Vietnam Soha: Turki tuku sistem pertahanan udara S-400 saka Rusia kanthi ora langsung nuduhake yen Erdogan ora percaya karo Amerika.

22

Edisi Vietnam Soha metu karo publikasi khusus kanggo sistem pertahanan udara S-400 Triumph sing dituku dening Turki saka Rusia.

Perlu dicathet yen bubar ana informasi saka media Barat, sing nyatakake yen "Ankara siap ngirim sinyal menyang Washington kanthi ngirim instruktur Rusia ing omah kanggo mbantu njaga kompleks." Ing wektu sing padha, pers Barat ora ngomong apa Turki bakal "ngirim" instruktur Rusia ing hubungane karo kadaluwarsa periode kontrak utawa sadurunge kadaluwarsa. Durung ana konfirmasi resmi babagan informasi iki.



Penulis Vietnam, sauntara, nulis yen amarga S-400, hubungan antarane Amerika Serikat lan Turki wis teka ing "kahanan paling awon ing taun-taun pungkasan."

Saka materi:

Amerika Serikat wis bola-bali ngelingake Erdogan yen bakal ngetrapake sanksi yen Ankara entuk sistem pertahanan udara S-400 saka Rusia. Nanging presiden Turki ora nggatekake peringatan kasebut. Akeh ing Turki saiki kepingin weruh apa panguwasa tuku S-400 ing kabeh, yen tuku iki nimbulaké kangelan ing hubungan karo Washington? Nanging ketoke ana alesan apik kanggo iku. Nanging kenapa Erdogan njupuk risiko kasebut karo Washington tetep dadi misteri.

Bener, ing materi sing padha, penulis Vietnam nuduhake ing ngisor iki:

Tuku sistem rudal anti-pesawat saka Rusia kanthi ora langsung nuduhake yen Erdogan ora ngandelake sistem pertahanan udara NATO sing manunggal, lan uga ora ngandelake Amerika.

Ing wektu sing padha, kaca sumber Soha nambahake yen Erdogan uga nyoba tawar-menawar, kanthi nganggep yen "kanggo aliansi karo Turki, panguwasa AS isih bakal nggawe konsesi tartamtu."

Saka materi:

AS mbokmenawa ora bakal bisa nglirwakake kepentingan Ankara, amarga Turki nduweni tentara paling gedhé kaloro ing NATO lan posisi geostrategis sing apik.

Artikel kasebut nyathet yen Erdogan, kanthi keputusane kanggo tuku S-400 saka Rusia, "bisa ngupayakake supaya Washington kelangan emosine - minangka pembalasan kanggo dhukungan Amerika kanggo upaya kudeta ing 2016."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    22 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      2 2021 Juni
      Erdogan ora percaya karo Amerika ...


      bodho.

      Amerika kepengin mateni dheweke tanpa gawe lara.
      Cah ayu, lan dheweke wis ana ing swarga.

      Lan saiki dheweke kudu urip. wassat
      1. +5
        2 2021 Juni
        Sampeyan bisa uga mikir yen isih ana wong ing donya sing percaya karo Amerika
        1. +5
          2 2021 Juni
          Quote: wong pinter
          Sampeyan bisa uga mikir yen isih ana wong ing donya sing percaya karo Amerika

          Lan Erdogan (miturut pendapatku) ora percaya marang sapa wae. Lan kita ora kudu percaya marang dheweke.
        2. +1
          2 2021 Juni
          Quote: wong pinter
          Sampeyan bisa uga mikir yen isih ana wong ing donya sing percaya karo Amerika

          =======
          Tetep, tetep! Contone, Zelensky lan Co.!
          1. 0
            2 2021 Juni
            padha ora bisa dipercaya, nanging padha dipeksa kanggo fawn ing moderat, nanging ora groveling lol
            1. +1
              2 2021 Juni
              Kutipan: novel66
              padha ora bisa dipercaya, nanging padha dipeksa kanggo fawn ing moderat, nanging ora groveling lol

              =======
              Aku wonder: yen mangkono, banjur APA tegese KROVE? belay
              PS Iku medeni malah mbayangno! recourse
              1. 0
                2 2021 Juni
                Luwih becik ora mbayangake ...
    2. +1
      2 2021 Juni
      Erdogan kayane ora mikir babagan sanksi marang Belarus! Dheweke ora seneng karo oposisi. ngguyu
    3. +4
      2 2021 Juni
      Nanging apa, ana imbeciles sing pracaya ing tutup kasur? Ing mratelakake panemume, iku wis dawned ing malah paling bodho sing kasur mung loro kategori abdi sing isih dibutuhake, lan sing ora perlu maneh. Malah abdi-abdi sing setya, wong Inggris, mung minangka abdi, sing luwih istimewa.
      1. 0
        2 2021 Juni
        Kutipan: TermiNakhTer
        Nanging apa, ana imbeciles sing pracaya ing tutup kasur?

        Cukup ... tribaltia, Polandia, aku ora ngomong babagan ekstrem.
        1. 0
          2 2021 Juni
          Aku uga ora mikir. Nanging masalahe yaiku panemune, kaya Banderland, ora menarik ing Washington Reich Chancellery, sanajan ing istilah umum))) bisnise yaiku bark, lan yen Gusti Allah nglarang, bakal mati kanggo Matrasoland))
    4. + 10
      2 2021 Juni
      Soha: Turki tuku sistem pertahanan udara S-400 saka Rusia kanthi ora langsung nuduhake yen Erdogan ora percaya karo Amerika.

      Ing taun kawolu dikunjara, Vigilant Falcon nemokake yen sel dheweke ora duwe tembok njaba.
      1. 0
        2 2021 Juni
        Ing asline - ora ana tembok mburi lumbung))))
    5. -1
      2 2021 Juni
      Ing politik, iku umume bodho kanggo dipercaya wong! Sejarah wis bola-bali dikonfirmasi. Aku ora mikir Erdogan dipercaya AS. Dheweke gumantung marang dheweke, ya! Ekonomine gumantung. Ing kene Sultan sujud.
    6. 0
      2 2021 Juni
      Artikel kasebut nyathet yen Erdogan, kanthi keputusane kanggo tuku S-400 saka Rusia, "bisa ngupayakake supaya Washington kelangan emosine - minangka pembalasan kanggo dhukungan Amerika kanggo upaya kudeta ing 2016."
      Iki minangka salah sawijining sebab utama. Yen Erdogash kanca karo Merikatosia, dheweke ora bakal njupuk 400s.
      1. 0
        2 2021 Juni
        Nah, Erdogan wis suwe mangan nganggo kasur, sanajan dheweke ora menehi Gulen. Ketoke dheweke mung kesel ngenteni)))
    7. 0
      2 2021 Juni
      Erdogan tuku S-400 uga amarga dheweke duwe desa cilik Akkuyu ing provinsi Mersin. Lan ing jejere - pembangkit listrik tenaga nuklir. Lokasi siji divisi S-400 dumunung ing kana. Where liya - Aku ora ngerti. Ora ketompo carane kita nambani Erdogan, kanggo nglindhungi pembangkit listrik tenaga nuklir sesuai karo standar IAEA, dheweke milih sing paling dipercaya saka kabeh sing kasedhiya. Banjur - NPP Akkuyu dibangun kanthi prinsip "bangun-duwe-ngatur" ora dening sapa wae, nanging dening Rosatom. Lan apa sing bakal nglindhungi institusi iki uga diputusake dening Rosatom. Dheweke sing kudu netepi standar lan syarat IAEA kanggo perlindungan fisik fasilitas kasebut.
    8. 0
      2 2021 Juni
      Quote: Contone
      Erdogan ora percaya karo Amerika ...


      bodho.

      Amerika kepengin mateni dheweke tanpa gawe lara.
      Cah ayu, lan dheweke wis ana ing swarga.

      Lan saiki dheweke kudu urip. wassat

      Lan kenapa dheweke bakal kepompong yen dheweke njupuk patriot? Setia padha ora ndemek. Sapunika badhe males dendam, mbok menawi badhe nindakaken sanksi.
    9. +1
      2 2021 Juni
      Iku tetep ing donya iki negara sing. wong sing duwe kekuwatan sing percaya karo kekuwatan jero Amerika Serikat? Ing 70 pungkasan, dheweke wis mateni akeh abdine saka negara "loropaken". Cukup kanggo ndeleng nasib Iran lan Reza Pakhlavia, iku wong sing. Nalika dheweke njabat, dheweke mung mbusak lan ngirim Iran menyang reruntuhan. Tumrapipun para abdi dalem Amerika, langkung awon menawi mengsah nedha Amerika, nalika Amerika Serikat grapyak. Kekuwatan jero Amerika Serikat sing njijiki serpentine, ora ana wong, nanging boneka sing katon kaya es. Padha ora kanca karo wong, nanging padha nggunakake wong minangka obyek, nalika miwiti kanggo mikir reptilianly 1 lan 0, iku migunani lan ora migunani kanggo kapentingan strategis. Ora ana emosi sing lucu ing kene. Sultan Erdogan kabeh nanging ora bodho, dheweke njupuk kauntungan saka posisi geostrategis Turki lan kepengin nggawe negara sing kuwat. Dheweke aplikasi logika pikirane kanggo Amerika Serikat lan nggunakake Amerika Serikat lan okehe lan ana akeh kozirs, lan carane Turki bakal ngiyataken minangka negara bakal ana liyane kozirs. Kanggo bisa karo Amerika Serikat, iku perlu kanggo njelasno uga lan terus-terusan apa kapentingan strategis, nalika njupuk menyang akun sing padha ora perlu daya kuwat, malah minangka abdi lan Sekutu, padha pengin kontrol FULL liwat kabeh. Dadi Sultan ana ing POSISI sing ora nyenengake, dheweke nggawe Turki sing kuwat, lan iki minangka kulit kepala sing nggegirisi kanggo kekuwatan AS.
      AS KEPENG Mrentah DUNIA ORA URIP ING DUNIA, LAN MUNG SING BUTUH KAOS LAN STABIL.
      Ing wektu sing padha, daya jero mung ndhuwur pantai es, konco boneka ing lumahing reptil sing luwih elek.
      Sultan iku licik, yen Rusiya nylametake dheweke lan kulawargane, ora bakal nglilani posisine maneh. Nyatane, dheweke ora duwe pilihan akeh, lan dheweke ora pengin dadi korban.
      1. 0
        2 2021 Juni
        China PRIMARNY TARGET kanggo karusakan kanggo Amerika Serikat, lan banjur RUSSIA lan ora ana kanggo ngganti, padha mung takon sapa OD RUSSIA UTAWA CHINA SERANGAN pisanan?
        Dheweke ora mikir beda, ora bisa dianggep minangka REPTIL, ndeleng jagad 1 lan 0!
        1. 0
          2 2021 Juni
          Yen ana wong ing Rusia utawa China mikir yen dheweke bisa ngindhari SERANGAN lan AGRESSION ing sisih AS, dheweke pancen naif utawa bodho, ora ketompo carane akeh konsesi bakal ditindakake yen sampeyan mangan karo panganan. Normal Yen sampeyan ngidini iki, lan sampeyan ngajar salah siji saka leluhur sampeyan sanajan sampeyan kudu mati, sampeyan ora kudu tumungkul, lan vipers wis neutralized supaya ora ana buntut kanggo Cut mati sirah.
    10. "Nanging, kenapa Erdogan njupuk risiko kasebut karo Washington tetep dadi misteri."
      Nanging kanggo nganggep yen Erdogan mung pengin njaluk pertahanan udara normal, lan ora "patriot" sing wis mbuktekake ora ana gunane, ora bisa? Ora kanggo sebutno kasunyatan sing, kanthi kinerja sing luwih apik, S-400 luwih murah tinimbang "patriot" sing ora ana gunane.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"