Armada Peacetime. Kamar Akun AS nemokake masalah anyar kanggo Angkatan Laut

3

Kontrol karusakan, pemugaran utawa decommissioning kapal rusak

Ing awal Juni, Kantor Akuntabilitas Pemerintah AS (GAO) nerbitake laporan, "Kapal Angkatan Laut: Tindakan sing Pas wektune Dibutuhake kanggo Ngapikake Perencanaan lan Ngembangake Kapabilitas kanggo Perbaikan Karusakan Peperangan" ("Kapal armada: langkah-langkah pas wektune kanggo ngembangake kemampuan ndandani karusakan pertempuran"). Penulis dokumen kasebut mriksa kahanan saiki sistem perbaikan kapal sing njamin aktivitas Angkatan Laut, ngenali kelemahane lan ngembangake rekomendasi kanggo pangembangan luwih lanjut.

Tantangan Modern


GAO ngelingi yen kesiapan tempur Angkatan Laut ing wektu tentrem lan kemampuan tempur ing kahanan konflik langsung gumantung marang sistem perbaikan kapal. Ing wektu sing padha, ing dekade anyar, potensial ndandani ing Amerika Serikat wis suda. Dadi, wiwit Perang Donya II, armada Amerika wis ora ngadhepi perlu kanggo ndandani cepet lan massive saka kapal perang. Kajaba iku, kapasitas ndandani wis suda banget sawise pungkasan Perang Dingin.



Nanging, saiki kahanan saya ganti. China mbangun armada segara sing gedhe lan kuat. Angkatan Laut Rusia mboko sithik mulihake kemampuane. Strategi Keamanan Nasional 2017 ngidini kemungkinan konflik bersenjata karo negara-negara kasebut - ing kasus kasebut Angkatan Laut AS bakal ngadhepi risiko karusakan utawa mundhut kapal, sing mbutuhake sistem penyelamat lan pemulihan sing siap.

Miturut GAO, Angkatan Laut AS wis ngadhepi masalah ing garis pangopènan - sanajan ing wektu tentrem. Contone, kapal modern diiseni karo macem-macem elektronik sing mung ora ana nalika Perang Donya II. Iki nggawe rumit karya lan nambah panjaluk marang kontraktor.


Awak kapal induk USS John F. Kennedy (CV-67) nindakake karya rutin, 2003.

Pemain kerja ajeg nglanggar jadwal sing wis ditemtokake lan ngirim kapal telat. Ing 2014-2020 total wektu tundha kuwi kanggo kabeh pesenan tekan 38,9 ewu dina, kang padha karo anané permanen 15 kapal perang ing layanan. Ing sawetara kasus, armada Amerika nggawe pesenan karo perusahaan manca, lan karya-karya kasebut uga ora rampung ing wektu.

Nanging, Kamar Akun ora nganggep kahanan kasebut minangka bencana. Sistem ngluwari lan pemulihan lengkap wis dibangun lan berfungsi, sing nduweni kabeh kemampuan sing dibutuhake - saka kontrol karusakan dening kru kanggo mrikso ing dermaga garing utawa malah pembuangan. Nanging, kita mung ngomong babagan layanan wektu tentrem.

Lingkaran masalah


GAO nggambarake sepuluh masalah utama ing AS njaga negara armada, diamati ing kabeh tingkat. Kaping pisanan ing dhaptar iki yaiku kekurangan doktrin sing jelas lan bisa dingerteni kanggo organisasi ndandani lan rekonstruksi ing konflik utama. Ing babagan iki, ora ana sistem sing dikembangake kanthi apik sing nyebarake macem-macem peran ing antarane struktur Angkatan Laut lan industri. Iki bisa ditampa ing kahanan saiki, nanging ing mangsa perang bakal angel ngatur ndandani.


Kapal selam USS San-Francisco (SSN-711) sawise tabrakan karo gunung laut, Januari 2005. Sawise sawetara sasi ndandani, dheweke bali menyang layanan.

Kamar Akun percaya manawa armada kasebut gumantung banget marang bantuan industri. Awak kapal bisa nindakake perbaikan cilik kanthi ngganti komponen lan komponen sing rusak. Ing wektu sing padha, meh ora diwulangake carane mulihake produk kasebut. Mulane, katergantungan ing pasokan lan perbaikan kapal saya tambah.

Angkatan Laut duwe saham tartamtu saka bagean lan rakitan, nanging ora ana kepastian yen bakal cukup kanggo konflik gedhe. Kajaba iku, proses pengadaan produk kasebut bisa uga ora cocog karo kabutuhan nyata armada perang. Bisa uga ana kahanan sing ndandani bakal ditundha amarga kekurangan produk sing dibutuhake - sanajan kontraktor wis miwiti nggawe.

Komando Angkatan Laut ora duwe pengalaman sing cukup kanggo ngatur logistik. Mung ing taun 2019, latihan komando lan staf pisanan ditindakake, tema utama yaiku logistik. Ing mangsa ngarep, ing game kasebut, dheweke wiwit ngrampungake masalah nyimpen kapal lan ngatur perbaikan ing segara.

Armada penyelamat Angkatan Laut dhewe dilengkapi karo kontraktor pribadi. GAO wedi yen ing konflik gedhe dheweke bakal mundur saka komitmen amarga alasan keamanan. Padha ditrapake kanggo personel sipil saka angkatan bersenjata. Ora kabeh spesialis kasebut bakal bisa utawa gelem melu ing zona perang utawa pangkalan luar negeri - lan Angkatan Laut ora bisa meksa.


Bagean jero banyu saka kapal pendarat USS Makin Island (LHD-8) sawise layanan aktif

Nindakake ndandani utawa pangopènan ing pelabuhan manca bisa uga angel utawa ora mungkin. Pangkalan asing bisa dirusak utawa dirusak dening mungsuh. Uga, partner manca bisa nolak kanggo kerjo bareng, ora pengin kenek.

Pungkasan, kapasitas ndandani kapal sing wis ana bisa meh nganti watesan kemampuane, lan kita mung ngomong babagan kegiatan damai sing direncanakake. Kapasitas cadangan sing kasedhiya mung cukup kanggo ndandani kapal individu. Langkah-langkah sing diusulake sadurunge lan saiki ditindakake kanggo ngoptimalake sistem perbaikan ora bisa ngganti kahanan kasebut.

15 nawakake


Analis GAO, kanthi kolaborasi karo spesialis saka organisasi sing gegandhengan, wis ngembangake 15 rekomendasi kanggo 8 struktur Pentagon. Implementasine bakal ngidini ngrampungake masalah sing ana lan nggawe cadangan kanggo nambah kapasitas ndandani. Ing jangka panjang, dheweke bakal bisa nggayuh tingkat sing dibutuhake kanggo njamin operasi Angkatan Laut nalika perang.

Kaping pisanan, diusulake kanggo nggawe struktur anyar ing sangisore Kementerian Angkatan Laut, sing bakal nggabungake kelompok kerja sing wis ana lan sing mentas dibentuk. Organisasi iki bakal koordinasi karya ndandani kabeh jinis lan tingkat, kalebu. pemugaran kapal sawise perang. Angkatan Laut kasengsem ing munculé organisasi kasebut, nanging durung nggawe.


Transport MV Treasure transporter rusak karusakan USS John S. McCain (DDG-56) kanggo ndandani, 2017.

Struktur anyar kudu mbentuk lan nggunakake strategi pangembangan umum lan cara kerja, sing cocog karo armada lan kontraktor sing bakal ditindakake. Tingkat latihan personel saka badan kasebut penting banget.

Armada kasebut kudu nyinaoni kapal lan ancaman saiki, ngembangake skenario dhasar lan model risiko. Informasi babagan kerentanan lan risiko disaranake digunakake nalika nganyari dokumen pandhuan babagan kontrol karusakan lan pemulihan peralatan. Pangolahan kasebut kudu ditindakake kanthi reguler, amarga peralatan lan pangembangan senjata anti-kapal mungsuh potensial bakal dianggep.

donya dipeksa


Amerika Serikat nduweni sistem perbaikan kapal sing cukup dikembangake, nanging kemampuan nyatane ora cocog. Kabeh macem-macem tugas wektu tentrem sing penting wis ditanggulangi: perbaikan cilik ditindakake ing pangkalan, nalika nggawe kapal lan ndandani pabrik nindakake karya sing luwih rumit. Ana uga sawetara kapasitas cadangan, sing ngijini sampeyan kanggo ndandani unscheduled.

Nanging, tabrakan karo mungsuh sing cukup maju bakal nyebabake kahanan sing rusak. Kanthi ngrusak mung sawetara kapal, mungsuh bisa ngalahake sistem ndandani Amerika. Mulane, kekuatan tempur lan kemampuan Angkatan Laut AS bakal suda tanpa wates. Terusake konflik bakal nyebabake pengurangan tambahan ing panji-panji sing siap tempur.


USS Annapolis (SSN-760) muncul saka es sajrone latihan ICEX-2009. Sawise operasi kasebut, perbaikan cilik bisa uga dibutuhake.

Kahanan saiki ngancam kemampuan tempur Angkatan Laut. Ing mangsa ngarep, kahanan bisa nambah yen armada njupuk menyang akun Rekomendasi saka Kamar Akun lan njupuk kabeh langkah perlu ing wektu. Nanging, pangembangan lan implementasine program anyar bakal njupuk sawetara wektu, bisa uga sawetara taun. Nganti saiki, potensial ndandani mung cocog karo wektu tentrem.

Elinga yen Angkatan Laut minangka komponen utama militer AS. Iku wong-wong sing tanggung jawab kanggo nampilake gendéra ing kabeh wilayah ing Samudra Donya, lan ora ana operasi siji ing dekade pungkasan bisa nindakake tanpa wong-wong mau. Ing mangsa ngarep, armada kasebut kudu dadi sarana utama kanggo nglawan China ing Pasifik. Kangge, RRC ngembangake armada lan wis ngluwihi Amerika Serikat ing jumlah panji tempur. Kemungkinan paritas kualitatif uga bakal digayuh ing mangsa ngarep.

Mangkono, Angkatan Laut AS nemokake dhewe ing kahanan sing rada angel, sing nyebabake risiko sing signifikan kanggo kepentingan nasional. Nanging, struktur negara ngerti masalah sing ana lan golek dalan metu. Sepira cepet bisa nggawa sistem ndandani menyang tingkat sing dikarepake ora dingerteni. Nganti saiki, Washington kudu nggatekake watesan obyektif lan ngupayakake kabijakan sing tentrem tanpa nyedhiyakake armada menyang risiko sing ora adil.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    9 2021 Juni
    Repair minangka topik topikal. We discard China, partai ngandika iku perlu, ndandani bakal digawa metu watara jam, tanpa break kanggo nedha awan, Aku ngerti yen kita duwe kekurangan akut saka spesialis repair kapal, padha mung ora pengin. kanggo fisik bisa kanggo gaji prayoga, nanging padha ora bisa kanggo kita kanggo gaji kuwi.. Karya repairer kapal hard lan mbebayani.
  2. +1
    10 2021 Juni
    Babagan ndandani kapal nalika perang, dheweke ora ana gunane: saiki dudu Perang Dunia II. Ora ana kapal penjelajah lan kapal perang sing abot, lan kapal ora bakal kena cangkang 130-mm utawa malah 400-mm, nanging kanthi rudal anti-kapal, sing saben-saben bakal nggawa bahan peledak kaping pirang-pirang tinimbang ing cangkang kapal perang sing dhuwur banget. . Cekakipun, jumlah slamet sawise kapal hit ora akeh banget beban kapasitas repair kapal.
  3. 0
    Agustus 30 2021
    Kabar apik))) tinimbang nggawe sawetara keputusan babagan ndandani lan logistik, keputusan digawe kanggo nggawe struktur birokrasi liyane ing Washington, sing mung bisa digunakake)))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"