MiG-29 saka Angkatan Udara Polandia salah nembak MiG liyane sajrone latihan - negesake Kementerian Pertahanan Polandia

61

Komando Angkatan Udara Polandia nandheske laporan sing sadurunge katon ing pers negara iki. Laporan kasebut nuduhake kedadeyan sajrone latihan Mei sing melu pertempuran penerbangan. Kedadeyan kasebut ana ing cedhak kutha Nadazhice, ing ngendi ana lapangan terbang militer. Sadurunge (nalika Republik Rakyat Polandia) lapangan udara iki dioperasikake bebarengan karo spesialis Soviet.

Laporan komando Angkatan Udara Polandia ngemot informasi manawa pilot pesawat tempur MiG-29 nindakake "geni sing salah" ing MiG liyane. Penembakan kasebut ditindakake kanthi nggunakake bedhil pesawat 30 mm.



Pers Polandia nglaporake yen minangka akibat saka shelling, sing, miturut sawetara laporan, ing pertengahan Mei, MiG rusak banget.

Saka materi:

Hits saka mriem 30 mm mimpin kanggo munculé sawetara bolongan ing fuselage pesawat tempur, kanggo ngrusak unsur liyane saka struktur.

Kamentrian Pertahanan Polandia wis mbentuk komisi khusus sing nyelidiki apa sing kedadeyan ing cedhak Nadazyce. Asil awal investigasi durung diumumake.

Ing wayahe, dikenal manawa MiG loro kasebut munggah ing udhara kanggo melu latihan saka pangkalan penerbangan taktis kaping 22 ing Malbork ing sisih lor negara kasebut.

Ing sambungan karo acara anyar, mung bisa kaget carane versi "Rusia tilak" durung sijine nerusake. Sawise kabeh, kanggo sawetara wektu saiki wis umum kanggo nerangake apa wae kedadeyan ing Eropa lan Amerika Serikat kanthi "jejak Rusia": saka serangan hacker ing pipa lan kekalahan siji utawa calon liyane ing pemilihan nganti mabuk Militer Inggris ing Estonia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    61 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      8 2021 Juni
      Oh lan Boshirov! Inggih, Petrov! Wis sinau carane njupuk saka meriam!
      1. +3
        8 2021 Juni
        - versi babagan "trace Rusia" durung diajukake.
        PENULIS, "idu."
        1. +3
          8 2021 Juni
          pesawat iki Russian (Soviet), cartridges uga Russian? ) Apa iki kabeh tumindak agresif Rusia utawa kita ora ngerti apa-apa? ))
          Hiley Kemungkinan) ana mata-mata Rusia kanthi mripat kaya VOOOOOOOOT)
        2. -4
          9 2021 Juni
          Taun kepungkur, ing kahanan sing padha, SU-35 nembak SU-30
      2. 0
        10 2021 Juni
        Kutipan saka Keeper
        Oh lan Boshirov! Inggih, Petrov! Wis sinau carane njupuk saka meriam!

        Iku ora wong, aku menehi waos! Shanovnye, bali ing dina Kadipaten Agung Lithuania, Cut saben liyane, banjur Lyyaksandr Vasilyich calmed wong mudhun nalika padha ing Kakaisaran Rusia, ora, padha kudu tansah ngapusi mudhun ing wong, utawa nyedhot. Inggih, essno, Buonoparty. Ora, padha ora ngerti. Banjur iku, banget, nanging, punika film amba pungkasan bab kang ana papat Polandia, Georgian lan asu sing padha begalan, ana liyane dijupuk Polandia saka Wehrmacht saka Anders nyeret karo wong. Lan Pemberontakan Warsawa, dudu Tentara Abang, awake dhewe, nanging, ora, ora bisa ngatur, deleng, ing ngendi Tentara Merah iki !? Apa ora mbantu!?
        Ya, kanggo neraka karo wong-wong mau, ora perlu Petrov utawa Boshirov. Padha banget sukses ing poto-nglereni, utamané cedhak Smolensk
    2. +4
      8 2021 Juni
      P&B mung main War Tander... sing ngerti bakal dadi MiG Polandia... ngguyu
    3. +2
      8 2021 Juni
      Hits saka mriem 30 mm mimpin kanggo munculé sawetara bolongan ing fuselage pesawat tempur, kanggo ngrusak unsur liyane saka struktur.
      "Oh, goresan. Kayane sampeyan ora duwe apa-apa kajaba gitar ing tangan sampeyan. " Pesawat ora bisa ngisi meriam. belay Utawa iku MIGs sing ora matèni? Nyuwun
      1. 0
        8 2021 Juni
        30 soko millimeters ??, dadi, misale jek, siji bakal cukup
        1. +2
          8 2021 Juni
          Hello Roma. OFZ ora dilatih nganggo bolongan tembus waja. Bejo yen MiG lan dudu F35 ora kenek kritis. Lan ya, sawetara OFZ ora bisa nyimpen apa-apa.
          1. +2
            8 2021 Juni
            Hi Kolya! hi Ya, ing kana, lan paling ora piercing waja - ing endi wae sampeyan nyopot - sampeyan bakal tekan endi wae! manuk, metu, nuthuk
            1. +1
              8 2021 Juni
              Inggih, iku ora medeni kanggo break liwat tank bahan bakar karo BR, diisi karo ngisi (malah ing mratelakake panemume iku bisa tahan ora mung Br, nanging aku ora yakin), nanging OFZ luwih angel kene. wilayah sing kena pengaruh luwih dhuwur.
    4. 0
      8 2021 Juni
      Aku wonder carane padha nindakake iku? Apa teknisi mbusak pin safety saka senjata?
      1. +2
        8 2021 Juni
        Kaya bubar kedadeyan nalika tanggal 35 kita ngeruk kulit tanggal 30. apa wae kedadeyan)
        1. 0
          9 2021 Juni
          Apa wae bisa kedadeyan .. Ing kene, sawetara taun kepungkur, teknisi pesawat NATO ing lapangan terbang, munggah ing kokpit pejuang, ngeruk kulit rong mobil sing ana ing cedhake. Ora ana sing krungu babagan Basharov lan Petrov banjur ..
      2. +1
        8 2021 Juni
        Nanging, pilot nguripake senjata ing panggonan sing salah lan ing wektu sing salah. Kanggo sadurungé wiwit nyiyapake kanggo nggunakake. Iku kerep kedaden nalika krenjang safety iki di buwang maneh sadurungé lan ora SM, uga, gemeter Playful driji kaya tentacles saka gurita "sengaja" .... Iku kedaden karo kita banget. aran
    5. +5
      8 2021 Juni
      Lyakhopatriot ora tahan nalika ndeleng "mungsuh" MiG.
      A kudung tiba ing mripatku nalika aku weruh "Rusia".
      1. +1
        8 2021 Juni
        Ana sing guyon. Ing MIG liyane, lintang abang ditrapake. Tangane pilot krasa wedi.
        1. 0
          8 2021 Juni
          Kutipan: AshPoseidons
          Ana sing guyon. Ing MIG liyane, lintang abang ditrapake. Tangane pilot krasa wedi.

          Mbokmenawa kejiret karo wong wadon, mula dheweke mutusake kanggo medeni.
    6. +3
      8 2021 Juni
      Delengen sampeyan! Ngerti. ngguyu
    7. +2
      8 2021 Juni
      Ngalahake dhewe supaya wong liya wedi! wassat
    8. +3
      8 2021 Juni
      The Polandia, mesthi, sing, nanging iki ora anyar. Sayange, episode kaya iki kedadeyan.
    9. -1
      8 2021 Juni
      Pilihan pisanan, ngalahake dhewe supaya wong liyo wedi, pilihan kapindho nggoleki wong wadon.
      1. +2
        8 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Apa meriam alien sampeyan ora dikontrol dening sistem?

        Apa sampeyan kelingan film "The Big Walk". Iku nuduhake kanthi cetha carane sampeyan bisa mencet dhewe (nalika penembake wis squint)
        1. 0
          8 2021 Juni
          Kene sampeyan kudu ngarahake, padha vying ing udhara, lan padha koyone ngerti carane mabur. Wong wadon, sing persis alesan!
      2. +4
        8 2021 Juni
        Ora. Projectiles ora duwe sandhi. "Lemari Slavia" ora bakal bisa digunakake ing kene. nglirik
        1. 0
          8 2021 Juni
          Cetha yen jawaban kanggo sandi dikirim menyang erotis, lan mata-mata sampeyan manggon ing lantai ndhuwur, Aku kadang menyang panguwasa kanggo laporan.
    10. +4
      8 2021 Juni
      Lan kenapa dheweke nyelehake cangkang urip ing pesawat kanggo latihan? Untung pilote ora tiwas.
      Kita pancene wis kedadean padha ora supaya dawa ago, taun kepungkur, Aku.
      1. +2
        8 2021 Juni
        Ing salawas-lawase aku kelingan, ing kasus kita, padha lali unloading senjata. Kecurangan kelakon...
        1. 0
          8 2021 Juni
          Yen bisa, pilot kudu nggawe salvo kontrol menyang udhara kanggo mriksa. Bakal luwih dipercaya. Lan mobil bakal tetep utuh lan pilot isih urip.
        2. 0
          10 2021 Juni
          Ya, rada.
          Ing endi penerbangan nalika tatanan utama ing bumi nggawe?
          Bener! Ing udhara!
          Eh, sawetara sappers nggawe tanda tangan, sanajan teknisi uga bisa nglawan, nulis, mbanting papan ing pesawat nalika budhal, ngenteni ...
          Lan iki, mung mabur, nanging padha nampa minangka lintang ing unit medical, karo bebaya Cina pungkasan, kanggo overloads, liyane kerosene kanggo wong-wong mau, kanggo sederek, kanggo liyane!
      2. +4
        8 2021 Juni
        Kutipan: German 4223
        Lan kenapa dheweke nyelehake cangkang urip ing pesawat kanggo latihan?

        Beban amunisi bedhil tansah dimuat.
        1. 0
          8 2021 Juni
          Apa gunane ing latihan?
          1. +2
            8 2021 Juni
            Kutipan: German 4223
            Apa gunane ing latihan?

            Yen sampeyan maksud - kok sampeyan "nembak" dhewe, banjur ana kesalahan reged saka pilot, lagi ngomong, buta huruf karya karo fittings kokpit, kang mimpin kanggo kabeh shooting iki, sanajan, mesthi, ana liyane alesan.
            1. -1
              8 2021 Juni
              Maksudku kok nglengkapi bedhil kanggo pesawat latihan? Pilot uga wong, bisa nggawe kesalahan.
              1. +4
                8 2021 Juni
                Kutipan: German 4223
                Maksudku kok nglengkapi bedhil kanggo pesawat latihan?

                Senapan tansah dimuat.
                1. -1
                  8 2021 Juni
                  Lan kenapa tansah dilengkapi kanggo nyimpen? Yen kedadeyan kasebut bisa kedadeyan sajrone penerbangan latihan.
                  Sampeyan kudu njupuk menyang akun faktor manungsa.
                  1. 0
                    8 2021 Juni
                    Kutipan: German 4223
                    Sampeyan kudu njupuk menyang akun faktor manungsa.

                    Faktor manungsa iki ora cocog kanggo analisa lan akuntansi. Ing kokpit sing padha, ana macem-macem proteksi duraka, nanging sayangé, iki ora tansah bantuan.
    11. +3
      8 2021 Juni
      siji mung bisa kaget carane versi "tilak Rusia" durung sijine nerusake
      Durung soré lan apa-apa bisa kelakon. Ing tangan liyane, salah siji saka pilot sah pantes klasifikasi "pilot sniper".
      1. +1
        8 2021 Juni
        Gena prYuvet! Aku nonton film babagan Perang Vietnam. Sawise kasur temen maujud sing padha muspra kanggo nilar bedhil, padha sijine minangka akeh minangka 6 bedhil mesin ing Sabor. Pilot kita ngomong yen bledosan saka Sabor mung ninggalake "garis" ing swiwi MiG, nalika bedhil MiG kita nyuwek sayap Sabors. Desainer kita uga nggarap kelangsungan urip pesawat kasebut.
    12. +3
      8 2021 Juni
      Kedadeyan sing padha kedadeyan ing VA 16th sajrone penyebaran ing Jerman. Pilot kasebut metu.
      1. 0
        8 2021 Juni
        296 IAP saka 16VA ing papan latihan Mary. Didorong dening roket termal ing RS menyang pimpinan. Pilot kasebut metu. Pesawat MiG-21smt ora tau ditemokake ing ara-ara samun. Mungkin iki, utawa bisa uga kedadeyan liyane.
    13. Eug
      +4
      8 2021 Juni
      Hit tegese gegaman apik. Dheweke ora nembak - ing tangan siji, pesawat sing tahan kanggo nglawan karusakan, ing tangan liyane, cangkang ora cukup efektif ..
    14. +6
      8 2021 Juni
      Iku mung sing Bashirov lan Petrov sibuk saiki, lagi abuh Inggris ing Baltik.
      1. -2
        8 2021 Juni
        Aja nglarani garudha kita! Padha nang endi wae!
    15. 0
      8 2021 Juni
      Para priyayi padu babagan sapa sing kudu lungguh luwih cedhak karo panci sirah saiki ing bal)))
      1. 0
        8 2021 Juni
        persis! iku duel!! lol
    16. Bom
      -2
      8 2021 Juni
      Kutipan saka knn54
      - versi babagan "trace Rusia" durung diajukake.

      Aku uga ora mandheg mikir kenapa versi sing kaya ngono ora diajukake, aku wis mikir suwene wulan tanpa istirahat =)
    17. -1
      8 2021 Juni
      Ing kene sampeyan duwe konfirmasi visual manawa kaliber 30 mm cilik banget - aku ora kalah :)
      1. 0
        8 2021 Juni
        Ayo! isih perlu kanggo ngatur menyang panggonan sing dumadakan ora ana sistem penting, kabeh banget nyenyet ana.
    18. +2
      8 2021 Juni
      Iku kedadeyan ... Pilot-pilot kasebut urip lan sehat.
    19. +3
      8 2021 Juni
      Iku worth mbayar manungsa waé kanggo aksen ing materi iki, carane presented. Iku ora pejuang salib-bersenjata sing gagal sadulure, nanging MIG-29. Emphasis ditransfer menyang model Soviet teknologi, lan ora kanggo tumindak para pilot !!
    20. 0
      8 2021 Juni
      Opsi kaping telu digambar, lelucon sing ora sukses. Pimpinan kanggo pengikut: Vatslav, aku Pokryshkin, aku nyerang sampeyan !!! Pengikut kasebut wedi lan ngindari !!! ngguyu
    21. +3
      8 2021 Juni
      Peretas Rusia nyerang otak pilot Polandia.
    22. +1
      8 2021 Juni
      Mesthi ora bisa mlebu ...
      Lan apa sing bisa kita ucapake babagan rudal jarak jauh, yen titik kosong saka meriam kanthi cepet, aku ora bisa nggawa target.
    23. +1
      8 2021 Juni
      Kedadeyan kasebut ana ing cedhak kutha Nadazhice, ing ngendi ana lapangan terbang militer.
      Panggonan sing akrab, ana uga lapangan latihan ing cedhak, aku biasa menyang lapangan latihan iki, aku "goyang" sambungan ... Iku wektu sing apik ... apik
    24. 0
      8 2021 Juni
      Aku ngerti. Saw. Aku pracaya. Ana loro mau - "penembake" dhuwur medium. Salah sijine yaiku sambi. Kapindho kabeh dadi budaya, sopan santun. Wong becik, ing tembung.
    25. 0
      8 2021 Juni
      Kelalen carane ing wilayah Tver su 35 dijupuk mudhun su 30 ?? kene paling pesawat iku utuh, nanging kirdyk teka ing pangatusan anyar, Begjanipun pilot ejected.
      1. +8
        8 2021 Juni
        Ora, kita ora lali. Lan apa?
    26. 0
      8 2021 Juni
      Ing Polandia, misale jek kabeh F-16 dirantai ing lemah amarga ora ana suku cadang lan pangopènan, mung MiG-29 sing isih ana, lan sing tanpa rudal kanthi jumlah sing cukup. Sajrone latihan, dheweke latihan nembak saka meriam.
    27. +1
      8 2021 Juni
      Padha wedi karo "ancaman Rusia", nanging padha numpes piyambak ... Padha aneh!
      1. 0
        8 2021 Juni
        Dheweke dilatih ing MiG lan Su, mula aku kejiret ing ruang lingkup, lan refleks kasebut bisa digunakake!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"