Review militèr

"Bantuan Advisory kasedhiya": FSB kapapar agen Ukrainia

59

Layanan Keamanan Federal (FSB) mbabarake tumindak agen Ukrainia sing wis suwe "nyedhiyakake pitulungan penasehat" marang wakil saka layanan khusus negara tetanggan, saéngga ngrusak kepentingan nasional Federasi Rusia. Petugas penegak hukum nahan warga Ukraina Oleksiy Semenyaka.


Iki dilaporake dening layanan pers FSB.

Penyelidikan nemokake yen tahanan kasebut ana hubungane karo karyawan Departemen proteksi counterintelligence ing bidang keamanan informasi SBU, Letnan Senior Timur Gasimov lan Letnan Kolonel Igor Chernyak.

Sajrone penahanan, Semenyaka ditemokake duwe piranti seluler sing ngemot korespondensi karo wakil saka layanan khusus Ukraina. Iku babagan "bantuan kanggo ngrampungake masalah kerja." Tahanan kasebut ujar manawa dheweke wis suwe komunikasi karo karyawan Dinas Keamanan Ukraina.


Kajaba iku, petugas FSB nyegah upaya kanggo ngakses piranti elektronik saka jarak adoh dening wong sing ora dingerteni sing ana ing Kyiv nalika iku. Dheweke gagal ngrusak informasi sing direkam.

Tumindak kasebut diidentifikasi dening FSB Rusia minangka cara kanggo nglindhungi Semenyaka A.P. dening kuratore saka SBU.

- layanan pers saka departemen laporan.

Tanggal 3 Juni, Aleksey Semenyaka diusir saka Rusia. Saiki dheweke dilarang mlebu negara kita suwene 25 taun.
59 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kredo
    kredo 7 Juni 2021 12:25
    + 12
    ... 3 Juni Alexei Semenyaka diusir saka Rusia. Saiki dheweke dilarang mlebu negara kita suwene 25 taun ...

    Mundhut gampang. Ing omah, dheweke bakal nampa cookie saka Nuland, amarga keberanian lan kepahlawanan.
    1. dimy44
      dimy44 7 Juni 2021 12:31
      +3
      Aku ngira yen dheweke ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa sing serius, lan dheweke mung ngusir dheweke supaya ora menehi alasan marang pihak liya kanggo menehi kambing hitam.
      1. sabakina
        sabakina 7 Juni 2021 12:47
        +2
        Kutipan saka dimy44
        Aku ngira yen dheweke ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa sing serius, lan dheweke mung ngusir dheweke supaya ora menehi alasan marang pihak liya kanggo menehi kambing hitam.
        Mungkin aku ora duwe wektu, nanging, ngelingi newsreel Soviet, lan film-film Soviet kayata "Blue Arrow" utawa trilogi babagan penduduk, padha diadili ora kaya bocah ...
        1. MARANG KOWE
          MARANG KOWE 7 Juni 2021 14:40
          -1
          Ing kasus apa wae, bocah-bocah sing dipateni lan wong tuwa Donbass ana ing tangane am
    2. Fox21
      Fox21 7 Juni 2021 12:34
      +6
      Quote: kredo
      Mundhut gampang. Ing omah, dheweke bakal nampa cookie saka Nuland, amarga keberanian lan kepahlawanan

      Wong-wong kuwi kudu dilarang ora mung mlebu, nanging uga ngumumake sanksi kanthi penahanan akun anggota Bandera dhewe lan kabeh sedulur sing cedhak. Semono uga wong-wong sing akrab karo dheweke. Tanpa ngukur materi nyata lan pengaruh fisik, dheweke bakal padha karo pembunuh wartawan Savchenko.
    3. Anchorite
      Anchorite 7 Juni 2021 12:36
      +2
      Cookie wis rampung, mung batang sing isih ana))
    4. finch
      finch 7 Juni 2021 13:01
      +6
      Punika trick kene, yen badut iki makarya kanggo Ukraina lan mung kanggo Ukraina, nanging SBU mung cabang saka CIA, supaya INFA langsung dadi properti saka Washington, lan ing Kiev mung diterjemahaké ing basa pemilik. Mulane, 25 taun ora cukup, luwih apik kanggo ngatur sawetara kacilakan utawa serangan jantung!
    5. Nggolek
      Nggolek 7 Juni 2021 20:25
      -1
      lan ing pinggiran kanggo "sabotage" sing diciptakake dening SBU, sampeyan bisa entuk 12 taun.
  2. Alex2048
    Alex2048 7 Juni 2021 12:28
    +4
    kanggo wektu sing suwe "nyedhiyakake pitulungan penasehat" kanggo wakil saka layanan khusus negara tetanggan, saéngga nyebabake karusakan kanggo kepentingan nasional Federasi Rusia.

    Asile
    Tanggal 3 Juni, Aleksey Semenyaka diusir saka Rusia. Saiki dheweke dilarang mlebu negara kita suwene 25 taun.


    Kesimpulane adoh saka positif.

    Lan ing ngendi kasus pidana marang Aleksey Semenyaka? Lan ing ngendi kasus pidana marang wong sing mung ngusir mata-mata ing kasunyatan?
  3. xomaNN
    xomaNN 7 Juni 2021 12:30
    +5
    FSB infèksi karo "non-resistance Tolstoy kanggo ala"? Dheweke njupuk hoopoe iki menyang SBU karo bukti lan tinimbang nyoba normal lan istilah, apa? Mlaku-mlaku, Vasya-semen, ngaso ing nenko lan ngombe vodka kanggo "Ros apik. Chekists" ngguyu
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 7 Juni 2021 12:35
      -1
      Lumaku, Vasya-Semen, ngaso ing Nenko
      Luwih, kerja ing Nenko kanthi kringet rai - nanging kanggo majikan liyane lan kanggo dhuwit liyane ya Lan sing paling penting, kanthi tenang, aja pierce lol
  4. APASUS
    APASUS 7 Juni 2021 12:42
    +3
    Bener, kudu diganti, akeh wong sing lungguh ing kana
  5. ccsr
    ccsr 7 Juni 2021 12:43
    +5
    Penyelidikan nemokake yen tahanan kasebut ana hubungane karo karyawan Departemen proteksi counterintelligence ing bidang keamanan informasi SBU, Letnan Senior Timur Gasimov lan Letnan Kolonel Igor Chernyak.

    Aneh, nanging iki ora mbantah hukum Ukraina, amarga. ana warga sing bisa ngubungi layanan khusus. Lan kita duwe perkara sing padha - sapa wae bisa komunikasi karo petugas FSB babagan masalah sing dikarepake, nggawe pernyataan, lsp.
    Sajrone penahanan, Semenyaka ditemokake duwe piranti seluler sing ngemot korespondensi karo wakil saka layanan khusus Ukraina. Iku babagan "bantuan kanggo ngrampungake masalah kerja." Tahanan kasebut ujar manawa dheweke wis suwe komunikasi karo karyawan Dinas Keamanan Ukraina.

    Ora ana pidana ing babagan iki, kajaba piranti seluler ngemot informasi sing dipikolehi kanthi ilegal ing Rusia lan ngrusak.
    Tanggal 3 Juni, Aleksey Semenyaka diusir saka Rusia. Saiki dheweke dilarang mlebu negara kita suwene 25 taun.

    Sing. wong iki ateges ora nimbulaké gawe piala kanggo Rusia, tk. ora ana bukti kanggo miwiti kasus pidana, sing ditandatangani layanan khusus.
    Umume gunung kasebut nglairake tikus.
    Senajan ing retaliation kanggo layanan khusus Ukraina, sing ora ngidini warga kita kanggo Ukraina, malah wartawan, episode iki misale jek dadi respon. Nanging umume, iki mung minangka kegagalan layanan khusus kita, sing gagal nyekel "mata-mata" iki, sing sejatine minangka informan SBU biasa, lan petugas counterintelligence uga ora mbuktekake iki.
    Ing ngendi kita gulung, turunan Iron Felix kita nyusut ...
    1. Avior
      Avior 7 Juni 2021 13:01
      -1
      Judhul banter, nanging inti saka goblok.
      Dheweke dudu petugas SBU.
    2. ora ana wong75
      ora ana wong75 7 Juni 2021 13:29
      +1
      Karakter ing Ripe makarya ... Google apa organisasi iki lan sampeyan bisa ngadili karusakan dhewe. Lan sadurunge, ing megaphone lan Yandex ... lan ing endi wae aku melu jaringan. Dadi dheweke nindakake akeh karusakan.
      kanthi hormat
      1. ccsr
        ccsr 7 Juni 2021 13:40
        +1
        Kutipan saka: nobody75
        Karakter ing Ripe dianggo ...

        Kita duwe akeh perwira intelijen sing lunga menyang luar negeri ing perjalanan bisnis lan liburan - kanthi ijin pimpinan, mesthi. Apa kudu langsung ditangkep yen diakoni utawa diidentifikasi dening layanan khusus negara liya?
        Kutipan saka: nobody75
        Google apa sing ditindakake organisasi iki lan sampeyan bisa netepake karusakan dhewe.

        Bakal ana karusakan, bakal ana bisnis. Lan yen ora ana, kabeh liya minangka emosi. Snowden manggon karo kita, lan ora ana sing nyekel dheweke, amarga dheweke kerja ing badan intelijen AS. Apa yen dheweke dikirim khusus menyang kita, kanthi pangarep-arep layanan khusus kita bakal narik kawigaten dheweke?
        Kutipan saka: nobody75
        Dadi dheweke nindakake akeh karusakan.

        Lan apa tegese, contone, amarga dheweke ora bisa nuduhake apa-apa?
        Kita lan sawetara karyawan kedutaan manca ngalami karusakan gedhe kanthi kerja spionase resmi - kenapa ngganti saben wulan?
        1. ora ana wong75
          ora ana wong75 7 Juni 2021 13:49
          +1
          Lan apa tegese, contone, amarga dheweke ora bisa nuduhake apa-apa?

          Punika dikenal ing apa, wong makarya ing organisasi sing ditanggepi alamat ip putih ing pools lan kadhaptar sistem otonomi. Yaiku, dheweke duwe dhaptar lengkap panyedhiya garasi sing digawe CIA ... Dibandhingake karo dheweke, Snowden minangka bayi ....
          kanthi hormat
          1. ccsr
            ccsr 7 Juni 2021 17:34
            0
            Kutipan saka: nobody75
            Punika dikenal ing apa, wong makarya ing organisasi sing ditanggepi alamat ip putih ing pools lan kadhaptar sistem otonomi.

            Lan CIA, tanpa organisasi iki, bisa ngetokake alamat kasebut, utawa mung dheweke sing bisa nindakake iki? Umume kita ora bisa ngontrol apa sing kedadeyan ing jaringan ing wilayah iki - kita ora duwe kontrol lengkap babagan server lan saluran komunikasi.
            Kutipan saka: nobody75
            Dadi dheweke duwe dhaptar lengkap panyedhiya garasi sing digawe CIA ...

            Lan apa nderek saka iki? Dheweke ora nyolong data kasebut saka FSB, nanging kepiye informasi kasebut, dheweke ora nemokake kejahatan kasebut.
            Kutipan saka: nobody75
            Dibandhingake karo dheweke, Snowden iku bayi ....

            Aku ora percoyo. Dheweke ora ngadeg cedhak karo dheweke, yen ora, dheweke ora bakal gampang diobong.
            1. ora ana wong75
              ora ana wong75 7 Juni 2021 19:04
              0
              Lan CIA, tanpa organisasi iki, bisa ngetokake alamat kasebut, utawa mung dheweke sing bisa nindakake iki?
              Ora, ora bisa - Sapa sing bakal nuntun dheweke?
              kanthi hormat
              1. ccsr
                ccsr 7 Juni 2021 19:43
                0
                Kutipan saka: nobody75
                Ora, ora bisa - Sapa sing bakal nuntun dheweke?

                Aku ora ngerti sapa sing persis, nanging aku ngerti, dheweke bisa nglacak kabeh informasi sing liwat. Lan iki, sing aku ngerti, kira-kira 70-80% saka kabeh lalu lintas donya. Apa dheweke pancen bengkong ing kono nganti ora bisa nglacak apa sing dikarepake, kalebu registrasi alamat ip ing negara liya. Aku ora percaya...
                1. ora ana wong75
                  ora ana wong75 7 Juni 2021 21:13
                  0
                  Ruang alamat Internet kabeh dikelola dening IANA (supaya loro host ora duwe alamat sing padha. NAT minangka crita liyane). Iki ngetokake kisaran alamat menyang registrar regional. Pendaftar kanggo Eropa, Timur Tengah lan Asia Tengah yaiku RIPE, ing ngendi pahlawan kita kerja. Yaiku, dheweke menehi kisaran kanggo ALL panyedhiya ing Federasi Rusia lan Ukraina lan ngerti kanthi becik sapa, menyang alamat lan sapa sing ngirim paket.
                  CIA ing kabeh negara sing duwe residensi nyoba nggawe perusahaan telekomunikasi sing dikontrol. Kanggo alasan sing jelas.
                  Kanca-kanca kita bisa nyedhiyakake layanan konsultasi sing larang regane kanggo warga Virginia.
                  kanthi hormat
                  1. ora ana wong75
                    ora ana wong75 7 Juni 2021 21:33
                    0
                    Jujur, aku wong kesed ... Lan yen "Wong Agung nganggo Huruf X" ora entuk aku (Ora bakal bingung karo wong Ukrainia - wong sing apikan, simpatik, nanging gampang ditipu) ... kanthi nggunakake sembrono saka cryptographer misuwur ... Iki upset kula dadi luwih sing ing wektu analisis aku kena pengaruh lara ... Lan mung bubar - minangka asil saka eksperimen - aku nemokake ends.
                    kanthi hormat
                  2. ccsr
                    ccsr 8 Juni 2021 11:52
                    0
                    Kutipan saka: nobody75
                    Yaiku, dheweke menehi kisaran kanggo ALL panyedhiya ing Federasi Rusia lan Ukraina lan ngerti kanthi becik sapa, menyang alamat lan sapa sing ngirim paket.

                    Aku angel pracaya yen NSA ora bakal bisa ngerteni tanpa agen iki, sanajan ora langsung.
                    Kutipan saka: nobody75
                    CIA ing kabeh negara sing duwe residensi nyoba nggawe perusahaan telekomunikasi sing dikontrol. Kanggo alasan sing jelas.

                    Iki mung masuk akal ing sawetara kasus ing negara sing duwe rezim kontra intelijen sing lemah. Aku mikir yen luwih gampang nggunakake intelijen teknis utawa duwe agen sampeyan ing sawetara perusahaan telekomunikasi paling gedhe - bakal luwih murah lan luwih aman, lan bakal luwih angel dilacak, beda karo perusahaan sing digawe, ing ngendi counterintelligence bisa introduce wong dhewe.
                    Nanging, kabeh iki ana ing tingkat refleksi, lan praktik apa sing meh ora dingerteni, miturut kasunyatan sing tokoh iki ora dikunjara, nanging mung diusir saka negara amarga lack of corpus delicti.
                    1. ora ana wong75
                      ora ana wong75 8 Juni 2021 18:53
                      0
                      Aku angel pracaya yen NSA ora bakal bisa ngerteni tanpa agen iki, sanajan ora langsung.

                      Carane NSA ngerti ing port kang Piece saka wesi ing tlatah Federasi Rusia kang kabel kepasang?
                      kanthi hormat
                      1. ccsr
                        ccsr 8 Juni 2021 19:14
                        0
                        Kutipan saka: nobody75
                        Carane NSA ngerti ing port kang Piece saka wesi ing tlatah Federasi Rusia kang kabel kepasang?

                        Kanggo sawetara alesan, aku panginten sing padha luwih kasengsem ing informasi tartamtu, lan ora ing potongan wesi kita, kang kita dhewe ora bisa ngontrol.
                        Nerangake kenapa wong kerja kanthi sah ing negara kita, ora menehi lengganan menyang lembaga pemerintah, nggunakake cara kerja sing diidini, ora disalahake spionase, lan dilaporake marang atasan ing Kiev - apa kejahatan marang negara kita ing kene?
                        Aku mikir layanan khusus kita kudu mikir sadurunge sing kita ngidini menyang negara kita, lan malah luwih supaya kita menehi ijin panggonan.
                        Miturut cara, presiden duwe penasehat kaya Illarionov, mula dheweke bocor akeh informasi ing Amerika Serikat sing "mata-mata" Ukrainia iki ora bisa ngimpi.
                      2. ora ana wong75
                        ora ana wong75 8 Juni 2021 20:02
                        0
                        Nyuwun pangapunten, apa sampeyan yakin banget marang Snowden, Illarionov, Stirlitz lan "bonditisme" liyane? Undercover intelligence is network marketing... Nasibe wong cilik sing ora bakal mati demi makutha lan negara. Mulane, dheweke butuh saluran komunikasi sing dipercaya ... Lan pahlawan kita mbantu ngatur.
                        kanthi hormat
                      3. ccsr
                        ccsr 9 Juni 2021 10:52
                        0
                        Kutipan saka: nobody75
                        Dadi dheweke butuh saluran komunikasi sing dipercaya ...

                        Iki bisa ditindakake tanpa jaringan - bakal luwih dipercaya.
                        Kutipan saka: nobody75
                        Lan pahlawan kita mbantu ngatur.

                        Ora ana agen tingkat dhuwur sing bakal nggunakake jaringan kasebut kanggo nganakake sesi komunikasi - iki umume kabeh perkara cilik lan umum liyane kanthi bias pidana.
                        Oalah, amarga "pahlawan" iki guilty miturut hukum kita, sing aku ragu banget, kenapa kasus pidana ora diwiwiti?
                      4. ora ana wong75
                        ora ana wong75 9 Juni 2021 11:14
                        0
                        Oalah, amarga "pahlawan" iki guilty miturut hukum kita, sing aku ragu banget, kenapa kasus pidana ora diwiwiti?

                        Kanggo nggawe preseden ... Para panitia mutusake kanggo dolanan "surat kebahagiaan". Nguripake 10 kanca lan tinimbang proses dreary lan deadline, sampeyan bakal nampa expulsion ing mburi. Iki minangka cara sing apik kanggo nyingkirake "trivia kriminal" kanthi cepet, sing biasane diarani jaringan rahasia. Kayane musim dingin bakal teka ...
                        kanthi hormat
                  3. kain
                    kain 8 Juni 2021 12:17
                    +1
                    Kutipan saka: nobody75
                    dheweke ngetokake kisaran kanggo ALL panyedhiya ing Federasi Rusia lan Ukraina

                    iki ora informasi klasifikasi ing kabeh.

                    Kutipan saka: nobody75
                    lan ngerti banget sapa, menyang alamat apa, lan liwat sapa paket kasebut dikirim.

                    iki ora ana hubungane karo bagian pisanan, aja bingung anget karo alus
                    1. ora ana wong75
                      ora ana wong75 8 Juni 2021 18:54
                      0
                      iki ora ana hubungane karo bagian pisanan, aja bingung anget karo alus

                      Apa sampeyan bisa nyorot tema sing lembut lan anget kanthi luwih rinci ... Apa sampeyan seneng ...
                      kanthi hormat
      2. uwis
        uwis 7 Juni 2021 14:13
        0
        Oh iya! Karusakan gedhe - dheweke bisa goyangake sirah minangka wakil saka nyuwek kabeh omong kosong sing dilahirake dening "negara Duma" (ing tandha petik, amarga angel diarani "pikiran"), kabeh hukum Yarovs iki. , RANR lan "Internet berdaulat" liyane. Kasus kasebut mung "palsu". Tanah kelairan ora seneng karo wong lan organisasi sing mandiri. Lan utamane ing bidang komunikasi.
        1. ora ana wong75
          ora ana wong75 7 Juni 2021 15:06
          +2
          Lan apa sing ngalangi dheweke ngritik "Internet berdaulat" saka wilayah "nenka sing ditunggangi"? Ngomong-ngomong, aku weruh tren aneh sing wis suwe - kanggo ngimpor manajer IT saka "alun-alun" ... Ora ana pikiran ... ora ana bakat ... kekurangan layanan lengkap, nanging ing endi dhuwit lan sambungan teka. saka ... Aja ngomong ngendi?
          kanthi hormat
          1. uwis
            uwis 7 Juni 2021 15:25
            -1
            "Aja ngomong saka ngendi" - ora, aku ora bakal ngandhani sampeyan))) Iku pimpinan sing ora teka. Ya, ana cukup insinyur. Lan khusus Semenyaka malah ora ngritik kaya. Nanging minangka wakil saka rip ing Federasi Rusia, bisa uga pengaruhe sikap organisasi internasional kanggo quirks kita kayata mangsa biasa ing wates. Dadi padha ngirim, mung ing kasus. Iku bakal kanggo sing - padha bakal nutup.
            1. ora ana wong75
              ora ana wong75 7 Juni 2021 15:48
              -1
              Nanging minangka wakil saka rip ing Federasi Rusia, dheweke bisa uga mengaruhi sikap organisasi internasional kanggo quirks kita kayata musim biasa ing asrama.

              Lan dheweke wewatesan router adminil? Aku mangu-mangu ... Nanging dheweke bakal bisa nyebarake babagan quirks kita saka Kyiv. Apa gunane ngirim? Ingkang utama yaiku nyerahake "buruh garasi" ... Banjur supaya menehi hasil karo dheweke ...
              kanthi hormat
              1. uwis
                uwis 7 Juni 2021 16:12
                0
                Ya wis 10 taun wis ora ana "penghuni garasi", paling ora ing kutha-kutha gedhe. Sawetara operator federal tetep lan 2-3 lokal durung mbengkongake. Inggih, ing Moskow isih ana sawetara warga sing isih manggon. Lan sanajan, mung amarga ukuran aglomerasi.
                1. ora ana wong75
                  ora ana wong75 7 Juni 2021 19:05
                  0
                  Apa sampeyan ndeleng gopher? Lan iku!

                  kanthi hormat
                  1. uwis
                    uwis 8 Juni 2021 11:51
                    0
                    Ora, yen nyata - entuk lisensi kanggo telematika lan transmisi data ora angel banget. Nanging kanggo mbangun jaringan backbone, iki wis dawa wis rampung unsustainable dhuwit. ing kompetisi karo panganan. Mung relung lokal sing isih ana, kayata pemukiman pinggiran kutha, lsp.
                    Apa hubungane CIA?
                    1. ora ana wong75
                      ora ana wong75 8 Juni 2021 18:47
                      0
                      Yen sampeyan bisa njaluk lisensi kanggo telematika, banjur mbangun jaringan backbone ora bakal angel kanggo sampeyan ... Apa sing larang? Serat? Ngalih Ngatur? Kanggo buruh garasi, aku bakal menehi jeneng 4 potongan saka Sochi, sing ditampilake ing wilayah tengah tanpa pemukiman ... Ana 3 liyane bakal ditambahake.
                      Kenapa CIA ing kene? Babagan siji kantor, aku ngerti manawa aku wis nyambung ... Nanging dudu titik kasebut. Garage buruh duwe kekacoan ing jaringan sing sorm bakal break wentis ... Sing ditempelake poppy, sing ditempelake ing port ing ngalih, sing nyambung entitas legal kaya fisikawan, lan sawetara nyedhiyani layanan vpn. Apa sampeyan bisa njlèntrèhaké kanthi rinci sapa lan kepriye panganggone para ksatria jubah lan keris?
                      Salam
                      1. uwis
                        uwis 9 Juni 2021 21:40
                        0
                        "Mbangun jaringan backbone ora bakal angel kanggo sampeyan ... Apa sing larang ing kana? Serat? Ngatur switch?" - ora babar pisan. Regane larang (lan asring ora ana dhuwit) kanggo mlebu ing saluran pembuangan utawa kanthi jujur ​​​​ing kutub, ngatur "mil pungkasan", lsp.
                        Inggih, lan Sochi ... lagi metu ana lan saka garasi bangunan dhuwur lagi gawe. Aku ora bakal kaget yen setengah saka snot mung macet ilegal - Nanging, kidul). Nanging iki ora bisa ditindakake ing umume negara.
                        "Apa sampeyan pengin njlèntrèhaké kanthi rinci sapa lan carane para satriya jubah lan keris nggunakake?" - iki ora serius, ngatur saluran pribadi ora masalah malah saiki, sawise kabeh Watesan, lan operator ora dibutuhake kene.
                      2. ora ana wong75
                        ora ana wong75 9 Juni 2021 22:07
                        0
                        Larang (lan asring ora ana dhuwit) kanggo mlebu ing saluran pembuangan utawa kanthi jujur ​​ing kutub, ngatur "mil pungkasan"

                        Duwe proyek sing wis lulus ujian, ora bakal angel mlebu saluran pembuangan. Lan apa mil pungkasan kanggo serat? Iku mlebu omah.... Maksude kabel bengkong?
                        ngatur saluran pribadi ora masalah malah saiki, sawise kabeh Watesan lan operator ora dibutuhake kene

                        Coba... Liwat rantai anonim, Tor.... Sampeyan malah bisa nulis driver kriptografi dhewe.... Cukup tulisake apa sing sampeyan entuk nalika sampeyan ngetrapake algoritma enkripsi dhewe kanggo 20 - 30 pelanggan sajrone sewulan.. .Aku eling karo siswa eksperimen wis rampung ...
                        kanthi hormat
                      3. uwis
                        uwis 10 Juni 2021 09:30
                        0
                        "Duwe proyek sing wis lulus ujian, ora bakal angel mlebu saluran." - saiki! Sewerage - cukup spesifik kanggo wong lan ora ana sing bakal ngidini pesaing kasebut. Lan ora ana sing bakal ngidini sampeyan mlebu ing omah kaya ngono, kanggo operator anyar (s) sing disepakati ing tahap proyek, lan HOA lan manajer liyane ora diidini menyang sing lawas (paling ora). Rakyat tansah nglawan.
                        "Liwat chain of anonymizers, Tor.... Sampeyan malah bisa nulis driver kriptografi dhewe" - nanging kok kangelan kuwi? Sembarang VPN ora umum dikenal, kebungkus icmp utawa dns menyang vps ing hetzner kondisional. Ora kanggo sebutno utusan desentralisasi karo enkripsi prayoga disebarake ing ngendi wae.
                      4. ora ana wong75
                        ora ana wong75 10 Juni 2021 11:17
                        0
                        Enkripsi prayoga
                        - opo iki?
                        kanthi hormat
                      5. uwis
                        uwis 10 Juni 2021 12:54
                        0
                        enkripsi end-to-end lan perpustakaan crypto ing kurva elips.
          2. kain
            kain 8 Juni 2021 12:18
            0
            Kutipan saka: nobody75
            Lan apa sing ngalangi dheweke ngritik "Internet berdaulat" saka wilayah "nenka sing ditunggangi"? Ngomong-ngomong, aku weruh tren aneh sing wis suwe - kanggo ngimpor manajer IT saka "alun-alun" ... Ora ana pikiran ... ora ana bakat ... kekurangan layanan lengkap, nanging ing endi dhuwit lan sambungan teka. saka ... Aja ngomong ngendi?

            Khokhlyatskaya mafia ... kanthi cara sing padha, umume para imam uga wong Ukrainia ... uga, dheweke ora pengin kerja, mung kudu grease wong lan mlebu.
            1. ora ana wong75
              ora ana wong75 8 Juni 2021 18:56
              0
              Ing antarane para imam ana wong Ukrainia. Wong apik lan apikan ... Nanging mafia sing padha iki masalah liyane.
              kanthi hormat
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. michael lawas
      michael lawas 10 Juni 2021 16:13
      0
      iku mung Gagal layanan khusus kita, sing gagal kanggo nyekel iki "Spy" abang-tangan


      Hello CCSR!
      Iku ora babagan layanan rahasia. Elinga nalika (lan kanthi bantuan) KUHP lan KUHP saiki ditulis.
      Kanthi versi sing saiki, kanggo nampa paukuman ing tuduhan khianat utawa spionase, sampeyan kudu ngumumake ing pengadilan kanthi basa sing jelas yen sampeyan ngerti yen tumindak sampeyan nyebabake karusakan ing Federasi Rusia lan tumindak kanthi sengaja. Inggih, utawa bukti sing ngonfirmasi kasunyatan iki didandani kanthi cara prosedural liyane. Yen ora, pengacara sing paling stunting bakal mbuktekake manawa ora ana maksud pidana, mula ora ana kedadeyan kejahatan.

      Sincerely,
      1. ccsr
        ccsr 10 Juni 2021 18:23
        0
        Kutipan saka Old Michael
        Iku ora babagan layanan rahasia. Elinga nalika (lan kanthi bantuan) KUHP lan KUHP saiki ditulis.
        Kanthi versi sing saiki, kanggo nampa paukuman ing tuduhan khianat utawa spionase, sampeyan kudu ngumumake ing pengadilan kanthi basa sing jelas yen sampeyan ngerti yen tumindak sampeyan nyebabake karusakan ing Federasi Rusia lan tumindak kanthi sengaja.

        Aku ora pati ngerti karo proses hukum kita, nanging yen ana obyek pembangunan, banjur ing mratelakake panemume, layanan khusus kita bakal cepet ngumpulake rereget ing wong kuwi yen dheweke pancene melu spionase, lan malah tanpa tutup diplomatik. Sistem ndjogo video dhewe ing Moskow wis nggampangake layanan khusus, sanajan ing babagan pengawasan ruangan, lan profesional tingkat dhuwur ngatasi kemampuan kanggo nembus komputer wong liya - Aku sumpah dening Trump ....
        1. michael lawas
          michael lawas 10 Juni 2021 19:15
          0
          layanan intelijen kita bakal cepet ngumpulake bukti kompromi ing wong kuwi yen pancene melu spionase

          Aku uga ora ngerti banget karo proses hukum, nanging aku kerep melu tumindak investigasi minangka spesialis sing diundang (ana subyek ing proses pidana, ora bakal bingung karo pakar). Bener, iki ora babagan spionase murni (Pasal 276 KUHP), nanging babagan pengkhianatan (Pasal 275 KUHP), yaiku, babagan tumindak ilegal warga Rusia. Ing kabeh kasus, aku yakin manawa istilah tartamtu bakal sumunar kanggo wong-wong iki, amarga aku ndeleng bukti-bukti saka kegiatan cidra kanthi mripatku dhewe. Ora ketompo carane! Kurang persis apa sing daktulis ing ndhuwur. Kasus pidana dipungkasi sadurunge digawa menyang pengadilan. Maksimum minangka bebaya resmi saka FSB.
          Alamiah, aku wiwit takon wong pitakonan amatir: apa neraka!?
          Pengikut nerangake kaya iki.
          Artikel 275 nyedhiyakake telung bentuk pengkhianatan: spionase (sing. pemenuhan dening Rusia tugas saka wakil saka negara manca kanggo ngrusak kapentingan Federasi Rusia. Kene loro karo konsep "tugas" masalah, lan karo specification saka karusakan), penerbitan rahasia negara kanggo wakil saka negara manca (Iki cetha), menehi pitulungan liyane kanggo negara manca lan wakil kanggo ngrusak kapentingan Federasi Rusia (iku ora cetha tumindak apa dianggep bantuan, karusakan wis ngandika).
          Ing dina iki, aku ora ngerti (khusus praktik peradilan googled) ing paragraf pisanan ora ana putusan pengadilan siji, ing katelu - ora kasus pidana siji. Kapercayan mung ing kasunyatan saka ditokake saka GT, direkam saka kabeh ngarepke.
          Alasane padha: kanggo mbuktekake maksud kanggo ngrusak negara (lan dudu pengayaan bodho) ora nyata yen bajingan dhewe ora sumpah babagan iki kanthi kasur eyang. Ana conto tartamtu, nanging misale jek kula iki ora informasi umum.

          Dadi sehat lan waspada!
  6. Bai
    Bai 7 Juni 2021 12:50
    +2
    Tanggal 3 Juni, Aleksey Semenyaka diusir saka Rusia. Saiki dheweke dilarang mlebu negara kita suwene 25 taun.

    Lan padha ora nandur? Apa iki humanisme?
    Pengadilan Lefortovo, 2015:
    "Ing wektu saka 1 Januari 2014 nganti 3 Maret 2015, Pengadilan Lefortovo Moscow ngetokake keputusan babagan pilihan ukuran pengendalian ing wangun penahanan ing babagan pitung wong sing dituduh nindakake pengkhianatan dhuwur, uga ing penahanan rong wong sing dituduh nindakake spionase," ujare sekretaris pers Pengadilan Kota Moskow, Ulyana Solopova, dikutip dening kantor berita TASS.

    Ing awal Maret, mantan polisi utama Romawi Ushakov saka Siberia dijatuhi hukuman 15 taun dening Pengadilan Kota Moskow ing koloni rezim sing ketat kanggo pengkhianatan sing dhuwur: dheweke ditemokake guilty amarga ngirim data menyang CIA.

    Evgeny Petrin, mantan buruh Gréja Ortodoks Rusia lan FSB, uga dituduh ngkhianati Amerika Serikat. Miturut media Rusia, Petrin pindhah saka FSB kanggo kerja ing departemen kanggo hubungan pasamuwan njaba Patriarchate Moscow, ing ngendi tugase kalebu komunikasi karo wong manca. Miturut pengacara, Petrin ora ngakoni kaluputan, lan akeh paseksene diwenehake kanthi paksa.

    Ing awal Februari, uga dikenal babagan kasus nglawan ilmuwan nuklir Vladimir Golubev. Dheweke dicurigai mbukak rahasia negara sing ana hubungane karo laporan babagan bahan peledak sing digawe ing Republik Ceko ing taun 2013, lan banjur dadi artikel sing diterbitake ing jurnal ilmiah.

    Sawetara dina sabanjure, Pengadilan Lefortovo ngumumake penahanan Sergey Minakov, anggota Armada Laut Hitam Rusia, sing ana hubungane karo tuduhan spionase. Kasus marang Minakov diklasifikasikake minangka "rahasia".
  7. dzvero
    dzvero 7 Juni 2021 12:51
    0
    Aku wonder apa jenis saran kanggo njaluk mati supaya entheng. Perlu dipikirake babagan nyewa kanggo nyoba hack menyang server (SBU). Saliyane latihan kanggo servicemen, ana bonus tambahan - sing saka Federasi Rusia - sampeyan bisa mbangun chain, "tanda tangan" saka t.s. hacking. Zona abu-abu - ora ana spionase lan keterlibatan langsung.
  8. roket757
    roket757 7 Juni 2021 13:34
    0
    "Bantuan Advisory kasedhiya": FSB kapapar agen Ukrainia
    . Ya, ana akeh kaya iki! Stables Augean iki kudu di resiki!
  9. markant1970
    markant1970 7 Juni 2021 14:10
    -1
    SBU sing ana ing endi-endi, kudu bangga, mung masalah, SBU ora kerja ing mburi "bukit". SVR lan tentara saka GUR kerja ing mburi "cordon".
    Dina iki, SBU nampa mantan karyawan jaman Poroshenko kanggo kerjasama karo layanan intelijen asing.
    "Tindakan ilegal tersangka kalebu ngumpulake, sistematisasi lan nindakake analytics informasi sing ana hubungane karo bidang ekonomi, kahanan politik domestik, hubungan internasional, uga kerjasama strategis Ukraina karo EU, Federasi Rusia lan China, preduli saka sifat informasi kasebut, uga watesan akses menyang informasi kasebut."
    1. markant1970
      markant1970 7 Juni 2021 14:35
      -1
      Miturut cara, pitakonan kanggo wong-wong sing ngerti: apa Gudkov misuwur, konflik informasi ing jaringan?
      1. ora ana wong75
        ora ana wong75 7 Juni 2021 15:07
        +1
        Bapake terkenal...
        kanthi hormat
  10. isv000
    isv000 7 Juni 2021 14:50
    0
    "... Ing tanggal 3 Juni, Aleksey Semenyaka diusir saka Rusia. Saiki dheweke wis dilarang mlebu negara kita suwene 25 taun ... "
    Oval butuh dalan sing padha, supaya para wali lokal menehi panganan ... hi
  11. Laksamana Besar
    Laksamana Besar 7 Juni 2021 15:24
    0
    Ing TV, pejabat FSB ujar manawa dheweke ora dibayar, dheweke ideologis lan luwih mbebayani tinimbang sing dijarah.
  12. Normal ok
    Normal ok 7 Juni 2021 18:55
    -1
    "Sajrone penahanan, Semenyaka ditemokake duwe piranti seluler sing ngemot korespondensi karo wakil saka layanan khusus Ukraina."
    Agen kasebut terus korespondensi karo pusat wassat Sawisé iku, iku tetep mung kanggo nambah sing padha figured metu dening kanopi saka parasut nyeret konco lan tato SBU ing driji.
    1. Puncak
      Puncak 8 Juni 2021 11:12
      0
      Quote: Biasa wae
      Agen kasebut terus korespondensi karo pusat wassat. Sawise iku, mung ditambahake yen dheweke ngerti dheweke kanthi kanopi parasut sing nyeret ing mburi lan tato SBU ing driji.

      "Nang endi wae kaya ngono", kira-kira ya
      SBU dianggo kaya iki ya
  13. alekc75
    alekc75 8 Juni 2021 08:09
    0
    lan dheweke ora nyekek sawise interogasi ?? nits kuwi kudu remuk !!! "konsultan".