"Sampeyan bisa nguji Murmansk-BN ing F-35 Angkatan Udara Norwegia": Pengamat Eropa babagan pengaruh sistem EW Rusia ing pejuang siluman

48
"Sampeyan bisa nguji Murmansk-BN ing F-35 Angkatan Udara Norwegia": Pengamat Eropa babagan pengaruh sistem EW Rusia ing pejuang siluman

Ing dina liyane, informasi muncul ing pers Cina babagan panggunaan sistem perang elektronik Murmansk-BN Rusia nglawan pejuang siluman F-35. Iki ditiru dening akeh media, nyebabake macem-macem spekulasi.

Ing latar mburi iki, kolumnis Bulgaria Boyko Nikolov, ing kaca publikasi Militer Bulgaria, nyaranake supaya Federasi Rusia nguji operasi Murmansk-BN ing pesawat Amerika sing bubar dituku dening negara tetanggan:



Penyebaran 52 F-35 ing Norwegia [dituku saka AS] minangka kesempatan sing apik kanggo militer Rusia kanggo nguji kemampuan sistem EW.

Nalika nerangake, nuduhake tembung saka pangembang dhewe, Murmansk-BN dirancang kanggo pengaruhe sistem komunikasi global frekuensi dhuwur saka Kulon. Nanging, sawetara ahli ngandhakake yen dheweke dianugerahi kemampuan kanggo ngethok sambungan F-35 karo satelit Amerika saka ngendi dheweke njupuk informasi. Ing kasus iki, pejuang bakal tetep "tanpa mripat lan kuping" lan ilang kemampuan tempur.

Pengamat Eropa nerangake yen jarak "Murmansk-BN" yaiku 5-8 ewu km, miturut Federasi Rusia, utawa 3 ewu km, miturut Kulon. Salah sawijining kompleks Murmansk-BN mung dumunung ing cedhak tapel wates Norwegia, sing dipatroli dening F-35. Ing babagan iki, bisa dites efeke ing sistem "siluman" Amerika saka Angkatan Udara Norwegia:

Kajaba iku, Amerika Serikat dhewe ngakoni yen Rusia wis nggawe kemajuan sing signifikan ing bidang perang elektronik.

- pengamat Eropah rampung.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    48 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      6 2021 Juni
      Murmansk BN, dheweke ora mung tumindak ing penguin, nanging uga dhewe. Lan bakal kelangan, Migars kita tiba metu ing penguin saka konco Cape Utara!
      1. + 14
        6 2021 Juni
        Lan ana pitakonan: apa perlu kanggo madhangi superpower kuwi?
        Coba bayangake apa sing dijelasake ing artikel kasebut pancen bener.
        Banjur kita bakal aplikasi, mungsuh bakal weruh, ngerti lan ... Bener!

        Mesthi, media Cina - padha kaya sing, padha uga tresna mburu virtual kanggo "penguin". Nanging carane bakal dadi ing kasunyatan?
        1. +4
          6 2021 Juni
          Dadi Amerika Serikat ora pengin nglilani F-35 menyang Turki, supaya ora Mriksa carane pesawat iki "interaksi" karo sistem Rusia.
          1. +3
            6 2021 Juni
            telat. Penipu ditutup. Matur nuwun kabeh kanggo perhatian sampeyan.

            Amerika Serikat arep nutup penipuan F-35
            Lockheed Martin wis entuk pilot lan pejabat Pentagon
            .Departemen Pertahanan AS ing 2022 ora bakal tuku pesawat tempur F-35 generasi kaping lima saka Lockheed Martin. Kabar sensasional iki diterbitake dening Defense News edisi Amerika. Lan iki meh padha karo ambruk proyek grandiose kanggo nglengkapi angkatan udara negara-negara NATO kanthi "pejuang paling apik lan paling murah ing donya."

            Ing tahap awal, nalika ora ana dokumentasi sing bisa digunakake kanggo prototipe, iklan "pie in the sky" sing apik banget diluncurake, sing nyebabake gelombang kontrak ing Amerika Serikat lan ing Eropa, Asia lan Australia, kanggo pesawat, kang ana mung ing sketsa. Lan ing pungkasan, jumlah aplikasi kanggo "pejuang paling apik" tekan telung setengah ewu.

            Ing wektu sing padha, Lockheed Martin tumindhak banget licik, secara harfiah enslaving sawetara pelanggan janjeni. Supaya ora owah pikiran lan ora gelem tuku, dheweke digawe "mitra". Yaiku, dheweke nandur modal ing pangembangan F-35, nandur modal dhuwit sing serius.


            Kajaba iku, "mitra" diajeni kanggo ngasilake ing negarane ing pabrik-pabrik industri penerbangan sawetara unsur pesawat - wings, keels, glazing, lan liya-liyane, sing ora duwe bobot intelektual sing gedhe. Yaiku, piranti lunak lan umume avionik yaiku Amerika. Wiwit Amerika Serikat ora menehi rahasia militer-teknis kanggo "mitra".

            Pentagon butuh meh 35 taun kanggo ngerti yen "raja wuda", yaiku, F-10 minangka pesawat sing ala. Pejuang kasebut nggawe penerbangan pisanan ing taun 2006. Lan operasi uji coba ing Korps Marinir (MCC) diwiwiti ing 2012. Wiwit iku, cacat, kesalahan desain lan absurditas monstrous sing ora ngidini pesawat kanggo digunakake ing kahanan pertempuran wis poured saka cornucopia a. Lan sawetara sing serius banget supaya koreksi kasebut ora bisa ditindakake.

            https://svpressa.ru/war21/article/300328/
            1. + 15
              6 2021 Juni
              Kutipan saka OrangeBig
              Pentagon butuh meh 35 taun kanggo ngerti yen "raja wuda", yaiku, F-10 minangka pesawat sing ala.

              Komentator saka Israel kanthi aktif mbuktekake kegunaan F-35 ing kene
              Nanging Angkatan Udara dheweke ora tau mlebu zona pertahanan udara mungsuh
              1. +6
                6 2021 Juni
                Inggih, sampeyan ngerti, aja katon jaran hadiah ing tutuk.

                Warta saka 12.12.2016.
                .TEL AVIV, 12 Desember - RIA Novosti. Sepasang jet tempur multirole F-35 ndharat Senin ing Israel, sing dadi pemilik pisanan pesawat generasi kaping lima paling anyar ing Timur Tengah.


                . Pangiriman menyang Israel dibayar kanthi bantuan militer AS, sing ngluwihi $ 75 milyar saben taun. Jendral Israel sadurunge ujar manawa dheweke pengin nampa nganti XNUMX pejuang paling anyar lan, saliyane versi dhasar, ndeleng model kanthi kemungkinan lepas landas lan pendaratan vertikal.

                https://ria.ru/20161212/1483422756.html
              2. +2
                6 2021 Juni
                Nanging Angkatan Udara dheweke ora tau mlebu zona pertahanan udara mungsuh

                Dadi, nalika sampeyan nulis, apa sampeyan mikir babagan apa wae? Nah, ana cerebellum, sumsum tulang belakang, utawa liya-liyane.. Yen pinggiran Damaskus dibom, contone JDAM-39, sing jarak maksimal 70-100 km, banjur saka dhuwur 15 km. , lan S-300PMU2 sing dikirim duwe jarak 200+ km, banjur kepiye ora kalebu ing sistem pertahanan udara, nanging kabeh jinis S-75/125/200, sing ora mung ana ing cedhak Damaskus nanging uga kedadeyan sadurunge, ora kanggo sebutno kabeh jinis BUK, KUB, Panah, lsp., radar Cina lan Rusia ..
                PS: Kaya nir, padha mbaleni apa "kothak" ing tembok utawa TV Star utawa individu "patriot" VO nuduhake
                1. 0
                  6 2021 Juni
                  Mungkin shnik pertahanan udara dudu wong Siria nglirik
                  1. +2
                    6 2021 Juni
                    Kutipan saka mvg
                    Dadi, nalika sampeyan nulis, apa sampeyan mikir babagan apa wae? Lha, ana cerebellum, sumsum tulang belakang, utawa liya-liyane.. Yen pinggiran Damaskus dibom, contone JDAM-39, sing jarak maksimal 70-100 km, banjur saka dhuwur 15 km. , lan S-300PMU2 sing dikirim duwe jarak 200+ km

                    Dheweke ngluncurake roket saka wilayah Libanon lan langsung lunga.
                    Nalika S-300 ngethok rudal sing mlebu ing Suriah, pesawat Israel mlebu zona pertahanan udara ing jaman biyen, sing bakal ditutup kanthi aman saka S-300.
                    1. -1
                      10 2021 Juni
                      Pesawat Israel wis suwe mlebu zona pertahanan udara, sing bakal ditutup kanthi aman saka S-300

                      Medeni ... mabur ing swiwi ing wayah wengi ... Apa sampeyan wis suwe sinau carane nembak rudal? Ya, lan sing ngerti carane maneuver kaya liyane (30-50 g), banjur Iron Pan, Hetz 2, Hetz 3 kudu rudal karo maneuverability saka 100-150 g.
                      Horror, Shura, ngeri...
                      PS: Saiki aku nerangake marang Khrych yen ora kabeh target ing Suriah bisa dicekel saka wilayah Libanon. GBU-39s direncanakake saka papan dhuwur ing 50-70 km MAX, Delilah ing 250 km, nanging ora diluncurake ing jarak maksimal. Tegese isih mlebu zona pertahanan udara.. ing pangertene wilayah Suriah. Padha mung ora bisa "nembak mudhun" .. lan wong-wong Yahudi, minangka pejuang lan taktik, adoh saka hadiah .. Padha perang kanggo 70 taun tanpa kendhat kanggo apa-apa.
                2. +5
                  6 2021 Juni
                  Kutipan saka mvg
                  Inggih, ana cerebellum, sumsum balung mburi utawa liyane

                  Aku bakal squeeze metu "kawicaksanan" saka cerebellum Panjenengan wassat Saka Beirut nganti Damaskus 82 km kaya-kaya. Wong Yahudi nyerang saka langit Libanon, muncul sawetara detik saka mburi gunung Libanon. Lan S-200 duwe 300+ ing target sing katon saka mburi cakrawala. Sing. nalika target ing dhuwur prayoga. Yen dhuwure radar 10 meter ing sadhuwure segara, banjur ndeleng cakrawala nganti 12 km. Lan yen, njupuk menyang akun lumahing lan mast retractable, mundhakaken emitor radar 100 meter, jarak visibilitas cakrawala ora ngluwihi 37 km. Lan target mabur kurang, lan dudu sing mabur banget, ujar kanthi dhuwur 3 kilometer, bakal mlumpat kanggo radar kasebut nganti 40 km. Bakal njupuk maneh lan langsung nyilem maneh ngluwihi garis cakrawala. Sanadyan Damaskus ing dhuwure 700 meter bisa katon nganti satus kilometer, nanging kasunyatane lanskap ing saubengé uga dudu permukaan segara, nanging dhuwuré padha, banjur ana pagunungan Libanon lan Anti Libanon. . Mula, tumindak iki ora ana paukuman kanggo wong Israel, sanajan ing ladang jagung. Rusia bisa ngatasi masalah iki kanthi gampang, Kontainer ZGRLS ndeleng peluncuran pesawat saka Palestina (dikuwasani). Over-the-horizon S-400 SAMs diarahake menyang target crouching over-the-horizon (over-the-mountain), munggah, katon liwat cakrawala (liwat pagunungan), nangkep target lan nyilem ing. Kita durung menehi dana marang wong Siria. Awaké déwé ora nyerang wong-wong Yahudi, awit awaké déwé urip nang jagat iki. Nanging wong-wong Yahudi uga ora nyerang pangkalan kita, amarga padha kepengin urip.
                  1. -7
                    6 2021 Juni
                    banjur dheweke ndeleng cakrawala nganti 12 km

                    Aku weruh sampeyan wis nguwasani kalkulator horizon radio. hi
                    Kasunyatane yaiku F-35 mabur menyang Iran, nanging ora ngebom, nanging njupuk gambar. Lan sapa sing ngalangi sampeyan supaya radar ing bangunan dhuwur? Padha ngebom luwih saka sepisan utawa kaping pindho, sampeyan wis bisa ngetung ngendi, apa lan saka ngendi .. nanging nganti saiki lagi nembak tanpa hukuman, kaya ing jarak tembak. Lan kabeh jinis S-300 lan Bavar-373 mung "meneng"
                    PS: Ya, lan saka langit Libanon ora bisa nggayuh kabeh target sing dibom dening wong sing dipilih dening Gusti Allah. Iki minangka "alasan" liyane saka media lan jenderal. Miturut cara, ora kabeh apik banget karo UAV. Lan padha nggantung ing langit Siria watara jam.
                    1. +1
                      6 2021 Juni
                      Kutipan saka mvg
                      Gusti Allah sing dipilih

                      Pratelan kontroversial. Luwih, persis ngelawan. Suriah lan Irak ora duwe pertahanan udara berlapis, kaya Yordania. Ana mung obyektif, sing berjuang ora karo sabab, nanging karo efek, i.e. karo misil. Miturut cara, karo regards kanggo Suriah, iku cukup sukses lan kaluwihan iku wong Yahudi ora nglintasi tapel wates, nanging omong kosong amarga saka cardon, sawise pesawat rusak. Iku dudu prestasi sing apik kanggo mabur ing wilayah ara-ara samun kanthi pertahanan udara sing ora ditutupi. Ya, lan sampeyan kudu percaya siji / loro ngguyu
                      1. +1
                        8 2021 Juni
                        Iku dudu prestasi sing apik kanggo mabur ing wilayah ara-ara samun kanthi pertahanan udara sing ora ditutupi.

                        Maneh, salah siji Brad utawa angan-angan. Damaskus lagi dibom, bandara internasional, pangkalan IRGC ... mung obyek sing paling ditutupi. Lan sing ora bisa digayuh saka tlatah Libanon. Apa sampeyan mikir yen Iran (IRGC), nggawe pangkalan ing Suriah, ora nutupi, amarga pertahanan udara / pertahanan rudal bisa .. nanging asile padha, dibom.
                        Mangkono uga Iran .. padha mabur liwat Karajrak, Isfahan, Shiraz lan Bandar Abbas .. apa mung ditutupi dening S-300PMU-2.
                        Dibusak komandhan pertahanan udara negara.

                        https://shaon.livejournal.com/320825.html
                        1. -1
                          8 2021 Juni
                          Kutipan saka mvg
                          Delirium

                          Apa karo sirah? wassat Brad, khayalan wassat Apa interval pencerahan saka haloperidol? wassat Iki "super raid" mungkasi karo ciloko saka saperangan fellow miskin, uga, bisa uga bakal matèni siji. Umume rudal dicegat. Livejournal saka Alex Shulman? Apa iki sumber utama propaganda jahat? Aku wis suwe ora maca badai salju kaya ngono. Intelijen Iran seneng banget, dheweke langsung dilaporake menyang Shulman wassat Sawise kekalahan terakhir dening Hamas, luwih becik propagandis sampeyan ora kluruk. Kita ilang Netanyahu kaya perdana menteri ing salawas-lawase wassat Ora suwe Benya bakal ngganti kursi perdana menteri dadi bunk, disalahake dening pengadilan rakyat Israel. wassat
                        2. 0
                          9 2021 Juni
                          Umume rudal dicegat

                          Duh, Gusti... Hrych, aku malah menek menyang Internet, kanggo nggoleki makna sawetara tembung lan jeneng ...
                          Dadi aku ngerti yen sampeyan wis kenal karo obat psikotropika kasebut? nglirik Sampeyan nyumerepi ing kono, luwih akeh ing vitamin ... Ora suwe woh wohan beri alas, stroberi ing kebon, stroberi liar.. radishes ing omah kaca, bawang.. aja ilang.
                          Iki "super raid" mungkasi karo ciloko saka saperangan fellow miskin, uga, bisa uga bakal matèni siji.

                          Serangan kasebut diakhiri kanthi karusakan ing lapangan udara, rudal anti-kapal Yakhont, SAM Pantsir, lan kargo militer.. ora cukup driji kanggo ngetung jenderal IRGC sing mati. Lan, sanajan "bagean rudal sing dicegat," kabeh target kenek .. lan isih ora ana pesawat operator sing mudhun. Aneh nangis
                          Sawise kekalahan pungkasan dening Hamas

                          Khrych, aku terus terang ora menehi saran sing ala ... nanging luwih becik sampeyan menyang dhokter .. Ana sawetara kenalan ing spesialisasi iki, sanajan aku dhewe ngerti sawetara dokter kepala rumah sakit lan pusat medis ing Muhosk sandi, supaya aku ora bisa menehi rekomendasi dening surname, google dhewe.
                          Kita ilang Netanyahu kaya perdana menteri ing salawas-lawase

                          Nyuwun pangapunten, Sapa? Sekte sampeyan uryakalok?
                        3. +1
                          10 2021 Juni
                          Aku dadi apoteker kanthi pendidikan pertama, mula aku ngobati sedulurmu kanthi praktik, miturut resep dokter, mesthi.
                          Kutipan saka mvg
                          Serangan kasebut diakhiri kanthi karusakan saka lapangan udara, RCC Yakhont

                          Mung glitches ngguyu
                          Kutipan saka mvg
                          driji ora cukup kanggo count jenderal mati saka IRGC

                          Ora ngerti sampeyan duwe siji driji. Apa sampeyan kerja ing sawmill utawa sampeyan lair kanthi cara kasebut?
                          Kutipan saka mvg
                          Sekte sampeyan uryakalok?

                          Ora. Sekte Akharian. Miturut statistik Cesare Lobroso, dokter sing ngobati sing sampeyan (kanthi alesan) ngerti bakal luwih migunani kanggo sampeyan.
                        4. +2
                          10 2021 Juni
                          sing sampeyan (kanggo sawetara alasan) ngerti bakal luwih migunani

                          Aku duwe kanca - putra saka dokter kepala, mula kenalan, lan uga kerja ing rumah sakit kutha, ing departemen IT. Ya, aku nyedhiyakake peralatan lan piranti lunak menyang departemen akuntansi ing pusat medis. Mula pacaran.
                          PS: Aku nyoba ngelingi ngendi kita ngombe ing paseduluran? Bodho kanggo aku (kotoran) ing hektar sing padha karo sampeyan ... banjur langsung menyang "sampeyan" .. ora, ora ..
                          P.P.S .: Hrych, yen sampeyan (sampeyan) wis negesake apa wae, paling ora bukti apa sing bakal sampeyan sinau mbuwang? Banjur sampeyan njaluk sawetara jenis kothong! Lan ati-ati karo Sekte.. Kesel nerjemahake tembung sing ora dingerteni, sampeyan apoteker kita..
                        5. +1
                          10 2021 Juni
                          Kutipan saka mvg
                          paling ora bukti apa sing bakal sampeyan sinau mbuwang?

                          Kaya Alex Shulman?
            2. -3
              6 2021 Juni
              Mungkin terjemahan artikel kasebut ora bener. Yen bener, Matthew Lee mesthi nggumunake Psak karo pitakonan, dheweke lungguh ing Afrika suwe!
              1. +1
                6 2021 Juni
                .Yen pancen bener, Matthew Lee mesthi nggumunake Psak kanthi pitakon.


                opo? Nyuwun
                1. -1
                  6 2021 Juni
                  Apa ora dirembug babagan potongan milyaran karo Psaka, bener, dheweke bingung pesawat karo tas kosmetik!
                  1. 0
                    6 2021 Juni
                    Bakal angel banget kanggo dheweke. Ora worth iku.
            3. +7
              6 2021 Juni
              "Wis telat. Penipuan ditutup. Matur nuwun kanggo perhatian sampeyan" ///
              ----
              Sampeyan ora ngerti, kaya biasane. ya

              Ora ana pesenan kanggo 2022.
              Nanging ana pesenan gedhe kanggo 2023.
              Wiwit 2023, produksi F-35 sing luwih apik - Blok 4 diwiwiti.
              Dheweke duwe 6 rudal tinimbang 4 ing kompartemen internal, komputer anyar sing kuat
              karo memori luwih akeh, sensor IR anyar.
              Mulane, Pentagon mutusake kanggo ngaso lan langsung menyang tuku blok anyar.
            4. +1
              6 2021 Juni
              Kutipan saka OrangeBig
              Departemen Pertahanan AS ing 2022 taun ora bakal tuku
              Tuku luwih saka 4 blok direncanakake.
            5. -2
              7 2021 Juni
              Kutipan saka OrangeBig
              telat. Penipu ditutup. Matur nuwun kabeh kanggo perhatian sampeyan.

              Amerika Serikat arep nutup penipuan F-35
              Lockheed Martin wis entuk pilot lan pejabat Pentagon
              .Departemen Pertahanan AS ing 2022 ora bakal tuku pesawat tempur F-35 generasi kaping lima saka Lockheed Martin. Kabar sensasional iki diterbitake dening Defense News edisi Amerika. Lan iki meh padha karo ambruk proyek grandiose kanggo nglengkapi angkatan udara negara-negara NATO kanthi "pejuang paling apik lan paling murah ing donya."
              https://svpressa.ru/war21/article/300328/


              Artikel iku ngapusi ...
              Penerjemah ngapusi babagan kabeh.

              Nyatane -
              Lockheed Martin ngasilake pesawat kanthi rutin lan dijadwal.
              Nanging dheweke pancene pengin pindho kacepetan baris perakitan.
              Kanggo gawé pesawat liyane lan nindakaken luwih cepet.
              Lan Pentagon ora ngidini Tambah ing kacepetan conveyor.
              Iku kabeh crita nyata.
              Lan penerjemah - kabeh fitnah lan kabeh keblinger.
              Banjur, wong kaya sampeyan katon umpluk ing cangkeme - padha mbuktekake manawa produksi wis mandheg. Sing ndhelik ing mburi artikel palsu.
              Pay manungsa waé menyang sumber utama.
        2. +7
          6 2021 Juni
          Kesempatan super? Artikel iki mung kabodhoan liyane saka ahli.
      2. +3
        6 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Murmansk BN, dheweke ora mung tumindak ing penguin, nanging uga dhewe

        Kita dhewe kudu duwe "kekebalan" ... Ora gangguan broadband, nanging "diangkah" gangguan, amarga wis sawetara kuwi. Yen ora, kabeh lan kabeh wong ing setengah Rusia bakal "macet".
      3. 0
        6 2021 Juni
        Kanthi judhul anyar! Sugeng rawuh,!
        1. 0
          6 2021 Juni
          Matur nuwun, nanging wingi aku ora weruh langsung. hi ombenan
      4. +5
        6 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        .Lan bakal dadi kelangan kanggo Migars kita tiba metu ing penguin saka konco North Cape!

        Mbokmenawa dheweke isih bakal menet saluran komunikasi satelit Amerika, lan dudu kita. Bener, kaya sing dakkira, Amerika uga duwe saluran serep menyang satelit liyane, lan bisa nampa perintah saka layanan lemah liwat tautan radio liyane.
        Kasunyatan bilih tokoh Bulgaria nyaranake mriksa umume ana ing ambang bid'ah - ing wektu tentrem kabeh frekuensi dijadwalake lan thanks kanggo perjanjian kita karo donya kabeh, kita ora duwe hak kanggo ngganggu operasi sistem komunikasi kasebut. Umumé, sawetara jinis artikel bodho, kajaba sing katon saka sistem perang elektronik kuwi, mesthi, prestasi serius saka Komplek militèr-industri kita, lan iki pleases.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      6 2021 Juni
      Iku apik yen ana sing mriksa peralatan lan senjata.
      1. +2
        6 2021 Juni
        Iku apik yen ana sing mriksa peralatan lan senjata.

        Apik - iki nalika ora ana wong sing mriksa peralatan lan gaman sedulur
    4. +2
      6 2021 Juni
      sawetara "Murmansk-BN" iku 5-8 ewu km, miturut Federasi Rusia, utawa 3 ewu km, miturut Kulon.

      Kita bakal nganggep yen ing Kulon lagi ngapusi awake dhewe, lan yen 8000 km pancen diketik ... uga, sampeyan bisa nyelehake ing Kamchatka utawa Anadyr! (Aku pengin uga ing Kuba! Kene lan 3000 kanggo mata)
    5. +2
      6 2021 Juni
      Aku ora ngerti kenapa komentar kasebut dibusak? Ana ditulis ing manfaat saka Jeksa Agung bisa ngetokake, serius? Utawa, kanthi ora sengaja, bocor informasi rahasia ing situs kasebut? ?? belay recourse belay
    6. +1
      6 2021 Juni
      Ya, saben bab cilik bakal menehi saran ...
    7. Komentar wis dibusak.
      1. +6
        6 2021 Juni
        Murmansk BN pancen kerjane, ing kabeh gelombang pendek. Penguin ora wedi. Kita bubar.
    8. -1
      6 2021 Juni
      "Stealth" ing tandha petik ing judhul) Ya, kepiye Amerika bisa duwe teknologi dhuwur? Iki minangka negara sing mundur) Bener, kabeh jagad wis nggunakake teknologi iki ing ngendi wae, nanging mung kanggo Amerika Serikat, sing paling sukses ing iki - siluman ing tandha kutip)))
      1. 0
        6 2021 Juni
        Kutipan saka Radio Rocks
        Bener, jagad iki wis nggunakake teknologi iki ing ngendi wae,

        LAN? Apa iki mbatalake kasunyatan manawa "siluman" dudu panacea kanggo para pencari? Iku cukup kanggo ngganti dawa gelombang
      2. 0
        6 2021 Juni
        Amerika Serikat ora duwe pesawat sing ora katon, lan ora tau duwe. Siluman saka tumpahan Amerika katon sampurna ing radar pertahanan udara Rusia.
    9. +1
      6 2021 Juni
      Wong Bulgaria sing licik malah menehi saran. Wektu bakal teka kanggo kabeh wong lan kita bakal mriksa kabeh, mung banjur aja gelo, sampeyan sing paling apik saka NATO.
    10. +5
      6 2021 Juni
      omong kosong
      Murmansk-BN minangka stasiun perang elektronik gelombang cendhak, ora ana hubungane karo F-35 lan ora ana hubungane karo komunikasi satelit.
    11. +1
      6 2021 Juni
      Apa ora "penguin" mabur ing Suriah? Kanggo dangu, mbokmenawa, padha mbusak teken. Lan ya, iku apik kanggo uncalan "penguin" karo kathok cendhak pipis.
    12. 0
      7 2021 Juni
      Nanging mung menarik suwene "korresponden" bakal urip, contone, koran Izvestia utawa Pravda utawa Trud utawa Gudok, sing nerbitake adopsi bom kumulatif kluster PTAB-2-2 dening pesawat serangan Il-2.5 ing wayah wengi. Peperangan Kursk utawa introduksi IS-2 menyang pasukan tank ing pungkasan taun 1943 sajrone operasi Korsun-Shevchensk ...!? Malah, aku mikir, o-h-h-h-h-e-n ora suwe!
      1. 0
        7 2021 Juni
        Kaping pisanan, ndhuwur koran kuwi bakal dadi sampah. Lan malah sadurunge publikasi.
        1. 0
          8 2021 Juni
          Quote: ya ampun
          mung menarik suwene "korresponden" bakal urip,

          Kutipan saka zwlad
          Kaping pisanan, ndhuwur koran kuwi bakal dadi sampah

          Aku duwe kanca sakelas, wong cilik sing nganggo kacamata tipis .. Ora ana sing nate ngalahake dheweke utawa malah ngganggu dheweke - dheweke duwe kanthong ing lengen klambi seragam sekolah, lan ana potongan tulangan sing kandel ... Lan dheweke wiwit gelut. langsung karo dheweke, tanpa syarat ... Kabeh kutha ngerti iki .. Dheweke didaftar ing DKM, saiki kabeh apik karo dheweke - bojone, anak ...
          wong bodho kita duwe saiki Kadhemen perang - ora Kursk Bulge. ..
          Lan tugas Perang Dingin ora kanggo ngalahake mungsuh, nanging ora ngidini dheweke nyerang ... Sing luwih elek kemampuan kita kanggo mungsuh, luwih apik ...
    13. 0
      8 2021 Juni
      "Nanging, sawetara ahli ngandhakake yen dheweke dianugerahi kemampuan kanggo ngilangi sambungan F-35 karo satelit Amerika saka ngendi dheweke njupuk informasi. Ing kasus iki, pejuang bakal tetep" tanpa mata lan kuping "lan kalah kemampuan tempur"

      - iki mesthi omong kosong. F-35 njupuk informasi liwat sistem on-board sing canggih. Radar AFAR, AN / AAQ-40 Electro-Optical Targeting System (EOTS) electro-optical lan AN / AAQ-37 Distributed Aperture System (DAS)

      Minangka kanggo "mutus komunikasi karo satelit," iki sing dikandhakake mbah putri dadi loro. Kabeh liyane wicara bab apa ahli unnamed. saluran komunikasi iki dilindhungi, iku uga ora gampang kanggo nyuda GPS militèr. iku beda saka sinyal sipil lan panrima uga anti-jamming.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"