"Wishful thinking": Gedung Putih nolak pernyataan Kyiv babagan dhukungan Biden kanggo keanggotaan Ukraina ing NATO

65

Presiden AS Joe Biden ora janji marang Kyiv kanggo ndhukung aspirasi NATO Ukraina. Miturut Dewan Keamanan Nasional Gedung Putih, kantor Presiden Ukraina "misinterpret" tembung saka pimpinan Amerika, nyerat portal Axios.

Ing Kyiv, dheweke ngucapake pangarep-arep nalika menehi komentar babagan asil obrolan telpon antarane Zelensky lan Biden. Minangka pamrentah Ukraina wiwitane nyatakake, "Biden nandheske pentinge nyedhiyakake negara Ukrainia karo Rencana Aksi Keanggotaan NATO."



Sadurunge Kiev duwe wektu kanggo nerbitake statement resmi karo tembung saka presiden Amerika, bantahan teka saka Washington, ing ngendi Ukraina ngeling-eling yen Biden ora ngomong apa-apa, lan ing Kyiv tembung saka pimpinan Amérika wis misinterpreted. Gedung Putih nolak manawa Biden wis menehi dhukungan kanggo menehi rencana sing dikarepake marang Ukraina.

Ing Kyiv, dheweke ngakoni kesalahan kasebut lan mbenerake, ngganti Biden karo Zelensky. Saiki dudu "Biden nandheske pentinge nyedhiyakake negara Ukrainia kanthi Rencana Aksi kanggo Keanggotaan Alliance," nanging "Zelensky nyathet ...". Mung rong tembung sing diganti, nanging makna saka frasa kasebut owah banget.

Ngomentari kesalahane Kyiv, Washington umume ora gelem ujar manawa Biden bener-bener ndhukung ide nawakake rencana kasebut ing Ukraina ing taun iki utawa nentang. Lan NATO dhewe ora mirsani kesatuan ing anggota Ukraina.
  • https://www.president.gov.ua/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

65 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    8 2021 Juni
    Anggota NATO, mung anggota ora luwih
    1. 0
      8 2021 Juni
      Ora, iku salah siji "layar lan nilar", utawa ngantuk Joe lali bab Nenka :)))
    2. +9
      8 2021 Juni
      Mung rong tembung sing diganti, nanging makna saka frasa kasebut owah banget.
      Napa kita bakal ngganti kaya iki supaya Ukraina bakal ganti radikal? recourse
      1. +6
        8 2021 Juni
        Pitakonan sampeyan retorik lan bener - kudu diganti. Nanging wong-wong sing butuh iki, lan dudu sing ngontrol. The "Elite" lan cloister sawijining nindakake kabeh kanggo mesthekake yen wong dadi sapi agresif. Wong-wong nolak sing paling apik, nanging propaganda nindakake tugase lan bagean penting saka masyarakat Ukrainia pancen percaya yen rasa senenge ana hubungane langsung karo tuwuhe negativitas marang Rusia. Ing kasus iki, padha ndeleng NATO minangka godfather sing bisa nggawa Rusia mudhun. Ing wektu sing padha, padha ora keganggu peran enem nalika plowing.
      2. + 11
        8 2021 Juni
        Kutipan: NIKNN
        Napa kita bakal ngganti kaya iki supaya Ukraina bakal ganti radikal?

        ngguyu "Peluru ganti akeh ing sirah, sanajan sampeyan kena ing bokong!" aran
    3. +3
      8 2021 Juni
      Kutipan saka Don Karleone
      mung anggota ora luwih

      Sampeyan ora duwe imajinasi sing padha karo castrules. Dheweke pisanan duwe "kepengin ndeleng Ukraina ing antarane anggotane." Sawise tembung iki, wong mung sesambat, Rzhevsky mung ngaso kene
    4. +3
      8 2021 Juni
      Saiki dudu "Biden nandheske pentinge nyedhiyakake negara Ukrainia kanthi Rencana Aksi kanggo Keanggotaan Alliance," nanging "Zelensky nyathet ...". Mung rong tembung sing diganti, nanging makna saka frasa kasebut owah banget.

      Inggih. Apa maneh sing bisa dikarepake saka badut, juggler, lan akrobat lompat! lol Circus, lan liyane! ya
    5. +5
      8 2021 Juni
      Ukraina bisa mandheg kuwatir babagan cara iki lan mung nyatakake dheweke dadi anggota NATO! Gantung gendéra NATO ing endi wae, pasang tag NATO ing personel militer lan kanthi bangga nyatakake awake dhewe - kita minangka anggota saka Aliansi Atlantik Utara! Lan sapa sing bakal mbantah manawa ora kaya ngono, banjur lebokake wong kasebut ing situs web "Peacemaker" lan nyatakake mungsuh pro-Putin lan Nenko! ngguyu
      1. 0
        8 2021 Juni
        Aku rumangsa ora adoh :)
        Iki wis ana ing konstitusi, dadi anggota NATO iku perkara cilik :)
    6. + 17
      8 2021 Juni
      Eh, Zelensky dudu asline! Isih duwe pemikir sing ora kecut saka kaluhuran...
      1. +1
        8 2021 Juni
        Kutipan saka RealPilot
        Eh, Zelensky dudu asline! Isih duwe pemikir sing ora kecut saka kaluhuran...

        ==========
        Ora ana tembung! apik lol ombenan
    7. +1
      8 2021 Juni
      Kutipan saka Don Karleone
      Anggota NATO, mung anggota ora luwih

      =======
      Sing. dudu "anggota NATO", nanging mung "anggota"??? lol
    8. +3
      8 2021 Juni
      "Biden nandheske pentinge nyedhiyakake negara Ukrainia kanthi Rencana Tindakan Keanggotaan NATO."

      ... nandheske wigati Ora nyedhiyakake...
      Amarga ing wektu iki luwih aman kanggo kabeh wong.
    9. 0
      8 2021 Juni
      Biden banjur nyelehake kabeh ing papan kasebut - negara sing ora ana ing negara iki ditakdirake dadi battering ram nglawan Rusia, negara-negara sing artikulasi bakal dadi rangking nomer loro, utawa umume bakal nyurung wong-wong sing saiki berbusa, yapping ing Rusia. Akibaté, wong sing mati, Polakhia lan non-strana minangka bahan bakar sing NATO lan Amerika Serikat bakal nglawan kita, lan tanah-tanah sing siap dikorbanake kanggo ngilangi cangkeme ekstra lan ekonomi sing ringkih ing blok kasebut. Ing baris kapindho dhaptar korban bakal dadi mantan "negara sosialis sedulur" kayata Romania, Ceko, Hungaria - sing aktif nglayani Reich Katelu. Blok kasebut bakal nggunakake kabeh sumber daya iki kanggo perang nglawan Rusia; "dhewe" mung bakal dadi instruktur lan kurator. Mulane, panggonane ora ana ing NATO, nanging ing neraka, ing ngendi Departemen Luar Negeri bakal ngusir dheweke.
    10. +2
      8 2021 Juni
      Ana sawetara gambar sing apik babagan topik iki ...

    11. +2
      8 2021 Juni
      Aku ngira yen puncak kekurangan Ukraina wis liwati nglirik Lan, ora.
    12. 0
      8 2021 Juni
      - Mung rong tembung sing diganti.
      Ukraina ora bisa ditampa ing NATO.
      Ing kene lan saka koma "tegese tembung kasebut wis owah banget" ...
    13. +2
      8 2021 Juni
      Utawa mungkin iki kesalahan penerjemah?
      Kayane dheweke janji arep dadi anggota, nanging nyatane dheweke ngandhani sampeyan mlebu neraka? lol

      Pancen, ing basa Inggris tembung "member" kadhangkala nduweni teges sing padha ing slang...
  2. +4
    8 2021 Juni
    Padha bener urip ing donya podo. Dheweke wis nambahake Crimea menyang seragam bal-balan, dheweke meh gabung karo NATO ...
    1. + 12
      8 2021 Juni
      Dheweke nggambar kanthi apik! Wong Prancis wis guyon babagan topik iki - "Sawetara wong duwe Crimea ing T-shirt, dene liyane duwe ing negara"
      1. +2
        8 2021 Juni
        Kutipan saka Cowbra.
        "Sawetara wong duwe Crimea ing T-shirt, dene liyane duwe ing negarane"

        Ing donya maya, Crimea iku Ukrainia, nanging ing kasunyatan iku Rusia.
        1. 0
          8 2021 Juni
          Dadi ing Outskirts padha isih ora ngerti sing padha milih Goloborodko, lan presiden salah siji Zelensky utawa Janelokh pisanan.
          1. +1
            9 2021 Juni
            Kutipan saka Cowbra.
            Dadi ing Outskirts padha isih ora ngerti sing padha milih Goloborodko, lan presiden salah siji Zelensky utawa Janelokh pisanan.

            Yagupop 77 dheweke eseman
    2. nnm
      +5
      8 2021 Juni
      Aku seneng komentar siji wong Inggris (miturut pendapatku) ing artikel babagan topik formulir iki:
      - Sawetara wong duwe Crimea ing T-shirt, nalika wong liya minangka bagéan saka negara kasebut.

      Jancok peta iki ing wangun, supaya wong-wong mau ing paling nambah Afrika kanggo awake dhewe. Elek yen UEFA ora kejawab slogan Nazi babagan Kamulyan ing sisih kiwa.

      Nah, iki carane sampeyan bisa ngatasi negara sing presiden nggawe bintang kanthi alesan sing sithik utawa tanpa. Iki jenis rembugan karo politisi serius kang tansah ngimpi, yen malah ngerti yen Departemen Luar Negeri AS bakal bebarengan nerbitaké pesen bab rembugan, kang mung, naively lan biasa-biasa wae malah ing tembung saka OWNER?
      Dheweke wis dadi ora sopan lan nggawe pernyataan geopolitik sing banter kanggo Yordania.
      1. +1
        8 2021 Juni
        Kutipan saka nnm
        - ana sing duwe Crimea ing kaos,

        Nanging karo saucepan ing sirahe.
      2. +2
        8 2021 Juni
        Kutipan saka nnm
        Dheweke wis dadi ora sopan lan nggawe pernyataan geopolitik sing banter kanggo Yordania.

        Lan kabeh lagu Ukrainia kudu disalahake! "Sampeyan nesu aku! Sampeyan nesu aku! Sampeyan nesu pikiran enomku!"
      3. +1
        8 2021 Juni
        Kutipan saka nnm
        Jancok peta iki ing wangun, supaya wong-wong mau ing paling nambah Afrika kanggo awake dhewe.

        =======
        Ora! Ora Afrika! Sampeyan kudu "nggambar Eropa" dhewe! Amarga "Ukraina iku Eropah!"! lol
        ------
        Kutipan saka nnm
        Elek yen UEFA ora kejawab slogan Nazi babagan Kamulyan ing sisih kiwa.

        =======
        Bad, nanging samesthine! Kabeh pejabat olahraga iki (UEFA, FIFA, Komite Olimpiade, lsp., lan sapiturute) mung pejabat (lungguh ing "nyedhot" saka "kantong dhuwit"). Sing ora nguntungke ora bakal digatekake....
        1. 0
          8 2021 Juni
          Kutipan saka venik
          dheweke ora bakal weruh ... ...

          Nanging dheweke kudu "tugged", ing kasus apa wae, paling ora menehi panjelasan - "Kanggo aku, keputusan iki pancen ora bisa diterangake, dheweke ngrujuk marang aturan, nanging ora ngutip. komite eksekutif UEFA lan FIFA, ana peraturan babagan peralatan. ”(Koloskov)
      4. 0
        8 2021 Juni
        nnm, minangka adoh aku ngerti saka video, bab "kamulyaning pahlawan," padha nggawe prasasti ing sisih gulu saka T-shirt ing njero.
    3. +2
      8 2021 Juni
      Quote: BIABIA
      Dheweke wis nambahake Crimea menyang seragam bal-balan, dheweke meh gabung karo NATO ...

      Nanging dheweke ora nguwuh: "Ukraina iku Eropa!"
    4. 0
      8 2021 Juni
      Ya, sanajan dheweke nggambar paling ora siji Crimea ing seragam lan ana wong sing nganggo celana panjang lan vyshenka, ora ana sing bakal owah, amarga Crimea minangka Rusia lan bakal dadi!
  3. +3
    8 2021 Juni
    404 dudu bojoku sing ditresnani, ha ha, aku lunga menyang rawa lan mangan kodok (404)ngguyu
    1. +2
      8 2021 Juni
      Potapov Yuri, dheweke luwih seneng karo bocah cilik ing kana ... nglirik
  4. +2
    8 2021 Juni
    "Wishful thinking": Gedung Putih nolak pernyataan Kyiv babagan dhukungan Biden kanggo keanggotaan Ukraina ing NATO
    . Nah, apa maneh sing bisa ditindakake badut? Miturut cara, kita ora ngomong babagan wong sing duwe bakat sing apik ... dadi, badut iku kacang polong, sing tengah setengah.
    1. +3
      8 2021 Juni
      Dheweke katon luwih kaya tukang ngapusi pekarangan ...
      1. +2
        8 2021 Juni
        Ya, cedera sing sithik ...
        1. +2
          8 2021 Juni
          Lan sawise kabeh, kaya banyu saka mburi bebek, ora getun ...
          1. +1
            8 2021 Juni
            Ayo padha, asu ngumbara, digawa dening angin.
            1. +2
              8 2021 Juni
              Aku mesthi kaget apa sing dikarepake ing kasus kaya ngono ...
              1. +1
                8 2021 Juni
                Ingkang utama yaiku ngegungake banter ... mbok menawa ana sing nggatekake.
                Sanajan, bisa uga dadi bear!
                1. +2
                  8 2021 Juni
                  Apa gunane saka goroh? , lan beruang bakal nabrak kuping sampeyan ...
                  1. +1
                    8 2021 Juni
                    Ing kuping, yen madu wis apik-pangan lan jijik.
  5. +1
    8 2021 Juni
    kantor Presiden Ukraina "misinterpreted" tembung saka pimpinan Amérika
    Dheweke wis nate napsirake barang-barang kaya sing dikarepake. Kita ora duwe wektu kanggo "seneng" wong, nanging ala crept munggah saka ngendi kita ora nyana. Aku kudu mbenerake "kesalahan" amarga ... Sing duwe nduding dheweke. Maneh NATO ilang menyang kabut lan ngluwihi cakrawala.
  6. +3
    8 2021 Juni
    Aku nulis esuk iki yen Zelya ngomong karo Biden kanggo pamer ...
    1. +3
      8 2021 Juni
      Kutipan saka: sabakina
      Aku nulis esuk iki yen Zelya ngomong karo Biden kanggo pamer ...

      Pira regane saiki?
      Sadurunge, Poroshenko, miturut pendapatku, duwe 200 (300) opo ewu dolar kanggo ... ngomong hello ing telpon kanggo Presiden Amerika Serikat.
  7. +4
    8 2021 Juni
    Gedung Putih nolak manawa Biden wis menehi dhukungan kanggo menehi rencana sing dikarepake marang Ukraina.

    Lan kaya biasane, "pasuryan lan meja." Kabeh jagad karo kita!
    1. +2
      8 2021 Juni
      Kutipan saka tihonmarine
      Gedung Putih nolak manawa Biden wis menehi dhukungan kanggo menehi rencana sing dikarepake marang Ukraina.

      Lan kaya biasane, "pasuryan lan meja." Kabeh jagad karo kita!

      Lan tangise Omerig njaluk tulung wassat (bantuan)! Ditinggal ora krungu.... Ing Omerig.... ngguyu
  8. +2
    8 2021 Juni
    Wong Ukraina sing miskin kudu diterangake, kanthi istilah sing luwih gampang:
    - Kowe janji arep nikah karo aku, ta?
    - Sampeyan ora ngerti apa sing dakjanjekake?
    1. +6
      8 2021 Juni
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Wong Ukraina sing miskin kudu diterangake, kanthi istilah sing luwih gampang:
      - Kowe janji arep nikah karo aku, ta?
      - Sampeyan ora ngerti apa sing dakjanjekake?

      Malah luwih prasaja, "sampeyan ana ing lawang, dheweke ana ing jendhela ..." nglirik
      1. +2
        8 2021 Juni
        Quote: cetha
        Malah luwih prasaja, "sampeyan ana ing lawang, dheweke ana ing jendhela ..."
        "Sampeyan kenek ing lawang, lan ana ajiné, padha ing jendhela, lan ana ajiné ..."
        1. +3
          8 2021 Juni
          Kutipan saka tihonmarine
          Quote: cetha
          Malah luwih prasaja, "sampeyan ana ing lawang, dheweke ana ing jendhela ..."
          "Sampeyan kenek ing lawang, lan ana ajiné, padha ing jendhela, lan ana ajiné ..."

          Vlad, apa sampeyan nyatakake yen dheweke minangka S&Mists politik? lol
          1. +1
            8 2021 Juni
            Quote: cetha
            Vlad, apa sampeyan nyatakake yen dheweke minangka S&Mists politik?

            Ya, politik lan ing urip - sadomases.
  9. +1
    8 2021 Juni
    Duta Besar AS ing Kyiv nimbali Zelensky ing sangisore meja lan nuduhake kesalahane.
  10. Ren
    +2
    8 2021 Juni
    Sia-sia padha kaya ngono (administrasi negara wilayah), Ukraina dadi tameng Eropa (ukraine shit of europe). wassat
    Lan miturut kabar paling anyar, EU lan NATO wis njupuk negara Ukraina minangka anggota ... lan kanthi lengkap. lol
    1. +2
      8 2021 Juni
      Lokasi geografis mbentuk hubungan sajarah.
    2. +5
      8 2021 Juni
      Kutipan saka Ren
      ukraine - tameng Eropah (ukraine telek saka Eropah).

      Priksa manawa kanggo ndeleng terjemahan tembung kasebut telek saka Inggris.
      Ajaranku ora ngidini aku nulis terjemahan tembung iki. Nanging cocog karo Ukraina lan Eropa 100% ya
      1. Ren
        +1
        8 2021 Juni
        Quote: cetha
        Priksa manawa kanggo ndeleng terjemahan tembung shit saka basa Inggris.

        Inggih, ana pasuryan smiley ing mburi. nglirik
        Dadi, iki minangka pidato langsung saka Vaseline ... lol
  11. 0
    8 2021 Juni
    Nalika ora duwe bathi kanggo Amerika Serikat nampa Ukraina menyang NATO, kaya ora ana gunane kanggo Rusia nampa Donbass menyang Federasi Rusia.
  12. +2
    8 2021 Juni
    Aku kepengin weruh yen para pejabat bakal ngerti yen Amerika Serikat pancen ora peduli karo kabeh negara? Tujuan akhire yaiku kekacauan ing saindenging jagad, kajaba Amerika Serikat dhewe.
    Dheweke wis suwe nganggo paribasan Inggris sing ora ana sekutu sing tetep, sing ana kepentingan sing tetep. Khokhly mung minangka alat ing perang nglawan Rusia. Ora maneh.
    Kanthi cara sing padha, kabeh negara minangka instrumen bodho kanggo dheweke. Mung wong bodho sing bisa percaya lan seneng kekancan karo dheweke. Padha malah ajeg bend Britain cilik, apa kita bisa ngomong bab liyane
  13. +2
    8 2021 Juni
    Mung rong tembung sing diganti, nanging makna saka frasa kasebut owah banget.


    Iki carane tumindak ing kabeh - verbiage ...
  14. +1
    8 2021 Juni
    Dheweke nggodha sampeyan kaya wortel ing ngarep irung kuldi ...
  15. +1
    8 2021 Juni
    Disgraces, dheweke nggawe pahlawan kanggo awake dhewe, dheweke nggawe sejarah lan sing dipikirake kabeh wong ing Kulon yaiku carane nampa Frantic menyang Uni Eropa lan NATO. wong bodho
    1. +2
      8 2021 Juni
      Ora ana sing bakal nampa dheweke ing endi wae lan nasibe ora bisa diremehake ...
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Komentar wis dibusak.
  18. +1
    8 2021 Juni
    Sadurunge Kyiv duwe wektu kanggo nerbitaké statement resmi karo tembung saka presiden Amerika, refutation teka saka Washington

    Kabeh miturut klasik:
    - Lan dheweke mung ngapusi! - asisten checkered ngumumake kanthi banter ing kabeh teater lan, ngowahi menyang Bengalsky, nambahake: - Sugeng, warga, wis ngapusi! Ana cipratan ngguyu saka galeri, lan Bengalsky shuddered lan widened mripate.
    (C)
    Ing Kyiv, dheweke ngakoni kesalahan kasebut lan mbenerake, ngganti Biden karo Zelensky.

    Bengalsky ing Zelensky wassat
    Lan saben wong ngelingi kedadeyan sabanjure:
  19. 0
    9 2021 Juni
    Lan aku langsung ngelingi tembung saka lagu Yaroslav Evdokimov: "Dreamer, sampeyan nelpon kula ..."

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"