin, petungan luwih akeh babagan milih posisi kanggo geni. Bener, akurasi target mung dipikolehi kanthi latihan, kalebu ing video kasebut. Paling ora aku ora ngerti cara cepet kanggo sinau carane ngarahake kanthi akurat. Pesawat malah luwih angel. Ing kana sampeyan kudu ngarahake alangan sing obah nalika pindhah dhewe. Lan luwih akurat lan bisa ditebak sampeyan pindhah, luwih resik "garis" sampeyan, luwih akurat sampeyan bisa ngarahake. Ing kasunyatan, iku cukup angel kanggo nindakake giliran minangka cetha sabisa nalika njaga lintasan dibutuhake. Utamane nimbang gangguan njaba lan energi pesawat dhewe.
                1. -3
                  30 May 2021
                  Kutipan saka Rusticolus
                  petungan kang related liyane kanggo milih posisi kanggo geni.

                  Kang tilar utawa menehi ganti rugi kanggo faktor anjog kanggo miss.

                  Kutipan saka Rusticolus
                  Paling ora aku ora ngerti cara cepet kanggo sinau carane ngarahake kanthi akurat.

                  Mokal kanggo mencet nalika ngarahake, njupuk offhand. Prinsip shooting naluriah.

                  Kutipan saka Rusticolus
                  Bener, akurasi target mung dipikolehi kanthi latihan, kalebu ing video kasebut.

                  Pancen ora ana hubungane antarane pagelaran tim aerobatik, aerobatik tim kanthi formasi sing cedhak lan akurasi shooting ing unit tempur.
                  Kanthi sukses padha bisa ndhukung sing game iki prajurit

                  nambah infantri lan latihan taktik pasukan.

                  Kutipan saka Rusticolus
                  Pesawat malah luwih angel. Ing kana sampeyan kudu ngarahake alangan sing obah nalika pindhah dhewe. Lan luwih cepet sampeyan mindhah kanthi akurat lan bisa ditebak, luwih resik "garis" sampeyan, luwih akurat sampeyan bisa ngarahake. Ing kasunyatan, iku cukup angel kanggo nindakake giliran minangka cetha sabisa nalika njaga lintasan dibutuhake. Utamane nimbang gangguan njaba lan energi pesawat dhewe.


                  Dadi sampeyan pilot? ora? Banjur tetepake konstruksi teoretis kanggo panggunaan pribadi sampeyan. Sampeyan ora kudu mbabarake menyang umum.
                  1. -1
                    31 May 2021
                    Cantik, mesthi, nanging bedhil katon kaya dolanan. Padha bakal nyoba iki karo bedhil tempur nyata saka model 1891, infantri, ora shortened dragoons, kang banjur upgrade menyang bedhil saka model 1891/1930. Kanthi bayonet jarum kasebut. Aku ora ngomong babagan flint fuzei saka wektu Peter the Great kaliber 0,78 inci (19,81 mm).
                    1. +1
                      31 May 2021
                      Komentar sing pinter banget. wassat
                      Banjur menehi watu sumbu. Sampeyan bisa nglakoake kung fu kaya ngono!
                    2. +1
                      1 2021 Juni
                      SKS karabin. Iku beda saka biasanipun mung ing varnish lan sabuk. Latihan ditindakake kanthi karbin biasa, sing dilayani dening prajurit lan dadi tugas jaga. Lan aja ngarep-arep yen tuwuh ing ngisor 180, sampeyan ora bakal ditampa ing PKK. Miturut cara, sisih kiwa garis pungkasan uga dadi papan sing katon.
                    3. 0
                      1 2021 Juni
                      Quote: Nagant
                      Aku ora ngomong babagan flint fuzei saka wektu Peter the Great kaliber 0,78 inci (19,81 mm).

                      Kanthi bedhil mesin Maxim bakal luwih adhem ...
    7. +1
      30 May 2021
      Apa sebabe pilot COMMITTEE AS ​​ngeluh babagan ora profesionalisme pilot COMMITTEE Rusia nalika diusir saka wilayah udara Rusia? Iki ngendi padha nuduhake skills sing.
    8. Komentar wis dibusak.
    9. -3
      30 May 2021
      Rusia wis nuduhake katrampilan ing Suriah sajrone pirang-pirang taun, umpamane.
      Ya, utawa ing Krasnodar, pesawat militer terus-terusan mabur ing kana))
      1. 0
        2 2021 Juni
        Ora mung iku, pilot Amerika saka Alaska sambat babagan kita ... padha ngomong ora, lagi kesel.
    10. +1
      30 May 2021
      Lan aku seneng klip iki:
      1. +3
        30 May 2021
        Kutipan saka hohohol
        Lan aku seneng klip iki:

        ===
        ), ing kene uga
    11. -2
      30 May 2021
      Quote: Vitaly Gusin
      Utawa mungkin "ngapusi" ora perlu ing kene

      ===
      thanks, Aku katon. 30-40 cm isih akeh banget. lan diwenehi regane urip (Amerika), ora ana sing bakal ngidini dheweke njupuk risiko kasebut.
      1. +1
        30 May 2021
        Kutipan: Victorio
        30-40 cm isih akeh banget. lan diwenehi regane urip (Amerika), ora ana sing bakal ngidini dheweke njupuk risiko kasebut.

        uga, yen padha gelem insurance (lan ora perusahaan insurance siji bakal asuransi flyer kuwi, utawa bakal, nanging jumlah bakal ana ing paling enem nul) - banjur supaya padha fly.
    12. +5
      30 May 2021
      Mung profesional sing bisa menehi penilaian sing cedhak karo objektif, yen duwe kepinginan kasebut. Ing kasus liyane, "ora ana bantahan babagan rasa." Kanggo kula, kita mesthi luwih apik, kanggo umume wong Amerika luwih apik. Preferensi non-sedulur uga ora kaget. Sawetara individu bisa dadi ekstasi mung saka jeneng grup Amerika. ngguyu
    13. +2
      30 May 2021
      Video kasebut ora informatif. Menehi Piece cilik saka aerobatics.
    14. +4
      30 May 2021
      Buta aksara wis akeh. Assy iku sawijining désa ing Bashkiria. Ace ing basa kita minangka spesialis tingkat dhuwur ing lapangan, utawa yen sampeyan nyelidiki mitologi sing luwih jero, mula salah sawijining dewa paling dhuwur saka Skandinavia, sing ditulis ing basa Latin minangka bokong, lan ing basa Inggris tegese uga. Ana uga nganti tumpukan jeneng geografis As.
      1. -1
        3 2021 Juni
        Umumé, "ace" teka ing basa Rusia saka basa Prancis. "Ace" (ace saka kertu) Prancis disebut pilot paling apik ing Perang Donya I, lan saka wong-wong mau dadi nang endi wae. Ngelingi manawa gampang mateni awake dhewe ing kerajinan kayu nalika iku tanpa gelut, pilot sing nembak pirang-pirang mungsuh lan slamet dhewe yaiku wong lanang sing duwe bal baja lan katrampilan sing apik. Sayange, perang sabanjuré overshadowed kepahlawanan lan dikirim menyang ambane sajarah kanggo hussars lan musketeers.
    15. -1
      30 May 2021
      Yen mobil wis duwe kontrol jelajah adaptif, banjur ing pesawat Amerika sing diasah khusus kanggo pertunjukan udara lan luwih-luwih. Sapa sing ujar manawa ora duwe jarak otomatis? Wong Amerika pancen pinter nggawe pertunjukan, lan ora mesthi kanthi cara sing jujur, elinga. tes pisanan rudal anti-pesawat sistem Aegis, nalika beacon radio diselehake ing rudal target ...
      -
      1. +8
        30 May 2021
        Aku kepengin weruh carane bisa ngukur jarak kanthi akurasi kurang saka 30 cm antarane sawetara pesawat mabur supaya bisa ngetik data menyang "autopilots". GPS ora duwe akurasi kasebut, utamane ing telung koordinat. Lan cara sing luwih kuna lan cedhak ora bakal menehi 30 cm.
    16. +4
      30 May 2021
      Aku ora ngerti kenapa, nalika ngrembug tim aerobatik, ora ana sing nyebutake prabédan utama. Mbokmenawa isin...
      Lan prabédan paling penting ing antarane klompok kita lan Amerika yaiku ing ngisor iki - pilot aerobatik kita mung menyang penerbangan sipil, lan pengalaman akumulasi "nggabung menyang jamban", dene wong Amerika menyang pasukan, ing ngendi dheweke ngajar penerbangan kasebut. kru apa sing padha sinau nalika makarya ing grup.
      1. +1
        30 May 2021
        Sawise logika sampeyan, pilot instruktur, iki minangka spesialisasi sing diwulang kanthi kapisah ing sekolah penerbangan ... Lan dheweke lunga menyang transportasi lan kewarganegaraan amarga kesehatan, kaya bapakku ing jamane, saka pilot tempur nganti mi 8, sawise latihan maneh. , mesthi.
        1. +3
          30 May 2021
          Quote: pemotong sekrup
          Nurut logika sampeyan

          Miturut logikaku, tetep ing tim aerobatik ora kudu langgeng, nganti DMB, nanging 5-7 taun, banjur pilot aerobatik iki kudu pindhah menyang pasukan lan nransfer pengalaman penerbangan ing kana.
          “Ora cah, ora kaya ngono!
          Ora kaya ngono cah…”
          Nalika padha nggawe instruktur penerbangan saka lulusan wingi, aku luwih ngerti tinimbang sampeyan, nanging aku ora ngerti kenapa sampeyan nyebutake ing kene. Lan aja ngomong babagan kesehatan penerbangan, aku njabat ing penerbangan suwene 30 taun.
          1. -2
            30 May 2021
            US Navy Blue Angels ora mabur tempur F/A-18E/F Super Hornets... dadi cetha, dheweke mabur pesawat sing entheng lan demiliterisasi - yaiku. praktis ing jet olahraga.
            Mulane, perbandingan "Ksatria Rusia", "Swifts" mabur pesawat tempur karo Blue Angels mabur non-pertempuran ora bener ing inti.
            1. +2
              30 May 2021
              Kutipan saka Vovk
              perbandingan "Ksatria Rusia", "Swifts" mabur pesawat tempur karo Blue Angels mabur non-pertempuran

              Yen iki minangka jawaban kanggo komentarku, mula aku ora ngerti kenapa sampeyan mbandhingake pesawat? Sawise kabeh, aku mbandhingake jalur tempur pilot, lan perbandingan kasebut ora cocog karo pilot kita.
              Pilot AS bali menyang layanan, nanging kita ora ... Aku wonder kok?
          2. 0
            30 May 2021
            Aku mbalikke komentar - kaya sing dakngerteni, kabeh wong mabur ing sofa pejuang. banjur aku bakal takon sampeyan - apa kritéria penguasaan kanggo dina iki? uga, iku ora sopan kanggo tanker, kaya aku ngerti kene, kanggo mencet bata saka kilometer ... kanggo pilot, iki tingkat stuffing peralatan utawa man-jam utawa ...?
            Aku elinga minangka kadet ing DVIMU aku ketemu wong ing kono, 35 taun, sawetara jenis pilot militer kelangan lan wis pensiun !!! mutusake kanggo miwiti karir anyar minangka pelaut. ngandika sing padha teka saka Irak nalika badai ing ara-ara samun kampanye kanggo Saddam, janji nomer Fantastic. nanging sing digoleki mung kelas 1, piye wae diukur ana jam penerbangan ... pasangan kasebut dieling-eling.
            lan ing taun 90-an banjur ora ana kerosene ing ngendi wae, lan spesialis kasebut ana ing driji - ... wiwit iku, ing Nikolaevka ing Golden Valley, militer wis ilang penerbangan ... turis mlumpat karo parasut kanggo dhuwit.
            1. +6
              30 May 2021
              Kutipan: Kisa
              apa kriteria penguasaan kanggo dina iki?

              Iki minangka pitakonan sing angel lan aku ora duwe jawaban sing pasti. Pejuang duwe kritéria dhewe, lan personel anti-kapal selam, sing isih ana ing Nikolayevka, duwe kritéria dhewe. Aku wis menyang Nikolaevka, aku wis .... Kakangku njabat ana.
              Babagan "kelas" aku bakal pitutur marang kowe iki - ana pilot karo kelas 1, lan ana pilot kelas siji.
            2. Komentar wis dibusak.
    17. 0
      30 May 2021
      Sampeyan bisa mutusake sapa sing luwih adhem mung sajrone perang, mesthi wae.
    18. +1
      31 May 2021
      Aku kepingin weruh yen dheweke duwe tim aerobatik sing kalebu macem-macem jinis pesawat ??? Jawabane ketok. Lan "Swifts" lan "Knights" nuduhake brilliance nyata apik
    19. +2
      31 May 2021
      Lan kanggo pilot kita, modernisasi khusus ora ditindakake. Padha mabur ing kendaraan tempur.
      Mung sethitik embellished kadhangkala.
    20. -2
      31 May 2021
      Iki kunci sukses https://openmedia.io/news/n1/shojgu-pokazal-putinu-maket-muzeya-v-vide-ogromnoj-zvezdy-socseti-nazvali-eto-bolshim-zvizdecom/
      Lan setengah negara klelep karo kayu bakar.
      1. 0
        31 May 2021
        Lan nalika Gagarin mabur menyang angkasa ... ing umum, ana medeni. Malah setengah saka Moskow kayu. Kita ora bakal lali, kita ora bakal ngapura!
        1. +1
          1 2021 Juni
          Sarcasm sampeyan ora sakabehe bener. Nalika Gagarin mabur, mungkin kabeh Moskow digawe saka kayu, aku ora ngerti. Nanging nyatane yen ing wektu iku setengah saka nom-noman sing sehat ora ngimpi ninggalake negara kasebut.
          Kanggo pour mayuta-yuta, lan Mungkin milyar menyang lintang tinimbang mundhakaken prestise negara kanggo muda, nerangake iki kanggo kula!
    21. +1
      31 May 2021
      Menehi kula sawetara bangga Frecce Tricolori.
    22. 0
      31 May 2021
      Amarga kita seneng ngetung sentimeter. Sepira cedhak karo patroli Swiss? eseman
      1. 0
        31 May 2021
        Kutipan saka Decimalegio
        Amarga kita seneng ngetung sentimeter. Sepira cedhak karo patroli Swiss? eseman

        ===
        offhand, yen dibandhingake karo tokoh saka pilot, banjur bab meter, Mungkin sethitik liyane
    23. +1
      31 May 2021
      "Angels" minangka pilot aerobatik sing apik, sanajan aku seneng karo "Petrel" saka tim aerobatik Amerika. Dheweke mabur F-16, diowahi kanthi minimal (karo meriam dibusak), minangka bagean saka Angkatan Udara minangka unit cadangan operasional.
      Perbandingan karo pilot kita, mesthi, ora bener - mesin liyane, gaya penerbangan demonstrasi sing beda. Iku bakal apik kanggo ndeleng padha bebarengan, ing festival padha.
      1. +1
        31 May 2021
        Aku setuju, ndeleng kabeh tim aerobatik bebarengan bakal dadi tontonan. Aku rumangsa ngerti lambang avatar sampeyan apik
    24. +2
      31 May 2021
      Aku ndeleng pagelaran langsung saka Blue Angels lan Ksatria Rusia lan Swifts. Kita luwih spektakuler.
    25. 0
      31 May 2021
      Katrampilan tim aerobatik mbuktekake apa-apa kanggo sapa wae. Ibarat arak-arakan. tontonan.
      1. 0
        31 May 2021
        carane ala iku kanggo seneng show sethitik eseman
    26. +1
      31 May 2021
      Ndeleng Blue Angels ing acara sawetara taun kepungkur. Iku mesmerizing. C130 utamane nyengsemaken, mateni meh vertikal kanthi bantuan 8 mesin roket ing fuselage ...
      1. +2
        31 May 2021
        Aku duwe kesempatan kanggo nonton kinerja "Angels" liwat Tushin ing Moscow ing 1990 karo mripatku dhewe. A tatanan VERY nyenyet ing saben tatanan (sanajan ora 30-40 cm saka interval-jarak), kang, sing ... Nanging - padha liwati tokoh, lan ndudhuk kanggo mbangun maneh ngluwihi cakrawala, sampeyan bisa "kumelun-waras" ))))))) "Ksatria", apa maneh "Swifts" sing luwih entheng, tansah katon, tegese pertunjukan luwih nyenengake miturut hukum pertunjukan)))))))))
        Ing "Swiss Patrol" ngevaluasi prabédan ing ukuran pesawat ing foto: siji saka wong-wong mau luwih nyedhaki kita saka liyane; dadi isih ana jarak tambahan antarane flyers.
    27. 0
      31 May 2021
      Bener banget kanggo mbandhingake sepedha roda telu karo Kamaz lan katrampilan nyopir! )))
    28. 0
      31 May 2021
      Soko sing ora dakweruhi ing video 30-40 cm, iki sing pertama, pesawat nomer loro disiapake lan dimodernisasi khusus kanggo tim aerobatik, sawayah-wayah aku ngerti, kita minangka pejuang militer biasa tanpa latihan (mungkin aku 'M salah) lan tokoh sing beda supaya sing ana ace?
    29. -2
      3 2021 Juni
      Loro-lorone kita lan Amerika seneng troll saben liyane "kita mabur ing kendaraan tempur, tanpa bedhil paling, lan sampeyan wis rampung maneh." Loro-lorone ngapusi. Iku kaya binaragawan brag sing everyone liya mangan steroid, nanging kita pumped munggah ing pitik susu. Kirimi perang - bakal langsung katon yen gantung roket, swiwine wong sing nggantheng iki bakal tiba.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"