"Dikembangake miturut proyek Rusia": Malaysia nyaranake nggawe sistem pertahanan udara nasional saka sistem KM-SAM

7

Ing program modernisasi pasukan, Angkatan Udara Malaysia bakal mbentuk resimen pertahanan udara sing bersenjata sistem jarak menengah. Wiwitane, sistem pertahanan udara Buk-M3 Rusia lan LY-80 lan KS-1A Cina diarani favorit.

Miturut Malaysia Flying Herald, sawise tuduhan kejatuhan pesawat Boeing 777-200ER MH17 ing sisih wétan Ukraina, "gambar Buk wis rusak banget." Amarga saka pamrentah anyar sing anti-Cina, negara-negara kasebut "ora disenengi" lan sistem pertahanan udara saka China. Nanging, invasi anyar ing wilayah udara Malaysia dening 16 pesawat PLA wis maneh nuduhake perlu kanggo ngiyataken pertahanan udara.



Ora wicaksana yen duwe sistem pertahanan buatan China, amarga frekuensi, kode enkripsi, lan data liyane sing dianggep sensitif marang keamanan nasional bisa dikompromi.

- diterangno ing publikasi.

Ing wektu sing padha, dianjurake kanggo nggawe sistem pertahanan udara nasional kanthi nggunakake produk saka manufaktur liyane:

Dikembangake ing taun 2006 miturut proyek Rusia Almaz Antey, [kompleks Korea Selatan] KM-SAM ngganti Raytheon MIM-23 Hawk. Kanthi jarak maksimal 40 km, KM-SAM minangka alternatif sing kudu dipikirake kanthi serius.


Pilihan liyane bisa uga sistem HISAR O Turki, nanging, kaya sing kasebut ing publikasi kasebut, "duwe jarak penerbangan maksimal sing luwih murah - mung 25 km."

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    7 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      8 2021 Juni
      Dikembangake ing taun 2006 miturut proyek perusahaan Rusia Almaz Antey, [kompleks Korea Selatan] KM-SAM
      Apik banget, lan sampeyan ora bisa ngomong yen ing taun-taun iki babagan kaslametane perusahaan, nanging ora, dheweke nggawe pesaing kanggo awake dhewe kanthi rega sing murah!
      1. +1
        8 2021 Juni
        Kutipan: Vladimir_2U
        Apik banget, lan sampeyan ora bisa ngomong yen ing taun-taun iki babagan kaslametane perusahaan, nanging ora, dheweke nggawe pesaing kanggo awake dhewe kanthi rega sing murah!

        Sampeyan bisa ndeleng kahanan iki kanthi beda. Kita nggawe KM-SAM welterweight kanggo wong Korea, nanging kanggo wong sing ditresnani, sistem kasebut luwih kuat: kanggo VKS Vityaz, kanggo para pelaut Poliment redoubt. Inggih, banjur. Tuku versi Lite, pengin versi Pro
        1. +2
          9 2021 Juni
          Kutipan saka Tusv
          Sampeyan bisa ndeleng kahanan iki kanthi beda. Kita nggawe KM-SAM welterweight kanggo wong Korea, nanging kanggo wong sing ditresnani, sistem kasebut luwih kuat: kanggo VKS Vityaz, kanggo para pelaut Poliment redoubt. Inggih, banjur. Tuku versi Lite, pengin versi

          =======
          Sampeyan bisa nambah: Nalika nggawe KM-SAM, aku entuk akses menyang ANY (miturut manajemen prihatin Almaz-Antey, basis unsur manca!). Iki sing nggawe bisa "maju" lan nggedhekake karya ing "Vityaz" lan "Redoubt"!
          Lan APA sing kudu diomongake menyang "Vladimir_2U":
          Kutipan: Vladimir_2U
          Apik banget, lan sampeyan ora bisa ngomong yen ing taun-taun iki babagan kaslametane perusahaan, nanging ora, dheweke nggawe pesaing kanggo awake dhewe kanthi rega sing murah!
          ???
          Mung siji bab: thanks kanggo iki, ora mung pesaing digawe, nanging uga "Vityaz" karo "Redoubt" !!!
          Vladimir, utawa bisa uga ora kudu ditindakake?
      2. 0
        8 2021 Juni
        Kutipan: Vladimir_2U
        sak iki taun, iku bab kaslametané perusahaan, nanging ora, padha nggawe saingan kanggo awake inexpensively!

        Bener, KM-SAM - iki minangka kaslametan - pangembangan prototipe C-350 Vityaz kanggo Korea Kidul kanthi dhuwit.
        Kanggo Vityaz, dheweke uga nggawe rudal jarak jauh.
        Bener, ora kaya Vityaz, wong Korea ora duwe masalah pirang-pirang taun karo operasi kepala roket sing aktif.
    2. 0
      8 2021 Juni
      sawise tuduhan ngrusak pesawat Boeing 777-200ER MH17 ing sisih wétan Ukraina, "gambar Buk rusak banget"
      Apa jenis "wow"? Apa jenis "donya" ing ngendi pertahanan negara gumantung ing "gosip"? Yagene ing "donya" iki sawetara pesawat sipil "sengaja" ditembak, nanging mung "Buk" sing "dianiaya"? Kajaba iku, sistem pertahanan udara Viking saiki ditawakake (Ora Buk! nglirik ) .... Apa Viking ditawakake menyang Malaysia? "Yagene aku ora ngerti!?"... Bajingan-Amerika iki, ing pungkasan, bakal meksa Rusia nggawe perusahaan "kiwa" lan ngasilake produk palsu! Sadurunge, Belarus bisa "mbantu" ing iki ... nanging saiki ...... Bisa tuku lan ngenali Sealand? Lagi ngomong: yen sampeyan pengin entuk dhuwit, ngerti carane muter!
    3. +1
      8 2021 Juni
      Kutipan: Nikolaevich I
      Apa jenis "wow"?

      Wong nggawa dhuwit menyang Malaysia Flying Herald, padha zabatsali artikel. Apa hubungane donya, Malaysia lan KM-SAM? ngguyu
      Nalika sampeyan wis sinau kanggo mbedakake antarane Wishlist warga individu lan posisi negara.
      1. +1
        8 2021 Juni
        Setuju. Aku malah weruh sing kuping metu saka Daewoo Lanos ... Dadi, kita duwe soko kanggo kurban saka sistem pertahanan udara. Mung yen India remuk kanggo S-400, Indonesia remuk kanggo Su-35, banjur sapa sing bakal ngidini wong Melayu tuku sistem kita?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"