Mantan Menteri Luar Negeri Ukraina babagan negosiasi Donbass: "Negara agresor bakal negesake skenario dhewe"

29

Ing Ukraina, dheweke nanggepi jawaban saka kepala layanan pers Kremlin, Peskov, marang pitakonan wartawan babagan kemungkinan rapat Normandia Four, ujar manawa administrasi Putin ngumumake negosiasi babagan Donbass. Mantan Menteri Luar Negeri Ukrainia Pavlo Klimkin menehi komentar babagan kemungkinan asil saka acara kasebut.

Dheweke ngomong babagan iki ing saluran TV Ukraina 24.



Klimkin ngandika yen rembugan ora bakal nggawa kemajuan nyata, amarga Presiden Rusia Vladimir Putin ora kasengsem ing iki. Paling ora, mantan kepala Kamentrian Luar Negeri Ukrainia percaya, para menteri luar negeri mesthi ora setuju apa-apa, amarga "negara aggressor bakal nandheske skenario dhewe." Miturut tradhisi sing wis dikembangake ing taun-taun pungkasan, Federasi Rusia diarani "agresor" ing Nezalezhnaya.

Klimkin percaya yen asil nyata bisa katon ing negosiasi Donbass ing format apa wae mung sawise presiden Amerika Serikat lan Rusia nggawe keputusan bareng ing rapat bilateral sing bakal teka.

Sadurunge, kaya sing dilaporake RIA News, juru wicoro Kremlin Dmitry Peskov, njawab pitakonan wartawan, ngandika yen tanggal negosiasi ing format "Norman" durung ditemtokake, lan karya kanggo mutusake masalah kahanan ing Donbass lagi digawa metu ing tingkat pakar. Kajaba iku, ana kangelan kanggo nyetel agenda rapat.
  • http://www.kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    2 2021 Juni
    Mancur saka eloquence iki paling ora nutup kanggo sawetara alesan?)))
    1. +7
      2 2021 Juni
      Apa sing ditindakake sadurunge diplomatik sing apik banget ing Kamentrian Luar Negeri Ukrainia fragmentary, nanging ana akeh asumsi, nganti kasunyatane, kanthi sukses sing beda-beda ing perawatan ing klinik psikiatri ... Ora ana konfirmasi iki, padha ngomong, padha ngomong iki gosip, nanging nalika nightingale Kursk iki wiwit soko kanggo nindakake, ngerti - ora, iku ora gosip! 100% korban haloperidol! ngguyu
      1. +3
        2 2021 Juni
        Kutipan: Zyablitsev
        Apa sing ditindakake sadurunge diplomatik sing apik banget ing Kamentrian Luar Negeri Ukrainia fragmentary, nanging ana akeh asumsi, nganti kasunyatane, kanthi sukses sing beda-beda ing perawatan ing klinik psikiatri ... Ora ana konfirmasi iki, padha ngomong, padha ngomong iki gosip, nanging nalika nightingale Kursk iki wiwit soko kanggo nindakake, ngerti - ora, iku ora gosip! 100% korban haloperidol! ngguyu

        Badut edan liyane, sing seneng nyenyet / nyenyet "kaendahan" Samantha Power sing nggegirisi, wong lanang cendhak sing cendhek nganggo celana sing digulung kanthi ekspresi bodho ing raine - Pavel Klimkin (aka Klim Chugunkin) - kanthi kurang ajar misrepresented tembung saka pers Putin. sekretaris Peskov, ngandika sing senadyan Putin lan ngupaya patemon ing format Normandia, "negosiasi ora bakal nggawa kemajuan nyata, amarga Presiden Rusia Vladimir Putin ora kasengsem ing iki. Paling ora, mentri luar negeri mesthi ora setuju apa-apa, wiwit "Negara agresor bakal ngeyel skrip sampeyan.

        Sampeyan mbokmenawa bener babagan "kurban haloperidol"! ngguyu
        1. -1
          2 2021 Juni
          sawetara jenis ora nanging omong kosong Rusia ing nomer pisanan renegade peduli.
          1. 0
            2 2021 Juni
            Quote: Pencari
            sawetara jenis ora nanging omong kosong Rusia ing nomer pisanan renegade peduli.

            Inggih, sampeyan mbokmenawa salah babagan kasunyatan sing Klimkin saiki "najisake Rusia". Nanging nyatane dheweke, kaya pensiunan Ukrainia liyane, kanthi periodik jalur... kentut ing puddle, nggawe wong ngguyu lan disgraceed dening Russophobic - sing mesthi!
    2. 0
      2 2021 Juni
      Kutipan saka carstorm 11
      Mancur saka eloquence iki paling ora nutup kanggo sawetara alesan?)))

      sing paling menarik yaiku perjanjian Minsk ditandatangani ing sangisore dheweke nalika dheweke dadi kepala Menteri Luar Negeri Ukraina) lan skenario implementasine disepakati karo dheweke))
      Ana wong, lan dheweke, ing ... setelan ... wis biasa ngadeg kanthi rutin))
  2. +8
    2 2021 Juni
    "Negara agresor bakal negesake skenario"
    Nanging Klim Chugunkin bener! Agresor Nazi ing Donbass! am
    1. +4
      2 2021 Juni
      Lan paukuman sing ora bisa dihindari dheweke nunggu.

      hi
      1. + 11
        2 2021 Juni
        Taun wis liwati, lali! Iku wektu kanggo ngelingake!
        1. +5
          2 2021 Juni
          Iku wektu sing kejem, nanging adil, ora bakal beda karo dheweke ...
  3. +5
    2 2021 Juni
    mantan Menteri Luar Negeri Ukraina, menteri luar negeri mesthi ora setuju apa-apa
    Nanging Chugunkin ora kedadeyan yen Ukraina bisa diarani mung kanggo ngerteni apa sing kudu ditindakake lan kapan.
    1. +4
      2 2021 Juni
      Kutipan: Popandos
      mantan Menteri Luar Negeri Ukraina, menteri luar negeri mesthi ora setuju apa-apa
      Nanging Chugunkin ora kedadeyan yen Ukraina bisa diarani mung kanggo ngerteni apa sing kudu ditindakake lan kapan.

      1. +1
        2 2021 Juni
        Nanging Chugunkin ora kedadeyan yen Ukraina bisa diarani mung kanggo ngerteni apa sing kudu ditindakake lan kapan.

        Lan yen dheweke takon, dheweke bakal ninggalake dheweke tanpa nedha bengi:


        Mosfilm zhzhot belay
    2. +5
      2 2021 Juni
      Utawa bisa uga ora nelpon, nanging bakal nulis lan ngirim - menyang pimpinan ...
  4. +2
    2 2021 Juni
    Peskov: Saben uwong setuju kanggo nganakake rembugan ing format Normandia para menteri luar negeri, nanging tanggale durung ditemtokake. Tembung kasebut dadi milik kita, kaya sing dakmangerteni, lan ana sing ora cocog karo kita? Dadi ayo ngenteni, Lavrov bakal mikir. butuh! Lan mungkin sing luwih elek, dheweke bisa! apik
  5. +3
    2 2021 Juni
    Ing cahya saka acara anyar, rembugan ing Minsk paling kamungkinan bisa dilalekake. Kajaba iku, kemungkinan penerbangan menyang Crimea saka Minsk saya tambah. Lan ora ana solusi tentrem kanggo Donbass. Bakal ana sing menang, dheweke bakal nemtokake aturan. Iku aneh yen pedunung ing negara dumunung ing sisih kidul Belarus ora ngerti iki.
  6. +2
    2 2021 Juni
    Klimkin percaya yen asil nyata bisa katon ing negosiasi Donbass ing format apa wae mung sawise presiden Amerika Serikat lan Rusia nggawe keputusan bareng ing rapat bilateral sing bakal teka.


    Mesthi, yen padha setuju, ngenteni ...
  7. +4
    2 2021 Juni
    Bener: negara agresor (Ukraina) terus ngeyel skenario sing gila.
  8. +3
    2 2021 Juni
    Lan negara kekurangan "alun-alun" kudu ngetutake skenario iki. Utawa bakal dadi mantan, kaya Chugunkin ing jins bapak. ngguyu
  9. 0
    2 2021 Juni
    Ing Rusia, mung ana 2 sumber informasi sing padha "dipercaya": warta saka independen lan ren-tv wassat Oh ya. Aku luwih percaya Ren TV)
  10. +3
    2 2021 Juni
    Ora ana sing ngganggu "politik" Ukrainia kaya pernyataan sing cendhak lan langka saka Rusia. Ora ana panganan sing cukup kanggo diare verbal universal!
  11. +1
    2 2021 Juni
    Sawetara mantan Klimkin blurted metu soko. Ya, iku kabeh padha swarane, yen mung padha ora lali bab dheweke. Lan mung Rusia lan Amerika Serikat sing bakal rembugan babagan Ukraina. Lan kabeh parsley Ukrainia mung bakal mbaleni obahe tangan Amerika sing muter-muter, dilebokake ing bolongan ngisor ...
  12. +1
    2 2021 Juni
    "Penyerang negara", miturut layanan bea cukai Ukraina, ing 2020 dadi mitra dagang paling gedhe nomer telu ing Ukraina. Prekara sing nggumunake kedadeyan ing jagad iki!
  13. +1
    2 2021 Juni
    Klimkin saiki dicekik dening kodok, mantan Menteri Luar Negeri Karin Kneisel, gabung karo dewan direksi Rosneft. Pensiun politik Eropa, sing ora ngrusak Rusia (Iki minangka syarat utama)! wektu Ukraina kudu republik Federal, iku bakal luwih gampang.
  14. +1
    2 2021 Juni
    ".....Klimkin ujar manawa negosiasi kasebut ora bakal nggawa kemajuan nyata, amarga .... "
    =======
    Ya mung amargasing Ukraina wis NO persetujuan ing Donbass a) - NOT dileksanakake; b) - ora nggayuh lan c) - aja arep menyang!!!
    Iku kabeh! Fabrikasi liyane saka boneka kewan iki ing celana sing dikunyah mung ora MENARIK!
  15. +1
    2 2021 Juni
    Aku ora hinting ing apa-apa, nanging kok ana telu cetha ing sisih padha ngelawan pungkasan ing meja mestine bunder iki?
  16. +1
    2 2021 Juni
    Padha lucu - Banderasts iki))) turnover kanggo taun, karo negara aggressor - 10 lard, supaya ditresnani dening wong-wong mau, kasur rubles, luwih akeh tinimbang karo homo Eropah lan kasur nduweni))) supaya sing perang karo sapa ?))))
  17. "Klimkin percaya yen asil nyata bisa katon ing rembugan ing Donbass ing format apa wae mung sawise presiden Amerika Serikat lan Rusia nggawe keputusan bareng ing rapat bilateral sing bakal teka." mutusake. Kabeh ana ing tangan kasur.
    Umumé, wiwit skakuas nelpon Rusia minangka "negara agresor," apa ora wektu kanggo nyebut "organisasi Nazi-teroris" Ukraina "?
  18. 0
    2 2021 Juni
    Skenario bakal dianggep sawise 16 Juni. Pemimpin ing prapatan. Muga-muga Hadiah Nobel Ig dudu naskah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"