SAM "Buk-M3" dikonfirmasi kemampuan kanggo mencet target mabur kurang liwat lumahing segara

64

Kamentrian Pertahanan nggarap bayangan saka serangan udara massal ing Crimea. Sajrone latihan, kemampuan sistem rudal anti-pesawat Buk-M3 kanggo "makarya" ing permukaan segara diuji.

Sistem pertahanan udara Buk-M3 Rusia wis mbuktekake kemampuane kanggo nggayuh target sing beroperasi kanthi rahasia ing papan sing dhuwur banget ing sadhuwure segara. Sajrone latihan eksperimen sing dianakake musim semi iki ing semenanjung Krimea, sistem pertahanan udara jaringan bisa ndeteksi lan nyegat target sing niru. drone lan rudal jelajah ing papan sing dhuwur banget.



Miturut Kementerian Pertahanan, sing nyebutake "Kabar", Tes sistem anti-pesawat ditindakake khusus ing segara, amarga kahanan kaya ngono sing dianggep cocog kanggo nguji pertempuran utama lan kemampuan teknis kompleks kasebut. Sistem pertahanan udara Buk-M3 ngonfirmasi karakteristik sing ana ing kono, latihan kasebut diakoni minangka sukses.

Departemen militer ngandhakake yen skenario nyerang Crimea saka segara kanthi misil jelajah sing mabur kurang lan cara serangan liyane wis bola-bali dipraktekke dening Amerika Serikat lan NATO. Kanthi tekane kompleks Buk-M3 anyar, perlindungan semenanjung saka segara saya tambah akeh.

Sadurunge, Kamentrian Pertahanan nglaporake manawa sistem pertahanan udara Buk-M3 ngonfirmasi kemampuan kanggo nembak drone ing gunung-gunung dhuwur.

Sistem pertahanan udara Buk-M3 minangka sistem pertahanan udara militer jarak menengah saka generasi kaping papat. Dirancang kanggo pertempuran target aerodinamis maneuvering, shelling radio-kontras target lemah lan nggebug target lumahing ing kahanan kuat loro geni lan countermeasures elektronik.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    64 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      8 2021 Juni
      Hore!!! insinyur Rusia.
    2. +4
      8 2021 Juni
      KABEH! We turu! Kasur ing artikel sabanjure ora ngerti apa sing dideleng, nanging kita njupuk lan mbukak ...
      Nanging serius, iki warta apik.
      1. +1
        8 2021 Juni
        ana nuansa
        Sistem pertahanan udara bisa ndeteksi lan nyegat target sing niru drone lan rudal jelajah sing mabur ing dhuwur banget.

        Dhuwur paling ngisor nganti 200 meter.
        Iku bakal luwih bener kanggo nunjukaké ing dhuwur tartamtu - iki wigati banget, lan prabédan banget gedhe - 5 meter utawa 25 meter ....
        1. +3
          8 2021 Juni
          Sergei, sampeyan kerja kanggo sapa? keprungu
          1. +1
            8 2021 Juni
            Umume ing bojone akhir-akhir iki. Dheweke duwe gagasan apik "carane nglampahi musim panas."
            Aku ora nggoleki rahasia militer kanggo "entuk dhuwit". Mung ing wangun warta, ora ngemot apa-apa sensasional utawa khusus. Kabeh sistem pertahanan udhara modern bisa njupuk mudhun ing dhuwur banget kurang, ora ana apa-apa rumit bab iki.
            ing dhuwur banget kurang
            ngapusi wong...
            1. +2
              8 2021 Juni
              Kutipan saka Avior
              Umume ing bojone akhir-akhir iki. Dheweke duwe gagasan apik "carane nglampahi musim panas."
              Aku ora nggoleki rahasia militer kanggo "entuk dhuwit".
              Sergey, yen aku dadi sampeyan, aku bakal mikir apa bojomu nggunakake sampeyan ing peteng? keprungu Ing ngendi dheweke tumuju akhir-akhir iki? Florida? Majorca? Hawaii?
              1. 0
                8 2021 Juni
                Ora, dheweke luwih cedhak tinimbang Hawaii, muga-muga dheweke ora maca kiriman sampeyan lan ora ngerti ide anyar, yen ora, dheweke kudu ngedol ginjel :)))
                1. -2
                  8 2021 Juni
                  Sergey, kok "Muga-muga"? Sampeyan ora bebas ing tumindak sampeyan? Aku pribadi ora wedi, insya Allah enggal 30 taun makarya ing panguwasa. Dadi ayo maca.
                  1. 0
                    8 2021 Juni
                    Ing tumindak, gratis.
                    Lan ing babagan keuangan, ora miturut kabeh gagasan :)))
                    1. +3
                      8 2021 Juni
                      Kutipan saka Avior
                      iku penting banget lan bedane gedhe banget - 5 meter utawa 25 meter....

                      5 meter ing ndhuwur segara, roket apa sing mabur?
                      Yen gelombang 6 meter roket nyilem?
                      Utawa roket mabur liwat ombak, mlengkung ngubengi?

                      Roket sing paling efektif yaiku roket sing tansah ndhelik ing mburi ombak. Siji masalah - ora ana roket kasebut.

                      Sampeyan bisa nemokake fault karo kutub kanthi tentrem nyekeli kabel lan nyekeli kursi bokong.

                      Ora ana wong, ora ana ing ngendi lan ora ana wektu sing nuduhake indikator nyata sajrone tes.
                      Ora ana wong. ing ngendi lan kapan ora nyritakake karakteristik nyata.

                      Aku ora ngerti nesumu.

                      Sampeyan diwenehi kompensasi kanthi kasunyatan manawa latihan ditindakake ing ngendi BUK adhedhasar tanah nggarap target ing segara.

                      Inggih rampung lan militèr, lan engineers lan buruh sing tangan senjata padha nglumpuk. Lan dirakit supaya bisa tanpa masalah.
                      1. +1
                        8 2021 Juni
                        5 meter ing sadhuwure puncak ombak
                        Aku ora nesu karo apa-apa, aku mung weruh yen tembung sing dhuwur banget yaiku konsep sing longgar
                      2. 0
                        8 2021 Juni
                        5 meter ing ndhuwur segara, roket apa sing mabur?

                        Ya, akeh. Contone, Tomahawk lawas:
                        Salah sawijining model rudal non-nuklir pisanan (lan model pisanan sing diadopsi kanggo layanan) yaiku rudal anti-kapal jarak jauh kanthi sebutan RGM / UGM-109B TASM. Secara struktural, TASM minangka Tomahawk, ing ngendi sistem TERCOM, sing ora ana gunane nalika mabur ing segara, diganti karo radar aktif sing padha karo misil anti-kapal GOS Harpoon. Rudal kasebut dirancang kanggo numpes target permukaan ing jarak sing adoh lan dilengkapi hulu ledak semi-armor-piercing 450 kilogram.
                        Jarak maksimum TASM yaiku 450 kilometer. Ora kaya rudal anti-kapal jarak jauh Soviet kaya P-700 Granit, TASM mabur kabeh jarak iki ing dhuwur banget (kira-kira 5 meter ing sadhuwure segara) lan ora bisa dideteksi dening radar kapal ing jarak sing adoh.

                        Uranus kita uga mabur ing 5 meter.
                        Iki ora tau binomial Newton. hi
                        Sistem pertahanan udara Cina, sing aku ngerti, ora bisa njupuk target kasebut. Dheweke duwe watesan saka ngisor nganti saiki ing 150 m.
                        Lan kita - njupuk. Inggih rampung!
                        Erdogan tuku S-400 kanthi alesan. nglirik
                2. +1
                  8 2021 Juni
                  Kutipan saka Avior
                  Ora, dheweke luwih cedhak tinimbang Hawaii, muga-muga dheweke ora maca kiriman sampeyan lan ora ngerti ide anyar, yen ora, dheweke kudu ngedol ginjel :)))

                  Ginjel bojone? Yen iku guyonan.... nglirik
                  1. + 10
                    8 2021 Juni
                    Sampeyan ngerti lelucon wanita?

                    eseman
            2. 0
              8 2021 Juni
              Kutipan saka Avior
              Aku ora nggoleki rahasia militer kanggo "entuk dhuwit". Mung ing wangun warta, ora ngemot apa-apa sensasional utawa khusus. Kabeh sistem pertahanan udhara modern bisa njupuk mudhun ing dhuwur banget kurang, ora ana apa-apa rumit bab iki.

              Warta iki minangka jinis warta sing sampeyan butuhake. Nalika padha nuduhake kita Bukak saka roket, iku tegese iku dijamin kanggo mencet target, lan ing, nanging mung duwe Bukak kosong karo asil dingerteni. Iki carane kita kabeh menang.
        2. +5
          8 2021 Juni
          Kutipan saka Avior
          Iku bakal luwih bener kanggo nunjukaké ing dhuwur tartamtu

          =========
          1. -2
            8 2021 Juni
            Inti saka apa sing ditulis ing wangun iki ora cocog karo reaksi antusias kanggo pesen iki.
            Utawa penulis dhewe ora ngerti apa tegese utawa ngerti, nanging wong kesasar karo istilah kasebut.
        3. +2
          8 2021 Juni
          Iku bakal luwih bener kanggo nunjukaké ing dhuwur tartamtu - iki wigati banget, lan prabédan banget gedhe - 5 meter utawa 25 meter.

          Kanggo BUK-M2E sing luwih lawas, pangembang dhewe nuduhake:
          mabur saka sembarang arah ing dhuwur saka 0,015 km...25 km

          Lan ing kene sistem luwih anyar, kita bisa ngarep-arep yen angka ngisor bakal luwih cilik.
          1. +1
            8 2021 Juni
            Lan ing kene sistem luwih anyar, kita bisa ngarep-arep yen angka ngisor bakal luwih cilik.

            Situs web NIIP nduweni versi ekspor - Viking. Tegese "target radio-kontras permukaan lan lemah - nganti 15 km (ing jangkoan)" Yaiku, saka langsung saka permukaan bumi utawa banyu.
            1. -2
              8 2021 Juni
              Iku bisa debatable
              Bisa uga nalika nembak target permukaan lan lemah, mung sekring kontak sing digunakake, lan remot dipateni.
              1. 0
                9 2021 Juni
                Roket ing 9M317M. 1 jinis sekring - impuls aktif lan sekring radio semi-aktif 9E346. Ing sawetara sumber, minimal 15 m, nalika "ing praktik tembak, efisiensi dhuwur ngancurake rudal anti-kapal sing mabur ing dhuwur banget (nganti 5 m) dikonfirmasi." Yen ora, ora bakal nyukupi syarat modern.
                1. -2
                  9 2021 Juni
                  Bisa uga ana kahanan ngrusak ing dhuwur 15 meter nalika mabur liwat target ing dhuwur 5 m.
                  1. 0
                    9 2021 Juni
                    ing dhuwur 5 m
                    nganti 5 m, yaiku 0-5m. Ingkang utama yaiku nuthuk.
                    1. -3
                      9 2021 Juni
                      Masalahe yaiku meh kabeh sistem pertahanan udara bisa njupuk ing target permukaan lan lemah, lan umume, kabeh wong bisa njupuk kaya ngono, saka 0 dhuwur.
                      1. 0
                        10 2021 Juni
                        Ora. Rosoboronexport kanggo mbantu sampeyan (https://roe.ru/) S-400 target aerodinamis 30 / 0,01 km, Tor-M2E 10-10000 m. Kanggo 9M317M, dhuwur minimal ora diatur, nanging Almaz-Antey (https: / / www.arms-expo.ru/armament/samples/1239/72521/) kanggo Tenang menehi 5 m, kanggo S-350 (9M96 padha GOS) 5 - 20000 m https://vpk.name/library/f/vityaz .html
                        5 m ora ana dhuwur kanthi radius area sing kena pengaruh 17m. Harpoon, kanthi dhuwuré 2-5 m, ora ngliwati cara apa wae.
                        1. -2
                          10 2021 Juni
                          sampeyan, saka kasunyatan sing Buk saged njupuk ing Doel lemah, digawe kesimpulan palsu babagan kemampuan kanggo njupuk ing Doel online ing dhuwur paling.
                          Ing kirimanku, aku nulis manawa logika kasebut ora cocog, amarga meh kabeh sistem pertahanan udara bisa nembak ing sistem lemah lan permukaan, lan saka iki ora bisa nggawe kesimpulan babagan dhuwur minimal nalika nembak ing udara.
                        2. 0
                          10 2021 Juni
                          Ing kasus apa wae, wis ana ing jawaban sabanjure, aku mbenerake cacat kasebut, nanging ing wektu sing padha, S-400 uga ora nemokake kemampuan kanggo njupuk target ing lemah.
          2. 0
            9 2021 Juni
            Inggih, sampeyan kudu takon ing kisaran apa target sing dituju kanthi dhuwur 5 m.
            Sing. tarik kabeh diagram lan grafik saka RFP ing sadawane sumbu dhuwur / sawetara.
            Nanging sapa sing bakal ngirim? Hai dhewe njupuk informasi. ))
            1. 0
              10 2021 Juni
              Inggih, sampeyan kudu takon ing kisaran apa target sing dituju kanthi dhuwur 5 m.
              Kanggo apa? Dadi cetha yen ora luwih dhuwur tinimbang jangkoan cakrawala radio sajrone operasi otonomi kompleks kasebut.
              Range target tekan:
              - KR jinis ALKM, tanpa RPD - nganti 20 km.
              - helikopter - nganti 60 km., nglayang - nganti 12 km.
              - target kontras radio permukaan lan lemah - nganti 15 km.

              lan 12 km mesthi bakal.
              1. 0
                11 2021 Juni
                Bisa uga luwih saka 12. Pitakonan - apa dhuwur antena bakal diunggahake
        4. -3
          8 2021 Juni
          Iku bakal luwih bener kanggo nunjukaké ing dhuwur tartamtu - iki wigati banget, lan prabédan banget gedhe - 5 meter utawa 25 meter.

          Pffff....
          Aku mikir, wiwit Buk dadi brazenly munggah menyang Estate angkatan laut lan ngusapi irung karo kabeh wong, angkatan laut nyoba dheweke ing kahanan paling unfavorable kanggo Buk.
          Paling kamungkinan, roket mabur 5 meter saka lumahing banyu.
        5. 0
          8 2021 Juni
          ing dhuwur tartamtu - iki penting banget, lan bedane gedhe banget - 5 meter utawa 25 meter ....
          NIIP kanggo versi ekspor nuduhake "target kontras radio lumahing lan lemah", metu, saka lumahing bumi utawa banyu. https://www.niip.ru/catalog/eksportnaya-produktsiya/zrk-viking/
        6. +1
          8 2021 Juni
          Kutipan saka Avior
          ana nuansa
          Sistem pertahanan udara bisa ndeteksi lan nyegat target sing niru drone lan rudal jelajah sing mabur ing dhuwur banget.

          Dhuwur paling ngisor nganti 200 meter.
          Iku bakal luwih bener kanggo nunjukaké ing dhuwur tartamtu - iki wigati banget, lan prabédan banget gedhe - 5 meter utawa 25 meter ....

          "-2" meter bakal cocog? wis ngono uga :))))))))))))))))))
        7. +1
          8 2021 Juni
          nggih. Mung rudal ora dibutuhake kanggo mabur 5-6 meter, lan ora ana, kajaba MANPADS, mabur. SAM ora preduli ing dhuwur apa VT mabur, amarga nyilem kanthi alon-alon, utamane ing tabrakan. Luwih apik, kanthi parameter "0". Dadi 200 meter utawa 2 ora masalah.
          1. 0
            8 2021 Juni
            Quote: ngamuk
            Mung rudal ora dibutuhake kanggo mabur 5-6 meter, lan ora ana, kajaba MANPADS, mabur. SAM ora preduli ing dhuwur apa VT mabur, amarga nyilem kanthi nyilem, utamane ing tabrakan. Luwih apik, kanthi parameter "0". Dadi 200 meter utawa 2 ora masalah.

            adhuh,
            Kepriwe wani.
            Pracayaa, mung dhuwur pesawat target sing penting banget. Lan ya, pancen beda banget antarane 5 meter lan 25 meter.
      2. 0
        8 2021 Juni
        Nanging serius, iki warta apik.

        Iku tetep mung kanggo nyelehake Buk ing korvet sing sabar 20380)))
    3. -4
      8 2021 Juni
      Ngancurake target ing segara iku apik banget. Nanging kepiye operator lan pangkalan saka ngendi rudal lan drone kasebut diwiwiti? Kajaba iku, kawruh babagan lintasan lan rute nggawe luwih gampang golek titik wiwitan. Lan karusakan simultaneous saka operator bakal Ngartekno nyimpen pluru larang.
      1. -1
        8 2021 Juni
        "Ngrusak target ing segara apik banget. Nanging babagan operator lan pangkalan saka ngendi rudal lan drone iki diwiwiti? Kabeh padha, ngerti lintasan lan rute nggawe luwih gampang nemokake titik peluncuran. Lan karusakan simultaneous operator bakal nyimpen akeh. misil larang."
        Dadi kita bakal nulis babagan iki ing artikel liyane))
        Kok lump kabeh.
      2. 0
        8 2021 Juni
        Quote: ilmuwan
        Ngancurake target ing segara iku apik banget. Nanging babagan operator lan pangkalan

        Lha piye...
        Pemusnahan operator ing bentuk pesawat lan kapal kalebu ing dhaptar tugas standar kanggo sistem pertahanan udara. Iki tugas paling gampang.
        Nanging yen operator iki wis ngatur kanggo miwiti pluru sawijining, karusakan ora bakal bantuan ing sembarang cara. Mulane, sistem pertahanan udhara uga kudu nyirnakake. Lan iki tugas sing luwih angel.
        Dadi pitakonan sampeyan ora relevan.
      3. -1
        8 2021 Juni
        Tenang, iki kabeh ajaran lan pembawa kita. Sampeyan ora kudu ngalahake dheweke. mandheg
    4. +7
      8 2021 Juni
      Hmm - padha ngandika ing AS. looking ing pusat CIA ing Irak gouged dening drone

      Nanging kabeh padha, kita duwe pertahanan udhara - sing paling apik ing donya - padha seneng-seneng chimed saka desa Azrailovka lan njaluk dhuwit, kang entek nalika Hamas ora kasil repulsed ngluncurake pipa banyu.
      02.06.2021: 20: 36: 00
      Israel njaluk AS mbayar kanggo force majeure anti-rudal
      1. -3
        8 2021 Juni
        Kutipan saka Cowbra.
        Nanging kabeh padha, kita duwe pertahanan udhara - sing paling apik ing donya - padha seneng-seneng chimed saka desa Azrailovka lan njaluk dhuwit, kang entek nalika Hamas ora kasil repulsed ngluncurake pipa banyu.

        Kocak.
        Sampeyan, ketoke, mikir yen Kitab lan Toret kita gratis?
        Lan aku malah wedi mbayangno apa sing bakal dicritakake para jenderal yen 5 roket mabur menyang (kondisi) Moskow.
        (Iku kedadeyan, siji pesawat mabur, lan jenderal luwih sithik ing tentara kita).
        1. +1
          8 2021 Juni
          Kitab Torah kita nyukupi syarat. diwenehi kanggo wong-wong mau. Kubah wesi ora bisa nindakake fungsi-fungsi sing wis suwe banget dicekel wong Israel. Iku dicethakaké. manawa karusakan saka panggunaane luwih gedhe tinimbang pipa banyu Hamas. Senadyan lagu dawa saka enem-nuding babagan apa superweapon iku. Ternyata. sing iki goblok sing rampung ngrusak Israel ing 11 dina. Efek, kaya saka pamboman strategis Jerman ing WWII saka Dome bocor iki, kanthi cara, bandara utawa kilang ora bisa dilindhungi.
          Patriot ora bisa apa-apa - ora bisa ngusir serangan rudal jelajah ing Aramco, utawa nglindhungi pangkalan CIA. Lan iklan! "Pertahanan udara paling apik ing donya"!
          Kita ora gratis, nanging pisanan, padha nyekel lan nembak, kaping pindho, luwih murah, lan kaping telu, ora bisa ditembus, deleng Khmeimim, pira serangan gedhe sing ditolak ing kono? Luwih saka seket. Lan Azrailovka kudu mikir babagan pertahanan udara sing beda - iki dudu pertahanan udara. Iki minangka serangan kontra anggaran, dudu pertahanan
          1. -1
            8 2021 Juni
            Kutipan saka Cowbra.
            katon Khmeimim, carane akeh serangan massive padha repulsed ana? Luwih saka seket

            Apa sampeyan ora weruh bedane antarane seket lan limang ewu?

            Lan ya, ora ana sistem sing ora bisa ditembus, ndeleng Khmeimim sing padha.
            1. +1
              8 2021 Juni
              Sampeyan pancene ora weruh prabédan - kanggo nindakake fungsi DECLARED lan ora nindakake telek ing kabeh?
              Beech minangka bagean saka pertahanan udara EFISIEN multilayer. Leaky Colander lan Patriot karo TAAD - kekurangan lengkap pertahanan udara lan pertahanan rudal. Panggunaan massive ora pipo banyu, nanging cukup lengkap KR ing Suriah - ora mimpin kanggo apa-apa lan ora nyerang sapa, amarga. ana pertahanan udara. Lan ing gelombang rudal, dudu pipa banyu - misil - luwih akeh, nanging luwih sithik. Nanging iki Dome urip. Zahistnik, nesu!

              Iku gif, dadi iki link
              https://ic.pics.livejournal.com/afirsov/14754672/1132160/1132160_original.gif
              1. 0
                8 2021 Juni
                Kutipan saka Cowbra.
                Sampeyan pancene ora weruh prabédan - kanggo nindakake fungsi DECLARED lan ora nindakake telek ing kabeh?
                Beech - bagéan saka multilayer EFISIEN pertahanan udara

                Lan sapa sing ngandhani yen "kubah bocor" kudu nggambarake kabeh 5000 "pipa banyu"?
                Aku ora kelingan sing kaya ngono.
                Ing urip biasa, nalika Welasan pipo mabur ing, kang nindakake proyek banget.
                Sistem apa wae sing duwe watesan, apa sampeyan wis krungu babagan hukum transisi kuantitas menyang kualitas? Iki diwulangake kanggo saben bocah sekolah ing USSR, saiki, ketoke, dheweke ora diwulang.
                Hitung persentase rudal sing kena target saka jumlah rudal sing diluncurake. Aku ora yakin yen kita "multi-layer eselon" bakal bisa kanggo mbaleni iki malah teori. Lan pinten biaya lan mbayangno medeni.
                1. +1
                  8 2021 Juni
                  Quote: Jaket ing saham
                  Hitung persentase rudal sing kena target saka jumlah rudal sing diluncurake.

                  Mung yen sampeyan ngetung, count sing tanpa oposisi saka wong-wong mau, 40% mabur menyang target. Liyane dhewe - sing menyang ngendi. Efektivitas Colander ora muni maneh?
                  Quote: Jaket ing saham
                  Sistem apa wae sing duwe watesan, apa sampeyan wis krungu babagan hukum transisi kuantitas menyang kualitas? Iki diwulangake kanggo saben bocah sekolah ing USSR, saiki, ketoke, dheweke ora diwulang.

                  Soko aku durung krungu howls kuwi saka Azrailovka. Dheweke mung njamin yen bakal ngusir serangan ANY.
                  Lan ora perlu sculpt hunchback - contone, kilang lenga murub saka serangan saka sawetara drones, kang Colander ora bisa nyekel. Rashchytan murni kanggo target balistik, tiba sing dianggep ing ndhuwur lintasan.
                  Babagan jenuh - kanggo apa aku nggawa Suriah menyang sampeyan? Pira regane? Setengah ewu roket? Lan misale jek kaya 4-5 hits. Ing Gaza, ombak ana 150 roket saben - kanthi terobosan stabil saka kumpole.
                  Pelajaran rampung
              2. 0
                8 2021 Juni
                Wong India ing perusak Delhi duwe sistem pertahanan udara Shtil lan Barak Israel, ing jinis penghancur sabanjure, Calcutta, mung Barak, dheweke mbokmenawa ora ngerti apa-apa babagan pertahanan udara efektif multilayer.
                1. 0
                  9 2021 Juni
                  Dadi kayane sampeyan ora krungu apa-apa babagan tarian tender India?
                  1. -1
                    10 2021 Juni
                    Lha ya, yen ana sing salah, joged sing disalahake. Apa sampeyan krungu kepiye pilihan kasebut kena pengaruh embargo senjata, sanksi lan keluwihan minyak sawit?
    5. +1
      8 2021 Juni
      "Buk" iku kabeh! Ora ana sing krungu babagan Thor nganti suwe. Aku wonder carane C350 lan anyar "Shell" nuduhake piyambak.
      1. 0
        8 2021 Juni
        Buk-M3 yaiku naval Calm-1
        infa veiled yaiku Buk bisa SAM kaya misil anti-kapal ing kapal (!)
        1. 0
          8 2021 Juni
          infa veiled yaiku Buk bisa SAM kaya misil anti-kapal ing kapal (!)
          Kenapa dikudhung? Pangembang langsung nulis:
          Jinis lan karakteristik target sing kena:
          ...
          - target radio-kontras permukaan (lemah);
          - helikopter dhukungan geni saka jinis "Apache", kalebu sing nglayang.
        2. 0
          8 2021 Juni
          Aku mesthi yakin manawa sistem pertahanan rudal bisa murub ing kapal. Ing 2008, misale jek sing kita wis njupuk saka Mirage.
          1. 0
            10 2021 Juni
            ing 2008 sistem pertahanan udara Osa digunakake
            Sistem pertahanan udara Buk-M3 lan Shtil-1 nggunakake rudal kanthi pencari semi-aktif lan aktif
            meh rudal anti-kapal marang target cilik
            1. +1
              10 2021 Juni
              Dadi apa aku?! Yen njupuk karo "tawon", banjur karo "beech" iku malah luwih gampang.
    6. +3
      8 2021 Juni
      ZRU Rusia "Buk-M3" mbuktekaken kemampuan kanggo mencet target operasi covertly ing dhuwur banget kurang ndhuwur lumahing segara.

      Nanging apa, padha ora "mbuktèkaké" salah siji ing pabrik utawa ing tes negara, utawa rodo, padha dikonfirmasi karakteristik glethakaken mudhun ing TTZ, lan iki ora Originally glethakaken mudhun ing TTX?))) Lan dadi dadi. metu ... Kaping pisanan dilebokake ing layanan, dilebokake ing unit, banjur kanthi pengalaman, kita ndeleng apa sing bisa ditembak)))
      1. +2
        8 2021 Juni
        pertahanan udara Buk-land. Lan bisa ing segara, bonus becik. Dadi ora ana sing bisa.
        1. 0
          8 2021 Juni
          Kutipan saka: Roman_VH
          pertahanan udara Buk-land. Lan bisa ing segara, bonus becik. Dadi ora ana sing bisa.

          Ya, aja nglangi ing mburi pelampung, aja mabur liwat kali))) Apa hubungane karo darat? Stasiun kasebut kudu ndeleng target ing permukaan apa wae. Negara wis pesisir paling gedhe, Bunch saka kali lan tlaga gedhe, lan ndadekake Komplek sing bisa kene, nanging dumadakan padha ora?))) Mungkin banjur sampeyan kudu mbuktekaken liwat tutup salju? banjur ujug-ujug ing mangsa ora nembak))
    7. -3
      8 2021 Juni
      Hore! More Beeches migunani lan beda!
    8. -7
      8 2021 Juni
      Turki ngonfirmasi kagum karo sistem pertahanan udara Buk-M3 lan nandatangani persetujuan karo Polandia babagan pasokan drone ... Polandia bakal dadi sing pertama ing NATO kanggo tuku drone tempur saka Turki.
      1. +2
        8 2021 Juni
        Polandia duwe wasir langgeng karo pilot, lan malah tanpa ....
    9. 0
      8 2021 Juni
      Kutipan saka Avior
      Kabeh sistem pertahanan udhara modern bisa njupuk mudhun ing dhuwur banget kurang, ora ana sing angel

      Ing latar mburi segara, ana kekhususan dhewe, sanajan rudal saka Buk 9M317M padha karo komplek kapal - Shtil, lan kanthi definisi kudu tekan target ing ndhuwur permukaan banyu.

      Iku bakal tengen kanggo mriksa ing kapal.
    10. 0
      9 2021 Juni
      Dheweke sepisan maneh ngonfirmasi pendapatku yen tinimbang Redoubt "castrated" karo Furke, mula kudu nginstal sistem pertahanan udara Shtil - 20380 (Buk-M1) sing luwih murah lan siap tempur, lan wiwit 2 Shtil - 2017 ( Buk -M2).

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"