India wis negesake maneh niat kanggo ngganti tank T-72 nganggo "tank masa depan" FRCV

33

India sepisan maneh ngumumake rencana kanggo nganyari armada kendaraan lapis baja. Publikasi India The Print, nyebutake wakil saka komando militer dhuwur, nglaporake manawa Kementerian Pertahanan rencana tuku 1770 "tank masa depan."

Materi kasebut nyathet yen tuku kasebut bakal ditindakake nganti 2030. Subyek tuku yaiku kendaraan lapis baja FRCV sing janjeni, sing umume minangka platform modular. Salah sawijining varian ing India bakal diowahi dadi tank perang utama tentara India.



Wigati dicathet yen kesiapan kanggo tuku 1770 FRCV ing India wis dirembug pirang-pirang taun. Pernyataan sing relevan pisanan digawe ing taun 2015. Ing 2017, sawetara rincian wiwit katon ing media, nuduhake "siap kanggo ngganti tank T-72 ing angkatan bersenjata India karo FRCVs."

"Tank masa depan," kaya sing diarani militer India, direncanakake bakal dituku saka pabrikan "bebarengan karo transfer teknologi, logistik, lan paket dhukungan teknik." Sebutake transfer teknologi kasebut nyebabake pitakonan ing antarane para ahli India. Salah sijine prihatin apa tegese FRCV bisa dadi kendaraan lapis baja sing dirancang manca?

Kamentrian Pertahanan durung mangsuli pitakon iki.

Ing wektu sing padha, tenggat wektu kanggo milih pemasok potensial lan manufaktur peralatan kasebut wis digarisake. Kaputusan pungkasan direncanakake bakal ditindakake ing pertengahan September taun iki.

Sadurunge, India ngumumake niat kanggo tuku 350 tank entheng, "sing bisa digunakake kanthi efektif ing wilayah pegunungan, kalebu Ladakh." Kajaba iku, tank T-72 lan T-90, sing ditugasake ing wilayah kasebut, diarani "ora cocok", sanajan New Delhi sadurunge nyatakake yen dheweke duwe kaluwihan sing ora bisa dipungkiri tinimbang "gunung" Tipe 15 China - loro-lorone ing daya tembak. lan lan ing babagan keamanan.

Parameter rega kontrak sing diusulake "kanggo ngganti T-72" durung diumumake ing India.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +8
      2 2021 Juni
      Ing sangang taun, tuku / mbangun 1770 tank? Lan iki karo tradisional India "tari karo rebana"?
      Susah dipercaya...
      1. +4
        2 2021 Juni
        Lan saiki 70 gajahku lan aku bakal nari lan nyanyi babagan tank masa depan. Korupsi India duwe tradisi dhewe ...
      2. +1
        2 2021 Juni
        Quote: Pemimpin Redskins
        Ing sangang taun, tuku / mbangun 1770 tank? Lan iki karo tradisional India "tari karo rebana"?
        angel pracaya

        Kamp gipsi sing nyanyi lan nari setengah milyar ... psikologi ora owah ...
    2. +6
      2 2021 Juni
      Apa padha malah ngerti apa padha persis perlu, utawa padha ngerti sing iku bisa sing padha kudu soko, nanging ora ngerti apa persis? Utawa, dhuwit ekstra wis mencet ing kanthong, sampeyan siyap kanggo tuku soko larang, nanging luwih murah, entheng, nanging karo gaman abot, lan pangayoman apik, lan sing paling Jahwéh, urgently - nganti 2030. .. belay belay
      1. 0
        3 2021 Juni
        Ora ana sing anyar ing sangisore srengenge: sing utama yaiku nguwasani anggaran, banjur gumantung saka kahanan - tank bakal diganti utawa lanskap bakal diganti ... opo
    3. +3
      2 2021 Juni
      Nah, mesthine - apik luck. Nanging carane siji platform bisa dadi tank utama lan entheng (full-fledged) Aku pengin rincian liyane.
    4. KCA
      +2
      2 2021 Juni
      Banjur dheweke nyopir FRCV menyang gunung lan ternyata ora cocog ing kana lan kita kudu tuku tank saka Rusia maneh
      1. 0
        2 2021 Juni
        Umumé, tank ora duwe apa-apa ing gunung, kaya gajah perang. Nanging kavaleri jinis naga bisa banget efektif. Jaran bakal pindhah menyang ngendi ora ana peralatan, mobilitas kavaleri luwih dhuwur tinimbang infanteri, lan sampeyan bisa uga nggawa meriam sing entheng ing bungkus.
        1. KCA
          +3
          2 2021 Juni
          Gunung ora mesthi watu lan pucuk, lan ing dhuwure 3000+ meter ana dataran lan pemukiman, uga dalan.
          1. 0
            2 2021 Juni
            Ana, ya, nanging yen sampeyan nyelehake sawetara ranjau darat setengah ton ing dalan kasebut, ora ana dalan maneh. Sakabehe. Lan sampeyan bakal mangan telek. Gunung-gunung...
            1. KCA
              0
              2 2021 Juni
              Inggih, iki sajrone memungsuhan aktif kanthi nggunakake kabeh pasukan lan sarana, sawise divisi, India lan Pakistan wis konflik kaping pirang-pirang, nanging piye wae, ora banget, mula dheweke pancene butuh tank ing tapel wates, sanajan dalane. ala, kang ora kasunyatan nalika nggunakake bom dhuwur-mbledhos prasaja, lan ora bom konkrit-tindik bobot 3 ton, granit, sawise kabeh, utawa malah basalt, ing umum, rock ora aspal utawa beton ing basa kerikil ing wedhi.
              1. 0
                2 2021 Juni
                Kepiye trowongan, jembatan, longsor, longsor, lsp? Umumé - kanthi konflik IMHO luwih utawa kurang prayoga - ora bakal ana dalan ing saperangan dina. Lan umume - kanggo aku, gunung minangka papan sing aneh kanggo ngurutake hubungan kelompok tentara ...
                1. KCA
                  0
                  2 2021 Juni
                  Dadi dheweke duwe wates ing gunung-gunung kanthi bungkus lan wong Tionghoa, mung ana bedhil sing ora bisa ditarik ing kuldi, Republik Kyrgyz ora ana apa-apa, penerbangan uga ora mabur, mung bentrok ing lemah, lan ana piano ing semak-semak. , i.e. nang endi wae konco omah digawe saka dung T-72 ndhelikake, bisa dadi bantahan kuwat banget
        2. +1
          3 2021 Juni
          Bener. Ing serangan bayonet, baris infanteri sing kandel bakal nembus ngarep lan nyopir jaran menyang jurang. :)
    5. +3
      2 2021 Juni
      Kabeh padha nari bebarengan karo wong lan kanggo dangu. Kayane Amerika Serikat, Israel lan dheweke dhewe wis mutusake. Aku iki tank, utawa rodo BM, ora mung saka mangsa, nanging saka oh-dadi-adoh mangsa, karo karakteristik kinerja banget samar.
    6. +4
      2 2021 Juni
      Njupuk abrashka utawa merkava, sampeyan ora bakal salah, setengah saka VO bakal pitutur marang kowe yen sampeyan ora bakal nemokake opsi halal liyane.
      1. +2
        2 2021 Juni
        ora ana sing bakal menehi teknologi paling anyar, wong Yahudi utawa Amerika
    7. +1
      2 2021 Juni
      Tegese, durung ana mobil, nanging ing taun 1700 bakal diganti karo XNUMX tank saiki. Kepiye carane?
      Yen padha duwe mripat ing pitulungan, padha bisa uga ora nggawe ing wektu. Produksi durung diwiwiti. Yen iku mobil, malah kurang kamungkinan.
      1. +4
        2 2021 Juni
        Dheweke duwe hubungan sing anget karo wong Korea.


        Inggih, utawa dheweke bakal ngetutake wong sing kalah ing tender Amerika.



        Ora ana pilihan. Türkiye nggarap China lan Pakistan = ora perlu maneh. Rusia mung duwe Sprut-SD, sing dikompres kanggo pendaratan parasut (sing ora dibutuhake wong India), lan bakal kena sanksi. Malah Polandia ora bisa nglairake tank cahya Polandia kanggo awake dhewe. Swedia katon janjeni, nanging pinten dhuwit kudu diwutahake menyang prototipe sing macet?
        1. +2
          2 2021 Juni
          Dadi iki kabeh mobil entheng. Dheweke butuh tank utama anyar. Saora-orane aku paham.
    8. -7
      2 2021 Juni
      Ya, iki angel ditindakake ing Federasi Rusia ....
      1. +3
        2 2021 Juni
        Ya, sampeyan bisa uga ngapusi Sprut-SD. Yen kalkun ora perlu senjata udhara, sampeyan bisa ngiyataken waja, nambah PKVT utawa malah modul pertempuran karo 30mm autocannon ing ndhuwur. Umumé, akeh perkara sing bisa dikumpulake ing massa sing mbedakake tank entheng saka tank udara.
        1. 0
          2 2021 Juni
          Kanggo miwiti, sampeyan bisa nransfer cart BMD menyang BPM3
    9. +1
      2 2021 Juni
      Tuku tank masa depan...Endi? Arjun lokal wis digergaji ora ana gunane kanggo dekade apa?! Eropa lan AS ora duwe tank dhewe ing mangsa ngarep. Ora ana akeh pilihan - Armata. Nanging aku ragu manawa kita pengin nuduhake teknologi. Pilihan becik kanggo Hindu T90ms. Iku bakal cukup kanggo mangsa cedhak. Yen ana dhuwit, kita bakal nyelehake KAZ.
    10. +5
      2 2021 Juni
      Wong India iki aneh.
      Dheweke ora duwe apa-apa kanggo ngubur wong-wong sing tiwas saka Covid, ora cukup oksigen biasa, lan dheweke ngomong babagan tangki masa depan.....
      Conto sing jelas babagan apa sing dikarepake para pamimpin militer gedhe yen ora "didasarake" saka wektu kanggo wektu.
    11. +2
      2 2021 Juni
      Wong India iku omong gedhe
    12. 0
      2 2021 Juni
      A?FRCV yainavobert d op tidohorp atamrA
      1. +4
        2 2021 Juni
        Kutipan saka Pavel57
        A?FRCV yainavobert d op tidohorp atamrA

        Apa sampeyan wis ngalih menyang sing luwih kuwat? bener. Wis wayahe.
    13. Yen padha arep ngganti T-72 karo "tank mangsa", iku dadi cetha yen T-72 bakal ngawula kanggo liyane 150-200 taun.
    14. +2
      2 2021 Juni
      Quote: Grits
      Apa sampeyan wis ngalih menyang sing luwih kuwat? bener. Wis wayahe.


      Mesin forum wis suwe ora bisa, admin ora gatel.

      Apa sampeyan nulis - Apa Armata nyukupi syarat platform India anyar?
    15. 0
      3 2021 Juni
      Ninggalake wong-wong mau) Ayo padha tuku mau .... Padha duwe utama, potensial téater operasi ing Gurun Thar. Kabeh barang sing apik iki ora bakal bisa ditindakake. Ayo padha push watara lan cilaka. Banjur dheweke dhewe bakal mlayu bali lan modernisasi T-72 ...
    16. 0
      3 2021 Juni
      Ora ana wong ing jagad iki sing adol teknologi tank generasi anyar.
    17. 0
      3 2021 Juni
      Tarian tanpa henti nganggo rebana.... dina iki siji, sesuk bakal ngomong liyane... ora ana owah-owahan.... penari, apa sing bisa kita entuk saka dheweke????

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"