Review militèr

Cossacks ngagetake pelanggaran birokrasi

125
Minggu kepungkur, RIA-News"Materi sing diterbitake miturut wilayah Krasnodar dadi wilayah 1 Rusia, ing ngendi regu Cossack bakal digawe kanggo nglindhungi hukum lan ketertiban. Miturut data sing ditampilake, ing 44 kotamadya Kuban tanggal 1 September, sawetara atus Cossack bakal metu kanggo ngawasi angger-angger lan ketertiban warga, sing bakal tumindak sacara eksklusif bebarengan karo polisi regional.

Nanging, informasi kasebut babagan keunggulan Wilayah Krasnodar ing babagan ngatur regu Cossack bisa dibantah. Utamane, sanalika sawise ditandatangani Undang-undang Federal No. 2005 "Ing Layanan Umum saka Cossacks Rusia" ing taun 154, sing diarani bunderan Cossack dianakake ing wilayah Voronezh, ing ngendi diputusake, bebarengan karo lembaga penegak hukum ( ing wektu iku - karo polisi), kanggo nindakake karya kanggo nglindhungi penegak hukum ing panggonan rame.

Cossacks ngagetake pelanggaran birokrasi


Pasukan Cossack digunakake minangka patroli tambahan nalika perayaan massa ing taman umum lan ing alun-alun kutha ing wilayah Voronezh.
Cossacks saka wilayah Voronezh uga pisanan ing anyar crita Rusia ngetrapake pranyatan yen yen keputusan panguwasa lokal ditindakake tanpa dhukungan saka populasi, mula dheweke bakal nyengkuyung boikot langsung saka undang-undang kasebut. Ing tartamtu, digawe panas kontrovèrsi munggah sak kaputusan saka badan legislatif sawetara munisipalitas lan distrik wilayah Voronezh kanggo menehi cahya ijo kanggo pangembangan celengan nikel ing sacedhake langsung saka Khopersky Reserve. Ewonan unjuk rasa nglawan pangembangan celengan nikel, sing mesthi bakal ngrusak ekosistem kabeh wilayah, dianakake ing macem-macem kutha ing wilayah kasebut: Voronezh, Borisoglebsk, Novokhopersk. Nanging, panguwasa lokal, ketoke, ora bakal ngrungokake para pamilih lan ngganti keputusane, sing, jelas, dictated mung dening kapentingan finansial. Lobi kanggo pembangunan ditindakake kanthi terbuka dening perwakilan perusahaan sing menang tender kanggo miwiti kegiatan ekstraksi logam non-ferrous ing Khopra.



Korps Cossack ing kasus iki tumindak minangka pasukan sing ngaku kanggo nglindhungi kapentingan saka residents Voronezh, senadyan kasunyatan sing mayoritas ing parlemen lokal ngandika ing sih saka bilai lingkungan ing jantung wilayah Chernozem Rusia. Ing salah sawijining rapat umum, wakil saka Voronezh Cossacks ngumumake yen dheweke wis mutusake nggawe regu dhewe, sing bakal nindakake tugas watara jam ing panggonan perusahaan UMMC bakal miwiti pertambangan nikel. Ing wektu sing padha, kabar yen Cossacks siyap ngumumake perang nyata marang wong-wong sing bakal ngowahi tanah subur ing wilayah Black Earth dadi ara-ara samun sing tandus. Ancaman karusakan sing disengaja kanggo peralatan sing bakal melu mbentuk tambang gedhe yaiku tumindak sing paling ora mbebayani sing diumumake Cossacks yen panguwasa lokal lan pelobi finansial ora nglirwakake pendapat wong sing manggon ing wilayah sing cedhak karo Khopersky Reserve.



Ing kasus iki, statements saka Voronezh Cossacks bisa ditafsiraké minangka nyoba kanggo nelpon kanggo extremism, amarga hukum Russian ing bab iki, kanggo sijine iku mildly, bypass kapentingan Pamilih, lan ngadeg njaga liwat kapentingan eksklusif saka wakil rakyat. Pranyata yen wakil lokal menehi lampu ijo menyang UMMC kanggo pangembangan celengan nikel, mula upaya apa wae kanggo nyegah perkembangan kasebut dening regu Cossack sing dibentuk utawa asosiasi umum liyane bisa ditindhes kanthi brutal lan nyatakake tumindak sing ngarahake ora manut. marang panguwasa. Bentenane sosial-politik sing nyata ... Negara kasebut dhewe, adhedhasar Undang-Undang Federal 154th 2005, menehi Cossacks hak kanggo layanan sipil, nanging kayane wis lali yen Cossacks minangka wong sing nakal. wis ngalami akeh buron ing sajarah, lan terus terang bullying. Lan kanggo nglindhungi ketertiban umum nalika perayaan massa bahu menyang pundhak karo polisi iku siji bab, nanging kanggo mbela kapentingan rakyat, stepping liwat birokrasi lawlessness, wis cukup liyane.

Apa sing nyenengake ing kabeh crita iki yaiku yen bentrokan kepentingan rakyat kanthi kapentingan pelobi finansial lan legislatif ing wilayah tartamtu (wilayah Voronezh, mung 500 km saka Moskow) ora diliput dening media pusat. Malah crita Krasnodar Cossacks muncul, temenan, ing hubungan karo apa dina iki umum disebut kawujudan saka kasenengan umum nglarakake ing syarat-syarat meksa anyar ing Ortodoks. Tanpa nyuda peran tim Cossack Kuban ing hubungane karo norma-norma sosial, sampeyan kudu menehi perhatian marang manifestasi kegiatan khusus tim Cossack saka wilayah liyane, contone (kegiatan) kasebut ing ndhuwur. .



Temenan, panguwasa negara kudu nggawe keputusan sing angel kanggo awake dhewe. Apa padha siap kanggo ndeleng Cossacks minangka pasukan sosial lengkap, kang wakil ora mung bisa tumindak minangka jenderal wedding, nanging uga defend kapentingan lan kapentingan warga biasa, utawa bakal framework legislatif kanggo Russian Cossacks bakal direvisi ing cedhak. mangsa, lan Cossacks piyambak bakal dipérang dadi "tengen" lan "salah", "patriots" lan "ekstremis".

Ketoke, yen kahanan karo regu Voronezh Cossack, nyoba kanggo nyegah implementasine saka pancasan unpopular panguwasa lokal ing wilayah Voronezh, terus kanggo berkembang miturut skenario angel, banjur rauh kita bisa nyana negara nyoba kanggo mulang kasetyan kanggo Cossacks . .. Lan pirang-pirang usaha kasebut wis ana ing sejarah Rusia ... Lan kabeh mau ora bisa dihindari kanthi pertumpahan getih.

Cetha manawa pusat federal saiki kudu mutusake peran sing ditugasake kanggo akeh korps Cossack ing negara kasebut. Apa bakal ana akeh wong sing padhang lan meriah ing pesenan lan epaulettes, kanthi saber sing diikat kanthi aman ing sarung, utawa Cossacks bakal bali menyang peran lengkap ing urip negara.
Pengarang:
125 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. INTER
    INTER 3 September 2012 09:20
    -11
    Inggih, yen liyane ora mbutuhake Corps kuwi, utamané ing Kaukasus.
    1. ZAVET
      ZAVET 3 September 2012 10:25
      + 24
      Negara Rusia njedhul liwat penyatuan ALAM saka Rus (tanpa dipérang dadi Little Russian, Belarusians, Great Russian). Asu ajag padha duwe hirarki dhewe (pemimpin) lan wilayah dhewe, kang padha nglindhungi malah ing biaya urip (program prilaku iki basis saka hak properti).
      Tujuan asosiasi kasebut (kaya karo makhluk urip liyane): yaiku nglindhungi tanah Rusia lan JENIS.
      Cossacks (kelas gelut Rusia) minangka unit tempur saka KIND kita. Ana ing DNA saben lanang
      Cossacks alamiah mbela kapentingan genetis, yaiku, kapentingan negara Rusia.
      Cossacks minangka siji-sijine penjamin integritas tanah Rusia. Ayo kula ngelingake sampeyan yen kanggo ambruk Kakaisaran Rusia, Cossacks pisanan dirusak, banjur nggawe "persatuan bangsa persaudaraan" ing lemah Rusia. Sawisé iku, USSR logis "disintegrated" diwaca rusak dening wakil saka warga Bolshevik.
      Pemukiman Cossack sing paling dibutuhake ing Kaukasus.

      Saiki, Presiden wis nyadari perlune nggawe COSSACKS.
      COSSACKS tansah dadi sarana utama kanggo njaga INTEGRITAS tanah Rusia, kalebu kanthi nyegah pemberontakan separatis.
      Cossacks bakal dikembangake ing ALL distrik militer lan digawe RESERVE saka Panglima.
      1. ZAVET
        ZAVET 3 September 2012 10:42
        + 10
        Saiki, Rusia ana ing bebaya ngowahi saka Negara dadi organisasi komersial ZAO Rossiya. Kepentingan komersial PENYEDARI CJSC, lan dudu kepentingane rakyat, dadi sing utama.
        Para pejabat wis suwe ora dadi abdine rakyat. Lan asring tumindak nalisir saka kapentingan.
        Mung POWER saka wong bisa mungkasi proses iki.
      2. hon
        hon 3 September 2012 10:43
        -17
        Alasan kanggo ambruk USSR iku ekonomi.
        Inggih, nggawe pamukiman Cossack ing Kaukasus, lan Kratoning Swarga kanggo pemukim iki ... Lan apa omelan iki komandan cadangan? Angkatan Bersenjata, Kamentrian Dalam Negeri lan FSB cukup kanggo nindakake tugas sing diwenehake.
        1. ZAVET
          ZAVET 3 September 2012 11:13
          +1
          Alasan ambruk iku ambruk siji inti ètnis (negara), mungguh, gagasan manunggalaken.
          Lan pejabat - Angkatan Bersenjata, Kamentrian Dalam Negeri, FSB - wis suwe ilang kepercayaan rakyat.

          Kewarganegaraan apa sampeyan hon? Ana kapentingan non-Rusia.
          1. hon
            hon 3 September 2012 14:22
            +1
            Kabeh leluhur saka wilayah Volga petani, supaya aku mbokmenawa Cina.
            1. Evrepid
              Evrepid 3 September 2012 15:56
              -3
              Wilayah Volga tansah luwe :)
              Carane nylametake wilayah Volga kaya ngono! Keluwen ana! :)

              Lan produktivitas minangka sing paling murah ing kabeh wilayah ... PDB per kapita ing wilayah Volga 0.5 ora bisa mangan dhewe ...

              Kanggo mbandhingake:
              Kaukasus Lor (wilayah Rostov, Wilayah Krasnodar, Wilayah Stavropol) - 6 ... :)

              Menarik lan apa kanggo akordion tombol wedhus ing kasus iki? Gawe kesimpulan dhewe :)
              1. hon
                hon 3 September 2012 16:52
                -1
                Wilayah Volga ana kaliren ing siji wektu ing 21-22. Paceklik kasebut nyakup 35 provinsi ing wilayah Volga, Ukraina kidul, Krimea, Bashkiria, sebagian Kazakhstan, Ural lan Siberia Kulon. Ing Rusia, mung 23 wilayah sing dadi donor, liyane minangka panampa bantuan. Wilayah Voronezh kasebut ing artikel kasebut. (tanggi kita dening cara) nampa subsidi luwih saka Saratov sandi, 6.8 lan 6.0 milyar rubles. Miturut cara kasebut, ing antarane para pamimpin Wilayah Stavropol ana 17 milyar. Petungan kayata PDB, penghasilan lan biaya urip ora bener ing negara kita, yen sampeyan ndeleng, ternyata mung ing Moskow sing kerja.
                1. Evrepid
                  Evrepid 7 September 2012 09:55
                  0
                  Lan saiki padha!
                  Dheweke mung bisa milih irung ... Ora ana pangertèn saka wong-wong mau!
                  Lan tokoh-tokoh sing dakwenehake minangka statistik RESMI, nanging urip luwih elek!
                  Mangkene jawaban kanggo sampeyan kenapa sampeyan keluwen ing wilayah Volga!

                  Miturut cara, Auto VAZ minangka wilayah Volga! Eh siji tembung!
                  Subsidi nampa 80 milyar wilayah non-subsidi!

                  Nah, yen GDP dudu indikator, banjur apa?
              2. stroporez
                stroporez 4 September 2012 10:06
                +1
                saka ngendi sampeyan entuk keluwen --- sampeyan pindhah saka SIBERIA --- Aku ora mandheg kaget --- meh kaya ing Ukraina - tancepake tongkat lan sawah - bakal mekar ing wayah esuk ...... ... menyang tanah iki, lan malah HOS.................................
                1. hon
                  hon 4 September 2012 11:43
                  0
                  Manawa wong tani ora duwe apa-apa, mula dheweke ora duwe apa-apa, mula keluwen. Apa sampeyan krungu babagan surplus?
                  1. Evrepid
                    Evrepid 7 September 2012 10:00
                    0
                    Aku weruh sing VERYTHING dijupuk ing wilayah Volga, VERYTHING dijupuk ing wilayah Ukraina, lan pot saka dhuwit recehan emas langsung diwutahake menyang Wilayah Krasnodar, Stavropol, Rostov lan Volgograd ...

                    Aku bakal pitutur marang kowe yen ing panggonan-panggonan iki ana pailan kaya wong-wong padha mangan suket lan ana kanibalisme!
                    Mulane padha mbalela marang pelanggaran hukum Abang, mulane nganti taun 1925 ora ana kekuwatan Abang ing sisih kidul ...

                    Ya, lan kanthi slogan: "Tanah kanggo petani, pabrik kanggo buruh, kekuwatan kanggo soviet" ing sisih kidul, ora ana sing kudu ditindakake ...
          2. Andrey-001
            Andrey-001 3 September 2012 16:07
            +4
            nyokong ZAVETlan, sanajan aku ora setuju karo wong ing tartamtu.
            Alasan ambruk Uni iku politik, kayane ora mung ing kene, nanging uga ing luar negeri, ora ana sing mbantah.
            Sun - ora dirancang kanggo mulihake tatanan ing negara. Padha bisa digunakake, nanging minangka piwulang sajarah kanggo negara, iki tansah ends kanti awon.
            Nyebut Kementerian Dalam Negeri malah ora lucu, sedhih banget.
            Aku ora ngerti babagan FSB, Aku ora bakal ngomong. Nanging struktur iki dirancang kanggo nglindhungi kapentingan ora mung negara, nanging uga pimpinan, lan pimpinan asring ora inspirasi kapercayan.
            Lan yen Cossacks diwenehi hak nyata, diijini ngatur dhewe, ing kontrol, banjur iki ora idea ala.
            1. hon
              hon 3 September 2012 17:00
              +1
              Cossack ora bisa mbela awake dhewe. Kuschevka minangka conto. Nanging pedunung Kondopoga, Demyanovo, Sagra ngadeg kanggo awake dhewe, sanajan ora Cossacks. Ing tembung, sembarang Cossack Leo Tolstoy, nanging nyatane X ... prasaja!
              1. tukang kayu
                tukang kayu 3 September 2012 22:16
                0
                Lan sapa sing ngandhani yen mung Cossack manggon ing Kushchevka? Desa iki jejere saben liyane cedhak wilayah Rostov. Dadi sho tama dipotong-lan-lan ... banjur diunggahake ... Kaya ing Don, ora ana luwih saka 15-20% saka total populasi sing isih ana sing nganggep awake dhewe Cossack. Lan panggonan kuwi ing Russ ... uuuu. Poros!
                1. hon
                  hon 4 September 2012 11:53
                  0
                  Apa ora Cossacks bakal langsung nampa bintang saka Chechens, carane nyanyi lagu-lagu babagan carane prajurit sing nggegirisi, mula Cossacks, bunglon iku prasaja :-)
              2. Evrepid
                Evrepid 7 September 2012 09:50
                0
                Oh uga ... Ana sing ora krungu babagan bledosan bom mobil ing Rostov, sing ora bisa dikandhakake babagan papan liya sing ora X ... asu manggon! :)

                Lan elinga pangandikane: "Yen dadi imam, banjur shalate bodho!"
        2. gladiatorakz
          gladiatorakz 3 September 2012 11:48
          +9
          Iki minangka pemukiman Cossack sing bakal nyumbang kanggo stabilisasi wilayah sing bermasalah.
      3. baltika-18
        baltika-18 3 September 2012 11:11
        -8
        Kutipan saka ZAVET
        Ayo kula ngelingake sampeyan yen kanggo ambruk Kakaisaran Rusia, Cossacks pisanan dirusak

        A statement dubious Kakaisaran Romanov ambruk, wiwit wiwitane dibangun ing goroh lan ngiyanati kapentingan wong Rusia lan Cossacks, kaya aku ngerti, tansah mapan ing pinggiran negara, njaga wates, a jenis pasukan tapel wates jaman kuna iku, yen sampeyan njupuk siji sipil, ana White Cossacks lan Red Cossacks, kita mutusaké kanggo nggawe warga negara liyane ing multinasional kita.
        1. ZAVET
          ZAVET 3 September 2012 11:35
          0
          Liyane "NASHIST", sing multinasional YOUR?
          Apa kewarganegaraan sampeyan? Gypsy, Yahudi, Chechen, Tatar?
          Saben bangsa iki duwe kapentingan dhewe (lan saben bangsa duwe kapentingan dhewe).
          Rusia minangka asil penyatuan alam saka wong RUSIA KUAT.
          Cossacks minangka bagean sing diatur lan bersenjata, tanpa ngrusak, wong-wong saka warga negara Bolshevik ora bakal bisa dibagi lan miwiti pembantaian bangsa Rusia. Lan kasunyatan sing Cossacks pitted marang saben liyane iku.
          Nanging Cossacks minangka ESTATE, dudu wong.
          1. 1 tanki
            1 tanki 3 September 2012 12:25
            +3
            Kutipan saka ZAVET
            "NASHIST" liyane, yaiku multinasional YOUR? Apa kewarganegaraan sampeyan? Gypsy, Yahudi, Chechen, Tatar?

            Nikolai, ati-ati nalika nyolok. Rusia kuwat ing semangat Rusia. Rusia, ora kaya kekaisaran Kulon, ora nelukake bangsa tetanggan, nanging nampa wong-wong mau, ninggalake asline. Rusia atraktif amarga, nalika menehi pangayoman saka perbudakan, iku ora mbutuhake unquestioning mituhu.
            Secara pribadi, aku ora Rusia kanthi getih. Sampeyan bisa nganggep wong tuwaku malah wong asing, aku ora peduli. Nanging, nyawaku disambungake karo Rusia. Aku lair ing Rusia, gedhe ing Rusia. Aku bakal nyuwek tenggorokan sapa wae sing nglanggar kedaulatan Rusia. Anakku bakal mbela Rusia.
            Maksudku, Rusia ora mung etnis. Iku luwih jembar. Rusia iku jiwa.
            1. ZAVET
              ZAVET 3 September 2012 12:52
              0
              Rusia iku GENETICS. Lan program prilaku teka saka DNA iki. Dheweke (program) nemtokake cara urip wong sing manggon ing lemah Rusia.
              Wong Turki, contone, duwe program genetik liyane (lan hubungan antarane wong beda) lan negara beda. Tiyang Tatar manawi sagêd adamêl nagari Asia piyambak-piyambak, beda sangêt kalihan rumiyin, Dagêstani gadhah piyambak.

              Akeh wong manca kaya gaya urip saka Rus (tanpa dipérang dadi Little Russian, Belarusians, Great Russian), kang, contone, Asia, padha ora rush kanggo negara Asia, padha arep manggon ing lemah RUSSIAN.

              Nanging kudu ngerti yen RUSIA iku wong Rusia lan TANAH.
              Gagasan utama ANTI-RUSIA yaiku ide kanggo nolak wong Rusia !!!!!! (kayata cara urip utawa kahanan pikiran))), lan mulane nolak hak-hak dheweke ing tanahe. Kajaba iku, hak REAL PROPERTY kanggo kabeh lemah lan sumber daya.
              Ayo kula ngelingake sampeyan tujuan utama anane negara yaiku pangayoman saka GENETIC CORE RUSIA.

              Nanging, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nimbang dhewe Rusia ing jantung.
              1. ZAVET
                ZAVET 3 September 2012 13:38
                0
                Kutipan saka ZAVET
                Nanging kudu ngerti yen RUSIA iku wong Rusia lan TANAH.
                Gagasan utama ANTI-RUSIA yaiku ide kanggo nolak wong Rusia !!!!!! (kayata cara urip utawa kahanan pikiran))), lan mulane nolak hak-hak dheweke ing tanahe. Kajaba iku, hak REAL PROPERTY kanggo kabeh lemah lan sumber daya.

                Aku kesupen matur: kanthi mbantah anane wong RUSIA, hak kanggo KUASA ing tanahe dhewe ditolak.
                1. hon
                  hon 3 September 2012 14:29
                  +1
                  Sampeyan lali nambah 88 ing pungkasan ukara, sampeyan patriotik.
              2. tukang kayu
                tukang kayu 3 September 2012 22:35
                0
                Inggih rampung! Apa sampeyan wis maca koran Cossack?
              3. stroporez
                stroporez 4 September 2012 10:16
                +4
                Aku cukup manawa aku bener. ing wektu kanak-kanak, ing Ukraina (wilayah Kyiv) ing desa (Mikhailovka), kabeh wong nganggep awake dhewe ora luwih saka RUSIA ........ ora ana divisi .. ora ana pertengkaran babagan sapa sing duwe. apa getih, wong mung urip. ing sawijining dina padha mbangun HOUSE - amarga sho karo WORLD kabèh. padha nulungi wong kang “nabrak” – ya ana bledheg utawa banjir, utawa sanak-sedulure padha mati .......... jamane mas. padha mbantu ora amarga padha dhawuh utawa diparengake dhuwit, nanging amarga iku perlu manungsa. lan FSU commies, liberals --- WONG urip, lan urip kaya wong.....................
            2. Evrepid
              Evrepid 3 September 2012 15:59
              -1
              Menarik ... Lan endi saka Cossack sing njelajah Siberia yaiku wong Rusia?

              Yen elinga kanthi bener, Ermak - Iki minangka julukan Tatar lan wong kasebut katon luwih kaya wong Tatar tinimbang pirang mata biru :)
              1. stroporez
                stroporez 4 September 2012 10:18
                0
                apa bedane!?????? lan ana cukup Ukrainians (Rusia Cilik) lan Tatar.....................
            3. tukang kayu
              tukang kayu 3 September 2012 22:35
              +2
              Punika kulawarga. Wong tuwa, anak, simbah ... Simbah mbangun omah, nglairake, nggedhekake. Lan anake dirusak.. Koyone dibangun sing anyar... Apa mesakake mbah? Lan putu? Mangkene carane wong tuwa dheweke digedhekake ... Utawa wong-wong sing ana ing saubengé ngganggu ...
              Iki carane Cossacks: padha lunga, nggawe kanca apik karo warga, dadi perlu kanggo wong-wong mau ... Padha menehi tanah iki karo wong, mbangun negara ...
              Iki omahe. getihé padha diwutahake kanggo dhèwèké. Ora ana bangsa liya ing donya sing tresna banget marang omah sing digawe dening simbah.
              Aku ora nyinggung sampeyan lan liyane, sampeyan isih tamu kene. Apik utawa ala, nanging tamu. Iku pancene ing gen. Mulane ana regejegan - apa wong Cossack utawa ora? Wong ngomong beda-beda - ing Don, paling kabeh sing nelpon piyambak Cossack dening getih, lan ora dening layanan ... Iki negara dhewe sing claims. Mung wong mlarat ora bakal ngerti apa-apa arep nerusake sejarahe apa ora. Mungkin bebener, padha mikir, adits bakal ambruk? Yankees bakal menehi dhuwit ... setaun utawa rong taun, utawa bisa uga sepuluh bakal metu kanggo sapa sing dhuwit bakal pecah .... Pitakonan iku. Lan jawaban kanggo pitakonan iki bakal nemtokake apa Cossacks bakal dianggep wong utawa ora. Lan pengabdiane uga gumantung ing iki.. Kanggo negara manca, ora ana sing kepengin nyerahake nyawane. Mbalikake Bebungah - Rusia bakal wutuh lan kuwat. Dheweke ora bakal mbalekake ... Sayange, ora tanggung jawab kita.
              1. stroporez
                stroporez 4 September 2012 10:37
                0
                iki sing ngganggu aku. nalika iku dudu wong --- parodi nesu marang wong, njerit babagan sawetara jinis oyod --- nanging nyatane --- omong kosong. ....... yen sampeyan bisa nuduhake driji - iki sing Aku ..... banjur apa bedane apa jenis, sing utama wis rampung, rampung .... yen ora bisa krungu liyane --- kene, aku duwe leluhur .......... nanging apa iku dhewe!!!!????????????
          2. hon
            hon 3 September 2012 14:27
            +1
            Apa pakulinan saka Labeling. Romanov minangka wong Jerman kanthi ora luwih saka 15% getih Rusia. Miturut cara, ora mung wong Rusia sing ditampa ing Cossacks. Dhewe sing dudu Robinovich kanthi kasempatan?
            1. tukang kayu
              tukang kayu 3 September 2012 22:40
              0
              Kene sampeyan, Dear Hon ... Ya, iku Cossack, Cossack. Bisa dideleng saka angkuh ... Kahanan wiwitane bangsa sing mbentuk ora akeh; Koi Rusia manggon nang endi wae, Cossacks - Don, Grebensky, Kuban, Yaik, lan liya-liyane, banjur teka Polandia, Jerman: sing - Lithuania, Latvia, lan Volga Jerman liyane ... Iki saka buku teks Rusia.
              Lan wong kaya Zavet - wong Rusia luwih tenang, lan Cossack luwih sombong.
          3. baltika-18
            baltika-18 3 September 2012 16:46
            +5
            Kewarganegaraanku Rusia, Prajanjian sing ditresnani. Pancen angel nggolongake aku minangka "Nashists", umurku 47 taun, aku lair ing UNION SOVIET lan digedhekake kanthi semangat internasionalisme. Lan babagan pembantaian, kedadeyan saiki. , lan ora mung wong Rusia, nanging kabeh warga negara sing manggon ing negara kita. Lan apa sing sampeyan promosiake minangka dalan langsung menyang perang sipil lan konflik sipil.
            1. RUS-36
              RUS-36 3 September 2012 20:38
              +1
              Internasionalismemu ngendi??? Kabeh bekas republik pengin kedaulatan, lan saiki padha ora duwe omah, kaya Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan ... lan negara Baltik miskin, nanging kanggo iku, negara berdaulat .... Ana daya ing persatuan. KENAPA PISAH????

              "Dibagi lan aturan" !!! Slogan iki dipromosekake ing wilayah kita ...... nanging masyarakat ora ngerti yen dheweke mung nggunakake lan ora pengin mikir luwih saka piringe ...
              1. hon
                hon 3 September 2012 21:08
                0
                Minangka kanggo Negara Baltik, aku pengin dicathet. Dheweke dudu pengemis, dheweke cilik, kanthi cara, pensiun ana kaping pirang-pirang luwih akeh tinimbang pensiunan kita. Dheweke mesthi sengit marang kita, mula dheweke cepet-cepet pisah.
                1. RUS-36
                  RUS-36 3 September 2012 21:31
                  0
                  Apa negara Baltik (kabeh)??? Apa GDP utama saka penghasilan apa??? Perdagangan lan Tetanen ...... KABEH iku sepele.
                  Negara cilik luwih gampang diatur lan luwih gampang dipakani.. utamane negara Baltik bisa entuk..
                  Estonia paling miskin, apa wae sing bisa diomongake ....
                  1. hon
                    hon 4 September 2012 11:58
                    0
                    Dadi aku ngomong, padha cilik lan padha cukup, padha uga duwe bandar.
              2. tukang kayu
                tukang kayu 3 September 2012 22:43
                0
                Ing kene ing lingkungan Cossack tansah ana toleransi lan toleransi agama lan internasionalisme ... Yen ora, ora bakal akeh wong Yahudi ing tanah Prisuda.
            2. tukang kayu
              tukang kayu 3 September 2012 22:41
              0
              Iki kacilakan kita sing aku urip tanpa wong nganti ... odes diwasa, lan sampeyan terus urip ... Ana Tatar, Chechens - ana tansah lan ana - wong, mulane padha urip luwih apik tinimbang sampeyan lan aku ...
        2. tukang kayu
          tukang kayu 3 September 2012 22:18
          0
          Dheweke pindhah menyang Siberia, lan menyang Timur Jauh, amarga ora ana cukup tanah ing omah ... Nanging tanah air tetep. Mulane, padha nggawa tanah anyar kanggo Romanovs. Lan donya!
        3. stroporez
          stroporez 4 September 2012 10:07
          0
          bener --- wong wedok iku wuda, kabeh wong nganggo klambi kaya sing dikarepake ..........
      4. Evrepid
        Evrepid 3 September 2012 15:43
        0
        Omong kosong... Ojo bingung anget karo alus!
        Lan ora perlu ngomong babagan kasunyatan yen KAZAK minangka pelarian!

        Kabeh omong kosong... Invention of the Katz!

        Paribasan: "Ora ana ekstradisi saka Don" bakal menehi pitutur marang kowe kabeh babagan sapa Cossacks lan sing teka saka ngendi lan sing nggawa pajeg marang sapa lan sing mbayar impudence lan ngapusi!
      5. tukang kayu
        tukang kayu 3 September 2012 22:11
        0
        Matur nuwun, Prajanjian, nglipur.
        Sing apa bebener iku, bebener iku Cossacks bakal sijine ora mung peralatan ... Kanggo Bebungah. Kanggo sing, bumi backgammon, diwenehi dening Gusti Allah / s. Nanging panguwasa saiki ora netepi Cossacks. Duwe mimpin wong-wong mau ing framework saka Estate Hukum "On Civil Service", padha neutralized pasukan paling kuat saka tumitah ing Rusia. Iki amarga dheweke ora duwe tujuan - kanggo nglumpukake negara, kaya sing ditindakake para leluhur.
        1. stroporez
          stroporez 4 September 2012 10:41
          0
          mung ana tujuwan --- supaya ora katon KEKUASAAN RAKYAT .........
      6. Che
        Che 4 September 2012 07:54
        0
        ZAVET,
        Inggih Cossacks, njupuk birokrasi snickering iki dening tenggorokan, sampeyan kudu sijine iku supaya ing negara, tanpa gati kanggo wong biasa.
    2. 53-Sciborskiy
      53-Sciborskiy 3 September 2012 10:49
      +7
      Kutipan: INTER
      Inggih, yen liyane ora mbutuhake Corps kuwi, utamané ing Kaukasus.
      Korps Cossack kuwi mung perlu, paling ora ana kekuwatan sing bisa nalar kanthi pelanggaran birokrasi.
      1. wong liyo595
        wong liyo595 3 September 2012 12:43
        +1
        bakal luwih apik yen Krasnodar Cossacks snapped ing mafia Kushchev ing siji wektu ........... yen ora padha krungu, iku ora katon.
    3. stroporez
      stroporez 4 September 2012 10:03
      0
      ing Kaukasus --- bangunan Yermolov))))))))))))))))))))))))))))
  2. tronin.maxim
    tronin.maxim 3 September 2012 09:50
    -4
    Dadi perang sipil ora adoh!

    Dadi perang sipil ora adoh!
    1. esaul
      esaul 3 September 2012 10:20
      +1
      Kutipan saka tronin.maxim
      Dadi perang sipil ora adoh!


      Sugeng rawuh, Maxim. Inggih, sampeyan duwe ayunan, konco! Ora perlu dikandhakake, ana wong sing seneng banget, supaya Cossacks bakal ngasah "saber landhep" kanggo kekuwatan .... Aku mikir yen bakal ana kompromi.
      1. Z.A.M.
        Z.A.M. 3 September 2012 12:44
        0
        esaul

        Kutipan saka esaul
        siji anjir, bakal padha teka.

        Dheweke ora bakal teka.
        Luwih adoh menyang alas, luwih kenthel para partisan.
    2. tan0472
      tan0472 3 September 2012 11:24
      +5
      Kutipan saka tronin.maxim
      Dadi perang sipil ora adoh!

      Yen panguwasa ora nggatekake panemune wong-wong sing ora setuju karo rusake uripe dhewe minangka ijol-ijolan kanggo ningkatake urip sakepel dhuwit (chernozem-nikel), banjur sapa sing kudu disalahake amarga nyebabake perang sipil - panguwasa utawa rakyat?
      1. stroporez
        stroporez 4 September 2012 10:43
        0
        temtunipun kuwasa ... sayangé ........ kira-kira ora suwé wong-wong padha bengok-bengok "dadi ribut!!!!"
  3. lefterlin53rus
    lefterlin53rus 3 September 2012 09:51
    + 16
    Ya, Cossacks bakal nglawan pelanggaran hukum kasebut lan nglindhungi kepentingan warga (sawise kabeh, dheweke dadi warga dhewe), preduli saka status apa sing bakal ditugasake. Birokrat iki kudu ngrungokake pendapat wong, dudu pelobi
    1. klimpopov
      klimpopov 3 September 2012 10:43
      +5
      Aku bakal ndhukung sampeyan, ora ana pitakonan babagan pembantaian nasional, wong-wong sing ora duwe hukum biru kejiret saka antarane Rusia (nuwun sewu jargon, nanging kaya ngono) Mung Cossacks luwih aktif ing posisi sipil, sing ora cukup kanggo kabeh wong saiki, maneh, sing ujar manawa dheweke ana ing politik, dheweke mung pengin ndandani urip ...
  4. LumpuhSalib
    LumpuhSalib 3 September 2012 09:53
    + 10
    Cossacks kudu.
  5. Gromila555
    Gromila555 3 September 2012 09:55
    0
    Saben pitakonan kasebut kudu dicedhaki kanthi ati-ati: simpenan bakal nyedhiyakake proyek, sing sponsor Cossacks?
    Lan umume, endi evaluasi dampak ing lingkungan pangembangan lapangan lan akibat saka produksi. Nikel dhewe lan senyawa kasebut banget beracun.
    Yagene dheweke ora bisa menehi sawetara cara pertambangan "ditutup"? lsp
    1. 11Guru11
      11Guru11 3 September 2012 10:14
      +1
      Gromila555
      Yagene dheweke ora bisa menehi sawetara cara pertambangan "ditutup"?

      Mbukak, mesthi, kaping pirang-pirang luwih murah - "luwih biaya-efektif"
    2. Maksim86
      Maksim86 3 September 2012 10:43
      0
      Ancaman karusakan sing disengaja kanggo peralatan sing bakal ana ing pambentukan tambang gedhe yaiku tumindak sing paling ora mbebayani sing diumumake Cossacks.

      apik tenan! Sawise revolusi, boom ing industrialisasi negara teka, pabrik-pabrik dibangun, deposito dikembangake, lan bendungan dibangun. Aku mangu-mangu yen ing wektu iku statement kaya mengkono bisa digawe.
      Kanggo logam dhewe, nikel dhewe ora beracun. Nanging nalika logam iki dilebur saka bijih (bijih utama nikel yaiku nikel (kupfernickel) NiAs, millerite NiS, pentlandite (FeNi) 9S8 - uga ngemot arsenik, wesi lan belerang), gas beracun dibebasake.
      Lan perlu kanggo ngembangake produksi. Nikel minangka logam sing penting banget. Regane kira-kira 800 r / kg.
      1. bosst64
        bosst64 3 September 2012 13:30
        +2
        Kutipan: Maxim86
        pabrik dibangun, celengan dibangun, bendungan dibangun


        Iki rampung kanggo kabecikan negara lan, minangka asil, kanggo wong, lan dina iki nikel bakal digunakake kanggo enrich oligarki liyane.
      2. tukang kayu
        tukang kayu 4 September 2012 10:37
        +2
        Lair net Elan wis dikenal wiwit taun 1966. Apa sampeyan mikir pamrentah Soviet iku bodho? Apa ora ngerti yen nikel minangka logam sing larang regane lan perlu? ora, wong sing ditresnani, kabeh wis dikenal suwe ... nanging lemah ireng lokal lan nilai liyane luwih larang tinimbang kabeh nikel kasebut ....
        Ora kejawab yen "penghasilan" mudhun: ujung logam kethokan. lenga? ora ana sumur maneh kanggo cangkeme "luwe" ... Wong kudu dibayar gandum, sing ora duwe bathi amarga tujuane negara saiki. opo maneh? Ngembangake industri sampeyan uga ora serius, dheweke mikir.
        nanging kanggo narik metu saka lemah, muat menyang tongkang lan ... Iku dhuwit !!!!
        Lan sapa sing butuh manungsa, alam? Rusia? Kita wong sing manggon nunggu lan ora bakal mlayu saka kene ...
        lan iku tegese padha bakal mutusaké kanggo kita kene kanggo tambang, al lapangan!
        1. stroporez
          stroporez 4 September 2012 13:27
          0
          ya, ngendi kanggo "mlayu" --- iki tanahKU. kabeh sing mangu-mangu --- mlayu menyang saber --- alhamdulillah padha mulang wiwit cilik ........... lan macem-macem "Poles" - mangga aja kuwatir...... .........................................
    3. stroporez
      stroporez 4 September 2012 10:45
      0
      cara ekstraksi "ekologis" ana Toko pemerintah saiki, padha ora leren marang puser .........
      1. RUS-36
        RUS-36 4 September 2012 10:57
        +1
        stroporez
        Liyane babagan cara ekologi pliz .... malah menarik ..... Aku wis ora krungu bab kuwi. Ekstraksi subsoil tansah KALUBÈRAN karo pelanggaran EKOSISTEM - IKI FAKTA. Pitakonan mung yaiku ukuran karusakan.
  6. hon
    hon 3 September 2012 09:57
    -6
    Dadi Cossacks katon milih stabilitas. Kok saiki nesu? Ayo padha ngendhokke lan seneng.
    1. vorobey
      vorobey 3 September 2012 10:05
      +4
      Kutipan saka Hon
      Dadi Cossacks katon milih stabilitas


      pranyata padha ngganggu sampeyan.
      1. hon
        hon 3 September 2012 10:31
        0
        Sapa sing bisa diganggu dening mummers? Padha bakal nggawe sawetara gangguan, sing saperangan saka songs, muni karo pesenan (tuku ing pasar) lan buyar. Ana isih dangu sadurunge Pemilu, supaya pejabat glethakaken ing Cossacks ...
        1. vorobey
          vorobey 3 September 2012 10:42
          +4
          - Bapak, sampeyan lagi nyopir.
          - Ora ana tembung kuwi nak
          - Aneh, sampeyan lagi nyopir, nanging ora ana tembung kasebut.

          Aku uga sawetara wektu kepungkur mikir babagan mummers lan liya-liyane. Miturut cara, liyane lan liyane aku wiwit sok dong mirsani sing pasukan iki luwih bisa kanggo poto-organisasi lan angger-angger. Sing dadi pitakonan ing spanduk sapa sing bakal dadi. Aku duwe leluhur Cossack ibu, sanajan aku ora nganggep aku Cossack maneh. Aku ora duwe roh kamardikan ing aku. Sanajan sampeyan wis nglamar luwih saka sepisan, ayo, lan sampeyan ora bakal dadi wong pungkasan, lan wong sing duwe pengalaman dibutuhake. Aku nolak, aku ora bakal nerangake apa, nanging aku mangertos internal sing proses swa-organisasi lagi ditindakake lan ora tundhuk marang paukuman, ing posisi semi-bawah lemah wewatesan karo Nazisme, nanging terus.
          1. klimpopov
            klimpopov 3 September 2012 10:54
            0
            Kajaba iku, kekuwatane ana ing organisasi dhewe ... Lan mummers, uga, iki kitsch, perlu kanggo narik kawigaten para pemuda, mung ing bentuk spanduk lan liya-liyane, cukup wajar ...
          2. hon
            hon 3 September 2012 11:25
            0
            Rawa uga duwe organisasi dhewe. Inggih, dheweke bakal nelpon agen Cossacks Departemen Luar Negeri, dheweke bakal nampa denda sesuai karo undang-undang anyar, lan yen ana bentrokan karo polisi, mula wektu kasebut minangka indikatif. Ing kontras, rally gerakan pro-Kremlin bakal dianakaké, kang bakal umpluk ing tutuk kanggo mbuktekaken yen pertambangan nikel apik.
            1. vorobey
              vorobey 3 September 2012 11:36
              +1
              Kutipan saka Hon
              Dadi Cossacks katon milih stabilitas. Kok saiki nesu? Ayo padha ngendhokke lan seneng.

              Kutipan saka Hon
              Rawa uga duwe organisasi dhewe. Inggih, dheweke bakal nelpon agen Cossacks Departemen Luar Negeri, dheweke bakal nampa denda sesuai karo undang-undang anyar, lan yen ana bentrokan karo polisi, mula wektu kasebut minangka indikatif. Ing kontras, rally gerakan pro-Kremlin bakal dianakaké, kang bakal umpluk ing tutuk kanggo mbuktekaken yen pertambangan nikel apik.


              Aku isih ora ngerti artine kiriman sampeyan. Apa sing sampeyan condongake utawa apa sing sampeyan advokasi.
              1. klimpopov
                klimpopov 3 September 2012 13:37
                0
                Aku uga ora ngerti kancaku, siji postingan bab siji liyane iku kosok balene. "Iku misale jek sing Cossack wis mishandled" (c) Elusive avengers
                1. hon
                  hon 3 September 2012 14:40
                  0
                  Apa perang (Cossacks) lan mlayu menyang
              2. hon
                hon 3 September 2012 14:32
                0
                Dheweke nyuwek opu kanggo PZhiV, saiki entuk lan mlebu, Tsapok, dudu wong pungkasan ing partai iki.
          3. stroporez
            stroporez 4 September 2012 12:02
            0
            "... Aku ora duwe roh kamardikan sing ana ing aku..." mung iku.
        2. klimpopov
          klimpopov 3 September 2012 10:45
          0
          Ana macem-macem ... mummers uga cukup, nanging ana akeh sing ngelawan ...
          1. SerGL
            SerGL 3 September 2012 14:20
            +1
            Sandhangan, ora nganggo busana ...

            Artikel kasebut ngemot pranala menyang tumindak normatif sing nemtokake manawa Cossack saiki dadi PNS (ora bakal bingung karo PNS).

            Ing artikel lan diskusi, aku ora weruh jawaban kanggo pitakonan: apa ana wong, sing nyatakake awake Cossack lan nganggo seragam, bakal dianggep PNS?
            Jawabane ora!
            Kanggo dadi siji, sampeyan kudu nyukupi sawetara syarat. Nanging malah iki ora cukup. Pencalonan kasebut dibahas ing bunder umum Cossack, lan yen ana keputusan sing positif, wong kasebut nampa status pelamar lan sajrone nem sasi kudu mbuktekake kanthi tumindak yen dheweke pantes nampa gelar Cossack, lan dheweke mung dadi kaya ngono. sawise sumpah.
            Kabeh masyarakat Cossack saka Cossack kadhaptar digabungake dadi 11 masyarakat Cossack militèr (pasukan). Dheweke duwe kode busana sing diatur kanthi ketat.

            Mulane, ing hubungan karo Cossacks kadhaptar, istilah "mummers" ora bener.

            Ya, lan pitakonan paling dhasar sing paling kerep ditakoni yaiku - ora, Cossacks ora nampa dhuwit saka negara kanggo layanan sing. Financing - kanthi biaya kegiatan statutori, sumbangan, nanging biasane dhewe, entuk.

            Babagan topik artikel kasebut, kene kudu dirujuk menyang teks konsep kabijakan negara menyang Cossacks, lan supaya "Cossacks aktif nyumbang kanggo solusi masalah lokal sing penting, adhedhasar kapentingan populasi lan njupuk. nganggep tradisi sejarah lan lokal."
            Dadi kabeh iku miturut layang saka hukum.
            Nanging nalika kita duwe siji hukum mbantah hukum liyane - iku ...
            -----

            ROD, dudu ROD ...

            Saiki, institusi Cossacks sing kadhaptar minangka alat sing bisa digunakake kanggo wong sing peduli bisa nambah urip ing saubengé, bisa migunani kanggo masarakat.
            Nanging kanthi bantuan alat sing padha, kegiatan ilegal uga bisa ditindakake.
            Kapak, iku uga alat, nanging uga bisa digunakake dening wanita lawas-percenters ... lan kanggo nyiyapake candhi - iku kabeh gumantung ing tujuan kang kapak dijupuk ing tangan.

            Nanging ideologi Cossack ing negara kita minangka Ortodoks kanggo umume (sanajan pengakuan liyane diidini), kabeh masalah utama ngliwati bunder Cossack, lan pimpinan minangka posisi sing dipilih, lan sampeyan bisa mindhah dheweke yen mandheg ndeleng pesisir. .
            1. tukang kayu
              tukang kayu 4 September 2012 10:43
              0
              Omong kosong! Angger-anggering Toret babagan layanan sipil Cossacks minangka tumindak sing ngenali tujuan negara kanggo ngrusak Rusia.
              Cossacks, sampeyan bener, ora bisa dianggep mung ing layanan, ing seragam.
              Ana kesalahan ing tentara tsarist, Cossack - padha karo prajurit biasa. Mula Cossacks Kalmyk, Bashkir lan garis keturunan liyane. Kabeh wong normal ngerti lan ngerti iki.
              Dhiskusi babagan Cossacks minangka wong dihentikan dening sensus 2002-2010, ing ngendi Cossacks diwakili minangka klompok ètnis (klompok kanthi budaya, basa, adat istiadat khusus - maca wong)
            2. stroporez
              stroporez 4 September 2012 13:31
              0
              otozh..........
  7. NICK
    NICK 3 September 2012 10:07
    +4
    Cossack ora becik, nanging paling ora iki minangka inisiatif saka rakyat, beda karo tumindak polisi (para abdi daulat), sing nglindhungi kepentingane panguwasa saka rakyate.
    1. stroporez
      stroporez 3 September 2012 11:35
      +2
      Aku setuju. Menapa malih, Aku iku apik nalika birokrat ditentang dening pasukan sing ora dikendhaleni dening wong-wong mau, Cossacks bakal dadi sibuk karo bisnis, digunakake padha wis kesel nganggo clowns, sing staggering watara meneng. ing kana paling ora nyiapake para nom-noman kanggo tentara, sampeyan ndeleng, lan maneh "pahlawan ajaib" bakal muncul ............. Aku mikir para pejabat ora bakal nglilani pasukan kasebut munggah ..... ...ngapunten.......
  8. anconsha
    anconsha 3 September 2012 10:14
    0
    Ya, sampeyan mung kudu nerusake saka kapentingan kabeh negara lan nindakake kabeh kanthi ati-ati lan tanggung jawab, kaya sing dibutuhake alam. Sawise kabeh, kok Cossack wedi banget karo tambang nikel, nanging mung amarga pembangunan kita ditindakake kanthi predatory, ngrusak alam lan manungsa: mung kanggo entuk bathi, lan ora ana sing tanggung jawab kanggo kasunyatan manawa ewu hektar. tanah dadi najis lan populasi nandhang sangsara marga saka sampah mbebayani sing ora digunakake.
  9. ing cadangan
    ing cadangan 3 September 2012 10:27
    +3
    Cossacks minangka kekuwatan nyata sing bakal dipeksa para panguwasa kanggo ngrungokake amarga luwih utawa kurang manunggal.
    1. hon
      hon 3 September 2012 10:46
      0
      Penggemar bal-balan lan Nazi luwih manunggal...
      1. ZAVET
        ZAVET 3 September 2012 11:24
        -1
        Lan ora ana sing ngalangi NATIONALITS - Rusia sing wis nyadari kapentingan, lan penggemar bal-balan dadi COSSACKS. Ngatur lan njupuk senjata kanggo nglindhungi kapentingan Rusia.

        Sepisan maneh Hon sampeyan warga negara apa? Napa kapentingan NERUSSIAN ketok banget.
        1. hon
          hon 3 September 2012 14:33
          0
          Ndhuwur, aku wis nulis yen Cina
  10. MatrixLine
    MatrixLine 3 September 2012 10:28
    0
    Ana sing ngetung luwih dhisik kabutuhan negara kanggo nikel utawa nyoba njaluk informasi resmi, yen ora, asring tumindak kasebut dilobi dening TNC asing kanggo mateni pesaing sing ngrugekake negara.
    1. hon
      hon 3 September 2012 10:48
      +2
      Aku dhewe ora bakal ngalami kabungahan saka tanduran kuwi, preduli saka kabutuhan negara!
    2. Lazer
      Lazer 3 September 2012 10:58
      +3
      Nikel bakal didol ing luar negeri, bathi menyang kanthong saka oligarki lan kickbacks kanggo pejabat, lan kanggo residents saka Voronezh, pit kurang ajar tinimbang cadangan.
      Apa sampeyan mikir yen nikel sing ditambang bakal kanggo kabutuhan negara?
      Aku mangu-mangu.
      1. stroporez
        stroporez 3 September 2012 11:57
        0
        Kajaba iku, obat-obatan lan pendhidhikan mbayar.
      2. viruskvartirus
        viruskvartirus 3 September 2012 12:57
        0
        Ya, kabeh bisa disimpulake karo logika iki ... uga, jembatan menyang Pulo Russky, dheweke wis nggawe sarang pondokan kanggo awake dhewe, dheweke bakal nggawe jembatan, dheweke bakal miwiti tahap kapindho Sakhalin - Khabarovsk - Vladivostok pipa gas lan bakal bask ing pondokan sing ... lan kickbacks, supaya apa lan nyolong pinten ...
    3. tukang kayu
      tukang kayu 4 September 2012 10:46
      0
      Mesthine, negara butuh cukup kutha Kola Nikel lan Norilsk kanggo kabutuhan domestik. Bijih iki saka wilayah Chernozem Tengah mung perlu kanggo ekspor! Kanggo ngisi kanthong lan kanggo ngekspor modal ing luar negeri!
  11. viruskvartirus
    viruskvartirus 3 September 2012 10:35
    +2
    Aku weruh crita sing nyritakake babagan carane ing Inggris, aku ora ngelingi ngendi dheweke nemokake lenga lan pengin pengeboran ... populasi nesu lan ora menehi ... lan ana akeh conto kasebut. Ngadeg kanggo hak-hak sampeyan pancen bener ... "Ketoke, yen kahanan karo regu Voronezh Cossack, nyoba kanggo nyegah implementasine keputusan sing ora populer saka panguwasa lokal ing wilayah Voronezh, terus berkembang miturut skenario sing angel, banjur kita bakal cepet. bisa nyana upaya pemerintah kanggo mulang kesetiaan marang Cossacks ..." lan iki miturut provokasiku ...
  12. d1m1dlu
    d1m1dlu 3 September 2012 10:48
    +1
    Cossacks apik!
  13. mesin pembeku
    mesin pembeku 3 September 2012 10:51
    +5
    Kene kita duwe. ing Bashkiria, ing tapel wates karo wilayah Chelyabinsk, manganese ditemokake. "Wong ireng" teka (wong-wong mau ngomong saka Moskow, nanging asu kasebut ngerti dheweke), dheweke janji gunung emas, ujar manawa saben kulawarga saka desa-desa ing saubengé bakal duwe apartemen nyaman sing kapisah ing kutha-kutha lan pusat distrik, lan liya-liyane. Padha rummaged liwat kabeh sakcedhake, ditarik metu kabeh sing bisa saka lemah lan quietly mbuwang kaya taty-rampok. Ing panggonan tanah subur (lan apa ayu kothak ana ..) quarry padhet, ing desa ing sumur, banyu ilang, ora kanggo nyirami sapi, utawa kanggo nyirami kebon (wong padha teka kanggo ndeleng Marble Lake ayu padha. cedhak stasiun Kazayak saka panggonan tetanggan, lan saiki wis dadi cesspool). Babagan omah gedhong sing dijanjekake, umume aku meneng. Aku ngerti langsung yen ana sadurunge lan sawise "invasi" saka "pencipta proyek" (kanthi cara, warga lokal ora nyewa). Iki minangka pitakonan, nanging bakal ana Cossack ... eh-eh!
  14. vezunchik
    vezunchik 3 September 2012 11:01
    +5
    Ing kasus iki, statements saka Voronezh Cossacks bisa ditafsiraké minangka nyoba kanggo nelpon kanggo extremism, amarga hukum Russian ing bab iki, kanggo sijine iku mildly, bypass kapentingan Pamilih, lan ngadeg njaga liwat kapentingan eksklusif saka wakil rakyat. Pranyata yen wakil lokal menehi lampu ijo menyang UMMC kanggo pangembangan celengan nikel, mula upaya apa wae kanggo nyegah perkembangan kasebut dening regu Cossack sing dibentuk utawa asosiasi umum liyane bisa ditindhes kanthi brutal lan nyatakake tumindak sing ngarahake ora manut. marang panguwasa.
    Bener, yen sampeyan mbela kepentingan MOTHERLAND - sampeyan ekstremis, Yen sampeyan njarah-rayah negara lan ngedol MOTHERLAND - sampeyan patriot!
    1. hon
      hon 3 September 2012 11:19
      +1
      Kanthi gerakan tangan sing sithik, Cossacks dadi agen Departemen Luar Negeri)))
      1. Z.A.M.
        Z.A.M. 3 September 2012 12:06
        +2
        hon
        Kutipan saka Hon
        Kanthi gerakan tangan sing sithik, Cossacks dadi agen Departemen Luar Negeri)))


        Sampeyan malah ora perlu tangan. Ing cahya saka decrees-order paling anyar, saben wong sing wis padha luwih saka telu, karo slogans, lan ing paling ing support saka Martians, bisa dianggep (lan bakal) ora diklumpukake sah kanggo rapat umum. Kanggo - ora NOTIFIED.

        Iku misale jek sing wis rampung marang ora sah, gedhe, pidato POLITIK, TAPI .... saiki sembarang (!) Group (!) Wong bisa gampang, ing basis saka hukum (!!!) - kanggo nahan lan " njahit" apa wae kanggo dheweke.
        Conto sing jelas babagan iki, nalika ing Timur Jauh, wong enom ngumpul kanggo mlumpat ing pita elastis saka atap (uga, dheweke pengin drive), dheweke ditahan polisi lan njaluk (!!! IDIOTS) ijin kanggo nindakake " TINDAKAN" (!!!). Sing nyebut awake dhewe minangka "pemuat", sing utama, njupuk puff dawa lan nyatakake yen "tumindak" iku dudu tumindak, lan dheweke dudu "oranye" lan "pejabat Departemen Luar Negeri".
        Iki kanggo sampeyan -
        Kutipan saka Hon
        Kanthi gerakan tangan sithik


        Saiki, sanajan masalah komunal utawa lingkungan, sampeyan ora bisa metu, sampeyan ora bisa menehi swara. Sapa sing ora pracaya - TRY, hukum licik wis diadopsi.
        Putin metu saka bisnis lol Kaya biasane...
        Nalika ndemek sapa wae - ELING ...
      2. viruskvartirus
        viruskvartirus 3 September 2012 13:00
        0
        Ya, aku ragu yen Cossacks bakal luwih pinter, aku mikir .. dheweke ora bakal pindhah menyang kedutaan Amer lan ora bakal nulis layang kanggo Obama ...
        1. hon
          hon 3 September 2012 14:38
          0
          Sanalika Cossacks langkah ing buntut resmi, padha bakal langsung dipencet mudhun dening aturan anyar.
  15. d.gksueyjd
    d.gksueyjd 3 September 2012 11:02
    +1
    Pejabat wis suwe dadi "abdi rakyat" dadi pangeran, sanajan sampeyan ngakoni
    padha ora tau dadi abdi. "Sampeyan adoh saka wong!" Sampeyan mung kudu ngelingake saka wektu kanggo wektu- MATI ora perlu dhuwit lan bakal ana hukum lan ketertiban ing Rusia. am
  16. lefterlin53rus
    lefterlin53rus 3 September 2012 11:09
    +4
    Bener, kita bisa tanpa Cossacks, nanging ora malah babagan wong-wong mau, nanging babagan posisi aktif warga. Gubernur Novgorod nyoba mbangun pabrik kanggo daur ulang baterei cedhak kutha kita. Padha janji gunung emas, kali susu ing wangun saka dalan, gas, apartemen. Ya, nanging tanah kita karst, sing ana rongga ing lemah. Ana kali lemah, Kali Poneretka, ana tlaga sing, ing interval beda, pindhah ing lemah bebarengan karo iwak lan muncul maneh, kayata Sukhoi lan Pit. Dadi pabrik iki bisa racun timbal ora mung ing sakubenge, nanging kabeh distrik Borovichi, lan sing nyenengake, wong-wong padha metu minangka front united nglawan konstruksi kasebut, amarga gubernur lan bupati ora nesu lan nindakake. ora ngancam. Kita bisa, nalika kita pengin. Dadi pabrik ora tau dibangun. Lan aku kudu mbalekake dhuwit menyang gubernur lol
    1. hon
      hon 3 September 2012 11:17
      0
      Mung pabrik karusakan baterei lan pabrik nikel sing beda jumlah. Lan kanggo nyogok sawetara milyar, para pejabat bakal ngethok tenggorokan Cossacks.
      1. stroporez
        stroporez 3 September 2012 11:43
        0
        banjur iki lan iki ............................ maneh, ora ana pejabat sing mbutuhake kekuwatan sing duwe pendapat dhewe (beda karo birokrasi). ..........
    2. stroporez
      stroporez 3 September 2012 11:50
      0
      saka iki --- bener.
  17. MatrixLine
    MatrixLine 3 September 2012 11:41
    +1
    Sedikit tentang Nikel:

    Aplikasi:
    Nikel digunakake ing produksi baja stainless lan alloyed liyane (kira-kira 70% saka konsumsi), wesi (14%), baterei, ing industri kimia lan metalurgi bubuk, minangka lapisan anti-karat (nikel plating), minangka katalis kanggo akeh proses kimia.

    nikel. Kira-kira 64% kabeh nikel sing diprodhuksi ing donya digunakake kanggo entuk baja nikel, sing digunakake kanggo nggawe alat, alat mesin, piring lan piring waja, peralatan baja tahan karat lan produk liyane; 16% saka nikel digunakake kanggo electroplating (nikel plating) saka baja, kuningan, tembaga lan seng; 9% kanggo superalloys kanggo turbin, pesawat gunung, turbocharger, etc. Nikel digunakake kanggo nggawe dhuwit recehan (contone, nikel Amérika ngandhut 25% nikel lan 75% tembaga).

    ANALISIS BRIEF PASAR NIKEL DUNIA 2010-2011

    Basis sumber daya mineral

    Cadangan nikel ing donya nganti Januari 2011 miturut USGS gunggunge 76,1 yuta ton. Cadangan nikel utama dikonsentrasi ing Australia, sing ing taun 2010 dadi peringkat pertama kanthi total 31,5%. Ing posisi nomer loro yaiku Brasil kanthi indikator 11,4% ing asil sakabèhé. Negara liya duwe nganti 10% saka cadangan ing total. Ing babagan cadangan, Rusia ana ing urutan kaping papat kanthi 7,9% saka cadangan nikel donya.

    World Nickel Mining

    Produksi nikel donya ing taun 2010 mundhak 11% dadi 1,5 yuta ton. Senadyan cadangan nikel gedhe ing Australia, negara utama sing ngasilake nikel saka usus yaiku Rusia, sing ngasilake 18% saka volume donya. Kita uga nyathet yen Rusia nambah produksi nikel ing 2010 kanthi 3% dadi 276,3 ewu ton. Volume produksi sing paling katon uga ing Indonesia - 15%, Filipina - 10% lan Kanada - 10%. Sejatine, ing negara sing dianggep, ana paningkatan produksi nikel, nanging 3 negara nyuda produksi nikel: Australia, China, Kolombia. Kaledonia Anyar nambah produksi kanthi 49% dadi 138 ewu ton.

    Produksi nikel

    Prodhusèn nikel paling gedhé ing donya ing taun 2010 yaiku OJSC MMC Norilsk Nickel Rusia, sing nyumbang 20,8% saka total produksi donya. Ing babagan ukuran ing 2010, BHP kanthi pangsa 12% ing produksi donya, VALE kanthi pangsa 10,7% ing produksi donya lan JINCHUAN kanthi pangsa 7,6% bisa ngadeg bebarengan.

    Impor bijih nikel lan konsentrat utamane saka China, sing nduwe 75% volume. Perlu dicathet yen ing 2010, 30,5 yuta ton bijih lan konsentrat nikel diimpor ing donya, sing 22,8 yuta ton diimpor menyang China.

    Bijih nikel lan konsentrat diekspor utamane dening Indonesia, sing pangsa ekspor ing volume total 2010 yaiku 48%, lan Filipina, kanthi pangsa 40%.
  18. Isk1984
    Isk1984 3 September 2012 11:42
    +6
    Aku weruh yen ing Vorenezh wong-wong dhewe aktif, ora atusan, nanging ewonan metu menyang dalan, malah polisi huru-hara ora bakal mbantu, sampeyan bisa ndeleng wong-wong ing kono isih bisa tumindak, lan iki ora sawetara jinis. rawa (ing ngendi Departemen Luar Negeri mongrels , lan Mungkin Kremlin isih perlu kanggo Ngurutake metu project ana), lan sabangsa prasaja kita sing wis kesel karo kahanan sing durung mesthi saka pangerten ngendi negara arep, lan demokrasi Rusia dikembangaké karo kabeh senengane kapitalisme...
  19. MatrixLine
    MatrixLine 3 September 2012 11:42
    0
    Perdagangan donya ing nikel

    Volume perdagangan donya impor nikel ing taun 2010 ing babagan moneter mundhak 52% lan gunggunge kira-kira 14,1 milyar dolar. Impor nikel donya ing taun 2010 ing jinis mundhak 6% lan gunggungipun 680,8 ewu ton. Negara utama sing ngimpor nikel ing taun 2010 yaiku China kanthi pangsa impor 27%, AS kanthi pangsa impor 17% lan Jerman kanthi pangsa impor 10% ing istilah global.

    Volume ekspor nikel ing taun 2010 kanthi fisik mundhak 3% dadi 615 ewu ton. Negara-negara pengekspor nikel utama yaiku Rusia kanthi pangsa ekspor 35%, Norwegia kanthi pangsa ekspor 15% lan Kanada kanthi pangsa 12% saka total donya.

    Pitungan konsumsi lan imbangan pasar lan ramalan nganti 2012

    Dinamika produksi lan konsumsi nikel taunan ing taun 2010 nuduhake kenaikan tipis ing loro indikator kasebut. Ing taun 2010, produksi mundhak dadi 1425 ewu ton, dene konsumsi mundhak dadi 1437 ewu ton. Ing taun 2009, surplus nikel ing pasar donya mudhun dadi 70 ton. Ing taun 2010, neraca pasar owah dadi defisit nganti 12 ewu ton. Miturut prakiraan awal analis METALRESEARCH, ing 2011 imbangan pasar bakal tuwuh dadi surplus nganti 5 ewu ton, lan miturut ramalan ing 2012 bakal owah dadi defisit nganti 6 ewu ton.

    Rega nikel ing LME kanggo 2009 mudhun 30,6% dadi rata-rata taunan $14649/ton. Ing taun 2010, rega nikel LME mundhak dadi $21904/t. Miturut prakiraan awal analis METALRESEARCH, ing taun 2011 rega nikel mundhak dadi $23925/ton, lan miturut ramalan, ing taun 2012 mundhak maneh dadi $24750/ton.
  20. konsep1
    konsep1 3 September 2012 11:45
    +3
    Cossack kudu diijini duwe senjata, baja kadhemen lan senjata api.
    Cossacks kudu dadi unit tempur lengkap saka wong Rusia, kaya sadurunge!
    1. SerGL
      SerGL 3 September 2012 14:32
      0
      Nganggo senjata edged diijini kanggo Cossacks minangka rincian kostum sajarah, kaping.

      Loro, saiki ana pita merah antar departemen babagan penerbitan ijin kanggo Cossacks kanggo nggawa senjata api.
  21. MatrixLine
    MatrixLine 3 September 2012 11:49
    -3
    Pitakonan sing muter ing sirahku.. (sawise maca komentar) .. wong ora ngidini kita mbangun pabrik daur ulang baterei. bakal mabur menyang robot utawa kanthi basis rotasi). kita ora bakal nglilani pabrik nikel dibangun, kita ora bakal nglilani kita mbangun liyane ing ngendi wae .... lan liya-liyane ... supaya kita ora bakal lunga adoh .. LAN OPO MASALAH LAIN KONSTRUKTIF KEJAWA LINEAR YA OR NO ORA BISA DIRANCANG ... Cossack kuwat .. dadi luwih apik kanggo menehi kontrak sosial karo kontrol bilateral lan mbangun pabrik nikel nggunakake teknologi anyar karo bunch saka tambahan. kewajiban .. lan Cossacks nindakake kontrol umum iki ..

    Nanging ora! luwih saka sepisan wis diamati carane liwat masyarakat, sayuran ijo, padha lobbying lan secara harfiah sabotaging construction saka akeh pabrik ...
    1. Lazer
      Lazer 3 September 2012 14:13
      0
      Apa sampeyan arep lunga adoh adol mineral?
      Apa pabrik nikel nggunakake teknologi anyar (produksi metalurgi, pabrik pangolahan, lsp.)
    2. lefterlin53rus
      lefterlin53rus 3 September 2012 15:04
      0
      Kutipan saka MatrixLine
      . wong-wong ora ngidini pembangunan pabrik daur ulang baterei .. (yen kita ora menehi ngendi kanggo mbuwang ing ngendi wae..

      Waca komentar kanthi luwih tliti.Pambangunan fasilitas produksi kasebut ing tanah karst kita minangka bencana ekologis ing skala regional. Kanggo alasan sing padha, ing taun 90-an, wong kita kasil mbatalake pambangunan peternakan babi sing gedhe banget.
  22. Alekseev
    Alekseev 3 September 2012 11:58
    0
    Apa peran Cossacks ing sajarah negara Rusia?
    Kanggo siji gelar utawa liyane, jawaban kanggo pitakonan iki dikenal kanggo saben wong educated ing Rusia.
    Nanging sing apa tatanan Cossack ing wektu saiki, kanggo lancip. folklor utawa kanggo ngatasi masalah nyata? Sapa sing bisa diarani Cossack? Sawise kabeh, estates wis suwe dibuwang, kepiye Cossack kudu dilayani?
    Ing endi lan kepiye wilayah Cossack (distrik) bakal ana? Sapa sing bakal ngatur. duwe daya nyata?
    Ing mratelakake panemume, yen kita mbuwang basis sajarah, iku ora bisa kanggo revive Cossacks minangka grup sosial.
    Mesthi, sampeyan ora bisa ngisi odhol sing diperas maneh menyang tabung, nanging tanpa isolasi wilayah (ing wangun apa iki minangka alesan kanggo diskusi), tanpa hak lan kewajiban nyata, keuntungan, pamrentah lokal, Cossacks modern minangka mitos. .
    1. SerGL
      SerGL 3 September 2012 14:37
      +2
      Dear, miwiti karo Wikipedia, artikel "reborn Cossacks". Banjur sampeyan bisa pindhah menyang dokumen peraturan - Keputusan Presiden Federasi Rusia, Hukum Federal.

      Ora ana sing ngomong babagan properti sing kapisah. Yen sampeyan seneng, Cossacks minangka salah sawijining unsur masyarakat sipil.
  23. ZAVET
    ZAVET 3 September 2012 12:29
    +1
    Kaping pisanan, nglindhungi wong-wong sampeyan minangka program bawaan. Ana ing DNA saben wong lanang, mula, kanthi nggawe jarak tembak ing cedhak kutha, ora perlu ngusir wong lanang kanthi paksa.
    Bab liyane yaiku saben wong duwe pegaweyan lan kulawarga. Mulane, latihan tempur kudu ditindakake ing wektu luang. Nyatane, iki COSSACKS - ARMED POPULATION.
    Kapindho, elinga jumlah panguwasa informal ing saben kelas. Siji utawa loro, nanging iki minangka panguwasa BENER, beda karo sing resmi - pejabat - pejabat.
    Lan unit tempur kudu digawe ing SEKOLAH persis ing printah saka panguwasa bener.
    Iki rampung ngganti motivasi para pejuang lan hubungane karo kekuwatan.

    JENIS diatur sing KUAT ora bisa digatekake.
    1. Alekseev
      Alekseev 3 September 2012 13:10
      +1
      Kabeh sing sampeyan tulis bener.
      Nanging GENUS sing diorganisasikake KUWAT ora bisa digawe dhewe. Lan panguwasa beda. Lan wong-wong uga bersenjata. Contone SA ing Jerman. Apa maneh, wong-wong padha wae, ing kono bakal diarani "panguwasa", pitakonan liyane.
      Cossack ing Rusia lan Ukraina wis kawangun ing sajarah liwat abad, sabenere amarga ana perlu kanggo wong-wong mau.
      Apa ana perlu saiki? Aku ana. Nanging, jaman wis owah. Kanthi pinter, saiki kudu diuripake maneh. Ora kinks utawa lipatan. negara. kawicaksanan serius dibutuhake. Nanging,. kayane saiki wedi ngejarke kabijakan kuwi. Bener, internasional borjuis, sing saiki kuwasa, ora mbutuhake Cossacks.
      1. ZAVET
        ZAVET 3 September 2012 14:07
        0
        [Kita kudu ngandelake program genetik bawaan. We are RUSSIAN, ing lemah (saben kita individu) bisa mutusaké kanggo awake dhewe apa apik lan apa ala. Lan kita ora butuh "penyelenggara".

        Lan kasunyatan manawa INTERNASIONIS bakal nglawan iku mesthi.
    2. stroporez
      stroporez 4 September 2012 13:40
      0
      iki piye carane .............. tentara jenis apa iki - dheweke mbatalake 25 km amarga ana sing tiwas .................. .......dadi ora ana tentara.
  24. ora nggantheng
    ora nggantheng 3 September 2012 12:48
    +2
    Cossack ing Rusia lagi diuripake, ora preduli, lan umume warga negara patriotik sing ora peduli karo nasib negara kasebut, amarga tingkat organisasi mandiri Cossacks sing dhuwur, mesthine bisa. nalika nggawe kerangka legislatif sing cocok, kanggo menehi formasi Cossack status, contone, Pengawal Nasional utawa polisi (ing apik nglirik rasa) struktur.
    1. stroporez
      stroporez 3 September 2012 13:27
      +1
      Aku meh yakin manawa panguwasa "basis legislatif" iki ora bakal menehi Cossack, ing kahanan apa wae..................
      1. tukang kayu
        tukang kayu 4 September 2012 10:50
        0
        Ora bakal menehi! pokudova goal dheweke - karusakan saka Rusia. sanalika gol ganti dadi konstruktif, dheweke bakal ngasilake Penghargaan Cossacks, sing tegese kabeh kekuwatan bakal diterusake menyang masarakat lan Rusia bakal menang!
  25. Arc
    Arc 3 September 2012 15:34
    0
    MatrixLine
    Lan ayo, ngelingi prospek kanggo pambangunan komplek pertambangan, ayo mikir ora babagan penak kanggo sawetara lan ora babagan kepinginan kanggo ngisi dompet kanthi cepet lan luwih tightly (mbenerake iki karo kapentingan negara). Ayo dipikirake:
    1) Kacilakan apa sing bakal ditindakake kanggo populasi sing manggon ing cedhak area pertambangan. Lan kita bakal nggolek pilihan kanthi pengaruh paling sithik ing jangka pendek lan jangka panjang.
    2) Apa gawe piala kanggo lingkungan. Lan kita bakal nggoleki opsi kanthi impact paling sithik (yaiku, kanggo mbangun adoh, sanajan kanthi biaya dhuwur). Kajaba iku, ana plus tartamtu - pangembangan infrastruktur wilayah sing ora ana pedunung lan adoh.
    3) Kasunyatan bilih kapentingan pejabat lan kapentingan pengusaha mung kapentingan persentasi sengsara saka populasi, sing mung ora mikir bab prospek sembarang lan kita bakal sinau kanggo nglirwakake kapentingan iki.
    Ana akeh celengan sing ditlusuri, mung bisnis pisanan nyoba ngrebut sing biaya pangembangan lan operasi minimal. Sampeyan bisa ngerti, nanging sampeyan ora bisa nampa. Mula, inisiatif apa wae sing ditujokake marang proses iki kudu disambut, ora preduli saka sapa wae. Inggih, yen masalah iki pancen penting kanggo nasional, mula pracaya marang aku, ora ana kita, utawa Cossacks, utawa bisnis pribadi. Lan mutusake kabeh ing wektu sing paling cendhak ...
    1. stroporez
      stroporez 4 September 2012 12:05
      0
      ora bakal ngrusak populasi urip --- moscow minangka pompa universal. ...........
  26. Magadan
    Magadan 3 September 2012 15:46
    0
    Kutipan: baltika-18
    Kakaisaran Romanov ambruk, amarga wiwitane dibangun kanthi ngapusi lan ngiyanati kepentingan wong Rusia.

    Ya, aja ngomong apa-apa. Bakal ana luwih akeh "pengkhianat". Kakaisaran Romanov nggawa Rusia menyang Baltik lan mapan ing Samudra Pasifik. Kakaisaran Romanov ngalahake Swedia, Ottoman lan Napoleon sing ora bisa dikalahake. Kakaisaran Romanov menehi Rusia Suvorov, Lomonosov, Ushakov. Ing jaman Kekaisaran Romanov, "ora ana bedhil siji-sijia ing Eropah sing murub" tanpa kawruh (Ekaterina 2). Rusia dadi Agung ing Kakaisaran Romanov. Sawisé Romanov digulingaké, kita mung ngalami siji ambruk, kanthi cepet pembangunan ing Stalin.
    ZAVET Matur nuwun kanggo komentar. Sampeyan ngomong kabeh sing pengin dakkandhakake
  27. SlavaP
    SlavaP 3 September 2012 16:53
    +1
    Apa sampeyan ora mikir yen prabédan utama antarane Cossack lan wong manca ora warna kumis lan wangun irung, nanging sikap marang Tsar lan Fatherland?
    Lan pisanan kabeh - kanggo layanan militèr?
    Sadurunge ngalahake dhewe ing dodo lan mentheleng ing breeches nunggang karo loreng - ngawula, utawa ing paling menyang camp latihan.
    1. ZAVET
      ZAVET 3 September 2012 17:52
      +2
      Bener, sing utama yaiku IMAN ing ROD (Tanah Air minangka garis wanita lan Tanah Air minangka garis lanang) lan kesiapan kanggo menehi urip, lan ora kesetiaan marang para pejabat birokrat.
    2. tukang kayu
      tukang kayu 4 September 2012 10:51
      0
      nalika ana sing kudu dijaga ...
      1. stroporez
        stroporez 4 September 2012 12:09
        0
        lan saiki ora ana !!!!!???????????????? iki tanahku, leluhurku............. aku paring pangabdian.????????????????
    3. stroporez
      stroporez 4 September 2012 12:06
      0
      banjur iku lan iku.......
  28. patrianostra
    patrianostra 3 September 2012 17:53
    0
    Mummers weruh budget ombenan
  29. Dozor
    Dozor 3 September 2012 19:59
    +1
    Kamulyan kanggo COSSACKS!!!!!!!!!!!!!!!!
  30. Max79
    Max79 3 September 2012 20:02
    +2
    Aku dhewe saka Voronezh. Jeksa Agung bisa ngetokake iki wis rembugan kanggo dangu. Kene Putin uga marang, birokrat liyane lan malah Nikolai Drozdov (ing donya kewan), sing, kanggo sijine iku mildly, oh .... l. Iki praupan birokrasi njlentrehake konstruksi kasebut kanthi nyatane bakal ana lapangan kerja tambahan .Nanging wong lanang biaya apa? Tokoh manca ora menehi apa-apa ..., birokrat ora peduli ..., nanging wong biasa ora. ojo lali... Wis ora ono papan sing bisa urip, ambegan, ambegan, ambegan lan bungah-bungah. mripat mung $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$ Yen perlu, aku bakal pindhah bebarengan karo Cossacks.
    1. RUS-36
      RUS-36 3 September 2012 20:44
      +1
      Max79 Aku setuju ... Aku dhewe saka Voronezh, aku bisa ngonfirmasi yen korupsi ing kutha kita mung berkembang ...
      Ataman saka Voronezh Separate Cossack Society, kanca kancaku sing apik.
      YES, Drozdov bubar, ana sing bingung ing arah evolusi kapentingan umum, wiwit promosi gagasan huckster terus terang ...
    2. stroporez
      stroporez 4 September 2012 12:13
      0
      rega tansah penting ... lan nalika aku ndeleng kondom kita ing TV - kaya "nambah tingkat lair", "krisis demografi" Aku pancene mikir sing ing wayahe tartamtu padha pancene ora duwe cukup daging kanggo uncalan Schaub bedhil mesin kanggo kepentingane ..........
  31. Senya
    Senya 3 September 2012 21:49
    +2
    Paling taun aku dhewe ngunjungi sederek ing desa Abrau-Dyurso cedhak Novorossiysk ... Karo sederek, cah wadon saka 9 taun lunga piyambak ing wayah wengi kanggo nglangi ing tlaga .. nalika aku ngerti iku kaget .... . Amarga kita duwe warung ing Nizhny Tagil ing wayah wengi, aku mung nganggo palu ing kanthong)) Kanggo pitakonanku kenapa sampeyan ngeculake????Wong-wong mau mangsuli Cossacks sing njaga ... kabeh tenang karo kita! Aku dhewe dudu penggemar Cossack .... nanging regu Cossack pancen mbantu!
  32. Stasi.
    Stasi. 3 September 2012 21:53
    +1
    Cossacks beda - ana mummers, lan ana warriors nyata lan buruh hard. Minangka kanggo pangembangan simpenan nikel ing Voronezh. Tinjauan lingkungan sing paling lengkap babagan kelayakan pangembangan lapangan lan metode ekstraksi dibutuhake.
    1. tukang kayu
      tukang kayu 4 September 2012 10:54
      0
      pamriksan bakal ditindakake dening wong sing ngerti sadurunge asil sing ditampa margine. Lan minangka asil, ternyata Baba Matryona ora bakal bisa menyang jamban tanpa nikel iki "! Dadi dheweke butuh banget!
      1. stroporez
        stroporez 4 September 2012 12:09
        0
        ing .........
  33. Jafar.79
    Jafar.79 4 September 2012 11:36
    0
    Aku pancene ngarep-arep sing Mungkin paling Cossacks bakal bantuan mulihake urutan. Aku mung sinau babagan Voronezh Nickel saka artikel iki.
  34. geton
    geton 4 September 2012 17:51
    +1
    Iku misale jek kula sing poto-organisasi saka wong Rusia wiwit marang panguwasa cosmopolitan lan manca.