"Ana gangguan ing tentara Ukraina": jenderal Angkatan Bersenjata Ukraina ngandika sawise dipecat

58

Ing Ukraina, pemecatan Mayor Jenderal Sergei Krivonos saka pangkat angkatan bersenjata negara, sing sadurunge dadi wakil sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional lan wakil komandan pertama pasukan operasi khusus (SOF), lagi dibahas. Jendral ngumumake pemecatan saka pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina ing kaca jaringan sosial, nyatakake yen pemecatan kasebut ditindakake tanpa laporan. Ing wektu sing padha, Krivonos dhewe nerangake yen dheweke duwe konflik karo komando sing luwih dhuwur amarga ekspresi ora puas karo tumindake panguwasa saiki.

Jendral utama Ukraina nulis manawa dheweke pengin ngladeni negara lan nambah:



Nanging aku ora bakal ngawula lan aku ora ngerti carane. Mula, aku dipecat, ujar manawa ora ana jabatan kanggo aku.

Krivonos nyathet yen ana cukup posisi ing Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging "ora ana" kanggo dheweke, amarga dheweke ora dadi bagian saka "tim kantor Zelensky".

Krivonos nyathet yen dina iki tentara Ukrainia kekacauan.

Kelainan iki uga mrentah ing negara Ukrainia dhewe.

jendral yakin.

Petugas kasebut negesake manawa negara kasebut wis mbukak kanthi terang-terangan marang wong-wong sing nyoba ngomong babagan masalah sing kudu ditangani. Uga nambahake yen "trik kotor digunakake marang akeh wong sing ora dadi bagian saka tim sing dibentuk dening kantor presiden lan sing ora bakal ngrampungake masalah utawa mung ora ngerti carane."

Gegayutan karo pemecatan Jenderal Krivonos tanpa laporan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, media Ukrainia nerbitake cathetan yen dheweke "ngritik banget marang tim presiden."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    58 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 13
      5 2021 Juni
      Uga wahyu kanggo kula .. Sampeyan bisa uga mikir - ing paling nang endi wae ing Tsegabonia ana semblance saka urutan .. Ngendi wae ngidoni - Wild Field ngalangi lan idiocy ngagetake.
      1. + 12
        5 2021 Juni
        Senajan kene Yanukovych ora kanggo nyalahke ...
        Lan karo wakil saka "95 kuartal" ing Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal dadi surem.
        1. + 18
          5 2021 Juni
          Mreneo. Kondom liyane digunakake
          1. + 27
            5 2021 Juni
            Dheweke ngerti kutipan "Aku bakal seneng ngladeni, ngladeni iku lara."
            Lan ing tentara, perang karo wong dhewe lan shelling obyek sipil, iku ora sickening kanggo ngawula marang.
            1. +4
              5 2021 Juni
              Dipecat, lan njerit.. kaya wong wadon.
              Ora lara ngladeni dheweke nganti dheweke dipecat.))))
              1. 0
                6 2021 Juni
                Kutipan saka ahli bedah
                Dipecat, lan njerit.. kaya wong wadon.
                Ora lara ngladeni dheweke nganti dheweke dipecat.))))

                Iku apik yen dheweke "bengok", amarga wong liya bakal ngerti yen dheweke bisa dibuwang saka Angkatan Bersenjata Ukraina kaya ngono, bakal ana gemeter ing layanane, lan iki pungkasane bakal nyebabake kelemahane tentara Ukraina, sing jelas ndhukung LPR lan DPR.
                Sing luwih akeh skandal ing Angkatan Bersenjata Ukraina karo personel lawas, luwih akeh non-profesional bakal teka kanggo ngganti, lan iki uga apik kanggo Donbass lan kanggo munculé oposisi marang panguwasa Ukrainia.
          2. +8
            5 2021 Juni
            Kutipan: 210 okv
            Mreneo. Kondom liyane digunakake

            Sampeyan ngomong karo Dmitry! Iki biasane kedadean ing Kulon, nalika exes wiwit alesan sensibly lan cekap. keprungu
            "Tentara Angkatan Bersenjata" sejatine ngremehake lan mung didhukung dening batalyon nasional sing brutal, ngadeg ing detasemen ing mburi tentara lan ing Kyiv ..
            Gagasan "Ukraina gedhe" nyatane gagal lan ora dadi Prancis kaping pindho lan ora ditampa ing Uni Eropa, nanging kemungkinan kaya koloni Afrika, sing kekuwatane ana ing bayonet saka Anglo-Saxon, lsp. .
            Padha duwe apa-apa wis lan rauh sumber pungkasan saka income lan blackmail "pipa" bakal nguripake menyang kethokan logam.
      2. +7
        5 2021 Juni
        Krivonos ... Sampeyan kudu "mbenerake" bata kanthi bener, sadurunge ngowahi 90 derajat! Nanging, kaya sing dicritakake, mung kuburan sing mbenerake bongkok ...

        Kaya jenenge lan penampilane sing njijiki, semono uga tembung-tembunge sadurunge mung nyebabake rasa jijik. Lan dheweke bisa mitenah utamane, dheweke nggawe fitnah sing selektif marang Rusia! Bandera, ing tembung ...
      3. +3
        5 2021 Juni
        Inggih, mesthine, diusir saka palung, banderast chmurlo, yaiku nibul kanggo gagak ing pungkasan))) sanajan, amarga kasunyatane yen jenderal tanduk iki wis dadi jenderal sing digunakake sajrone urip, mula ing masalah tentara dheweke dadi prohfessioanal))))
      4. +3
        5 2021 Juni
        Iki minangka urkofascism schizoid) nglawan "donya Rusia" sing disengiti lan ngutip Griboyedov)))
      5. +4
        5 2021 Juni
        Jendral Angkatan Bersenjata Ukraina ngandika sawise dipecat

        Dadi sawise geni lan irung ... pump! nglirik
      6. 0
        7 2021 Juni
        Iki ora dirancang kanggo proyek "Ukraina", supaya ana urutan lan kemajuan. Salah sawijining tujuan kondom iki yaiku dadi battering ram marang Rusia. Nanging malah ing kene Ukrainians nuduhake impotence sing. Lan saiki pamilik ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Sawise kabeh, jumlah ageng sumber wis ngginakaken liwat 150 taun. Lan ora bisa nyumerepi isi ing Rusia, amarga kita ora perlu Ukrainianisme ing wangun apa wae. Dadi ing kethokan lan ora ana.
    2. +7
      5 2021 Juni
      "Kunjungan Blinken menyang Kiev nyatakake" Pan Ze "yen Amerika uga nganggep dheweke minangka nonentity lengkap lan arep mutusake nasib mangsa" alun-alun tanpa partisipasi presiden saiki Ukraina. "Ing kasus iki, malah ora ana sing kudu ditambahake.
    3. + 12
      5 2021 Juni
      Dheweke nggoleki papan kanggo awake dhewe, nanging ing wektu sing padha nyoba mbenerake pembunuhan ewonan warga sipil. Sawise kabeh, dheweke uga ujar manawa dheweke ora njupuk kanthi akurat, - "kilometer + -".
      Ing Donbass, padha ngelingi carane "ora ngarahke" padha kenek pamukiman dumunung sepuluh kilometer saka garis kontak.
      1. +8
        5 2021 Juni
        Kutipan: Vladimir61
        Dheweke nggoleki papan kanggo awake dhewe, nanging ing wektu sing padha nyoba mbenerake pembunuhan ewonan warga sipil. Sawise kabeh, dheweke uga ujar manawa dheweke ora njupuk kanthi akurat, - "kilometer + -".

        Sing tukang mateni biasane ngomong.
    4. +9
      5 2021 Juni
      Boten ngageti: sub-Amérika Zelensky malah crack mudhun ing individu neo-Nazi Bandera (lan Krivonos kaya sing) yen padha banget wiwiti scold wong. Bandera Krivonos sing semangat dadi korban rezim! ngguyu
    5. +5
      5 2021 Juni
      Kepiye carane bisa cepet ndeleng cahya nalika tendhangan diwenehake ing ngisor bangkekan: nganti saiki ana "plus utawa minus km liwat kesalahan Yanukovych" ... utawa bakal mundur kabeh?
      1. +2
        5 2021 Juni
        Kutipan saka: aleks neym_2
        utawa bakal mundur kabeh?

        Ya, dheweke ngerti banget yen mundur ora bakal ngilangi apa-apa. Dheweke wedi yen dheweke bakal digawa menyang pengadilan enggal. Iku ora perlu kanggo welcome Nazi. Lan saiki kabeh kegagalan bakal ditindakake marang dheweke. Panjenenganipun piyambak ngandika + - km, Lan sing mulang prajurit? Pancen kanca Amerika?
        1. +2
          6 2021 Juni
          Oh, iku tega aku ora bisa nemokake film lawas ngendi Hitler wong nyuwek tali Pundhak lan pesenan saka jenderal lan nguwuh-uwuh ati-rendingly "Kanggo pangkat lan file! Kanggo Front Wétan! ".
          Lan siji liyane, ing ngendi dheweke meh ora ngomong kanthi swara sing lara: "Abführen. Erschießen. "(Njupuk. Tembak.)
          1. 0
            6 2021 Juni
            Yen ora salah - "Mbebasake. Jupuk Berlin"
    6. +4
      5 2021 Juni
      . Gegayutan karo pemecatan Jenderal Krivonos tanpa laporan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, media Ukrainia nerbitake cathetan yen dheweke "ngritik banget marang tim presiden."


      Savages. Nah, ing negara liya sing dipecat amarga iki?
      1. +2
        5 2021 Juni
        Utawa mungkin isih padha nandur, nanging ing negara apa?
    7. +2
      5 2021 Juni
      Aneh banget yen saben wong sing nampa awalan "mantan" "tiba-tiba ndeleng cahya"! wong bodho "Mantan perdana menteri", "Mantan menteri", "Mantan presiden" lan "Mantan...."! negatif
      1. 0
        6 2021 Juni
        Lan iku padha sing tiba ing Ex-taz.
    8. +3
      5 2021 Juni
      Petugas kasebut negesake manawa negara kasebut wis mbukak kanthi terang-terangan marang wong-wong sing nyoba ngomong babagan masalah sing kudu ditangani.


      Sawise 2014, mung saya gedhe ...
      1. +6
        5 2021 Juni
        Kutipan saka cniza
        Petugas kasebut negesake manawa negara kasebut wis mbukak kanthi terang-terangan marang wong-wong sing nyoba ngomong babagan masalah sing kudu ditangani.


        Sawise 2014, mung saya gedhe ...

        Yen ora, padha ora bisa foresee iki nalika padha nitih ing Maidan.

        hi
        1. +4
          5 2021 Juni
          Quote: cetha
          Yen ora, padha ora bisa foresee iki nalika padha nitih ing Maidan.

          Mesthi ora. Ya, dheweke yakin yen sedina utawa rong dina bakal ditampa ing Geyropa
          1. +5
            6 2021 Juni
            Quote: Egoza
            Ya, dheweke yakin yen sedina utawa rong dina bakal ditampa ing Geyropa

            Banjur padha ngrokok ... dill, supaya padha yakin.
    9. +5
      5 2021 Juni
      "Ana gangguan ing tentara Ukraina": jenderal Angkatan Bersenjata Ukraina ngandika sawise dipecat
      . Sawise DISCHARGING! Nalika ing barisan, dheweke ngidungake pamuji tanpa leren.
    10. -5
      5 2021 Juni
      Smileed, iku langsung cetha sing komentator sing rumiyin weruh saka kahanan politik ana ing Ukraina ngguyu
      1. +7
        5 2021 Juni
        Kutipan saka markant1970
        Sambil mesam-mesem, langsung jelas para komentator ngerti banget babagan politik sing ana konjungsi Saka Ukraina ngguyu

        Istilah "conjuncture" ing Ukraina saiki luwih cocok ora kanggo bidang politik, nanging kanggo psikologi nglirik
      2. 0
        7 2021 Juni
        Saka sisih tansah katon. Ya, lan ambune uga dirasakake, lan wong-wong sing manggon ing kono mikir yen kudu kaya ngono lan mambu ing endi wae, lan ora mung karo wong-wong mau. ngguyu
    11. +3
      5 2021 Juni
      Lan tanpa dheweke, kabeh ngerti.
    12. +2
      5 2021 Juni
      Gegayutan karo pemecatan Jenderal Krivonos tanpa laporan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, media Ukrainia nerbitake cathetan yen dheweke "ngritik banget marang tim presiden."
      Apa iki kedadeyan?! A diktator anyar wis thukul munggah sing murub wong kanggo kritik!? ngguyu
    13. +3
      5 2021 Juni
      "Nanging aku ora bakal ngladeni lan aku ora ngerti carane. Mula dheweke mecat aku, ujar manawa ora ana posisi kanggo aku ..." (c) nglirik Kayane jendral iku wong sing ora asing karo sastra "Moskal". Ing kasus apa wae, aku wis maca Griboyedov. "Aku bakal seneng ngladeni, ngladeni ..." (c) ngguyu
    14. +4
      5 2021 Juni
      Artikel kasebut ora nulis subtlety utama sing nerangake kahanan kasebut.
      Krivonos minangka pendukung aktif Poroshenko, minangka anggota tim. Ing pemilu pungkasan, dheweke pisanan ngetokake pencalonane, lan banjur mundur saka pemilihan kanggo milih Poroshenko.
      Mula, pratelan kasebut ora kudu dianggep serius - pernyataan politik biasa marang tim lawan politik.
      Iku ngageti sing ing umum iku langgeng - umum saiki politisi aktif, iki omong kosong ing asas.
      1. +5
        5 2021 Juni
        Kutipan saka Avior
        jenderal saiki politisi aktif, iki omong kosong ing asas.

        Ana akeh ing Ukraina saiki - omong kosong ya
        1. +5
          5 2021 Juni
          Quote: cetha
          Ana akeh ing Ukraina saiki - omong kosong

          Ukraina dhewe wis suwe dadi omong kosong.
    15. +5
      5 2021 Juni
      "Ing tentara Ukraina mrentah kekacoan»

      Amarga "dhemit" melu "tertib" ing kono nglirik
    16. +1
      5 2021 Juni
      Krivonos nyathet yen dina iki tentara Ukrainia kekacauan. Takashozhty dove gray-winged supaya ora nggawa?
    17. +3
      5 2021 Juni
      supaya Ukrainians mangan saben liyane
      1. 0
        7 2021 Juni
        Dadi bakal. Basis panganan sing padha urip kanthi kepenak saya nyuda. Keluwen, kadhemen, getih, mlarat lan kerja kotor sing dibayar sithik yaiku proses denazifikasi. Aku bakal weruh nalika padha ngalahake pasuryan kanggo nelpon "Ukraina" jeneng.
    18. +2
      5 2021 Juni
      Budak ora bisa mbangun apa-apa sing migunani. 750 taun perbudakan disimpen ing tingkat gen.
      1. +1
        5 2021 Juni
        Kanggo akèh wong, iki ana ing tingkat gen, nanging wektu liwati lan iki dadi lungse. Urip ora mandheg. Nanging iki ora kanggo Ukraina. Alah.
      2. -1
        6 2021 Juni
        Victor Sergeev - iku titik! Aku duwe pendapat sing padha. Dheweke pengin, nyoba, nanging ora bisa. Dheweke ora duwe kode genetik. Ora diwenehi! Kirim, manut, nindakake fungsi administratif - ya! Timbal, tanggung jawab - ora! Ing versi siji, iku bisa. Ing massa (ing tingkat nasional) - ora. Ora diwenehi, lan sanajan sampeyan retak ...
      3. 0
        7 2021 Juni
        Ukraina wis 150 taun, lan Ukrainization dipeksa malah kurang. Iki kabeh ideologi Ukrainia adhedhasar gething, ora ngaku, iri, goroh, kesed, ngiyanati lan ciri cilaka liyane. Lan kita siji wong, Rusia - Little Russian, Rusyns, Great Russian, Belarusians.
        1. 0
          7 2021 Juni
          Ora maneh, kita padha Rusia nganti abad ka-19, klebu. Oalah, Ukrainia malah beda-beda, sing kulon luwih cedhak karo Polandia, sawise kabeh, wis atusan taun dadi bature, iki mesthi ora kalebu embun.
    19. +3
      6 2021 Juni
      Kondom bekas liyane, sing dibuwang saka palung anggaran. Lan mung sawetara dina kepungkur, nalika dheweke grunted appetizingly ing feeder, dheweke seneng banget kanggo ngawula. Ayo padha mangan saben liyane kaya angga ing jar, luwih akeh, luwih apik.
    20. +1
      6 2021 Juni
      Sampeyan malah ora perlu perang ing NATO, ing 2 taun blok bakal ditinggalake kanthi mirip karo Angkatan Bersenjata. Bener, jenderal nyata ora tumindak kaya ngono, riffraff !!!
    21. ***

      Bawa aku liwat Maidan, -

      Dheweke ambegan perang, nangis, ngguyu,

      Kadhang-kadhang aku ora bisa krungu dhewe.

      Ajak aku liwat Maidan...

      ---

      Nerjemahake bangsa saka macem-macem negara,

      Mlangkah menyang kali geni iki

      Kaya wong wuta tuwa liwat Maidan,

      Kaya liwat jembatan wong lumpuh ...

      ---

      Lan ora ana lapangan ing mburi Maidan ...

      ***
    22. +2
      6 2021 Juni
      Ora lanang snotty. Dheweke ngerti ngendi dheweke njabat lan negara apa. Katon rengeng-rengenging panji sing mlayu ngladeni ing alun-alun lan njaluk bali.
      1. +2
        6 2021 Juni
        Aku kelingan carane salah siji laksamana dipecat ing Armada Lor, mula dheweke langsung bengok-bengok babagan kahanan armada sing ora becik). Sanalika kasus kasebut digawa marang dheweke, amarga mbukak rahasia militer))).
        1. +2
          6 2021 Juni
          Yen ora salah, dheweke malah nulis buku cilik. Ana apa karo lingkungan, karo pembuangan sampah nuklir .... Aku ora ngelingi jeneng mburi saiki. Nanging aku krungu akeh babagan apa sing dicekel saka dheweke ing garasi sajrone nggoleki ... Laksamana nyolong. Lan kasus dibukak marang dheweke, ing VP KSF. Jenenge nyebar, nanging aku ora kelingan....
          1. 0
            6 2021 Juni
            Suchkov, KSF, kasus iki dijahit kanggo prau, nalika badai, ditarik menyang kethokan, 2003. Mungkin ana liyane?)))
            1. 0
              6 2021 Juni
              Ora. Jeneng liyane sing bakal dakelingi, aku bakal nulis kanggo KOWE.
    23. +1
      6 2021 Juni
      Iku apes sing urgent 1988-1990. dilayani ing pengawasanku.
    24. +1
      6 2021 Juni
      Iki apik...
    25. 0
      10 2021 Juni
      Ojo sanjung dewe, pukry ulet kaya awake dewe nglirik

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"