Nderek Ukraina? Rong puluh taun kabodhoan Rusia

328

Kadhangkala ing sirah wong sing cukup lan mikir, pitakonan kaya "Sapa sing butuh kabeh iki lan kenapa?" Lan pitakonan mbutuhake jawaban. Nalika padha njedhul lan isih mbutuhake. Nanging ing negara kita kabeh dadi titik sing rauh (miturut sajarah standar) ora bakal ana siji lan ora ana alesan kanggo takon pitakonan kasebut.

Taun iki kita ngrayakake kanthi rasa kangen lan sedhih 20 taun wiwit sistem pendhidhikan Soviet dadi barang sing kepungkur lan diganti karo Ujian Negara Bersatu. Sistem sing ora dikritik mung dening wong sing kesed ing antarane sing ngerti.



Ya, ana akeh diskusi lan panguwasa malah flirted karo wong ing siji wektu, nyebar gosip sing USE bakal dibatalake lan sistem karo ujian biasa bakal bali.

Iku ora ana. Taun iki, malah kemungkinan owah-owahan apa wae wis rampung. Yen, contone, bocah ora pengin mlebu universitas, nanging ngimpi karir minangka petugas kebersihan, dheweke isih kudu lulus ujian. Iki bakal kedadeyan wiwit taun 2022.

Kabeh iki diwènèhaké ing taun-taun iku mung minangka sarana kanggo nglawan korupsi. Ngomong, tes kasebut mung bakal ngalahake tangane wong-wong sing, kanggo nyogok, promosi bocah-bocah sing sugih, nanging bodho menyang universitas sing bergengsi tinimbang sing duwe bakat, nanging wong sing mlarat.

Nyatane, mung medan perang sing wis owah ing kasunyatan. Kabeh wong ngerti iki. Perjuangan kanggo panggonan ing universitas prestisius ora diwiwiti sawise lulus ujian, nanging sawetara taun sadurunge wayahe. Yen ana dhuwit kanggo miwiti nglatih bocah njupuk tes saka kelas lima utawa enem, kabeh apik. Yen ora, uga, nyuwun pangapunten, kita duwe negara sing apik banget ing ngendi bocah bisa, yen kahanan kasebut sukses, bakal ana ing MGIMO ing papan anggaran.

Leres, sakperangan alesan isih anak diplomat. Minangka turunan saka surnames sonorous sinau ing Sekolah Tinggi Ekonomi, padha terus sinau.

Lan ora masalah, mung sethitik liyane dhuwit kanggo nglampahi.

Iki pitakonan: kanggo apa?

Lan supaya bisa lulus tes kanthi bener. Iku siji-siji, kaya lulus ujian kanggo hak nyopir mobil. Apa sing diwulangake ing sekolah nyopir? nyopir? Ora, dheweke mulang sampeyan carane lulus tes SIM.

Semono uga ing sekolah-sekolah. Dheweke ora ngajarake kawruh sing kompleks, nanging carane menehi tandha tes kanthi bener.


Banjur, kaya sing dikarepake, komisi "ora adil" ing universitas bakal nimbang asil tes lan ... Lan ya, kita duwe program "target rekrutmen", ana uga sawetara tes tambahan sing ngidini kita nemtokake jumlah genius ing bocah kanthi akurasi satus mol.

Iki bisa uga sebabe dinasti dibentuk ing negara kita kanthi cepet sajrone rong puluh taun iki. Hakim, jaksa, seni, bioskop lan liya-liyane.

Siji entuk kesan yen bakat diplomasi utawa macem-macem seni ditularake kanthi jelas ing tingkat genetik. Utawa kaya cucumbers, cross-pollinated. Nanging ditularake kanthi jelas lan menyang papan sing bener.
Trik reged liyane sing ditemokaké ing framework saka ujian iki, lan kang ngethok akeh kanggo ROOT, sing dadi-disebut "portofolio". Ya, nyatane, maneh, portofolio sing kalebu macem-macem prestasi, sukses, prestasi olahraga, ilmu pengetahuan lan wilayah liyane dudu ide sing ala. Nanging siji bab kanggo ngleksanakake kabeh iki ing Moscow, lan cukup liyane - ngomong, ing Saratov. Utawa Omsk.

Cetha yen Moskow dudu Rusia, Rusia wiwit rada adoh. Bener, sanajan ing lingkungan TOI Rusia ana bagean sing kapisah sing lulus ujian kanggo 100 poin minangka kue. Nanging sanajan karo formasi federal iki, kabeh luwih jelas lan ana ing kerangka kahanan kasebut.

Nanging nyatane jurang antarane Moskow lan Rusia kabeh mung saya jero. Nanging mbok menawa malah luwih apik. Ora ana apa-apa kanggo serfs saka pedalaman kanggo ngimpi MGIMO, Bauman Moscow State Technical University, Moscow State University ... Kanggo liyane saka Rusia, ana kabeh aksara isih saka alfabet sadurunge GU.

Luwih adoh saka Moskow, luwih angel mbuktekake / nuduhake genius sampeyan marang bocah, lan, nyatane, ora ana sing butuh. Anake diplomat kudu dadi diplomat, putra jaksa dadi jaksa, lan putri hakim dadi hakim. Lan kesinambungan generasi kaya iki pancen dibutuhake. Lan sampeyan ora kudu ngrusak skema ramping.

Skema, aku kudu ngomong, apik. Komisi, "kasebut kanthi teliti lan impartially" sinau dokumen, ngendi, ketoke, indikator utama iku jeneng mburi lan patronymic saka calon, bakal ngetokake putusan: iku pas kanggo sinau ing MGIMO padha, utawa bakal pindhah menyang sinau ing Penza asli.

Cetha yen tingkat latihan ing macem-macem sekolah beda-beda. Nanging ing prinsip, kanthi pendekatan sing ditindakake para panguwasa kanggo Rusia, munculé "generasi USE" minangka asil alami.

Ya, kaya meme, nanging asil sing elek, iki minangka "generasi". Iku pancene apa padha ngomong bab iku. Lan kurang pendidikan, utawa luwih, kurang pendidikan bocah-bocah iki, minangka asil saka sistem USE.

Sawise kabeh, saiki sampeyan kudu nglampahi wektu ora kanggo sinau nyata, nanging ing kemampuan kanggo bener sijine salib utawa checkmarks ing test. Sing, kaya biasane, ora ana hubungane karo kawruh normal.

Mula asile: buta huruf, kosakata cilik, kesenjangan sejarah lan sastra. Amarga ora ana wektu. Lan ora ana sing seneng maca dina iki. Apa, yen ana Internet, dikutuk lan diberkahi? Saka ngendi sampeyan bisa kanthi cepet lan kanthi gampang narik kabeh jinis sampah palsu, amarga kurang pendidikan, percaya marang dheweke, banjur ... Ya, apa wae, kabodhoan apa wae, saka rapat umum kanggo Navalny nganti pembantaian ing sekolah sampeyan dhewe. .


Sing begja bisa sinau jarak adoh. Wong sugih iku sekolah elit. Liyane saka Rusia dadi pemasok personel kanggo "generasi GE". Lan dilebokake ing tingkat negara.

Pira petisi sing diajukake dening wong tuwa, pira atusan ewu tanda tangan dilebokake ing petisi kanggo ngilangi sistem GE bersatu?

Malah ing Duma Negara wiwit mikir babagan kahanan saiki. Ing siji wektu, sawise statements saka Wakil Speaker Duma State Pyotr Tolstoy, malah ketoke "bakal munggah", nanging ora. Mung bakal tambah parah, amarga saiki lulusan kuliah uga kudu ngliwati GE iki.

Lan Pak Tolstoy bener ing statements sing sistem versi Rusia saka GE minangka salinan saka model Western. Rampung ora efektif, ing mratelakake panemume.

Lan ing kene kudu dipikirake apa sebabe. Lan sing ora mbutuhake warga pinter ing negara.

Kaping pisanan, negara kita ora butuh. Apa sebabe wong sing ngerti mikir butuh kekuwatan? Nganalisis? mbantah? ngyakinake?

Ora, kabeh iku saka setan. Warga Rusia, kaya sing dingerteni saka postulat sing disuarakake dening Pak Gref, kudu bisa mlebu perjanjian utangan lan ngerti papat langkah aritmetika. Liyane iku nilai dubious.

Umumé, wong kudu ngrungokake kanthi ati-ati apa sing diomongake Pak Gref, amarga Gref ora bisa dirusak sing padha karo Chubais utawa Nabiullina. Dheweke ora bakal lunga menyang ngendi wae ing kahanan apa wae, apa wae sing kedadeyan ing negara kasebut. Kanggo Gref ditunjuk. Lan ora bakal menyang ngendi wae.

Sapa sing ora pracaya - elinga carane Pak Mikhalkov langsung muter "larangan" karo "Besogon", sanalika dheweke ndemek Gref. Miber metu saka kabeh saluran lan vegetated ing Internet. Ya, dheweke mbalekake, nanging endapan, endapan apa sing tetep ...

Mesthi, iku katon aneh nalika kepala Sberbank nemu menyang masalah pendidikan, nanging iki mung minangka akeh diwenehi minangka akeh liyane.

Nanging sampeyan duwe bukti luwih akeh manawa Gref ngerti kanthi becik apa tujuan lan tujuan pendidikan. Ora suwe kepungkur, Sberbank ngumumake acara liyane: pasuryan Forum Ekonomi Internasional St. Petersburg, sing dianakake ing sangisore patronase Sberbank, dipilih ...

Lan sapa sing kudu dadi pasuryan forum ekonomi? pasuryan enom?

Mungkin Andrei Esipenko?

Nderek Ukraina? Rong puluh taun kabodhoan Rusia
Foto: chess24.com

Wong lanang umur wolulas taun sing ngalahake juara catur donya Magnus Carlsen ing turnamen super ing Walanda? Nampa gelar grandmaster nalika umur 16 taun?

Ora, dudu pemain catur.

Mungkin ana wong saka tim fisika Rusia, sing njupuk ALL emas ing Olimpiade Sekolah Asia, teka?


Foto: MIPT

Ora, ora fisika.

Banjur, mbok menawa, matématikawan Daniil Fialkovsky? Dheweke menangake Grand Award ing kelas 11, sing diarani "Bebungah Nobel cilik" kanggo sinau babagan algoritma.


Foto: itmo.ru

Ora, dudu ahli matematika.

Oke, wis cukup. Daniil liyane diakoni minangka pasuryan forum internasional. Milokhin. Konyol prank-tiktoker. Mikir sing bisa dasi sawetara tembung menyang siji topik lan mumble menyang mikropon. Nuwun sewu, kula mboten badhe ngeposaken rai-rainanipun ing mriki. Kasunyatan dhewe cukup.

Punika piyambakipun, pahlawan jaman kita lan masa depan kita, miturut kekuwatan sing ana. Tiktoker, sing ora nguwasani kuliah kejuruan ing Orenburg.

Umumé, ora nglanggar Pak Gref, nanging cetha maca rencana Ost kanggo wengi.

Nanging yen negara butuh akeh warga sing ditipu lan manut sing mung duwe postulat minimal ing sirahe ... Apa iki ngelingake sampeyan apa wae? Ngelingake aku. Ya, Ukraina. Ana sing padha. Kaping pisanan, degradasi pendidikan, banjur substitusi nilai, banjur pangolahan alus ing gaya nasional - lan voila!


Foto: MIGnews.com

Kanthi pendidikan, kita ing urutan lengkap. Kanthi substitusi nilai uga. AT warta sing ing TV, sing ing Internet kanggo dangu ora ana crita bab eksploitasi tenaga kerja lan penghargaan kanggo pahlawan. Ana luwih akeh ruang kanggo skandal.

Aku disabetake dening bayangan dawa saka panguwasa ing topik apa iku perlu kanggo menehi ganjaran kanggo Guru Kazan sing nutupi anak karo piyambak. Mesthi, apa penghargaan kanggo guru? Nanging medali kanggo merit ing pengetan saka karya dawa lan woh kanggo rapper 23 taun lan putra part-wektu saka salah siji associates Sam iku normal. Mulane pesenan lan medali ana ing negara iki - kanggo menehi ganjaran marang wong sing mbutuhake, lan dudu wong sing pantes.

Lan guru-guru... Sing bener... Sing ngisor tangga sosial.

Ayo bali menyang sistem GE. Saben uwong nglawan sistem kasebut: bocah, wong tuwa, lan guru. Yen sampeyan yakin situs web SuperJob, sing ajeg polling pangguna babagan macem-macem topik, mula 68% wong Rusia pengin mbatalake GE. Lan yen njupuk wong tuwane mahasiswa pascasarjana, persentase luwih dhuwur: 83.

Apa sing diomongake guru? Kasunyatan yen USE mung irisan kawruh dhasar, tes kanggo literasi minimal. Lan ora ana sing dadi indikator babagan bakat lan pangembangan siswa. Skor USE sing dhuwur dudu jaminan intelijen lan pendhidhikan, sing sithik dudu bukti bodho lan ora ngerti.

Nanging negara mung butuh sistem pilihan kasebut. Akeh banget siswa sing mlebu universitas lan isih nindakake apa-apa kajaba nguwasani profesi, ditampa ing universitas. Iku kasunyatan.

Ya, mesthi, kita uga butuh wong ing spesialisasi kerja, sing dilatih ing perguruan tinggi lan sekolah teknis.

Nanging iki perlu kanggo ngunggahake prestise spesialisasi kasebut, lan ora nyuda kemungkinan mlebu universitas.

Dene pawiyatan luhur, wis ana ing ngisor plinth ing negara. Apa sing bisa dakkandhakake, kanggo ngedol ponsel utawa ngisi perjanjian kredit mikro, sampeyan kudu duwe diploma pendidikan sing luwih dhuwur.

Pengujian sing ditawakake minangka bagean saka USE mung nyoba. Lan rong taun kanggo nyiapake tes iki ora ana gunane.

Lan carane tes bisa nemtokake pangembangan lan tingkat kawruh ing kamanungsan?

Umumé, kita bisa ngomong yen skenario Ukrainia diputer ing negara kita ing jangkah cukup normal. Ya, bangga nasional lan gething kanggo tanggi wis pipis ing Ukraina, nanging aku yakin sing iki ora bakal kasus karo kita. Sawise statement menarik saka presiden babagan kasunyatan sing wong Soviet siji-handedly ngalahaké fascism, aku yakin sing ora bakal ana liyane pembangunan sajarah alternatif.

Kanggo rong puluh taun, negara wis nyoba kanggo bodho. Ora suwe, nyatane, "guru" sing sinau ing kerangka sistem GE bakal teka ing sekolah. Banjur kabeh bakal apik. Lan ora bakal ana pirembagan babagan bali menyang sistem latihan lan ujian sing beda. Guru sing wis digedhekake dening sistem GE mung ora bisa nindakake kanthi cara liya.

Kita mung kudu nyatakake yen USE durung ngrampungake tugas sing diumumake sajrone introduksi. Korupsi durung diilangi, suwalike malah ngrembaka. Pemalsuan lan distorsi durung suda. Anak tanpa hak istimewa ora nampa kaluwihan, ing nalisir, longkangan antarane sugih lan "kelas menengah" Russian mung deepened. Pendhidhikan wis dadi luwih larang, amarga tutor sing "nyiapake ujian kanthi bener" langsung dikembangake.

Lan sing paling awon yaiku kita duwe generasi sing siap percaya omong kosong saka Internet.

Umumé, kita sukses banget nguber Ukraina. Pitakonan mung, kanggo tujuan apa wong akeh sing bodho lan ora peduli karo kabeh kajaba Internet digunakake. Kita ngerti carane padha digunakake ing Ukraina. Aplikasi apa sing bakal ditemokake ing Rusia - kita bakal weruh lan aran, sing paling penting, ora ing kulit kita dhewe.

Mangkono - mbokmenawa, kita wis ngetutake kursus kasebut sajrone rong puluh taun, Rusia ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

328 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 44
    7 2021 Juni
    nggih. Nanging iki tangise wong sing nangis ing ara-ara samun.
    Kajaba iku, perlu perang ora nganggo sistem USE, nanging kanthi sistem pengajaran ing sekolah. Amarga ujian iku pucuk gunung es. Pembatalan Ujian Negara Kesatuan ora bakal nambah kawruh ....
    Yaiku (lan penulis nyathet iki) sekolah menengah Soviet sing padha dibutuhake, sing wis pirang-pirang dekade menehi warga negara sing melek.
    1. + 34
      7 2021 Juni
      Kutipan: U-58
      nggih. Nanging iki tangise wong sing nangis ing ara-ara samun.

      ya bener, lan medeni. Roma, sampeyan uga gref, sampeyan kasebut .. uga "larangan" ngancam? opo saiki para penganut "near-zero" bakal nyekel, lan kanthi umpluk ing tutuk, dheweke bakal nyalahake Romawi "kabeh-metu". sing duwe "pabrik lilin" dhewe lan bocah-bocah kasil dipasang, kanggo sing liyane "kalah" mung rereget saka ngisor kuku. lan uga ana "penyayang saluran siji", sing nganggo kaca tingal mawar, dheweke uga percaya yen kabeh apik, luwih sithik, lan bakal ana "terobosan" ... ana ... nanging ing endi? menyang jurang? lan kabeh dadi kanggo sing, abscess ripens.

      1. + 31
        7 2021 Juni
        Kasus nalika penulis, biasane banget kontroversial, setuju 100%.
        1. + 22
          7 2021 Juni
          Aku setuju karo sampeyan, Vladimir. Kasus sing arang banget nalika kabeh ana ing wektu sing padha. Inggih, meh kabeh.
          1. +2
            7 2021 Juni
            Konstantin! Ing kene sampeyan kerja ing museum lan sampeyan ngerti. Aku kerja 32 taun ing Sekolah Tinggi, 4 taun ing sekolah pedesaan lan 2 taun ing SUT, lan aku uga ngerti babagan iki. Pira taun Romawi kerja ing sekolah lan ing Sekolah Tinggi? Takon ... Banjur mikir babagan ... Ing pengadilan, informasi kabar angin ora dianggep. Nanging artikel adhedhasar informasi sekunder OK. Yen mung pas karo panemune rakyat. Lan iku, iki mratelakake panemume ... uga, ayo padha elinga Pushkin, "Boris Godunov." Apa sampeyan ngerti yen aku ora tau nulis apa-apa ing kene babagan perwira lan insinyur? digatekake? Sanajan aku uga duwe pejabat lan insinyur sing akrab. Lan padha nyritakake carane dheweke mlayu AWOL liwat pager saka sekolah, lan carane perang ... Nanging aku ora ngalami iki. Lan mulane aku ora nganggep aku duwe hak kanggo nulis babagan karya wong, sing mung dakrungu lan diwaca. Nanging saben wong sing ora kesed nulis babagan karya guru, ora nyambut gawe ing sekolah. Iku ora bener!
            1. + 36
              7 2021 Juni
              Dados kula punika dudu bab pakaryaning guru, nanging bab kawontenan ing negari, ingkang ugi botên rêmên.
              1. -10
                7 2021 Juni
                Konstantin, nanging misale jek kula sampeyan kudu nulis babagan apa sing sampeyan ngerti, lan ora saka tembung wong liya, ora saka koran, lan TV, nanging adhedhasar pengalaman pribadi lan dokumen. Ing njaba, akeh perkara sing katon, sanajan nyatane kahanan kasebut pancen kosok balene.
                1. -8
                  7 2021 Juni
                  Kutipan saka kaliber
                  Konstantin, nanging misale jek kula sampeyan kudu nulis babagan apa sing sampeyan ngerti, lan ora saka tembung wong liya, ora saka koran, lan TV, nanging adhedhasar pengalaman pribadi lan dokumen.

                  Aku setuju karo sampeyan 100%. Aku kaget dening wong sing ora duwe idea bab sawetara beluk utawa industri, nanging nulis lan malah nyoba kanggo nemtokke pendapat. Contone, kepiye sampeyan bisa nulis babagan segara lan pelaut yen sampeyan mung ndeleng segara saka pesisir.
                  1. -6
                    7 2021 Juni
                    Kutipan saka tihonmarine
                    Contone, kepiye sampeyan bisa nulis babagan segara lan pelaut yen sampeyan mung ndeleng segara saka pesisir.

                    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
                    1. + 14
                      7 2021 Juni
                      Nanging kepiye babagan akal sehat lan pengalaman kadonyan? Anake wong sing kerja keras ora bakal bisa, sanajan dheweke dadi Disraeli kaping pindho, bisa mlebu MGIMO. Iki mung mokal ing praktik, sanajan sacara teoritis kemungkinan padha.
                      1. -10
                        7 2021 Juni
                        Nanging kepiye babagan akal sehat lan pengalaman kadonyan? Anake wong sing kerja keras ora bakal bisa, sanajan dheweke dadi Disraeli kaping pindho, bisa mlebu MGIMO. Iki mung mokal ing praktik, sanajan sacara teoritis kemungkinan padha.

                        Mung kanthi USE, iki bisa ditindakake.
                        Lan mung wong sugih sing berjuang kanggo ngilangi ujian.
                      2. -44
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka Ezoterik
                        Anake wong sing kerja keras, sanajan dadi Disraeli sing nomer loro, ora bakal bisa mlebu MGIMO

                        Napa dheweke dibutuhake ing kana? Anake diplomat uwis ROTASI ING LINGKUNGAN IKI wiwit cilik, dheweke wis SEPARUH SIAP kanggo PEKERJAAN INI. Lan anake wong sing kerja keras isih kudu diwulang nganggo lading lan garpu!
                      3. + 44
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Anake diplomat uwis ROTASI ING LINGKUNGAN IKI wiwit cilik, dheweke wis SEPARUH SIAP kanggo PEKERJAAN INI.

                        Lan putra jendral wis dadi tentara wiwit cilik. Anake sopir ngerti mobil. Apa wektu kanggo ngenalake masyarakat kasta?
                        Miturut cara. Taileran padha, miturut logika sampeyan, kudu waved saber ing serangan, Golda Meir, sing dibangun diplomasi Israel meh saka ngeruk - carpentry, Disraeli nulis novel. Aku pengin krungu bab "turunan" diplomat "dilatih saka kanak-kanak" lan kalebu ing antarane wong gedhe. Lan banjur laku nuduhake yen iku mung ing wong sing, biasane, alam liyane. Lan ngluwihi mediocrity werna abu-abu, nanging ditempelake ing panggonan kang anget, padha arang maju. ya
                      4. -26
                        7 2021 Juni
                        Lha, aku dhewe kenal karo bocah lanang ing sekolah, anake petugas. Dudu jenderal... Nanging saiki wis dadi jenderal. Saiki nampa parade ing Red Square. Ibuku minangka calon ilmu sejarah, profesor madya. Nggoleki dheweke, aku duwe ide sing apik babagan kepiye dadi Ph.D. lan apa sing kudu ditindakake. Lan dadi! Alam wis ora ngaso. Wiwit cilik, putriku ngerti carane sinau ing sekolah pascasarjana, kanggo lulus minimal. Lan dheweke uga dadi Ph.D. Lan alam ora ngaso ... Dadi "latihan" beda.
                      5. + 26
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Dadi "latihan" beda.

                        Praktek sampeyan mung mbuktekake manawa anak sampeyan bisa dadi calon ilmu sejarah kanthi bantuan sampeyan. Lan ora ana maneh. Miturut cara, pinten bakat kang wis ing wilayah iki pitakonan menarik banget.
                      6. -20
                        7 2021 Juni
                        Maca buku lan artikel dheweke ing E-lab ing Internet, yen sampeyan ngerti apa iku ... Nanging mung yen anak ... k, sampeyan ora bisa sijine apa-apa ing sirahe!
                      7. + 13
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Waca buku lan artikel dheweke ing E-lab ing Internet, yen sampeyan ngerti apa iku ...

                        Ora, aku ora ngerti. Aku ngerti sledgehammer, linggis, kunci. E-lab aku ora ngerti. Soko glamor.
                        Kutipan saka kaliber
                        Nanging mung yen bocah ... k, sampeyan ora bisa nyelehake apa-apa ing sirahe!

                        Ya, Shpakovsky dudu Makarenko. Mesthi ora Makarenko. Kakehan atos.
                      8. -16
                        7 2021 Juni
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Soko glamor.

                        Iki sampeyan kabeh babagan, Makar .. Aku ora maca, nanging ... sing utama yaiku ngomong sing ngremehake! elibrary.ru minangka perpustakaan elektronik ilmiah. Ora ana glamor! Nanging, d ... ki uga!
                      9. +8
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        elibrary.ru minangka perpustakaan elektronik ilmiah.

                        Saiki aku bakal ngerti, kanthi usaha sampeyan.
                        Kutipan saka kaliber
                        Ora ana glamor! Nanging, d ... ki uga!

                        Iku sedhih. Endi saiki tanpa PR lan glamor. Apa kowe ora ngerti.
                      10. -10
                        7 2021 Juni
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Endi saiki tanpa PR lan glamor.

                        Ya, ana ngendi lan akeh ... ing cabang sabanjure artikelku babagan senapan Browning. Ora glamor, ora PR ... lan ora ana, wong maca, malah ana sing seneng.
                      11. +5
                        7 2021 Juni
                        Tembung kunci ing kene yaiku sawetara.
                      12. -12
                        7 2021 Juni
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Tembung kunci ing kene yaiku sawetara.

                        Iku aku, kanggo bungahaken sawetara wong cicit-minded, dadi andhap asor! Nyatane, nomer kasebut ngluwihi ndhuwur. Apa sing gampang dideleng kanthi ndeleng kepiye rating mundhak. Kenging punapa?
                      13. + 12
                        7 2021 Juni
                        Ya, nanging Ksenia Anatolyevna Sobchak, umpamane, dikenal kabeh wong, lan Vyacheslav Olegovich Shpakovsky mung, ing dasare, prajurit kursi saka situs web VO. Senajan aku mesthi iri.
                      14. -2
                        7 2021 Juni
                        Wiwit taun 1987, buku-bukuku ing USSR nganti 91 diterbitake ing sirkulasi 100 lan adol ing rong minggu. Ora ana SYUT, utawa perpustakaan bocah, ing ngendi wae. Sobchak malah ora bisa ngimpi popularitas kuwi. Nah, buku-buku ing Osprey lan Dream diwaca lan diwaca ing Kulon.. wah... akeh banget. Iku sampeyan, dear, kajaba VO sampeyan ora maca apa-apa lan E-lab "glamor" kanggo sampeyan. Lan ana uga iki:
                        https://правдинформ.рф/modules.php?name=Laid&keyw=Вячеслав%20Шпаковский
                        http://ru-an.info/author.php?rid=3863
                        http://alternathistory.com/tag/vyacheslav-shpakovskij/
                        https://www.pravda.ru/author/shpakovskijj_vjacheslav/
                        https://oko-planet.su/history/historydiscussions/451543-istoriya-o-kamne.html
                        https://www.popmech.ru/author/vyacheslav-shpakovskiy/
                        https://naukatehnika.com/files/vse_zhurnaly/2020/12.20/NiT-12.20.pdf
                        Kesel malah loncat-loncat, apa maneh maca! Lan ora mung kuwi. Aku mung kesed kanggo ndeleng ...
                      15. +5
                        7 2021 Juni
                        Aku menehi sampeyan plus. Sayange, buku sampeyan ora ana ing perpustakaanku. Kanggo isin, aku kudu ngakoni. Nanging aku ngarep-arep ing sawijining dina aku bakal entuk PSS Shpakovsky V.O. kanggo autograph pribadi saka klasik.
                      16. -5
                        7 2021 Juni
                        Lha aku ora iso ngetung PSS. Ana buku teks sing didol babagan PR lan manajemen pendapat umum. Ana e-buku babagan penulis sumber. dina iki, nanging sampeyan ora bisa nulis autograph ing wong. Saiki aku ngenteni keputusan saka telung penerbit sekaligus. Covid wis rampung lan buku wiwit dicithak. Kontrak kanggo telung buku kudu ditandatangani, nanging kapan lan apa ... sing ngerti. Nanging yen ana apa-apa, sampeyan bakal ngerti, nulis kanggo kula lan aku mung bakal pleased kanggo ngirim buku kuwi.
                      17. +1
                        7 2021 Juni
                        Babagan glamor lan bodho ..... ana kritéria lan standar apa? Sapa sing bakal nemtokake iki?
                      18. + 14
                        8 2021 Juni
                        Ora sithik minus kanggo Pak Shpakovsky minangka akibat saka pernyataan sing ora sukses babagan putrane pekerja keras lan putrane diplomat, kanthi upaya kanggo mbela jabatane. Saka sudut pandang wong Soviet, ora bisa ditampa. Antiligence lan tansah ing Uni
                        nyoba kanggo tetep eksklusivitas dheweke, nanging padha sijine dheweke ing panggonan dheweke kanthi jelas nyatakake yen sampeyan kanca ilmuwan mung ngawula proletariat. Iku lan ilang. Dheweke, sedulur-sedulur sing banter, nyumbang kanthi cara sing ora cilik kanggo ngrusak kediktatoran proletariat sing padha. Lan saiki ngadeg kanggo bali saka masyarakat kasta, kaya ing Republik Ingushetia. Nanging, iki minangka langkah menyang jurang, Pak Ph.D. Saka sudut pandang akal sehat, sing paling penting ing masyarakat yaiku sing nggawe produk, lan dudu sing ngedol utawa nulis.
                      19. -7
                        8 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Saka sudut pandang wong Soviet, ora bisa ditampa.

                        Lan sing paling ora kuwatir. Kanggo minus, nomer kasebut uga ditampa, uga plus. Loro-lorone iki minangka klik. Lan nambah daya tarik investasi situs kasebut!
                      20. +5
                        9 2021 Juni
                        Iki nggambarake sikap anggota forum kanthi pribadi marang sampeyan lan pernyataan sampeyan.
                      21. -2
                        9 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Iki nggambarake sikap anggota forum kanthi pribadi marang sampeyan lan pernyataan sampeyan.

                        Ora kabeh, nanging sawetara, sing panemune ora penting lan ora penting. Nalika padha ngomong: "Sapa sing hakim?"
                      22. +3
                        9 2021 Juni
                        Angkuh dhiri luwih dhuwur tinimbang Puncak Komunisme. Ora ana apa-apa, urip bakal ndandani am
                      23. -2
                        10 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Ora ana apa-apa, urip bakal ndandani

                        Ora bakal nggawe! Kajaba iku, sapa sing bakal ndandani? Scoopers enom saka konvoi limbah? Pangarep-arep sayang. Pangarep-arep, sanadyan kosong, iku kabeh sing isih!
                      24. Komentar wis dibusak.
                      25. -9
                        8 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        dudu sing ngedol

                        Gudang sampeyan kebak produk. Ora ana sing tuku. Ora ana salesman sing apik. Lan nafig sampeyan ngalahake dheweke? Mikir padha ora ana! Wong-wong padha menyang TPS... Ora ngerti sapa sing kudu dipilih. Mung siji artikel isi sing dibutuhake ditulis lan siji kanggo kang ditulis menang. Lan sampeyan "nggawe produk" kanggo kula.
                      26. +5
                        9 2021 Juni
                        Iki cara kerjane jagad borjuis sampeyan. Lan ing sosialis sing direncanakake ora ana overstocking. Carane akeh padha diprodhuksi, supaya akeh padha mangan. Penjual kasebut ora bakal dibutuhake nalika ana keluwihan adhedhasar kemajuan ilmiah lan teknis. Iki diarani komunisme.
                        Argumentasi sampeyan ora mung babagan apa wae, Pak ilmuwan. Argumentasi lemah kanggo wong sing nulis buku. Amarga ing ngarep ana margin lan pengayaan pribadi, sing tabu ing masyarakat sing padha.
                        Pemilu sampeyan minangka fiksi lengkap, kayata sampeyan nggawe macem-macem teknologi kanggo ngatur generasi sing wis dicuci otak, sanajan akhir-akhir iki ora ana gunane. Ing Federasi Rusia borjuis, "asil" mung diumumake, kok ngetung apa wae.
                        Wektu bakal teka lan kita bakal nulis maneh pendapat kanggo sampeyan. Sabanjure, tank kita bakal ana ing jembatan ing ngarep Gedung Putih, sing ing 93 mung mbantu sampeyan ngrebut kekuwatan.
                      27. -5
                        9 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Lan ing sosialis sing direncanakake ora ana overstocking.

                        Dadi ora ana produk uga. "Ijo dawa lan mambu kaya sosis" - Aku ora teka karo. Sing ora ana bubuk waos, banjur tempel, banjur sprei. Mobil ing siji lan dening janjian, Furnitur (apik) mung kanggo para veteran perang lan kanggo "paw", sepatu mung apik ing Jadran, sandhangan modern - Leipzig lan Polandia fashion ... Apa jenis overstocking ana ...
                      28. +4
                        9 2021 Juni
                        Lan kabeh sing ana ing weteng diukur kanthi kepenak. Sing dadi masalah karo persepsi masyarakat, wong sing kerja duwe hak luwih akeh tinimbang abdine.
                        Aku ora peduli babagan sandhangan sing modis, nanging mobil bisa disewa, kenapa sirah iki dibutuhake. Lan sosialisme Brezhnev akeh masalah ora amarga sosialisme. Ing prinsip, para pinituwa digawa menyang papan sing salah nalika pertengahan 70-an. Utas wis ilang. Stalin minangka fenomena unik kanggo pirang-pirang abad, sampeyan ora bisa entuk cukup.
                      29. -6
                        9 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Wektu bakal teka lan kita bakal nulis maneh pendapat kanggo sampeyan. Sabanjure, tank kita bakal ana ing jembatan ing ngarep Gedung Putih, sing ing 93 mung mbantu sampeyan ngrebut kekuwatan.

                        Ngamuk karo wedi! ... Aku arep menyang barikade lan mimpin ...
                      30. +3
                        9 2021 Juni
                        Iku mengko. Wong, aku ora pengin peluru lan 125 mm BO nembak maneh. Nanging kabeh dadi bunder lengkap. Ora ana wong siji-sijia sing bisa ngungkuli wong liya. Wiwitan witjaksono lan mbuktekaken, karo apa miturut aturan. Iki minangka keadilan paling dhuwur ing masyarakat sing padha.
                      31. -2
                        10 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Wiwitan witjaksono lan mbuktekaken, karo apa miturut aturan. Iki minangka keadilan paling dhuwur ing masyarakat sing padha.

                        Iki sing sampeyan tulis kanthi bener. Aku duwe 48 buku ing USSR, Federasi Rusia, Inggris, Jerman, Singapura lan akeh luwih saka 2000 artikel ing USSR, Federasi Rusia, Inggris, Australia, Bulgaria, Spanyol, Republik Ceko, Ukraina, USA, Japan. Sampeyan duwe pinten?
                      32. +2
                        10 2021 Juni
                        Buku sampeyan, miturut panemu sing disuarakake ing kene, mbebayani banget kanggo kepentingan kelas pekerja. Lan aja nganti kesasar. Aku duwe kapentingan dhewe lan wani mikir prestasi.
                        Ing Uni, apa mutiara sampeyan wiwit diterbitake miturut label Yudas? Meh sadurunge.
                        Aku umume kaget dening reaksi entheng kuwi, comrades kanggo usulan-usulan kuwi kanggo nglengkapi gesang kita. Iki wis ngluwihi watesan, padha wis stratified masyarakat karo kapitalisme, saiki sampeyan ngusulake kanggo drive menyang feodalisme ing umum.
                        Putus, sampeyan ora bisa mbalikke wektu. Sanajan sampeyan mbuwang satus ton kertas, masyarakat ora bakal nampa keluwihan kasebut. Sampeyan ora bakal bisa ngganggu wong nganti kaya ngono.
                      33. 0
                        10 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Buku sampeyan, miturut panemu sing disuarakake ing kene, mbebayani banget kanggo kepentingan kelas pekerja.

                        Aku durung maca, nanging aku ngukum, ya. Oh, Alexander, Alexander. Nulis iki ing jaman Internet ora ngurmati awake dhewe. Banjur sampeyan isih mikir kenapa aku ngremehake akeh komentator. Contone, aku ora bakal guess, nanging pisanan aku bakal katon ing Internet, maca review, lan mung banjur ... Lan supaya sampeyan mlebu stupidity dhewe. Mung lan kabeh.
                      34. +2
                        10 2021 Juni
                        Ora ono. Mratelakake panemume ing forum iki cukup kanggo aku ngerti sapa sing aku sesambungan. Ayo padha nyinaoni tulisane mungsuh, ayo padha.
                        Yen wis tekan wektune, aku iki prajurit prasaja, tugasku mung nglakoni.
                      35. 0
                        14 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Aku iki prajurit prasaja, tugasku kanggo nindakake.

                        Iku cetha sing padha ngomong bab wong-wong kuwi: Lan aku uga mangan ana. Yaiku, sampeyan malah ora ngerti carane nggunakake Internet. Senajan ana cukup pikiran kanggo VO. Nanging langkah ngiwa - nengen - upaya kanggo uwal saka kabodhoan ortodoks. Inggih, pribadi, iku mung nggawe aku seneng. Sing luwih kenthel suket, luwih gampang kanggo mowing. Lan "prasaja" kuwi luwih gampang kanggo ngatur.
                        Kutipan: Essex62
                        Ayo padha nyinaoni tulisane mungsuh, ayo padha.

                        Sinau! Sawetara generasi bocah-bocah Soviet lan Rusia wis diwasa lan ditampa kanthi apik!
                      36. -1
                        14 2021 Juni
                        Ketoke, bocah-bocah Soviet sing sampeyan racuni, dheweke mbanting borjuis ing gulu kita. Aku maca akeh lan seneng. Nanging kanggo ngrusak syaraf, yen ora bisa nyedhaki penulis kasebut, kanggo obrolan sing tulus, matur nuwun.
                        Wigati sing tipis kanggo ngatur aku, lan kasunyatan sing sampeyan radish, sampeyan ngarani bodho ortodoks, iku kapercayan saka Bolshevik-komunis. Ya, ora cocog karo istilah kasebut.
                        Kanggo piket tanpa guna iki kita mateni, ora ana gunane. Nalika antiligence dadi pribadi, tegese ora ana argumentasi marang logika lan kapercayan. Kene cara liyane dibutuhake. am
                      37. 0
                        14 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        kapercayan saka komunis Bolshevik.

                        Aku uga bakal nambah - wong bodho lengkap, amarga mung wong sing seneng guess, "judging dening ..." tinimbang ngeklik "kabeh buku Shpakovsky" ing kuesioner lan nemokake iku angel kanggo racun wong karo wong eling. Lan ngatur wong kaya sampeyan gampang banget. Aku ing karya, aku nulis kanggo sampeyan "marang wol", lan sampeyan mangsuli, nesu, amarga wis tekan "sampeyan" lan lobak. Lan saka wong kaya sampeyan, mung siji sing dibutuhake: klik lan komentar. Babagan apa, ora masalah! Penting sampeyan dipimpin lan nindakake. Lan padha bisa didol. Lan iki nambah daya tarik investasi situs lan penghasilan penulis. Dadi kita duwe penghasilan sing paling bodho. Lan sampeyan ... ngrusak saraf sampeyan.
                      38. -2
                        14 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        kita bourgeoisie sak gulu lan mbanting

                        Elinga: bakal ana sapi sing kerja, lan mesthi ana wong sing bakal nyopir! Wong pinter ora bakal setuju, padha mikir, padha maca buku cocok "mungsuh", lan ora mung "kita dhewe". Nanging iki ora kasedhiya kanggo dheweke ... Ah ... wong gemblung ora butuh piso ...
                      39. 0
                        15 2021 Juni
                        Wangsulan pungkasan. Lobak mabur bali.
                        Nah, apa sing bisa dakkandhakake, mungsuh.
                        Aku maca macem-macem, aku ora bakal duwe sampeyan. Iku njijiki. Lan aku ora nesu babar pisan, kok tiba-tiba?
                        Apa situs kita ana khusus kanggo wates para pangripta? Lan kayane aku ngganti pandangan lan nambah kawruh babagan Angkatan Bersenjata, peralatan militer, senjata lan operasi militer.
                        Eka sampeyan, mungsuh kabeh anggota forum nulis mudhun chokh ing ngatur.
                      40. 0
                        15 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Aku maca macem-macem, aku ora bakal duwe sampeyan. Iku njijiki.

                        Mung wong bodho sing bisa nulis kaya iki, nanging kaya mangkene:
                        Kutipan: Essex62
                        Lan kayane aku ngganti pandangan lan nambah kawruh babagan Angkatan Bersenjata, peralatan militer, senjata lan operasi militer.

                        Nanging aku ora ngerti wangkalmu. Apa sampeyan ora krungu apa-apa babagan majalahku lan babagan peran sing dimainake ing "ngelengkapi kawruh babagan Angkatan Bersenjata, peralatan militer senjata." Apa sampeyan ora maca artikel ing "Teknologi lan Persenjataan", "Ilmu lan Teknologi", "Kawruh Militer" ... Lan apa sampeyan maca ing komentar ing kene ing VO review wong sing nasibe ditemtokake dening bukuku? lan majalah iki? Sampeyan nggawe prajurit ala, sampeyan ngerti. Iki gampang dikalahake. Prajurit sing apik kudu waspada, penasaran, nggatekake kabeh kabecikan sing diduweni mungsuh lan uga ala. Lan sampeyan nutup mripat kanggo loro. Sampeyan ora bisa nindakake kanthi cara iki! Kanthi "kanca" kaya sampeyan, mantan scoop ora perlu mungsuh. Dheweke mesthine ambruk lan ambruk. Miturut cara, hitung jumlah komentar sing wis ditulis mung saka kirimanku lan deleng jumlah klik lan komentar sing wis dikirim kanggo artikel iki. Apik! Nalika padha ngomong: saka wedhus ireng malah tuft saka wool!
                      41. +2
                        13 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Aku duwe 48 buku ing USSR, Federasi Rusia, Inggris, Jerman, Singapura lan akeh luwih saka 2000 artikel ing USSR, Federasi Rusia, Inggris, Australia, Bulgaria, Spanyol, Republik Ceko, Ukraina, USA, Japan. Sampeyan duwe pinten?
                        Darya Dontsova duwe luwih saka satus buku sing diterbitake. Nanging apa worth nyebutake nilai seni sing sejatine?! lol
                      42. -2
                        14 2021 Juni
                        Kutipan saka Greenwood.
                        Darya Dontsova duwe luwih saka satus buku sing diterbitake. Nanging apa worth nyebutake nilai seni sing sejatine?!

                        Peramal liyane! Lan sampeyan ora guess, nanging mbukak Internet ...
                      43. -5
                        9 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Iki diarani komunisme.

                        Lelucon paling cendhak ing USSR.
                      44. -9
                        7 2021 Juni
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Mesthi ora Makarenko. Kakehan atos.

                        Nanging dheweke ora ngalahake murid-murid ing pasuryan!
                      45. +4
                        7 2021 Juni
                        Lan ora perlu. Dheweke dhewe bakal mati amarga alkohol lan kesadaran babagan ora pentinge dhewe. Dadi untermensch wong!
                      46. +5
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Nanging dheweke ora ngalahake murid-murid ing pasuryan!

                        Anak bisa lara tanpa. Wong sing ngremehake pamaca, kanthi definisi, ora bisa tresna marang anak wong liya. Apa sing bisa diwulangake marang bocah sing ora bisa nyekel piso lan garpu?
                      47. -9
                        8 2021 Juni
                        Apa sebabe aku kudu tresna marang anak wong liya? Aku nulis buku sing apik kanggo dheweke! Lan padha ... sinau saka wong-wong mau!
                      48. +4
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Apa sebabe aku kudu tresna marang anak wong liya? Aku nulis buku sing apik kanggo dheweke! Lan padha ... sinau saka wong-wong mau!

                        Sampeyan ora ngerti.
                      49. -7
                        8 2021 Juni
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Sampeyan ora ngerti.

                        Lan ora perlu! Wangsulan: Bab ingkang utama iku aku nulis kanggo wong-wong mau, lan padha maca. Lan padha tresna iku!
                      50. + 16
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Lha, aku dhewe kenal karo bocah lanang ing sekolah, anake petugas. Dudu jenderal... Nanging saiki wis dadi jenderal.

                        Yaiku, sampeyan ora bisa ngonfirmasi tembung sampeyan yen anak-anak diplomat, produk semi-rampung siap kanggo diplomat sing luar biasa, kanthi conto?
                        Miturut cara. Ana uga akeh conto pejuang khas distrik militèr Arbat sing tuwuh saka putra jenderal, sing malah ora pantes dicedhak karo tentara. Mulane, ayo isih njupuk ora rata-rata, nanging yaiku ilmuwan sing pinunjul, prajurit militer, lan politikus. Wong-wong sing mindhah negara maju, lan ora ana, apa sing digawe dening leluhure. Lacak asal-usule, lan gawe kesimpulan. Apa apik kanggo nyurung anak kanthi warisan, utawa ala. ya? Inggih, coba gawe serep sudut pandang sampeyan kanthi fakta.
                        Kutipan saka kaliber
                        Dadi "latihan" beda.

                        Inggih, inggih. macem-macem. Yen pendekatan karo pitungan asal saka greats ora cocog, banjur .... We njupuk negara, ora kulawarga, minangka unit ukuran, lan kita mbuktekaken kasus dening laku sing banget. Amarga sampeyan posisi dhewe minangka sejarawan profesional, ora bakal angel kanggo menehi conto sukses, ing wayahe, masyarakat karo kelas ketat utawa divisi kasta. ya
                      51. -9
                        7 2021 Juni
                        Quote: Lannan Shi
                        masyarakat kanthi wilayah kaku utawa divisi kasta.

                        Britannia!
                      52. + 10
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Britannia!

                        Em. Nanging ora bakal angel ngerti apa sejatine properti Inggris? Dadi, informasi kanggo. Ing pamaréntahan Inggris pungkasan, ana 2 kaping luwih Afrika Afrika lan liyane rada non-Eropa saka judhul. ngguyu
                        Miturut cara. Malah kanca-kanca, kanggo sawetara wektu saiki, luwih kaya gelar - warga kehormatan tinimbang estate. Kanggo penghargaan, kanca sing ora duwe warisan, 2.5 kaping luwih saka warisan. Lan penghargaan kasebut bisa uga dadi putu saka count, malah saluran pembuangan turun temurun, malah wong Inggris asli, malah Eskimo, sing utama yaiku anané merit. Lan maneh kanthi cara. 100% judhul, ing pamaréntahan, kaya sing, premium ngguyu
                        Ya, lan banget gadhahanipun malah kanggo counts, malah kanggo marquis, menehi akeh kurang saka ukuran akun pribadi. Njupuk sopir pribadi - baronet, utawa esquire ana, luwih masalah rega, lan kesehatan mental, tinimbang masalah nyata. Lan apa sejatine kelas masyarakat?
                      53. -11
                        7 2021 Juni
                        Quote: Lannan Shi
                        Lan apa sejatine kelas masyarakat?

                        Ing estate. Lan mung ora ana gunane yen aku nerangake kanthi luwih rinci. Ora perlu paragraf ing kene. Mung njupuk kanggo diwenehake.
                      54. + 15
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Ing estate.

                        Sampeyan bisa narik manuk hantu saka kelas, ing globe saka sembarang pangkat. Banjur kita duwe masyarakat kelas liwat lan liwat. Estate warga kehormatan saka desa Neurozhaevka, Estate saka anggota masyarakat alkohol anonim, Estate saka turun temurun bek birches saka berang-berang.
                        Ing kasunyatan, estate minangka klompok sosial sing beda status legal saka wong liya, lan mindhah hak / kewajiban kanthi warisan. Ya, tuduhake pengasingan hukum kasebut ing Inggris. Ya.
                        Intine yaiku kasunyatane, kelas lan pati masyarakat minangka sinonim, diwujudake sanajan liwat lan liwat Inggris konservatif. Lan sanajan alon-alon, nanging banget metodis, nyingkirake. Nanging sakperangan alesan, views lan adat saka Abad Pertengahan luwih tresna sampeyan.
                        Ing kumis kasebut. Amarga aku kesel. ya
                      55. -6
                        7 2021 Juni
                        Quote: Lannan Shi
                        Lan sanajan alon-alon, nanging banget metodis, nyingkirake.

                        Iki proses, ora diwenehi. Lan prosese alon banget. Lan iki mung pendapat sampeyan. Ana sawetara materi sing menarik ing kene, "Iku sing sampeyan ora pengin ngerti babagan Inggris." Maca ing wektu luang.
                      56. +7
                        8 2021 Juni
                        "Apa Sampeyan Ora Pengin Ngerti babagan Inggris"
                        Fuflo wis rampung.
                        Lan iki mung pendapat sampeyan.
                        Lan mine uga, dening cara.
                      57. -3
                        7 2021 Juni
                        Quote: Lannan Shi
                        Ya, tuduhake pengasingan hukum kasebut ing Inggris.

                        Rong ukara ora cukup. Kita butuh materi kanthi tautan sing bisa diverifikasi (ora kaya iki, ta?), Kanthi conto, menarik. Siapke kuwi lan nulis cilik kanggo luwih saka siji. Lan ora malah siji minggu. Nanging topik dhewe menarik. Aku bakal mikir babagan cara paling apik kanggo nampilake.
                      58. -2
                        8 2021 Juni
                        Quote: Lannan Shi
                        Ana uga akeh conto pejuang khas distrik militèr Arbat sing tuwuh saka putra jenderal, sing malah ora pantes dicedhak karo tentara.

                        Delengen saka kapentingan - carane akeh putra jenderal mati ing Chechnya. Dhaptar cukup gedhe lan nyengsemaken. Aku kaget nalika iku gedhene.
                      59. 0
                        10 2021 Juni
                        Kutipan: my 1970
                        pinten putra jendral ingkang tilar donya ing Chechnya.

                        Anak-anak mati, sampeyan bisa ngomong malah jenderal Soviet. Yen perang saiki, putra-putra iki bakal luwih sithik.
                      60. 0
                        11 2021 Juni
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Kutipan: my 1970
                        pinten putra jendral ingkang tilar donya ing Chechnya.

                        Anak-anak mati, sampeyan bisa ngomong malah jenderal Soviet. Yen perang saiki, putra-putra iki bakal luwih sithik.

                        Iku- asumsi.Ana perang - kita bakal weruh, ora bakal ana - iku bakal tetep unfounded ....
                      61. +6
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        wilayah. Ibuku minangka calon ilmu sejarah, profesor madya. Nggoleki dheweke, aku duwe ide sing apik babagan kepiye dadi Ph.D. lan apa sing kudu ditindakake. Lan dadi!

                        Dadi, aku ora mbantah. Pitakonan mung carane?
                        Ing rumah sakit, ana 4 dokter bedah ing departemen bedah. Nanging kabeh wong nyoba kanggo njaluk siji. Aku ora nemoni dheweke, nanging dheweke sing nylametake aku, sawise operasi, sing uga ditindakake dening ahli bedah.
                        Gak usah ngetok-ngetok dodo, elek.
                      62. -1
                        8 2021 Juni
                        Mangkene carane!https://pravdininform.rf/modules.php?name=Laid&keyw=Vyacheslav%20Shpakovsky
                        http://ru-an.info/author.php?rid=3863
                        http://alternathistory.com/tag/vyacheslav-shpakovskij/
                        https://www.pravda.ru/author/shpakovskijj_vjacheslav/
                        https://oko-planet.su/history/historydiscussions/451543-istoriya-o-kamne.html
                        https://www.popmech.ru/author/vyacheslav-shpakovskiy/
                        https://naukatehnika.com/files/vse_zhurnaly/2020/12.20/NiT-12.20.pdf
                        Sampeyan bisa nerusake yen sampeyan pengin ...
                      63. +2
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Sampeyan bisa nerusake yen sampeyan pengin ...

                        Ora worth iku. Kowe kelingan mbah Aesop?
                        = Si rubah nyelaki singa wadon amarga mung nglairake anak siji. Singa wadon mangsuli: "Siji, nanging singa!" =
                      64. -4
                        8 2021 Juni
                        Aesop nulis akeh. Contone, ing kene: "Anggur ijo." Kajaba iku, ing sawetara "singa" ora situs siji bakal tahan suwe. Pira sing wis katon ing kene?
                      65. +1
                        8 2021 Juni
                        Dideleng saka komentar sampeyan, alam wis ngaso sampeyan. Calon, mahasiswa pascasarjana, lan liya-liyane ora ana gunane. Kakangku loro iku mahasiswa diploma abang, lulusan MPEI, KTNy. Dadi apa? Lan ora ana apa-apa! Asilé nol - padha kerja ing dodolan, ilmu mung mbayar ndhuwur, sing ngisor entuk dhuwit.
                      66. -3
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka Timon2155
                        kerja ing dodolan, ilmu mung mbayar ndhuwur, ngisor entuk dhuwit.

                        Ngapunten, Timur. Aku ora duwe...
                      67. +2
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka Timon2155
                        Kakangku loro lulusan abang,

                        Ing bapak ing PMK (1970-an!!!!!!) loro mahasiswa diploma abang kasebut kerja dadi operator buldoser / scraper ...
                        Siji ngomong - "Apa aku insinyur lara kanggo 180 rubel kanggo bisa kerja ??? Aku luwih apik ing kene kanggo 300 lan ora ana sing gemeter"
                      68. +3
                        8 2021 Juni
                        Quote: Lannan Shi
                        Lan putra jendral wis dadi tentara wiwit cilik. Anake sopir ngerti mobil. Apa wektu kanggo ngenalake masyarakat kasta?

                        Quote: Lannan Shi
                        Lan putra jendral wis dadi tentara wiwit cilik. Anake sopir ngerti mobil. Apa wektu kanggo ngenalake masyarakat kasta?

                        Inggih, kasta lan elitisme tindak sawise pati Stalin. Kaya narik pemicu. Diwiwiti karo aktor, penulis lagu. Aku durung krungu babagan astronot.
                      69. + 22
                        7 2021 Juni
                        Lha kowe kok mamang-mamang karo anake pegawe prasaja, apa dudu wong, apa pancen cacat?
                      70. -22
                        7 2021 Juni
                        Kutipan: Andrey VOV
                        Lha kowe kok mamang-mamang karo anake pegawe prasaja, apa dudu wong, apa pancen cacat?

                        Lan kenapa sampeyan tansah fokus ing rarities? Ana kacilakan, ya, nanging aturan umum nglawan.
                      71. +6
                        7 2021 Juni
                        Pitakonan babagan nilai profesi tartamtu ing masyarakat. Aku ora kaya Solzhenitsyn, nanging dheweke ngeweruhi siji bab manawa. Ing kemah, nilai profesi ganti persis sebaliknya. Lan yen sampeyan, contone, filsuf, lan liyane kaya wong, banjur loro saka Pick ing tangan lan ora kesempatan khayalan kanggo "menehi Oak" kanggo sasi, boten cemlorot ing wong umum.
                        Nanging yen sampeyan tukang kayu, tukang jahit, tukang sepatu, dhokter - kabeh iku sebaliknya.
                      72. -18
                        7 2021 Juni
                        Kutipan: Andrey VOV
                        Lha kowe kok mamang-mamang karo anake pegawe prasaja, apa dudu wong, apa pancen cacat?

                        Dheweke tansaya munggah ing Proletarskaya Street antarane anak buruh. Marang kula carane padha urip saka 1959 kanggo 1968? Aku wis ngomong kene ... Nanging aku bisa mbaleni ...
                      73. + 11
                        7 2021 Juni
                        Lan kenapa aku kudu ngomong iki .. Aku dhewe tansaya gedhe ing desa Gorky ing kutha Khabarovsk, sapa sing ana ngerti apa jenis distrik lan carane iku ana, apa sing diarani langka, iku normal ana ... Aku ora setuju karo divisi sampeyan dadi dheweke, top, buruh lan elit liyane
                      74. -22
                        7 2021 Juni
                        Iki dudu divisiku, Andrei. Iki minangka sosiologi dhasar. Waca maneh Orwell's 1984, banjur buku teks sosiologi modern ... Ana disertasi babagan topik elit lan kontra elit ... Kabeh ana ing Web. Delengen.
                      75. + 10
                        7 2021 Juni
                        Aku maca, aja kuwatir. Ora ana siji sing duwe loro pendidikan sing luwih dhuwur ...
                      76. -13
                        7 2021 Juni
                        Apa sampeyan mikir yen aku kuwatir? Mung sampeyan kanca anonim lan aku ora ngerti apa-apa bab sampeyan. Sampeyan kudu nulis kanthi loman. Komentator Makar ora ngerti apa iku E-lab... Piye carane aku kudu ngerti babagan loro sing luwih dhuwur sampeyan.
                      77. +3
                        7 2021 Juni
                        Fakultas Sejarah dan Hukum Institut Kementrian Dalam Negeri
                      78. -13
                        7 2021 Juni
                        Banjur aneh ... aneh yen sampeyan dipandu dening pengecualian lan nganggep minangka aturan. Ing kasunyatan, iku cara liyane watara. Nanging, bisa uga ing desa sampeyan kabeh kaya ngono. Nanging ing dalanku beda ...
                      79. +4
                        7 2021 Juni
                        Lan sampeyan ora ngidini kahanan. Nalika jumlah pangecualian wiwit jumlah massa kritis tartamtu, kang dadi aturan?
                      80. -2
                        7 2021 Juni
                        Aku ngakoni. Ana akeh pangecualian kanggo aturan kesejahteraan universal ing taun 1991, lan sampeyan ngerti kepiye pertumbuhane total. Nanging kita ngomong babagan conto tartamtu - sampeyan lan aku. Napa sampeyan luwih dominan tinimbang aku?
                      81. +4
                        7 2021 Juni
                        Nanging aku ora ngaku yen contoku luwih apik tinimbang sampeyan, utawa, kaya sing sampeyan ujar, dominan
                      82. + 22
                        7 2021 Juni
                        Nalika sampeyan rampung shift ing toko panas, sampeyan ora bakal pindhah menyang pusat fitness, lan sampeyan ora bakal pirembagan bab manfaat saka geguritan "Eugene Onegin". Ana bakal nyeret sikil mulih. Mulane, liyane iku unpretentious - Fry kebabs, lan jujur, ngombe ing alam.
                        Nanging wong-wong mau sing menehi wong liya kesempatan kanggo "ngorbit" ing lingkungan sing luwih dhuwur, amarga wong-wong mau sing nglebur logam, nyebar sawah, ngresiki saluran pembuangan, lan nyapu lurung-lurung. Gampang urip tanpa sejarawan, pujangga, buffoons - seniman, nanging tanpa wong kerja ora mungkin.
                        Ayo kula philosophize padha sethitik, amarga saiki aku rampung setuju karo ing ngisor iki.
                        "Oh ora, ngandika Wolf Larsen pait. Lan iki rasa senenge. Dheweke sibuk banget karo urip kanggo mikir babagan iki. Aku salah nalika pisanan mbukak buku".
                        Jack London - "Sea Wolf"
                      83. -18
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka Ezoterik
                        Nanging wong-wong mau sing menehi wong liya kesempatan kanggo "ngorbit" ing lingkungan sing luwih dhuwur, amarga wong-wong mau sing nglebur logam, nyebar sawah, ngresiki saluran pembuangan, lan nyapu dalan.

                        Bener, Dimitri. Kemajuan umume kerjane 2% saka populasi. Nanging ora bisa ana tanpa 98% wong liya. Nanging ... banjur sing bakal mindhah kemajuan, yen ora kanggo 2% iki?
                      84. +5
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        ... sing banjur bakal mindhah kemajuan, yen ora kanggo 2% iki?

                        Apa ora ana bajak siji ing persentase kasebut? Lan sampeyan uga bisa ngomong yen persentase iki ora ngidini sampeyan ngunggahake sirah?
                      85. +7
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber

                        Bener, Dimitri. Kemajuan umume kerjane 2% saka populasi. Nanging ora bisa ana tanpa 98% wong liya. Nanging ... banjur sing bakal mindhah kemajuan, yen ora kanggo 2% iki?

                        Panggonan suci ora bakal kosong - 98% bakal nyedhiyakake saka lingkungane kanggo nggawe maneh 2%
                        Lan kemajuan bakal luwih cepet. Conto yaiku USSR saka 30-50s.
                        Nanging yen ora ana 98%, apa sing bakal kedadeyan karo 2%? Padha bakal mati kaya mammoths.
                      86. -2
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka Ezoterik
                        Gampang urip tanpa sejarawan, pujangga, buffoons - seniman,

                        Hitler nyoba - ternyata massa dadi luwih cepet, kalebu wong sing kerja ... Lan iki masalah kanggo negara ....
                      87. + 26
                        7 2021 Juni
                        Molotov - lair ing pemukiman Kukarka volost Kukarsky, minangka anak nomer enem saka pitung kulawarga.
                        Andrey Gromyko lair tanggal 18 Juli 1909 ing sawijining desa, asal saka sing paling "jijik" kaya sing diungkapake.
                        Ing mratelakake panemume, iki minangka diplomat, sing diakoni ing saindenging jagad. Saka "kelas ngisor" banget, lan miturut konsep bangsawan wektu iku, mung jamban sing cocog kanggo ngresiki.
                      88. -25
                        7 2021 Juni
                        Lan ora ana liyane. "Liyane" wis kesel ... Ora ana sing bisa dibandhingake ...
                      89. 0
                        9 2021 Juni
                        Dideleng saka cara sampeyan, ora diajeni, terus terang tenggelam ing kene kanggo bali menyang masyarakat kelas, saliyane kapitalisme liar saiki, ora kabeh wong wis kesel.
                        Bocah-bocah iki ora bisa dipercaya. Ukuran perlindungan sosial sing luwih dhuwur kuwi ora cukup. Mlaku malah luwih saka guru manca. Dongeng-dongeng ngenani dalan kerja, sing mesthine lair lan urip, ora perlu dicritakake. Liwat psikologi getih biru rotten sumorot liwat.
                      90. Bai
                        + 22
                        7 2021 Juni
                        Anake diplomat uwis ROTASI ING LINGKUNGAN IKI wiwit cilik, dheweke wis SEPARUH SIAP kanggo PEKERJAAN INI.

                        Ing wektu sing padha, dheweke wis setengah nyerep kabeh kekurangan sistem kasebut, ora weruh, nganggep dheweke pancen alami lan, kanthi mangkono, ora nganggep perlu kanggo mbenerake. Mulane, diplomasi kita ngremehake sadurunge mripat kita. Pro.s.awal. kabeh. Utamane ing papan pasca-Soviet. Padha njagong ing mengeti lan memuji piyambak.
                      91. + 14
                        7 2021 Juni
                        Sudut pandang sing bener banget. Contone, putu saka Vyacheslav Olegovich Shpakovsky tartamtu kepengin pindhah menyang MGIMO, supaya dheweke ora ana apa-apa ing kana, dheweke ora metu saka jenis kasebut. Ayo dheweke nongkrong ing sawetara universitas pedagogis ing universitas provinsi.
                      92. -12
                        7 2021 Juni
                        Makar! Aku ora ngirim dheweke menyang sekolah khusus ing ngendi aku lan putriku sinau. Dheweke ora nyerah amarga kahanan wis owah. Senajan ... padha bisa gampang shove iku ana. Lan dheweke ora sinau ing universitas pedagogical provinsi, amarga ... kahanan wis diganti. Lan ing MGIMO, dheweke bisa sinau kanthi gampang - rega masalah mung dhuwit. Nanging kita ora weruh titik apa wae. Lan dheweke sinau dadi akuntan ing Universitas Moscow. Witte, cabang. Gampang, tanpa masalah, kanthi akeh wektu luang sing digunakake kanggo pendidikan, olahraga lan rekreasi. Jaman ganti, Makar, ganti!
                      93. + 14
                        7 2021 Juni
                        Endi wektu ing kene? Aku ora usah ngalem mbah putri. Iki ora cocog.
                      94. -11
                        7 2021 Juni
                        Sepisan, Makar, kita wis rembugan yen sampeyan ora mesthi ngerti apa sing ditulis kanggo sampeyan. "Mboten usah ngalem mbah putri. Nggih mboten pareng." Banjur apa sampeyan nulis iki: "Contone, putu saka Vyacheslav Olegovich Shpakovsky tartamtu kepengin pindhah menyang MGIMO, supaya dheweke ora ana apa-apa, dheweke ora metu saka jenis." Aku mung mangsuli apa sing sampeyan tulis kanggo aku.
                      95. +9
                        7 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Sepisan, Makar, kita wis rembugan yen sampeyan ora mesthi ngerti apa sing ditulis kanggo sampeyan.

                        Inggih, inggih. Ana kuwi. Sami-sami anggen kula mangertosi maneka warni omong kosong. Pranyata aku wis tuwa. eseman
                        Kutipan saka kaliber
                        Banjur apa sampeyan nulis iki

                        Aku mung menehi conto logika sampeyan. Kanggo sawetara alasan, sampeyan kenek kanggo gumunggung babagan putu. Inggih, OK. Sugeng yen sampeyan begja duwe dheweke. Nanging maneh, iki ana ing jejere.
                      96. -15
                        7 2021 Juni
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        yen sampeyan begja duwe dheweke

                        Bejo, Makar, iki nalika sampeyan nemokake dompet kulit kuning ing prapatan, lan ana 10000 rubel. Lan ing kene asil alam sing dikarepake, banjur entuk, sesuai karo kabisan, karakteristik pribadi lan kahanan ing masyarakat.
                      97. +8
                        7 2021 Juni
                        Aja ngalem dhewe, ora ana sing bakal. Ngerti. Nanging sampeyan ketoke ngarepake pujian saka aku? OK. Sampeyan pancen apik tenan, Vyacheslav Olegovich. Loro-lorone sejarawan bakat lan publicist lan putu wadon digawa munggah cah wadon pinter, atlit, mahasiswa banget. Apa aku cukup ngalem?
                      98. -13
                        7 2021 Juni
                        Makar, aku ora butuh pangalembana. Utamane saka sampeyan.
                      99. +4
                        7 2021 Juni
                        Mesakaké. Aku nyoba banget.
                      100. -7
                        7 2021 Juni
                        Kanggo usaha sampeyan +
                      101. +9
                        7 2021 Juni
                        Nanging yen Pak Shpakovsky duwe putu wadon ing jaman emas kasebut, sawijining agitator. Oh, dheweke bakal nempel lan banjur ing garis partai Komsomol, tanpa distribusi menyang desa)))
                      102. -12
                        7 2021 Juni
                        Kutipan: Andrey VOV
                        Nanging yen Pak Shpakovsky duwe putu wadon ing jaman emas kasebut, sawijining agitator. Oh, dheweke bakal nempel lan banjur ing garis partai Komsomol, tanpa distribusi menyang desa)))

                        Tanpa mangu, Andrew! Apa sing dikandhakake Larisa Reisner sing revolusioner nalika adus sampanye? "Kita nggawe revolusi kanggo awake dhewe!" Ana kesempatan - iku perlu kanggo nggunakake!
                      103. 0
                        7 2021 Juni
                        Sadurungé, mbokmenawa taun kepungkur, miturut pendapatku, dheweke nulis yen putune lagi kuliah. Apa dheweke wis lulus lan mlebu universitas?
                        Kutipan saka kaliber
                        Makar! Aku ora ngirim dheweke menyang sekolah khusus ing ngendi aku lan putriku sinau. Dheweke ora nyerah amarga kahanan wis owah. Senajan ... padha bisa gampang shove iku ana. Lan dheweke ora sinau ing universitas pedagogical provinsi, amarga ... kahanan wis diganti. Lan ing MGIMO, dheweke bisa sinau kanthi gampang - rega masalah mung dhuwit. Nanging kita ora weruh titik apa wae. Lan dheweke sinau dadi akuntan ing Universitas Moscow. Witte, cabang. Gampang, tanpa masalah, kanthi akeh wektu luang sing digunakake kanggo pendidikan, olahraga lan rekreasi. Jaman ganti, Makar, ganti!

                        4 taun kepungkur ana foto lan padha nulis yen putu iku umur 12 taun, uga, bisa uga luwih saka 4 taun. Lan saiki --- sinau? Lan wis pirang taun?
                      104. + 18
                        7 2021 Juni
                        Anake diplomat uwis ROTASI ING LINGKUNGAN IKI wiwit cilik, dheweke wis SEPARUH SIAP kanggo PEKERJAAN INI. Lan anake wong sing kerja keras isih kudu diwulang nganggo lading lan garpu!

                        Ya wis. Lan putrane bankir ngetung dhuwit wiwit cilik, putra wakil nulis undang-undang wiwit cilik, putra jaksa wiwit cilik nggawe manawa undang-undang sing diciptakake dening putrane wakil dihormati lan ing pungkasan sekolah dheweke dihormati. wis setengah siap...
                        Lan anak kalen wiwit cilik, ing mratelakake panemume, ing telek lan setengah siap kanggo nerusake dinasti kamulyane tukang emas?
                        Ing kasunyatan, sampeyan, Vyacheslav Olegovich, froze stupidity, nuwun kanggo kang kethul, amarga tingkat Intelligence lan upbringing ora gumantung ing Profesi tuwane lan pitakonan saka apa anak saka buruh hard bakal dadi diplomat gumantung ora mung ing. kabisan intelektual, nanging uga apa bakal kasedhiya kesempatan kuwi sistem pendidikan sing ana ing negara siji.
                        Supaya ora dikandhani yen aku ora ngerti apa sing daktulis, aku duwe pengalaman sing apik banget babagan komunikasi karo para pekerja keras lan anak-anake, lan karo para diplomat.
                      105. 0
                        22 2021 Juni
                        Kutipan saka Undecim
                        Ing kasunyatan, sampeyan, Vyacheslav Olegovich, froze stupidity

                        apa kowe! omong kosong opo? ing kasus! iku mung fascism kosong. ngisor, luwih dhuwur, "rasa pangkat" bakal rauh nyekel munggah nglirik
                        ora bisa mambu? Iku kabeh Vanyusha Ilyin stinks mil adoh. hi
                      106. +1
                        7 2021 Juni
                        Kalashnikov uga dadi pekerja keras, nanging dheweke nggawe bedhil mesin sing apik banget! Saiki kabeh jagad nggunakake lan muji panemune. hi
                      107. +6
                        7 2021 Juni
                        Oh tenan?! Anak-anak diplomat iki umume prihatin babagan pengayaan, ora kawruh, lan ora ana ing negarane
                      108. +1
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber
                        Kutipan saka Ezoterik
                        Anake wong sing kerja keras, sanajan dadi Disraeli sing nomer loro, ora bakal bisa mlebu MGIMO

                        Napa dheweke dibutuhake ing kana? Anake diplomat uwis ROTASI ING LINGKUNGAN IKI wiwit cilik, dheweke wis SEPARUH SIAP kanggo PEKERJAAN INI. Lan anake wong sing kerja keras isih kudu diwulang nganggo lading lan garpu!

                        Sarkasme apik. Aku malah ora ngerti apa kanggo sijine + utawa -. Bisa diinterpretasikake kanthi cara sing beda-beda.
                      109. +3
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka kaliber

                        Napa dheweke dibutuhake ing kana? Anake diplomat uwis ROTASI ING LINGKUNGAN IKI wiwit cilik, dheweke wis SEPARUH SIAP kanggo PEKERJAAN INI. Lan anake wong sing kerja keras isih kudu diwulang nganggo lading lan garpu!

                        Sampeyan bisa ndeleng manuk kanthi mabur, lan Shpakovsky kanthi penghinaan marang wong, malah kanggo para pamaca.
                      110. +1
                        8 2021 Juni
                        Lan anake wong sing kerja keras isih kudu diwulang nganggo lading lan garpu!
                        Lan putra saka surveyor forester nggawe tameng nuklir Soviet. Kanggo sendok / garpu, aku ora ngerti persis kepiye.
                      111. + 15
                        7 2021 Juni
                        Aku ora setuju .. conto sing urip, aku sinau lan manggon ing asrama karo wong lanang, dheweke pancene umure setaun. Dheweke lair lan manggon ing desa Svinushki, sawetara jinis distrik ing wilayah Ryazan. universitas kita ditransfer kanggo MGIMO.
                        Maneh, umume wong enom kaya Sobchak sinau ing MGIMO kanthi mbayar ing fakultas kaya ekonomi lan liya-liyane ...
                      112. +1
                        7 2021 Juni
                        Nalika anakku nomer telu mlebu MGIMO 2 taun kepungkur, aku mung pekerja keras sing kelangan bisnis sadurunge. Ing tutor dheweke entuk unloading truk. Dheweke mlebu ing anggaran, nanging luwih milih Sekolah Tinggi Ekonomi. Ujian mung minangka cara kanggo ngevaluasi kawruh lan dudu sing paling ala. Putri mbarepku lulus saka Baumanka kanthi pujian, sing tengah saiki wis lulus saka Sechenovka, dheweke bakal nampa loro diploma abang - minangka dhokter lan penerjemah medis. Kabeh menyang budget miturut asil ujian.
                        Sampeyan bisa nuntun jaran menyang banyu, nanging sampeyan ora bisa nggawe dheweke ngombe.
                        Minangka kanggo kualitas pendidikan Soviet, iku sistemik, mesthi. Nanging pirang-pirang wong ing negara kasebut kanthi pendhidhikan Soviet sing berkualitas tinggi sing dicegat babagan omong kosong babagan vaksinasi lan chipping lan ora lunga kanggo divaksinasi. Sauntara kuwi, saben dina kita kelangan 400 jiwa lan stasiun vaksinasi kosong, tanpa ngenteni sing padhet lan wangkal.
                      113. +1
                        8 2021 Juni
                        Kutipan saka Ezoterik
                        Nanging kepiye babagan akal sehat lan pengalaman kadonyan? Anake wong sing kerja keras ora bakal bisa, sanajan dheweke dadi Disraeli kaping pindho, bisa mlebu MGIMO. Iki mung mokal ing praktik, sanajan sacara teoritis kemungkinan padha.

                        Aku ngerti wong loro sing mlebu MGIMO ing 2019 lan 2020, bocah saka kulawarga sing cukup biasa, dudu saka ibukutha lan dudu saka kulawarga diplomat, mula kabeh bisa.
                      114. 0
                        8 2021 Juni
                        ".... Anake wong sregep nyambut gawe ora bakal bisa, sanajan dadi Disraeli sing nomer loro, bisa mlebu MGIMO ...." - Ora bener..
                        Iku kabeh gumantung saka sumbangane wong tuwa marang anak-anake.. Bapakku (sekolah 7 kelas lan ibuku sing sekolah kedokteran) duwe sedulur 9 saka desa. Lan mung aku lan adhiku sing nampa pendidikan sing luwih dhuwur saka kabeh sedulur, lan wong tuwa liyane ora peduli (ya, yen pendidikan sing ora apik lan liya-liyane).
                        Bojoku (wong tuwa: sopir lan pustakawan) umume saka desa Siberia sing adoh 270 km saka kutha. Loro-lorone dheweke lan kabeh telu sadulur nampa pendidikan sing luwih dhuwur lan pindhah menyang kutha (Moscow lan Novosib) amarga tuwane nandur modhal ing wong kanggo kebekan.
                        Miturut cara, bojoku lulus ujian lan lulus saka sekolah karo medali perak lan diploma abang saka institute.. Dadi, yen wong tuwa nyurung anak-anake sinau lan berkembang, mula bocah-bocah bakal entuk apa-apa, lan yen ora, banjur ujian lan ujian negara - ora ana sing bisa mbantu..
                  2. 0
                    7 2021 Juni
                    Ana pelaut sing padha ngomong: "Aku seneng segara saka pantai, nanging badai ana ing gambar!".
                  3. +5
                    7 2021 Juni
                    lan mung mantan menteri sing bisa nulis babagan tumindake menteri? aja nggedhekake - kanggo netepake kualitas tumindak, ora perlu ana ing panggonane wong liya ... cukup kanggo ngadili kanthi asil ..
                    1. -14
                      7 2021 Juni
                      Quote: penasehat level 2
                      cukup kanggo menilai hasil..

                      Ora cukup babar pisan. Mussolini mbangun dalan sing apik banget kanggo wong Italia ... Kita ora tau ngimpi! Lan dheweke digantung kuwalik ...
                      1. +2
                        7 2021 Juni
                        ngomong kanthi logis lan bener...nanging dayane wong akeh iku ora logis lan ora bener.. nanging! Apa Mussolini ala kanggo wong Italia? utawa Hitler kanggo Jerman? amarga sampeyan utawa aku ora ngevaluasi dheweke minangka warga negara kasebut.. pranyata kita ora duwe hak kanggo ngevaluasi kanthi cekap?
                      2. -9
                        7 2021 Juni
                        Kita, Nikolai, ngevaluasi saka menara lonceng kita. Italia karo sing... Sing kabeh. Nanging ... kepiye pidato diwiwiti? Saka apa aku wrote: Aku menowo pejabat lan engineers, Aku maca bab wong-wong mau, nanging aku ora nimbang iku bisa kanggo nulis bab wong-wong mau, amarga aku ora ana ing shoes lan aku ora ngerti bisnis kanggo titik. Aku nulis mung karo dokumen konfirmasi sudut pandang. Lan ing negara kita, wong-wong sing ora kerja ing kana sedina nulis babagan sekolah lan universitas, saka tembung wong liya. Apa sing bakal dadi penilaian sing cocog kanggo dheweke? Lan aku ora weruh dokumen lan pranala menyang wong-wong mau.
                      3. +3
                        7 2021 Juni
                        Inggih, padha nindakake bab sing bener. Ana FASCIST lan dalan. Sayange yen kanggo sikil lan ora kanggo bal.)
                2. 0
                  7 2021 Juni
                  Kutipan saka kaliber
                  Ing njaba, akeh perkara sing katon, sanajan nyatane kahanan kasebut pancen kosok balene.

                  Sampeyan pancen bener: mung akeh wong misale jeknanging nyatane malah kosok baline. Elinga tembung kunci V.I. Lenin: "Secara resmi bener, nanging sejatine ejekan"? Dadi kene uga. Artikel kasebut dibangun ing sekitar tokoh Daniil Milokhin, sing, mesthi, Pak. Uga sing nggawa dheweke. Lan ana masalah karo pendidikan (lan ora mung!) Dina iki ing Rusia. Nanging kepiye carane bisa mbangun teori babagan tokoh Danechka? Aku ora ngerti. Kaya aku ora ngerti kenapa ora bisa mbangun teori babagan tokoh pemenang kasebut ing artikel kasebut. Senajan bebener, Aku, nang endi wae ing tengah.
                  1. +1
                    Juli 9 2021
                    Ing kene, kanthi cara, ana trik "lohika" sing menarik saka penulis artikel kasebut.

                    Kanggo sawetara alasan, fokus ing Milokhin, nanging bisu bisu kabeh wong enom pantes kasebut ing artikel, sing tekan dhuwur ing macem-macem lapangan kegiatan intelektual, sinau ing SEKOLAH padha, miturut PROGRAM padha, minangka Milokhin kasebat. .

                    Dadi mungkin dudu sistem pendidikan, nanging pendekatane? Sistem pendidikan mung minangka piranti. Kaya piso sing bisa ngethok roti lan sosis kanggo teh, utawa sampeyan bisa njupuk nyawa wong. Nanging dudu piso sing ala / apik ing conto kasebut, nanging sing nggunakake.

                    Mung wingi ing Vesti na Rossii1 ana laporan babagan siji-sijine lulusan taun iki sing entuk maksimal 400 poin ing Ujian Negara Bersatu. Prawan sing pancen biasa saka kulawarga biasa. Ya, aku nyawisake akeh wektu kanggo persiapan, mbatesi hiburan lan luang, nanging asile jelas! Lan yen sampeyan nyawisake sawetara jam saben dina kanggo sinau, njagong ing smartphone ing kelas utawa ngapusi karo kanca sekelas (sanajan iki minangka bagéyan penting saka tatanan pribadine nalika latihan, nanging mung nalika ora njupuk PALING wektu latihan) , banjur sampeyan bakal dosa mengko ing ujian lan liyane nimbulaké incidental, paling aneh.

                    Yen sampeyan pengin nindakake, sampeyan bakal nemokake cara, yen sampeyan ora pengin, sampeyan bakal nemokake alesan!
                    1. -1
                      Juli 9 2021
                      Kutipan saka oprovergatel
                      Yen sampeyan pengin nindakake, sampeyan bakal nemokake cara, yen sampeyan ora pengin, sampeyan bakal nemokake alesan!

                      Setuju banget karo sampeyan! Lan nalika anakku sinau (medali emas lan "diploma abang"), lan nalika wong lanang liyane padha sinau, lan saiki, nalika aku kasebut kanthi teliti, mirsani anak lan nom-noman, aku weruh. individu wong lanang pinter sing pinter lan andhap asor lan pirang-pirang wong sing ora sopan lan bodho, kesed, iri mayoritas saka loro jinis sing ngimpi kamakmuran finansial lan ora nindakake apa-apa. sah prestasi. Nanging obrolan kosong lan dudu klaim sing dibuktekake - liwat pinggir!
                3. +6
                  7 2021 Juni
                  kalibr (Vyacheslav). Ana wong sing ora ngerti apa-apa, nanging sijine deuce, amarga alien kuwi ora ana. Ana wong sing ora ngerti, nanging nggawe penerbangan menyang angkasa, jagad liyane, lan kabeh wong percaya lan njupuk gambar. Mangkono uga ana pangandikane Einstein, sing ngendika - kabeh wong ngerti yen iki ora bisa, banjur ana wong bodho sing ora ngerti lan nggawe panemuan. Sawijining wong Prancis ngendika yen ora perlu mangan endhog sing rusak kanggo mangerteni yen wis rusak, cukup kanggo mambu. Ora perlu dadi guru kanggo ngerti akeh babagan piwulang, cukup dibandhingake karo apa sing sampeyan ngerti saka latihan sampeyan. Bocah-bocah biyen sinau tabel perkalian. Saiki cukup kanggo narik pitunjuk saka kanthong sampeyan lan kabeh oke.
            2. -2
              7 2021 Juni
              Aku wedi kene 99 persen saka idea wis ora idea carane kabeh bisa saiki. Durung krungu bab job fair, rekrutmen lan liya-liyane.
            3. Bai
              +4
              7 2021 Juni
              Nanging saben wong sing ora kesed nulis babagan karya guru, ora nyambut gawe ing sekolah. Iku ora bener!

              Dheweke nulis amarga dipercaya saben wong bisa main bal-balan, ngatur negara lan nggedhekake anak. Ana akeh artikel ing situs babagan administrasi umum lan konstruksi militer (kabijakan ing bidang njamin keamanan negara). Lan ana akeh anggota Pemerintah ing antarane penulis?
              1. -8
                7 2021 Juni
                Kutipan saka B.A.I.
                Ana akeh artikel ing situs babagan administrasi umum lan konstruksi militer (kabijakan ing bidang njamin keamanan negara).

                Lan sing ala!
                1. Bai
                  + 10
                  7 2021 Juni
                  Lan kenapa profesional tingkat iki nulis ing kene? Aku kelingan banget kepiye sawetara taun kepungkur ana artikel babagan teknologi misil militer. Lan carane marshals lapangan lokal pecked ing penulis, accused wong saka incompetence. Padha ora malah alerted dening tembung saka artikel: "Aku lunga menyang kepala departemen saka komisi militèr-industri (jeneng). Dearest wong." Wong biasa ora menyang kepala departemen kompleks industri militer! Penulis artikel kasebut minangka kepala Institut Riset Pusat 4 Kamentrian Pertahanan RF - lembaga riset rudal utama Kementerian Pertahanan RF, Mayor Jenderal (nyata), Dokter Ilmu Teknik. Iki minangka ahli teknologi misil militer sing diakoni. Apa sebabe dheweke digawa mrene ora dingerteni. Penontone yaiku Kantor Pusat Kementerian Pertahanan, Pemerintah, Presiden. Panjelasan mung yen dheweke kudu ngomong karo wong bodho saka Kementerian Keuangan, sing ora ngerti apa-apa, nanging amarga padha lungguh ing dhuwit, dheweke nganggep dheweke ahli ing perkara iki. Dadi, wong sing pinter kudu nyiapake pitakonan sing bodho.
                  Lan saiki ora perlu nyiapake pitakonan bodho. Ing kene lan ora ana artikel sing kompeten. Dheweke nulis graphomaniacs sing mbayangake awake dhewe dadi negarawan.
              2. 0
                7 2021 Juni
                Lan umume artikel kasebut kosong - dadi Wishlist lan scribbles sedina.
              3. 0
                8 2021 Juni
                Ora, kabeh wong ndeleng asil lan mbandhingake karo apa sing kedadeyan, nanging dheweke nulis amarga kuwatir babagan ngendi anak-anak kita bakal manggon sawise kita.
            4. -1
              7 2021 Juni
              Nanging saben wong sing ora kesed nulis babagan karya guru, ora nyambut gawe ing sekolah. Iku ora bener!

              Lan ing kene ora. Aku sing sawetara wong makili intricacies saka karya elektronik modern, nanging akèh-akèhé saka wong duwe TV, iku ora telpon ala, komputer, mesin ngumbah, microwave, ing mburi mobil, padha gampang numpak. sepur lan mabur ing pesawat, etc. lan nggatekke iki kanggo ombone kebak hukum ing kang kabeh fungsi ora nyegah wong saka tarik Serat bab iki utawa bab, menehi rekomendasi kanggo nggunakake, lan ing. Ora ana sing ana ing forum kasebut minangka presiden lan kita ora memuji apa-apa kanggo awake dhewe utawa ora nyetujoni tumindak kepala, lan miturut Konstitusi Federasi Rusia, kita uga bisa ngusir sing saiki lan ngganti karo liyane. Mergo iki. Lan kesimpulan iku prasaja, yen kanggo macem-macem alasan sampeyan dhewe ora pengin mratelakake panemume, sampeyan ora perlu kanggo nutup wong.
              Contone, aku ora ngerti carane USE sesambungan karo perang nglawan korupsi, nanging umume aku mbokmenawa ora pikiran USE kaya saiki, amarga iku angel guess jawaban kanggo dina iki. Ya, dheweke bakal mbusak Ujian Negara Bersatu, nanging bakal ninggalake sawetara versi ujian liyane tanpa ujian.
            5. +4
              7 2021 Juni
              Kutipan saka kaliber
              Nanging saben wong sing ora kesed nulis babagan karya guru, ora nyambut gawe ing sekolah. Iku ora bener!
              Nuwun sewu, Vyacheslav, miturut logika iki, mung pejabat sing bisa ngomong babagan pamrentahan kita.

              Pakaryan para pendidik, kaya dokter, mengaruhi kabeh wong, lan kabeh wong ngadhepi. Kepiye carane bisa ngadili iki, yen kabeh wong njupuk bagian langsung saka taun sekolah lan luwih, ing sekolah teknis, universitas? Apa sampeyan ora "dibuwang" ing tes, apa sawetara "guru senior" gelo urip ing salawas-lawase, utawa profesor asosiasi sing sombong, ora menyang departemen amarga ora duwe pengarep-arep kanggo lulus subjek kasebut? Lan dokter, registri, rumah sakit, iki dadi keprihatinan kabeh wong.

              Aku ditinggal tanpa bapak nalika umur 13 taun, ibu guru SD, kabeh wektu sekolah. Aku ora ngerti apa aku bisa dadi nalika aku lunga karo lanang, kang padha tanpa bapa, karo babi lan ngrokok konco sekolah. Nanging, tekan dina nalika dheweke ngandhani aku ing ngarep kabeh wong lanang - "ndeleng dheweke, ibune guru" ... Aku ora isin ing ngarepe kepala sekolah, aku isin amarga aku. padha bisa mikir ala bab ibuku , Aku isin ing memori saka bapakku mati. Nanging, matur nuwun sing aku ngalami, pedagogy kuwi ing sekolah Soviet kita. Aku mikir akeh sing kudu dieling-eling, akeh sing langsung kena pengaruh pendidikan lan kesehatan.
              1. -6
                7 2021 Juni
                Miturut logikaku, sapa wae bisa ngomong. Nanging mung pejabat sing ngerti kekuwatan, kaya dokter sing ngerti obat, buruh ngerti pabrik, lan perwira ngerti tentara. Sampeyan ndeleng kabeh saka njaba. Wong saka sistem iki saka njero. Apa sampeyan entuk nyuwek ing ujian? Lan apa, karo apa sing disambungake ... Sampeyan ora ngerti. Lan ana, ayo ngomong, telpon saka wakil rektor: kanggo ngurangi ukuran grup kanggo njupuk tambahan ... "kita". Iki ngendi sampeyan tiba ing tangan. Sampeyan ora bisa ngerti iki, wong sistem bisa. Nanging sawise ngrungokake sampeyan, wong budheg bakal miwiti nulis babagan musik, lan wong wuta bakal ngritik lukisan!
                1. +6
                  7 2021 Juni
                  Kutipan saka kaliber
                  Apa sampeyan njaluk nyuwek ing ujian?
                  Ora, dheweke ora gagal ujian, mung, peneliti senior, mung ngerti apa sing diwaca ing kuliah. Dheweke nolak referensi kanggo buku teks lan karya ilmiah para spesialis sing misuwur kanthi tembung kasebut - lan kabeh ana salah. Miturut cara, ing departemen aku liwati kabeh pisanan, nanging kanggo guru liyane. Kuwi kenangan.

                  Panemumu, Vyacheslav, mung pendapat, kaya aku. Ngrembug, aku weruh, ora ana gunane. Yen kita ketemu, supaya kanggo sinau, Aku curiga plot bakal mbaleni dhewe. Untunge, aku ora bisa ngintip karo sampeyan. Kabeh sing paling apik kanggo sampeyan.
            6. 0
              9 2021 Juni
              Aku setuju karo sampeyan babagan "motif" artikel kasebut - kanggo tren populer. Nanging, aku ora nuduhake ide sampeyan "yen sampeyan ora melu, meneng". Tampilan pihak katelu sing seger kadhangkala ngidini sampeyan ndeleng apa sing ora bisa dideleng dening profesional.
            7. 0
              9 2021 Juni
              Minangka bapak 5 anak lan minangka mantan guru, aku bakal ngomong iki: writer iki malah ora bisa nguripake nang metu bener. Kabeh ora sampurna, mesthine, nanging ora sedhih kaya sing dikarepake penulis. Ujian minangka arah sing bener lan kudu ditingkatake. Ing ujian, dheweke ora mbutuhake luwih saka apa sing diwulangake, nanging uga jumlah sing cukup, ing wektu sing diwenehake. Aku sing sistem kudu apik lan ujian transisi kudu ngenalaken saka kelas 6, padha OGE.
        2. 0
          9 2021 Juni
          Oke, maca ing. Sampeyan bisa uga mikir yen sadurunge ujian Unified State Examination, saben wong dibedakake dening sawetara intelijen khusus lan kapinteran. Yen sampeyan ndeleng kanthi teliti, sampeyan bakal kaget ngerti yen 99% profesi mbutuhake kawruh sekolah nganti maksimal kelas 3. Bener, kanggo nyadari iki, kaya ing ngisor iki saka artikel kasebut, individu, paling ora, kudu ngindhari PENGGUNAAN iki. :-) Donya iki didorong maju kanthi unit, dudu jutaan. Aja ngapusi awake dhewe. Tumrape wong akeh, pendhidhikane ora akeh sing kudu digayuh kaya pendhidhikan ideologis.
      2. 0
        7 2021 Juni
        Quote: Dedkastary
        bakal ana "terobosan" ... ana ... nanging ing ngendi?

        Terobosan teknologi Soviet "ngisi daya banyu ing TV Soviet" wis ilang, luwih sithik wong sing dadi paranormal, tukang sihir lan tukang sihir. Iki minangka teknologi unik sing ora ana analog ing donya, sanalika wong Soviet sing wis sinau nemoni perkara sing ngluwihi katrampilan lan kabisan, uga ngluwihi dhasar Marxisme-Leninisme - dheweke wiwit ngisi komplong banyu lan nindakake. dhuwit pungkasan kanggo macem-macem MMMs. Umumé, nalika wong Amerika tanpa jiwa ngliwati tes bodho - iki ala, nanging nalika wong-wong Soviet ngisi bank - iki apik, lan pendidikan kita minangka salah sawijining sing paling apik.
        1. +1
          Juli 9 2021
          Iku lucu. Meh tembung sing padha mangsuli komentator pisanan dawa sadurunge maca komentar sampeyan eseman

          "Warga sing kompeten", diwulang dening sekolah menengah Soviet paling apik ing donya, ing taun 90-an diisi banyu lan krim ing ngarep TV karo Chumak ing ngarep TV.
          "Warga sing kompeten", diwulang dening sekolah menengah Soviet paling apik ing donya, ing taun 90-an, jutaan bodho maneh lan maneh menyang iterasi sabanjure MMM / Vlastilina / Khoper-invest, senadyan pengalaman negatif sadurunge, loro dhewe lan sing. ing sekitare.
          "Warga sing kompeten", sing diwulang dening sekolah menengah Soviet paling apik ing donya, ing 90s ngimpi dadi sedulur lan pelacur mata uang.

          Lan babagan "dinasti" ing macem-macem bidang urip, semono uga guyon babagan kolonel, sing kanthi positif mangsuli pitakon putu "mbah, apa aku bisa dadi kolonel?", Lan pitakonan "Apa aku bisa dadi jenderal. ?" mangsuli "ora, jenderal duwe putu dhewe" katon dawa ago, ora mung sadurunge introduksi saka Unified State Examination, nanging uga akeh dekade sadurunge ambruk Uni.

          Miturut cara, generasi 40+ uga "warga melek", sing diwulang dening sekolah menengah Soviet paling apik ing donya, saiki mayuta-yuta wong percaya dongeng nenek, gosip konyol lan ajaran sesat anti-ilmiah liar, ora gelem divaksinasi!


          Miturut cara, setengah jam kanggo komentar, lan wong wis ngatur kanggo njaluk menyang minus. Aku curiga sing penulis komentar sing aku nanggapi. Amarga artikel kasebut wis umur sewulan lan wektu komentar aktif wis liwati. Lan dheweke entuk kabar babagan komentarku. Nanging dheweke pengecut ora mangsuli kanthi argumentasi.
          1. 0
            Juli 10 2021
            Kutipan saka oprovergatel
            . Lan dheweke entuk kabar babagan komentarku. Nanging dheweke pengecut ora mangsuli kanthi argumentasi.

            Padha commies lokal. Minus minangka argumentasi.
      3. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +5
          7 2021 Juni
          Dhuh Allah sampeyan. Banjur ana kredit. Apa padha mulang soko saru iki. Senajan, ing tangan liyane, dening mecahaken masalah kuwi, sampeyan bisa ngerti carane bathi bank ing cara usurious, lan sing bakal menehi bali meh kaping pindho minangka akeh sing njupuk.
          Utangan kudu ora dijupuk, ora tau lan ing kahanan apa wae. Sampeyan ora bisa tuku barang - nolak, utawa nyimpen kanthi tenang. Iku alamiah seng di pengeni kanggo nyimpen ing padha emas, ora akun bank.
          Ing Uni, wong tuwaku duwe 20 rubel ing buku tabungan, jumlah gedhe ing wektu kasebut. Coba tebak apa sing kedadeyan karo dheweke? Inokulasi sing apik banget saka bank.
      4. +9
        7 2021 Juni
        Aku setuju banget karo penulis. Lan diundang menyang SPIEF-21, semi-poker duwe 12 pengikut ing tiktok. Iki minangka asil rampung saka degradasi ...
        1. -14
          7 2021 Juni
          Intine sampeyan ora dicegah dadi padha lan entuk sejuta saben wulan)
          1. +8
            7 2021 Juni
            ora kabeh wong kepengin dadi badut.. (sing dinggo badut maksude sing nglipur wong akeh) malah dadi badut bayarane... ana sing ora seneng..
            1. -10
              7 2021 Juni
              Lan sapa sing ngomong babagan badut?) Sampeyan bisa nuduhake ana, contone, carane ndandani pipa) utawa apa sing bisa ditindakake)
              1. +6
                7 2021 Juni
                aktris porno karya uga kelangan - sawise kabeh, iku normal kanggo ngumpulake dhuwit utawa ana dealers tamba .. padha entuk norma padha? Aku dhewe entuk kanthi cara sing bener-bener legal sing dakbanggakake lan kasunyatan manawa wong teka ing aku minangka konfirmasi sing paling apik. babar pisan lan aku ora pengin dadi badut sanajan ing 3 kaping luwih bakal mbayar.. bapak kerja apa? badut. eh tiktok... ngguyu
          2. +3
            8 2021 Juni
            Kutipan saka carstorm 11
            Intine sampeyan ora dicegah dadi padha lan entuk sejuta saben wulan)

            Dear, apa sampeyan ora pengin nggawe dhuwit karo semi-poker? Kok lungguh kene?
            1. -5
              8 2021 Juni
              Semi-poker?)))) Ora kabeh iku eccentrics. Ora kabeh wis rampung. Sampeyan bakal nutupi iri, ya?
        2. -1
          7 2021 Juni
          Bisa dilanggan ing negara liya, lan kenapa sampeyan entuk ide manawa kabeh pelanggan dadi degenerasi - apa sampeyan mriksa dhewe?
        3. -3
          7 2021 Juni
          Lan dheweke nggawe tiktoker iki minangka pasuryan saka SPIEF-21 amarga ana 12800000 pelanggan sing padha - mung kanggo narik kawigaten acara kasebut.
      5. +6
        7 2021 Juni
        Dadi kabeh wis bener ing umum lan ora ana sing kudu dibantah. Mung ing kasunyatan modern ora penting ujian utawa sekolah USSR, sistem bakal tetep. Ora ana masalah ing kasunyatan saiki kanggo nyaring ngisor saka ndhuwur lan ujian lisan bakal menehi luwih akeh kesempatan kanggo iki. Iku babagan sistem lan wong sing kuwasa. Aku ora mikir yen tingkat pendidikan bakal owah kanthi cara apa wae. Ing kene, carane ngganti font ing judhul, nanging intine ora bakal diganti, iki masalah sistemik, ora mung digawe lan disedhiyakake dening wong sing mbutuhake.
      6. -1
        7 2021 Juni
        Quote: Dedkastary
        ya bener, lan medeni ...

        Aku mulang anak-anakku ing "pendidikan kulawarga", nganti kelas 5, nggunakake buku teks Soviet lawas sing dituku ing proyek Stalin Primer, prabédan karo buku teks modern banget signifikan. Paling akeh wektu yaiku "perang" karo departemen pendidikan. Kesan sing padha ora maca hukum ing kabeh.
    2. + 30
      7 2021 Juni
      Kutipan: U-58
      SMA soviet padha

      Nalika kita ngrayakake ulang taun kaping 20 saka Ujian Negara Bersatu, bocah-bocah ing Inggris saiki sinau miturut buku teks sing paling apik dening Landau lan Kolmogorov. Buku-buku kasebut diterjemahake menyang basa Inggris kanthi teliti, isine disimpen kanthi lengkap tanpa distorsi. Lan minangka asil transisi menyang sistem pendidikan Soviet, tingkat kawruh sing ditampa dening bocah-bocah sekolah Inggris dadi luwih dhuwur dibandhingake karo indikator sing dituduhake dening lulusan sekolah paling bergengsi ing Eropah. Inggris milih cara pendhidhikan paling apik ing saindenging jagad. Sistem pendhidhikan ing USSR, sukses, dirating banget. Tingkat kawruh para ilmuwan Inggris saiki luwih dhuwur tinimbang lulusan universitas Eropa sing paling terkenal, wong sing duwe pengaruh ing jagad iki sinau ing Eton College. Presiden, perdana menteri, pengusaha gedhe saka macem-macem negara ngupaya ngatur anak-anake ing kene. Sauntara kuwi, piwulang kanthi keterlibatan sistem Soviet wis ditindakake ing kene wiwit taun 1995.
      1. +4
        7 2021 Juni
        Quote: SERGE semut
        Dikenal yen Inggris milih metode pendidikan sing paling apik ing saindenging jagad.

        Inggris beda-beda, padha milih sing paling apik ing donya.
      2. +7
        7 2021 Juni
        Landau buku teks
        -
        bocah sekolah Inggris

        Mung ing kene, buku-buku pelajaran Landau ditujokake kanggo universitas, lan ora kanggo sekolah.

        tingkat kawruh sing ditampa dening bocah-bocah sekolah Inggris dadi luwih dhuwur dibandhingake karo pratondho sing dituduhake dening lulusan sekolah paling bergengsi ing Eropah.
        - Iki minangka kutipan saka artikel ing Novye Izvestia, sing diduga saka wawancara karo Justine Greening, mantan Menteri Pendidikan ing pamaréntahan Theresa May ing 2016-2018. Nanging ing artikel iki, utawa ing situs liyane sing nerbitake kutipan iki, ora ana pranala menyang sumber asli. Uga ora ana informasi / wawancara kasebut ing situs web BBC lan Kementrian Pendidikan Inggris.

        https://panorama.pub/8018-velikobritaniya-zavershila.html а вот и первоисточник, откуда эта информация пошла гулять по Рунету. ИА "Панорама", сатирический портал с вымышленными новостями.

        Sanajan sawetara pengalaman Soviet diadopsi ing Inggris. Sekolah pra-universitas matematika khusus, kayata SUNC MGU. Wiwit 2014, 2 sekolah kanthi fisika lan matematika wis beroperasi. bias: King's College London Mathematics School lan Exeter Mathematics School. Dheweke sinau ing kono suwene 2 taun sadurunge mlebu universitas.
    3. +8
      7 2021 Juni
      Kutipan: U-58
      Pembatalan Ujian Negara Kesatuan ora bakal nambah kawruh ....

      Sapa ngerti ... Dadi akeh wektu sing larang regane dibuwang kanggo nyiapake tes iki. Bisa uga digunakake kanthi luwih apik.
      1. +2
        7 2021 Juni
        Kutipan saka doccor18
        Dadi akeh wektu sing larang regane dibuwang kanggo nyiapake tes iki. Bisa uga digunakake kanthi luwih apik.

        Miturut alam, wong ora diwenehi wektu akeh kanggo nguwasani kawruh beda. "Mowgli", ditemokake ing macem-macem panggonan nalika umur sepuluh taun, ora bisa sinau ngomong, adaptasi karo lingkungan manungsa.

        Nyiyapake ujian, Internet karo tik-toks lan sampah liyane, nyolong wektu lan ora ngidini sampeyan nguwasani potensi sing ana ing saben wong. Padha ngalangi pangembangan siswa ...

        Konsekuensi kasebut yaiku ambruk kabeh infrastruktur masyarakat, sing mesthi bakal duwe pengaruh negatif ing urip kabeh wong, kalebu "elit" sing wis nggawa masyarakat menyang negara bestial kanthi tangane dhewe ...

        Wong sing buta huruf ora mung ora bisa ngatur pembangkit listrik tenaga nuklir, malah ora bisa ngobong kompor minyak tanah supaya omah ora kobong.



        Kebakaran ing saindhenging Rusia uga minangka asil saka pendhidhikan iki (USE).

        Nanging, sadurunge ngomong babagan pendidikan lan reformasi, kita kudu mutusake apa sing bakal kita bangun lan kawruh apa sing kudu diduweni para pembangun ing mangsa ngarep iki. Tanpa iki, kabeh omongane ora ana gunane.
        1. +9
          7 2021 Juni
          Kutipan: Boris55
          Nanging, sadurunge ngomong babagan pendidikan lan reformasi, kita kudu mutusake apa sing bakal kita bangun lan kawruh apa sing kudu diduweni para pembangun ing mangsa ngarep iki. Tanpa iki, kabeh omongane ora ana gunane.

          Aku dudu filsuf utawa ahli strategi negara, aku ora bisa ngomong apa sing bakal kelakon ing mangsa ngarep, apa jenis wong sing bakal dibutuhake negara ing mangsa ngarep, nanging aku ngerti persis yen ing sekolah Soviet aku diajari mikir. Lan 40 taun sawise lulus, ibu mbantu putu karo basa Rusia, sadurunge dheweke mlebu universitas. Lan aku gampang nerangake kurikulum sekolah kanggo anak-anakku, kelas nganti 7-8, banjur, nanging, aku kudu sinau / ngelingi dhewe (aku adoh saka tingkat ibu).
          Aku ragu banget yen "GUNAKAN wong tuwa" bakal bisa nulungi anak-anake ing kursus sekolah ...
          1. +2
            7 2021 Juni
            Kutipan saka doccor18
            Aku ragu banget yen "GUNAKAN wong tuwa" bakal bisa nulungi anak-anake ing kursus sekolah ...

            Iki "Gunakake wong tuwa" bakal teka ing Duma ing musim gugur, apa hukum sing ditindakake, miturut sing kudu kita lakoni ... sad
            1. +5
              7 2021 Juni
              Kutipan: Boris55
              Luwih nggegirisi nalika "Gunakake wong tuwa" teka ing Duma, apa hukum sing ditindakake, miturut sing kudu kita lakoni ... sad

              Liyane lungguh ana, luwih elek tinimbang sing "GUNA" ... Pinter. Dheweke ngerti apa sing ditindakake.
      2. +1
        7 2021 Juni
        Kutipan saka doccor18
        Sapa ngerti ... Dadi akeh wektu sing larang regane dibuwang kanggo nyiapake tes iki. Bisa uga digunakake kanthi luwih apik.

        Pancen, wong bisa golek dhuwit kanggo mbayar suap nalika mlebu universitas. Mung kawruh mung bakal kurang saka iki, lan wong bakal entuk luwih.
        1. +3
          7 2021 Juni
          Kutipan saka qqqq
          Pancen, wong bisa golek dhuwit kanggo mbayar suap nalika mlebu universitas. Mung kawruh mung bakal kurang saka iki, lan wong bakal entuk luwih.

          Lan kepiye kita entuk pendidikan sing luwih dhuwur, aku ora bisa mbayangake ...
          1. +3
            7 2021 Juni
            Kutipan saka doccor18
            Lan kepiye kita entuk pendidikan sing luwih dhuwur, aku ora bisa mbayangake ...

            Aku mlebu sing. Universitas, kabeh pancen jujur ​​ana, lan ing medis adhine, sawise takon saka ngendi dheweke, langsung dikandhakake yen dheweke ora bakal mlebu ing kene. Sampeyan mung mbokmenawa ora ngerti carane profesor padha melu tutoring karo pelamar, banjur mesthekake diakoni, kang ateges suap veiled. Ing USSR, para peserta ditampung ing asrama, sing saiki wis meh ora mungkin, mula meh saben kulawarga bisa mbayar lelungan lan akomodasi, saiki kemungkinan iki wis sempit, lan liya-liyane. USE iku, pisanan kabeh, kesempatan, karo budget kulawarga cilik, kanggo mlebu universitas ing negara, yen tingkat kawruh ngidini.
            1. +1
              7 2021 Juni
              Kutipan saka qqqq
              ... yen tingkat kawruh sampeyan ngidini.

              kene! Iki minangka tawaran utama! Yen ngidini, ngendi tingkat iki, nalika tuwane lan mbah putri tansah ing karya, buku teks tanpa panjelasan normal saka topik, lan guru iku salah siji wedi lan tortured sawise 10-12 piwulang, utawa insolently indifferent, lan "nerangake mung sapisan kanggo kabeh wong, lan sing aku ora ngerti, iki masalahe "... Lan suwene rong taun ing sekolah, tinimbang sinau program sing angel, bocah-bocah padha frantically nyiapake, sing paling apik, kanggo tes iki . ..

              Kutipan saka qqqq
              USE, pisanan kabeh, kesempatan, karo budget kulawarga cilik, kanggo mlebu universitas ing negara

              Aku sebagian setuju karo sampeyan (praktis - ora ing sembarang), nanging "kanthi mbusak korupsi ing institusi pendidikan", "saperangan alesan" tingkat pendidikan Mudhun, Mudhun saben taun ...
              1. +2
                7 2021 Juni
                Kutipan saka doccor18
                kene! Iki minangka tawaran utama! Yen ngidini, ngendi tingkat iki, nalika tuwane lan mbah putri tansah ing karya, buku teks tanpa panjelasan normal saka topik, lan guru iku salah siji wedi lan tortured sawise 10-12 piwulang, utawa insolently indifferent, lan "nerangake mung sapisan kanggo kabeh wong, lan sing aku ora ngerti, iki masalahe "... Lan suwene rong taun ing sekolah, tinimbang sinau program sing angel, bocah-bocah padha frantically nyiapake, sing paling apik, kanggo tes iki . ..

                Aku rampung setuju karo iki, nanging iki mung ngandika ing sih saka ujian, ing kahanan kuwi mung tutor. Ya, iki dhuwit, nanging luwih murah tinimbang tutor sing padha, mung nalika nyiapake ujian kanggo universitas tartamtu (padha ngisi luwih akeh kanggo gelar, sing diarani suap kerudung).
                Kutipan saka doccor18
                Aku sebagian setuju karo sampeyan (praktis - ora ing sembarang), nanging "kanthi mbusak korupsi ing institusi pendidikan", "saperangan alesan" tingkat pendidikan Mudhun, Mudhun saben taun ...

                Maneh, iki dudu saka Ujian Negara Bersatu, nanging saka tingkat pamulangan, lan luwih khusus, dheweke njupuk dhuwit kanggo biji, dheweke ora bakal njupuk lan ing dalan bakal mbatalake siswa sing dibayar, banjur sawise sesi pertama bakal ana screening metu saka ekstra, nanging iku mokal, universitas kudu nomer tartamtu saka siswa digunakake bakal nutup, lan padha ora Care babagan kualitas.
      3. +2
        7 2021 Juni
        Ora kabeh cetha banget.
        Ing sawijining wektu aku kudu sinau ing rong universitas Soviet. Lan aku elinga banget carane akeh wektu larang regane dijupuk saka mahasiswa kabeh iki sajarah-diamat-ilmiah komunisme-sajarah CPSU lan slag liyane. Pinten wektu sing digunakake kanggo nulis cathetan sing ora ana sing dibutuhake, ngutip klasik Marxisme-Leninisme.
        Lan kabeh iki ngrusak kurikulum profesional. Kanggo kabeh "isme" iki njupuk jam mulang saka kursus khusus, sing mung siji-sijine sing dibutuhake insinyur sing kompeten.
        Dadi, yen spesialis banget ing lapangan kadhangkala metu saka tembok universitas technical, iku ora thanks kanggo, nanging ing éwadéné sistem pendidikan Soviet.
        Secara pribadi, institusi Soviet ora menehi aku apa-apa, kajaba kemampuan kanggo nggarap sastra. Aku banjur nampa kawruh nyata ing dhewe, nalika basis institute konyol.
        Ya, lembaga kasebut dudu sekolah. Nanging analogi kasebut katon. Pengajaran ing sekolah Soviet uga ora beda-beda ing ambane. Karya sastra apa wae, umpamane, ditafsirake sajrone kerangka ideologis sing kaku. Iki, padha ngomong, penulis wanted kanggo nuduhake, iki carane mbukak topik iki. Sampeyan kudu mangsuli ing papan tulis mung kanthi nada kaya ngono. Bocah kasebut dilarang mikir kanthi mandiri. Kanggo iki, kabeh jinis antologi, lan liya-liyane, diciptakake.
        1. +2
          7 2021 Juni
          Kutipan: Cosm22
          Dadi, yen spesialis banget ing lapangan kadhangkala metu saka tembok universitas technical, iku ora thanks kanggo, nanging ing éwadéné sistem pendidikan Soviet.

          Kanggo cathetan, aku setuju, nanging tingkat kawruh ing sistem Soviet, utamane dibandhingake karo modern, mung papan. Kanthi rumusan kasus sing bener, kabeh abstrak ing humaniora njupuk saben rong dina, ora luwih saka siji jam, aja nggedhekake. Umume wektu digunakake kanggo nggambar lan analisis matematika.
          1. 0
            7 2021 Juni
            Apa jenis kawruh? Atheisme ilmiah? Miturut cara, guru disiplin iki cepet ngganti werna lan dadi penganut ardent saka pasamuwan. Untunge, saiki wis modis.
            Minangka kanggo drawing, kekuatan bahan, téori elastisitas lan disiplin murni technical liyane, ana akeh liyane pangertèn saka sinau saka sinau saka sajarah CPSU utawa diamat.
            1. +2
              7 2021 Juni
              Kutipan: Cosm22
              Apa jenis kawruh? Atheisme ilmiah?

              Standar pendidikan sing luwih dhuwur ing wektu iku nganggep tingkat kawruh tartamtu ing kabeh mata pelajaran, kalebu ateisme ilmiah. Aja exaggerate masalah kamanungsan ing tech. Universitas, sawise taun kapindho, ora ana sing ditinggalake, lan loro pisanan minangka subyek dhasar ing institusi sing luwih dhuwur. Aku ora pengin nyinggung sapa-sapa, nanging aku curiga yen sampeyan ora manggon ing universitas luwih saka rong taun.
              1. -2
                7 2021 Juni
                Saka memori, aku kira-kira bisa menehi pitutur marang kowe persentase jumlah jam sinau sing dikhususake kanggo kursus khusus dibandhingake karo subjek liyane ing taun LIMPAT Fakultas Mekanik Institut Teknologi Kimia.
                Miturut cara, minangka kanggo liyane saka subyek (begjanipun ora ana maneh kamanungsan lan ideologis), cara piwulang sing kiwa akeh sing dikarepake. Aku mung bisa mbaleni dhewe: sakteruse poto-pendidikan menehi kula pesenan gedhene kawruh luwih saka 2 universitas rampung. Lan yen aku wis fokus ing saka awal banget (sajajar karo sinau ing universitas), aku ora bakal ngadeg kaya wedhus ing dina pisanan ing toko. Nanging dhasar, konsep dhasar babagan kerumitan produksi lan rincian teknis, aku kudu njaluk ing universitas. Nanging, aku iki rosined ing sirah karo kaluwihan saka ekonomi ngrancang sosialisme. Kita malah duwe ekonomi kanthi ideologis. Ora mung sing padha sinau - ekonomi politik! Perlu dimangerteni!
                Aku umume meneng babagan kualitas mulang basa manca, nyedot, aku duwe kesempatan kanggo mbandhingake ing institusi sing beda-beda (kanthi cara, ing sekolah kahanan kasebut padha). Aku ora ngomong babagan Institut Fisika lan Teknologi Moscow utawa Universitas Negeri Moskow, aku ngomong babagan universitas rata-rata.
                Ngomong-ngomong, kepiye ekonomi sing direncanakake iki, sing kita sinau kanthi tekun, saiki ditindakake? Lan ing pertahanan diploma, ing jejere gambar teknis, petungan ekonomi digantung ing papan?
                Lan kepiye negara rumangsa, kanthi gaman sing kuat kaya ekonomi sosialis, mesthine bisa ngalahake kapitalisme sing dikutuk biyen? Apa dheweke malah tetep ana ing peta politik donya?
                1. 0
                  7 2021 Juni
                  Kutipan: Cosm22
                  Nanging, aku iki rosined ing sirah karo kaluwihan saka ekonomi ngrancang sosialisme.

                  Aku ora ngerti apa rosin ana ing kono, nanging kita wis, aku ora ngelingi persis, nanging ora luwih saka rong semester ekonomi, kang kita diwenehi cara ekonomi tartamtu kanggo ngatur produksi, plus bagean kapisah saka ekonomi. komponen ing diploma, iku kabeh karo ekonomi, lan sajarah CPSU rampung ing taun pisanan kita, ing taun kapindho ana filosofi ML, lan iku kabeh karo sajarah maneh, aku ora ngerti apa sampeyan nesu banget karo mesthi ing sajarah CPSU, aku pribadi ngelingi karo banyolan.
                  1. +2
                    7 2021 Juni
                    Kabeh iki apik, nanging ora ngilangi pitakonan: kenapa ing neraka aku butuh kabeh sampah sing diiseni ing kepala kita ing institut kasebut?
                    Oke, sajarah CPSU lan kabeh jinis "isme". Nanging sawise kabeh, tesis babagan kauntungan sing ora diragukan saka ekonomi sosialis dipateni kanthi serius!
                    Aku banjur takon: apa sing padha mulang? Apa padha nglampahi bagean gedhe saka jam latihan iku?
                    Kebeneran postulat kasebut wis dikonfirmasi dening wektu? Utawa padha, postulates iki wis klelep menyang lalen bebarengan karo negara kang padha lestarekake?
                    Banjur apa wektu larang regane?
                    Kenapa???
                    1. +1
                      7 2021 Juni
                      Kutipan: Cosm22
                      Nanging sawise kabeh, tesis babagan kauntungan sing ora diragukan saka ekonomi sosialis dipateni kanthi serius!

                      Sampeyan ngerti, kanggo kula pribadi minangka teknisi, ora ana sing mbuktekake kaluwihan ekonomi pasar sing ora jelas, saben model duwe plus lan minus. Masalah saka USSR, miturut pendapatku, yaiku dheweke ora bisa ndeleng minus, lan ora nggunakake plus.
        2. 0
          8 2021 Juni
          Kutipan: Cosm22
          kajaba kabisan nggarap sastra. Kawruh nyata sing daktampa mengko dhewe,

          Dadi iki sing paling penting ing sinau - sampeyan wis diwulang sinau.
          PS Wong kuna lan wicaksana ngendika: murid iku dudu wadhah sing kudu diisi, nanging obor sing kudu diobong.
    4. + 18
      7 2021 Juni
      Kajaba iku, perlu perang ora nganggo sistem USE, nanging kanthi sistem pengajaran ing sekolah.
      karo sistem sing teka munggah karo sistem iki. Sistem ora bakal perang karo dhewe.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +5
      7 2021 Juni
      Kutipan: U-58
      Pembatalan Ujian Negara Kesatuan ora bakal nambah kawruh ....

      Yaiku, lan Ujian Negara Bersatu, sing dicathet kanthi bener, bisa nransfer korupsi menyang tingkat sing luwih murah, lan ing kana luwih gampang kanggo nglawan. Aku wis nulis luwih saka sepisan sing meh mung wong-wong sing wis profesor saka institusi iki minangka tutor lan rega saka masalah iki luwih saka tutor kanggo Ujian Unified State njupuk ujian ing universitas adiluhung. USE dhewe ngidini bocah-bocah pinter saka wilayah sing paling adoh mlebu ing universitas apa wae ing negara kasebut, lan amarga jarake, ora kabeh wong bisa nyedhiyakake lelungan lan akomodasi kanggo ujian tradisional. Lan kanggo kawruh, sampeyan nyoba kanggo ngatasi tugas ing èlmu pas, saben wong sing melu ing preparation, gumantung ing kekuatan dhewe, iku anak cukup literate. Aku ngomong karo sing lagi nyiapake ujian kamanungsan, tingkat kawruh nyengsemaken. Masalahe yaiku ana wilayah sing bisa njupuk ujian nggunakake Internet lan asisten, nanging ana lan kudu ditangani. Nanging, asring banget padha nuduhake wong bodho terus terang sing sinau ing universitas, nanging iki masalah pendidikan sing luwih dhuwur kita, sing universitas wis spawned, lan orane mbutuhake jumlahe, lan nalika ana kekurangan, banjur padha baris sapa. Umumé, miturut kasunyatan kita, kaya sing dicathet kanthi bener, penghapusan USE ora bakal nambah kawruh, kabeh bakal dadi luwih elek lan luwih larang kanggo kabeh wong.
    7. Komentar wis dibusak.
      1. +8
        7 2021 Juni
        Babagan Milokhin, kanggo nelpon wong sing nyimpen kanggo awake dhewe ing Maybachs bodho?

        German Gref tresna banget marang Danya, mung banget, banget ya Miturut saksi mata, yen wong loro ketemu, katon cetha yen .. dheweke tresna banget marang Geman Danya. belay
        Banjur sapa sing nulis artikel iki?
        Alamiah. Ora mungkin dheweke bakal duwe komunikasi sing cedhak karo Gref sad
        PS Apa sampeyan butuh kulit Maybach?
        1. -10
          7 2021 Juni
          Danya nylametake Maybachs suwe sadurunge dadi pasuryan PR Gref. Nanging kasunyatan manawa sing paling sampeyan pikirake yaiku homoseksualitas ngomongake babagan sampeyan.
          1. +5
            7 2021 Juni
            bab pisanan sampeyan mikir bab homoseksualitas - ngandika pisanan kabeh bab sampeyan.
            Opa, kene malah penggemar jago iki mlebu. Ojo iri karo idolamu sak jam wassat ?
            dadi PR pasuryan Gref
            Sampeyan ora kejawab huruf "d" ing tembung "PR" lol Mung saka sudut pandangku, ngganti orientasi ing Maybach iku salah ora

            Punika idola panjenengan ing pribadi. Entuk bensin ya lan ora isin.
            1. -11
              7 2021 Juni
              Dheweke dudu idolaku. Iku mung lucu kanggo nonton redneck meri sing ngadili wong liya dhewe.
              1. +4
                7 2021 Juni
                Iku mung nyenengake kanggo nonton redneck meri
                Ing kasusku, moyoki wassat Lan sing meri unsubscribe kanggo kula. Carane iku karo obah saka Rusia dening cara basa
      2. +6
        7 2021 Juni
        Nanging kepiye, contone, aktris porno? padha, banget, bisa nyimpen munggah ing Maybachs .. sampeyan suggest admiring wong lan ngupaya kanggo kabeh wong ana?
    8. +1
      7 2021 Juni
      Apa sing dibutuhake yaiku sekolah menengah Soviet sing wis pirang-pirang dekade menehi warga negara sing melek.

      Lan kenapa Federasi Rusia saiki butuh warga sing melek? Cetha padha ngandika - kita kudu konsumen qualified. Kanggo nindakake iki, cukup kanggo bisa maca saka smartphone lan nggawe pesenan Internet. Kabeh liyane - mung mbingungake pikiran sing rapuh .. Sampeyan ndeleng, menehi kawruh ...
    9. 0
      7 2021 Juni
      Kutipan: U-58
      iku perlu kanggo perang ora karo sistem USE, nanging karo sistem piwulang ing sekolah

      Kanggo sawetara alasan, ing nalar sampeyan, sampeyan mandheg separo: sistem pamulangan ing sekolah minangka bagéan saka sistem negara sing mbentuk tatanan kanggo sistem pendidikan.
      Lan kapitalisme mrentahake mung "konsumen sing mumpuni". Dheweke sing ngasilake bagean utama PROFIT sing ditresnani dening kapitalis !!! Kanggo sing kapitalis wis siyap kanggo kejahatan apa wae, lan ora mung kanggo ambruk sawetara pendidikan ana.
    10. 0
      8 2021 Juni
      Kutipan: U-58
      Apa sing dibutuhake yaiku sekolah menengah Soviet sing wis pirang-pirang dekade menehi warga negara sing melek.

      Aku bakal ngelingake sampeyan kaping satus, banjur JUTA (!!!!!!!!!)))warga melek iki lungguh lan ngisi banyu ing TV
    11. 0
      11 2021 Juni
      Kutipan: U-58
      nggih. Nanging iki tangise wong sing nangis ing ara-ara samun.

      Sing mesthi!
      banjur 68% saka Rusia pengin mbatalake GE. Lan yen njupuk wong tuwane mahasiswa pascasarjana, persentase luwih dhuwur: 83.

      Marang ambruk Uni ana persentasi luwih saka pedunung negara kang!

      Nanging sing njupuk iki menyang akun? Padha njupuk menyang akun carane pahlawan Vitsin ngetokake karcis!
    12. -1
      Juli 9 2021
      "Warga sing kompeten", diwulang dening sekolah menengah Soviet paling apik ing donya, ing taun 90-an diisi banyu lan krim ing ngarep TV karo Chumak ing ngarep TV.
      "Warga sing kompeten", diwulang dening sekolah menengah Soviet paling apik ing donya, ing taun 90-an, jutaan bodho maneh lan maneh menyang iterasi sabanjure MMM / Vlastilina / Khoper-invest, senadyan pengalaman negatif sadurunge, loro dhewe lan sing. ing sekitare.
      "Warga sing kompeten", sing diwulang dening sekolah menengah Soviet paling apik ing donya, ing 90s ngimpi dadi sedulur lan pelacur mata uang.

      Lan babagan "dinasti" ing macem-macem bidang urip, semono uga guyon babagan kolonel, sing kanthi positif mangsuli pitakon putu "mbah, apa aku bisa dadi kolonel?", Lan pitakonan "Apa aku bisa dadi jenderal. ?" mangsuli "ora, jenderal duwe putu dhewe" katon dawa ago, ora mung sadurunge introduksi saka Unified State Examination, nanging uga akeh dekade sadurunge ambruk Uni.

      Miturut cara, generasi 40+ - uga "warga melek", sing diwulang dening sekolah menengah Soviet sing paling apik ing donya, saiki percaya marang dongeng nenek, gosip sing ora nyenengake lan sesat anti-ilmiah liar dening jutaan, ora gelem divaksinasi!
  2. + 15
    7 2021 Juni
    Kelas penguasa Rusia, yaiku, para kapitalis ora perlu duwe akeh wong sing pinter lan terpelajar, dheweke bakal ngerti apa sing kedadeyan, lan kanthi pendidikan sing kaya ngono, mayoritas bakal kaya Danka Milokhin, kaya sing bener. ditulis ing artikel, kita duwe lampahing uga-dikembangaké))) kiriman saka bapak anak-anake dikuwasani loro ing politik lan seni lan ing pamaréntahan, apa padha tenan mikir sing kita bakal keno kabeh? Aku dhewe mikir yen ora ana sing apik sing nunggu Rusia ing mangsa ngarep.
    1. +7
      7 2021 Juni
      kita bakal keno kabeh

      Kita tahan, kita tahan. Kanggo kabeh sing ora sabar, Pengawal Nasional bakal ngandhani babagan owah-owahan urip.
    2. +4
      7 2021 Juni
      Kutipan: Pesimis22
      Kelas penguasa Rusia, yaiku, para kapitalis ora perlu duwe akeh wong sing pinter lan terpelajar, dheweke bakal ngerti apa sing kedadeyan, lan kanthi pendidikan sing kaya ngono, mayoritas bakal kaya Danka Milokhin, kaya sing bener. ditulis ing artikel, kita duwe lampahing uga-dikembangaké))) kiriman saka bapak anak-anake dikuwasani loro ing politik lan seni lan ing pamaréntahan, apa padha tenan mikir sing kita bakal keno kabeh? Aku dhewe mikir yen ora ana sing apik sing nunggu Rusia ing mangsa ngarep.

      nek ditambahi "pandemi" gawean iki ya.. tiket searah. ketoke "miliar emas", nguripake millstones kang.
    3. + 13
      7 2021 Juni
      bapak dikuwasani anak-anake
      Wangsulan: Bab ingkang pisanan teka ing pikiran: Patrushevs.
      1. + 11
        7 2021 Juni
        Kutipan saka parusnik
        bapak dikuwasani anak-anake
        Wangsulan: Bab ingkang pisanan teka ing pikiran: Patrushevs.

        bocah-bocah sarwa ... putrane Rogozin ...
      2. + 14
        7 2021 Juni
        Skuratov, Fradkov, Kozak, Zhukov, Bortnikov, Ivanov, Gref, Tuleev.....
      3. -7
        7 2021 Juni
        Tanpa guna, Patrushev minangka Menteri Pertanian sing apik banget
        1. +4
          7 2021 Juni
          bisa uga .. nanging dheweke bakal tanpa bapake? lan apa dheweke ora ngganti menteri sing luwih kuwat sing ora duwe paus kaya ngono?
      4. 0
        9 2021 Juni
        Lali Ivanka Trump
  3. + 12
    7 2021 Juni
    ana bagean kapisah ngendi maringaken ujian kanggo 100 TCTerms Piece saka jajan
    Aku setuju karo penulis lan, minangka conto, Dagestan - USE ing Basa Rusia. Lan babagan pasuryan forum aku setuju 200%. Apa iku? Degradasi ing pikirane penyelenggara utawa mentel karo tamu Barat kanggo nuduhake toleransi?
    1. +9
      7 2021 Juni
      Kutipan: rotmistr60
      ana bagean kapisah ngendi maringaken ujian kanggo 100 TCTerms Piece saka jajan
      Aku setuju karo penulis lan, minangka conto, Dagestan - USE ing Basa Rusia. Lan babagan pasuryan forum aku setuju 200%. Apa iku? Degradasi ing pikirane penyelenggara utawa mentel karo tamu Barat kanggo nuduhake toleransi?

      ha ... lan yen katon "luwih jero lan luwih amba"? Apa sampeyan ngerti carane akeh padha mbayar kanggo gas padha ing Kaukasus lan Urals? misale jek kita mbayar kanggo awake dhewe lan kanggo wong-wong mau. oh ... luwih becik ora ngembangake topik kasebut.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. + 15
    7 2021 Juni
    USE minangka iku.
    Argumentasi utama kanggo Ujian Negara Bersatu yaiku Kementerian Pendidikan Federasi Rusia resmi ngakoni yen diduga ora bisa ngalahake korupsi ing 3137 universitas Federasi Rusia, sing 1168 minangka kantor sharashkin komersial kanggo ngetokake diploma ( data ing Januari 2015). Ing wektu sing padha, Kamentrian Pendidikan lan Ilmu Pengetahuan Federasi Rusia njamin USE sing jujur, bebas korupsi ing 44100 sekolah.
    Yen tujuan USE iku kanggo perang korupsi, banjur apa ora introduce ing universitas? Iku luwih gampang, apa ora? Salah siji saka rong perkara: salah siji Departemen Pendidikan kebak wong bodho, utawa Departemen Pendidikan nganggep kita bodho. Aku seneng banget karo pidato babagan zombie dening kepala sekolah ing salah sawijining sekolah, ing Uryupinsk utawa ing Mukho (aku ora ngelingi kepiye jeneng kutha iki):
    – Pungkasan, anak-anak kita bakal bisa mlebu universitas sing bergengsi!

    - Aku ora mangu iku kanggo detik! Anake bisa!
    Mung wong sing naif banget sing bisa percaya ing dongeng Departemen Pendidikan, yen tujuan Ujian Negara Bersatu yaiku perang nglawan korupsi. Luwih nyata, sekolah-sekolah pungkasane diwenehi kesempatan kanggo melu motong adonan. Kajaba iku, langkah-langkah draconian kanggo ngontrol tumindak ujian mung ngunggahake bar rega. Dadi, contone, saka taun kanggo taun, sekolah ing Kaukasus menehi skor paling dhuwur ing Federasi Rusia ing Unified State Examination saka basa Rusia. Sing jelas Ujian Negara Bersatu iku sistem sing korup wiwit wiwitan. Pitakonan mung sing bisa mbayar pinten. Sakcepete bocah-bocah sekolah bakal diudani ing lawang mlebu kelas ujian, sing mung bakal duwe pengaruh sing luwih apik kanggo penghasilan individu sing ditetepake kanthi ketat.
    USE asil.
    Saka kabeh aliran (50 wong), ora ana sing bisa menehi jeneng rumus keliling bunder. Lan aku ora mulang babagan humaniora! Langsung jelas yen Amerika minangka ideal kita! Nanging saiki, kita isih ana ing mburi. Malah Obama, umpamane, janji bakal njamin literasi universal ing Amerika Serikat wiwit umur 12 taun. Nanging sayangé! Iku ora tuwuh! Lan ing kene, sayangé kanggo Kementerian Pendidikan, siswa kelas siji isih ngerti maca lan nulis! A cacat, Nanging.
    Aku menehi tugas kanggo siswa kanggo mbangun spreadsheet Excel kanggo ngowahi ons kanggo kilogram lan kosok balene. Aku mriksa. Asil apik tenan! Ing algoritma kanggo ngitung tabel, ana rumus kaya "E padha karo emtse square." Aku takon - saka ngendi omong kosong iki?!!! Jawaban iki saka Internet! Aku ngomong ing manual sing ons iku 31,1035 g Apa masalah?!!! Jawabane ya wis suwe sinau matematika!!!
    Asil: Saka 54 wong, luwih saka setengah nggunakake "formula" saka Internet. 75% saka liyane nerjemahake 31,1035 minangka 0,311035 kg.
    Aku ora mulang aritmetika, mula aku ora menehi deuces kanggo jawaban kasebut. Bodho banget yen dicekel siswa sing kepeksa nampa pendidikan sing luwih dhuwur tanpa sekolah menengah!
    Asil. A lulusan saka universitas technical, mahasiswa banget saka Unified State Examination, dijupuk menyang perusahaan manufaktur Eurowindows. Nanging, nasib ala: perusahaan tuku kaca, diukur ing meter persegi, lan ngasilake produk kaca, diukur ing milimeter persegi. Lulusan universitas lan mahasiswa sing apik banget saka Ujian Negara Bersatu ora bisa nerjemahake siji liyane. Salajengipun. Ora ketompo carane hard padha nyoba kanggo nerangake apa iku lan apa kabeh iki perlu, dheweke ora tau mlebu topik. Mulane, padha nulis "rumus" miturut kang mahasiswa banget bodho nindakake petungan kaya kethek, nanging nggunakake PC.
    1. +3
      7 2021 Juni
      akeh pengawas saluran federal yakin babagan iki:
    2. +3
      7 2021 Juni
      Yen tujuan USE iku kanggo perang korupsi, banjur apa ora introduce ing universitas? Iku luwih gampang, apa ora?

      Iku luwih angel.
      1. Saben universitas bakal nyetel level dhewe. Ngluwihi. Akademi Ilmu ora bakal mutusake.
      2. Kabeh universitas bakal njupuk ujian ing wektu sing beda-beda. Hemoragik.
      3. Korupsi bakal tetep padha. Guru bakal nemokake celah kanggo mbantu wong sing mbutuhake. nglirik
      Lan akeh liyane.
      1. +2
        7 2021 Juni
        Bener, Yuri! Lan dheweke bakal mriksa karya kanthi tembung kunci. Ana telung tembung kontrak - skor 5. Ora - 3 lan sampeyan ora lulus. Dheweke guru sing licik banget ... Apa dheweke mbela disertasi kanthi sia-sia?!
    3. +4
      7 2021 Juni
      Lan apa bab ujian? Menawi tiyang sepuh boten nanemaken nilai kawruh lan katrampilan dhateng putra-putranipun? Yen perusahaan Manufaktur "Eurowindows" wareg karo tingkat saka cah wadon, banjur skills cocok kanggo wong-wong mau. Iku dudu ujian, nanging bab wong. Yen pemuda modern kanthi tingkat kawruh sing ana bisa entuk roti dhewe, mula dheweke ora pengin luwih.
  6. + 13
    7 2021 Juni
    Internet wis suwe ora duwe crita babagan eksploitasi tenaga kerja lan hadiah kanggo pahlawan.
    Contone, sopir traktor Ivanov, kanthi kerja keras, ing lapangan oligarki tanah Sidorov, mbantu sing terakhir entuk yuta liyane, ton gandum kelas siji liyane menyang tong sampah ing luar negeri. eseman
    Umumé, kita sukses banget nguber Ukraina.
    Kasil banget, sing bakal kita nyekel lan nyusul, dadi iki Ukraina. ngguyu
    1. 0
      7 2021 Juni
      Kutipan saka parusnik
      Kasil banget, sing bakal kita nyekel lan nyusul, dadi iki Ukraina.

      Aku arep nggawe taruhan.
      1. +6
        7 2021 Juni
        Aku arep nggawe taruhan.
        Aku pracaya kutha bakal, Aku pracaya taman bakal Bloom nalika ana wong kaya ing negara Rusia.
        Daniel. Milokhin.
        Ana luwih akeh, lan liyane minangka pangecualian kanggo aturan kasebut.
  7. 0
    7 2021 Juni
    Nalika peran saka wong teka ing ngarep, kabeh bakal owah, lan saiki phrases kosong biasanipun bab wong, saben terobosan, wong kudu ngrasa yen iki karya.
    1. -4
      7 2021 Juni
      Kutipan saka: nikvic46
      Nalika peran saka wong teka, kabeh bakal owah.

      Sampeyan pengin menehi pimpinan kanggo 80% saka biasa-biasa wae, lan push 20%, bener? Wis wis. Apa rampung wis dingerteni.
      1. +1
        7 2021 Juni
        Vyacheslav: Apa sampeyan pengin nyalonake individu? Lan supaya kita duwe individu duwe 60% saka negara. Ing Amerika ora ana barang kaya ngono.
        1. 0
          7 2021 Juni
          Aku ora pengin apa-apa. Aku pengin seniman ngadili lukisan, lan dudu Pakdhe Vanya saka dalan. Lan babagan pedagogi - guru, guru, kanthi pengalaman. Mangkene carane Samarin 1969, contone ...
        2. -3
          7 2021 Juni
          "Lan kita duwe individu duwe 60% negara." Iki dongeng sing ora ana hubungane karo kasunyatan. Lan ya, kita wis duwe negara sing bisa diatur dening operator masak lan gabungan - ing taun 80-an, wong-wong kuwi dadi kuwasa kanthi bantuan elevator sosial kanthi lengkap, kabeh wong ngerti asil saka kene - sampeyan ora bisa nglilani sapa wae. ngisor kanggo daya, malah kanggo dijupuk mriem.
  8. + 17
    7 2021 Juni
    Roman - sampeyan salah.
    USE minangka kesempatan pungkasan kanggo bocah-bocah "manusia" kanggo entuk spesialisasi sing apik ing universitas. Mbokmenawa malah tekan Kementerian Pendidikan. Yen Ujian Negara Bersatu dibatalake, para siswa mung dadi jurusan (ing perdagangan utawa kanggo nyogok). Aku kerja ing sekolah deso sing prasaja. Swara 7 taun kepungkur, thanks kanggo USE anonim, Welasan anak mlebu universitas adiluhung ing Moscow, Yekaterinburg, Kazan, Rostov, etc. Bocah-bocah iki bakat, poto-diatur lan patriotik. Lan iki anak-anak saka "kelas menengah" miturut metodologi penulis reformasi konstitusional. Akeh sing wis kerja karo tutor jarak jauh. Nanging dheweke bisa nindakake tanpa dheweke. Jeksa Agung bisa ngetokake accounting -10-30 ewu. Lan sinau ing universitas biaya 100-400 ewu setahun!
    Seminggu mengko, aku maneh mriksa ujian ing IPS. Pracayaa, jawaban rinci sing apik langsung bisa dingerteni kanthi gaya lan kajelasan pamikiran. Kadewasan saka pangadilan, analisis teks, cukup conto sing Highly appreciated. Ing tugas 1-20, meh ora ana tandha mriksa bodho. Sampeyan kudu nganalisa kanthi ati-ati pitakonan lan mikir babagan tembung jawaban. Tanpa pembangunan umum sing cukup, sanajan sawise ngapalake politik, ekonomi, dhasar filsafat lan hukum, ora mungkin entuk biji sing luwih dhuwur tinimbang "telu".
    Ujian adoh saka sampurna: wangun abstruse, pitakonan salah saka compiler, nomer cilik saka pilihan. Nanging USE luwih apik tinimbang rong tahapan ujian subyektif.
    Novel kasebut mbaleni kesalahane penulis wingi - USE wajib kanggo kabeh lulusan nganti 2022.
    Pembatalan sebagian ujian digandhengake karo karya sekolah ing kahanan "corona".
    Alesan kanggo tingkat pendidikan cedhak-plinth ora ana ing USE. Ing sekolah, 99,9% siswa nampa sertifikat. Aku pribadi mirsani carane bocah-bocah sing secara harfiah ora bisa ngetung lan nulis dijamin triple ing "Rusia" lan "matématika". Umume bocah-bocah ora sekolah. Sawise kabeh, pendidikan umum dhasar dijamin kanggo kabeh wong. Gadgetisasi total "rutin saben dina" para mudha cocog ing tingkat obat-obatan. Inggih, toleransi edan ing sekolah mundhakaken generasi neurasthenics lan ora tanggung jawab. Kene alasan kanggo nggatekke ngagetake!

    ps Yen Roman Skomorokhov nglawan Ujian Negara Bersatu ...
    Aku uga kanggo abolition sawijining. Pancen, kanggo miwiti ngapresiasi soko, kudu ilang dhisik.
    1. +1
      7 2021 Juni
      Kutipan saka: samarin1969
      Akeh sing wis kerja karo tutor jarak jauh. Nanging dheweke bisa nindakake tanpa dheweke. Jeksa Agung bisa ngetokake accounting -10-30 ewu.

      Apa iki rega kabeh latihan? Aduh... Kanggo ak. jam padha njupuk 700 rubles saben, lan ing rong jam wis meh siji lan setengah ewu. Ya, masalah banget kanggo nyiyapake 15-30 jam, utawa sampeyan duwe tag rega sing demokratis ...
      1. +4
        7 2021 Juni
        Kutipan saka doccor18
        Kutipan saka: samarin1969
        Akeh sing wis kerja karo tutor jarak jauh. Nanging dheweke bisa nindakake tanpa dheweke. Jeksa Agung bisa ngetokake accounting -10-30 ewu.

        Apa iki rega kabeh latihan? Aduh... Kanggo ak. jam padha njupuk 700 rubles saben, lan ing rong jam wis meh siji lan setengah ewu. Ya, masalah banget kanggo nyiyapake 15-30 jam, utawa sampeyan duwe tag rega sing demokratis ...

        Aku ora "tutor" dhewe. wektu cilik. Lan critane saiki ora ana sing dikarepake. Nanging lulusan nuduhake pengalaman. Sing paling masuk akal tuku kursus jarak sing layak kanthi murah lan nyoba kerja sama karo 2-3 wong. Internet kebak sumber daya gratis kanggo persiapan. Umume, tutor direkrut - nalika kawruh wis mlaku, utawa ora ana organisasi dhewe. Secara pribadi, aku nganggep les mbuwang wektu lan dhuwit. Ing sawetara jam sampeyan ora bakal mbentuk kawruh. Sampeyan mung bisa mulang "taktik" kanggo lulus ujian.
        1. +2
          7 2021 Juni
          Kutipan saka: samarin1969
          Secara pribadi, aku nganggep les mbuwang wektu lan dhuwit. Ing sawetara jam sampeyan ora bakal mbentuk kawruh. Sampeyan mung bisa mulang "taktik" kanggo lulus ujian.

          Aku setuju 100%.
    2. +3
      7 2021 Juni
      USE minangka kesempatan pungkasan kanggo bocah-bocah "manusia" kanggo entuk spesialisasi sing apik ing universitas.
      Kisah-kisah kasebut bisa dicritakake marang wong enom. Contone, tengah taun 70-an, Olimpiade catur sekolah. Bocah sing dakkalahaké saiki dadi profesor ing Universitas Negeri Moskow. Nanging banjur ora ana ujian.
      Miturut cara, akeh dongeng ing urip saiki. Contone, padha ngomong babagan Serdyukov, sing ngalahake kabeh jenderal korup lan nggawe tentara sing ora bisa dikalahake.
      Ing cendhak, padha kasil nglawan korupsi, nanging kasus Zakharchenko urip lan menang.
      1. -3
        7 2021 Juni
        Kutipan: Gardamir
        Kisah-kisah kasebut bisa dicritakake marang wong enom.

        Pira taun sampeyan kerja ing VS?
      2. +3
        7 2021 Juni
        Kutipan: Gardamir
        Contone, pertengahan 70-an,

        Nyuwun
      3. +1
        7 2021 Juni
        Lan sampeyan ora ngrungokake dongeng, nanging pindhah menyang asrama saka Moscow State University lan takon mahasiswa sing saka ngendi lan sing wis tuwane, lan banjur nggawe kesimpulan.
      4. 0
        7 2021 Juni
        Dongeng biasane saka wong kaya sampeyan - macet ing jaman kepungkur.
        1. -1
          7 2021 Juni
          kaya sampeyan - macet ing past.
          Permusuhan pribadi ora dadi alasan kanggo nggawe kesimpulan. Contone, aku nglawan operator pesawat, amarga wektune wis liwat.. Aku nglawan mobil bensin, amarga masa depan kalebu transportasi listrik lan saya cedhak ....
          Nanging wong-wong sing lungguh ing ndhuwur pancen pengin ngowahi negara menyang neo-fedalisme.
    3. 0
      7 2021 Juni
      Dheweke kerja, Konstantin Viktorovich, ing sekolah deso saka 1977 kanggo 1980, lan banjur kanggo taun liyane kesah dening Sepur menyang sekolah ora adoh saka kutha. Ana uga cukup ora nggatekke ... "Apa bisa ngandhut saka ciuman?" - ana pitakonan banget populer. Jawabanku ora mesthi dipercaya. "Nanging kita duwe siji cah wadon ...".
  9. +5
    7 2021 Juni
    Mekanisme durung digawe supaya tanpa bantuan wong (rakyat) digawe roket, kapal, rig minyak, nanging kabeh manfaate kanggo sing nampa keuntungan kasebut. Wong-wong kaya ora ana apa-apa.
  10. +1
    7 2021 Juni
    Anake diplomat kudu dadi diplomat, putra jaksa dadi jaksa, lan putri hakim dadi hakim.

    Iki Rusia Putin, iki minangka upaya kanggo nggawe pondasi sistem neo-feodal.
    1. Bai
      +3
      7 2021 Juni
      Iki Rusia Putin, iki minangka upaya kanggo nggawe pondasi sistem neo-feodal.

      Iku tansah lan nang endi wae. Ing setelan apa wae. Ing jaman Soviet, anekdot lair:
      Apa putra jendral bisa dadi jenderal?
      Ya.
      Lan marshal?
      Ora. Marshall duwe anak dhewe.
  11. +9
    7 2021 Juni
    Aku elinga Medvedev ing 2016 blurted metu bab gaji guru - "Yen sampeyan pengin entuk dhuwit, ana akeh panggonan gedhe ngendi sampeyan bisa nindakake iku luwih cepet lan luwih apik. Iku bisnis padha. Nanging sampeyan ora pindhah menyang bisnis , sak ngertiku, nggih." Menapa malih, iki ngandika ing Forum Pendidikan Pemuda Kabeh-Rusia "Wilayah Makna".
  12. +1
    7 2021 Juni
    "Rong puluh taun ing negara ana eksperimen babagan kabodhoan"

    Persis. Uga akeh perkara liyane ing artikel kasebut.
    1. +1
      7 2021 Juni
      Kutipan saka Van 16
      Persis. Uga akeh perkara liyane ing artikel kasebut.

      Iki "titik" wis ana ing saindhenging gesang manungsa. Ora ana generasi siji-sijia sing ora nglalekake peneruse sing wis tuwa. Kabeh mbaleni maneh lan maneh. Terus terang, aku ora setuju karo penulis. Pengalaman wong tuwaku kanthi mbebasake anak loro ora kabeh konfirmasi tesis penulis. Anak-anakku lulus saka sekolah menengah biasa, ora sawetara jenis lyceum, ing kutha cilik 3000 km saka ibukutha. Dheweke bisa lulus ujian tanpa tantrum lan mlebu universitas sing apik kanggo papan anggaran. Pengalaman pribadiku nuduhake yen iki ora kaya USE. Dina iki, ora bakal bisa ditebak jawaban ing KIM. Butuh kawruh. Lan kaya ing taun 70-an kudu nyiapake diakoni, kalebu ing kursus persiapan, mula saiki kudu nyiapake tambahan. Ora ana sing anyar. Kanggo prakara dinasti. Yen sampeyan sukses kerja ing papan kerja lan ngrembug karo bocah apa sing sampeyan lakoni ing pakaryan, mula kanthi kemungkinan sing dhuwur, anak sampeyan bakal kasengsem ing profesi sampeyan. Nalika aku kerja ing Kementrian Dalam Negeri, anakku nuduhake minat ing profesi hukum, nalika dheweke pindhah menyang dinas minyak, dheweke kepengin dadi insinyur minyak bumi. Iku alamiah. Akeh dokter duwe wong tuwa sing kerja ing bidang kedokteran. Mula saka iku ora ana kang mirunggan saka kepinginan putri hakim dadi hakim, lan kepinginan putra jaksa dadi jaksa. Iku mung wong tuwane nganakake panuntun dhumateng karir ing conto pribadi. Iku luwih Samsaya Awon yen tuwane ora menehi hasil karo prakara iki ing kabeh utawa padha ora duwe apa-apa kanggo ngomong marang anak bab topik iki, kajaba kanggo "mikir dhewe." Pramila kula langkung sarujuk kaliyan Bapak “samarin1969”, apamaneh panjenenganipun piyambak saking sistem pendhidhikan, beda kaliyan panyerat artikel menika, ingkang arah kreatifipun nggadhahi fokus ingkang boten wonten gayutanipun kaliyan kasunyatan gesang.
      1. +3
        7 2021 Juni
        Sawise loro wong anyar teka kanggo kita, insinyur sawise SMA lan listrik sawise College. Ing Profesi, kanggo sijine iku mildly, ora banget, nanging liyane, wong mung ora ngerti sing Zhukov, Korolev, Kosmodemyanskaya padha disebut bojo Lenin, lan ing.
        Kita isih ketemu karo guru sekolah, mula aku uga menehi penilaian saka pengalaman pribadi.
        1. +1
          7 2021 Juni
          Kutipan saka Van 16
          Teka kanggo kita piye wae kanggo bisa loro newcomers

          "Loro wong anyar" tansah teka. Lan setahun kepungkur, lan 40 taun kepungkur, lan 80 .... Lan asring banget padha dadi kesempatan kanggo lelucon lan anekdot. Takon mbah-mbahmu, dheweke bakal ngandhani carane, nalika isih enom, juru kunci ngajar insinyur. Apa ana akeh bebener ing kana? Uga pitakonan gedhe. Ing artikel kasebut, ora ana statistik utawa bukti sing bener saka penulis. Nanging, ing industri pertahanan, wong enom bisa kerja lan sukses, uga ing ilmu medis, lan kanthi sistematis nggoleki minyak lan gas lan ngisi maneh saham. Stana urip lan berkembang. Masalah sejarah? Ya ana. Nanging bocah-bocah sekolah ing USSR ora kepengin mlebu universitas sejarah, lan para ahli listrik sing umur rong puluh taun ora ngematake kawruh babagan pangembangan negarane. Nanging, aku ora ujar manawa kabeh apik ing kabeh wilayah. Ana masalah, lan ora cilik. Nanging iki ora ateges yen kita ngremehake, lan malah ing kacepetan sing kita nyusul Ukraina, minangka penulis mbayangno.
          1. 0
            7 2021 Juni
            "Ing industri pertahanan, wong enom kerja lan entuk sukses"

            Ing pertahanan?! Aja ngomong tapel jaran, aku dhewe wis suwe ana ing industri pertahanan, turnover ing antarane wong enom elek, sawetara wong tahan luwih saka setahun, luwih asring dheweke mandheg. Ora, kaya ngono teka, kerja, nanging ora cukup suwe..
            1. 0
              7 2021 Juni
              Kutipan saka Van 16
              sawetara wong tahan luwih saka setahun, luwih asring dheweke mandheg malah luwih awal.

              Iki kaya ing tanduran sampeyan. Nanging tanduran sampeyan ora mung siji. Kita duwe akeh wong enom ing industri minyak. Kabeh tingkat industri. Ing gas - kahanan meh padha.
  13. Komentar wis dibusak.
    1. + 12
      7 2021 Juni
      Pitakonan kanggo sing ngerti, ing Ukraina, banget, ujian?

      USE ing Ukraina dikenalaké ing 2006.
      5 taun mengko. Dipuntedahaken conto Rusia, njupuk menyang akun pengalaman lan prestasi.
      Mula, aku ora ngerti babar pisan wacane penulis iki.
      Ikut Ukraina?...
      ing umum, kita banget kasil nguber Ukraina

      grobag sadurunge jaran
      1. 0
        7 2021 Juni
        Bebek iku seri saka artikel "despondency ing Senin mangan horseradish pungkasan tanpa uyah."
        1. 0
          7 2021 Juni
          ketoke dheweke mutusake kanggo pindhah saka topik operator pesawat menyang ujian ..
      2. +6
        7 2021 Juni
        Clickbait judhul artikel.
        Apa hubungane karo Ukraina?
        Ing akèh-akèhé negara ing donya ana ujian sing melu pilihan saka jawaban saka sawetara opsi. Lan ora ana sing nggegirisi. Donya kabeh berkembang lan ora luwih ala tinimbang USSR lan Rusia ing jaman sadurunge EG.

        Ing negara liya, mung ora bisa tekan ngendi-endi kanggo nyogok .... lan sing paling konyol, dheweke disewa / disewakake miturut kawruhe. Lan gaji dibayar kanggo kawruh lan karya. Sampeyan bisa duwe diploma "abang" - nanging sing mbutuhake tanpa kawruh.

        Tinimbang EG, luwih becik nglawan suap. IMHO.
        1. 0
          7 2021 Juni
          Kutipan saka avib
          Clickbait judhul artikel.
          Apa hubungane karo Ukraina?

          carane cocok...
          Ukraina kudu disalahake kanggo kabeh masalah (sadurunge AS lan Freemason liyane)
          supaya produk luwih gampang kanggo ngedol, "Ukraina iku kanggo nyalahke, padha ngenalaken Unified State Examination ing tlatah Rusia."
          Iki logis "Apa sampeyan pengin kaya ing Ukraina?"
          USE ing Rusia wiwit 2001
          Analog saka Ujian Negara Bersatu ing Ukraina yaiku Assessment Independen Eksternal - wiwit 2002
  14. 0
    7 2021 Juni
    Aku ing sangisore 70. Observasi saka degradasi pendidikan:
    Aritmetika.
    Aku - nyipta pitakonan kanthi bener, nulis lan nindakake tumindak (pangembangan logika).
    Putra - njupuk tindakan.
    Putu - pilih jawaban sing bener saka 3 bisa.
    1. 0
      7 2021 Juni
      Lan dheweke bakal ngira putu utawa bakal ngrampungake tugas kanggo entuk jawaban?

      Aku sampeyan bingung ujian karo lotto olahraga .
  15. +3
    7 2021 Juni
    Umumé, kita sukses banget nguber Ukraina.
    lomba opo? Ing de-Sovietisasi, ya, luwih cepet ing kana. Ing Rusia, luwih alon. Mung. Nanging kanthi langkah sing yakin.
  16. +5
    7 2021 Juni
    Roman, yen kabeh wong ing Rusia dadi luwih wicaksana, banjur sapa sing bakal maca artikel sampeyan? Sapa sing bakal percaya omong kosong saka Internet? Dadi akeh wong bakal kelangan pakaryan. ngguyu
    1. +1
      7 2021 Juni
      Mekaten! Apa sampeyan bisa mbayangno manawa wong kanggo kabeh artikel mbutuhake "historiografi masalah" lan pranala menyang basis sumber? Iki bakal dadi bilai. Kanggo penulis lan maca!
      1. Komentar wis dibusak.
  17. 0
    7 2021 Juni
    Kadhangkala ing sirah wong sing cukup lan mikir, pitakonan kaya "Sapa sing butuh kabeh iki lan kenapa?" Lan pitakonan mbutuhake jawaban.


    "Pitakonan Peskov" - jawaban kanggo kabeh pitakonan.
  18. -1
    7 2021 Juni
    Seneng banget...
    --------
    IBU, PUTRA LAN PUSHKIN

    Ibu, sing wis dadi wanita setengah baya, nanging ora tanpa fitur sing nyenengake, kanthi ati-ati nyedhaki kamar tertutup putrane lan ngrungokake. Ana sepi ing mburi lawang. Sawetawis, ibu mangu-mangu, ragu-ragu, banjur kanthi gerakan landhep mbukak lawang lan mabur menyang kamar.

    Apa maneh? Apa sampeyan maca buku maneh? dheweke bengok-bengok bebarengan.

    Sayange, iki bener. Sawijining nom-noman sing rambute padhang kanthi rai pucet lan ciri-ciri alus glethakaken ing amben lan nyekel buku ing ngarepe.

    - Ibu! wong enom bengok-bengok. "Aku mung sethithik, mung sethithik!"
    "Kaping pinten kula matur sampeyan ... Apa wektu iki?" Ibune ngrebut buku saka tangane anake. – Oh, iku! Pushkin tegese!
    - Inggih, ibu!
    - Aja mbok! Apa acara dina iki? Apa iku ulang tahun?
    “Aku wingi,” putrane manggut-manggut.
    "Oh, Nak, wis kaping pirang-pirang aku ngandhani sampeyan," ibune lungguh banget ing amben ing jejere, "buku-buku iki ora bakal nggawa sampeyan apik!" Deleng, ing umur sampeyan, Tiktokers wis tampil ing forum ekonomi, bocah-bocah wadon saka reality show ing Teater Seni Moskow, lan sampeyan?

    Wong enom lungguh ing amben.

    “Bu, rungokna wae! - putra wiwit maca. - Aku tresna sampeyan, tresna, mbok menawa, durung rampung mati ing nyawaku, nanging supaya ora ngganggu sampeyan maneh, aku ora pengin sedhih karo apa-apa ...

    Ibune nyawang putrane kanthi jengkel.

    - Apa sampeyan edan? Ora, aku ora bakal slamet iki! Apa sampeyan bisa ngomong yen sampeyan miwiti nulis dhewe?

    Wong enom katon adoh, kaya konfirmasi: "Ya, aku miwiti!"

    - Ora, sampeyan pengin ngeterake aku menyang kuburan! – ibu clutches atine lan katon ing laptop. - Ana, ta?

    Dheweke kepengin tangi, nanging putrane ngangkat tangane.

    - Ora ora! Aja kuwatir! Aku mbusak kabeh, mbusak, jujur!
    - Ya? apik. Wektu iki aku bakal percaya, nanging delengen...” Nada swarane Ibu rada lemes ing kene. - Anak, sampeyan wis meh diwasa, nanging isih naif, kaya bocah cilik. Lan sampeyan ora ngerti cara kerjane jagad iki. Lan aku pengin sampeyan mung sing paling apik. Apa sampeyan pengin dadi kaya Pushkin? Lho, kok perlu? Malah yen sampeyan dadi satus luwih bakat tinimbang dheweke, ora ana sing butuh saiki. Lha nek sampeyan biasa-biasa wae, isih ana kesempatan, nanging sampeyan bocah sing pinter lan wasis. Ngendi sampeyan ing budaya iki? Sampeyan bakal pinasthi orane sengsara, amarga ora ana sing bisa ditanggulangi kanthi bakat lan rajin. Nanging ngenteni sedhela ...

    Ibu cepet tangi lan nglirik konspirasi.

    "Amarga sampeyan wangkal banget," dheweke bengok saka kamar sabanjure, "lan sampeyan mesthi pengin melu budaya, aku tuku sampeyan."

    Ibu katon ing lawang, banjur kanthi bungah njupuk gaun udhara jambon saka mburi.

    - Opo kuwi? Mripat kang putra kebak medeni.
    - Kaya apa? - Ibu seneng banget karo hadiahe. - Iki kanggo sampeyan! Krungu saiki wis modis banget. Padha ngrekam video ing ageman, nggawe pasuryan lan langsung wildly populer, iklan, dhuwit. Banjur dheweke bakal ngajak acara liyane menyang forum ekonomi. Sampeyan bisa mikir bab liyane.
    Ora, aku ora bakal nganggo! Putra geleng-geleng kepala.
    – Nanging-nanging! Bakal kanggo sampeyan! - Ibu nggegirisi. - Mung sawetara klip. Sawise kabeh, sampeyan pengin entuk pijakan ing budaya modern? kene! Aku uga mlebu sampeyan kanggo salon tato. Saiki tanpa tato ing endi wae. Luwih becik ing pasuryan. Kang prasasti - milih dhewe. Sanadyan jeneng kang Alexander Sergeevich. Lan pungkasane, - ibu nggawe ngaso solemn, - sampeyan pindhah menyang nedha bengi karo Pakdhe Pasha saka lawang sabanjuré.
    - Ora! wong enom njerit.
    "Ora ana sing kaya ngono," ibune sing peduli. - Mangan wae! Dheweke pancen lurus, nanging kanggo seni sampeyan kudu nandhang sangsara! - lan nambah kanggo awake, - Lan ana, Mungkin padha bakal njupuk aktor saka téater. Isih, sawetara jinis pariwara, kabeh wong bakal pengin ndeleng keajaiban kasebut.

    Putra lungguh remuk lan mudhun.

    - Inggih, apa sampeyan, - ibu maneh njagong mudhun ing amben jejere lan stroke sirah blond putrane. - Aja kuwatir kaya ngono. Sawise kabeh, aku mung pengin sampeyan apik, supaya roti uga ing budaya. Lan lali sampeyan iki Pushkin sampeyan. Inggih, sampeyan bisa maca kanggo siji utawa rong jam dina Minggu, ora luwih. Marang kula, carane akeh views bakal Pushkin sampeyan saiki? Intine! Sing mati ora bisa ditangekake maneh. Kita kudu ndeleng masa depan. Inggih, paling ora nyoba gaun kasebut, kanggo sapa sing daktuku?
    - Inggih, ibu! – mripate wong enom wiwit cemlorot saka Kelembapan kapenuhan wong.
    - Aja mbok! Muga-muga sampeyan apik!
    (Saka). Subbotin.
    1. -6
      7 2021 Juni
      Extremes tansah kesengsem wong ciyut!
      1. 0
        7 2021 Juni
        Lan tegese emas dumunung ing antarane rong ekstrem.
        1. -6
          7 2021 Juni
          Quote: jaket tank
          Lan tegese emas dumunung ing antarane rong ekstrem.

          Persis. Nanging angel ditemokake. Mulane diarani emas!
  19. +3
    7 2021 Juni
    Jarene, tujuane sistem pendhidhikan yaiku kanggo nyiapake konsumen sing kompeten (!) ... Ya, lagi nyiapake.
  20. +1
    7 2021 Juni
    Kanggo ngadili apa sing kedadeyan, sampeyan kudu ana ing produksi. Kita karyawan negara ing ngendi aku kerja. Wong enom teka saka bolongan kaya ngono lan nggawe karir. Saiki gampang diganti, seneng dilat. Wis ngerti yen kita butuh spesialis karo pendidikan lan kepinginan kanggo sinau luwih, iku bisa kanggo kita, aku ora sumelang, padha arep ing arah tengen. Ora dadi ala.
  21. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      7 2021 Juni
      aran sing. Sampeyan ora ngerti ujian, nanging sampeyan ngukum?
  22. +2
    7 2021 Juni
    Sadurunge pandemi, kabeh wong sing pengin mlebu universitas lan sing ora pengin lulus ujian, ora ana sertifikat.
  23. +4
    7 2021 Juni
    Lan penulis..pungkasane artikel..kenapa persis kita wis 20 taun ngetutake kursus sing salah?Mungkin kita wis njupuk kursus sing beda luwih dhisik.lan wiwitan taun 2000-an minangka salah sawijining tahapan kursus sing salah iki. Tulis kanthi kendel, aku, Roman Skomorokhov nglawan Putin lan politike, yen ora kabeh pitunjuk, understatements lan liya-liyane.
  24. Bai
    +2
    7 2021 Juni
    Taun iki kita ngrayakake kanthi rasa kangen lan sedhih 20 taun wiwit sistem pendhidhikan Soviet dadi barang sing kepungkur lan diganti karo Ujian Negara Bersatu.

    Lan sawise 2 taun, mengeti anyar - 20 taun saka program Pemilu "United Russia" saka 2003. Sing pengin bisa refresh ing memori lan milih "EP" maneh. Lan sawise iku, ora ana sing kaget.
  25. 0
    7 2021 Juni
    Kenapa "Rusia"? Iki minangka tren global. Kita mung ngrampungake rencana kanthi 150%. Dadi wis biasa.
  26. -1
    7 2021 Juni
    Aku ngerti artikel propaganda saka nyamuk kanthi judhul.
    Aku ora arep maca.
    Nanging pitakonan wis ana ing judhul, kenapa kabodhoan iki diwiwiti rong puluh taun kepungkur, lan ora ing taun 1985, nalika pengkhianat sing ngrusak negara kita dadi kuwasa? Kabeh masalah teka saka kono.
    1. -3
      7 2021 Juni
      Kutipan: German 4223
      teka pengkhianat sing ngrusak negara kita?

      Lan kabeh wong sing nampa pendidikan Soviet banget disambut karo bungah lan ora grumble sawise karusakan?
      1. +1
        7 2021 Juni
        Aja grusa-grusu. Lan kanggo iki, uga, kita disentangle.
  27. -1
    7 2021 Juni
    Eton College minangka almamater saka wolulas Perdana Menteri Inggris lan omah raja-raja Inggris. Pendhidhikan Inggris wis dadi prestisius nganti "sing kuat", politisi lan pengusaha ing pirang-pirang negara, ngimpi yen anak-anake sinau ing Eton, ing ngendi sistem pendhidhikan Soviet wiwit 1995.
    1. 0
      7 2021 Juni
      Kutipan saka babylon
      ngendi sistem pendidikan Soviet wis operasi wiwit 1995.

      Lan kabeh 18 perdana menteri sinau sawise 1995?
      1. -1
        7 2021 Juni
        Sing dadi pitakonan dudu sapa sing sinau ing ngendi, nanging saka sapa pengalaman kasebut dipinjam.
        1. -1
          8 2021 Juni
          Lan aku kepingin weruh nalika padha sinau lan apa. Ing pengalaman Soviet utawa sadurunge?
  28. 0
    7 2021 Juni
    Sapa, yen ora negara, nggawe kebijakan ing pendidikan, kebijakan informasi, kebijakan ing bidang pendidikan. Utawa, negara ora nindakake fungsine, lan wong-wong sing duwe dhuwit wis manggoni papan kosong.
    1. +2
      7 2021 Juni
      ngguyu pitakonan..i.e. bocah 10 taun ora sinau ing Ujian Negara Bersatu, nanging kanthi ujian biasa mesthi sinau kanthi jaminan.. ora lucu dhewe?
      1. -1
        7 2021 Juni
        Kutipan: Barberry25
        ngguyu pitakonan..i.e. bocah 10 taun ora sinau ing Ujian Negara Bersatu, nanging kanthi ujian biasa mesthi sinau kanthi jaminan.. ora lucu dhewe?

        Iki nomer, ana genius kabeh watara, nanging aku ora sok dong mirsani wong
        1. +1
          7 2021 Juni
          sing. sampeyan malah ora ngerti makna pesen kasebut? Inggih, aku bakal menehi tandha: kepiye carane carane lulus ujian kudu mengaruhi kawruh siswa sajrone 10 taun? ujian saka tembung ing kabeh .. Babagan "dilatih kanggo tes", lan carane kepelatihan kanggo tes karo sinau KIMs beda saka "memorize tiket"? ujian?
  29. +2
    7 2021 Juni
    Aku duwe pitakonan: wong lanang saka artikel iku siji pemain catur, kabeh klompok fisikawan, matématikawan enom (ya, carane akeh bakat enom sing ora dingerteni sing wis nuduhake piyambak ing ilmu pas, ing karya engineering lan riset, ing. panelusuran ilmiah, saiki manggon lan kerja ing negara kita, atusan ewu, yen ora yuta), lan supaya padha ora lulus ujian, padha sinau tanggung ing sekolah khusus, ditutup lyceums elit, etc. organisasi pendidikan? Yen ngono, negara kita dadi masalah ...
    Lan pitakonan kapindho sing muncul saka pisanan: ora tingkat lan sistem pendhidhikan saiki mung minangka refleksi saka proses-proses sing wis kedadeyan lan kedadeyan ing masyarakat sajrone telung dekade pungkasan, nalika saben dina, kerja keras, angel, lan kerja keras. nggunakake kawruh ora dianggep, lan isih ora katon dening akeh nom-noman minangka sarana kanggo kesejahteraan utawa tujuan sing dikarepake? Banjur iku whammy pindho.
  30. 0
    7 2021 Juni
    Masalah iku saiki pendidikan printah borjuis, kalebu warga melek sing bisa kanggo mikir independen lan tarik kesimpulan, padha ora perlu. Padha mbutuhake komplotan manut sing manut prentahe elit tanpa pitakonan. Nanging ing kene ana kekurangane, negara sing kaya ngono ora bisa urip, ora ana sing bisa ngrampungake masalah ilmiah, nggawe roket, pesawat, kapal.
  31. 0
    7 2021 Juni
    Nyatane, pamrentah wis rumangsa ora duwe spesialis sing kompeten (lan setia) ing kabeh tingkat. Conto apik yaiku ambruk Roskosoms. Mung dheweke ora bisa ngowahi kahanan. Aku ora percaya yen dheweke ora pengin, amarga iki nyebabake kelangan kekuwatan. Ing papan sing padha, Amerika Serikat nandur modal dhuwit gedhe kanggo pembangunan lan nyatakake yen papan minangka lingkungan liya kanggo permusuhan, lan Rogozin ngowahi Roscosmos dadi kampanye perdagangan. Lan malah cetha carane bakal mungkasi, amarga. bakal ngembangake arah sing menehi dhuwit.
    1. 0
      7 2021 Juni
      Lan ing Republik Kazakhstan, apa sampeyan ngerti "ambruk"? Yen ora, ternyata 10 taun kepungkur, nalika 1-2 rudal setahun diluncurake, ana spesialis sing cukup, nanging saiki ora cukup, rudal ora tiba mergo..
      1. -2
        7 2021 Juni
        Staf senior ora ngerti utawa ora pengin ngerti. Rudal ora tiba, amarga mulihake sistem kontrol sing ana ing USSR. Lan iki durung dadi tandha kebangkitan. Aku sawetara taun kepungkur ing pabrik sing ndandani lan nyetel peralatan tartamtu kanggo pesawat kita. Nalika pitakonan muncul saka refinement cilik, masalah langsung metu. Pangembang utama wis pensiun lan kabeh sing bisa ditindakake kanthi teknik kasebut ana ing kerangka dokumentasi sing kasedhiya. Ing sembarang upaya kanggo "langkah ngiwa utawa nengen" kabeh wong geleng-geleng kepala.
        1. 0
          7 2021 Juni
          nglirik lan celana jero tentara ora apik banget.. karet gelang ora kuwat ...
  32. Eug
    0
    7 2021 Juni
    Kabeh cukup prasaja - saka segi kedalaman lan kualitas, konsistensi lan interconnectedness, aksesibilitas pendidikan, siji bisa ngadili kejujuran lan decency saka panguwasa. Kita nggawe kesimpulan ...
    1. 0
      7 2021 Juni
      nglirik iki nalika, nalika ngetik universitas ing USSR, padha kerep banget katon ing "sing tuwane"?
      1. 0
        Juli 9 2021
        ya. Semono uga kuota nasional, pasal kaping lima, bapak/ibu – sekretaris panitia daerah/panitia kabupaten/substitusi ingkang perlu lan mekaten.

        Carane wong seneng manggon ing khayalan. Biyen maximalisme sing isih enom luwih cepet tinimbang umur, mula dadi "muda". Nanging saiki, nonton sarwa dumadi saka wong diwasa lahiriah wong sing nulis kabeh limo omong kosong ing Internet, kang ana mung ireng utawa putih, sampeyan miwiti kanggo mikir.

        Kanggo sawetara alasan, wong seneng idealize / demonize Uni, nyoba kanggo nyebut mung apik / ala minangka conto. Ana akeh moments positif lan negatif ing Uni (minangka, nyatane, ing negara endi wae) IN ALL SPHERES, kalebu pendidikan. Nyoba kanggo crita dongeng saiki, bab gambar idyllic ing pendidikan Soviet kang, conditionally, ponies Jambon mangan pelangi lan, nuwun, defecate kupu, utamané kanggo wong sing manggon ing Uni, kanggo kula, piye wae naively bodho.
        1. 0
          Juli 9 2021
          nglirik mulane, iku perlu kanggo njupuk menyang akun EXPERIENCE USSR, lan ora nyoba kanggo nggawe maneh
  33. Komentar wis dibusak.
  34. +3
    7 2021 Juni
    lol omong kosong apa sing aku maca? lulus ujian iku kanggo mbusak anak sekolah saka pedalaman saka universitas Moscow, nanging pisanan njupuk ujian ing pedalaman, banjur pindhah menyang ibukutha lan njupuk ujian ana - iki banget kondusif kanggo diakoni kanggo pelamar)
  35. +2
    7 2021 Juni
    Mung siji sing menarik, Pak Skomorokhov sing dikasihi, sadurunge nulis karyane, apa sampeyan maca apa-apa kajaba koran kanthi judhul sing njerit? Apa dheweke pindhah menyang situs fipi.ru, ndownload paling ora siji versi demo kanggo subyek apa wae lan nyoba mriksa paling ora siji kothak centhang? Yen aku wis nyoba, aku ora bakal bisa, amarga. wis ora ana pitakonan kaya iki kanggo sawetara taun saiki. Lan apa dheweke takon marang para siswa universitas Moskow sing dudu Muscovites "kanggo" utawa "nglawan" Ujian Negara Bersatu, lan apa dheweke takon marang wong tuwa siswa kasebut sing dudu Moskow? Ketoke ora, nanging iki ora nyegah saka rehashing song lawas bab utama. Iku ora babagan ujian. Anakku ngliwati musim panas pungkasan lan mlebu anggaran lan kanthi poin dheweke milih saka 4 opsi sing bisa ditindakake - dheweke milih fisika teknis. Ing grup kasebut, setengah ora lokal, lan ana uga saka loro ibukutha, sanajan Griboyedov nyebat kutha kita minangka ara-ara samun. Aku mlebu ing 1995 lan khusus ngganti sekolah sawise kelas 9 kanggo njupuk lulusan digabungake karo ngleboke lan, mung ing kasus, nyoba liyane. Lan rong taun, guru universitas nglatih kita. Mulane, proses persiapan ora owah, wong wis owah. Sebagéan gedhé wong tuwa saiki dadi bocah taun 90-an sing ora butuh apa-apa lan anak-anake ora butuh. Nanging ing wektu sing padha, yen sampeyan ndeleng global ing saindenging planet, ana ing endi wae. Massa utama ora butuh apa-apa, lan tugas saiki ora bakal kelangan wong-wong sing butuh - para pemenang Olimpiade, atlet, ilmuwan enom, pengusaha enom, sukarelawan, lan liya-liyane. Dadi dheweke bakal nemtokake ngendi kita bakal pindhah, lan akeh bakal pindhah menyang ngendi sing dikandhakake.
  36. +1
    7 2021 Juni
    Lan apa sing kudu ditindakake Ukraina, apa hubungane karo Ujian Negara Bersatu? Yagene kaya ing Ukraina, lan ora kaya ing Bantustan sing kondisional?
    Ing negara kita, kabeh ala teka mung "saka Ukraina"? Apa revolusi warna ing Ukraina asale saka analog saka Ujian Negara Bersatu? Apa USE dikenalake ing model Ukraina?
    ing ujian, aku bisa menehi rekomendasi video ing YouTube saka blogger waras - mantan guru:
    https://www.youtube.com/watch?v=ro0cAlot7CA
  37. +2
    7 2021 Juni
    Roman, dina iki lagi njupuk ujian ing matématika Sesuk, utawa malah dina iki, tugas bakal ing Internet Aku nyaranake sampeyan njupuk tugas lan ndeleng yen sampeyan bisa nemokake tugas test ana Lan kanggo nggenepi rasa seneng, ngrampungake tugas kaping 19, amarga menehi cara kanggo 93-95 TCTerms ing aggregate Lan banjur sampeyan bisa miwiti mikir bab Baumanka, Moscow Institute of Fisika lan Teknologi, HSE Paling kabeh, iku infuriates sing wiwit ngomong bab Unified State Examination saka wong sing durung tau katon tugas siji-sijine Apa aku ngomong kanthi kategori aku duwe bojo sing ditresnani, guru matematika, lan guru matematika sing kinurmatan Lan aku bisa mratelakake panemune marang sampeyan. Tingkat persiapan ing matematika ora saya mudhun, dadi saya angel. . Ora ana gunane aku nyebutake tugas 19 minangka conto. Mung sawetara sing bisa ngrampungake. Yen guru nyedhaki pangembangan program kanthi iman sing apik, mula, ing asas, bocah wae bisa gampang lulus 75-77. TCTerms, cukup kanggo akeh universitas. Nanging ing kene BUT diwiwiti. Apa sampeyan ngerti apa sing ditindakake bojoku dina iki? Kita ngrancang ulang kurikulum aljabar lan geometri kelas 10 lan 11 Lan sampeyan ngerti kenapa? Mangga diwaca kanthi teliti Miturut syarat anyar, saben topik sing disinaoni kudu duwe efek PENDIDIKAN. Aku bakal nerangake, contone, topik Ciloko Komplek. Bayangkan? Aku ora nate nemoni omong kosong kaya ngono sanajan ing birokrasi tentara, contone mung siji, lan setaun pira? Menapa malih, saking dhuwur-dhuwur sami sumpah kaliyan ibunipun badhe ngirangi longsoran makalah menika, menapa panjenengan mangertosi pira regane guru sajrone 18 jam? Pira bebane guru? Kira-kira 13 ewu Apa sampeyan bakal urip? Mulane padha nyewokake guru kanthi tarif rong, apa kita bakal ngomong babagan kualitas pendidikan? Dadi stupefaction saka massa ora teka saka guru Lan conto pungkasan ditulis dening kelas 9 saka GIA Miturut cara, yen sampeyan pengin dadi janitor, banjur sawise kelas 9 sekolah kejuruan, kualitas saka pendhidhikan ana cukup kanggo petugas kebersihan Dadi, bojo karo rombongan guru mriksa karya murid-murid iki Saka 180 karya sing dheweke entuk 160 (satus sewidak) deuce solid Dadi mikir, ing ngendi stupefaction? Saka sekolah utawa saka pemerintah? Aku ora pengin nggedhekake luwih, kaya wong ora bodho, kabeh
  38. +1
    7 2021 Juni
    nggih. Dheweke dipercaya kabeh blogger lan dudu sumber resmi. Kajaba iku, omong kosong galak asring dijupuk kanggo diwenehake. Sapa sing pengin ngajari konsumen sing pinter? Mangkene kedadeyane. Aku dhewe mikir yen penghapusan ujian sayangé ora bakal mbantu kita. Siswa saka gimnasium elit bakal duwe kaluwihan tinimbang siswa sekolah deso. Sapa sing duwe dhuwit lan tutor bakal nglatih dheweke kanggo ngatasi masalah sing khas uga ngisi formulir USE. Kita kudu ngganti kabeh sistem.
  39. AB
    -2
    7 2021 Juni
    Aku bakal nggawe reservasi langsung - Aku tansah nglawan omong kosong sing diarani Ujian Negara Bersatu. Ya wis 20 taun Ujian Negara Bersatu, terus piye? Saiki bocah-bocah sekolah diwulang dening guru sing lulus ujian. Nambani uga saka kategori iki. Pejabat, manajer lan liya-liyane nganti umur 40 taun, kabeh iki minangka generasi Ujian Negara Bersatu. Kepiye carane Sekolah Pendidikan Rusia bisa bali nalika Universitas Pedagogi ora dikarepake? Mung langkah-langkah sing angel. Nambah gaji guru lan guru ora kabeh. Perlu ngunggahake drajat profesi guru. Kanggo nglindhungi Guru sabisa-bisa saka sewenang-wenang wong tuwa lan siswa. Bali ideologi menyang sekolah. Sekolah bisa uga beda-beda, nanging alat bantu lan buku pelajaran kudu padha tanpa pangecualian. Lan akeh, luwih akeh sing dibutuhake. Ing wektu, aku mikir babagan 30 - 40 taun, dadi ...
  40. +1
    7 2021 Juni
    Masalah sing diangkat penting banget. Nanging. Ora perlu kanggo idealize pendidikan Soviet. Kepiye wong saka pedalaman bisa mlebu MGIMO? Aja gawe aku ngguyu. Ing MSU? Ya, bisa uga kanggo matematika utawa ing papan liya sing ana kompetisi cilik. medis? Aku njaluk sampeyan. Aku elinga, minangka juara Olimpiade ing biologi, aku lunga menyang Novosibirsk madu kanggo dolan. Kita dikandhani kanthi jujur ​​- wong lanang, bakal angel banget, nanging kanggo sampeyan - meh ora bisa, pindhah menyang universitas liyane).
    Minangka bapak guru, aku bisa ngomong yen 80% masalah sinau teka saka kulawarga lan masyarakat, ora saka sekolah. Ora bakal bisa mbangun pendidikan sing apik ing pondasi sing bosok.
  41. +2
    7 2021 Juni
    Iku mung lucu kanggo maca! Pathos lan alamat banding ora bisa dingerteni. Teks iki kanggo kupinge sapa? Perang 1941-45 rampung ing 1991-3 kanthi ilang lengkap negara Soviet. Lan ora sah, nanging "sakbenere", ing eling diganti saka pedunung. Sing wis nyiapake kanthi lancar sajrone 40 taun. (1993-1953=40) Langsung diwujudake crita karo Musa. Sah, USSR urip. Nanging pungkasane wis cedhak. A kumpul wedhus mutusake kanggo milih dalane dhewe? Nah, apa dheweke njaluk ijin marang pangon lan asu? Ing taun 1991 padha milih kanggo pengawetan saka USSR. LAN? Wedhus kasebut mung dikandhani: Nyerahake paspor USSR! .. Padha lunga lan liwati. Lha kowe kok ngguyu-ngguyu, iki dudu ngono, ngono – ora ngono. Coba cukur rambut minangka pijet, lan ngenteni nasib sampeyan nalika Boss keluwen. Brazier wis murub.
  42. +3
    7 2021 Juni
    omong kosong napmsan.
    Aku ngerti bocah telu, wong tuwa biasa, sing mlebu universitas Moskow. Ing Glazunovka, ing MAI lan MIPT. Loro mau sinau, yen ana, ing Saransk. Siji ing pinggiran kutha.
  43. +2
    7 2021 Juni
    Aku kanggo ujian. Anak-anakku sing luwih gedhe lulus kanthi jujur ​​karo apa sing dikarepake ing anggaran lan tanpa nyogok lan kronisme. Lan dheweke terus sinau. Mungkasi ngrengek. Sing arep nglakoni.
  44. +2
    7 2021 Juni
    Apa sampeyan ngerti apa masalah utama ing pendidikan lan luwih akeh ing Federasi Rusia?
    Ora ing kolom kalima lan ora korupsi lan ora malah ing wong Yahudi belay
    Masalah utama yaiku saben kita, paling ora sing nomer loro, nganggep awake dhewe minangka spesialis mega ing kabeh (ing pendidikan, umpamane), nalika ora ngerti apa-apa.
    Semono uga karo pendidikan, sampeyan ora ngerti apa-apa. Lan saperangan saka telu wong sing uga versed ing kabeh iki (aku bakal nelpon wong-wong mau, amarga aku ngerti wong-wong mau - Yasin, Kantarovich) mutusaké kanggo ngrusak pendidikan lan nindakake karo bantuan saka sampeyan, lan saiki padha terus nindakake.
    Ya kowe didongengi dongeng soal Ujian Negara Kesatuan (UU) kaya ngono (ora kliru wong tengahan) bakal ngalahake korupsi. Aku nulis 20 taun kepungkur yen dheweke ora bakal menang, nanging bakal pindhah menyang papan liya sing luwih ganas. Nanging saiki sampeyan diwenehi crita sing luwih mbebayani lan bodho yen kudu mbatalake Ujian Negara Bersatu lan bakal dadi luwih apik, banjur kabeh bakal luwih apik. ORA BAKAL, MUNG BAKAL SAMAWA. Aku bisa mbuktekake kanthi presisi matematika. Babagan kebangkitan sekolah Soviet iku dongeng sing padha, ora mungkin, ora bisa duwe sistem pendidikan sosialis ing negara kapitalis. Akeh wong saka Gref nganti Romawi nyritakake macem-macem dongeng.

    Apa aku kudu?
    Salah siji ngakoni yen pendidikan umum wis mati ing salawas-lawase lan terus whining nalika entuk pluses utawa nindakake bab banget prasaja meneng lan ngenteni profesional kanggo mangerteni carane njaluk metu saka omong kosong iki. Pracayaa, pro iki ana lan pengin nyimpen apa sing bisa disimpen, nanging timbalan, pejabat, Grefs, Solovyovs, lan sing paling penting, sampeyan ora nglilani wong-wong mau nganggo label sing nempel, kabodhoan lan mung bengok-bengok. am am am
    1. 0
      7 2021 Juni
      Kutipan saka: bk316
      Pracayaa, pro iki ana lan pengin nylametake apa sing bisa ................................... ... ........ lan ....... sampeyan ora nglilani dheweke bisa

      Lan kita ora ngidini pro liyane ngowahi korupsi.
      Lan kita ora ngidini pro katelu nggawe produksi.
      Lan kita nyegah pro kaping papat kanggo mungkasi penarikan modal ing luar negeri.
      Kita nyegah pro kalima saka nggayuh kabijakan manca sing nyukupi karo op kita.
      Pro enem sijine ngandika ing setir nalika padha terus Pemilu paling jujur ​​lan resik.
      Pro kapitu kita ngrusak statistik kematian lan kesuburan.
      Kawolu pro....
      kaping sanga...
      Kita ora ngidini para profesional paling profesional bisa kerja ....
      Semono uga kita.
      1. +1
        7 2021 Juni
        Semono uga kita.

        Yaiku, YOU durung tekan titik nyritakake cara ngoperasi dokter bedah, nanging wis tekan titik nyatakake bahaya vaksin.
        Sampeyan ngomong babagan teknologi komputer Rusia, njupuk komputer minangka piranti gaib kanthi serius.
        Ya, lan ing diplomasi, mesthi, sampeyan spesialis ngguyu
        Ing kene sampeyan dhewe ngandhani kepiye kahanan sampeyan banter mratelakake panemume bisa mbantu ahli bedah, programmer, investigator, insinyur desain ing karya?
        1. 0
          7 2021 Juni
          Inggih, mesthi kita.
          Sampeyan duwe wong ala. Nanging sampeyan kabeh nganggo putih lan jeneng mburi D'Artagnan.

          Ngomong babagan ahli bedah.
          Aku ketemu wong sing beda-beda, nanging sawetara wong kudu diwenehi cara kanggo operate lan ora mung ngomong, nanging uga thothok-thothok ing moncong supaya ngerti carane nambani wong.
          1. -1
            7 2021 Juni
            Sampeyan duwe wong ala

            Ora wong, nanging "masyarakat".
            Aku ketemu sing beda-beda, nanging sawetara wong kudu diwenehi cara kanggo operate

            Kabeh cetha. Muga-muga sampeyan ngomong kanthi anestesi? ngguyu Pitakonan sing ora sopan, nanging apa spesialisasi sampeyan?

            Miturut cara, sampeyan bisa menehi saran cara paling apik kanggo ngatasi sawetara masalah kinerja?
            Kirim kode? ngguyu Ya, amarga sampeyan menehi saran ahli bedah menyang programmer, sampeyan mesthi bisa ....

            Miturut cara, makutha ora mencet?
            1. -2
              8 2021 Juni
              Kutipan saka: bk316
              Miturut cara, makutha ora mencet?

              Ora. Matur nuwun, kabeh apik. Apa ora halo ndhuwur sirah?

              Kutipan saka: bk316
              Miturut cara, sampeyan bisa menehi saran cara paling apik kanggo ngatasi sawetara masalah kinerja?

              Kanthi kinerja apa?

              Kutipan saka: bk316
              minangka programmer sampeyan bisa ...

              Oh, arrogance saka pendidikan. Programming minangka rahasia sing ora bisa dingerteni, mung bisa diakses para elit, lan aku ora pantes.

              Kutipan saka: bk316
              Muga-muga sampeyan ngomong kanthi anestesi?

              Inggih, mesthi. Sawise kabeh, sembarang intervensi bedah ditindakake ing anestesi umum. Ya, lan kabeh proses perawatan uga.

              Kutipan saka: bk316
              Apa spesialisasi sampeyan?

              Pembersih dalan. Apa ngganti apa-apa? Apa iki ngganti apa-apa sing ana hubungane karo wong sing duwe pendidikan sing sombong menyang masarakat sing peteng?

              Kutipan saka: bk316
              Ora wong, nanging "masyarakat".

              Aja mandheg, terus maju. Masyarakat - masyarakat - massa abu-abu - massa -.
              1. 0
                8 2021 Juni
                Pembersih dalan. Apa ngganti apa-apa?

                Mesthi wae. A janitor menehi saran marang ahli bedah carane nindakake operasi - iki crita saka bangsal nomer 6.
                Biasane wong sing ngetokne pandanganmu kuwi mung balabol, ngadili kabeh lan ora ngerti lan ora bisa apa-apa, sing metu saka lingkungane wong cilik "kreatif" cerdas. Nanging iki mesthi dudu kasus sampeyan. ngguyu

                Ora ana gunane ngomong maneh.
        2. -3
          8 2021 Juni
          Kutipan saka: bk316
          Ing kene, kanthi pribadi, sampeyan bisa ngandhani kepiye pendapat profil dhuwur sampeyan bisa mbantu ahli bedah, programmer, investigator, insinyur desain ing pakaryane?


          Mbuwang arrogance pendidikan lan khayalan infalibilitas spesialisasi profesional.
          Sampeyan perlu kanggo ngadili (outtrageously bener? Carane dadi - kanggo ngadili profesional, ora kaya ing lapangan kegiatan? Deleng apa padha wanted!) Miturut pangembangan proses lan asil saka kegiatan, lan ora dening tingkat saka profesionalisme saka tokoh.
  45. +3
    7 2021 Juni
    Aku ora setuju karo penulis. Aku mulang ing universitas lan aku bisa ngomong yen nepotisme ing diakoni tetep minimal. Lan dheweke dhewe mlebu universitas ing 2008, lulus ujian, entuk anggaran kanthi jumlah poin. Sadurunge introduksi Ujian Negara Bersatu, kahanane pancen beda, aku bakal ngomong maneh, sanajan saiki ing magistracy, yen ora ana Ujian Negara Bersatu, ana obyektivitas sing luwih sithik. Lan kepiye carane ngevaluasi siswa yen padha mangsuli kanthi apik? Loro-lorone karo kaurmatan? Simpati pribadi utawa ora seneng teka. Nanging nasibe wong wis mutusake, lan ing kasus kaya mengkono, sistem sing kurang gumantung ing inspektur, luwih apik. Ora ana sing pengin ngluwihi, mung kurang nggantheng, kurang ramah, mesem, warga negara sing beda, nganggo busana sing ora konvensional, lsp. Kita duwe masalah sing luwih serius ing universitas kasebut, yaiku gaji murah, kurang praktisi, ora konsisten (luwih tepate). , mung kepatuhan formal) program kerja kita karo sistem kompetensi Bologna. Contone, ing fakultas kita mung ana 5-10% bocah-bocah wadon lan skor rata-rata luwih dhuwur tinimbang lanang, amarga ana sawetara lan dianggep luwih condescendingly. Endi obyektivitas ing kene?
  46. +1
    7 2021 Juni
    Rusia wis slamet akeh perkara lan sapa wae sing bakal slamet, nanging kabeh perusahaan Yudas Gorbachev lan Alkanaft Yeltsin bakal ngrusak kita kanthi getih, kanthi reformasi fasis, wiwit saiki (unsinkable) Chubais, Gaidarchikov lan wanita mlaku-mlaku mabuk. kaya Ksyushadi...
  47. +3
    7 2021 Juni
    Aku setuju babagan Milokhin lan Gref, nanging ora babagan Ujian Negara Bersatu. Aku ana ing "gelombang" pisanan ing kang padha experimented lan ngenalaken ujian wajib Russian saperangan sasi sadurunge lulus. Lan saka sisih wong sing lulus ujian iki, aku bisa ngomong yen iki ora mung "mriksa kothak." Sampeyan pancene kudu ngerti tata basa, tanda baca, fonetik lan nulis karangan sing prayoga. Lan bapakku, calon doktor ing matematika, saiki wis pensiun nyiapake ujian ing matematika. Miturut dheweke, supaya bisa lulus ujian iki, sampeyan kudu ngerti banget babagan kurikulum sekolah ing matematika.
  48. 0
    7 2021 Juni
    Kutipan saka Ezoterik
    Nanging kepiye babagan akal sehat lan pengalaman kadonyan? Anake wong sing kerja keras ora bakal bisa, sanajan dheweke dadi Disraeli kaping pindho, bisa mlebu MGIMO. Iki mung mokal ing praktik, sanajan sacara teoritis kemungkinan padha.

    Ya, padha karo menang 50 yuta euro ing Lotto - ana kasempatan, nanging 1:150 yuta. wassat
  49. -2
    7 2021 Juni
    Saiki kita manggon ing negara sing dikuwasani, ora ana keraguan babagan iki. Apa mungsuh saka Fatherland kita ora bisa entuk ing paprangan wis treacherously rampung ing guise saka reformasi demokratis, kang wis terus-terusan bombarding Rusia kanggo limalas taun saiki. Karusakan lan korban - kaya ing perang, lapangan lan wilayah sing ditinggalake kanthi cepet - kaya nalika mundur, mlarat lan ora duwe omah, bandit lan arbitrariness - kaya ing kasus wong manca.

    Apa pendhudhukan? Iki minangka piranti pesenan wong liya ing wilayah sing dikuwasani mungsuh. Apa posisi Rusia saiki cocog karo kahanan iki? Lan carane! Cara asing ngatur lan ngatur, ekspor kasugihan nasional, populasi pribumi ing posisi wong kelas telu, budaya asing lan pendhidhikan asing, lagu lan adat asing, hukum lan preian asing, swara asing ing media, katresnan asing lan arsitektur asing kutha lan kutha - kabeh meh wong liya, lan yen ana sing diijini, banjur ing norma meager saka regime pendhudhukan.

    Wong liya nyata ... lan apa? Masa depan wong liya? Nanging masa depane wong liya wis menang, amarga saka profesi dadi mapan lan pinter. Iki minangka prospek sadurunge kita yen perlawanan kita tetep alon lan pecah. Lan apa - ayo ngrameke Kamenangan sing dimenangake dening bapak-bapak lan simbah-simbah kita, ngurmati wong-wong mau - lan sungkem maneh?!
    Pidato dening Valentin Rasputin, Dewan Rakyat Rusia Dunia IX. Moscow, 9 Maret 2005
    Ora ana sing bisa ditambahake ing tanggal 41, bisa uga ing tanggal 91, luwih-luwih, kanthi tangan lan biaya dhewe, liwat pengkhianatan lan pengkhianatan, kanthi dhasar goroh lan angkara.
    1. 0
      9 2021 Juni
      Kok nglilani iki kelakon!!!
      1. 0
        9 2021 Juni
        Dheweke nindakake apa sing bisa ditindakake, ing Burdenko kaping 91 kanthi peluru 2 ing dada lan kejut cangkang, nalika dheweke bali menyang layanan wis ana tentara sing beda lan negara liya sing ora peduli karo aku ing taun 90an. Kanthi nyolok kabeh "bolongan" konflik antaretnis karo batalyon udhara kita, ngumbah kita nganggo getih lan ngalahake sing paling apik, negara sing wis dadi wong liyo iki wis nyelehake kabeh unit militer SA ing posisi wong sing ora sopan, supaya bisa tetep. ing verge kaslametané ing pangertèn sing paling bener saka tembung, tanpa mbayar upah beggarly kanggo sasi , meksa wong kanggo ngremehake tentara lan ngidoni ing tali Pundhak. Iki kanggo sampeyan kanggo idea umum, digunakake misale jek padha wis lali, nanging padha durung ketemu. Dadi, Elena, sampeyan ora kudu ngandhani apa lan kepiye aku lan kanca-kancaku ngidini lan nindakake. Ya, lan kanggo masa depan, sadurunge sampeyan ngomong apa-apa, amarga katon pinter lan jahat kanggo sampeyan, luwih becik mbayangno sapa sing dituju lan apa dheweke kepengin komunikasi karo sampeyan, yen ora, katon ala, bocah cilik ing roh. saka remaja biasa, nanging ing kene tambah akeh-??? luwih asring wong serius komunikasi.
        Ngomong-ngomong, aku ngerti lan njaluk ngapura yen mungkin basa Rusia dudu basa ibumu lan sampeyan ora ngerti makna tembung lan ukara Rusia sing dumadi saka dheweke. Nanging ing lapangan iki, wong ngrembug artikel kasebut lan nyatakake panemu lan kesan, njlentrehake, lan liya-liyane, nanging ora saben liyane lan komentar, ana situs lan forum liyane kanggo iki, yaiku. Aku duwe kutipan ing komentar sing cocog karo aku, lan dudu tembungku. Sinau kanggo ngrungokake wong, entuk katrampilan komunikasi normal lan banjur kabeh bakal apik karo sampeyan, good luck.
        Ya, Elena, diskusi luwih lanjut ora babagan manfaat materi, aku mikir ora ana gunane, iki bisa rampung.
        1. 0
          9 2021 Juni
          Kanthi ngurmati layanan sampeyan marang negara, aku lan kulawarga uga nandhang susah ing taun 90-an, nanging sampeyan urip ing jaman biyen, saiki Rusia wis beda, duwe masa depan sing apik, Rusia dudu negara sing dijajah. ! Ya, angel kanggo kita, dheweke nyoba nyedhot kita, nanging ora bakal sukses! Sing sehat!
  50. +2
    7 2021 Juni
    Aku lair ing 86, bisa ngomong meh generasi pungkasan sing dididik miturut sistem Soviet, saiki putri mbarep wis rampung kelas 3. Saka buku pelajaran, buku kerja lan cara nyedhiyakake materi pendidikan, jujur, aku rambut wis rampung! Wis wiwit kelas siji, kabeh sinau - iki minangka tes sing terus-terusan, nalika metu bocah-bocah duwe vakum ing sirahe wong bodho Aku nyoba, mesthi, kanggo ngisi kawruhku, ndeleng generasi GE iki, dadi ora kepenak, iki wis umume sayuran zombie. sad
  51. +4
    8 2021 Juni
    Gusti, omong kosong apa. Tutor kelas 6 apa, kowe ngomong apa, Roman? Kepiye carane kita, sing wis lulus 5 taun kepungkur, bisa ngatur kanthi intelijen lan upaya, kanthi pengecualian langka nalika subjek sing rumit kaya fisika ora apik? Saben uwong sing pengin nggawe anggaran. tes apa? Apa sampeyan malah ndeleng tugas kanggo Ujian Negara Bersatu? Bagian cilik saka tes sing isih ana ora menehi poin. Pancen tugas "larang" ora ana hubungane karo tes. Apa sampeyan bisa ngusulake format sing bisa ngilangi kemungkinan korupsi? Utawa Mungkin iku ora format, nanging organisasi saka proses? Apa sing kaget banget babagan dinasti kulawarga? Apa bocah ngetutake lakune wong tuwa iku unik lan durung ana sadurunge sadurunge Ujian Negara Bersatu? Ya, ora kabeh wong bisa sukses nerusake dinasti, nanging akeh wong nyoba lan terus-terusan nguber goal kanggo taun. Apa hubungane karo sapa sing diomongake ing TV? Tangi, sapa sing nonton TV saiki jam 18? Apa hubungane edan karo Ukraina iki? Apa jenis stupefaction ana? Iku banjur wiwit nalika Bunch saka wong bodho mbayar, bebarengan karo wong bodho naif, kanggo janji ayu, dibusak maling lan bandit saka jamban emas. Apa hubungane ZNO karo iku?
    1. 0
      9 2021 Juni
      Kajaba iku, kita wis duwe dhuwit sing prayoga, dheweke nyewa tutor kanggo nyiapake sekolah ing kelas 1, lan macem-macem kursus sing dibayar kanggo bocah-bocah prasekolah ing matematika lan basa, luwih elek tinimbang kuliah, ing kono omong kosong. Kanggo pindhah menyang sekolah kanggo sinau, bocah kudu wis sinau, lan ing biaya owahan saka kulawarga enom, lan karo kita cenderung lan wis tradisi, saka budget siji ibu.
  52. +1
    8 2021 Juni
    mantan Menteri Pendidikan Rusia Andrei Fursenko nyatakake yen cacat sistem pendidikan Soviet yaiku ngupaya nggawe wong sing kreatif, dene tugas negara yaiku ngunggahake konsumen sing berkualitas.

    IA Red Spring
    Waca artikel lengkap ing link:
    https://rossaprimavera.ru/news/127602ac
    1. 0
      9 2021 Juni
      Kabeh pencipta Human iki ora kejawab USSR. Ora perlu idealize.
  53. 0
    8 2021 Juni
    [quote][/quote]Iku padha ing sekolah. Dheweke ora ngajarake kawruh, nanging carane menehi tandha kothak kanthi bener ing tes kasebut.
    Beda sethithik. Amarga penasaran, aku njupuk sawetara karcis Ujian Unified State ing matematika. Ora ana tandha "obah" ing tiket apa wae. Njawab pitakonan sing ditakoni mbutuhake ILMU.
    Aku ora bakal mbantah kabeh liyane. Nanging, misale jek kula, iku ora mung lan ora dadi luwih bab Ujian Unified State. Masalahe ana ing sistem pendidikan dhewe. Lan aku ora ngandel yen Darkest One ora ngerti babagan masalah iki. Nanging amarga dheweke ora njupuk langkah kanggo mbenerake kahanan kasebut, kita bisa nyimpulake manawa kita salah, utawa pendidikan sengaja dipateni.
  54. 0
    8 2021 Juni
    Kaping pisanan, bocah-bocah padha bodho ing sekolah karo Ujian Negara Bersatu iki, banjur siswa kelas sanga, contone, menyang SMK kanggo sinau dadi tukang reparasi, lan ora kanggo 3 taun kaya aku, nanging mung 2-3 sasi. lan apa gunane?Aku sinau suwene 3 taun, loro sing pertama uga aljabar, geometri, fisika, ilmu komputer, ilmu logam, teknologi logam lan liya-liyane. Ing mangsa panas, metu saka 3 sasi, aku praktek kanggo 2 sasi, lan kanggo taun katelu, latihan ana dina Senin-Jumat lan sinau ing dina Setu.Lan sampeyan bisa mulang apa ing SPTU ing 3 sasi lan tanpa latihan, kaya iki ing taun sangang puluhan? ora pengin kerja ing pabrik; dheweke pengin dadi blogger, tiktoker, ngadeg ing kasir nganggo magnet utawa lima, utawa nggawa panganan nganggo tas ransel ing sepeda Yandex.
  55. 0
    8 2021 Juni
    Kepiye babagan Putin? Yagene ora ana tembung babagan dheweke ing artikel kasebut? Dheweke mung 20 taun iki
    1. 0
      9 2021 Juni
      Ing ngendi sampeyan wis 20 taun iki? Yagene padha ora nesu? Apa sampeyan ora nulis layang kanggo Putin?
  56. 0
    8 2021 Juni
    Skema, aku kudu ngomong, apik. Komisi, "kasebut kanthi teliti lan impartially" sinau dokumen, ngendi, ketoke, indikator utama iku jeneng mburi lan patronymic saka calon, bakal ngetokake putusan: iku pas kanggo sinau ing MGIMO padha, utawa bakal pindhah menyang sinau ing Penza asli.
    Masalah bisa dirampungake. Wiwit saiki komisi mung kudu mriksa formulir, kudu diatur tanpa keterlibatan wong saka lembaga lan bidang pendhidhikan, diarani minangka juri, disebarake ing antarane lembaga ing dina pamriksa kanthi acak.
  57. 0
    9 2021 Juni
    Mantan Menteri Pendidikan Fursenko ujar: "Kita ora nggawe pencipta manungsa, nanging nggawe konsumen kelas siji."

    Dadi, kita entuk macem-macem "morgensterns", bedhil, sandhangan, lsp. Kabeh wong enom tuwuh ing postulate Fursenko.
    Lan dheweke dadi menteri Putin lan nindakake prentahe.
    1. 0
      9 2021 Juni
      Fursenko ora nindakake pesenan Putin, lan iki dicopot.
  58. -1
    9 2021 Juni
    Yen dideleng saka gambar gedhe, jelas yen iki minangka kebijakan pemerintah. Mung panguwasa sing manggoni tumindak kaya ngono.
  59. +2
    9 2021 Juni
    Liyane whining. Lan babagan Ukraina? Apa sing ngganti Ujian Negara Bersatu? Ujian ing sekolah? Ya, aku menehi 2 utawa ora menehi 5 - dheweke bakal ngilangi jendhela sampeyan, utawa malah bakal teka ing dalan lan ngomong ... Ora, aku ora butuh. Ayo negara ngatur ujian. Apa sampeyan menehi anak kanggo lelungan ing Rusia kanggo njupuk ujian mlebu ing institusi: lelungan, akomodasi, kebetulan wektu ujian, kepiye carane? Luwih becik njupuk ujian ing kutha sampeyan, kirimake menyang 5 universitas lan ngenteni ing kutha sampeyan kanthi tenang. Artikel kasebut ditulis dening wong sing adoh saka pendhidhikan. Sampeyan ngaku yen pendidikan ing ngisor par, nanging saka ngendi kamenangan ing Olimpiade teka, proyek konstruksi abad iki, tentara kita sing paling kuat, kita isih mabur menyang angkasa, saka ngendi iki? Ora, OGE lan Ujian Negara Bersatu ditentang dening sing ora gelem sinau, nanging pengin diwenehi biji C ing sekolah lan diwenehi sertifikat. Sing wis sinau lulus OGE lan Ujian Negara Bersatu biasane. Ya, kasenengan, nanging sampeyan maca "Kepiye Steel Was Tempered" utawa "The Tale of Military Secrets, of Malchish-Kibalchish and His Firm Firm" lan sampeyan bakal ngerti - sampeyan ora ngerti apa-apa babagan kasenengan. Sing dimanjakan wis dadi lara, kurang bantal ing ngisor anakmu, bakal luwih gampang urip bocah! Ikhlas, guru ilmu komputer.
    1. +1
      9 2021 Juni
      Aja nyoba, skoromokha mung merengut yen dudu artikel. Lan dheweke ngerti kabeh topik, saka kabijakan penerbangan Angkatan Laut nganti pendhidhikan. We are ngenteni foot wraps babagan bal-balan Rusia kanggo ngrampungake gambar.
  60. 0
    11 2021 Juni
    Sepira kabeh manajer sing mentas dicetak iki ora profesional, bodho lan ora kompeten, lan saka ngendi wae dheweke nyewa dheweke dadi bodho lan sinis. Saiki wakil pertama Depdikbud wis dadi priyayi spesialis daging, fillet, hooves, sungu saiki bakal dilebokake ing Ujian Negara kesatuan, wong tuwa, siap-siap MINTING.
  61. 0
    15 2021 Juni
    Kutipan: Essex62
    situs web kita

    Dheweke dudu duwekmu!
  62. Rumusan pitakonan ing artikel kasebut ora bener. Mulane, Ujian Negara Bersatu bakal tansah katon kaya keputusan sing salah. Formulasi pitakonan ora bener amarga fokus ing pendidikan universal, lan tugas iki ora rampung malah ing USSR. Ora bisa nggawe kabeh wong melek lan sinau, amarga wong beda-beda ing paramèter mental. Bentenipun nerangake karo prabédan gigantic. Minangka conto prabédan, kita bisa menehi conto siswa sing paling lemah kanthi fisik lan otot sing paling kuat saka bagean tinju lan gulat. Para maos, elinga kelasmu, elinga sing pinter lan sing kuat brawler lan bully. Bandingake paramèter fisik ... Persis prabédan padha ana ing antarane wong ing comparison intelektual. Ora ketompo carane hard "equalizers" nyoba, ora bakal ana asil. A "smarchok" ora bakal dadi "jock", lan "jock" ora bakal dadi "smarchok". Nggarap otak iku budaya, iku katrampilan, iku tradisi sing wis ditetepake ing kulawarga wiwit wiwitan. Ora ana sekolah utawa universitas sing bisa nindakake iki. Amarga parameter penting kayata kemampuan kanggo nganalisa lan mbandhingake fakta sing mlebu ngganggu karya otak, lan skill iki kudu diwiwiti ing tingkat subconscious. Lan Ujian Negara Bersatu minangka metu massal kanggo kabeh wong. Wong sing bodho bakal tetep kaya ngono. Lan ora perlu narik kupinge sapa wae.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"