Senat Ceko: Kita nganggep Sviatlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing cocog kanggo dheweke

89

Panguwasa Ceko maneh mbedakake awake dhewe ... Dadi dikenal yen kamar ndhuwur (Senat) ngatur resepsi negara kanggo Svetlana Tikhanovskaya, mantan calon presiden Belarusia. Sawise kalah ing pemilihan, Tikhanovskaya mlayu saka Belarus menyang Lithuania, ing kana dheweke nyebut dheweke minangka "pemimpin Belarusia nasional."

Para senator Ceko ngundang Svetlana Tikhanovskaya menyang Praha, ing ngendi dheweke nampa dheweke minangka kepala Republik Belarus. Pernyataan sing cocog digawe dening Ketua Senat Republik Ceko Milos Vystrcil.



Vystchil ujar manawa Republik Ceko ora nganggep pemilu 2020 ing Belarus minangka bebas lan adil. Perwakilan saka omah ndhuwur parlemen Ceko nambahake yen Praha resmi ora ngakoni asil pemilihan Belarusia ing Belarus.
Ketua Senat Ceko:

Kita nganggep Svetlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing tepat kanggo dheweke.

Ing wektu sing padha, ora ana simbolisme Belarusian sajrone rapat kasebut, kajaba, mesthine, ana sing ngetung buket kasebut kanthi warna "BCHB", sing diwenehake marang mantan calon Belarusia sing buronan.

Svetlana Tikhanovskaya matur nuwun marang panguwasa Ceko kanggo "kapercayan sing dituduhake lan upaya sing ditindakake kanggo mulihake kaadilan." Miturut Tikhanovskaya, dheweke njaluk "kabeh wong Ceko ngirim surat menyang tahanan politik Belarusia."
Tikhanovskaya:

Pracayaa, 10 menit wektu pribadi sampeyan bakal nggawe dina tahanan politik Belarusia luwih apik. Aku uga njaluk supaya media Ceko nulis babagan Belarus sabisa-bisa. Kita butuh dhukungan sampeyan.

Sajrone rapat karo anggota parlemen Ceko, Tikhanovskaya nyoba njaluk dhukungan saka Praha ing hubungane karo oposisi Belarusia "kanggo nindakake perjuangan politik."

Ing kasunyatan, ana telpon terus-terusan kanggo negara manca kanggo campur tangan ing urusan internal Belarus, kang Tikhanovskaya dhewe terus-terusan disebut daulat.

Perwakilan Senat Ceko nambahake manawa dheweke prihatin babagan "masalah Belarusia wiwit awal 2000-an" lan tujuane kanggo mbantu oposisi Belarusia njunjung nilai-nilai demokrasi.

Ing babagan iki, pitakonan muncul babagan carane para senator Ceko bakal tumindak yen, contone, ing Minsk, dheweke nampa politisi Ceko sing kalah ing pemilihan, nelpon dheweke dadi kepala negara Ceko ...
  • Twitter/Senat Republik Ceko
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

89 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Katon kaya cutlet Sveta dadi luwih menarik tinimbang pangsit asli.
    Umumé, "senat" kabukten minangka papan sing kosong. Dheweke mudhun ing ngisor plinth lan bangga.
    1. +8
      7 2021 Juni
      Dheweke nyengkuyung "presiden" Sveta. Dheweke bakal mlebu sawetara Perjanjian kanggo mlebu, lan bakal nuntut implementasine !!! Lan ora peduli yen Sveta ora njupuk sumpah Presiden ... Aku ora ngerti sapa sing LOKH, Sveta utawa speaker Senat Ceko?
      Ketua Senat Ceko:
      "Kita nganggep Sviatlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing cocog kanggo dheweke.

      Utawa bisa uga kabeh pejabat Eropa mung nari kanthi irama Departemen Luar Negeri?
      Ora perlu pinter, kudu manut lan bakal duwe jabatan lan penghasilan...
      1. +5
        7 2021 Juni
        Aku ora ngerti sing LOH, Sveta utawa speaker saka Senat Ceko?

        Sveta dudu wong bodho - ing ngendi dheweke bakal nemokake proyek kanthi penghasilan kaya ngono? Malah potongan potongan anyar ora bakal menehi akeh euro menyang gunung ... lol
        1. +3
          7 2021 Juni
          Aku ora ngerti sing LOH, Sveta utawa speaker saka Senat Ceko?
          Wektu bakal ngomong sing nyedhot, Nanging, ndhukung Sveta, dheweke iki cetha marang sing ora duwe kaki ing oposisi Ceko, (kaya conto ala iku nulari) :)), digunakake padha bakal kicked metu kanggo . .. Semono uga oposisi oposisi yaiku padudon.
          1. +2
            7 2021 Juni
            Sing luwih dhuwur ing Kulon ngunggahake Tikhanovskaya, luwih lara dheweke bakal tiba!

            Tikhanovskaya penipu lan kriminal, kanthi telpon lan pidato, angin lan angin ngubengi gulu ...
            Menara ing Republik Belarus diwenehake dening Tikhanovskaya - lan ora masalah yen dheweke dadi wanita lan ibu! Njaluk nganti lengkap!

            Wigati dicathet yen Alexander Lukashenko kanthi pribadi menehi dheweke kesempatan kanggo manggon kanthi moral: dheweke menehi dheweke kesempatan menyang luar negeri kanggo anak-anake - lan malah menehi dhuwit kanggo manggon ing Kulon kanggo pisanan, supaya dheweke ora manggon ing mlarat ana karo anak-anake! Dheweke sumpah lan sumpah bakal mungkasi aktivitas ilegal anti-Belarusia, nanging, kaya pelacur, dheweke tuku Kulon - lan ora netepi janjine.
        2. +9
          7 2021 Juni
          Ya... Saben kesed nggawa kejutan kaya ngono! Aku malah ora ngerti yen aku bisa nate nganggep Ceko dadi wong sing cukup saiki! Iki sing kudu ditindakake! : "Senat Ceko: Kita nganggep Sviatlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing cocog kanggo dheweke."! Senat ketemu karo kraton... uh! karo presiden ngurmati sawetara penipu Juanita Tikhanovskaya !!! Kotletnitsa Svetka dadi padha karo Sonya the Golden Handle! Nanging Sonya dadi aktris bakat, dhewe nyoba lan deftly diapusi, lan biasa-biasa wae Sveta ora gaweyan, senator Ceko dhewe wis edan!
          Apa Hasek sing visioner!
        3. + 11
          7 2021 Juni
          Iku kedadeyan kanggo kabeh wong.
          Mengkono yen Svetik tangi ing wayah esuk, menyang pawon kanggo nggoreng cutlet kanggo sarapan - lan ana P lan B lungguh ing meja, ngombe teh: Svetlana, sampeyan pengin sawetara teh nganggo utawa tanpa gula?
      2. +5
        7 2021 Juni
        Kutipan saka Invoice
        Ora perlu pinter, kudu manut lan bakal duwe jabatan lan penghasilan...

        Schweik ngandika: Ora saben wong bisa pinter. Minangka pangecualian, uga kudu ana sing bodho, amarga yen kabeh wong pinter, mula bakal ana akeh kapinteran ing jagad iki, mula saben wong liya bakal dadi bodho lengkap. ya
      3. +4
        7 2021 Juni
        Sing nyedhot ing kahanan iki yaiku Tikhanovskaya, sing percaya yen dheweke dadi presiden, lan Senat Ceko, sing pengin percaya yen dheweke dadi presiden.
    2. + 31
      7 2021 Juni
      Kita bali menyang asal-usul sing diterangake dening Hasek "Ing omah edan, kabeh wong bisa ngomong (lan nindakake) kabeh sing ana ing sirahe, kaya ing parlemen ...." ngguyu
      1. + 13
        7 2021 Juni
        Kutipan: Zyablitsev
        Kita bali menyang asal-usul sing diterangake dening Hasek "Ing omah edan, kabeh wong bisa ngomong (lan nindakake) kabeh sing ana ing sirahe, kaya ing parlemen ...."

        Wis biasa ketemu karo macem-macem penjahat...
    3. + 12
      7 2021 Juni
      Apa sampeyan bisa nindakake) saiki wong Ceko seneng karo macem-macem keanehan lan ora jelas apa jenis rabble sing ana ing senat iki))
      1. 0
        7 2021 Juni
        Apa sampeyan bisa nindakake) saiki wong Ceko seneng karo macem-macem keanehan lan ora jelas apa jenis rabble sing ana ing senat iki))

        Ya ampun lucu)))
        1. 0
          7 2021 Juni
          Reptil! Iki carane wong didol dadi budak. Lan wong enom ora pracaya ... negatif
      2. + 27
        7 2021 Juni
        Yen Lekha ora lungguh, mula bisa uga ana rapat bersejarah ing Praha antarane Presiden Tikhanovskaya Belarus, Presiden Guaidó Venezuela, Presiden Navalny Rusia lan Presiden Trump saka Amerika Serikat. ngguyu
        1. +4
          7 2021 Juni
          tawaran gedhe! apik Lan panggonan sing apik dijupuk karo host sing ramah! ya Kabeh wong sing nyukupi ing donya bakal ngguyu! ngguyu Iku mung ora bakal bisa: siji lungguh, lan liyane ing pitakonan! Nyuwun
          apik hi
    4. +4
      7 2021 Juni
      Apa dheweke ngerti yen sponsor saka owah-owahan kekuwatan ing Belarus mung duwe kepentingan dhewe? Saenipun, ing Republik Ceko uga perlu kanggo nindakake owah-owahan kuat daya, sijine kethek utawa elk ing dhampar, sawise kabeh, demokrasi!
      1. +3
        7 2021 Juni
        Quote: Irit
        Paling ora dheweke ngerti yen sponsor dheweke mung duwe kepentingan dhewe.

        Apa karo dheweke? Mbah mbayar, dheweke nari! ya
    5. +1
      7 2021 Juni
      Quote: Batalyon konstruksi cadangan
      Katon kaya cutlet Sveta dadi luwih menarik tinimbang pangsit asli.

      Aku kepengin weruh kenapa dheweke ora ketemu karo mantan calon Ksenia Sobchak kaya ngono, mbokmenawa ora bisa ngukir cutlet kaya Svetka.
      1. +3
        7 2021 Juni
        Kutipan saka tihonmarine
        Aku kepengin weruh kenapa dheweke ora ketemu karo mantan calon Ksenia Sobchak kaya ngono, mbokmenawa ora bisa ngukir cutlet kaya Svetka.

        Ora, sampeyan ora bisa. Wis ana siji "presiden Rusia". akeh. Sanajan ... Nalika Navalny ana ing pakunjaran, Ksyushad bisa numpak praha tinimbang dheweke: ana host sing pinter lan ramah. Ibukutha Eropa, sialan! eseman
        1. +4
          7 2021 Juni
          Kutipan: Vladimir Mashkov
          Ibukutha Eropa, sialan!

          Lan nganti 1919, pinggiran Kakaisaran Austro-Hungaria.
          1. +2
            7 2021 Juni
            12000 pejuang dilebokake supaya arsitektur Praha ora dirusak ... Utawa mungkin perlu "kanggo pondasi" lan banjur ... Supaya prajurit bisa dilestarekake lan generasi saiki ana sing bisa dibandhingake .. . negatif
            1. +1
              7 2021 Juni
              Kutipan saka isv000
              Utawa bisa uga perlu "kanggo dhasar" banjur ... Supaya prajurit bisa dilestarekake lan generasi saiki ana sing bisa dibandhingake ...

              Aku nulis babagan iki kabeh wektu.
    6. +5
      7 2021 Juni
      Dheweke ngakoni dheweke minangka presiden Belarus, lan banjur? Dheweke ora pengin nggawe perjanjian antar negara bagian sing migunani kanggo awake dhewe? Utawa apa dheweke isih ngerti yen ora bakal biaya apa-apa? Nanging yen dheweke dadi presiden, mula kenapa ora nyimpulake ...
      1. -6
        7 2021 Juni
        Kutipan: 1976AG
        Dadi ?

        hmm aku seneng pola pikirmu...
        ayo dideleng lawan. identitas karo legitimasi kaya-kaya. Eropa ora ngakoni pemilihan dheweke ... uga, Gusti mberkahi dheweke ... Venezuela Rusia Wong Tionghoa saiki dadi kanca sesuk saka kahanan kasebut.
        Aja mikir yen kekurangan legitimasi Cockroach bakal mengaruhi legitimasi perjanjian sing ditandatangani karo dheweke ... cepet utawa mengko dheweke bakal dilebokake ing saham, uga, paling apik, bakal ana ing Rostov ... carane bakal dadi karo Vitka, kaya kang mlebu dhuwit saka wong lan takon. lan Lenin isih nindakake.
    7. +1
      7 2021 Juni
      pinten biaya tiruan presiden iki kanggo Republik Ceko?
    8. +2
      7 2021 Juni
      Pracayaa, 10 menit wektu pribadi sampeyan bakal nggawe dina tahanan politik Belarusia luwih apik.

      Lan apa sebabe jamane wong tawanan luwih elek sadurunge iku? opo
    9. Maz
      +2
      7 2021 Juni
      Dheweke nyuwil absurditas ukroinized kaping pindho Batko ing tapel wates karo Rusia
  2. +3
    7 2021 Juni
    Urya, lan ing ngendi bonnet, jam paling apik saka cutlets. Menehi dhuwit senator, utawa sampeyan bakal nari karo dheweke tanpa dhuwit! Sore wis rampung, nanging ora nganti rampung, ing Estonia, prajurit Inggris ing sepur mabuk.
    1. +1
      7 2021 Juni
      Ing kana, ing Estonia, tentara Inggris mabuk ing sepur.

      Ayo padha digunakake kanggo. Rahim! Susu, pitik, endhog!
      1. 0
        7 2021 Juni
        Duc maneh, kita kudu nyalahke kanggo descreditation sing, guess saka ngendi sikil tuwuh. hi
        1. +3
          7 2021 Juni
          Ora perlu njagong karo Bashirov lan Petrov - sampeyan ora bisa ngombe banget ... keprungu
    2. +6
      7 2021 Juni
      Kutipan saka: tralflot1832
      Urya, lan ing ngendi tutup, cutlet titik dhuwur.

      Restoran "Ex-calon" muncul ing Prague, ing ngendi sajian utama ing menu yaiku "Chicken cutlets saka Sveta".
      1. 0
        7 2021 Juni
        Pembayaran digawe mung ing dhuwit kertas kanthi potret Tikhanovskaya. Ora suwe dheweke bakal miwiti nggambar. Dheweke dadi presiden, sanajan tanpa negara lan pemilihan sing ora dingerteni.
        1. +2
          7 2021 Juni
          Kutipan saka: tralflot1832
          Dheweke dadi presiden, sanajan tanpa negara lan pemilihan sing ora diakoni.

          Lan tanpa dhuwit kertas. Nganti saiki, dheweke urip kanthi utangan Lithuania.
  3. +6
    7 2021 Juni
    Ing pak asu tansah ana enem sing babakan lan katon maneh ing pimpinan lan ngenteni printah. Wedhus siap nglakokaké dhawuh apa waé saka wong tuwa. Minangka peternak asu amatir, aku bisa konfirmasi iki 100%.

    Aneh yen Republik Ceko dipilih kanggo iki, lan dudu Polandia, umpamane.
    1. +5
      7 2021 Juni
      Wong Polandia ternyata luwih pinter tinimbang wong Ceko! Paradoks.
      1. -1
        7 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Wong Polandia ternyata luwih pinter tinimbang wong Ceko! Paradoks.

        Dadi nganti pirang-pirang abad, Polandia dadi negara, lan Republik Ceko mung sawetara dekade, lan malah luwih kaya limitroph.
    2. +4
      7 2021 Juni
      Mangan ASU lan mangan WOLVES supaya kabeh apik! ngguyu
    3. +2
      7 2021 Juni
      Aneh yen Republik Ceko dipilih kanggo iki, lan dudu Polandia, umpamane.

      Amarga wong Polandia bisa metu saka rel kanthi semangat - katon kaya scow fishing "Fortune" rammed! .. wong bodho
  4. +3
    7 2021 Juni
    Pemilu ora diakoni, nanging dheweke nganggep presiden ... slip Freudian. ))
  5. +4
    7 2021 Juni
    Ya, wong Ceko pengin ngombe lan mangan kanthi biaya umum. Lan apa bedane, babagan apa, yen mung kanggo nulis makutha. Wong tuwa ora teka, supaya sampeyan bisa ngombe kanggo kesehatan malah unta, malah mouse putih ... A banquet iku pesta ing Republik Ceko. ombenan
  6. +2
    7 2021 Juni
    Soko pugs tindak menyang klamben?
    Ora ana sing bakal diganjar.
  7. 0
    7 2021 Juni
    Lan wong Ceko wis ora ana maneh sing kudu dibanggakake, kajaba mung nampani guidihu
  8. +3
    7 2021 Juni
    Senat Ceko: Kita nganggep Sviatlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing cocog kanggo dheweke
    . Dheweke pancen edan, pengalaman paus minke ora mulang apa-apa ... apa dheweke wis lali karo Guaido? Utawa iku LAIN?
    1. +4
      7 2021 Juni
      Ana kiriman ing ngisor iki yen ing Polandia dheweke bisa diusir saka negara kasebut amarga nekani rapat umum oposisi Polandia ... lol
      1. +1
        7 2021 Juni
        Pion dudu pion sing dilewati... soale regane murah.
        1. +2
          7 2021 Juni
          Muga-muga iki dadi sirahe, nanging kayane aku ora bakal main nganti suwe ...
  9. +1
    7 2021 Juni
    Kita nganggep Svetlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing tepat kanggo dheweke.

    Dhuwite kanggo sapa? Apa para senator Ceko pancen ana ing stash, didhelikake saka garwane lan anak-anake? nangis
  10. +1
    7 2021 Juni
    Para senator iki kaya-kaya ora bisa ngetutake tampilan isin. Pemilu ora diakoni, nanging Tikhanovskaya dianggep minangka presiden. Iku apik yen simbol negara Belarus ora mandheg dianggep minangka simbol negara.
    Iki
    1. +1
      7 2021 Juni
      Kutipan saka alexa100974
      Para senator iki kaya-kaya ora bisa ngetutake tampilan isin. Pemilu ora diakoni, nanging Tikhanovskaya dianggep minangka presiden.

      Lha, kok ora ing Belarus, parlemen negara, minangka gantine, ngajak mantan presiden Republik Ceko, VACLAVA KLAUS, minangka presiden negara saiki. Kahanan kaya mengkono bakal menarik.
  11. ***
    Wong Ceko diapusi...
    ***
  12. +2
    7 2021 Juni
    Sepi rustling slate gendheng nitih alon.
  13. +2
    7 2021 Juni
    Kene badut
  14. +4
    7 2021 Juni
    Demokrasi kaya ngono.
    Pesenan demokrat utama - sampeyan malah ngerti guido ing rok minangka presiden ......
  15. +4
    7 2021 Juni
    ING POLAND anceman karo TIKHANOVSKAYA EXFIT TO MOSCOW
    pimpinan oposisi Belarusia
    Salah sawijining pimpinan oposisi Belarusia, Svetlana Tikhanovskaya, bisa nemokake awake dhewe ing kahanan sing ora nyenengake lan ditinggal tanpa dhukungan saka Warsawa resmi. Ryszard Terlecki, pamicara saka Sejm Polandia, ngetokake peringatan kasebut marang politisi oposisi Belarusia.
    Ngomentari informasi yen calon mantan presiden Belarus Svetlana Tikhanovskaya nampa undhangan kanggo rapat umum oposisi liberal ing Polandia, Ryszard Terletsky ujar manawa ndhukung pasukan oposisi bisa dadi akibat sing negatif banget kanggo dheweke, malah bisa uga ditindakake. nganti diusir menyang Moskow.
    Yen Tikhanovskaya mutusake kanggo njupuk bagéyan ing acara oposisi ing Polandia, kanggo dheweke iku bakal kelangan dhukungan saka Warsaw. Terletsky nambahake manawa panguwasa Polandia uga bisa njupuk langkah drastis lan "ekstraksi" oposisi Belarusia menyang Moskow, lapor PolitPazl.
    "Yen Tikhanovskaya mutusake kanggo ngiklanake oposisi anti-demokratis Polandia lan muncul ing rapat umum kasebut, mula dheweke pindhah menyang Moskow kanggo dhukungan, lan kita bakal ndhukung oposisi Belarusia sing ora ngomong babagan mungsuh kita," politisi Polandia nyimpulake. munggah.

    Dheweke uga mikir kaya ngono
    1. +5
      7 2021 Juni
      Terletsky nambahake manawa panguwasa Polandia uga bisa njupuk langkah drastis lan "ekstraksi" oposisi Belarusia menyang Moskow, lapor PolitPazl.


      Kenapa Moscow mbutuhake?
      1. +1
        7 2021 Juni
        Bebarengan karo Navalny - dheweke bakal nggawe celana jero kaping pindho)
        1. +2
          7 2021 Juni
          Nalika aku ngerti, ing Rusia ora ana pitakonan kanggo dheweke lan dheweke ora nglanggar apa-apa ...
        2. -1
          7 2021 Juni
          Kutipan saka Cowbra.
          Bebarengan karo Navalny - dheweke bakal nggawe celana jero kaping pindho)

          Babagan! Dadi dheweke ora mung ngerti carane cook cutlets ... A dijupuk terkenal! Lan menehi mobil ing jejere Navalny: supaya padha ngrembug perbaikan hubungan negara! Nanging ora ngrugekake kathok jahit!lol
  16. +1
    7 2021 Juni
    Kita nganggep Yanukovych minangka Presiden Ukraina lan ngatur resepsi sing tepat kanggo dheweke.
  17. +3
    7 2021 Juni
    Iku misale jek sing kabeh caudle iki ing kanak-kanak ora muter cukup karo boneka lan prajurit ...
    1. +1
      7 2021 Juni
      Ora kosok balene, dheweke isih main.
  18. +3
    7 2021 Juni
    Takon Madame Presiden ngajak sampeyan menyang Minsk kanggo akhir minggu sing bakal teka!
  19. +4
    7 2021 Juni
    Kita nganggep Svetlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing tepat kanggo dheweke.


    Lucune, ora ana politisi sing ora sopan ...
  20. 0
    7 2021 Juni
    Miturut Tikhanovskaya, dheweke njaluk "kabeh wong Ceko ngirim surat menyang tahanan politik Belarusia"

    Teks katresnan?
  21. +1
    7 2021 Juni
    iku tetep mung kanggo Quote Lavrov ngguyu ngguyu
  22. +3
    7 2021 Juni
    Dadi misale jek yen peternak asu uga mangan ing kene. Dheweke minangka sing paling mumpuni kanggo menehi saran babagan tumindak babagan negara-negara Uni Eropa anyar ing parlemen lan senator. . Apa sing paling penting kanggo asu ing wedhus iku kanggo geter Pemimpin lan mung numpes wong, lan liyane kanggo asu bakal duwe buntut minangka dening printah!!! ngguyu
    1. +3
      7 2021 Juni
      GUYON WATON ASU TAPI PATEN!!!!
      Apa sampeyan ngeweruhi yen dheweke terus-terusan ngganti negara-negara SLAVIC, sing dilebokake asu ing kekuwatane, apa sing bakal disengiti wong Rusia lan ngrusak ???
      Wis rampung lan ing WWII lan WWII lan SAIKI !!! PRUSI, LUZHIKI SERBIANS, BULGARIANS, POLAKS, UKRAINIAN CZECHES, ETC ....
      Apa sing paling penting kanggo ngomong langsung marang wong-wong mau ing pasuryan sing penipuan iki ora ngombe banyu, karusakan bakal miwiti salah siji saka Vatikan, Anglo-Saxon, Frank lan Italia lan banjur kita bakal njupuk asu ing slav. !!!
      BERARTI WAKTU PENIPURAN LAN SUPPORT AYO MULAI OD KOWE !!! 
  23. +2
    7 2021 Juni
    Bodho lan bodho saka Ceko iku kaget!
    1. 0
      7 2021 Juni
      Kutipan: Georgy Koval
      Bodho lan bodho saka Ceko iku kaget!

      dudu bendarane dhewe.. adhuh hi
  24. 0
    7 2021 Juni
    Kita nganggep Svetlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing tepat kanggo dheweke.

    Inggih, u operator kabeh-Rusia pandherekipun pantes.
  25. +1
    7 2021 Juni
    Sapa sing peduli karo badut sing ora lucu iki ing Senat?)
  26. -1
    7 2021 Juni
    Sampeyan bisa nganggep pipis kuldi minangka bir lan ngombe nganti sampeyan kesel. Kanggo wong bodho, iki minangka norma. Lan apa? Kita ora mikir, kita wong normal.
  27. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        8 2021 Juni
        Intelijen Pembunuh !? Mangkene: "Aku bakal ngalahake dheweke kanthi kapinteranku ... aku bakal mlayu ... aku bakal ngalahake dheweke kanthi otakku, cendhak." - saka kartun "Carane jamur perang karo kacang polong."
        1. 0
          8 2021 Juni
          Iku tegese kanggo ngrungokake Shvetu lan matèni dhewe ing tembok saka ngarep-arep.
          - Frank! Delengen apa sampah sing teka ing sabun. 10-test.
          - Iki ora 10-test, Sveta. Iki minangka tes IQ.
          - Apa aku kudu ngliwati?
          - Ora eling.
  28. +3
    7 2021 Juni
    Dadi wong Ceko nganggep Hitler minangka pembela Kulon saka gerombolan Asia. Nanging Hitler pisanan nyerang Eropah, lan mung nguntal Ceko, lan muntahake balung. Chekhov Hitler ora sok dong mirsani, iku ora negara nanging pamaréntahan umum, galoshes kanggo Jerman lumaku liwat lendhut. Hitler lan liya-liyane menehi negara kasebut marang Hitler tanpa takon marang pimpinan sing pengin dadi galoshes utawa bot.
  29. Komentar wis dibusak.
  30. +4
    7 2021 Juni
    Piye wae flat lan ora gedhe-ukuran, karo siji "gagal" wong. Dheweke bakal ngeruk kabeh ndonya kabeh mantan, runaways, kapitunan, gedhe-gedhe gagal, lan bakal mbuwang riyaya kanggo donya kabèh kanggo sawetara sasi.
  31. +2
    7 2021 Juni
    Mung siji bab sing bisa dikandhakake babagan wong Ceko iki - kanggo ngutip tembung S. Lavrov "...." (censorship situs)
  32. 0
    7 2021 Juni
    Wong Ceko kayane duwe papan kanggo tiba.
    Dheweke ora bakal weruh kediktatoran fasis ing omah.
  33. 0
    7 2021 Juni
    Aku propose kanggo nimbang presiden Amerika Serikat gentleman, uga, contone, "Pupkin." Lan presiden Republik Ceko, uga, contone, "Sidorov." Mulane, wiwit saiki, kabeh warga Ceko. Republik kudu mundur. sedulur
  34. +1
    7 2021 Juni
    dheweke bisa nganggep dheweke minangka permaisuri Mars
  35. 0
    7 2021 Juni
    Kita nganggep Svetlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing tepat kanggo dheweke.

    Liyane ngidoni Rusia lan sedulur Belarusia .. Kepiye carane sampeyan seneng?
    Dheweke ora mung nggawe statement iki .. Dheweke ngerti yen sing duwe kekuwatan karo dheweke njaga real estate lan nyedhiyakake anak-anake dhuwit ing kana .. Iki diarani campur tangan ing urusan internal lan tekanan ing Rusia, ing wayah wengi rapat antarane Biden lan Putin .. Kene bajingan !!!!
    Aku rumangsa provokasi malah luwih elek, kaya "nggunakake senjata kimia ing Suriah .." Utawa Rodchenko lan Abramovich bakal diracun (Joke)))) keprungu
    Kita siyap kanggo apa wae, sanajan "Putin diumumake homo ing Kulon .." wassat
    Kita urip, kita nyakot roti lan digulung ing kumis.. hi
  36. +1
    7 2021 Juni
    Ing babagan iki, pitakonan muncul babagan carane para senator Ceko bakal tumindak yen, contone, ing Minsk, dheweke nampa politisi Ceko sing kalah ing pemilihan, nelpon dheweke dadi kepala negara Ceko ...

    Sampeyan ora ngerti! Iki beda!
  37. +1
    7 2021 Juni
    Padha cepet-cepet karo Tikhonovskaya iki kaya boneka kembung kanggo awake dhewe, yen ora seksual, banjur kesenengan politik.
    Nanging nyatane, Presiden Belarus, Lukashenko, mrentah negara, mutusake kabeh, kabeh pasukan keamanan dadi bawahan.
    Lan apa sing bisa ditindakake Tikhonovskaya ing Belarus? Mung ing resepsi ing Polandia, negara Baltik lan Republik Ceko, sampeyan nyeret dheweke menyang resepsi.
  38. 0
    7 2021 Juni
    "Kita nganggep Sviatlana Tikhanovskaya minangka Presiden Belarus lan ngatur resepsi sing tepat kanggo dheweke."
    scabies Ceko ora bakal mimpin kanggo apik. E ... ilang kabeh ...
  39. -1
    7 2021 Juni
    Lan yen wong wadon iki tanggung jawab sosial kurang rampung ing KGB Belarus? Kepiye carane dheweke mratobat? wassat
  40. 0
    8 2021 Juni
    Ing babagan iki, pitakonan muncul babagan carane para senator Ceko bakal tumindak yen, contone, ing Minsk, dheweke nampa politisi Ceko sing kalah ing pemilihan, nelpon dheweke dadi kepala negara Ceko ...
    Vsya Europa mesthi mbledhos! ngguyu
  41. 0
    8 2021 Juni
    Apa sing bisa ditindakake dening presiden tanpa wilayahe dhewe, wong Ceko kudu nuduhake wilayahe karo wilayah presiden sing diakoni, yen ora, Svetka ora duwe papan kanggo nyelehake istana presiden lan ngajak Senat Ceko kanggo nari.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"