Ibu teka ing dalan putrane. Pavel Buravtsev

9
Ibu teka ing dalan putrane. Pavel Buravtsev

Kita nulis babagan Pavel Buravtsev durung suwe (Ora bisa ngomong babagan Pavel Buravtsev), lan bener, padha ora nyana reaksi kasar saka nonton, nanging ... 120 ewu views - sampeyan ndeleng, padha tegese soko. Lan tanggal 28 Mei, kaya sing sampeyan ngerti, yaiku dina penjaga perbatasan.

Lan apa sing kedadeyan ing Stavropol dina iku ora bisa dilewati kanthi meneng. Ing liburan sing apik banget ing rapat umum kutha, Mayor Jenderal Pavel Vasilyevich Solovyov nyerahake dokumen sing ditunggu-tunggu marang ibune penjaga perbatasan pahlawan Nina Pavlovna Buravtseva.



Dokumen iki dudu dhaptar penghargaan lan dudu referensi. Iki minangka Keputusan lengkap saka administrasi kutha Stavropol Wilayah Stavropol No. 975 tanggal 13 Mei 2021 babagan menehi jeneng salah sawijining dalan ibukutha wilayah kidul kanthi jeneng Pavel Buravtsev.


Iki putrane - Pavel Anatolyevich Buravtsev, sersan junior saka pasukan tapel wates, disebut kanggo ngawula ing tapel wates ing April 1985. Tiwas ing tumindak 22 November. Pitung sasi sawise telpon. Ing Afghanistan. Cedhak desa Afrij. Dheweke bali menyang kutha kidul, menyang omahe ing Karl Marx Street ing peti mati seng.

Sampeyan bisa ngerti rasa sedhih ibu. Iku ora goyah sanajan sawise telung puluh lima taun. A dangu kepungkur, bojone lan bapakne Pasha, Anatoly Andreevich, tilar donya. Atine mung ora tahan pisah langsung karo anake.

Pavel ninggalaken pikiran pait ibu, sawetara perkara sing ditresnani nalika nelukake pucuk gunung Kaukasus, lan surat-surat sing kalebu ing Antologi sing diterbitake saka surat-surat sing paling nyenengake saka perang kasebut. Saka Afghan.


Sing ing Rusia wis wiwit lali lan mung ora ngomong babagan ing kantor paling dhuwur. Kanggo opo?! Iku kaya dheweke ora ana. Lan wong lanang sing bakal urip lan urip, mundhakaken anak, karya lan bungah-bungah ora ngapusi ing kuburan. Kita ngiyanati wong-wong mau! Amarga kita meneng!

Kanggo wektu sing cukup suwe, nasib jurnalistik mbuwang aku menyang kutha Stavropol. Bebarengan karo Vyacheslav Vyacheslavovich Ogryzko, editor-in-chief mingguan Literaturnaya Rossiya, lan klompok panulis lan pujangga. Kita teka kerja ing pos tapel wates.

Bali menyang kutha kidul lan mlaku-mlaku ing lurung-lurung sing apik, aku ngandhani editor-in-chief koran Rusia sing paling misuwur babagan Pavel Buravtsev, sing tiwas ing perang bebarengan karo 18 pejuang tapel wates.

Vyacheslav Vyacheslavovich ana kanggo nulis materi bab iki. Dheweke langsung muncul ing kaca koran. Lan banjur ngandika:

"Apik yen salah sawijining dalan ing kutha iki diarani jeneng lan jenenge."


Ya, akeh banyu sing mili menyang kali ing donya. Nanging saiki, mbayangno iki kedadeyan. Kanthi dhukungan saka pengawal tapel wates veteran, mikir lan pangerten wakil saka struktur administratif Wilayah Stavropol, dalan iki muncul ing kutha kidul Rusia. Pavel Buravtsev.

Ing dina sing padha, 28 Mei, Nina Pavlovna cepet-cepet teka ing dalan sing jenenge putrane. Dheweke, mesthi, kapenuhan bangga ing wayahe. Kanggo kekasihku, Pashka sing dikasihi.

Dheweke meneng ngadeg suwe ing dalan iki. Dumadakan, ing endi wae ing kadohan, kaya sing dikira dheweke, ana tokoh sing surem. Wong lanang, meh padha karo Pasha. "Putra," Nina Pavlovna mikir sedhela.


Iki dudu mistisisme. Ing lurung-lurung kasebut kanthi jeneng kasebut, para putra tansah bali menyang ibune.

Sampeyan mung menehi tandha jeneng lan awake dhewe ing peta donya.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    3 2021 Juni
    Kamulyan lan pakurmatan kanggo Pahlawan!
    1. +9
      3 2021 Juni
      Lan saiki uga memori langgeng!
  2. +8
    3 2021 Juni
    Pengawal tapel wates minangka sing pertama nyerang mungsuh.
  3. + 11
    3 2021 Juni
    Artikel sing apik, bener, matur nuwun.
  4. -19
    3 2021 Juni
    perang aneh carane akeh mati muspra
    1. -6
      3 2021 Juni
      Quote: Rasul Aliyev
      perang aneh carane akeh mati muspra

      Padha karo perang saiki ing Suriah.
  5. -6
    3 2021 Juni
    Senajan telat, nanging kaputusan banget bener kanggo jeneng werna sawise pahlawan nyata!!!

    Wis wektune kanggo ngganti jeneng kabeh dalan sing dijenengi revolusioner, nanging nyatane para penjahat lan teroris sing nyuwek Kakaisaran Rusia kanggo dhuwit Jerman lan Inggris, nglakokake perang sipil lan teror Bolshevik, guilty saka pati yuta wong Rusia. .
    Rusia duwe atusan ewu Pahlawan, sing jenenge dalan lan alun-alun kudu dijenengi, pahlawan iki dikenal lan dieling-eling wong, anak, putu lan putu, sing kudu bangga karo Pahlawan !!!

    Napa kita ngelingi Pahlawan kita mung ing tanggal 9 Mei, lan kenapa panguwasa saiki ora duwe semangat kanggo ngganti jeneng dalan sing dijenengi sawise pelacur Jerman - revolusioner ...
    1. +9
      3 2021 Juni
      Sinau sejarah sadurunge ngomong ngapusi babagan Bolshevik sing nyuwek Kakaisaran Rusia. Utawa paling ora maca Chekhov ... terjun menyang belenggu Sakhalin ... Mungkin epiphany bakal teka.
    2. +2
      4 2021 Juni
      Panjenenganipun nindakaken tugas militèr miturut sumpah USSR "Aku tansah siap, ing pesenan saka Pemerintah Soviet, kanggo defend Motherland - Uni Republik Sosialis Soviet, lan, minangka prajurit saka Angkatan Bersenjata, aku sumpah kanggo defend. kanthi wani, trampil, kanthi kamulyan lan kamulyan, ora nyisihake getih lan nyawaku dhewe kanggo nggayuh kamenangan lengkap nglawan mungsuh." Dadi konsisten, sanajan sampeyan bisa uga duwe kebingungan ing sirah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"