Prospek kanggo pesawat multi-tujuan LMS-901 "Baikal"

142

Tampilan desain LMS-901

Wis pirang-pirang dekade, masalah nggawe panggantos pesawat multi-tujuan An-2, sing wis suwe ora diproduksi lan lungse, wis dibahas. Sawetara proyek beda wis diusulake, nanging durung ana sing maju ngluwihi uji coba penerbangan. Saiki, pesawat liyane saka kelas iki dikembangake, sing ngarep-arep banget. LMS-901 eksperimen pisanan "Baikal" kudu nggawe penerbangan pisanan ing taun iki, lan wiwitan seri kasebut bakal ditindakake ing sawetara taun.

Masalah pilihan


Upaya pungkasan sing gagal kanggo nggawe panggantos kanggo An-2 kedadeyan mung sawetara taun kepungkur. Kanggo dangu Siberian Research Institute penerbangan wong-wong mau. S.A. Chaplygin (SibNIA) ngembangake macem-macem pilihan kanggo remotorisasi lan modernisasi radikal pesawat lawas. Paling anyar ing seri iki yaiku proyek TVS-2DTS, digawe kanthi dhukungan saka Kementerian Perindustrian lan Perdagangan.



Pangarep-arep gedhe dipasang ing TVS-2DTS, rencana kanggo miwiti seri kasebut. Nanging, ing musim panas 2019, Kementerian Perindustrian lan Perdagangan nolak proyek iki. Pesawat nyata dadi abot banget lan nggunakake komponen impor sing ora bisa ditampa. Proyek kasebut nggunakake mesin, elektronik lan komposit buatan manca.


Kompetisi anyar diluncurake kanggo pangembangan pesawat multi-tujuan sing entheng miturut syarat referensi sing dianyari. Ing musim gugur 2019, LLC Baikal-Engineering, anak perusahaan saka Ural Civil Aviation Plant (UZGA), dipilih minangka pemenang. Proyèk iki didhukung dening Biro Desain Khusus Industri Teknik Pesawat Eksperimen Institut Penerbangan Moskow (OSKBES MAI) lan lembaga industri liyane. Proyèk anyar nampa indeks LMS-901 lan jeneng "Baikal". Meh langsung, fitur teknis utama pesawat lan rencana kerja dicethakaké.

Organisasi pangembangan janji bakal nyiapake dokumentasi desain lan nggawe prototipe kanggo tes lemah sajrone setaun, lan sajrone taun 2021 dheweke ngrancang miwiti tes penerbangan lengkap. Salajengipun, macem-macem karya kacarita, nganti nguji model Baikal ing trowongan angin. Ing wulan April, foto saka pambangunan pesawat eksperimen ing situs OSKBES MAI diterbitake. Ing awal Mei, pabrikan pesawat udara rampung.

Sawetara dina kepungkur, publikasi Expert nerbitake pernyataan dening kepala desainer Vadim Demin. Dheweke ngonfirmasi niat kanggo ngrampungake penerbangan pertama sadurunge pungkasan taun. Kajaba iku, pesawat prototipe bakal ditampilake ing salon MAKS-2021.


Dianyari katon


Proyek SibNIA nyedhiyakake paling ora arsitektur umum An-2 kanthi ngganti mesin lan sawetara sistem. Proyek anyar LMS-901 nawakake solusi liyane kanggo entuk karakteristik sing dibutuhake lan nyederhanakake desain. "Baikal" dibangun miturut skema pesawat sayap dhuwur strut lan nampa mesin turboprop. Unsur struktural utama digawe saka aluminium. Bagian kapisah sing ora ngalami beban sing dhuwur bakal digawe komposit. Dilaporake yen skema mesin kembar sadurunge dianggep, nanging ditinggal amarga alasan ekonomi.

LMS-901 bakal nampa tata fuselage tradisional karo engine maju, konco kang dumunung kokpit. Bagian utama volume internal diwenehake ing ngisor kabin kanggo 9 penumpang utawa kargo sing bobote nganti ton 2. Landing lan loading bakal ditindakake liwat lawang ing sisih pelabuhan. Pangembang nyathet yen Baikal beda karo An-2 ing bagean salib fuselage sing sithik. Ing biaya sawetara pangurangan volume, iku bisa kanggo njupuk Tambah duwe bathi ing kinerja aerodinamis lan pesawat.

Sayap lurus kanthi jarak 16,5 m lan rasio aspek 8,98 dikembangake kanggo Baikal. Swiwi iki entheng lan disederhanakake amarga penolakan bagean tengah daya: masalah kekuatan ditanggulangi kanthi bantuan strut kanthi profil aerodinamis. Kanthi ngoptimalake aerodinamika swiwi lan ninggalake pesawat kapindho, LMS-901 bisa ngurangi bobot awak pesawat, paling ora tanpa mundhut karakteristik liyane.


Konstruksi pesawat udara eksperimental, April 2021

Prototipe lan pesawat produksi batch pisanan bakal dilengkapi mesin turboprop General Electric H80-200 kanthi tenaga 800 hp. karo baling-baling merek Hartzell papat lading. Ing mangsa ngarep, klompok baling-baling bakal ditransfer menyang komponen domestik. Mesin Rusia VK-800S lan baling-baling sing cocog bakal dilebokake ing kana. Remotorisasi direncanakake kanggo 2023-24, lan implementasine langsung gumantung marang sukses bangunan mesin.

Instrumentasi pesawat kasebut bakal kalebu kabeh piranti sing dibutuhake kanggo navigasi, komunikasi, lsp. Komposisi kasebut bakal dicampur, kanthi nggunakake produk impor lan domestik. Ing mangsa ngarep, restrukturisasi kanthi substitusi impor bisa uga.

LMS-901 kudu dioperasikake ing kahanan sing beda-beda, kalebu. ing lapangan udara sing ora diaspal. Telu-titik landing gear karo setir buntut wis dikembangaké kanggo iku. Ing konfigurasi dhasar, sikil utama bakal nampa roda kanthi diameter 720 mm kanggo lemah kanthi kapasitas bantalan 4 kg / sq.cm. Uga nyedhiyakake instalasi roda 880 mm kanggo lemah kanthi kapasitas 3,5 kg / sq. Sasis dirancang ing ski lan ngambang.

Dawane "Baikal" rampung bakal ngluwihi 12,2 m kanthi swiwi luwih saka 16,5 m. Dhuwur parkir 3,7 m Bobot pesawat kosong kira-kira. 2 t Bobot lepas landas maksimum - 4,8 t. Perkiraan mlayu lan mlayu yaiku 220 lan 190 m kanthi kacepetan landing 95 km / jam. kacepetan maksimum - 300 km / h; jarak maksimum - 3 ewu km.


Sesuai karo syarat referensi Kementerian Perindustrian lan Perdagangan, pesawat LMS-901 ing seri kasebut kudu biaya ora luwih saka 120 yuta rubel ing harga 2020. Biaya jam penerbangan diwatesi nganti 30 ewu rubel. Kacarita pratondho ekonomi diwilang kanthi konsisten karo tugas customer, lan iki menehi kaluwihan pinunjul liwat peralatan manca saka kelas padha. "Baikal" dadi 30-50 persen. luwih murah tinimbang pesawat impor sing padha, lan biaya jam penerbangan paling sethithik kaping pindho luwih murah.

Kabutuhan lan Kesempatan


Ing taun-taun sing bakal teka, Baikal-Engineering lan UZGA rencana kanggo nindakake tes sing dibutuhake lan miwiti produksi massal pesawat anyar. Tujuan utama proses kasebut yaiku kanggo jenuh penerbangan sipil kanthi mesin multi-tujuan sing entheng, kanthi bantuan kasebut bakal bisa mulihake massa rute sing wis ana sadurunge lan nambah konektivitas transportasi ing wilayah kasebut.

Kanggo ngrampungake masalah kasebut, perlu atusan pesawat saka jinis Baikal anyar. Kapasitas produksi sing digawe bakal nggawe 30-50 pesawat kasebut saben taun. Ing wektu sing padha, jangkah nyata konstruksi lan implementasine ing garis bakal gumantung marang perusahaan operator - kabutuhan lan kemampuane.

Seri kasebut direncanakake bakal diluncurake sawise nampa pesenan kanggo 100 pesawat. Wis ana sawetara persetujuan awal kanggo 10 mobil kanggo sawetara maskapai. Operator saka wilayah lor lan Timur Jauh dadi kasengsem ing Baikal. Pre-order anyar saiki wis samesthine. Pesawat prototipe kasebut direncanakake bakal ditampilake ing salon MAKS-2021 ing mangsa ngarep, sing kudu narik kawigaten para pelanggan anyar.


Nyiyapake produksi, UZGA lan Baikal-Engineering ngadhepi masalah organisasi. Ing Interview anyar kanggo Expert, V. Demin ngandika sing construction saka pesawat cahya mbutuhake jumlah winates saka bahan, lan ora kabeh supplier siap kanggo nepaki pesenan kuwi. Kanggo ngatasi masalah kasebut, proyek kasebut kudu dirampungake kanthi nimbang karakteristik pasokan lan produksi. Ing kombinasi karo kangelan karakteristik liyane saka taun kepungkur, iki mimpin kanggo shift ing wektu karya dening 3,5 sasi.

Cedhak mangsa ngarep


Proyèk LMS-901 Baikal wis ngliwati sawetara tahapan, lan sapunika pambangunan pesawat pisanan kanggo tes penerbangan lagi ditindakake. Ing wulan sing bakal teka, bakal ditampilake ing salon MAKS-2021, banjur penerbangan pertama bakal ditindakake. Demonstrasi umum lan tes sing sukses mesthi bakal narik kawigaten para pelanggan potensial anyar, banjur kita kudu ngarepake kontrak sabanjure.

Mangkono, mangsa cedhak proyek Baikal umume optimistis. Pelanggan lan pangembang nganggep pengalaman proyek sadurunge lan nggawe tampilan optimal sing nyukupi kabeh syarat saiki lan duwe cadangan kanggo modernisasi sabanjure. Ana alesan kanggo pracaya yen tugas-tugas ing mangsa ngarep bakal kasil rampung, lan ing jangka menengah, pemugaran armada regional pesawat multi-tujuan ringan bakal diwiwiti.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

142 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    7 2021 Juni
    Lan yen "mitra" asing langsung nolak nyedhiyakake komponen? Aku mikir nasib pesawat bakal kaya Aurus - hype, pameran lan pendanaan saka anggaran. Minangka panggantos kanggo An-2, iku MURAH! Tinimbang "roti" dheweke menehi kita F-35. hi
    1. + 27
      7 2021 Juni
      Kanggo sawetara puluhan taun masalah nggawe panggantos kanggo An-2 pesawat multi-tujuan lagi rembugan
      Iki ngomong akeh babagan industri pesawat kita .... nangis
      1. +5
        7 2021 Juni
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Iki ngomong akeh babagan industri pesawat kita ....

        74 taun kepungkur, Soviet bisa nggawe pesawat kelangan, rampung saka komponen domestik. Nggawe seri apik. Ternyata apik banget sing uga diprodhuksi ing luar negeri (negara beda), lan isih mabur!

        Lan sing saiki, sanajan nganggo komponen impor lan teknologi modern, ora bisa nindakake apa-apa sing luwih apik. Lan pira, kayane, proyek paling apik ... Ora nguntungake! Iku dadi tugas sing angel kanggo nggawe pesawat cilik sing prasaja, nggawa menyang seri lan panuku.
        1. 0
          7 2021 Juni
          Inggih, ana siji wayahe. An-2 kanggo taun rilis, bener-bener pesawat ultra-modern kanthi teknologi. Iki yen sawetara benang SesnuKaravan saiki dirakit saka titanium lan serat karbon.

          Lan Antonov mbela keputusane kanthi angel, nggawe kompromi ing mesin, contone, nanging mbela desain kasebut dhewe. An-2 minangka pesawat sing luwih maju lan canggih tinimbang Yak-15/17.
          1. + 14
            7 2021 Juni
            Kutipan saka donavi49
            An-2 kanggo taun rilis kasebut pancen modern banget

            omong kosong.

            AN-2 wis lungse ing kabeh kasus.
            Dikumpulake saka apa sing ora dikarepake ing gudang manufaktur.

            Iku sukses banget amarga kesederhanaan lan rega sing murah.
            Iso dipercoyo.

            Ing seri tindak nalisir akeh. Lan ora langsung.

            Iku misale jek sing Yakovlev menehi go-ahead. Minangka pejabat, dheweke tetep dadi desainer lan ngerti kaluwihan mesin iki, sanajan mung desain sing wis lawas ing kabeh kasus.

            Ana apa-apa anyar lan ultra-modern ing AN-2.
            Mulane iku murah lan dipercaya.

            Kabeh wis dites liwat taun. linuwih. apik
            Lan murah. apik

            Ora ana révolusi. Ora ana inovasi. Ora sembarang "unparalleled ing donya."

            Ndandani ing lapangan kanthi palu lan file. apik
            1. -1
              7 2021 Juni
              Iku wektu kanggo lali babagan AN-2.
              Carane padha lali MIG-15 lan Tu-16.

              We kudu pesawat kanggo tugas tartamtu.

              Aja sculpt wong humpbacked menyang tembok, nanging ngatasi masalah pelanggan tartamtu.

              Kanggo tetanèn, solusi.
              Kanggo transportasi penumpang - dhewe.

              Ora ana pilihan tengah. Ora bisa.

              Pesawat sayap rag-wing minangka barang sing kepungkur.
              Dadi pekerja keras, nanging wektune mikir babagan kendaraan sing luwih apik.

              Yen ora, iki fetishism banal, sanadyan karo riko kanggo negara. pendanaan. nglirik
            2. 0
              Agustus 9 2021
              Ora ana révolusi. Ora ana inovasi. Ora sembarang "unparalleled ing donya."

              Bener persis kaya ngono. Nanging ora perlu revolusi teknis. Kita butuh pesawat - "minibus bersayap". Murah kanggo nggawe lan, sing penting, mung murah kanggo mbukak.
        2. + 14
          7 2021 Juni
          Kutipan: Stas157
          74 taun kepungkur, Soviet bisa nggawe pesawat kelangan, rampung saka komponen domestik.

          Iku ora mung digawe lan eksploitasi, nanging uga dirilis panggantos kanggo. Iki An-14 "Bee", mabur kapisan tanggal 14 Maret 1958. An-28 dikembangake kanthi basis,
          Napa wong-wong kita ora ngupayakake nggawe An-28 sing padha, nanging nyoba nggawe maneh An-2 minangka misteri kanggo aku. Aku ngerti manawa luwih murah, nanging sawise kabeh, cabang evolusi nyebabake tata letak An-28, lan kita nyoba nggawe maneh leluhur.
          An-14 "Tawon"

          An-28
          1. +2
            7 2021 Juni
            Uga ngandika sing loro mesin nggawe pesawat luwih larang kanggo operate.

            Mulane, gagasan iki ditinggalake lan ditindakake kanthi siji.
            1. -1
              7 2021 Juni
              Ratmir_Ryazan - Nanging amarga siji mesin lan irung pesawat ditarik munggah, pilot ora weruh take-off - huh? Lan iki senadyan kasunyatan sing perlu kanggo njupuk mati saka situs unprepared. wong bodho
              1. +4
                7 2021 Juni
                Ratmir_Ryazan - Nanging amarga siji mesin lan irung pesawat ditarik munggah, pilot ora weruh take-off - huh? Lan iki senadyan kasunyatan sing perlu kanggo njupuk mati saka situs unprepared. wong bodho


                Lan senadyan iki, pilot An-2 piye wae bisa njupuk lan ndharat kanggo 50 taun, lan asring saka lapangan udara sing ora disiapake)).
                1. +2
                  7 2021 Juni
                  Ratmir_Ryazan - AN-2 ora miringake awak, uga "analog" saka produk UZGA iki - Cessna - nduweni siji mesin, nanging pesawat kasebut persis ing landasan pacu, lan ora ing 45 derajat. .
        3. -9
          7 2021 Juni
          Lan sing saiki, sanajan nganggo komponen impor lan teknologi modern, ora bisa nindakake apa-apa sing luwih apik.


          USSR tansah lagged konco Kulon ing aviation, lan liyane, iku mandhek kanggo ana tanpa perang utawa bilai, iku mung wong mlarat rusak.

          Lan kabeh amarga ana akeh wong kaya sampeyan njerit yen kabeh iku paling apik ing USSR, lan Kulon bosok. Ing wektu sing padha, ing USSR, populasi ngusap bokong karo koran, amarga ora cukup kertas jamban. Senadyan kasunyatan sing ora ana masalah karo kayu ing USSR.

          Rusia bisa nindakake kabeh lan padha Su-57, kapal selam nuklir Borey, Yasen-M, frigates pr.22350, Almaty, Boomerangs, Kaliber lan conto liyane apik iki.

          Lan kanggo nggawe panggantos kanggo An-2 dina iki ora ing geni, padha ora bakal whine.
          1. +3
            8 2021 Juni
            Perlu banget kanggo perlindungan penerbangan lan Kamentrian Darurat.
            Mulane geni kobong nganti 20 taun lan ora bisa dikendhaleni nalika wiwitane!
            1. 0
              8 2021 Juni
              Kanggo Kamentrian Situasi Darurat lan Perlindhungan Hutan, helikopter Ansat lan Ka 226 bakal maju, uga Ka 62 Mi 8 lan Mi 38.
          2. 0
            Agustus 26 2021
            mung nggawa wong mlarat rusak.

            Sampeyan mangan sumber palsu, mulane sampeyan manggon ing goroh, serikat normal ana nganti 85, banjur ora ana mlarat. Uni dirusak dening nomenklatura, degenerated menyang borjuis, kanggo ngrebut properti, lan ora mlarat.
            sing ing USSR kabeh sing paling apik, lan Kulon bosok.
            Iku goroh kaya sampeyan sing invent, karo serikat pekerja, kasugihan meh roto-roto mbagekke lan iku fisik mokal kanggo mbagekke sing paling apik kanggo everyone. Sing paling apik bisa diprodhuksi ing jumlah winates, mung kanggo milyarder. Uni, ing tangan liyane, menehi rata-rata nanging kanggo saben wong, dibandhingake karo jaman kepungkur, standar urip mundhak kaping pirang-pirang.
            Gagasan sosialisme yaiku akses menyang keuntungan saka wong sing ora duwe dhuwit yuta.
            Kita kudu mbayar pajeg kanggo Kulon, padha ngresiki rot ing 70s lan ngenalaken unsur sosialisme.
            Wong USSR ngusap bokonge nganggo koran,

            Uni slamet saka perang sipil lan loro lan dibalèkaké kanggo dangu.
            Babagan kertas, nyatane yen USSR menehi sawetara nilai paling gedhe kanggo para petani sing dicekel wong lanang, sing wis kerja wiwit cilik. - apartemen kanthi fasilitas, iki minangka tingkat kenyamanan para bangsawan, kasedhiya kanggo masarakat umum, serikat buruh ngilangi tenaga kerja bocah lan nyatakake prinsip "bocah sing seneng", diskriminasi kelas dibuwang lan nilai kasebut dikenalake minangka 8 jam kerja, 8 jam turu lan 8 jam luang. Nanging para turunane nganggep ing ndhuwur minangka bagean saka makhluk, nilai-nilai dadi umum, piramida Maslow bisa digunakake, permen karet lan kertas dadi terkenal.
          3. 0
            Februari 7 2022
            Inggih, luwih saka 30 taun wis liwati. Sajrone telung dekade iki, wong ing saindenging jagad wiwit urip luwih apik lan mangan luwih manis, sanajan ing negara-negara Afrika sing paling mundur, yaiku proses sing objektif. Ayo, kanggo kemurnian eksperimen, banjur mbandhingake taun 1985 lan 1955 ing USSR, standar urip, upah, pensiun, jumlah mobil lan motor ing populasi, carane akeh wong wis kulkas, TV, mesin ngumbah. .
            Ya, saiki sampeyan lagi mangan saka weteng, sampeyan tuku mobil apa wae, sampeyan lelungan ing luar negeri, ing USSR kabeh luwih andhap, kekurangan lan liya-liyane. Nanging .... USSR ngasilake kabeh dhewe - saka bolt nganti rover rembulan, saiki sampeyan nganggo celana lan wong Tionghoa. USSR minangka ekonomi nomer loro ing donya, lan sanajan ing taun-taun Brezhnev sing stagnant, Uni Soviet berkembang luwih cepet tinimbang ing stabilitas Putin.
            Ing taun 1985, USSR manggoni kira-kira 26th ing donya ing syarat-syarat standar urip ing antarane 200 negara, nanging saiki Rusia mung 55th. Senadyan kasunyatan sing luwih saka 30 taun wis liwati wiwit USSR seda, Rusia isih ngadeg ing dhasar Soviet, apa wae sing njupuk - icebreakers, energi nuklir, nimbali, papan, industri lenga lan gas, amarga kang Rusia dhewe lan wiwit munggah. saka awal 2000s, dhaftar dadi lan ing. Iku apa margine safety! Saiki Rusia ngadeg ing sikil saka lempung - ambegan slightest saka angin lan ilang foothold sawijining.
      2. 0
        8 2021 Juni
        Kita diskusi dangu...
        Kanggo 20 taun kabeh ...
    2. + 12
      7 2021 Juni
      Aku mesthi mikir yen wong diwasa nulis kanthi kesalahan kaya ngono, apa dheweke duwe pendidikan apa wae kajaba sekolah kanggo ngrembug masalah kasebut? Ora bakal angel kanggo wong sing wis lulus sekolah lan asring maca ngerti babagan iki.
      1. + 11
        7 2021 Juni
        wis rong taun...https://topwar.ru/161791-konstruktory-predlozhili-zamenit-an-2-odnodvigatelnym-monoplanom.html как всегда:прорыв.
        1. + 13
          7 2021 Juni
          Lan yen sampeyan ngelingi lan digali ing arsip VO, sampeyan uga bisa nemokake tema bravura babagan remotorisasi An 2. Dheweke uga "mbuwang tutup menyang udhara" ... Lan kaya ngono - mati "sepi" ....
        2. +3
          7 2021 Juni
          Quote: Dedkastary
          wis rong taun...https://topwar.ru/161791-konstruktory-predlozhili-zamenit-an-2-odnodvigatelnym-monoplanom.html как всегда:прорыв.

          Ya... Sampeyan pengin nggawe Gusti ngguyu? - Marang dheweke babagan rencana sampeyan wassat
    3. -1
      7 2021 Juni
      Imajinasi ora bisa dideleng saka gambar kasebut. Endi mabur, profil cepet saka pesawat ing abad XNUMX? Iku katon luwih kaya pesawat saka setengah pisanan abad kaping XNUMX. Ing irung upturned padha, struts ... Yagene wings perlu peraga ing wektu kita? Kanggo dangu sawise kabeh sinau kanggo nindakake tanpa wong. Lan daya tahan ora nandhang sangsara. Keuntungan sing jelas. Kurang seret aerodinamis lan bisa uga bobote kurang.

      Yagene dheweke ora nggawe pesawat cilik kanthi komposit? Endi profil super kritis ing swiwi ireng? Ekstensi swiwi saiki ditindakake luwih akeh sanajan ing logam, ora kalebu sayap serat karbon sing ireng. Apa ora nggunakake teknologi dhewe, sing digunakake ing MS-21?

      Engine bisa dijupuk luwih irit diesel (karo panggantos sakteruse bisa karo elektrik). Sing duwe kita, nanging kanthi akar Jerman, dituduhake ing pesawat Yak-152. Ing kana, mung, dheweke janji bakal nambah kapasitas.

      Lan pungkasane, aku pengin ngerti karo apa sing dibandhingake karo kanca sekelas proyek iki. Apik banget! Tenan karo cessna setengah abad?
      1. +1
        7 2021 Juni
        yak-152. Ing kana, mung, dheweke janji bakal nambah kekuwatan


        Inggih, 500 punika maksimum sing padha bisa murub karo 420 hp. Kanthi 500 sampeyan butuh 2 mesin. Malah 800 ora cukup kanggo dheweke, 950-1000 luwih apik. Mung ora. Kaping pisanan, padha nyelehake energi dhewe lan nari saka iku.
        1. +4
          7 2021 Juni
          Kutipan saka donavi49
          Kanthi 500 sampeyan butuh 2 mesin.

          Mungkin iki mung sing dibutuhake pesawat sing nggawa penumpang? 12 wong ing An-2, lan miturut teori bisa luwih dhuwur ing sing anyar. Biasane rada nambah jumlah penumpang karo generasi anyar. Syarat safety diwenehake mung rong mesin.
          1. +8
            7 2021 Juni
            Ora, maksimal kanggo penerbangan dina iki yaiku 9 wong. Yen 9+ - banjur ana sertifikasi lan syarat sing beda banget kanggo pesawat, kaya regional.
            1. +3
              7 2021 Juni
              Kutipan saka donavi49
              maksimum kanggo penerbangan dina iki 9 wong.

              Kajaba iku, 9 kursi ora cukup kanggo transportasi penumpang komersial. Keuntungan temen beda. Iki meh katelu kurang penumpang saka padha An-2. Sawetara jinis panggantos rusak metu.
        2. 0
          7 2021 Juni
          An-2 nduweni mesin 1000 hp. ing lepas landas!
      2. +3
        10 2021 Juni
        Kanggo swiwi cantilevered, wayahe mlengkung kaping pirang-pirang kurang saka kanggo swiwi cantilevered. Mulane, sayap strut luwih entheng tinimbang cantilever. Strut nggawe seret tambahan, nanging kanggo pesawat kacepetan kurang (kacepetan maksimal 300 km / h) iki ora kritis.
        Profil superkritis digunakake kanggo pesawat ing kacepetan subsonik dhuwur (800-900 km/jam) kanggo nambah nilai kritis nomer Mach.
        Rasio aspek kanggo pesawat iki dianggep optimal. A elongation gedhe nyumbang kanggo nyuda ing seret mlebu, nanging worsens maneuverability saka pesawat ing muter. Wings kanthi rasio aspek gedhe bisa diamati ing pesawat glider lan rekor (contone, ANT-25 lan Voyager), uga, malah ing pesawat dhuwur (Lockheed U-2 lan Myasishchevskaya Geofisika).
        Kauntungan saka mesin turbin gas yaiku bisa diwiwiti kanthi gampang ing suhu sing kurang, minyak tanah penerbangan kasedhiya ing kabeh lapangan udara, lan bensin penerbangan akeh dikarepake ing jaman saiki. Lan bahan bakar diesel ora ditemokake ing saben lapangan terbang, amarga ana sawetara mesin diesel ing penerbangan. Lan mesin piston, cukup aneh, struktural luwih rumit tinimbang mesin turbin gas.
      3. +1
        Juli 23 2021
        Apa sampeyan pengin checkers berlian, utawa mung mabur?
    4. 0
      7 2021 Juni
      fa2998 Oh, njaga, kabeh wis ilang! Sadurunge nulis omong kosong, sinau carane ngungkapake pikirane kanthi bener. Lan nulis tanpa kesalahan.
    5. +8
      7 2021 Juni
      Lan yen "mitra" asing langsung nolak nyedhiyakake komponen? Aku mikir nasib pesawat bakal kaya Aurus - hype, pameran lan pendanaan saka anggaran. Minangka panggantos kanggo An-2, iku MURAH! Tinimbang "roti" dheweke menehi kita F-35.

      F35 opo? Iki minangka analog saka Caravan Cessna lan ora liya.
      1. +6
        7 2021 Juni
        Ana kulawarga gedhe pesawat saka kelas iki. Miturut cara, LMS901 ilang kabeh karo tata sasis. Borjuis padha cukup bisa kanggo nyelehake irung strut. Iki minangka mundhut saka batang utawa truncation dening setengah. Solusine banget.



        1. +1
          7 2021 Juni
          Kabeh iki ora ana hubungane karo kelas AN-2, yen sampeyan tindakake aliran artikel subyek.
          1. +9
            7 2021 Juni
            Kelas An-2 mati karo Uni. Bener bali ing 80s.

            Sertifikasi saiki diwatesi kanggo 9 penumpang. Iki kanggo apa pesawat dibangun. Apa worth mbangun luwih yen sampeyan nggawa udhara meter kubik?

            Apa gunane gawe pesawat sing berorientasi petani yen BBM regane pasar??? Dheweke bakal mangan omah kanthi cepet kaya walang ing Kitab Suci lan kabeh cacing ing wilayah kasebut ora bakal dimangsa. Mulane, pesawat cilik dibangun kanggo farms. Ing 150-180 hp mesin.



            Utamané saiki manggoni UAV ing listrik. Yen ora ana gaji pilot, ora ana dina sing angel sawise 2-3 baris, otomatis nutupi lapangan, lan thanks kanggo kabeh jinis wiwitan, malah proses ngisi daya lan top up reagen wis otomatis. . Wong Tionghoa wis digunakake ing peternakan ing Rusia nganti pirang-pirang taun. Lan ing China, iki wis dadi norma kanggo peternakan cilik-sedheng lan sawetara gedhe.


            Mulane, niche kaya iki lagi dibangun kanggo iku. Iki bener. Solusi ora kabeh cukup, ora mung ing sasis.
            1. 0
              7 2021 Juni
              sertifikasi nganti 9 penumpang
              iki syarat internasional? Apa tingkat download sabanjure? sangang punika semprotan.
              1. +3
                7 2021 Juni
                Iki syarat donya lan IAC banget. Kategori sabanjure yaiku 9+ (10 - 19) - nanging iki minangka langkah gedhe ora mung ing syarat sertifikasi, nanging uga ing layanan, mriksa lan liya-liyane. Contone, sing paling kandel ing kategori iki ing antarane L-410 Rusia. Sing wis pesawat serius, kang ditarik dening AKs serius.
        2. 0
          Agustus 31 2021
          Lan kanthi cara iki, aku ndeleng foto analog manca - roda gear landing utama cukup mbukak, nyatane, kaya An-2, tanpa "sepatu", kaya Baikal sing dibahas ing kene, rereget lan dampness bakal sampurna isi lan lebu nalika kebangkrutan ing situs unprepared.
    6. +4
      7 2021 Juni
      An-2 larang banget! Konsumsi bensin B 91 - 210 liter saben jam, konsumsi lenga MS-20 - 6,5 liter saben jam!
    7. 0
      7 2021 Juni
      Kutipan: fa2998
      Minangka panggantos kanggo An-2, iku MURAH!

      Ing rubles Soviet? Durung dingerteni pira regane An-2 saiki.
  2. +7
    7 2021 Juni
    Mesin Rusia VK-800S lan baling-baling sing cocog bakal dilebokake ing kana. Remotorisasi direncanakake kanggo 2023-24, lan implementasine langsung gumantung marang sukses bangunan mesin.


    Sing nalika iku bakal, banjur bakal bisa kanggo pirembagan bab release.
  3. +6
    7 2021 Juni
    Kutipan: Pesimis22
    Aku mesthi mikir yen wong diwasa nulis kanthi kesalahan kaya ngono, apa dheweke duwe pendidikan apa wae kajaba sekolah kanggo ngrembug masalah kasebut? Ora bakal angel kanggo wong sing wis lulus sekolah lan asring maca ngerti babagan iki.


    Adhedhasar komentar sampeyan, aku duwe kesimpulan ing ngisor iki.

    Sampeyan, yen sampeyan tansah mikir mangkono (kaya sing wis sampeyan nyatakake babagan sampeyan), sampeyan mesthi salah.

    Kita kene ing forum internet. Yen sampeyan nulis kanthi cepet, bisa uga ana kesalahan ketik sing ora bakal diduweni dening wong diwasa sing pinter nalika nulis utawa ngomong.

    Kita ana ing forum khusus kapentingan, lan ora ing forum sastra Rusia. Mulane, sawetara kesalahan lan typos minangka drum kanggo kula pribadi, yen aku ngerti gagasan utama penulis.

    Nanging yen penulis ora bisa ngirim makna pesen, banjur iki pratelan dudu pendidikan, nanging kanggo kabisan mental penulis artikel utawa komentar.
    1. Tur
      +3
      7 2021 Juni
      Mulane, sawetara kesalahan lan typos minangka drum kanggo kula pribadi, yen aku ngerti gagasan utama penulis.
      Kadhangkala koma sing diilangi, kasus sing diganti, lan declension nyebabake ilang makna lan owah-owahan ing arah pikirane penulis.
      "Eksekusi ora bisa diampuni" minangka conto klasik. hi
      Sugeng enjang kanggo sampeyan.
    2. 0
      7 2021 Juni
      Kutipan: Alexander1971
      Adhedhasar komentar sampeyan, aku duwe kesimpulan ing ngisor iki.

      saiki padha nulis saka telpon ing macet ... apa jenis "grammar" mung kanggo njaluk menyang ngisor ... ora ana bantahan liyane. generasi USE wis ing bisnis, malih, kabeh iku rumit kene. kaya ngene iki...wassat
  4. +5
    7 2021 Juni
    Pangarep-arep gedhe dipasang ing TVS-2DTS, rencana kanggo miwiti seri kasebut. Nanging, ing musim panas 2019, Kementerian Perindustrian lan Perdagangan nolak proyek iki. Pesawat nyata dadi abot banget lan nggunakake komponen impor sing ora bisa ditampa. Proyek kasebut nggunakake mesin, elektronik lan komposit buatan manca.

    ???
    Prototipe lan pesawat produksi batch pisanan bakal dilengkapi mesin turboprop General Electric H80-200 kanthi tenaga 800 hp. karo baling-baling merek Hartzell papat lading. Ing mangsa ngarep, klompok baling-baling bakal ditransfer menyang komponen domestik. Mesin Rusia VK-800S lan baling-baling sing cocog bakal dilebokake ing kana. Remotorisasi direncanakake kanggo 2023-24, lan implementasine langsung gumantung marang sukses bangunan mesin.
    Instrumentasi pesawat kasebut bakal kalebu kabeh piranti sing dibutuhake kanggo navigasi, komunikasi, lsp. Komposisi kasebut bakal dicampur, kanthi nggunakake produk impor lan domestik. Ing mangsa ngarep, restrukturisasi kanthi substitusi impor bisa uga.

    Lan luwih.
    LMS-901 kudu dioperasikake ing kahanan sing beda-beda, kalebu. ing lapangan udara sing ora diaspal.

    Kaping pisanan, iki minangka sopir taksi kanggo wilayah sing asu ajag mlayu wedi.
    Sasis dirancang ing ski lan ngambang.

    Nanging gerbong stasiun kasebut wis suwe ditunggu ing wilayah kasebut!
  5. Eug
    + 19
    7 2021 Juni
    Kanggo kula, pesawat kasebut kudu dirancang mung saka bahan lan komponen domestik murah sing diproduksi massal, sanajan ana sawetara kerusakan ing karakteristik kinerja.
  6. +9
    7 2021 Juni
    Napa biaya jam penerbangan 50% luwih murah kanthi mesin lan baling-baling impor?
    1. +5
      7 2021 Juni
      Aku uga pengin takon pitakon iki, mung gaji pilot sing luwih cilik sing dipikirake.
    2. +4
      7 2021 Juni
      Apa sing luwih apik babagan ekonomi, mobil domestik utawa mobil manca?
      1. +1
        7 2021 Juni
        Vitas. Mesine impor!
      2. -1
        7 2021 Juni
        Quote: Vitas
        Apa sing luwih apik babagan ekonomi, mobil domestik utawa mobil manca?

        Saiki aku nyopir "solika", "sepuluh" mangan kurang, kene, mesthine, pitakonan ana ing "daging jaran", meh kaping pindho tinimbang "kawanan", nanging ana sing ora. ora mundur.
    3. -1
      7 2021 Juni
      Kutipan saka Zufei
      Napa biaya jam penerbangan 50% luwih murah kanthi mesin lan baling-baling impor?

      nyundul pak...
  7. +1
    7 2021 Juni
    Lan kabeh bakal apik, nanging ing TVS-2DTS, sadurunge ngalih menyang dhewe, mesthine nggunakake mesin sing dituku ing pasar sekunder (tangan liya) sing ora ana sanksi lan luwih murah, nanging apa LMS-901 ? Komposit impor cukup diganti dadi domestik, iki dudu plug. Kanggo ngurangi bobot, LMS-901 wis nyuda volume fuselage, sing ora trep kanggo penumpang (utamane dhuwur uyah) lan kargo. Lan sing paling penting - wektu wis ilang, mesthine bisa ngasilake kabeh sing wis suwe. Nanging oh uga, sanajan padha mbangun siji (iki uga apik), nanging ing wektu lan karo transisi pas wektune kanggo komponen domestik - ngendi kanggo pindhah.
  8. 0
    7 2021 Juni
    Mesin (Anané) slows mudhun pembangunan kabeh sing luwih cilik utawa luwih gedhe tinimbang TV3117 (pesawat lan helikopter). Iku misale jek kula sing pesawat "populer" kuwi kudu langsung certified karo mesin téater beda (lan mungkin karo piston) mesin (Cina, Perancis ...) supaya panuku bakal duwe pilihan. ICE sing padha saka AURUSA (utawa padha) direncanakake bakal diprodhuksi ing versi penerbangan (udakara 800 hp). Contone, crita sukses saka helikopter Robinson
    1. +1
      7 2021 Juni
      Kutipan saka Zaurbek
      Iku misale jek kula sing pesawat "populer" kuwi kudu langsung certified karo mesin téater beda (lan mungkin karo piston) mesin (Cina, French ...) supaya panuku bakal duwe pilihan.

      sanksi.
      1. 0
        7 2021 Juni
        Ana wong Cina ... Korea ....
  9. + 10
    7 2021 Juni
    Mentorku ing taun 1985 mbangun glider gantung ing pabrik Chkalov. Dheweke nggawe mesin lan baling-baling miturut gambare! Aku pancene ora ngerti carane ing negara gedhe kita padha ora bisa mbangun cornfield? Aku ora ngerti yen bener ing Kanada perancang didol kanggo ngumpul pesawat kanggo 20 ton dolar.
    1. +3
      7 2021 Juni
      Padha ngedol Robinsons ing kothak ..... nanging iki pesawat pass.
    2. +2
      7 2021 Juni
      Kutipan saka ASAD
      ! Aku pancene ora ngerti carane ing negara gedhe kita padha ora bisa mbangun cornfield?

      padha bisa, nanging padha ora kudu.
  10. +6
    7 2021 Juni
    Iki dudu pengganti An-2! Kacepetan landing lan lepas landas 1.5-1.7 kaping luwih dhuwur.
    Dheweke ora bakal bisa parasut.
    Volume cilik saka fuselage ora bakal bisa nggawa kargo sing entheng nanging akeh banget.
    Palliative saiki lan nyatane ora duwe prospek
    1. +2
      7 2021 Juni
      Mungkin mung nggawe roti jagung maneh? Saka bahan sing luwih modern?
      1. +2
        7 2021 Juni
        Kutipan saka ASAD
        Mungkin mung nggawe roti jagung maneh? Saka bahan sing luwih modern?

        Rega kertas uga mundhak.
      2. +9
        7 2021 Juni
        TA-dah! Wah, mesin piston iku idaman pilot. Dadi konco gagang throttle meh langsung. Ora ana wektu tundha kaya turbin!
        Sanajan turbin minangka teknik ngimpi, ora kaya piston
    2. +1
      7 2021 Juni
      Kutipan saka dgonni
      Iki dudu pengganti An-2! Kacepetan landing lan lepas landas 1.5-1.7 kaping luwih dhuwur.
      Dheweke ora bakal bisa parasut.
      <...>

      Rampung setuju karo sampeyan.
      Ngisor iki ditambahi..
    3. +1
      7 2021 Juni
      Volume cilik saka fuselage ora bakal bisa nggawa kargo sing entheng nanging akeh banget
      - apa jenis cahya lan voluminous? katun? kembang? Rokok? keprungu
      1. 0
        7 2021 Juni
        Rokok mburi wulu!
        Iki quintessence saka lor.
        Ing bahan bakar polik kanggo pribumi
  11. 0
    7 2021 Juni
    Prototipe lan pesawat produksi batch pisanan bakal dilengkapi mesin turboprop General Electric H80-200 kanthi tenaga 800 hp. karo baling-baling merek Hartzell papat lading.

    negatif
    Nyiyapake produksi, UZGA lan Baikal-Engineering ngadhepi masalah organisasi.

    ya
    1. +1
      11 2021 Juni
      Miturut foto, aku bisa mbayangno apa kangelan ngenteni paratroopers-petugas pemadam kebakaran saka perlindungan alas penerbangan ing mangsa ngarep amarga ukuran kompartemen kargo, ing ngendi klompok standar 5-6 wong kanthi kargo ora bisa pas. Kita kudu nyuda klompok lan muatan, sing bakal nambah jumlah penerbangan kanggo ngirim buruh CPPS menyang papan kerja, lan bakal ana efek ekonomi sing padha karo An-2 sing wis lungse ...
      Nalika aku ngerti, amarga kekurangan mesin 1000 jaran, para perancang nggawe keajaiban sing suda iki. Mungkin pesawat kasebut sukses ing babagan karakteristik penerbangan, nanging saka sudut pandang praktis, kesimpulan bakal beda ... Minangka penumpang, isih bisa digunakake, nanging pesawat iki ora bakal dadi panacea padha kanggo kabeh jinis karya ing ekonomi nasional minangka An-2 (TVS-2).
      1. 0
        11 2021 Juni
        Kutipan saka letnab
        Miturut foto, aku bisa mbayangno apa kangelan ngenteni paratroopers-petugas pemadam kebakaran saka perlindungan alas penerbangan ing mangsa ngarep amarga ukuran kompartemen kargo, ing ngendi klompok standar 5-6 wong kanthi kargo ora bisa pas. Kita kudu nyuda klompok lan muatan, sing bakal nambah jumlah penerbangan kanggo ngirim buruh CPPS menyang papan kerja, lan bakal ana efek ekonomi sing padha karo An-2 sing wis lungse ...
        Nalika aku ngerti, amarga kekurangan mesin 1000 jaran, para perancang nggawe keajaiban sing suda iki. Mungkin pesawat kasebut sukses ing babagan karakteristik penerbangan, nanging saka sudut pandang praktis, kesimpulan bakal beda ... Minangka penumpang, isih bisa digunakake, nanging pesawat iki ora bakal dadi panacea padha kanggo kabeh jinis karya ing ekonomi nasional minangka An-2 (TVS-2).

        ===
        ya, iku piye wae cilik, helikopter bakal disambungake kanggo specialists
        1. +1
          Agustus 15 2021
          iki carane helikopter bisa kanggo ngirim wong lan barang. Iku mung pesawat tegese nindakake patroli udhara karo klompok ing kapal, lan yen geni dideteksi, grup bakal ndharat kanggo mateni.
  12. +4
    7 2021 Juni
    Aku ora ngandel, Stanislavsky bakal ngomong, ndeleng apa sing ditulis. Lan aku bakal bener, amarga aku ora bakal weruh pimpinan sing bisa ngatur implementasine proyek iki ing wektu sing ditemtokake. Ya, Stalin mesthi ndeleng sabotase ing tumindake lan bakal ngetrapake Seni. 58. Baikal taun iki ora bakal mabur. Lan yen mabur, Aku suggest nelpon MAN-1. "Manturov" -1.
  13. +4
    7 2021 Juni
    Biaya jam penerbangan 30000? Piye wae iki dofiga kanggo pesawat kuwi.
    1. + 11
      7 2021 Juni
      30000 dibagi 9 = 3333 p. saben penumpang. Lan iku mung biaya! Njupuk menyang akun sing rata-rata pesawat iki mabur 250 km saben jam, iku 3333 rubles. kanggo 250 km. Luwih larang mung ing roket! ngguyu
      1. +5
        7 2021 Juni
        Kanthi jarak 3000 km, kita entuk 3000÷250=12 12 ×3333 = luwih murah dening Boeing.
  14. +1
    7 2021 Juni
    Kutipan saka demo
    Mulane, sawetara kesalahan lan typos minangka drum kanggo kula pribadi, yen aku ngerti gagasan utama penulis.
    Kadhangkala koma sing diilangi, kasus sing diganti, lan declension nyebabake ilang makna lan owah-owahan ing arah pikirane penulis.
    "Eksekusi ora bisa diampuni" minangka conto klasik. hi
    Sugeng enjang kanggo sampeyan.


    Sampeyan ora bener.
    Yen (kaya sing sampeyan ucapake, kadhangkala) koma sing ilang utawa kasus sing diganti, declension ndadékaké ilang makna, mula iki minangka kahanan ing ngendi gagasan utama penulis ora dikirim menyang maca.
    Nanging yen dilestarekake maknane pratelan, mula kabeh wis tumata.
  15. +8
    7 2021 Juni
    Para assemblers ing foto ngujo - "telung prajurit saka batalyon construction."
    Terobosan teknologi kasebut, perusahaan kasebut ora duwe overalls standar!
    Koperasi garasi, mekanik karo pengeboran lan manajer nganggo celana ketat.... recourse
    1. +1
      8 2021 Juni
      Ngandika spesialis amba ing Déwan. Lan sapa sing sampeyan ngarepake bisa ndeleng ing kana? Robot?
  16. + 16
    7 2021 Juni
    Mbokmenawa, para minus bakal ngusir sandal saiki, nanging miturut pendapatku, AN-2, kanthi spesifik, ora bisa diganti. Saktemene biplane sing bisa ndharat meh ing endi wae, bisa didandani dening sapa wae, lan malah amarga dilengkapi mesin piston (maneh, ndandani).
    Monoplanes kanthi mesin turbojet isih nuduhake budaya layanan sing luwih dhuwur, landasan pacu sing rada apik, bahan bakar, lan liya-liyane. Inggih, turbin kasebut nduweni wektu reaksi sing beda banget (muter munggah, nyuda kacepetan). Sing. ing mratelakake panemume, iku cukup kanggo ngowahi engine piston lawas utawa nggawe mesin piston anyar, nanging luwih efisien, uga nglengkapi pesawat karo piranti navigasi anyar. Glider dhewe ora perlu diganti, mung mokal kanggo nggawe luwih apik ing kabeh babagan.
    KABEH!

    Ing outback kita, kanggo ngawula kabeh jinis buruh shift, reindeer herders, etc., pamukiman cilik lan industri, ora ana sing luwih apik tinimbang AN-2.
    Lan kabeh monoplanes turbocharged modern karo avionik modern kabeh skewed ing sawetara jinis mendhoan bisnis sing ora bakal urip ing kahanan ing sisih lor lan Siberia.
    1. +6
      7 2021 Juni
      Rampung setuju karo sampeyan! Kanggo Far North, pangiriman panganan, obat-obatan, evakuasi pasien. We kudu pesawat inexpensive, unpretentious. Napa kita wedi banget karo penerbangan pribadi? Padha fly ing Alaska, lan padha ora koyone perang saben dina.
      1. +4
        7 2021 Juni
        Kutipan saka ASAD
        Napa kita wedi banget karo penerbangan pribadi? Padha fly ing Alaska, lan padha ora koyone perang saben dina.

        jebule panguwasa ana sing diwedeni ... uga menehi penerbangan marang sing ora marem ... ???
      2. 0
        9 2021 Juni
        Kanggo titik.
        Saka cathetan lawas ...
        https://soundcloud.com/user500775617/severa-flac
    2. 0
      8 2021 Juni
      Ora ana sing nulis ing ngendi wae yen pesawat kasebut bakal nganggo mesin turbojet.
      Lan kanggo téater operasi, bahan bakar iku kerosene penerbangan biasa. putrinipun. Nanging karo masalah bensin. Saiki wis diimpor.
      1. -1
        9 2021 Juni
        Minusator! Apa sampeyan? Sampeyan ora ngandel yen bensin penerbangan diimpor?
        Naif.
        Lan ditulis babagan TRD. Apa aku nulis? Apa sampeyan ngerti bedane teater lan mesin turbojet? Menehi link?
  17. 0
    7 2021 Juni
    Kutipan saka donavi49
    Apa gunane gawe pesawat sing berorientasi petani yen BBM regane pasar???

    Kita ngomong babagan kelas pesawat sing beda-beda. Waca kirimanku ing ngisor iki. Ing kana aku mbukak gulungan.
    1. +5
      7 2021 Juni
      Aku maca, nanging nglirwakake kemajuan iku pidana. Nalika Antonov pierced An-2, ana uga pagelaran, saka kategori reindeer herders-geologists, karo improvised sarana, anyar Cut teken lan rags, padha bakal ndandani darurat U-2 sing wis lungguh, nanging sampeyan ora bakal. didandani.

      1) Sampeyan kudu fokus ing beban utama, iku utami. Umume pesawat bakal mabur nganggo kargo lan wong, ing peradaban relatif, utawa ing siji penerbangan menyang peradaban. Sing, ing umum, ora ana masalah ngatur layanan. Kurban kabeh demi kesempatan kanggo ndandani pesawat saka cabang lan acorns jelas ora worth iku. Maneh, ekspor.
      2) Pira akehe ahli geologi, buruh shift, angon rusa sing nggunakake pesawat kasebut? Lan kenapa pesawat, lan dudu Mi-8? Nanging maneh. Ing abad kaping 21, nalika Antonov mbangun An-2, iku ora bisa diganti. Dina iki ana helikopter.
      3) Akeh ceruk sing digawe An-2 wis ilang, bakal ilang ing 2-3 taun sabanjure, utawa ora bisa maneh amarga standar keamanan sing tambah akeh.

      Ora ana mesin piston lan ora bakal ana sing normal. Iki wis dadi masalah sadurunge. Ana uga masalah karo B91, nyatane, tarian karo remotorization lunga saka iki. Kanggo rega bensin banget ora demokratis, siji perusahaan ing negara ngasilake paling ora, lan setengah saka An-2 umume mabur ing bahan bakar impor.

      Mesin Diesel kanggo Yak-152 isih ora bisa localize RED. Lan ana 420 pasukan. Kajaba iku, kanthi mesin diesel, nyenengake, utamane sing dituduhake ing kadhemen lan tanpa peralatan. Dene turboprop dianggo apik.

      Babagan syarat kanggo fitur pilot lan kontrol. Ing kene, An-2 katon lan kudu dilatih maneh. Akèh-akèhé saka pesawat modern 1-2 propulsion ing kelas baling-baling regional cilik.
  18. +2
    7 2021 Juni
    Nggawe pesawat penumpang kanggo kondisi operasi atos mesin siji? So-solusi keamanan. Utamane yen mesin, nyatane, durung ana. Iku luwih wicaksana kanggo mbangun pesawat watara mesin rampung, karo ciri dikenal, lan ora banjur patch kaftan Trishkin.
    Skema sasis saka 30s abad pungkasan, struts, aluminium tinimbang komposit, aerodinamika bata - lan iki pesawat sing wis nglairake kanggo dasawarsa?!
    Iku bakal luwih apik kanggo mbaleni L410 Turbolet ing "off-road kinerja".
    1. 0
      7 2021 Juni
      Kanggo tugas sing ditanggulangi AN-2, apa perlu mbangun F-35 utawa SU-57?
    2. 0
      7 2021 Juni
      Ya, ayo ujar manawa dheweke ora cocog karo An-2 babagan kecepatan landing lan lepas landas.
      Kaya nyopir Chaika lan Cossack ing dalan!
      Seagull amba lan zazik menyang panggonan.
      Kanggo elka, ora ana strip sing dibutuhake. Dheweke ora bakal lungguh ing sawah sing diluku.
      Biyen ana tawon.
      Iki piranti. Aku miturut pangeling-eling wong sing mabur!
      Nanging ana sawetara wong.
      P.S. Pokryshkin lan kanca-kancane ing tawon mabur saka Moskow kanggo mburu karo kanca-kanca.
      Sing mesthi!
    3. Alf
      +4
      7 2021 Juni
      Kutipan: Torvlobnor IV
      lan iki pesawat sing nglairake dekade sing?!

      Apa sing nggumunake? Ing kene janjine Wong, sing diwenehake ing taun 2000, durung kawujud ...
  19. + 10
    7 2021 Juni
    Iku meh ngisor negatif
    Pesawat paling gampang ing jaman Soviet, sing dikepung dening ewu (luwih saka 18 ewu!) Setengah abad mengko, ora bisa digawe maneh ing tingkat anyar?
  20. +5
    7 2021 Juni
    Ora mesin - ora pesawat. Engine?!
    1. Hog
      +1
      7 2021 Juni
      Kutipan saka iouris
      Ora mesin - ora pesawat. Engine?!

      pesawat saka kumpulan pisanan bakal dilengkapi mesin turboprop General Electric H80-200
      1. +1
        7 2021 Juni
        Iki tegese nalika nggawe mesin domestik, sampeyan kudu paling sethithik mbaleni karakteristik massa lan daya saka General Electric H80-200.
        Ragu-ragu... opo
        1. 0
          7 2021 Juni
          Miturut cara, sajrone regejegan babagan mesin lan substitusi impor, ora ana sing nyebutake yen ASh-62IR minangka versi modifikasi saka SGR-1820 F3 sing dilisensi (salah siji saka akeh modifikasi mesin R-1820, sing diluncurake dadi seri. ing 1931 lan diprodhuksi ing lisensi ing akèh negara). Ketoke, saiki pamilik saka mburi bukit ora ngidini dheweke "milih" mesin lan sinau supaya luwih apik ...
          1. 0
            7 2021 Juni
            Miturut cara, General Electric H80-200 minangka mesin Ceko asli sing diowahi dening Amerika kanggo L410 - Walter M601.
      2. Alf
        +1
        7 2021 Juni
        Kutipan saka hog
        Kutipan saka iouris
        Ora mesin - ora pesawat. Engine?!

        pesawat saka kumpulan pisanan bakal dilengkapi mesin turboprop General Electric H80-200

        Lan ngandika iku kabeh ... Nanging banjur Wong bakal nggawe mripat kaget lan ngomong, Carane, maneh padha ora pengin ngirim motor nm?
  21. +1
    7 2021 Juni
    Ana prospek, nanging ora ana rasa! Kanggo sawetara alesan misale jek kula sing wong terus-terusan lobbying kanggo masalah iki kanggo awake dhewe.
  22. Komentar wis dibusak.
  23. 0
    7 2021 Juni
    Sampeyan kudu pesen liwat Kementerian Pertahanan pesawat ing rong mesin saka AURUS kanggo distrik militer kutub. Lan yen proyèk teka munggah, supaya menyang wong.
  24. -2
    7 2021 Juni
    Proyèk LMS-901 Baikal wis ngliwati sawetara tahapan, lan sapunika pambangunan pesawat pisanan kanggo tes penerbangan lagi ditindakake. Ing wulan sing bakal teka, bakal ditampilake ing salon MAKS-2021, banjur penerbangan pertama bakal ditindakake.

    Negara wis ngarep-arep pesawat kasebut nganti pirang-pirang taun, mula jumlah pesenan sing diwatesi dadi isin. kita kudu ngomong babagan atusan lan ewu mesin kasebut ing taun pisanan produksi massal.
    Iku uga confuses kula sing padha nilar biplane, nanging iki ndadekake iku bisa kanggo nambah survivability ing cilik saka engine Gagal, kang penting banget kanggo expanses kita. Aku ora bakal nggawe claims kanggo perancang, padha ngerti kabeh luwih apik lan aku wis diwilang kabeh, lan aku manawa padha milih pilihan sing paling apik nalika padha digawe pesawat iki.
    Umume, pesawat kasebut luwih penting kanggo kita tinimbang nggawe pejuang tempur generasi anyar - aku yakin iki, amarga kita adoh banget ing penerbangan cilik, lan kita kudu miwiti ngilangi backlog kanthi bantuan. saka Baikal. Kita pengin sukses kanggo sing nggawe pesawat iki.
    1. +1
      7 2021 Juni
      ccsr (ccsr) - UZGA - pabrik ndandani mesin pesawat, Baikal-Engineering LLC - kantor sharashka kanthi modal resmi 10 ewu rubel. konstruktor saka ngendi? ngangkat irung pesawat, amarga siji mesin, pilot ora weruh take-off, carane produk iki bakal njupuk mati saka situs unprepared? Ing Cessna sing padha, roda ana ing ngarep lan fuselage level, pilot ndeleng apa sing ana ing ngarep pesawat.
      Yen mesin gagal, biplane bisa mabur kaya glider, apa sing ditindakake UZGA saiki - kanthi mesin sing ora bisa digunakake - bakal langsung ambruk.
      1. +3
        8 2021 Juni
        Yen mesin gagal, biplane bisa mabur kaya glider, apa sing ditindakake UZGA saiki - kanthi mesin sing ora bisa digunakake - bakal langsung ambruk.

        glider biplane luwih cendhek. lan An-2 utamane nduweni kualitas aerodinamis 10, sing kurang saka MiG-29. lan luwih kurang saka Cessna 208(14). yaiku, skema kasebut diulang dening Baikal. mula dheweke mesthi bakal ngrancang luwih becik tinimbang jagung. lan ora bakal nabrak langsung.
      2. 0
        8 2021 Juni
        Kutipan: Nazar
        UZGA - tanduran kanggo ndandani mesin pesawat, Baikal-Engineering LLC - kantor sharashka kanthi modal resmi 10 ewu rubel. konstruktor saka ngendi? ngangkat irung pesawat, amarga siji mesin, pilot ora weruh take-off, carane produk iki bakal njupuk mati saka situs unprepared?

        Dadi komisi bakal mbukak kabeh iki sajrone tes, banjur nasib pesawat iki bakal diputusake. Paling ora, dheweke nggawe paling ora, lan sapa wae sing dadi desainer ora penting, sing paling penting yaiku dheweke nindakake paling ora. Saben uwong bisa ngritik proyek kasebut, nanging ora saben wong duwe pikiran lan kemampuan kanggo nggawe sing nyata.
        Aku pracaya yen kita butuh pesawat saka kelas iki kaya udhara, lan mung wektu bakal ngomong apa sing bakal dipilih ing kana.
      3. 0
        11 2021 Juni
        Bentuk kepemilikan lan ukuran ibukutha sing sah ora mengaruhi kemungkinan nyata perusahaan. 10 rubel minangka norma kanggo LLC kanthi turnover milyaran dolar (ora tanduran lan pabrik raksasa, mesthi). Iku misale jek sing ing LLC iki padha njupuk lan sijine perancang ing gaji normal saka tingkat Moscow. Lan padha njupuk ... lan nggawe pesawat.
        1. 0
          13 2021 Juni
          toha124 - Kang menehi kritik dening apa pigura iki, ora ana konstruktor ing kabeh. Lan OOOshka digawe kanggo pangembangan dhuwit budget. koyo biasane.
          TVS-2DTS ditolak amarga akeh bagean sing diimpor ... nanging ing kene, ing "produk" iki ana luwih sithik utawa apa? Mesin lan kabeh "daging cincang" dudu duweke, nanging ing kene dheweke nutup mripat iki - UZGA dhewe, digoda ... Nganti ora ana mesin dhewe, "iki" ora bakal mlebu ing seri kasebut.
          Ana pangarep-arep isin yen mesin pesawat bakal digawe ing basis saka mesin Aurus, nanging banjur yup - s ... lan padha mutusaké kanggo sijine Desainer ing kunjara ing "scam" - karo mesin pesawat kita duwe persis " apa wae diare, banjur scrofula" opo
  25. +2
    7 2021 Juni
    Wis ana conto mabur "Gzhel" lan "Rysachok" - "loro-lorone wis klelep"! wong bodho Sing padha ngenteni LMS - dheweke bakal nggawe model mabur, nuduhake perdana menteri lan presiden ... nanging banjur bakal tuku "mobil asing" lan nyebat "pilihan paling apik ing wayahe"! hi Aku kepingin weruh: nalika padha ketemu mungsuh sing lenggah nang endi wae ing ndhuwur lan reruntuhan ing Bud kabeh usaha kanggo nggawe pesawat kita dhewe: Tu-334, TVS-2DTS, Gzhel, Rysachok lan liyane. negatif
    1. Alf
      +3
      7 2021 Juni
      Kapethik saka: senima56
      Aku kepengin weruh: nalika dheweke nemokake mungsuh sing lungguh ing endi wae ing ndhuwur lan ngrusak kabeh upaya kanggo nggawe pesawat dhewe:

      Napa goleki dheweke? Aku menehi alamat - Ilyinka, 23. Ora, dheweke dhewe, mesthi, ora ngrusak pesawat, kaya wong liya ing negara kasebut, nanging dheweke milih sing ngrusak kabeh sing bisa digayuh.
  26. 0
    7 2021 Juni
    Pesawat kasebut ora ala, nanging kapasitase rada cilik, mung 9 penumpang, ing An-2 ana 12.
    1. +2
      8 2021 Juni
      Iki saiki dadi norma kanggo pesawat siji-mesin. Yen ora, pesawat ora bakal lulus sertifikasi.
      Norma sertifikasi saka apa sing ditulis ing getih.
  27. Quote: Ratmir_Ryazan
    Lan kanggo nggawe panggantos kanggo An-2 dina iki ora ing geni, padha ora bakal whine.

    Jujur, aku ora yakin apa sing bakal ditindakake. Bebener ora mesthi.
    Aku bakal nyoba nerangake sebabe: kabeh sejarah teknologi USSR wis nuduhake yen kita bisa kanthi gampang nyusul Amerika minangka wong sing ngadeg. Éropah, Jepang, donya kabèh, nalika sampeyan kudu nggawe soko individu, Piece. Iki ngendi kita kuwat. Ayo nyepak kutu sepisan! Iku prakara sing beda nalika sampeyan kudu nggawe prasaja lan, sing paling penting, massive - ora ana cara, malah retak! Ya, kita ora bisa nindakake apa-apa ing stream! Iki mbokmenawa fenomena nasional kita.
    1. +5
      7 2021 Juni
      Cacat sing ora ngidini kanggo rampung wis glethakaken ing advance ing proyèk, kaya mesin manca. Lan apa sing kita tindakake utawa ora ing kene?
  28. + 10
    7 2021 Juni
    Circus iki karo laundering gelembung budget wis kesel, Mungkin iku worth njupuk wong kanggo nuduhake? Senadyan apa sing dakkandhakake, gagak ora bakal ngetokake mripate gagak ... hi
    1. Alf
      + 14
      7 2021 Juni
      Kutipan saka faiver
      Circus iki karo laundering gelembung budget wis kesel, Mungkin iku worth njupuk wong kanggo nuduhake?

      1. 0
        11 2021 Juni
        Nalika aku dadi insinyur cilik lan ijo, aku uga ngacungake saber. Aku mikir: Aku bakal dadi bos - aku bakal mbangun kabeh wong, aku bakal nundhung wong bodho. Apa sing angel? Lan banjur dadi kepala departemen. Ternyata ora kabeh gampang banget. Lan saiki aku dadi direktur penjualan - kabeh pancen beda. Sapa sing kudu nggarap?
        1. Alf
          0
          11 2021 Juni
          Kutipan saka toha124
          Sapa sing kudu nggarap?

          Supaya ana wong sing bisa digarap, personel kasebut kudu dibudidayakake, lan ora cepet-cepet ngubengi pemburu kepala. Ana 140 yuta ing negara, apa pancene ora ana sing cocog?
          Mbok menawa aku nyederhanakake, nanging kita kudu njupuk wong sing ngerti karya lan ora wedi mbantah. Lan iki kudu digoleki lan ditanggung ing cedhak. Kajaba iku, profesional kudu dibayar lan dihormati lan mratelakake panemume, lan ora bisa miturut prinsip Aku boss, sampeyan..ak.
  29. +6
    7 2021 Juni
    Rumangsa yen kabeh masalah teknis minangka perkara kaping sepuluh. Sing utama yaiku nyegat pendanaan.
    1. Alf
      +3
      7 2021 Juni
      Kutipan saka Pavel57
      Rumangsa yen kabeh masalah teknis minangka perkara kaping sepuluh. Sing utama yaiku nyegat pendanaan.

      Ha, dheweke nemokake Amerika.. Wis rong puluh taun iki.
  30. +4
    7 2021 Juni
    Salinan saka Cessna. Dheweke ora bakal entuk apa-apa. An-2 langgeng, kaya PM, kaya AK, SVD utawa T-72. Paling nganti jam penerbangan dadi luwih murah tinimbang Antonov, Lan nganti pesawat bisa ngisi bahan bakar kanthi bahan bakar paling murah, didandani ing kandhang, ngleyang lan njupuk saka lapangan sing diluku. Umumé, aku ora percaya. Akeh sing wis nyoba, nanging ora ana sing bisa ngganti An-2. Iki ora bakal bisa uga.
    1. Alf
      +6
      7 2021 Juni
      Quote: Basarev
      Iki uga ora bakal bisa.

      Sing paling ngina yaiku ora bakal bisa, nanging mung bodho nggawe ulang paling ora AN-2 sing padha sanajan kita ora bisa ...
  31. +2
    7 2021 Juni
    Kita njupuk An-2. Ayo padha ngguyu. Kita mbuwang kabeh sing abot, lan ganti dadi modern. We sijine wing komposit.. Kaya minus 500 kg..?
    1. -1
      8 2021 Juni
      Glider wis ketinggalan jaman lan kesel fisik.
  32. +4
    7 2021 Juni
    Ana perlu kanggo pesawat entheng unpretentious, kurang pangopènan kanggo operasi ing remot lan hard-tekan panggonan, uga ing "desa" garis. TAPI! Ngomong yen dheweke bakal bisa ngganti An-2 ing pangarepan wong biasa yaiku ngapusi dhewe! An-2 mabur menyang USSR, ing ngendi biaya utama produksi lan operasi ditutupi dening negara lan mabur ing ngendi perlu, lan ora nguntungake! Saiki kapitalisme ana ing saubengé lan pengusaha kasengsem ing bathi! Lan saliyane rega pesawat kasebut, ana uga pangopènan pangkalan ndandani, lapangan udara, spesialis lan biaya liyane, sing uga bakal kalebu ing rega kanggo konsumen. Lan apa rega tiket kanggo pangon utawa pamburu sing prasaja? Sampeyan ora kudu nyana massa lan aksesibilitas saka proyek komersial, utamane ing ngendi ana sawetara wong lan ora duwe dhuwit! Senajan, yen padha duwe perdagangan adil karo nelayan sing padha utawa purveyors liyane, lan ora ngrampok, banjur bisa uga ana dhuwit kanggo pesawat utawa pangiriman barang sing perlu.
  33. +2
    8 2021 Juni
    Kepiye hawa dibutuhake kanggo perlindungan alas penerbangan lan Kamentrian Darurat.
    Ora ana pesawat, mula ora bisa ngontrol geni sing muncul.
    1. 0
      8 2021 Juni
      Saiki dipantau online kanthi bantuan sistem satelit, uga kanthi bantuan drone - lan helikopter lan dudu pesawat sing dibutuhake kanggo mateni kobongan sing muncul.
      1. +2
        8 2021 Juni
        Ana sawetara satelit lan ora mandheg.
        UAV mung sedhela lan ora mabur adoh.
        Helikopter larang lan ora kasedhiya ing saben wilayah.
        Sadurunge, AN-2 ana ing saben distrik ing wilayah kasebut, ditambah karo pasukan terjun payung.
        Lan saiki ana helikopter ing pusat wilayah, lan banjur mung siji utawa loro.
        1. +1
          11 2021 Juni
          Ora akeh masalah karo deteksi kebakaran alam, nanging kanthi bantuan satelit luwih akeh kebakaran sing dideteksi. Paling asring, pamriksan awal kebakaran ditindakake sawise nampa data pemantauan ruang (ISDM Rosleskhoz).
          Pancen, ana sawetara pesawat lan helikopter lan ora cukup kanggo pangopènan pas wektune geni alam padha. Nanging masalahe rumit. Ana sawetara lapangan udara sing bisa diisi bahan bakar. Tag rega ing bandara iki kanggo lepas landas, kebangkrutan lan layanan banget jaran. Amarga nomer winates malah bandara lan situs kuwi, sawetara aviation diwatesi, lan ora kabeh wilayah masalah bisa diakses. Kabeh iki minangka akibat saka taun 90-an kepungkur ... Lan minangka asil, jumlah pemukiman ing wilayah sing angel digayuh wis suda, masing-masing, ora ana populasi ing kana, lan iki nyebabake masalah liyane: ora ana tenaga kerja. cadangan ... Dadi ora cukup kanggo gumantung ing pesawat kapisah .. Senajan Mungkin sampeyan bakal begja karo bidang iki, lan iku bakal paling piye wae ngisi bolongan ing pesawat cilik.
  34. +4
    8 2021 Juni
    "pesawat" kuwi dirancang ana. Penerbangan eksperimen digawe dina Selasa. Lan produksi serial njupuk Panggonan ing Rebo.. Oh. Sorry. Aku kelalen. Sing iki dudu USSR. .a Rusia.
  35. +2
    9 2021 Juni
    1. Skema biplane lan mekanisasi canggih saka sayap An-2 diadopsi kanggo ningkatake sifat lepas landas lan kebangkrutan pesawat. 100 m cukup kanggo takeoff lan mlayu. Nalika parachuting, malah kurang. Iku kabeh gumantung ing skill saka pilot. Kita ora duwe dalan normal, lan kita isih kudu golek landing strips 300 m.
    2. Ora ana setir ngarep iku langkah maneh lan langkah menyang capping karo visibilitas ala saka pilot.
    3. Pesawat kasebut dibutuhake kanggo kabutuhan internal lan ora mbutuhake sertifikasi internasional.
    1. 0
      11 2021 Juni
      Mangga katon ing Internet kanggo pesawat saka kategori STOL, kanggo sisih paling padha karo support buntut, karo pangecualian langka. Minangka adoh aku elinga saka apa aku maca bab wong-wong mau, iki pilihan saka praktisi.
  36. 0
    11 2021 Juni
    Kanggo mbokmenawa 25-30 taun wis ana graters ing topik iki. "Rysachok", ana liyane. Proyek kasebut ora bisa dipindhah amarga sawetara alasan. Pemain gedhe ing pasar ora mbutuhake (pesawat), dene sing cilik ora duwe dhuwit, utawa kompetensi lan teknologi. Sanalika padha ngandika ing Max kanggo sawetara "Manturov" utawa luwih sing motor diimpor, banjur iku. Ora ana maneh kanggo ngrancang
  37. 0
    11 2021 Juni
    Inggih, matur nuwun, TNB! Yen lenga ora dadi luwih murah, yen sanksi anyar ora ngenalaken, yen kabeh bakal kalem ing / ing Ukraina, Suriah, Sudan, etc., yen ... (masang liyane "yen" kene kanggo rasa), banjur ing 40- 60 taun pesawat iki isih bakal diprodhuksi massal. Sing nyekel wektu nalika bisa pindhah saka kutha menyang kutha kanthi bis udhara mung bakal lunga menyang jagad liyane. Ayo entuk kamenangan anyar!
  38. 0
    11 2021 Juni
    Kanggo meneng proyek awal TVS 2 DT lan nampa freak kuwi kanggo eksekusi, iki kudu nyoba. sampeyan bisa ndeleng akeh mungsuh wis mapan lan ora bakal ngidini release saka pesawat komposit kualitas dhuwur, ing cendhak, ayo bali menyang plywood!
  39. 0
    11 2021 Juni
    Umumé, pilihan kanggo ngganti AN-2 smacks korupsi banget. Baikal dudu organisasi kanthi dana resmi 10000 rubel lan staf 25 wong, diduweni dening UZGA. UZGA umume minangka pabrik perakitan lan ndandani. Lan apa, kita ora nemokake biro desain sing layak kaya SibNII lan pabrik pesawat sing kompeten? Ora, ora mambu korupsi, mung mambu.
  40. 0
    Juli 28 2021
    Pesawat kasebut bakal regane 2 yuta dolar! Wah, ngapusi tenan!!!
  41. 0
    Agustus 7 2021
    Pesawat kasebut, mesthi, ora ana gunane, lan ora ana prospek. Desain lan pambangunan pesawat kasebut ora ana kangelan, siswa taun katelu MAI bisa ngrancang, lan mesthi bakal luwih apik tinimbang sing ana ing foto kasebut.
    Pitakonan kasebut ora ana ing pesawat, nanging ing industri kita. Pesawat kasebut bisa dingerteni yen digawe saka bagean domestik, kanthi mesin kita, lan kabeh iki manufaktur ora nyoba mateni gajah kanthi nyetel rega komponen kaya kabeh ISS.
    Kaping pisanan, miturut publikasi, komponen Barat lan suku cadang dilebokake ing proyek kasebut. Yaiku, desain lan kompetisi dianakake ing kontrol sing cedhak karo layanan intelijen Barat lan kelompok industri, kaya-kaya proyek kanggo laser pertempuran nyata.
    Kapindho, ing kondisi kekalahan total kita, yaiku kita, lan dudu "perusahaan" sing melu ngekspor label Cina lan ngekspor sampah Amerika, pabrikan sing ora sengaja urip nyoba nyetel rega "ing tingkat donya." Ngapa ora? Kita duwe kapitalisme ing kene. Murah - ilang. Ora nampa pembayaran ing wektu - ilang. Wiwit negara kita ora mbayar sapa wae ing wektu, lan apa sing dibayar ing pirang-pirang taun, para pejabat nyogok paling ora setengah saka pembayaran, kepiye sampeyan bisa nggawe paling murah? Omong kosong...
    Ora ana sing bakal metu, lan iki pancen alami. Kita wis dibangun mung kuwi mesin negara lan diadopsi mung kuwi sistem negara. Ing output saka mesin lan bangunan iki, sampah lan isin alamiah asil saka wong-wong mau.
  42. 0
    Agustus 9 2021
    Proyèk mati, SM 92 Turbofinist wis ana ing wektu sing suwe, sing ora dikarepake ...
  43. 0
    Agustus 22 2021
    Sawise kabeh, sapa sing butuh pesawat kaya ngono? (serial, massa- atus, ewu pesawat). Sapa sing bakal ngoperasikake, ing rute endi, sing bakal dadi penumpang, pira regane tiket? Pitakonan babagan untung ekonomi, mbayar maneh, minangka pitakonan pisanan sing kudu dijaluk.
    Aku pengin narik kawigaten sampeyan ing kasunyatan sing ing USSR pitakonan iki ora muncul, padha ora ana ing kabeh; nanging saiki wis beda.
    Masalah teknis minangka sekunder, swiwi sing, mesin sing, sasis ora penting.
    Apa sampeyan butuh pesawat sing padha ing produksi massal? Apa perlu kabeh? Ing mratelakake panemume - ora.
  44. 0
    25 Oktober 2021
    Quote: Ratmir_Ryazan
    Uga ngandika sing loro mesin nggawe pesawat luwih larang kanggo operate.

    Mulane, gagasan iki ditinggalake lan ditindakake kanthi siji.

    - Lan nalika siji-sijine gagal, kabeh wong ing kapal teka ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"