Angkatan Laut AS ngrancang ngrusak kapal selam China kanthi tambang lan drone ing jero banyu

28

Angkatan laut Tiongkok gadhah kapal selam ingkang kathah. Angkatan Laut China ngoperasikake 2015 kapal selam diesel-listrik lan limang kapal selam serangan nuklir ing 57, miturut Badan Intelijen Angkatan Laut AS. Armada kapal selam Beijing ing taun 2030 bisa nambah dadi 16 kapal selam diesel-listrik lan paling ora 16 kapal selam nuklir.

Forbes nyerat babagan iki kanthi referensi menyang departemen militer AS.



Kangge, Angkatan Laut AS duwe 56 kapal selam serang kelas Los Angeles, Seawolf lan Virginia sing dilengkapi rudal jelajah. Miturut data paling anyar, jumlah kasebut bakal mudhun dadi 2026 unit ing taun 52, banjur bali menyang angka sadurunge sekitar taun 2030. Ing wektu sing padha, mung luwih saka setengah saka kapal selam kagungane Pasifik armada Amerika Serikat.

Mangkono, China duwe kapal selam sing nyerang luwih akeh tinimbang mungsuh, sanajan kita nganggep sawetara kapal selam Taiwan lan Australia. Amerika Serikat bisa uga ana ing kerugian angka ing perang kapal selam sing diusulake.

Tugas utama Amerika lan sekutu-sekutune ing perang sing bisa ditindakake karo China yaiku kanggo nyegah terobosan kapal selam RRC menyang expanses Segara Filipina. Angkatan Laut AS, ing perkembangan kahanan iki, ngrancang ngrusak kapal selam China kanthi bantuan tambang lan jero banyu. drone. Pernyataan kasebut digawe dening laksamana Amerika ing sidang kongres.

Mulane, Angkatan Laut AS mrentahake limang kapal selam Echo Voyager tanpa awak saka Boeing. Iki minangka kendaraan jero banyu tanpa awak tanpa awak XLUUV ultra-gedhe. Militer AS arep ndarbeni paling ora 24 iki sajrone dasawarsa iki. dron, sing pisanan kudu mlebu layanan wiwit 2022.

Tugas utama yaiku perang tambang. Kendaraan tanpa awak bakal nggawa nganti 12 tambang torpedo Hammerhead. Piranti kasebut minangka torpedo sing diselehake ing wadhah lan dilengkapi sonar lan radio. Hammerhead diselehake ing dhasar segara, ing ngendi dheweke ngrungokake wilayah banyu. Nalika kapal selam mungsuh nyedhaki dheweke, dheweke ngluncurake torpedo, bisa nyerang target kanthi jarak nganti 11 kilometer.

China durung nanggapi pernyataan kasebut dening laksamana Angkatan Laut AS.
  • https://ru.wikipedia.org/, Минобороны США
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

28 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -10
    9 2021 Juni
    Bisa uga, kaya Angkatan Laut AS, ngrusak kapal selam kanthi bantuan tambang lan drone ing jero banyu. Nanging ora ana bahan mentah lan personel.
    1. 0
      9 2021 Juni
      Angkatan Laut AS ngrancang ngrusak kapal selam China kanthi tambang lan drone ing jero banyu

      telat Nyuwun China wis ngrancang kanggo numpes sampeyan sadurunge ya
      1. +1
        10 2021 Juni
        Quote: cetha
        Kasep China ngrancang kanggo numpes sampeyan sadurungé

        Anglo-Saxon ing segara serius. Ora ketompo carane degrade .. Nanging, tradisi, sekolah .. padha ora bisa ngombe abad pengalaman ing ngombe. Ing China, tradhisi maritim ora ana.
        1. +2
          11 2021 Juni
          Quote: amunisi
          Quote: cetha
          Kasep China ngrancang kanggo numpes sampeyan sadurungé

          Anglo-Saxon ing segara serius. Ora ketompo carane degrade .. Nanging, tradisi, sekolah .. padha ora bisa ngombe abad pengalaman ing ngombe. Ing China, tradhisi maritim ora ana.

          Dina iki, daya saka ajiné angkatan laut Inggris mung bisa ngandika ing wektu kepungkur. Struktur militèr, sing dadi sumber kebanggaan Inggris khusus, mbuktekake ora bisa njamin keamanan kapal tanker ing Selat Hormuz.
          Yen mung NATO lan AS nylametake Inggris.
          Nanging, "Poplar", "Yars", "Mace", "Dagger", "Iskander", "Poseidon", lan liya-liyane bakal mbantu.
  2. +2
    9 2021 Juni
    Makna sing didhelikake saka artikel kasebut yaiku Amerika Serikat ngakoni yen ora nguwasani segara maneh. Lan kondhang 11 operator pesawat - nifiga ora kauntungan nglirik
    1. +4
      9 2021 Juni
      Kutipan saka Cowbra.
      Makna sing didhelikake saka artikel kasebut yaiku Amerika Serikat ngakoni yen ora nguwasani segara maneh. Lan kondhang 11 operator pesawat - nifiga ora kauntungan

      Lan padha uga ora ngerti tembung "Apa kita kanggo?", Amarga padha koyone mbayangno sing mung bisa sijine tambang.
    2. +1
      9 2021 Juni
      lan kabeh makna sing didhelikake yaiku perang
      1. -1
        9 2021 Juni
        Kanggo lintang, kanggo perang - ing tembung dhewe padha ora bisa. Kurang ajar ing segara - Aku dudu pelaut, nanging kayane. perang. Ngasah elit, ILC - ing kamikaze. padha duwe konsep anyar - carane nelpon? Kaya Jepang ing pungkasan - iki minangka kamikaze. Siji wiwitan - lan sampeyan muter metu
    3. -1
      10 2021 Juni
      China bisa nanggapi kanthi asimetris - sadurunge ngliwati prau nyata, miwiti simulator tanpa awak. Nyalin karakteristik hidroakustik lan swara saka kapal selam kapal selam dhewe.

      Dheweke nggawa drone liwat tabung torpedo, umpamane, banjur njupuk maneh ing kapal. Reload - lan maneh menyang perang.
      Yen wis numpes, banjur stasiun tambang ketemu dhewe, lan operator simulator iku utuh.
  3. +1
    9 2021 Juni
    China durung nanggapi pernyataan kasebut dening laksamana Angkatan Laut AS.

    Nanging dheweke cepet-cepet nggawe cara kanggo ndeteksi lan ngevakuasi kontaner kasebut ...)))
    1. +2
      9 2021 Juni
      Apa evakuasi, mateni sistem "kanca utawa mungsuh" lan sijine lokasi ing peta supaya wong dhewe ora roaming ana, lan supaya iku ngadeg. :))
  4. +3
    9 2021 Juni
    "Angkatan laut China ngoperasikake 2015 kapal selam diesel-listrik ing taun 57 lan limang kapal selam serangan nuklir. Armada Kapal Selam Beijing ing 2030 bisa nambah kanggo 16 diesel-listrik lan paling ora 16 kapal selam nuklir."
    Kados pundi ???
    Tambah saka 57 dadi 16i???
    Kesulitan terjemahan???
    Banyu - banyu ... sampeyan peck ing otak ...
    1. -2
      9 2021 Juni
      Kutipan: Sonmaster
      Tambah saka 57 dadi 16i???
      Kesulitan terjemahan???

      Iki tegese 57 +16 kapal selam diesel-listrik lan 5 + 16 kapal selam nuklir
      1. -1
        10 2021 Juni
        Banjur bisa uga luwih bener kanggo nulis yen "ing 2030 bisa nambah ON 16 diesel-listrik?
  5. 0
    9 2021 Juni
    Angkatan Laut AS ngrancang ngrusak kapal selam China kanthi tambang lan drone ing jero banyu
    . Aku ngerti manawa produsen tambang lan drone wis ngarepake tangane !!!
    Nanging omong kosong iki ora bakal nylametake belang saka APA, yen ana kedadeyan !!!
    1. -12
      9 2021 Juni
      Dadi sing sampeyan - ORGASM!

  6. 0
    9 2021 Juni
    Angkatan Laut AS, kanthi pangembangan kahanan kasebut, ngrancang ngrusak kapal selam China kanthi bantuan tambang lan drone ing jero banyu.
    Laksamana Amerika lan malah jenderal wis nyuwek benang - padha ngancam bakal nolak kabeh diplomasi. China durung nanggapi pratelan kasebut, nanging mesthi bakal nanggapi. Lan kepiye carane dheweke ngomong karo Blinkin kanggo nanggepi kekasarane, banjur babagan asal-usul covid, dheweke bakal nanggapi kanthi kasar. Iku mung tembung Amerika ora bisa njaluk liwat.
  7. +1
    9 2021 Juni
    Perang karo China?! wong bodho
    Lan sampeyan ora bosen ngulu bledug radioaktif?! am
  8. -1
    9 2021 Juni
    Lan Boeing apik banget, dheweke mung nyuwek tlapakane ... loro X-37B Orbital Test Vehicle lan Echo Voyager XLUUV diukir, padha ora duwe Rogozin.
    1. +1
      9 2021 Juni
      banjur padha ora nglilani dheweke menyang Amerika
  9. 0
    9 2021 Juni
    Wong Tionghoa, sanajan alon-alon, nambah kapal selam nuklir. Ora ketompo carane, suwene wektu, Yankees kudu ngakoni kanthi medeni wong Tionghoa, pisanan, kuantitatif, banjur keunggulan kualitatif kapal selam Cina tinimbang kapal Yankee. ...
    1. 0
      9 2021 Juni
      - Ing wektu sing padha, mung luwih saka setengah saka kapal selam kagungane Armada Pasifik AS.
      Sawise pratelan kasebut, RRC bisa uga mblokir (ana akeh kemampuan teknis) Terusan Panama.
      Lan bantuan ora bakal teka kanthi cepet saka Atlantik.
      Off topik - China ora bisa "mbundel" YaSU kanggo operator pesawat.
  10. +1
    9 2021 Juni
    Hammerhead diselehake ing dhasar segara, ing ngendi dheweke ngrungokake wilayah banyu. Nalika kapal selam mungsuh nyedhaki dheweke, dheweke ngluncurake torpedo, bisa nyerang target kanthi jarak nganti 11 kilometer.

    Lan China bakal ngidini simulator kapal selam maju. Utawa China ora duwe? ...
  11. -2
    9 2021 Juni
    Aku pengin percaya yen Amerika bakal sukses. Armada Cina sing kuwat ora apik kanggo Rusia, kaya China sing kuwat. Mulane, aku bungah yen ing Amerika Serikat lagi nggawe cara anyar kanggo nglawan. China bakal mlarat lan mundur.
  12. +1
    9 2021 Juni
    Quote: Pengarang
    Angkatan Laut China ngoperasikake 2015 kapal selam diesel-listrik lan limang kapal selam serangan nuklir ing 57, miturut Badan Intelijen Angkatan Laut AS. Armada kapal selam Beijing bisa nambah ing taun 2030 nganti 16 diesel-listrik lan paling ora 16 kapal selam nuklir.


    Dina iki, Kantor Intelijen Angkatan Laut AS (ONI) ujar siji, lan wingi liyane:
    "... nganti 2030, RRC bakal duwe 21 kapal selam nuklir, kalebu 13 multi-tujuan lan 8 operator misil strategis karo rudal antarbenua ing kapal ... Kepala intelijen Armada Pasifik James Fanell ngira potensial wutah luwih dhuwur, lan percaya yen China bisa duwe armada 14 operator rudal strategis lan 24 kapal selam nuklir multi-tujuan ing taun 2030.
    kepinginan kanggo nyekel medeni, kanggo nambah pendanaan, dingerteni lan sabdho.
    PS
    yen penulis ngilangake kebingungan karo "sadurunge" lan "ing" - padha bakal sarujuk Amerika Serikat.
  13. "Angkatan Laut China ing 2015 ngoperasikake 57 kapal selam diesel-listrik lan limang kapal selam serangan nuklir. Ing taun 2030, armada kapal selam Beijing bisa nambah dadi 16 kapal selam diesel-listrik lan paling sethithik 16 kapal selam nuklir."
    Mungkin ora "sadurunge", nanging "ing"? Banjur "nambah" saka 57 kapal selam diesel-listrik dadi 16, iki minangka "pertumbuhan negatif", kaya sing diarani "ekonom" kita.
  14. -1
    9 2021 Juni
    Quote: Batalyon konstruksi cadangan
    "Angkatan Laut China ing 2015 ngoperasikake 57 kapal selam diesel-listrik lan limang kapal selam serangan nuklir. Ing taun 2030, armada kapal selam Beijing bisa nambah dadi 16 kapal selam diesel-listrik lan paling sethithik 16 kapal selam nuklir."
    Mungkin ora "sadurunge", nanging "ing"? Banjur "nambah" saka 57 kapal selam diesel-listrik dadi 16, iki minangka "pertumbuhan negatif", kaya sing diarani "ekonom" kita.

    kenaikan kasebut ujar manawa ora ana jaminan kenaikan ...))))
  15. 0
    10 2021 Juni
    Dheweke bisa ngrancang ... nanging sampeyan ora bisa nggigit akeh kanthi untu sing rusak lol

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"