Pers Inggris: Latihan NATO ngirim sinyal menyang Kremlin sadurunge rapat Biden karo Putin

45

Latihan angkatan laut NATO wis samesthine ing Segara Ireng. Lan ing ngarepe ana 20 kapal aliansi sing nindakake maneuver ing cedhak pesisir Portugis. Iki minangka sinyal sadurunge rapat Biden karo Putin

Iki dilaporake dening koran Inggris Daily Mail.



Publikasi kasebut nggawe paralel antarane acara iki lan negosiasi tingkat dhuwur Rusia-Amerika sing bakal teka, sing dijadwalake ing pertengahan Juni lan kudu dianakake ing Jenewa. Dheweke percaya yen sadurunge rapat antara Vladimir Putin lan Joe Biden, NATO nuduhake kekuwatan ing latihan angkatan laut, saengga ngirim sinyal tartamtu menyang Kremlin.

Ing wektu sing padha, aliansi kasebut nyatakake yen manuver skala gedhe sing bakal teka nglibatake sangang ewu pasukan ing Segara Ireng ora ana hubungane karo Rusia, nanging mung ngarahake kanggo nguatake pengaruh ing wilayah kasebut.

Pancen angel banget kanggo nemokake logika ing statement iki, sanajan publikasi Inggris nganggep logis. Padha ketoke ora njupuk menyang akun sing meh kabeh negara Segara Ireng, kajaba Rusia, Ukraina, Abkhazia lan Georgia, iku anggota NATO, lan Kyiv lan Tbilisi wis dawa wis aktif ngupaya kanggo nggabungake aliansi. Mulane, ing wilayah Segara Ireng, NATO ora mung mengaruhi Rusia, ora ana wong liya kanggo aliansi kanggo "nguatake pengaruhe".

Latihan angkatan laut NATO Steadfast Defender diwiwiti tanggal 28 Mei ing pesisir Portugal, sawise iku bakal pindhah menyang Segara Ireng, kanthi pasukan darat gabung ing tahap iki. Lan saiki dheweke melu kapal permukaan, kapal selam lan angkatan laut penerbangan aliansi. Kapal penggedhe skuadron gabungan iki yaiku kapal induk Inggris Ratu Elizabeth.
  • https://www.facebook.com/NATO
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

45 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -2
    3 2021 Juni
    Latihan angkatan laut NATO wis samesthine ing Segara Ireng. Lan ing ngarepe ana 20 kapal aliansi sing nindakake maneuver ing cedhak pesisir Portugis. Iki minangka sinyal sadurunge rapat Biden karo Putin


    Kabeh latihan kasebut, kanthi latar mburi adopsi Rusia S-500, mung sampah.
    S-500 minangka sinyal sing bisa dipercaya (kertu trump) kanggo rapat Putin karo Biden.
    1. +3
      3 2021 Juni
      Iki minangka sinyal sadurunge rapat Biden karo Putin

      Carane wicaksana saben wong ing donya. Dheweke wiwit ngomong babagan rapat presiden ora luwih saka rong wulan kepungkur, nanging NATO wis ndeleng kabeh lan wis ngrancang latihan ing wilayah iki setahun kepungkur. Lan kita, malah luwih adoh, sepuluh taun kepungkur, utawa bisa uga luwih, wiwit ngrancang S-500 minangka kertu trump.
    2. +1
      3 2021 Juni
      "Sapa sing ngomong apa, nanging sing ala ngomong babagan kamar mandi."
    3. 0
      3 2021 Juni
      nduduhake kekuatan nalika latihan angkatan laut, saéngga ngirim sinyal tartamtu menyang Kremlin.


      maneuvers nglibatno sangang ewu pasukan ing Segara Ireng ora ana hubungane karo Rusia, nanging mung ngarahake kanggo ngiyataken pengaruh ing wilayah.

      "Akurasi - kesopanan para raja" lol

      Umumé, sinyal kasebut dilewati kanthi gangguan ... Siji tangan ora weruh apa sing ditindakake liyane. Saiki, yen kabeh padha unanimous lan mlaku ing siji formasi, banjur ana alesan kanggo miwiti kuwatir!
  2. +4
    3 2021 Juni
    Sadurunge "sinyal" sampeyan kudu njupuk kursus signalmen. Yen ora, sinyal kasebut padha - ancaman kanggo Rusia, nanging panji beda-beda lan juru sinyal menehi sinyal kanthi cara sing beda-beda. Great Britain, Polandia, Negara Baltik lan, mesthi, Ukraina utamané zealous lan chaotically klakson. Dina iki, Galkin tartamtu (anggota Bandera karo paspor Rusia lan Polandia) nguwuh-uwuh ing acara talk show (ing arti harfiah) yen latihan NATO ing Segara Ireng bener lan ngarahake pertahanan, nanging latihan Rusia ing wilayah kasebut minangka ancaman. .
    1. +1
      3 2021 Juni
      Sapa Galkin iki!??? Jeneng mburi lan panggonan panggonan please!
    2. +2
      3 2021 Juni
      Kutipan: rotmistr60
      nanging latihan Rusia ing wilayahe minangka ancaman

      Mesthi wae ancaman. Sawise latihan Federasi Rusia, cuci jeroan - aja dicuci. Ora cukup bubuk cuci. Banjur Rama nambah lan ngandika yen ana apa-apa ... lapangan udara wis disiapake, lan ing 24 jam ... i.e. metu, NATA, sampeyan wis diwenehi dina.
      1. +2
        3 2021 Juni
        Quote: Egoza
        ........Bapak nambahake lan ngendika yen ana apa-apa .... banjur lapangan udara wis disiapake, lan sajrone 24 jam ... yaiku. metu, NATA, sampeyan wis diwenehi dina.
        apik hi Pendekatan multi-vektor jahat pungkasane wis dilalekake! Bapak nambahake mrico kanggo spiciness!
    3. +4
      3 2021 Juni
      Kutipan: rotmistr60
      Sadurunge "sinyal" sampeyan kudu njupuk kursus signalmen.
      Sinyal ditampa
    4. +5
      3 2021 Juni
      Kutipan: rotmistr60
      nanging latihan Rusia ing wilayahe minangka ancaman.

      Kanggo negara normal iki dudu ancaman, nanging fenomena normal, nanging kanggo pandherekipun Bandera iku ancaman; padha ngerti lan aran liwat underpants sing padha kudu njawab apa wis rampung ing "White Swan".
    5. 0
      3 2021 Juni
      rotmistr60
      nanging gendera beda lan signalmen menehi sinyal beda. Great Britain, Polandia, Negara Baltik lan, mesthi, Ukraina utamané zealous lan chaotically klakson.

      Kita nggunakake cara obscenity-lan-flag saka wishes kanggo wong-wong mau. lelungan erotis sing adoh. sedulur
    6. 0
      3 2021 Juni
      ......kursus signalman......
      paling ora sing ngatur kursus kuwi sedulur Contone, ing wicara Putin, sawetara pengamat weruh persis sinyal ing tembung
      ......Uni Soviet mung siji......
      , dheweke mbaleni maneh mengko. Interpretasi ---- ora bakal rembugan karo Biden.
  3. +3
    3 2021 Juni
    Sinyal maneh eseman Sinyalmen pura-pura pinter ... Aku uga wis maca babagan latihan NATO, ngirim sinyal menyang Washington ... katon Biden, aja kesandhung ing Kantor Lisan.
    1. +2
      3 2021 Juni
      Quote: Lech saka Android.
      Sinyal maneh, tukang sinyal ethok-ethok pinter.

      Meh miturut klasik - "Aku nulis kanggo sampeyan! Apa maneh?" )))
  4. +2
    3 2021 Juni
    Latihan angkatan laut NATO wis samesthine ing Segara Ireng. Lan ing ngarepe ana 20 kapal aliansi sing nindakake maneuver ing cedhak pesisir Portugis.

    Latihan angkatan laut NATO Steadfast Defender diwiwiti tanggal 28 Mei ing pesisir Portugal, sawise iku bakal pindhah menyang Segara Ireng.

    Aku kepingin weruh yen lagi dipanen ing Montreux kanggo total ton 30000 ton? Napa dheweke nyebutake Lizka ora jelas. Ora mung ngluwihi ton 15000 ton kanggo kapal siji, nanging uga nuklir ...
  5. -2
    3 2021 Juni
    Artikel kanggo konsumsi pribadi. Publishing house Sohu Vietnam, uga kanggo konsumsi pribadi. Jebakan Rusia ngenteni skuadron NATO ing Mediterania. Sanajan TU 22 M3 mabur saka Suriah, dheweke bakal cepet bali, nanging kanthi luwih modern ing sangisore sayap. lan ing teluk bom.Skuadron paling apik Ing kasus iki, isin nunggu, utawa sing paling awon, karusakan.
  6. -3
    3 2021 Juni
    Quote: Pengarang
    ... aliansi kasebut nyatakake manawa manuver skala gedhe sing bakal teka nglibatake sangang ewu pasukan ing Segara Ireng. ora ana hubungane karo Rusia
    duwe
    , nanging mung ngarahake kanggo nguatake pengaruh ing wilayah kasebut.


    "sinyal" gerbong lan kreta cilik, lan sinyal kasebut, miturut pendapatku, pertemuan Putin karo mbah Bidon bakal tegese persetujuan Kremlin karo ngremehake wartawan Rusia, lan mulane Rusia - vaksinasi karo vaksin Rusia ora bakal menehi kita. wartawan ngakses akreditasi Swiss, minangka Minimal, kita kudu mindhah rapat menyang negara ngendi vaksin kita dikenali (Belarus, Palestina, San Marino, etc.)

    "Sinyal" sing teka saka NATO (USA) nuduhake, miturut pendapatku, nyiapake serangan nuklir dadakan ing Rusia, ditutupi kulit lisan.
    Nggatekake ing ndhuwur, ketemu karo mungsuh ora ana gunane.
    1. +3
      3 2021 Juni
      Gunter (Heinrich) Yen kita ngetutake logika sampeyan, mula ora mung wartawan kita ora diidini mlebu, nanging Putin uga bakal ditolak. ngguyu
  7. +1
    3 2021 Juni
    Latihan angkatan laut NATO wis samesthine ing Segara Ireng. Lan ing ngarepe ana 20 kapal aliansi sing nindakake maneuver ing cedhak pesisir Portugis. Iki minangka sinyal sadurunge rapat Biden karo Putin
    Iki dilaporake dening koran Inggris Daily Mail.

    Saiki kapal saka roadstead Sevastopol bakal ngluncurake serangan rudal ing Suriah lan ngucapake salam marang bangsal NATO sadurunge rapat kasebut
    Logikanya apa ya.......
  8. +2
    3 2021 Juni
    "Pers Inggris", ing babagan tingkat kapercayan kasebut, ora adoh saka "ilmuwan Inggris" lan "peneliti" sing "nemokake" utawa "mbuktèkaké" soko ing kana.
  9. CYM
    0
    3 2021 Juni
    Latihan angkatan laut NATO Steadfast Defender diwiwiti tanggal 28 Mei ing pesisir Portugal, sawise iku bakal pindhah menyang Segara Ireng, kanthi pasukan darat gabung ing tahap iki.
    Tujuan strategis latihan kasebut ora jelas. Apa pasukan bakal pindhah menyang Segara Ireng "liwat banyu utawa darat"? Utawa bakal kru kapal ing tahap iki wis dadi pasukan darat? nglirik Nanging kanthi serius, Inggris kaya-kaya tradisional ngrancang kanggo provokasi perang donya.sad
  10. 0
    3 2021 Juni
    20 kapal NATO, sanajan ing Segara Ireng, bisa urip watara 20-30 menit, iku umure yen ana kedadeyan !!!
  11. +2
    3 2021 Juni
    Pers Inggris: Latihan NATO ngirim sinyal menyang Kremlin sadurunge rapat Biden karo Putin
    . Aku wonder yen wong-wong ing kono bakal tau éling sing padha wis suwe sijine ... bolt ing kabeh pasugatan.
    1. +3
      3 2021 Juni
      Wektu sing apik! hi

      Iki carane dheweke seneng-seneng sadurunge menyang Segara Ireng ...
      1. +2
        3 2021 Juni
        hi sugeng enjang lan dina sing apik!
        Kutipan saka cniza
        .....padha padha surak-surak kaya mangkene sadurunge menyang Segara Ireng...
        padha lali carane padha wedi Petrov lan lol Bashirova
        1. +3
          3 2021 Juni
          Dheweke bakal main karo multi-anggota ing NATO ...
          1. +2
            3 2021 Juni
            Kutipan saka cniza
            Dheweke bakal main karo multi-anggota ing NATO ...

            lol nalika ana anggota NATO kaya non-Balt, sing ngilangi orkestra, lan wong Romania, Inggris wiwit ngomong babagan sinyal.
            1. +3
              3 2021 Juni
              Dheweke mung ora duwe jaran lan anggota paduan suara sing cukup ...
              1. +2
                3 2021 Juni
                Kutipan saka cniza
                Dheweke mung ora duwe jaran lan anggota paduan suara sing cukup ...

                nanging padha ora pengin nampa iki! Ora perlu.
                1. +2
                  3 2021 Juni
                  Kabeh bakal kaya sing diputusake Amerika Serikat, nanging dheweke ninggalake keputusan iki kanggo dirembug karo kita ...
      2. +2
        3 2021 Juni
        Bakal lucu yen ora mboseni!
        1. +3
          3 2021 Juni
          Nanging kita ora duwe pilihan, cepet utawa mengko kita kudu ngurutake kabeh ...
    2. +2
      3 2021 Juni
      Sugeng rawuh, Viktor! hi
      Kutipan saka roket757
      ...... Lha wong-wong ing kono bakal ngerti yen wis suwi-suwi nglebokake ... bolt ing kabeh masakane.
      Ora! Padha ora pengin ngenali sinyal kita, padha nyoba kanggo blackmail kita.
      1. +1
        3 2021 Juni
        Hi Dmitry prajurit
        Maksude piye? Solah bawane, stasiune mung bisa ngirim.... ora seneng nampa tanggapan, ora gelem.
        1. +1
          3 2021 Juni
          Kutipan saka roket757
          Hi Dmitry prajurit ......ora seneng nampa wangsulan, ora gelem.
          ....mbokmenawa, nalika nampa, dheweke bakal kaget banget lan bakal merengek lan njerit.
          1. +1
            3 2021 Juni
            Ora, ora, dolanane isih kaya siji tujuan ... sanajan dheweke bisa nyemplungake raine menyang inti, dheweke bakal ngyakinake wong-wong dhewe yen dheweke sing ngobong senggol karo senggol.
            Rai bakal dicekel nganti pungkasan.
            1. +1
              3 2021 Juni
              Apa sampeyan mikir bakal ngomong kaya apa ing lelucon ??
              ..... ora mung dheweke ora peduli karo seragamku, nanging dheweke uga ngobong ing celanaku......
  12. +3
    3 2021 Juni
    Mulane, ing wilayah Segara Ireng, NATO ora mung mengaruhi Rusia, ora ana wong liya kanggo aliansi kanggo "nguatake pengaruhe".


    Yen mung kanggo wong Mars sing lungguh ing dhasar Segara Ireng ... lol
  13. KCA
    0
    3 2021 Juni
    Oh, iku, Rusia wedi, kaya-kaya amarga wedi Putin ora miwiti mriksa pasukan dadakan kanthi transfer udakara 150 prajurit kanthi peralatan menyang Crimea utawa Novoros sajrone sedina, sampeyan ora ngerti apa sing bisa ditindakake. saka wedi, MIG-000K Distrik Militer Kidul Padha mbokmenawa wis ngganti popok lan nyiapake kanggo nindakake misi pertempuran, nunggu Ratu Belly.
    1. 0
      3 2021 Juni
      Sampeyan ora bisa medeni Rusia karo wong bodho ...
  14. 0
    3 2021 Juni
    Dheweke mung bisa ngatur demonstrasi. Nanging sapa sing pengin kaget karo piwulang kasebut? Mungkin Polandia utawa negara Baltik ...
  15. 0
    3 2021 Juni
    "NATO ngirim sinyal menyang RUSIA" ... Jawaban miturut M. Zoshchenko - "Minoritas seksual ing stupor mabuk lan obat-obatan mutusake ora sopan marang polisi kerusuhan."
  16. 0
    3 2021 Juni
    Kutipan saka: sabakina
    Gunter (Heinrich) Yen kita ngetutake logika sampeyan, mula ora mung wartawan kita ora diidini mlebu, nanging Putin uga bakal ditolak. ngguyu

    demonstrasi sikap pribadi marang Putin cukup, kayata nalika kunjungan Putin menyang Australia)))
    Wartawan bisa uga diidini mlebu - kanthi njaluk supaya divaksinasi kaping pindho karo Astra Zenek, contone))) utawa menehi sertifikat tes PCR lan ora ana wasir.
    Pangerten psikologi saka Saxon arrogant diwenehake dening statement Churchill babagan asu ing pakan - rapat-rapat lan perjanjian sing ditandatangani karo wong-wong mau ora worth kertas kang padha ditulis.
    siji kudu salah siji ngakeni bilih lagi inconsistent eccentrics, utawa tarik kesimpulan bener - NATO basis cedhak tapel wates Russian, latihan, transfer peralatan, etc. ngawula siji waé, lan goal iki karusakan saka Rusia minangka negara lan karusakan saka Rusia minangka negara-mbentuk bangsa, rebutan sumber daya.
  17. 0
    4 2021 Juni
    Ing Inggris, abad kaping 19. Negara sing ora seneng.
    1. 0
      4 2021 Juni
      "Iki sinyale"

      Wes leren ngomong omongan bodho iki...!!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"