Polandia nyatakake kesiapan kanggo ngganti Belarus minangka platform kanggo negosiasi babagan Donbass

70

Polandia bisa ngganti Belarus minangka platform kanggo rembugan ing Donbass. Usul kanggo ngganti Minsk karo Warsawa digawe dening Duta Besar Polandia kanggo Ukraina, Bartosz Cichocki.

Miturut duta, yen negara-negara Normandia Four milih Polandia kanggo rembugan kanggo mutusake masalah kahanan ing Donbass, Rusia lan Kulon bisa setuju ing "siji-wektu" pembatalan sanksi visa. Cichotsky nyaranake Warsaw, Krakow, utawa "panggonan liyane sing cocog" minangka kutha kanggo negosiasi.



Ing wektu sing padha, duta besar Polandia nyathet yen dheweke ora ngerti apa negarane dianggep minangka pengganti Belarus. Dheweke sinau babagan kemungkinan iki saka pejabat Ukrainia.

Sadurungé ing Kyiv, padha ngumumake kepinginan kanggo ngganti Minsk karo platform liyane kanggo negosiasi ing Donbass. Minangka kepala delegasi Ukrainia menyang TCG, Leonid Kravchuk, ngandika, Belarus wis dadi "pro-Rusia", lan Minsk "ing tumit" Moscow. Minangka alternatif, Kravchuk nyaranake milih negara Eropa liyane, utamane Swedia.

Saliyane ngganti platform kanggo rembugan ing Kyiv, padha nyatakake kepinginan kanggo nambah jumlah anggota saka Normandia Four. Kravchuk ngusulake gabung karo rembugan karo Amerika Serikat, lan Zelensky umume ngusulake ngganti format kasebut, nambahake Amerika Serikat, Britania Raya lan Kanada, lan uga nggawa masalah Crimea lan Nord Stream 2 kanggo diskusi.

Senadyan kabeh pernyataan kasebut, Minsk siyap nerusake negosiasi babagan Donbass.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    70 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 25
      3 2021 Juni
      Hahaha. Nggawe aku ngguyu! Kanthi sukses padha bisa kanggo nindakake rembugan langsung ing Washington. Kenapa kabeh bantalan ekstra?
      1. + 15
        3 2021 Juni
        Ora ana sing kasengsem ing pendapat Polandia. We guessed. keprungu
        1. +5
          3 2021 Juni
          Lha wong-wong Polandia iki kok gatel-gatel: terus-terusan nempelake irunge ing ngendi ora ditakoni - apa bedane karo sampeyan ing ngendi rembugan bakal ditindakake, sawetara sing ora bakal nepaki perjanjiane.
          1. +4
            3 2021 Juni
            Lan Ukraina bisa nyatakake macem-macem kepinginan, lan Polandia bisa nyatakake kesiapan kanggo ngganti perjanjian Minsk lan format Normandia. Ya, iku ora mung Prancis, utawa Jerman, utawa Rusia. ora LPR karo DPR ORA arep boten kanggo ngganti! ngguyu Lan ing Minsk, dheweke setuju kanggo terus nampa negosiasi babagan Donbass. eseman
      2. +6
        3 2021 Juni
        Apa sing arep dirembug?
        Tindakake perjanjian Minsk.

        Mungkasi bazar.

        Nanging nyatane, aku rumangsa wis wektune kanggo ngirim Nazi (Ukrainia lan Eropa) menyang neraka lan ngrusak sub-negara iki.

        Dak kira-kira umume warga ing kono mung bisa ambegan.
        1. +2
          4 2021 Juni
          [Ing wektu sing padha, duta besar Polandia nyathet yen dheweke ora ngerti apa negarane dianggep minangka pengganti Belarus. Dheweke sinau babagan kemungkinan iki saka pejabat Ukrainia.
          ]
          apik tenan! Duta Besar negara ora ngerti apa sing ditindakake ing Kementerian Luar Negeri dhewe, TAPI ... pejabat negara liya WARNING !!!°
      3. -28
        3 2021 Juni
        Adoh banget, nanging Polandia minangka pilihan sing apik!
        1. +9
          3 2021 Juni
          Nanging wilayah Vladimir luwih apik, sampeyan ora ngerti.
          1. +2
            3 2021 Juni
            Ya, kenapa ora Vladimirskaya?
            Ing Polandia, ambune nglarani saka manure.
            1. 0
              4 2021 Juni
              Vladimirsky tengah ... Anal Alyosha lungguh ... mulane wilayah Vladimir diumumake
        2. +1
          3 2021 Juni
          Kutipan: Prax1
          Adoh banget, nanging Polandia minangka pilihan sing apik!

          =======
          Kagem sinten??? wong bodho negatif
        3. +1
          3 2021 Juni
          Rembugan kudu ditindakake ing negara sing netral, lan iki minangka gasket kelas loro Barat sing ora ana gunane.
      4. +1
        3 2021 Juni
        Kutipan saka Marachuh
        Kenapa kabeh bantalan ekstra?

        Mekaten! Aku ora mikir yen Putin bakal ngidini apa-apa diganti ing sistem negosiasi iki. Lan Chekhotsky bisa nawakake awake luwih. Sikorsky wis ngomong apa kapentingan Washington ing Polandia. ngguyu
      5. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      3 2021 Juni
      Belarus wis dadi "pro-Rusia" lan ana ing sangisore Moskow.
      Lan Polandia minangka pro-Amerika lan ana ing sangisore Fashington.
      1. +1
        3 2021 Juni
        Miturut duta, yen negara-negara Normandia Four milih Polandia kanggo rembugan kanggo mutusake masalah kahanan ing Donbass, Rusia lan Kulon bisa setuju ing "siji-wektu" pembatalan sanksi visa.

        Tembung kunci "yen", pan Tsikhotsky ora nggatekake kepentingan LDNR.
    3. +3
      3 2021 Juni
      Mung dipeksa kanggo seneng-seneng ing wit.
    4. +8
      3 2021 Juni
      Mesthi wae, sampeyan bisa ngganti Minsk karo kutha liyane (Aku bakal menehi saran Ulaanbaatar), sampeyan bisa njupuk luwih akeh anggota: Amerika Serikat, Kanada, Inggris Raya, Vietnam, Mesir lan puluhan negara liyane ... Iku misale jek kula, wiwit ana ora ana titik iki, Rusia worth sawise completion Nord Stream kanggo golek fault karo soko (ana lan bakal alasan) kanggo ninggalake format Normandia, ngenali republik lan nganakke prajanjen nimbali karo wong-wong mau. Banjur kabeh bakal sepi lan tenang.
      1. +2
        3 2021 Juni
        Banjur kabeh bakal sepi lan tenang.

        Pancen kaya mangkene ing mburi Tirai Wesi: sepi lan ayem.
        Kita kudu luwih pinter, luwih pinter lan luwih tliti.
        Kanggo cepet njaluk pangaksama.
        Game punika multifaceted.
        Lan ora mung ing Ukraina. hi
      2. +4
        3 2021 Juni
        Pavel Yagovkin, apa sampeyan pengin wong saka Ukraina lelungan ing saindenging jagad nganggo kapal mewah gratis?
        1. +4
          3 2021 Juni
          Kutipan saka: sabakina
          Sampeyan isih pengin, wong Schaub saka Ukraina, kanggo free, nggawe trip round-the-donya ing liner mewah?

          Ing asas, bisa kanthi sepur listrik, ana laporan ing Komsomolskaya Pravda babagan carane loro koresponden saka Moskow lelungan menyang Vladivostok kanthi sepur listrik. Sampeyan bisa nunggang unta ing dalan Sutra, sampeyan bisa kayak ing Rute Segara Lor, lan ora adoh saka mlaku.
          1. +1
            3 2021 Juni
            Paul, iku bisa! Nanging kepiye sampeyan mbayangno kayaking ing Samudra Atlantik?
            1. +2
              4 2021 Juni
              Nanging kepiye sampeyan mbayangno kayaking ing Samudra Atlantik?

              Sapa wae sing ora nglangi ing genangan iki. Lan apa padha mung ora nglangi. Ana uga Kutub. wong 70 taun.
              Wis 3 kali nglangi ing kayak.
        2. +1
          3 2021 Juni
          Kutipan saka: sabakina
          Sampeyan isih pengin wong Schaub saka Ukraina, gratis, nggawe perjalanan keliling donya kanthi kapal mewah?

          Saben uwong bisa numpak free, lan Svidomo kanggo ragad ing kelas katelu. Wong-wong mau sing ngobong banyu, mula mbayar, sanajan kapal kasebut ngubengi jagad kaping pindho. Minsk durung dibatalake.
          1. +1
            3 2021 Juni
            Vlad, maca kiriman sampeyan
            lan Svidomo kanggo ragad ing kelas katelu.

            Jadi inget film Titanic. Sing dakeling-eling, kabeh wong mati ing kana. Nanging sampeyan kejam ... ngguyu
            1. +2
              3 2021 Juni
              Kutipan saka: sabakina
              Jadi inget film Titanic. Sing dakeling-eling, kabeh wong mati ing kana. Nanging sampeyan kejam ...

              Dadi kabeh urip iku kejem, kaya sing diomongake simbah, "Sampeyan ora bisa anget kabeh wong kanthi awak."
            2. +2
              3 2021 Juni
              Cah wadon ing rakit slamet, dheweke rada mlaku-mlaku ing kelas telu.
              Ana kasempatan kanggo nyoba ngguyu
      3. +2
        4 2021 Juni
        Kutipan saka: pyagomail.ru
        mbatalake saka format Normandia, ngenali republik lan nganakke prajanjen pertahanan karo wong-wong mau. Banjur kabeh bakal sepi lan tenang.
        Pisanan sampeyan kudu paling ora -
        DNR lan LNR bakal dibalekake ing wates administratif-wilayah ing taun 2014.
        Minangka maksimal, nggawe Novorossia saka kabeh tanah sing ora pengin ing Ukraina.
        Tugas sing paling penting yaiku bali Novorossiya menyang Pelabuhan Asli.
    5. +8
      3 2021 Juni
      Polandia nyatakake kesiapan kanggo ngganti Belarus minangka platform kanggo negosiasi babagan Donbass


      Ya, kita ngimpi, LDNR ora bakal setuju, amarga kabeh bakal ditangkep ing kana ...
      1. +1
        3 2021 Juni
        Vitya prYuvet! Simpen amunisi! Ora ana sing arep menyang ngendi wae! nglirik
    6. +6
      3 2021 Juni
      Lelucon dina iki yaiku "netralitas" Polandia.
      1. +1
        3 2021 Juni
        Kutipan saka knn54
        Lelucon dina iki yaiku "netralitas" Polandia.

        Joke of the day - Polandia minangka Semesta kita!
    7. +3
      3 2021 Juni
      Apa hubungane karo "Minsk ing tumit Moscow"? Ana mung kamar, meja lan kursi sing kasedhiya. Lan borjomi karo sandwiches. Minsk ora melu rembugan. Kanthi sukses sing padha, situs kasebut bisa uga ana ing Ulaanbaatar utawa Malta.
    8. +2
      3 2021 Juni
      Ngimpi ora dilarang
      1. +2
        3 2021 Juni
        Kutipan saka Salat
        Ngimpi ora dilarang

        Iku ora mbebayani kanggo ngimpi, iku mbebayani kanggo ora ngimpi. Kaya karo wong wadon. Sampeyan bisa, dheweke ora bakal. Dheweke kepengin - sampeyan ora bisa. nglirik
        1. +1
          4 2021 Juni
          Nanging nalika "dheweke" sirahe "nyeri" mandheg , sampeyan bisa nyurung kabeh argumentasi sampeyan dhewe. duka Lan nalika "enlightens", Gusti Allah nglarang sampeyan "mudhun" ... belay am
    9. +3
      3 2021 Juni
      Ora masalah, proses kasebut bisa dianggep mati.
      1. +2
        3 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        Ora masalah, proses kasebut bisa dianggep mati.

    10. +2
      3 2021 Juni
      Kutub lan Nazi bebarengan mromosikake awake dhewe ing platform internasional kanthi usulan-usulan naif, percaya yen kanthi mangkono nambah rating ing EU, lan sing paling penting sadurunge Anglo-Saxon.
    11. +3
      3 2021 Juni
      Kravchuk ditawani milih negara Eropa liyane, utamane Swedia.

      Kravchuk lunga menyang Swedia, banjur Polandia kanthi inisiatif sing ora perlu ... wassat
      1. +2
        3 2021 Juni
        Nanging Kravchuk ora pengin pindhah menyang Abkhazia sing cerah lan Ossetia Kidul, kanggo nemu keramahan Kaukasia dhewe? ngguyuBumburdia kirgudu!
        1. +2
          4 2021 Juni
          Logat sampeyan aneh - apa sampeyan diwulang basa Abkhazia ing ngendi wae cedhak Nizhny Novgorod?
          1. 0
            4 2021 Juni
            Ora ing Sochi lan Murmansk, adhedhasar "Tawanan Kaukasus".
            1. +2
              4 2021 Juni
              Murmansk... Sevrybkholodflot... Sepira enome kita... hi
              1. 0
                4 2021 Juni
                Tralflot, nganti 47 taun, tindak ref, nom-noman piye wae cepet liwat! Ing kasus, padha cedhak segara. Sadurunge, padha mung dimuat ing Sevholod! Kesehatan! hi
                1. +2
                  4 2021 Juni
                  Manuk wulu padha kumpul! ombenan
                  1. 0
                    4 2021 Juni
                    Mung telung dina sabanjure, dheweke divaksinasi Covid 19, sing pertama! ombenan
    12. +1
      3 2021 Juni
      nggawa munggah kanggo diskusi masalah Crimea lan Nord Stream-2.

      Lan kenapa Kravchuk mikir banget: Mung Donbass lan saiki Crimea lan "SP 2", nanging ing ngendi Kapuloan Kuril lan "peretas Rusia"?
    13. +2
      3 2021 Juni
      Warsaw bisa tumindak minangka platform kanggo Ukraina mung ing acara saka divisi saka Ukraina, minangka peserta ing divisi lan contender kanggo wilayah kulon Ukraina.
      Lan ora ana cara liya.
    14. +3
      3 2021 Juni
      Miturut duta, yen negara-negara Normandia Four milih Polandia kanggo rembugan kanggo mutusake masalah kahanan ing Donbass, Rusia lan Kulon bisa setuju ing "siji-wektu" pembatalan sanksi visa.

      Apa Rusia butuh? Kenapa Rusia kudu rembugan, lan malah karo Kulon, babagan "siji-wektu" penghapusan sanksi visa. "Sawise dheweke mati, dheweke mati." Ana telung negara saka penjamin - Rusia, Jerman lan Prancis, padha bakal ngurutake metu piye wae tanpa "prompters".
    15. 0
      3 2021 Juni
      piye boot?
    16. -2
      3 2021 Juni
      Warsawa ora cocog karo cara apa wae. Nanging Minsk, kanthi sikap kaya Lukashenka menyang republik Donbass, uga cocok banget. Siji-sijine yaiku Lukashenka mung nuduhake awake dhewe kanggo ketemu karo para negosiator lan kabeh iku. Nanging wiwit Ukraina ngimpi ora mung ngganti panggonan rembugan, nanging uga kalebu Amerika Serikat ing wong-wong mau, mung pilihan kanggo rembugan mbebayani iki kanggo republik Donbass ora njupuk Panggonan ngendi wae, mung bisa dadi pengakuan kamardikan saka DPR. lan LPR dening Belarus. Rusia bisa uga dipeksa ngenteni nganti rampung Nord Stream 2. Nanging apa sing kudu diarepake Belarus, apa sing SAIKI kudu ilang? Lan kanggo entuk ing mata kabeh Rusia lan kabeh donya Slavic lan ing mata Rusia, dheweke bisa duwe wewenang lan pakurmatan luar biasa, supaya dheweke nuduhake conto lan malah ngilangke irung Putin ing prakara iki. Yen ora, misale jek proses MINSK iki mung bakal nyuda perdamaian lan pangembangan Donbass, sing ora bakal bali menyang Ukraina. Ing antarane wong Slavia uga akeh sing didol menyang Amerika, Polandia nomer 1 ing kana, mula Warsawa ora ngimpi babagan rembugan kasebut. Pitakonan liyane yaiku apa Lukashenka uga duwe rencana kanggo ngedol menyang Amerika Serikat, lan mulane durung ngakoni Krimea utawa Donbass. Dadi kita kudu mungkasi proses Minsk iki minangka negosiasi babagan Donbass ing umum, nyatane. Ora Minsk, dudu Warsawa, dudu Paris utawa Moskow, nanging Donetsk lan Lugansk kanthi tandha pangenalan Republik Donbass ing kana. Sapa sing bakal dadi peserta? Ya, sanajan kanggo wiwitan mung Belarus, bisa uga Putin bakal isin lan uga bakal cepet-cepet nyelehake teken. Sing lemah...
      1. -1
        4 2021 Juni
        sanalika Belarus ngenali republik, lolongan bakal munggah. dadi Lukashenka nindakake kabeh kanthi bener.
    17. +2
      3 2021 Juni
      Nanging populis Amerika ora duwe Rusia lan Jerman. Ayo hyena ing Eropah nganakake puncak karo Balt.
    18. +3
      3 2021 Juni
      Apa Polandia pengin gabung karo Pakta Warsawa?
      1. -1
        4 2021 Juni
        ora ana sing nawani, nanging ora gelem
        1. 0
          4 2021 Juni
          Alas, prilaku iki wanita (Polandia) karo tanggung jawab sosial kurang cukup katebak, iku bakal ngendi padha mbayar luwih utawa "menehi bream" harder. Ing wektu saiki sajarah, dheweke ana ing Amerika Serikat. hi Sanadyan nganti saiki ana ing Rusia, lan sadurunge, ing Jerman, sadurunge Jerman, maneh ing Rusia.
    19. +1
      3 2021 Juni
      Pawarta warta kanggo Polandia! Polandia wis bosen karo Eropa Kulon. Denmark wis mbatalake idin kanggo mbangun pipa Polandia saka Norwegia menyang Baltik Pip ing perairane.
      1. +2
        4 2021 Juni
        Ing kana, ora mung Denmark, nanging uga Ceko nyuda tambang Turov, batu bara sing nyedhiyakake produksi listrik meh 5%. Ya, lan EU karo syarat dhewe - salah siji reformasi yudisial ora padha, banjur zona tanpa toleransi .... Kesel, ora kesel, supaya padha rake masalah sing .... Dheweke banjur takon Mahkamah Konstitusi kanggo konfirmasi supremasi hukum utama negara liwat hukum Eropa ... Sing ing EU seneng iki ...
    20. +1
      3 2021 Juni
      Apa dheweke ngerti ing LDNR yen log ditolak dening Belarus?
    21. +1
      3 2021 Juni
      Mbusak, metu, sapa sing bisa menehi sampeyan?
    22. Komentar wis dibusak.
    23. +1
      4 2021 Juni
      Kutipan saka Marachuh
      . Apa kabeh bantalan ekstra iki

      Pad nduweni ambisi gedhe, dheweke mbayangake awake dhewe dadi popok lan pengin mbuktekake.
    24. +1
      4 2021 Juni
      Nanging apa sing ora disenengi Chukotka, karo Shamrock? Lan Abramovich ana ing London, lan wilayah kasebut resik saka covidla, topeng mung bisa dianggo ana saka badai salju. Lan sampeyan bisa nyekel purgen saka Psheks, sawise ngrasakake sawetara banyu saka podium, lan Nenka howled kanggo kalebu Rusia minangka peserta ing proses? ... nglirik
      1. -1
        4 2021 Juni
        Evraz bisa squeezed metu saka Abramovich, metallurgists ora pengin nambah produksi baja. biaya logam kethokan ing Novokuznetsk kategori 3A -24000 rubles ... pinten ora ton saka pipe, amba, I-beam biaya banjur ??? Iki dudu ekonomi pasar, mesthine.
    25. -1
      4 2021 Juni
      Wong Tua tumindak cukup, tanpa njupuk posisi sing mesthi, dheweke mung nyedhiyakake platform kanggo negosiasi. apa kanggo wong perlu Polandia? kita paling ora kuwatir babagan rating dheweke. menehi roti kanggo mungsuh - dadi mungsuh wong ...
    26. +1
      4 2021 Juni
      Bapak-bapak ing Polandia, nomer enem sampeyan. Lungguha ing imam kanthi rata lan aja lunga menyang papan sing ora ditimbali.
    27. +1
      4 2021 Juni
      Perwakilan DPR lan LPR ing Polandia bakal langsung ditangkep ing bandara. Semono uga rembugan.
    28. +1
      4 2021 Juni
      Simferopol minangka papan sing apik kanggo negosiasi ... keprungu
    29. +1
      4 2021 Juni
      Maydauny golek kanca)
    30. +1
      4 2021 Juni
      Belarus wis dadi "pro-Rusia"

      Inggih, apa bab kasunyatan sing Polandia kabeh pro-Kulon kanggo pucuk buntut - Apa iku beda?
    31. 0
      5 2021 Juni
      Wong Polandia bakal ngucapake tembung kabeh wong bakal nindakake kabeh bebarengan, yen ora, wong-wong mau bakal crumble everyone menyang cutlets, minangka Jerman padha crumbled.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"