Komando Polandia menehi komentar babagan laporan "nglanggar wates segara Polandia dening korvet Stoyky Angkatan Laut Rusia"

33

Ing Polandia, dheweke menehi komentar babagan laporan babagan korvet Rusia Stoykiy. Laporan kasebut nuduhake yen korvet Baltik armada Rusia dinuga nglanggar wates maritim Polandia lan mlebu wilayah wilayah Polandia. Pesen kasebut wiwit diterbitake kanthi referensi menyang sistem pemantauan internasional babagan gerakan kapal lan kapal.

Wartawan Polandia njaluk komando kanggo menehi komentar babagan kahanan kasebut. Ing komentar saka komando operasional angkatan bersenjata Polandia, dikandhakake yen data babagan penampilan korvet Rusia "Stoykiy" ing perairan wilayah Polandia "iku salah siji asil saka kesalahan sistem ngawasi utawa pemalsuan data sing disengaja. "



Saka komentar saka komando militer Polandia:

Informasi kasebut ora bisa dipercaya. Kita mbantah laporan yen korvet Angkatan Laut Rusia nglanggar wates maritim Polandia. Sistem pengawasan kita kanthi tegas ujar manawa ora ana kapal asing mlebu ing perairan wilayah Polandia.

Sauntara kuwi, para pengamat Polandia aktif nyebarake data babagan dugaan pelanggaran wates maritim Polandia dening kapal perang Rusia proyek 20380. Bahan kasebut malah nuduhake yen kapal Rusia "saiki bisa ngganggu latihan Baltops 2021 ing wilayah kasebut. Teluk Gdansk.

Umumé, ing blogosphere Polandia, jenis kuciwo saiki mrentah ing hubungan karo statements saka printah. Ketoke, "headheads" Polandia bakal nambah kahanan informasi, nanging komando angkatan bersenjata ora entuk kesempatan kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      6 2021 Juni
      babagan "nglanggar wates maritim Polandia dening korvet Stoykiy saka Angkatan Laut Rusia"
      Informasi kasebut ora bisa dipercaya. Kita mbantah laporan yen korvet Angkatan Laut Rusia nglanggar wates maritim Polandia.
      Nah, ora ana uji coba! hi
      1. +7
        6 2021 Juni
        Sauntara kuwi, para pengamat Polandia aktif nyebarake informasi babagan dugaan pelanggaran wates maritim Polandia dening kapal perang Rusia.
        Ayo ngomong ora data kasebut , nanging informasi sing salah, palsu ...
        1. AVG
          +6
          6 2021 Juni
          Iki tegese "pengamat Polandia" bakal aktif nggoleki "tangan Moskow" ing komando Angkatan Laut Polandia. Lan sing paling menarik, ternyata Putin duwe sarang ing kana!
          1. +1
            6 2021 Juni
            Sendok banjur ditemokake, nanging sedimen tetep

            Mesthi wae. Rampung "acak" kesalahan
          2. -3
            6 2021 Juni
            Kutipan saka avg
            Iki tegese "pengamat Polandia" bakal aktif nggoleki "tangan Moskow" ing komando Angkatan Laut Polandia. Lan sing paling menarik, ternyata Putin duwe sarang ing kana!

            Lan aku kepengin weruh ngendi Petrov lan Boshirov saiki? aran
            1. 0
              6 2021 Juni
              Ing komentar saka komando operasional angkatan bersenjata Polandia, dikandhakake yen data babagan penampilan korvet Rusia "Stoykiy" ing perairan wilayah Polandia "iku salah siji asil saka kesalahan sistem ngawasi utawa pemalsuan data sing disengaja. "

              Kutub cepet ngerti carane kudu tumindak sawise pamblokiran "ora dikarepke" saka Pipa Baltik dening "partner NATO". ngguyu
      2. +9
        6 2021 Juni
        "Resistant" mlebu, banjur "Kuwat" bakal mlebu ... Kuwi nasib Polandia, kalebu kabeh lan macem-macem, nanging isih luwih seneng muter ing vertikal Anglo-Saxon! Utawa Jerman, paling awon! Malah nalika Rusia nyingkirake panguwasa Polandia saka ujung-ujung iki, nggawe wong-wong mau dadi wong sing bebas, wong-wong Polandia padha capricious, histeris, nanging maneh padha keselak maneh! ngguyu
        1. -3
          6 2021 Juni
          Kutipan: Zyablitsev
          "Tetep" mlebu, banjur "Kuwat" bakal mlebu ...

          ... banjur "Shrill" ...
      3. 0
        6 2021 Juni
        lan kabar dhewe teka saka seri "Apa ana urip ing Mars?" ))
      4. -1
        6 2021 Juni
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Nah, ora ana uji coba!

        Ora kapal, nanging kapal. Lan dudu kapal, nanging kapal.
      5. -1
        6 2021 Juni
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        babagan "nglanggar wates maritim Polandia dening korvet Stoykiy saka Angkatan Laut Rusia"
        Informasi kasebut ora bisa dipercaya. Kita mbantah laporan yen korvet Angkatan Laut Rusia nglanggar wates maritim Polandia.
        Nah, ora ana uji coba! hi

        Aku kaget banget karo reaksi kategoris militer Polandia. Sawise kabeh, padha bisa mumble kaya - ora ana data sakabehe akurat ... perlu kanggo mriksa ... nanging kita ing njaga, etc. Ora pas karo histeria gayropean umum ya
    2. +2
      6 2021 Juni
      Contone, wingi, sawetara lalu lintas segara nuduhake yen Vladimir Manomah ngadeg meh ngelawan Jembatan Krimea, lan sing normal dheweke ngadeg ngelawan Novorossiysk.
      1. +1
        6 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Contone, wingi, sawetara lalu lintas segara nuduhake yen Vladimir Manomah ngadeg meh ngelawan Jembatan Krimea, lan sing normal dheweke ngadeg ngelawan Novorossiysk.

        dadi marintrafik iki kerjane kaya nggoleki telpon kanthi menara)))))))))), akurasi kasebut yaiku "+-xs", ing sisih liya, model kasebut digawe saka plastik sing nyerep radio, lan kepiye carane Kutub ndeleng wong-wong mau uga dingerteni
        1. +3
          6 2021 Juni
          Sawise marintrafik nuduhake prau kali Walanda, saka kelas "galosh pesisir", ing pesisir lor Spitsbergen. Aku iki carane poachers kode nalika nyekel urang Atlantik Utara.
    3. 0
      6 2021 Juni
      Toli Polandia ora sok dong mirsani soko, Toli tim ora tekan everyone ing wektu sing "iku wektu kanggo mundhakaken lolongan". Umumé, padha ngaco munggah sethitik. Padha kudu teka munggah karo soko anyar.
    4. 0
      6 2021 Juni
      ... "Hotheads" Polandia bakal nambah kahanan informasi, nanging komando angkatan bersenjata nyuda kesempatan kasebut.

      Kita kudu ngganti perintah kasebut dadi sing luwih bener. Nyuwun
    5. +1
      6 2021 Juni
      Propaganda Russophobic Vile saka Polandia.
    6. +3
      6 2021 Juni
      Umumé, ing blogosphere Polandia, jinis kuciwane saiki ana hubungane karo pernyataan perintah kasebut.
      . Ayo, iku ora mung kita sing ora pengin pracaya statements resmi, amarga padha ora pengin!
      Mengkono, mesthi, ana alesan kanggo ora ngandel, nanging iki ora supaya asring, yen katon ing.
      Media seneng nambah, lan iki dibayar, akeh.
      1. +4
        6 2021 Juni
        Dheweke butuh fakta skandal, banjur bubar ...
        1. +1
          6 2021 Juni
          Ya, warta "goreng" luwih laris!
          1. +2
            6 2021 Juni
            Lan babagan Rusia, urutan gedhene luwih larang ...
    7. +1
      6 2021 Juni
      Saben dina, perkara sing ora becik ing arah Rusia - tanpa iki, media Polekh ora bisa urip!
    8. +2
      6 2021 Juni
      "minangka asil kesalahan sistem ngawasi utawa pemalsuan data sing disengaja"
      Inggih, sanajan printah Polandia ngandika iki, banjur ana kedadeyan mirunggan ing Kratoning Polandia. Kesempatan kasebut ana ing pundhak media Polandia kanggo mlebu ing ruang informasi lan nyebarake crita anyar babagan wong Rusia sing insidious, lan dumadakan ora gelem nglakoni. Mesthine padha mangan lan lara.
      1. 0
        6 2021 Juni
        Kutipan: rotmistr60
        Inggih, sanajan printah Polandia ngandika iki, banjur ana kedadeyan mirunggan ing Kratoning Polandia

        Parentah mikir sing luwih apik tinimbang media. padha ngerti carane iki bisa mungkasi. Utawa sing makarya ing media sregep ditelukaké, amarga gas bakal liwat.
    9. +1
      6 2021 Juni
      Ketoke, "headheads" Polandia bakal nambah kahanan informasi, nanging komando angkatan bersenjata ora entuk kesempatan kasebut.


      Dheweke ora ngidini aku nguwuh-uwuh ing jagad raya ...
    10. 0
      6 2021 Juni
      Kepiye kabeh jinis tembakau ing botol Pole seneng ngganggu beruang Rusia kanthi sia-sia ombenan
    11. +1
      6 2021 Juni
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      babagan "nglanggar wates maritim Polandia dening korvet Stoykiy saka Angkatan Laut Rusia"
      Informasi kasebut ora bisa dipercaya. Kita mbantah laporan yen korvet Angkatan Laut Rusia nglanggar wates maritim Polandia.
      Nah, ora ana uji coba! hi

      Inggih, paling padha ngomong sing bener. Ketoke, militer ora ana ing swasana ati kanggo eskalasi histeria dhasar, dheweke dudu politisi.
      Iki rada nyemangati yen dheweke ora pengin perang ana!
    12. 0
      6 2021 Juni
      Pitakonan kanggo para ahli.
      Sepira akurat wates maritim ing peta?
      Yen kapal nerak tapel wates, contone, 10 meter menyang saluran banyu negara manca. Apa bakal digatekake?
      Aku dudu pelaut, mbok menawa pitakonane bodho, banjur aku njaluk ngapura.
    13. 0
      6 2021 Juni
      Psheks, jaran, proe .... yaiku, Balt ... pinten omong kosong sampeyan bisa ngirim ?! Luwih becik ngirim artikel liyane babagan nggawe kerajinan. Utawa miwiti cabang sing kapisah ... kaya - "jumble lokal"
    14. kig
      0
      6 2021 Juni
      referensi kanggo sistem ngawasi internasional saka gerakan kapal lan prau.
      Iki ora marintrafik maksudmu? Lan wartawan Polandia ora duwe pitakonan: wiwit kapan kapal wiwit mlaku nganggo peralatan AIS lan nuduhake kabeh lokasi?
    15. 0
      6 2021 Juni
      Inggih, padha ora sok dong mirsani ing cepet-cepet Tembakau liyane, ngaku dadi hegemon ing Eropah Wétan.
    16. +1
      6 2021 Juni
      Lan ing Polandia, kamardikan saka wicara, Aku wanted kanggo sbrehat, longkangan.
    17. 0
      6 2021 Juni
      Korvet Armada Baltik Rusia diduga nglanggar wates maritim Polandia lan mlebu ing wilayah perairan Polandia.

      Apa sejatine pelanggaran kasebut? Kapal perang duwe hak lengkap kanggo "dalan sing ora salah" kanthi sawetara larangan (aja maneuver, nganggo gaman berselubung ...)

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"