Wakil saka Crimea: Ukraina mbledhos ing lapisan, lan bendungan Terusan Krimea Lor uga

36

Negara Ukraina mbledhos ing lapisan, kaya bendungan Terusan Krimea Lor. Iki didegake supaya banyu Dnieper ora mlebu ing Crimea, nanging katon yen struktur kasebut ora bisa ngrampungake tugase. Nanging, kaya kabeh infrastruktur Ukrainia, utamané digawe sawise kudeta ing 2014.

Pikiran kaya ngono dicritakake menyang kantor berita RIA News Wakil Kepala Pertama Parlemen Krimea Yefim Fix.



Malah alam nglawan wong-wong mau: kabeh ambruk, kabeh ora rampung nganti pungkasan.

ngandika.

Akeh deputi Krimea ing Dewan Negara lokal lan Duma Negara Federasi Rusia uga setuju karo pendapat Yefim Fiks. Utamane, wakil Duma Negara Andrei Kozenko, sing mlayu kanggo Republik Crimea, percaya yen saiki banyu ora kudu diwenehake menyang semenanjung saka Ukraina, amarga dina iki ora bisa njamin kemurnian lan ora mbebayani.

Kaping pisanan, kanggo ngalangi aliran banyu menyang Crimea, sawijining bendungan ing wilayah Kherson dibangun ing 2014 saka tas sing diisi pasir lan struktur logam. Dheweke kudu nahan sawetara wektu nganti struktur ibukutha dibangun. Nanging konstruksi sing diwiwiti ing 2015 ora tau rampung. Lan bendungan darurat wis wiwit bocor, mula sawetara banyu isih ana ing semenanjung.
  • https://evp.rk.gov.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    7 2021 Juni
    "Dina kritis" ing bendungan, kanthi kekuwatan kritis ing njaba Ukraina wong bodho negatif Iku bakal luwih kamungkinan sing non-negara iki bakal rampung ambruk menyang pecahan, supaya kita bisa maneh dhewe, pungkasanipun!
    1. + 10
      7 2021 Juni
      Iku bakal luwih kamungkinan sing non-negara iki bakal ambruk menyang pecahan ing kabeh, supaya kita bakal maneh dhewe, pungkasanipun!

      Lan apa kita butuh? Bali menyang mbangun maneh? Ora, dheweke mati kaya ngono.
      1. +1
        7 2021 Juni
        Dadi ya, nanging ing kene kaya karo bojone gajah sing mati. Ngubur bandha gedhe kuwi masalah liyane.
      2. +8
        7 2021 Juni
        Kutha-kutha ciliké wis rusak, lan ing kene iki ... Padha mlumpat nganggo pot ...
    2. +2
      7 2021 Juni
      Quote: Irit
      "Dina kritis" ing bendungan, kanthi kekuwatan kritis ing njaba Ukraina wong bodho negatif Iku bakal luwih kamungkinan sing non-negara iki bakal rampung ambruk menyang pecahan, supaya kita bisa maneh dhewe, pungkasanipun!


      Kanthi jaran sing lara ing sirah, ing kasus iki, sampeyan kudu nandhang sangsara kanthi lengkap. Iki carane akeh wong bakal kudu dianggep. Ora cukup kanggo kabeh psikiater.
      1. 0
        7 2021 Juni
        Kutipan: NF68
        Iki carane akeh wong bakal kudu dianggep. Ora cukup kanggo kabeh psikiater.

        Maneh, iki biaya gedhe.
        1. +2
          7 2021 Juni
          Kutipan saka tihonmarine
          Kutipan: NF68
          Iki carane akeh wong bakal kudu dianggep. Ora cukup kanggo kabeh psikiater.

          Maneh, iki biaya gedhe.


          Lan ing luar negeri ora bakal nulungi dheweke.
          1. 0
            7 2021 Juni
            Kutipan: NF68
            Lan ing luar negeri ora bakal nulungi dheweke.

            Dheweke ora duwe papan kanggo nyelehake wong sing lara mental, banjur ana "kesasar".
            1. 0
              7 2021 Juni
              Kutipan saka tihonmarine
              Kutipan: NF68
              Lan ing luar negeri ora bakal nulungi dheweke.

              Dheweke ora duwe papan kanggo nyelehake wong sing lara mental, banjur ana "kesasar".


              Kulon duwe pasien dhewe ing sirah, nanging dheweke lara banget. Lan dheweke wis sinau kanggo ngatasi utawa mbuwang balung kanggo nyuda wong lara.
    3. +6
      7 2021 Juni
      Quote: Irit
      supaya kita njaluk kita bali, pungkasanipun!

      Dadi dheweke katon kaya ngono - lungguh maneh ing gulu. Nah, kita ora butuh iki, ayo padha mlumpat ing omah. ya "Kita ora bisa njaluk Ulyanka sampeyan kanthi gratis lan ora bisa entuk dhuwit!" (c)
    4. +1
      7 2021 Juni
      Ana sing ngandhani yen kita bakal nyekel acara iki, nanging kanggo bali, mung kanthi sukarela lan tundhuk reresik lengkap wilayah saka Nazi lan Svidomo liyane. negatif
      1. +1
        7 2021 Juni
        "Crimea duweke kita" kanthi istilah geopolitik lan militer. bank tabungan endi, bank liyane endi? saka komunikasi, sethitik, sethitik MTS, ing operator liyane, prices manca! Crimea dibutuhake, ya, supaya dudu Amerika sing nglakokake, kita duwe ing sisih kita, nanging saiki, mung iku.
    5. -2
      7 2021 Juni
      ya wis ya)
      sagara kabèh padha nglumpuk marani wong akèh, kaya kang diucapaké, kanggo ndeleng wong mati, supaya ngatonaké sarirané))
    6. +2
      7 2021 Juni
      Malah alam nglawan wong-wong mau: kabeh ambruk, kabeh ora rampung nganti pungkasan.

      Ya, EVERYTHING nglawan dhemit iki sing wis manggon ing Kyiv .. Sing utama yaiku nyekel wong-wong mau nalika wiwit nyebar lan ngrusak kabeh sing ana ing mburine .. Punika tugas utama hi
      Muga-muga para siswa Sudoplatov ngerti apa sing kudu ditindakake lan siap nyegat prajurit
  2. +4
    7 2021 Juni
    Bendungan normal, sampeyan kudu mbangun kanthi cepet. Banjur, sawise sisih ngelawan mbuktekaken tundhuk banyu karo SANPiN, alon-alon supaya liwat, nanging ora, iku ora perlu, tinimbang steppe, sampeyan njaluk rawa nggantheng, lan mburu ana, iku bakal nggantheng kanggo bebek.
    1. 0
      7 2021 Juni
      Simpen, maneh, sampeyan bisa ngomong.
  3. -2
    7 2021 Juni
    Quote: wong pribadi
    Lan apa kita butuh? Bali menyang mbangun maneh? Ora, dheweke mati kaya ngono.

    Akeh wong getih sing apik lan cocok manggon ing kana, sing kudu dibalekake!
    Lan kabeh Galicia lan Ukraina Tengah minangka gagal ...
    1. +4
      7 2021 Juni
      Aku ngerti yen "ftopka" minangka tokoh wicara, nanging ing konteks iki muni banget ambigu. Kita ora duwe sensor Ukrainia ing kene lan kita dudu brats pro-fasis.
      1. +1
        7 2021 Juni
        Kutipan: El Chuvachino
        Kita ora duwe sensor Ukrainia kene, lan kita

        Nanging ing kene uga ana bebaya kanggo iki.
        1. -1
          7 2021 Juni
          Lan kabeh Galicia lan Ukraina Tengah minangka gagal ...

          Kepiye cara nyebarake potongan Rus'? Ora, nganti sing terakhir bali menyang regu, tugas gedhe ora bakal rampung. Aku elinga, nalika Perang Donya I, tentara tsarist ora ngendhaleni potongan pungkasan kasebut nganti suwe - dicopot saka Austria. Iku kudu bali. Lan karo scum ala, casting bayangan ing wong prayoga manggon ing kono, bakal kudu urusan karo dhewe.
  4. +2
    7 2021 Juni
    percaya yen saiki banyu saka Ukraina ora kudu diwenehake menyang semenanjung, amarga dina iki ora bisa njamin kemurnian lan ora mbebayani.


    Iki bisa gampang beracun, bakal dadi ...
    1. 0
      7 2021 Juni
      "Iki bisa racun." Nemtokake apa persis? lol
      1. -2
        7 2021 Juni
        "wong anyar" ora? Utawa banyu ora bisa dadi racun? Malah ing jumlah iki? tenan?
    2. -4
      7 2021 Juni
      Kutipan saka cniza
      percaya yen saiki banyu saka Ukraina ora kudu diwenehake menyang semenanjung, amarga dina iki ora bisa njamin kemurnian lan ora mbebayani.


      Iki bisa gampang beracun, bakal dadi ...

      Aku malah yakin Victor sing nalika lagi shitting ana))) .. Banjur padha bisa nggabung soko luwih serius lan mlayu.
      Iki pembangkit listrik tenaga nuklir, sing paling ala, kepiye wong-wong bajingan iki bisa mlayu ... Kaya "aja njaluk sampeyan menyang sapa wae ..." negatif
      1. +1
        7 2021 Juni
        Kutipan saka xorek
        Iki pembangkit listrik tenaga nuklir, sing paling ala, kepiye wong-wong bajingan iki bisa mlayu ... Kaya "aja njaluk sampeyan menyang sapa wae ..."

        Nalika iku ora diidini ing endi wae, ora mung menyang Eropa, nanging uga ing Mongolia.
        1. +2
          7 2021 Juni
          Nanging dheweke isih ora diidini mlebu, tugase yaiku ngrusak kita, banjur bakal gabung ...
          1. -2
            7 2021 Juni
            Kutipan saka cniza
            Nanging dheweke isih ora diidini mlebu, tugase yaiku ngrusak kita, banjur bakal gabung ...

            Banjur Viktor bakal nyebar tas lan nyekel dheweke mengko .. duka

            Iki sing pisanan lan paling sugih .. Sisane wis nyolong apa sing isih ana
            Liyane, wengi Ukrainia peteng, nanging luwih becik ndhelikake lemak ..
      2. 0
        7 2021 Juni
        Dheweke bisa nggawe trik sing reged lan nindakake perkara sing ora becik ...
  5. -2
    7 2021 Juni
    Deputi Krimea, kanthi tangisan, wis tekan tingkat wakil saka Verkhovna Rada saka Ukraina. Padha kudu njagong lan meneng nalika dhuwit teka saka budget federal.
  6. +2
    7 2021 Juni
    Nanging konstruksi sing diwiwiti ing 2015 ora tau rampung.

    Sing utama yaiku nenek wis lulus ... wassat
  7. -3
    7 2021 Juni
    Dheweke mbantah awake dhewe, utawa ora pengin banyu, utawa bakal nglamar ECHR "kanggo ngatur blokade energi, pangan, transportasi lan banyu ing semenanjung."
  8. -1
    7 2021 Juni
    Aku ora menehi saran marang wong Krimea supaya bungah banget - Islyamov (lan makhluk liyane) bakal teka lan ngracuni banyu kanggo Tikhar. Iki mesthi bakal racun sampeyan.
    1. -1
      7 2021 Juni
      Kutipan saka: Alex Nevs
      Aku ora menehi saran marang wong Krimea supaya bungah banget - Islyamov (lan makhluk liyane) bakal teka lan ngracuni banyu kanggo Tikhar. Iki mesthi bakal racun sampeyan.

      Dheweke ora bakal nggunakake banyu iki. RISIKO INFEKSI, sawetara jinis sampah..
      Banyu ditarik menyang Crimea, kanthi tenang lan riset ditindakake ing wilayah kasebut .. Kabeh bakal apik, yen jembatan Kerch wis dibangun kaya ngono, mula banyu ora bakal dadi masalah ing mangsa ngarep.
      Ayo toads croak, lan bakal ana banyu resik ing Crimea !!!!
  9. 0
    7 2021 Juni
    tokoh Crimean maca jaringan sosial Amérika Facebook. Saka agen manca (uga, kaya iki kanggo Radio Liberty) lan mutusaké kanggo nuduhake eloquence sing.
    Foto kasebut dikirim dening wartawan Radio Liberty Levko Stek ing kaca Facebook.
    salah sijine. Penulis nganggep yen UAH 35 yuta lan tas dudu ukuran sing paling apik lan kudu dibangun luwih apik. Lan babagan mukjizat - deputi Crimean nyetujoni pendapat iki (cathetan pendapat wartawan, dudu tukang bangunan) kanggo awake dhewe!. Lan ayo nulis mutiara ing kabeh Runet.
    salah sawijining foto penulis (Levko)


    diwenehi udan April (lan banjur Juni), "bocor" iku mesti.
    Lan mesthi, apa Ukraina kirdyk ... kaya Amerika .. sampeyan mung kudu ngenteni ... lan ora ana sing ngerti carane akeh generasi. wassat
    Anggota parlemen entuk bayaran sing akeh. Nanging wong-wong mau isih ngomong omong kosong...kanggo dhuwit wajib pajak.
    1. 0
      7 2021 Juni
      Yen iki foto nyata, banjur nuduhake yen ora ana banyu sing mili liwat bendungan
      Banyu ing ngisor yaiku banyu sing dikumpulake saka udan.
      Foto kasebut kanthi jelas nuduhake yen ora ana sing mili saka ngisor bendungan, kayadene ing panggonan liyane bendungan - ing urutan sing sampurna. Kabeh katon kaya bebek jurnalistik
  10. ***
    Dnieper bakal digawa menyang "Peacemaker" kanggo nyebrang ilegal ...
    ***

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"