Kamentrian Pertahanan ngumumake munculé pilot tempur wanita pisanan ing Angkatan Udara Rusia

165

Kamentrian Pertahanan Rusia ngumumake penampilan pilot tempur wanita ing Angkatan Udara. Minangka kasebut dening Sekretaris Negara lan Wakil Menteri Pertahanan Federasi Rusia Nikolai Pankov, bocah-bocah wadon pisanan sing mabur pesawat modern bakal katon ing mangsa ngarep.

Miturut wakil menteri, bocah-bocah wadon dilatih ing Sekolah Pilot Penerbangan Militer Tinggi Krasnodar (KVVAUL). Kabeh mau disiapake kanggo layanan ing pertempuran penerbangan, nanging ana uga divisi. Sawetara wong wis siyap dadi pilot pesawat tempur lan nyerang, nanging mung sawetara. Mayoritas bocah-bocah wadon bakal ngladeni ing penerbangan transportasi militer.



Ing mangsa ngarep, kita bakal bisa ndeleng pilot tempur Rusia pisanan ing unit tempur aktif

- ngandika Pankov, nambah sing kadet wadon ngalami latihan ing basis padha lanang, ora konsesi kasedhiya kanggo wong-wong mau.

Ayo kita elinga yen asupan pilot pisanan menyang Sekolah Penerbangan Militer Tinggi Krasnodar ditindakake ing 2017 kanthi keputusan Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu. Bocah-bocah wadon 16 sing mlebu taun pisanan wiwit latihan dadi pilot penerbangan transportasi militer.

Ing 2019, bocah-bocah wadon diidini latihan dadi pilot penerbangan taktis operasional. Telung bocah wadon saka rekrut anyar nyatakake kepinginan kanggo dadi pejuang. Ing 2020, salah sawijining kadet wanita sekolah kasebut nyatakake kepinginan kanggo latihan ing program Penerbangan Jarak Jauh lan dadi pilot Angkatan Udara Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    165 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 22
      9 2021 Juni
      Apa, ana luwih sithik wong lanang ing kompetisi kanggo papan?! Utawa iku modis kanggo wong enom?
      1. + 32
        9 2021 Juni
        Wanita dadi pilot, lan wong lanang dadi anggota kulawarga.
        Iki pederasty.

        Pejuang yaiku pilot militer sing tugase nyirnakake mungsuh. Mateni, ing basa Rusia.
        Matèni mungsuh.

        Wong wadon kudu nglairake anak.
        Yen wanita mandheg nglairake, kita bakal mati.

        Wong matèni mungsuh lan nglindhungi omah.
        Wong wadon nglairake anak lan nerusake garis kulawarga.

        Sapa sing kepengin liya?

        Kita wis cukup ndeleng Hollywood, lan bintang kasebut mabur menyang swarga.
        1. +1
          9 2021 Juni
          Mungkin lagi disterilisasi. Banjur ora ana risiko ngandhut setahun sawise lulus saka kuliah. Maneh, padha ngombe sethithik. Nyaman banget. Sing utama ing PMS ora ngidini wong mabur.
        2. -11
          9 2021 Juni
          Quote: Contone
          Wanita dadi pilot, lan wong lanang dadi anggota kulawarga.
          Iki pederasty.

          Pejuang yaiku pilot militer sing tugase nyirnakake mungsuh. Mateni, ing basa Rusia.
          Matèni mungsuh.

          Wong wadon kudu nglairake anak.
          Yen wanita mandheg nglairake, kita bakal mati.

          Wong matèni mungsuh lan nglindhungi omah.
          Wong wadon nglairake anak lan nerusake garis kulawarga.

          Sapa sing kepengin liya?

          Kita wis cukup ndeleng Hollywood, lan bintang kasebut mabur menyang swarga.

          Apa sampeyan ora ngelingi resimen penerbangan wanita nalika Perang Dunia II?
          1. +9
            9 2021 Juni
            Quote: Biasa wae
            Apa sampeyan ora ngelingi resimen penerbangan wanita nalika Perang Dunia II?

            Sampeyan mbingungake resimen wanita saka Perang Donya II ing PO-2 kanthi kakehan ing pejuang modern. Yen wanita diidini ngontrol pesawat, mula iki kudu dadi buruh transportasi, tanker, penerbangan medis utawa helikopter non-pertempuran.
            1. -2
              9 2021 Juni
              Marina Popovich - wis mabur akèh rekor donya ing pesawat jet, lan pilot test.
              Svetlana Savitskaya - Ing taun 1976, dheweke wiwit kerja minangka pilot test kanggo NPO Vzlyot. Dheweke nindakake penerbangan ing pesawat MiG-21, MiG-25, Su-7, Il-18, lan Il-28.
              Ing taun 1975-1978, dheweke nyetel 25 rekor dhuwur lan kecepatan penerbangan wanita ing latihan tempur MiG-4PU.
              rekor kacepetan donya (2683,44 km/jam, 22 Juni 1975);
              cathetan dhuwur pesawat (21 m, 209,9 Agustus 31);
              rekor kacepetan liwat jarak 500 km (2466,1 km/jam, 21 Oktober 1977);
              rekor kacepetan ing rute tertutup 1000 km (2333 km/jam, 12 April 1978).
              Apa babagan Overload?
          2. +1
            9 2021 Juni
            Apa sampeyan ora ngelingi resimen penerbangan wanita nalika Perang Dunia II?
            .... ya ... iku dikenal ..586 wadon IAP saka 36 Jerman downed ilang 60 Yaks, lan pilot Litvyak ditembak mudhun 11 wong nalika ing 9 Pengawal IAP misuwur ... supaya ana apa-apa kanggo ngeruk ... . profanity ya nanging mung
        3. -6
          9 2021 Juni
          Quote: Contone
          Wong matèni mungsuh lan nglindhungi omah.
          Wong wadon nglairake anak lan nerusake garis kulawarga.
          Sapa sing kepengin liya?
          Kita wis cukup ndeleng Hollywood, lan bintang kasebut mabur menyang swarga.

          =======
          Miskin: Marina Raskova, Serafima Amosova, Rufina Gasheva, Maria Dolina, Nadezhda Popova lan liya-liyane.....
          Dheweke ora ngerti yen dheweke "salah" wanita.......Inggih, ing jamanipun boten wonten ingkang “wicaksana” lan "Tuladhane", yen ora, dheweke bakal "ngandhani" ing ngendi panggonane.....! Lan dheweke nerangake yen dheweke ana ing rumah sakit bersalin lan ora luwih! ( wong bodho negatif )

          Pilot saka Resimen Penerbangan Tempur Wanita 586 sing dijenengi M. Raskova (minangka bagéan saka Divisi Penerbangan Pesawat Tempur Pertahanan Udara kaping 144). Budapest. Mèi 1945.
          1. +8
            9 2021 Juni
            Kutipan saka venik
            Miskin: Marina Raskova, Serafima Amosova, Rufina Gasheva, Maria Dolina, Nadezhda Popov

            Dheweke ora mlarat Srikandi saka Fatherland, temtunipun.

            Nanging negara kasebut mbutuhake, lan sanajan tanpa dheweke, dheweke nglairake meh 4 anak saben wanita.

            Pilot-pilot kasebut meh ora ana keturunan ...
            1. +5
              9 2021 Juni
              Kutipan: Olgovich
              Nanging banjur negara mbutuhake

              ========
              Apa wanita pancene direkrut dadi Tentara?
              Ora! Padha lunga dhewe! Ing telpon saka ati (ngapunten kanggo ekspresi pretentious)! Lan SAPA sing bisa nyegah dheweke nindakake iki?
              Ana uga wanita ing Chernobyl! Sawetara nanging WERE! Padha nyoba kanggo nglindhungi wong-wong mau minangka paling padha bisa, nanging iki PROS sing reacted banget painfully kanggo nyoba kanggo mbusak saka panggonan paling mbebayani.
              Utawa apa sampeyan mikir aku ora jelas yen perang iku "dudu urusane wong wadon"? Apa "usaha wanita"? "Kinder, Kirhen, Kuhen"?
              Ora, yen wong wadon rampung perang, banjur tugas wong (mesthi padha wong lanang) - bantuan nutupi (sanajan karo kulit dhewe) lan nglindhungi! Lan aja nyurung dheweke menyang mburi kanthi tembung: "papan sampeyan ana ing rumah sakit bersalin" (minangka "paling wicaksana" menehi saran)Contone"!
              P.S. Lan saiki - sampeyan bisa "mbuwang sandal"!
              1. -1
                10 2021 Juni
                Kutipan saka venik
                APA kuwi "urusan wanita"? "Kinder, Kirhen, Kuhen"?

                Nanging apa iki ala kanggo negara, kanggo kulawarga, kanggo demografi?

                Iki apik tenan!
                1. +2
                  10 2021 Juni
                  Kutipan: Olgovich
                  Nanging apa iki ala kanggo negara, kanggo kulawarga, kanggo demografi?

                  Iki apik tenan!

                  Aku setuju banget karo kesimpulan iki saka Olgovich - penting kanggo njaga blumbang gene, lan mulane kita kudu ngilangi karya wanita saka profesi sing mbebayani, kalebu penerbangan, amarga pilot ana mati sanajan nalika sinau.
                2. -1
                  10 2021 Juni
                  Kutipan: Olgovich
                  Kutipan saka venik
                  APA kuwi "urusan wanita"? "Kinder, Kirhen, Kuhen"?

                  Nanging apa iki ala kanggo negara, kanggo kulawarga, kanggo demografi?
                  Iki apik tenan!

                  ========
                  Aku pengin ndeleng carane sampeyan bakal ngomong iki marang Ibu (fisikawan nuklir, calon ilmu fisika lan matematika, kepala laboratorium lan Sekretaris Ilmiah Institut Riset)......
                  Ibu iku wong sing pinter banget, apikan lan sensitif..... Nanging nalika nemoni kasar, sombong utawa ala, dheweke mung dadi ngamuk....
                  Nanging ing kene luwih becik ora kejiret ing ilat! Kanthi sopan lan budaya dheweke bisa "ngolesi ing tembok" kaya ngono ....
                  Lan dheweke wis akeh wani lan nekat! Malah Rama (pilot Perang Patriotik, mengko dadi insinyur pertahanan) ora bosen kaget!
            2. -3
              9 2021 Juni
              Ora apa-apa. Yen wong wadon ora pengin nglairake utawa ora bisa, dheweke bakal nindakake liyane kanggo dheweke. Lan ora ana masalah.
          2. +5
            9 2021 Juni
            [kutipan saka Resimen Penerbangan Tempur Wanita 586 sing dijenengi M. Raskova (][/quote]......sampeyan wis nyabrang atimu....Raskova mrentah para pengebom...586 diprentahake dening Kazarina, sing dibubarake "amarga kesehatan" ... nanging resimen kasebut ngalami kerugian sing luar biasa lan mulane dibuwang. lan utamané kanggo sampeyan dhewe
        4. +8
          9 2021 Juni
          Quote: Contone
          Wong wadon kudu nglairake anak.

          Miturut Angkatan Laut Amerika, sing kanggo sawetara alasan pengin nambah kontingen wanita ing rangking dadi 25%, kanggo saben satus personel militer wanita, 20 prajurit kasebut dilebokake cuti hamil saben taun. Ing wektu sing padha, saben taun jumlahe mundhak sithik, biaya latihan, pangopènan, cuti hamil, lsp. padha. aran
          Mungkin iki carane kita mutusake kanggo ngatasi masalah demografi? Uga pilihan, mung wong kanthi kesehatan sing apik sing disewa dadi pilot. lol
          1. +2
            9 2021 Juni
            Kutipan saka: LIONnvrsk
            Mungkin iki carane kita mutusake kanggo ngatasi masalah demografi? Uga pilihan, mung wong kanthi kesehatan sing apik sing disewa dadi pilot.

            Ana sing nggumunake. Wong lanang sing ora dijupuk amarga kesehatan lan diganti dening bocah-bocah wadon bakal wiwit multiply intensif metu saka sungkowo. lol
        5. +3
          9 2021 Juni
          apa sampeyan lali babagan 1941-1945 kanthi cepet? Pilot wanita Soviet ing macem-macem jinis pesawat
        6. -1
          9 2021 Juni
          Iku kabeh banget klise lan konservatif, lawas-gaya lan stereotypical. Saben wong mutusake dhewe sapa sing kudune lan apa sing kudu ditindakake.
          1. +2
            10 2021 Juni
            Kutipan saka: Ela Myaushkina
            Iku kabeh banget klise lan konservatif, lawas-gaya lan stereotypical. Saben wong mutusake dhewe sapa sing kudune lan apa sing kudu ditindakake.

            Mungkin aku bakal mbukak kaca sing ora dingerteni kanggo sampeyan, nanging sanajan latihan karo wanita sipil, komandan duwe masalah ora mung babagan kebersihan, nanging uga ngurus kabutuhan cilik - dheweke ora bisa dibebasake dhewe ing alas. utamané ing wayah wengi. Lan iki isih cilik - ana uga tragedi gedhe amarga katresnan sing ora dibales ...
      2. -7
        9 2021 Juni
        Wanita kita mabur lan perang ing pesawat tempur ing Perang Patriotik Agung, ora jelas apa masalah sampeyan. Inggih, sawetara pilot wanita paling apik diijini minangka pangecualian; dheweke ora kekurangan wani.
        1. + 32
          9 2021 Juni
          Kutipan: El Chuvachino
          Wanita kita mabur lan perang ing pesawat tempur ing Perang Patriotik Agung, ora jelas ...


          Tangi.

          Padha mabur amarga mayuta-yuta wong mati.

          Bocah-bocah padha kerja ing pabrik. Dheweke nggawe tank lan pesawat.

          Iki perang.

          Ora ana perang saiki. Gusti mberkahi.

          Bocah-bocah saka umur sepuluh taun ora dibutuhake ing pabrik.
          Wong wadon ora kena nindakake pakaryane wong lanang.
          1. -8
            9 2021 Juni
            Apa jenis histeria? Kaya-kaya kabeh wanita mutusake kanggo njagong ing kursi pilot? Iki, saiki lan bakal dadi kedadean sing terisolasi.

            Lan sampeyan ora perlu ngandhani kabeh wong sing kudu nindakake apa lan apa sing ora kudu ditindakake. Saben uwong bebas milih nasibe dhewe-dhewe. Padha wanted kanggo pindhah menyang langit kanggo defend Fatherland.

            Ing mratelakake panemume, sampeyan mung cemburu sing wis ngrambah goal lan bakal fly, nalika sampeyan njagong ing kursi.
            1. +8
              9 2021 Juni
              Kutipan: El Chuvachino
              Lan sampeyan ora perlu ngandhani kabeh wong sing kudu nindakake apa lan apa sing ora kudu ditindakake. Saben uwong bebas milih nasibe dhewe-dhewe.

              Propaganda nglawan pederasty dilarang ing negara kita.

              Kutipan: El Chuvachino
              Mratelakake panemume, sampeyan mung cemburu yen dheweke wis entuk gol lan bakal mabur, nalika sampeyan lungguh ...


              Sampeyan sing menehi saran lan mutusake kanggo wong liya.

              Aku ngomong yen wong wadon iku wadon lan wong lanang.

              Sapa wae sing pengin dadi mungsuh dhasar kita.

              Wis jelas saiki?

              Wong wadon normal bakal nglairake anak, lan luwih saka siji.
              Wong wadon normal bakal ngunggahake anak. Feed.
              Wong wadon ora bisa mabur paling sethithik setaun sadurunge nglairake.
              Lan wong wadon ora bisa mabur paling sethithik setaun sawise nglairake.

              Napa VKS mbutuhake pilot sing ora bisa mabur amarga alasan alami?

              Ora perlu nggawe wong lanang saka wong wadon.

              Ora perlu menehi alesan.
              1. -8
                9 2021 Juni
                Aku ora ngerti, iki soko sampeyan duwe masalah? Sawetara babagan wanita, lan sawetara babagan homoseksual, kanggo saben wong dhewe ngguyu
              2. -1
                9 2021 Juni
                Quote: Contone
                Propaganda nglawan pederasty dilarang ing negara kita.

                Temokake psikolog kanthi cepet, sampeyan duwe kekacoan kecoak ing sirah, mung aja lali nyelehake wajan ing mburi celana, mung yen dheweke nggoleki sampeyan))
                Quote: Contone
                Sampeyan sing menehi saran lan mutusake kanggo wong liya.

                Yah? Dideleng saka teks ing ndhuwur, sampeyan langsung nggunakake imperatif kanggo nemtokake apa sing kudu ditindakake lan kanggo sapa))) sapa sing bakal nglairake, sapa sing kudu dilayani, lan sapa saka pelangi))) G-LOGICS.
                Apa pilot cah wadon ngomong sampeyan amarga sampeyan gelo banget)))) Inggih, wanita kuwat pindhah menyang wong KUAT - nggarap dhewe.
              3. 0
                9 2021 Juni
                Ora perlu mutusake wong liya sing kudu nindakake apa lan menehi label minangka normal lan ora normal. Lan dheweke bakal ngerti tanpa sampeyan.
              4. +1
                10 2021 Juni
                Aku kepingin weruh carane sampeyan bisa nyambung kebebasan pilihan karo pederasty? Kaya sing diomongake, sapa sing lara, ngomong babagan.
            2. +2
              9 2021 Juni
              Aku krungu crita iki.
              Ing taun 2007, Mamzel tartamtu kepengin dadi pilot ing Sekolah Penerbangan Penerbangan Sipil Buguruslan. Nanging wong wadon ora diijini digawa mrana.
              Aku lunga menyang pengadilan kanggo dangu. Pengadilan ngumumaké ora sah klausa ing aturan diakoni ing Buguruslan Flight School of Civil Aviation babagan latihan wong eksklusif lanang. Nalika pengadilan nerbitake putusan, Mamzel ngganti pikirane arep menyang mrana.
              Sapa sing rumangsa luwih apik babagan kabeh trichomudia iki?
          2. +3
            9 2021 Juni
            Sampeyan bener, nanging ... Yen perang, wong lanang bakal mati maneh. Lan sapa sing bakal dadi pilot? Penerbangan modern lan kontrol malah Su-25 lawas ora IL-2. Persamaan Bernoulli mung ora bakal bisa. Lan katon ing skill Svetlana Kapanina. Ana pangecualian kanggo saben aturan! Lan aku ora mikir bakal ana rekrutmen bocah-bocah wadon sing akeh banget. Sanajan luwih awet, nanging ora gampang ing penerbangan militer.
          3. +6
            9 2021 Juni
            Quote: Contone
            Wong wadon ora kena nindakake pakaryane wong lanang.

            Utamane ing tentara, angkatan laut lan politik.
          4. -2
            9 2021 Juni
            Kabeh iku relatif. Saben uwong bakal mutusake sapa sing kudu nindakake apa, kaya sing kudu ditindakake, tanpa tekanan lan pendhidhikan saka njaba.
        2. + 12
          9 2021 Juni
          Kutipan: El Chuvachino
          Inggih, sawetara pilot wanita paling apik diijini minangka pangecualian; dheweke ora kekurangan wani.

          Pendhaftaran pepadhamu lagi cuti hamil kaping pindho, pengacara militer sing lulus saka Universitas Militer ing Moskow, lan mikir arep bali menyang layanan luwih saka rong taun sawise mburi cuti ibu. Aku ora mikir yen dheweke bali menyang layanan bakal mbutuhake latihan maneh, sing ing kasus pilot wanita ora mungkin tanpa pemugaran katrampilan jangka panjang.
          Lan kok Kementerian Pertahanan kuwi tombol akordion, apa padha ora mikir bab iku, yen padha mutusaké kanggo menehi conto saka Perang Patriotik Agung, kita ora perang?
          Umumé, kabeh iki ngelingake aku babagan keprigelan jaman Soviet, nalika pimpinan Komite Pusat kita duwe akeh putri, lan dheweke wiwit direkrut menyang VIII, supaya padha nampa tali bahu ing kana lan banjur dikirim menyang endi wae ing luar negeri menyang kedutaan. - ana wektu kuwi ing Tentara Soviet. Asil, minangka tansah, deplorable - paling mau ora tau bali menyang layanan sawise maternity cuti, sanajan aku ngerti siji wanita perwira translator, dheweke makarya kanggo kita, nanging ora kanggo dangu.
          1. -8
            9 2021 Juni
            Kutipan saka ccsr
            Lan kok Kementerian Pertahanan kuwi tombol akordion, apa padha ora mikir bab iku, yen padha mutusaké kanggo menehi conto saka Perang Patriotik Agung, kita ora perang?

            Dadi hubungi Kementerian Pertahanan kanthi pitakonan iki?

            Yagene kowe kabeh padha nangisi tembung ing kene? Yen sampeyan mikir yen salah, aja lungguh lan nulis komentar sing ora puas karo minus, nanging hubungi panguwasa sing cocog, mbantah posisi sampeyan lan menehi alasan kenapa bocah-bocah wadon iki saiki kudu dicopot saka program kasebut, lan sing bakal teka kudu dilarang ndhaptar.

            Yen ora, ternyata "nanging Baba Yaga nglawan." Sampeyan bakal nesu ing kene lan lali nganti topik sing luwih menarik katon. Dadi ora ana sing bakal owah.
            1. + 11
              9 2021 Juni
              Kutipan: El Chuvachino
              Dadi hubungi Kementerian Pertahanan kanthi pitakonan iki?

              Kenging punapa tindak mrana, manawi tiyang-tiyang ingkang adamêl sipil sampun dangu mrentah ing ngriku, botên kawigatosan dhatêng siaga tempuripun wadyabala kita, saha botên prêduli dhatêng punapa ingkang wontên ing ngriku. Dheweke ora bisa ngerti kepiye kepala staf resimen penerbangan bakal nganggep siklus menstruasi para bawahan nalika nggawe rencana tugas tempur saben wulan, nanging iki uga kudu digatekake ...
              Kutipan: El Chuvachino
              Apa sampeyan mikir iku salah?

              Aku iku salah, minangka nindakake paling saka perwira sing njabat, lan padha bakal konfirmasi iki.
              Kutipan: El Chuvachino
              aja lungguh lan nulis komentar sing ora puas karo minus, nanging hubungi panguwasa sing cocog,

              Pensiunan wis suwe ora dirungokake, nanging aku wis dadi salah sijine nganti pirang-pirang taun. Kajaba iku, aku ngerti banget yen iwak rots saka endhas, lan anggere wong sipil ana ing kepala Departemen Pertahanan, wiwit Ivanov lan pungkasan karo Shoigu, kita ora bisa ngindhari omong kosong kuwi. Ing jamanku, dheweke nyoba milih profesional ing kiriman kasebut, lan dudu oportunis kaya Serdyukov lan perusahaan gop, mula dheweke ora ngrungokake kita. Muga-muga sampeyan sukses ing karya promosi emansipasi ing angkatan bersenjata, sing bakal digeguyu dening akeh wong sing wicaksana.
              1. -13
                9 2021 Juni
                Kutipan saka ccsr
                Kenging punapa tindak mrana, manawi tiyang-tiyang ingkang adamêl sipil sampun dangu mrentah ing ngriku, botên kawigatosan dhatêng siaga tempuripun wadyabala kita, saha botên prêduli dhatêng punapa ingkang wontên ing ngriku. Dheweke ora bisa ngerti kepiye kepala staf resimen penerbangan bakal nganggep siklus menstruasi para bawahan nalika nggawe rencana tugas tempur saben wulan, nanging iki uga kudu digatekake ...

                Dadi iki masalah wiwit wiwitan - sampeyan nganggep sampeyan luwih pinter tinimbang sing ana ing Wilayah Moskow.

                Kutipan saka ccsr
                Pensiunan wis suwe ora dirungokake, nanging aku wis dadi salah sijine nganti pirang-pirang taun.

                Iki uga kudu digatekake nalika nggawe statement. Donya berkembang, kahanan ganti, sawetara pandangan sampeyan ora relevan - iki ora bisa dihindari.

                Kutipan saka ccsr
                Muga-muga sampeyan sukses ing karya promosi emansipasi ing angkatan bersenjata, sing bakal digeguyu dening akeh wong sing wicaksana.

                Propaganda? Apa sampeyan ora duwe pikiran? Aku mratelakake panemume ing kene lan ora nyengkuyung apa-apa.
                1. +1
                  9 2021 Juni
                  Kutipan: El Chuvachino
                  Dadi iki masalah wiwit wiwitan - sampeyan nganggep sampeyan luwih pinter tinimbang sing ana ing Wilayah Moskow.

                  Kutipan saka ccsr
                  Aku ngerti banget yen iwak rots saka sirah, lan anggere Departemen Pertahanan dipimpin déning warga sipil, wiwit Ivanov lan pungkasan karo Shoigu, kita ora bisa ngindhari omong kosong kuwi.

                  Ing kene wong isih ngomong adhedhasar pengalaman uripe dhewe ing tentara. Lan adhedhasar pengalaman ngamati eccentricities jaket ing pamaréntahan tentara.
                  Kabeh omong kosong iki karo bocah-bocah wadon ing penerbangan tempur yaiku PR murni lan klambi jendhela. Lan kepinginan saka putri jenderal - "Bapak, aku pengin mabur." Kanggo wanita ana penerbangan sipil, paling awon - transportasi militer, nanging ora penerbangan tempur. Dheweke bakal mbuwang akeh dhuwit, gaweyan, sumber daya, nanging tinimbang pilot tempur, dheweke bakal lara sirah kanggo komandan unit lan ngrusak kesiapan tempur, amarga cuti hamil sing cukup alami kanggo jender.
                  Nanging, wong lanang normal bisa dilatih dadi pilot tempur. Kita duwe kekurangan serius pilot militer (kalebu pertempuran) lan teknisi pesawat. Kita duwe total udakara 480 pejuang tempur kanggo kabeh pasukan aerospace!!! Nanging ana sing kepengin nyukupi kekarepan bocah-bocah wadon sing "pengin mabur." Dheweke bisa mabur kanthi lengkap ing njaba pasukan Angkatan Udara Rusia.
                  Nanging sing wis dilatih bakal mlebu ing pasukan ... Nanging ora suwe.
                  1. +1
                    10 2021 Juni
                    Lan ana pilot amatir lan pilot olahraga sing apik banget ing klub mabur. Padha mabur akeh karo dhuwit dhewe. Malah ing pesawat jet padha seneng banget. Nanging padha slamet sabisane.
                    Apa bisa nglatih wong lanang kasebut dadi cadangan penerbangan utawa pilot pesawat serangan utawa helikopter entheng?
                    Dheweke mesthi ora duwe pendidikan militer. Nanging dheweke ngerti teknologi lan avionik modern.
                    Ana ing saben wilayah ing Rusia.
                    1. +1
                      10 2021 Juni
                      Kutipan: Osipov9391
                      Apa bisa nglatih wong lanang kasebut dadi cadangan penerbangan utawa pilot pesawat serangan utawa helikopter entheng?

                      Ora mung bisa, nanging uga perlu. Sampeyan kudu nyegerake DOSAF lan Aeroclubs lan nyiapake cadangan ing kana yen mobilisasi utawa kanggo latihan awal lan bimbingan karir sadurunge mlebu universitas militer.
                      Nanging kasunyatane yaiku jaket ing kepala Kementerian Pertahanan, sing ora duwe pendhidhikan militer, kadhangkala ora ngladeni ing Angkatan Darat (kaya Shoigu) mung ora ngerti akeh perkara, ora ngrasakake dheweke. pengalaman dhewe ... Kanggo wong-wong mau, iki kabeh - game, PR lan whim.
                      Mulane akeh banget bodho, vulgar lan ora profesional.
                      1. 0
                        10 2021 Juni
                        Lan yen bocah-bocah wadon ing ndhuwur, sadurunge mlebu sekolah penerbangan, ora ana hubungane karo penerbangan lan ora mabur sanajan dadi penumpang, apa dheweke bakal nggawe pilot tempur, malah Su-27SM? Utawa Su-30M2.
                        Ing kana, saliyane kanggo penerbangan lan kontrol, sampeyan kudu ngerti elektronik banget. Lan mbuwang luwih saka setahun kanggo sinau yaiku sing ora diwulangake ing sekolah militer. Biasane ora ana basis kasebut. Lan ora ana wektu kanggo rincian cilik.
                        Ing kana, ing mesin kasebut, siji sistem Ekran (kanthi cara, saka Kyiv Elektronpribor nang endi wae lan durung kasil diganti dening impor nganti saiki) bisa ngetokake atusan pesen informasi lan rekomendasi. Iku banget angel malah kanggo wong kanggo ngelingi kabeh.
                        Ana wektu nalika wanita isih ora bisa nanggepi kanthi cukup. Gagal sistem kontrol nalika pesawat dadi "oaky" ing mode sambungan hard lan malah pilot lanang uga ora bisa kanggo njaluk metu. Lan wong wadon, amarga sikluse, bisa gupuh lan rusak.
                        Aku malah ora ngomong babagan VKK-15K, topeng, helm, lan liya-liyane. Iki kabeh ditujukan kanggo wong lanang.
                        1. +1
                          10 2021 Juni
                          Wanita ing umum duwe psyche kurang stabil, iki ora malah mengaruhi aviation, wis dituduhake kaping pirang-pirang ing cabang militer liyane ing kahanan darurat ... padha mung tiba ing stupor.
                          Dadi iki minangka keprigelan lan sampah PR.
                        2. +1
                          10 2021 Juni
                          Lan apa kamar lemari, jamban lan barang-barang liyane sing diwenehake kanggo wong lanang ing unit lan lapangan udara? Lan kamar tugas, kamar peralatan dhuwur ing ngendi jeroan digunakake ing peralatan kontrol dhuwur-dhuwur. Sapa sing bakal ngancani lan ngladeni? Apa wanita uga kudu dadi teknisi?
                        3. 0
                          10 2021 Juni
                          Sapa sing bakal ngabdi ing kono? Telung bocah wadon ing pesawat tempur lan serangan sing bakal mabur sadurunge cuti ibu pisanan?
                        4. 0
                          10 2021 Juni
                          Aku ora setuju karo dekrit. Saiki akeh wanita sing umure 40 lan luwih lawas sing arep cuti ibu kanggo pisanan. Mergo ngono.
                          Badan penegak hukum kebak +35 kulawarga tanpa anak.
                        5. +1
                          10 2021 Juni
                          Iki amarga wanita kerja ... lan iki uga ngawula. Bisnis wong wadon iku omah, kulawarga, anak. Banjur kabeh bakal apik karo demografi, lan bakal ana wong sing mbela Tanah Air, lan wanita bakal tetep wanita.
                          Nanging kanggo iki, wong kudu nampa cukup kanggo ndhukung kabeh kulawarga.
                        6. 0
                          10 2021 Juni
                          Ing 40 lan mengko, sanajan ing urip sipil, wanita nglairake amarga ing wektu iki padha munggah ing posisi lan wiwit nampa gaji normal (30 ewu rubles). Lan nalika umur 25-30 taun nampa 15 ewu rubel. Padha ditrapake kanggo wong. Ing loro kasus karo pendidikan. Lan uga karo sambungan. Lan yen sampeyan ora duwe pendhidhikan utawa sambungan, sampeyan bakal dadi penjaga 10 ewu ing salawas-lawase. Mergo iki.
                        7. 0
                          11 2021 Juni
                          Piye wae nomer sing sampeyan tuduhake pancen ... ora duwe pengarep-arep. Padha entuk luwih, lan wong enom ing. Utamane karo pendidikan. Nanging kabijakan sosial negara kapitalisme sing menang pancen ora nyumbang kanggo kesejahteraan demografi.
                          Nanging sing dipilih dadi makmur.
                          Senadyan pengalaman wutah kanthi cepet ing pendapatan rumah tangga wiwit pertengahan 00-an nganti 2015 wis jelas nuduhake yen, amarga tuwuhing pendapatan rumah tangga lan daya beli umume, penghasilan perusahaan uga saya akeh kanthi cepet. Pasar domestik sing wiyar kanthi populasi miskin ora mungkin ing prinsip.
                        8. 0
                          11 2021 Juni
                          Apa sing dikarepake? wilayah Tver. Lan ing tetanggan Moscow wis entuk 45-50 ewu lan liyane. Iki prabédan antarane wilayah Moscow lan malah wilayah tetanggan. Akeh sing kerja ing Moskow. Amarga iki, wis ana risak massive saka kulawarga lan bocah-bocah sing digedhekake ing dalan.
                          Kabeh perusahaan ing kutha-kutha cilik wis suwe ditutup ing taun 2000-an. Ana apa-apa. Nanging iki minuscule. Tingkat kematian 2 kaping utawa luwih dhuwur tinimbang tingkat lair. Wilayah sing jembar tetep ora dienggoni. Panguwasa bisa menehi tanah iki kanggo kabeh warga, nyedhiyakake bahan bangunan sing diprodhuksi sacara lokal kanthi rega sing luwih murah, lan ndhukung produksi lan bisnis. Nanging ora ana iki. Dheweke mateni sing terakhir. Wong-wong kepeksa ngungsi menyang Moskow supaya bisa urip.
                          Pamrentah kita ganas ing siji tembung. Lan ngandika: apa sing dikarepake? Jagad iki amba. pindhah menyang ngendi sing luwih apik. Penutupan massal sekolah, sekolah kejuruan, sekolah teknik lan universitas wis liwati. Umume wong enom sawise sekolah dadi nganggur lan ora nindakake apa-apa. Panguwasa ora peduli babagan iki.
          2. +2
            9 2021 Juni
            Sampeyan mung bisa seneng-seneng
            Kutipan saka ccsr
            sanajan aku ngerti siji pejabat penerjemah wanita, dheweke kerja kanggo kita, nanging ora suwe.
            - siji saka sampeyan mbedakake piyambak lol
            Aku mbokmenawa lawas-gaya dhewe, nanging kirchen, kinder, pawon minangka rencana urip banget kanggo Ladies apik banget. Sawise hidrolika dipateni ing mesin olahraga kaendahan, ana latihan wajib saben telung taun, iki bantuan Aku bakal kelingan kanggo dangu
        3. +8
          9 2021 Juni
          Ya, kita mabur pejuang nalika perang.
          Mung ana piston Yak-1 lan Yak-9, lan saiki ana jet Su-27/30/35, MiG-29/35.
          Apa bedane kudu diterangake?
          Lan nimbang kasunyatan sing wanita Soviet padha luwih gedhe lan sehat ing wangun lan fisiologi saka saiki. Amarga mung mangan produk alami lan kahanan lingkungan luwih apik.
          1. -8
            9 2021 Juni
            Quote: malaikat pembasmi
            Apa bedane kudu diterangake?

            Nerangke. Sampeyan bisa langsung nerangake marang dheweke, aku mikir dheweke bakal kasengsem ngrungokake sampeyan.

            Quote: malaikat pembasmi
            Amarga mung mangan produk alami lan kahanan lingkungan luwih apik

            Apa lingkungan ora peduli karo wong lanang? Utawa ora duwe impact kurang?
            1. +3
              9 2021 Juni
              Iku bakal menarik kanggo kula kanggo ngrungokake dheweke, utawa luwih kanggo ndeleng carane dheweke bakal nyoba kanggo "nggambarake" soko padha ing "dina lunar" dheweke ...

              Apa sampeyan penggemar Yousaf? Dadi, sampeyan ngerti apa kekacoan sing ana ing kana.
              Kru LGBT Apache biru, lsp.
              Aku uga pengin ngerti sapa dheweke? Mungkin iki wong sing diowahi!
              Iku cukup bisa kanggo wong-wong mau.
              1. -2
                9 2021 Juni
                Ora penggemar, aku luwih seneng ngerti mungsuh saka ngarsane. Wong wadon iki Michelle Curran. Pilot tempur, pilot tempur, saiki dadi anggota tim aerobatik Thunderbirds.
                1. -2
                  9 2021 Juni
                  Demi Allah!
                  Aku bakal njupuk dipikir ing luang kanggo ndeleng apa jenis "cah wadon" dheweke lan apa "feats" dheweke aken.
                  Nanging aku mikir sing 80% PR, lan 20% kasunyatan ...
              2. +1
                9 2021 Juni
                Aku luwih kepengin weruh kepiye dheweke ing urip pribadine ...
                1. 0
                  10 2021 Juni
                  Wis nikah, duwe anak angkat saka bojone.
          2. +1
            9 2021 Juni
            Amarga mung mangan produk alami lan kahanan lingkungan luwih apik.
            Apa iki ora ditrapake kanggo wong lanang?
            1. +2
              9 2021 Juni
              Kutipan saka Torins.
              Amarga mung mangan produk alami lan kahanan lingkungan luwih apik.
              Apa iki ora ditrapake kanggo wong lanang?

              Ora, ora ditrapake))) dheweke wis ngonfirmasi kanggo sampeyan kanthi minus))) dheweke wong lanang, sehat kaya moose, mung miturut statistik, nalika umur telung puluh, 80% ana setengah. liwat limang utawa duwe disfungsi ereksi))) lan padha mung bisa nggawe anak liwat tabung test saka 10 nyoba. Statistik kaya iki; padha nganggep pendapat para pahlawan forum ing tingkat kesalahan))).
        4. +2
          9 2021 Juni
          Wanita kita mabur lan perang ing pesawat tempur ing Perang Patriotik Agung, ora jelas apa masalah sampeyan. Inggih, sawetara pilot wanita paling apik diijini minangka pangecualian; dheweke ora kekurangan wani.

          Mbalik ing USSR ana tim pendaki wanita, nanging sawise tragedi iki, diputusake yen ora ana luwih saka 2 wanita ing grup ing rute sing angel. Masalah sing padha karo pilot wanita.
        5. +7
          9 2021 Juni
          Iki minangka pangecualian sanajan nalika perang gedhe. Ing antarane para pejuang ana wanita 25. Miturut dokumen, dheweke nembak 8 kendaraan mungsuh. https://proza.ru/2014/11/25/1831 Kabeh wanita sing isih ana ing garis ngarep ditembak lan mati. Paling slamet amarga ... dilayani ing pertahanan udara ing mburi.
          Resimen wengi wanita sing misuwur U-2 minangka salah sawijining 62 resimen kasebut. Sisane padha lanang. Dadi inovasi modern ora nduweni makna militer langsung lan mung bisa dadi insentif kanggo wong lanang utawa propaganda biasa.
        6. 0
          9 2021 Juni
          Kutipan: El Chuvachino
          Wanita kita mabur lan perang ing pesawat tempur ing Perang Patriotik Agung, ora jelas apa masalah sampeyan

          Aku ora duwe masalah karo iki, masalah karo pejuang wanita, kanthi hormat, padha katon rodok olo kanggo wong fisik lan Perang Donya II nuduhake iki. Lan kanggo pilot tempur, latihan fisik penting banget. Ya, masalah karo kemungkinan slamet sajrone pendaratan paksa uga luwih katon ing wanita. Dadi aku nglawan pilot tempur wanita, aku ora nglawan pengebom wanita lan aku ora nglawan pilot transportasi wanita.
      3. + 13
        9 2021 Juni
        Ora perlu utawa prospek kanggo pilot wadon.
      4. +2
        9 2021 Juni
        Kaya sing diomongake pujangga, pena iku padha karo bayonet. Nah, saiki tempek.
        1. + 12
          9 2021 Juni
          kadet wadon ngalami latihan kanthi basis sing padha karo kadet lanang, ora ana konsesi sing diwenehake kanggo dheweke.
          Kepiye carane ora ana cuti maternity? belay
          PS: Aku wonder yen padha kudu ndeleng gynecologist kanggo VLC? Apa layanan medis bakal ditambahi? Apa sampeyan wis nyunting pesenan kanggo ngliwati VLK? nglirik
          1. +1
            9 2021 Juni
            Kutipan: NIKNN
            Kepiye carane ora ana cuti maternity?

            Dheweke ora bakal nglairake ngguyu
      5. -5
        9 2021 Juni
        Kutipan: Vladimir_2U
        Apa, ana luwih sithik wong lanang ing kompetisi kanggo papan?! Utawa iku modis kanggo wong enom?

        Ana kekurangan pilot ing negara kasebut lan bakal saya tambah akeh sajrone pirang-pirang taun yen masalah kasebut ora dirampungake) Akeh sing mangkat menyang penerbangan komersial, lan saka penerbangan komersial menyang penerbangan komersial manca)
        Pilihan karo bocah-bocah wadon dudu sing paling apik, nanging paling ora ana) sanajan masalah nyengkuyung pilot militer supaya tetep ing layanan kudu dirampungake kanthi beda) miturut pendapatku)
        1. +6
          9 2021 Juni
          Quote: Anchor
          Ana kekurangan pilot ing negara kasebut lan bakal saya tambah akeh sajrone pirang-pirang taun yen masalah kasebut ora ditangani

          Kompetisi kanggo sekolah penerbangan yaiku 8-10 wong saben papan.
          1. +2
            9 2021 Juni
            Ana anekdot babagan topik iki babagan bedane kompetisi lan pilot siap-siap ing Angkatan Udara)
            Eyang nyedhak nampan nggawa iwak seger lan takon:
            - Putri, apa iwak seger?
            "Isih urip," wangsulane pedagang.
            - wah, kayane aku isih urip ... jawabe mbah putri))
        2. 0
          9 2021 Juni
          Quote: Anchor
          Ana kekurangan pilot ing negara kasebut lan bakal saya tambah akeh sajrone pirang-pirang taun yen masalah kasebut ora dirampungake) Akeh sing mangkat menyang penerbangan komersial, lan saka penerbangan komersial menyang penerbangan komersial manca)

          Inggih, perlu kanggo nambah gaji pilot militèr supaya padha ora bakal kicked metu saka posisi nganti pensiun - padha ngawasi kesehatan lan ora bakal nyoba kanggo ninggalake kanggo struktur liyane.
          Quote: Anchor
          Pilihan karo bocah-bocah wadon dudu sing paling apik, nanging paling ora ana)

          Iki minangka asumsi naif - ora ana sing ngerti kepiye lair, lan apa dheweke bakal pengin mabur mengko. Kanggo wong-wong mau, kulawarga lan bocah-bocah mesthi dadi luwih dhisik, dudu layanan - iki mesthi kedadeyan. Inggih, layanan khusus mungsuh uga bisa nemokake "suitors" kuwi kanggo wong-wong mau sing bakal "nglangi", lan ora ana sing ngomong apa kabeh bakal mimpin kanggo.
          Dadi wanita kudu direkrut dadi tentara kanggo posisi sing ora ana stres fisik lan psikologis, lan posisi sing kosong kudu diisi dening garwane personil militer, utamane ing garnisun sing adoh, sing ora ana kesempatan kanggo golek kerja, lan ora ana ing "battalion wanita" saka Kementerian Pertahanan kanggo posisi sing menang.
      6. -1
        9 2021 Juni
        Mungkin dheweke luwih apik ing ujian?
      7. -1
        9 2021 Juni
        Kutipan: Vladimir_2U
        Utawa iku modis kanggo wong enom?

        "Toleransi" iku apa, lan teka kene ngguyu .
      8. -3
        9 2021 Juni
        Kutipan: Vladimir_2U
        Apa, ana luwih sithik wong lanang ing kompetisi kanggo papan?! Utawa iku modis kanggo wong enom?

        Iku toleran lan glamor.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +2
            9 2021 Juni
            Nalika aku ngerti, sampeyan persis "bolongan" sing cukup NATO
            1. -5
              9 2021 Juni
              ora, aku ngomong babagan "bolongan" ing sirah mungsuhku)))
            2. -2
              9 2021 Juni
              Delengen jeneng celukan. IT iku netral. Kabeh wis jelas ing kene
        2. -1
          9 2021 Juni
          Kutipan: Fedor M
          Ana cukup "bolongan" ing NATO sanajan tanpa wanita, kanthi toleransi

          NATO wis bolongan lengkap.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +8
      9 2021 Juni
      Bapak dadi pilot militer lan pengin anak lanang kanggo nerusake dinasti!Banjur jelas bocah-bocah wadon kaya apa. hi
      1. 0
        9 2021 Juni
        Komentar sing paling masuk akal
    5. -10
      9 2021 Juni
      Ngapa ora eseman
    6. +2
      9 2021 Juni
      Kendaraan transportasi, umpamane, bisa dingerteni, nanging pejuang! Ana akeh sing luwih dhuwur, awak wadon sing rapuh ana ing simulator, lan ing perang iki beda banget!
      1. -5
        9 2021 Juni
        Solusi: gabung karo Angkatan Udhara tanpa susu supaya pengaruh beban kurang!
        1. +2
          9 2021 Juni
          Quote: Liyane
          Solusi: gabung karo Angkatan Udhara tanpa susu supaya pengaruh beban kurang!

          Inggih, serius, sampeyan wis krungu babagan prolaps uterus?
          1. -2
            9 2021 Juni
            Quote: Pushkar
            Nanging serius, sampeyan wis krungu babagan prolaps uterus?

            Apa hubungane antarane lara iki lan penerbangan?
        2. +1
          9 2021 Juni
          lan iku angel kanggo pas anti-G setelan kanggo susu
      2. +5
        9 2021 Juni
        Aku bakal ndhukung, kanggo laporan, kaya bocah-bocah wadon kita uga mabur! Lan Gusti Allah ngalang-alangi ana perang sing nyata, dudu babagan wani, nanging babagan kakehan nyata!
        1. +1
          9 2021 Juni
          Kutipan saka ASAD
          Aku bakal ndhukung, kanggo laporan, kaya bocah-bocah wadon kita uga mabur! Lan Gusti Allah ngalang-alangi ana perang sing nyata, dudu babagan wani, nanging babagan kakehan nyata!

          Padha ora bisa diijini menyang perang nyata. Nanging kita uga kudu duwe kaya iki.
      3. +3
        9 2021 Juni
        Kendaraan transportasi, umpamane, bisa dingerteni, nanging pejuang! Ana akeh sing luwih dhuwur, awak wadon sing rapuh ana ing simulator, lan ing perang iki beda banget!
        sing titik: fighter punika kakehan aerobatic, kakehan kegiatan fisik abot. Ayo ditambahake ing kene prabédan antarane pesawat olahraga ringan lan evolusi abot saka "bodho" jet gedhe. Lan pasuryan tipis sing malah ukuran KM paling cilik ora bakal pas, nanging PPK lan VKK? Dheweke uga ora cocok kanggo wanita enom cilik.
        Nanging apa sing bisa ditindakake yen dheweke durung sinau babagan masak sup kubis? Bakal ana link wadon lucu - ora luwih. Ora ana sing bakal serius melu kerja keras
        1. +6
          9 2021 Juni
          Bakal ana link wadon lucu - ora luwih.


          Plus sirah ageng kanggo komandan. Ora mung dheweke wanita, nanging dheweke ora wanita "prasaja", nanging putri utawa kanca putri. Lan kabeh kanggo "kepengin" wong?
        2. -5
          9 2021 Juni
          Kutipan: Bshkaus
          Kendaraan transportasi, umpamane, bisa dingerteni, nanging pejuang! Ana akeh sing luwih dhuwur, awak wadon sing rapuh ana ing simulator, lan ing perang iki beda banget!
          sing titik: fighter punika kakehan aerobatic, kakehan kegiatan fisik abot. Ayo ditambahake ing kene prabédan antarane pesawat olahraga ringan lan evolusi abot saka "bodho" jet gedhe. Lan pasuryan tipis sing malah ukuran KM paling cilik ora bakal pas, nanging PPK lan VKK? Dheweke uga ora cocok kanggo wanita enom cilik.
          Nanging apa sing bisa ditindakake yen dheweke durung sinau babagan masak sup kubis? Bakal ana link wadon lucu - ora luwih. Ora ana sing bakal serius melu kerja keras


          Sapa sing ngalami luwih kakehan ing kana?
          Pilot tempur ing Su-27 utawa juara dunia ing aerobatik ing Yak-52?
          1. +5
            9 2021 Juni
            Penasaran babagan durasi kakehan "ing kene", sampeyan bisa nyoba, yen sampeyan pengin. Ing Su, ing daur ulang, aku mikir "gorden" sampeyan mesthi bakal ditutup, nanging ing aerobatik lan ing 9g sampeyan bisa tangi "kaya timun". Sayange ora ana misteri. Iku sederek saka panggedhe gedhe sing njupuk adoh sumber daya wis winates kanggo latihan, kanthi tujuan kanggo nyelehake anak ing Armada Udara Sipil. Iki kabeh banget njijiki!
      4. -4
        9 2021 Juni
        Ing kono bebane luwih dhuwur,


        Aku maca sinau sing wanita ngidinke kakehan luwih saka wong. Bener apa ora, aku ora ngerti. Ing kasus apa wae, ora nyegah bocah-bocah wadon nyoba dhewe ing pesawat tempur. Siji cara utawa liyane, iki dudu pembantaian, nanging kasus terpencil.
        1. +2
          9 2021 Juni
          kabeh omong kosong iki
        2. +3
          9 2021 Juni
          Kutipan saka Keyser Soze

          Aku maca sinau sing wanita ngidinke kakehan luwih saka wong.

          Padha maca omong kosong. Overload sistematis disfigures awak wadon, utamané organ reproduksi, takon gynecologists. Iku mung sing "komandan ing pangareping" kita nyoba kanggo tetep karo fashion donya.
          1. 0
            9 2021 Juni
            Kakehan sistematis ngrusak awak wanita, utamane organ reproduksi
            Ayo kula njlentrehake: kita ngomong babagan prolaps uterus lan vagina, kalebu nganti prolaps sing terakhir. Overload reguler nyumbang kanggo pamindahan lan nyuda
            1. +1
              9 2021 Juni
              Kutipan: Bshkaus
              Overload reguler nyumbang kanggo pamindahan lan nyuda

              Aja nuduhake penulis? Apa korélasi antarane otot lantai panggul lan kakehan?
              1. +2
                9 2021 Juni
                Aja nuduhake penulis? Apa korélasi antarane otot lantai panggul lan kakehan?
                Minangka ahli fisiologi penerbangan lan ruang angkasa (ora guyon), aku bakal menehi kuliah khusus kanggo sampeyan: ing pengaruh kakehan ing arah sirah-pelvis, organ internal mudhun, lan kanthi pengaruh sing terus-terusan, mesentery sing nahan dheweke mundhak lan atrophies
                1. +1
                  10 2021 Juni
                  Kutipan: Bshkaus
                  minangka ahli fisiologi penerbangan lan ruang angkasa (ora ana lelucon), aku bakal menehi kuliah khusus kanggo sampeyan: miturut pengaruh kakehan ing arah sirah-pelvis, organ internal pindhah mudhun, lan ing pengaruh konstan, ditahan. mesentery mbentang lan atrophies

                  Aja ngandhani sapa wae sing wis nyekel mesentery iki ing tangane sajrone 40 taun dongeng. Yen mesentery wis digawe dowo, iku ora atrophy. Iki minangka titik sing saling eksklusif. Miturut cara, ing 40 taun aku ora tau ndeleng mesentery atrophied. Iki ora kelakon.
                  Ana 2 faktor sing nyebabake prolaps uterus lan rektum:
                  1. kekirangan otot lantai pelvis amarga siji utawa liyane
                  2. Pancet / Kerep nambah ing meksa intra-abdomen.
                  Ora ana cara liya!
                  1. -1
                    10 2021 Juni
                    Ana 2 faktor sing nyebabake prolaps uterus lan rektum:
                    ing kahanan normal ya. PPK/VKK bener-bener nindakake apa sing digawe, kalebu: tambah tekanan intra-perut lan aku yakin yen ing 40 taun sampeyan durung nemoni mesenterium pilot kanthi pengalaman ekstensif ing kakehan aerobatik - iki minangka efek sing langka lan spesifik.
                    1. 0
                      10 2021 Juni
                      Kutipan: Bshkaus
                      PPK/VKK bener-bener nindakake apa sing digawe, kalebu: tambah tekanan intra-perut lan aku yakin yen ing 40 taun sampeyan durung nemoni mesenterium pilot kanthi pengalaman ekstensif ing kakehan aerobatik - iki banget langka lan impact tartamtu

                      lan sapa sing weruh? Kanthi mripatmu? Cara nyinaoni mesenterium langsung! Padha ora ana ing alam! Ing sawetara kasus, penyakit adesif saka rongga abdomen dumadi kanthi deformasi cicatricial mesentery, nanging ora ana cara riset siji lan gambar klinis sing cocog kanggo deteksi preoperatif proses iki. Ora ana siji! Mung karo mripatmu ing meja operasi. Apa sampeyan pengin ujar manawa sawise 40 taun dheweke mbukak weteng pilote? Kanggo konfirmasi iki?
                      1. -1
                        10 2021 Juni
                        lan sapa sing weruh? Kanthi mripatmu? Cara nyinaoni mesenterium langsung!

                        Dheweke uga bisa nindakake ing kethek. Ing buku teks, foto sinar-X diwenehi, sanajan ana alesan liyane. Miturut cara, saiki kita mung nutup kabin centrifuge sadurunge muter kanggo 9 Unit 40 sec)) nalika kita unscrew, aku bakal suggest sing tester nyuwek weteng kanggo mriksa regejegan kita. Ora ana lelucon sing apik kanggo ngilangi ketegangan
                        1. 0
                          10 2021 Juni
                          Kutipan: Bshkaus
                          Dheweke uga bisa nindakake ing kethek. Ing buku teks, foto sinar-X diwenehi, sanajan ana alesan liyane.

                          apik tenan! X-ray dudu cara riset langsung ing kasus iki.
                        2. -1
                          10 2021 Juni
                          apik tenan! X-ray dudu cara riset langsung ing kasus iki.

                          Ya, mulane kudu ditindakake kanthi ora langsung ((
            2. -3
              9 2021 Juni
              Lan testicles wong ora rush bali saka ngendi padha teka saka kakehan?) Inggih, utawa scrotums ora bledosan lan kabeh sing?)))
              1. -2
                10 2021 Juni
                Lan testicles wong ora rush bali saka ngendi padha teka saka kakehan?) Inggih, utawa scrotums ora bledosan lan kabeh sing?)))

                Mulane aku categorically marang wanita ing aviation: padha marang sampeyan ing Rusian sing kakehan dadi saka sirah kanggo pelvis: testicles ora bisa retract ing kahanan iki miturut hukum fisika, nanging getih ing semen sawise overloads gedhe. 16-26 unit ing arah dada-bali kedaden.
            3. 0
              10 2021 Juni
              Kutipan: Bshkaus
              Kita ngomong babagan prolaps uterus lan vagina, kalebu nganti prolaps sing terakhir. Overload reguler nyumbang kanggo pamindahan lan nyuda

          2. -5
            9 2021 Juni
            Kelangan kesempatan kanggo nglairake dudu perkara utama lan ora medeni. Sing utama yaiku sampeyan bisa nindakake jinis. Lan sing wis apik.
        3. +4
          9 2021 Juni
          Aku maca sinau sing wanita ngidinke kakehan luwih saka wong. Bener apa ora, aku ora ngerti.

          Aku wis weruh akeh wong ing centrifuge ing kakehan 9 Unit, loro kanggo 40 detik, lan alon-alon nambah. Nanging aku ora weruh wanita nalika aku ana ing vacation, loro saka televisi teka kanggo nindakake program, padha nguripake kanggo 3 Unit lan tak histeris. Kabeh saksi ngidoni mratelakake panemume
      5. Quote: Irit
        Kendaraan transportasi, umpamane, bisa dingerteni, nanging pejuang! Ana akeh sing luwih dhuwur, awak wadon sing rapuh ana ing simulator, lan ing perang iki beda banget!

        Ora kaya ngono, aku uga mikir babagan awak sing rapuh nganti ngerti yen wanita duwe ambang nyeri kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang wong lanang. Kene teka jinis ora pati roso.
        1. +4
          9 2021 Juni
          Sampeyan kudu maca artikel saka dokter penerbangan sing duwe reputasi.
          Ing majalah Maret "Aviation and Cosmonautics" kanggo taun iki.
          Kabeh sing sampeyan "sinau" yaiku, kanthi gampang, ora bener.
          Ambang nyeri ora ateges apa-apa, malah ora dadi faktor penentu keunggulan fisiologi wanita.
    7. -1
      9 2021 Juni
      Buzova?????
      1. +3
        9 2021 Juni
        lan njupuk neraka ing pesawat pisanan!
        1. 0
          9 2021 Juni
          bisa uga langsung underfill?
          1. +1
            9 2021 Juni
            Ora, mungkin dheweke bakal urip, dheweke ora bakal njupuk kesempatan ing kene
    8. Ham
      -6
      9 2021 Juni
      Nanging, dudu "pilot wanita", nanging "pilot" ...... prabédan gedhe. Marina Popovich, Svetlana Savitskaya, lan liya-liyane, apa ora dadi conto? Lan atlet aerobatik wanita kita ??
      1. +2
        9 2021 Juni
        Kutipan saka HAM
        Apa ora Svetlana Savitskaya, lan akeh liyane, contone?

        Nah, yen bapakmu dadi marshal, komandan cabang angkatan bersenjata ...
        1. -2
          9 2021 Juni
          Quote: Pushkar
          Kutipan saka HAM
          Apa ora Svetlana Savitskaya, lan akeh liyane, contone?

          Nah, yen bapakmu dadi marshal, komandan cabang angkatan bersenjata ...


          Sapa bapak Kapanina, Fedorenko, Sergeeva, Adabash, Podgornaya, Glazkova lan atusan liyane?
          1. +1
            9 2021 Juni
            Kutipan: SovAr238A
            Sapa bapak Kapanina, Fedorenko, Sergeeva, Adabash, Podgornaya, Glazkova lan atusan liyane?

            Perang iku bapake. Akèh-akèhé mabur nganggo pesawat latihan U-2.
            1. +2
              10 2021 Juni
              Quote: Pushkar
              Kutipan: SovAr238A
              Sapa bapak Kapanina, Fedorenko, Sergeeva, Adabash, Podgornaya, Glazkova lan atusan liyane?

              Perang iku bapake. Akèh-akèhé mabur nganggo pesawat latihan U-2.

              Bener, iki minangka jeneng atlit wanita ing olahraga penerbangan. Taun-taun pasca perang bisa dirasakake ...
              Lan apa sing sampeyan tulis mung minangka upaya kanggo ngowahi lan ngrusak kasunyatan, demi ....
      2. +4
        9 2021 Juni
        Pancen, prabédan gedhe.
        Atlet aerobatik wadon lan pilot tempur tempur nindakake misi tempur.
        Ing "dina iki" kepiye carane kita bakal mabur lan nindakake misi tempur?
        Utawa supaya kabeh donya ngenteni? Dadi ora mungkin.
        Sapa sing bakal ngganti "flyer" kanggo 1.5-3 taun cuti maternity?
        Apa yen dheweke mutusake nglairake anak kaping pindho? Iki wis kedadeyan 3-6 taun saiki.
        Lan kanthi biaya sing, sawise break gigantic ing karya mabur, kita bakal mulang mabur maneh?
        Lan kanthi cara kasebut, Juara Aerobatik Dunia Svetlana Kapanina ngomongake babagan kahanan iki. Wanita ora duwe papan ing penerbangan tempur, olahraga, aerobatik - ya, nanging penerbangan tempur - ora. Iki minangka panemune.
    9. +3
      9 2021 Juni
      Wong lanang rata-rata fisik luwih kuwat tinimbang wong wadon rata-rata, luwih gampang nahan beban sing kakehan, biasane kurang rentan dadi edan saben wulan, lan luwih cenderung ora cuti hamil. Kajaba iku, otak lanang sacara genetis luwih cocog kanggo navigasi ruang telung dimensi ing wektu nyata
      Nanging pilot, lan utamane pilot tempur, adoh saka rata-rata, pilihane angel banget lan isih ana luwih saka cukup wong sing gelem nglakoni, amarga biaya latihan, rekrut pilot wanita mung ora bisa ditindakake kanthi ekonomi.
      Mulane, pendapat pribadiku yaiku: kabeh gerakan iki kanggo kesetaraan jender ora liya mung kepinginan kanggo nyenengake masyarakat donya, lan kanggo dhuwit umum.
    10. +6
      9 2021 Juni
      Ora apik, ayu, modern ... nanging apa iki nggawe pangertèn, njupuk menyang akun peculiarities anatomi wadon lan fisiologi? Utawa mungkin armada pejuang kita wis akeh banget nganti ora cukup pilot lanang kanggo nindakake kabeh? Tanpa ngremehake kuwalitas feminin, kabeh padha, penerbangan tempur minangka barang sing cocog kanggo kuwalitas lan karakteristik lanang - penerbangan liyane, ing ngendi bakat wanita bisa diterapake ing lingkungan sing kurang stres kanthi beban lan pengabdian sing paling dhuwur.
      Kepiye kakehan overload sing bola-bali mengaruhi awak wanita? Carane masalah cuti ibu bakal dirampungake ing wilayah iki - sawise kabeh, iki minangka taun lan setengah mundhut kualifikasi.
      1. -4
        9 2021 Juni
        Dadi padha sumelang ing bab wanita lan anak wadon. Nanging kabeh wong wadon liyane dudu duweke lan ora asing karo sampeyan. Iki tegese ora nganti sampeyan mutusake apa sing kudu ditindakake, luwih-luwih ora kuwatir babagan apa wae.
        1. 0
          9 2021 Juni
          Nalika, amarga kakehan 10 + G, pecah utawa pamindahan organ internal bisa kedadeyan lan, ing jangka panjang, infertilitas, umpamane, iki ora guyon.
          Aku setuju banget yen iki urusan pribadi. Nanging, nalika spesialis sing nduweni kualifikasi pensiun amarga ciloko, iki ora dadi masalah pribadi lan dadi masalah "praktis". Awak lanang sacara evolusi luwih dirancang kanggo nahan beban kejut jangka pendek tanpa akibat jangka panjang. Ing jaman toleransi sing apik banget, kita kudu ora lali babagan beda genetik lan desain.
          1. 0
            10 2021 Juni
            Ing kasus iki, pilot wanita bisa ditugasake menyang pasukan helikopter. Utawa dheweke luwih kepincut karo pesawat tempur? Apa dheweke ora pengin menyang helikopter?)

            Minangka akibat saka stres ing awak, uga, awak lan kesehatan saben wong beda-beda. Mesthine, wong sing sehat lan kuwat direkrut menyang penerbangan, mula yen bocah wadon, mula dheweke kudu luwih pinter, sehat lan kuwat sacara fisik lan mental tinimbang bocah-bocah wadon ing urip sipil lan ing layanan apa wae. Kanthi wong lanang, kabeh wis jelas ing kene.
    11. -4
      9 2021 Juni
      Lha piye... Putune Shoigu bakal dadi pilot tempur... Yen pilot militer kita ngimpi mabur semangka sipil.
    12. -5
      9 2021 Juni
      Ana wong wadon kuwi, pilot Svetlana Kapanina, duwe anak loro lan iki ora ngalangi dheweke dadi salah siji sing paling apik. Lan sampeyan uga ndeleng kahanan kesehatan para pemuda saiki, ing ngendi entuk nomer sing dibutuhake tanpa watesan kesehatan, yen sampeyan ora melu wanita.
      1. +7
        9 2021 Juni
        Ya, lan iki ora nyegah dheweke dadi negatif banget babagan rekrutmen bocah-bocah wadon menyang penerbangan militer, dheweke percaya yen dheweke ora duwe papan ing kana! Olahraga, aerobatik, malah Angkatan Udara Sipil - mangga, nanging pertempuran penerbangan - ora. Iki minangka panemune. Apa plot twist!
      2. +2
        9 2021 Juni
        Alexander 1, Aku ora sok dong mirsani sing kita duwe kekurangan wong enom kanggo pesawat tempur, kita ngomong bab iku.
    13. +2
      9 2021 Juni
      Uterus wadon gumantung banget marang hukum hidraulik. Kabeh babagan iki adhedhasar aliran cairan sing halus lan tepat. Kaku sing dialami pilot tempur bakal, paling ora, nggawe wanita iki ora subur. Mesthi, ana pengecualian, nanging mung: pengecualian. A idea banget kanibalistic. Ing semangat gagasan liyane sing nyumbang kanggo karusakan saka negara-mbentuk wong "negara iki". Ora kaget.
      1. -3
        9 2021 Juni
        Infertilitas ora dadi medeni, utamane kanggo wong sing ora peduli lan ora butuh anak uga ibu. Nanging sampeyan bisa nindakake jinis tanpa pangayoman.

        Napa bocah-bocah wadon ora gabung karo pasukan helikopter? Kayane ana beban kerja sing luwih sithik tinimbang ing pesawat tempur.
    14. -7
      9 2021 Juni
      Ing penerbangan Rusia/Soviet tansah ana pilot. Sanajan ana pilot lanang sing luwih sithik: iki isih dadi profesi lanang lan ora saben wanita bisa nguwasani lan bisa sukses kanthi setara karo wong lanang. Lan panggunaan wanita saiki ing penerbangan / astronautika, mesthi, ora bakal nyebar. Nanging kok mesthine kudu ditolak kanggo kabeh, kalebu - wanita paling apik, paling bisa lan lara langit ing langit? Aku iki salah lan snobbery. Kajaba iku, bocah-bocah wadon sing wani duwe risiko akeh: dheweke ngerti yen sikap marang dheweke bakal khusus lan bias, dheweke kudu terus-terusan, saben dina, mbuktekake kesesuaian kanggo profesi kasebut.
      1. -3
        9 2021 Juni
        Aku ora yakin yen saben wong sing menehi aku kontra peduli banget babagan wanita. Mungkin pilot sing lemah wedi karo kompetisi saka pilot wanita sing kuwat? Lan aku setuju, mesthi, luwih becik wanita dadi buruh transportasi lan bom.
      2. -2
        9 2021 Juni
        Apa sing bakal dadi wanita lan apa sing bakal ditindakake, kabeh gumantung saka pendidikan lan lingkungane. Akeh wong sing mikir yen wanita iku dumber lan dumber saka wong, lan mulane ora bakal bisa kanggo Master akeh bab sing wong bisa nindakake, contone, Profesi technical, lan iki sabenere kok. Amarga padha ora dirancang kanggo iki utawa iki. Lan nasibe pancen beda ... Nanging nyatane, kabeh iki stereotip lan klise, konservatisme. Aku mbaleni maneh - apa sing bakal dadi wanita lan apa sing bakal ditindakake, kabeh gumantung saka pendidikan lan lingkungane. Lan yen dheweke digedhekake ing semangat YOU GIRL, mesthine dheweke ora bakal bisa nindakake apa-apa kajaba lungguh ing gulu wong lanang, masak borscht lan nglairake anak. Lan misale jek wong liya yen iki tujuane kabeh wanita, kaya sing bisa ditindakake.
        1. 0
          10 2021 Juni
          Kutipan saka: Ela Myaushkina
          Akeh wong sing nganggep yen wanita luwih goblok tinimbang wong lanang,

          Ing negara kita, 51% manajer yaiku wanita. Apa sing sampeyan gawa mung ing sirah sing lara. Iku isin yen feminisme dadi nular. Wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang wong lanang, kita mung beda. Beda karo sing dhuwur lan cendhak, lancip lan montok. Nyuwun pangapunten, nanging ngatur kompetisi babagan iki ora ana gunane. Sampeyan mung kudu nggunakake kuwalitas sampeyan kanthi efektif, entuk sukses sing bisa ditindakake.
          Orgasme wanita luwih kuat tinimbang orgasme lanang. Apa kita kudu melu kompetisi babagan topik iki?))
    15. +1
      9 2021 Juni
      Ana penyakit infèksius sing disebut toleransi. Iki ditularake liwat media kanthi manipulasi udara saka pimpinan puncak siji negara menyang pimpinan ndhuwur negara liya. Iku arang banget nular lan angel banget kanggo nambani.
    16. 0
      9 2021 Juni
      Ngendi arahe planet?
      (c)
    17. +7
      9 2021 Juni
      Kita wis ngalami iki. Telu teka menyang An-26, ngginakaken sawetara owah-owahan pesawat ing wong-wong mau, miber sethitik lan ing cuti ibu. Sampeyan bali menyang cuti ibu - kapten, sampeyan kudu njupuk tes nalika istirahat ing penerbangan, katrampilan mabur sampeyan ilang, gawe dokumen lan dokumentasi. Wis cuti hamil maneh, jurusan wis mangkat - gawe surat-suratmu. Pitakonan: sapa sing entuk manfaat saka "pilot" wanita? Negara, penerbangan, skuadron? Sawise kabeh, ora ana sing mbatalake lelungan bisnis utawa tugas, nanging padha manggoni posisi full-time, yaiku, ngawula kanggo awake dhewe lan uga kanggo dheweke. Ya, iku migunani kanggo "pilot"; ora bisa digunakake ing urip sipil, kanthi kabeh akibat.
      1. -4
        9 2021 Juni
        Sapa sing kudu disalahake amarga wanita terus-terusan cuti hamil? Wong lanang sing terus-terusan menek lan pengin, tanpa peduli babagan perlindungan.
        1. 0
          9 2021 Juni
          Inggih, sejatine sifate teori, yen pilot wadon wis nikah, ana kemungkinan duwe anak.
          1. -2
            10 2021 Juni
            Mesthi pilot mangsa duwe bojo? Lan kapan wong lanang duwe wektu kanggo karo bojone?)
        2. 0
          10 2021 Juni
          Ya tergantung cewek apa...
          Sawetara menek dadi hard sing ora bakal njaluk adoh karo ngguyu
          1. 0
            10 2021 Juni
            Ya, ana macem-macem lan macem-macem. Ing Rusia, minangka aturan, akeh bocah-bocah wadon dhewe miwiti kenalan lan sesambetan, uga akeh liyane.
    18. +1
      9 2021 Juni
      Pilot tempur?
      "Rita": "Suhu mesin dhuwur. Kacepetan sithik, ndharat ing lapangan terbang paling cedhak."
      Jendral (saka kokpit pesawat): "Apa iki ... ing udhara?!"
    19. 0
      9 2021 Juni
      Iki omong kosong lengkap !!! Napa kita durung duwe pilot lanang sing cukup? Napa kita butuh iki - nyalin nilai-nilai Barat?!!!
      1. -6
        9 2021 Juni
        Iki ora nyalin apa-apa. Saben wong bebas milih kepiye urip lan apa sing kudu ditindakake. Ora ana sing kudu dadi dhawuh lan tuladha. Yen ora, bakal dadi zombie.
    20. 0
      9 2021 Juni
      Quote: Contone
      Wanita dadi pilot, lan wong lanang dadi anggota kulawarga.
      Iki pederasty.

      Pejuang yaiku pilot militer sing tugase nyirnakake mungsuh. Mateni, ing basa Rusia.
      Matèni mungsuh.

      Wong wadon kudu nglairake anak.
      Yen wanita mandheg nglairake, kita bakal mati.

      Wong matèni mungsuh lan nglindhungi omah.
      Wong wadon nglairake anak lan nerusake garis kulawarga.

      Sapa sing kepengin liya?

      Kita wis cukup ndeleng Hollywood, lan bintang kasebut mabur menyang swarga.

      Sampeyan durung nonton film lawas babagan perang, kayane ana siji kutipan: "Wong wadon luwih apik tinimbang wong lanang, ora ana apa-apa - Perang," mulane - supaya dheweke perang yen dheweke pengin, aku ora nglawan. .
    21. -1
      9 2021 Juni
      Kutipan saka: lvov_aleksey
      Quote: Contone
      Wanita dadi pilot, lan wong lanang dadi anggota kulawarga.
      Iki pederasty.

      Pejuang yaiku pilot militer sing tugase nyirnakake mungsuh. Mateni, ing basa Rusia.
      Matèni mungsuh.

      Wong wadon kudu nglairake anak.
      Yen wanita mandheg nglairake, kita bakal mati.

      Wong matèni mungsuh lan nglindhungi omah.
      Wong wadon nglairake anak lan nerusake garis kulawarga.

      Sapa sing kepengin liya?

      Kita wis cukup ndeleng Hollywood, lan bintang kasebut mabur menyang swarga.

      Sampeyan durung nonton film lawas babagan perang, kayane ana siji kutipan: "Wong wadon luwih apik tinimbang wong lanang, ora ana apa-apa - Perang," mulane - supaya dheweke perang yen dheweke pengin, aku ora nglawan. .

      p.s. Yen sampeyan ngelingi, operator radio utawa perawat, banjur ana pilot "Penyihir Malam", penembak anti-pesawat, lsp.
    22. 0
      9 2021 Juni
      Sing padha rake. Pengalaman Perang Patriotik Agung nuduhake yen wong wadon ora bisa dadi pilot tempur kanthi dhasar sing padha karo wong lanang. Mabur pesawat kanthi kacepetan rendah, ya, nanging dudu jet tempur. Ora ana toleransi, ora ana agresi sing diduweni wong lanang. Kerugian gedhe saka pilot wanita ing garis ngarep nglawan aces Jerman meksa para pejuang wanita dikirim menyang mburi, ing ngendi dheweke bener-bener dilindhungi nganti pungkasan perang. Mesthi, saiki kita duwe macem-macem peralatan lan rudal jarak jauh, nanging ora ana sing mbatalake pertempuran sing cedhak
      1. -2
        9 2021 Juni
        Wanita bisa ditugasake menyang pasukan helikopter. Lan apa ora? Ora ana kakehan kaya ing pesawat tempur.
        1. -2
          10 2021 Juni
          Wanita bisa ditugasake menyang pasukan helikopter. Lan apa ora?
          nanging ing kene aku setuju: conto sing apik banget yaiku Ann McClain, dheweke duwe pengalaman tempur ing Irak, instruktur, astronot (kanthi cara, pasukan G-mburi dada luwih gampang ditanggung), calon dadi wanita pisanan. kanggo nyekar ing rembulan. Nanging ana sing nyekel: dheweke lesbian. Nalika aku ndeleng dheweke kanggo pisanan, goosebumps lan hawa anyep mlayu mudhun sandi utomo. Nalika sesambungan karo dheweke, aku ora tau weruh prinsip feminin ing dheweke. Miturut cara, babagan jinis tanpa anak: iki apik kanggo mentel lan romansa tanpa kewajiban, nanging nemokake wong sing pengin kulawarga tanpa anak utawa siap diadopsi cukup angel.
    23. +1
      9 2021 Juni
      wanita ing tentara...ugh!!!!))))))))
    24. -2
      9 2021 Juni
      Pilot lanang, ya. Kita pour liter vodka, mlebu ing MI-8 lan mabur karo komandan distrik. Nanging dicukur lan nganggo dasi ngguyu
      1. +4
        10 2021 Juni
        Elena pisanan dadi pilot ing penerbangan sipil. - dadi pilot. Kapindho, kanggo ngowahi kadet dadi pilot kelas siji, sampeyan kudu nglampahi dana sing sebanding karo biaya pesawat ... lan ora ana sing mbatalake dekrit kasebut ... mung transfer dhuwit wong!
      2. -1
        10 2021 Juni
        Ya, kenapa tanduran))) sampeyan uga bisa mabur menyang pasar lokal kanggo vodka ing Mi-8 lan banjur menyang pangkalan ing ngendi barisan wong sing ngelak wis nunggu ing ngarep))) ngguyu Mi-8 minangka alat sing paling apik lan mbantu akeh ing wektu tartamtu ngguyu
        1. 0
          10 2021 Juni
          Kutipan saka Adimius38
          Sampeyan uga bisa mabur menyang pasar lokal kanggo vodka ing Mi-8 lan banjur menyang pangkalan ing ngendi barisan wong ngelak wis nunggu ing ngarep.

          Lan iki minangka latihan kanggo kahanan kebangkrutan sing angel - ora ana sing mbatalake wektu penerbangan wajib. Ing ngendi dheweke mabur lan rute - ing kene komandan nemtokake, dudu pilot. Yen dheweke ngomong vodka, banjur vodka wektu iki, lan sabanjure wong sing tatu bakal digawa metu saka pasar iki lan cepet digawa menyang rumah sakit.
    25. +3
      10 2021 Juni
      Iki, mesthi, overkill utawa ora nggatekake kabeh subtleties ing koridor Departemen Pertahanan.
      Kepiye carane cah wadon nganggo VKK-15K? Apa ukuran sing cocog karo dheweke, 8 utawa 10 yen kabeh iki dimaksudake kanggo wong lanang, kalebu zipper ing fly kanggo nyuda awake dhewe sajrone penerbangan?
      Peralatan iki cukup abot sanajan kanggo wong lanang. Topeng lan helm ora gampang ditemokake lan pas karo ukuran kepala bocah-bocah wadon. Sampeyan uga kudu nyumerepi lan nyetel NVU saka ngarsane helm-dipasang.
      Aku malah ora ngomong bab kangelan ngontrol fighter kaya Su-27SM, contone,. Ing kana, kahanan sing paling ora dikarepake bisa kedadeyan sing durung ditindakake sadurunge. Lan kaputusan kudu digawe langsung. Awak wadon ora bisa tansah ngrampungake karo iki.
      Mesthi ana pangecualian. Svetlana Kapanina. Ya, dheweke bisa dikagumi. Iki minangka wong sing bisa dadi pilot uji coba pesawat tempur kanthi kontrol ganda kayata Su-34 utawa Su-30.
      Lan padha wanted kanggo supaya dawa. Nanging ana sing ora bisa.
      Nanging ing unit tempur ing pejuang kursi siji, iki jelas overkill. Perjalanan bisnis sing tetep, lapangan udara operasional, lsp. Ana wong lanang nang endi wae.
      Paling kamungkinan iki ora bakal njupuk ROOT ing sistem video conferencing kita. Lan ya, Kapanina pancen nglawan. Iki sing kudu dirungokake.
      1. -1
        10 2021 Juni
        Aku setuju: Aku duwe dhuwur 180, nanging aku lancip: tansah ana masalah karo pas VKK, lan sawise munggah 18 km ing kamar meksa, ngarsane petechiae ing kulit langsung dadi cetha ing ngendi VKK bisa. ora bener compress awak lancip. Ana masalah sing padha karo topeng: nalika nyedhiyakake luwih saka 1000 mm banyu kanggo ambegan, asring siphons liwat segel ing panggonan kang kontak pasuryan. Sampeyan ora bakal sok dong mirsani nalika pesawat normal, nanging yen ana depressurization, iki oksigen larang regane amarga lack sing aku wis ilang eling luwih saka sapisan utawa wis ing verge.(((
        1. 0
          10 2021 Juni
          Fungsi VKK-15 mung kanggo meksa dodo nalika keluwihan meksa diwenehake kanggo topeng saka RPK-52 liwat piranti KP-120 nalika tutup mbukak nalika kabin depressurized. Supaya ora ngrusak paru-paru.
          Ana uga kamar ganti rugi ing sikil. Piranti anti kakehan ora dibangun kanthi apik ing kana. Luwih tepate, ing VKK-15K, kamar anti kakehan kurang dikembangake dibandhingake karo celana PPK-3-120. Kabeh ana panginten metu kanggo overloads.
          Topeng KM-35M biasane digunakake ing ukuran katelu minangka universal, bisa uga diarani. Ana ukuran 4 sing gedhe.
          Nanging ukuran 2 cilik arang banget. Ana meh ora ana. Padha dirancang kanggo wanita nalika lagi digawe.
          Dheweke pengin nggawe panguji saka wong kaya Kapanin. Nanging Biro Desain Sukhoi banjur mundur lan ngganti pikirane.
          Senajan iku nyata ana. Kabeh kahanan digawe.
          1. -1
            10 2021 Juni
            Fungsi VKK-15 mung kanggo meksa dodo nalika keluwihan meksa diwenehake kanggo topeng saka RPK-52 liwat piranti KP-120 nalika tutup mbukak nalika kabin depressurized.
            nyekel iku aku lunga menyang VKK17 aran
            1. 0
              10 2021 Juni
              VKK-17 ana ing BKDU utawa apa? Kepiye sampeyan bisa mriksa inflasi kamar VKK ing kokpit lan tekanan keluwihan ing topeng yen sampeyan ora duwe RD-15? Ing RD-15, saklar toggle diuripake, tombol dipencet, lan kabeh wis dicenthang nganggo oksigen.
              Apa yen mesin ora bisa digunakake lan BKDU ora nyedhiyakake campuran kasebut? Kayane ora ana tombol kontrol VKK ing RD-130. Tu-160 duwe RPK-120. Tombol abang cilik. kontrol VKK. Diklik lan hello.
              Su-25 nduweni AD lan PPK. Nanging padha biasane tansah untouched.
              Su-39 wis duwe VKK-6 amarga langit-langit mundhak dadi 12500 meter kanthi kabin bertekanan.
              1. -1
                10 2021 Juni
                VKK-17 ana ing BKDU utawa apa?

                Dheweke sing nalika tes pabrik
                1. 0
                  10 2021 Juni
                  Napa RD-34 dicopot saka KDA-15 ing Su-15? Sawise kabeh, ana sistem oksigen botol. Kepiye carane bisa mriksa tekanan ing topeng lan VKK yen ora ana regulator kanthi saklar lan tombol?
                  Padha ditrapake kanggo mobil karo BKDU. Aku wis ora ketemu BKDU.
    26. +1
      10 2021 Juni
      Wong kaya Svetlana Karanina, mesthi, bisa lan kudu digawe pilot test pesawat tempur ing kasus ngédap.
      Sing wis mbuktekaken piyambak ing aviation olahraga lan duwe pengalaman ekstensif. Lan kita duwe sawetara banget.
      Sampeyan bisa nandur modal ing kono, lan aku bakal nyiapake wong anyar.
      Lan apa sing ditindakake bocah-bocah wadon iki sadurunge mlebu kuliah lan apa sing ditindakake? Lan pira? Apa jenis pengalaman sing padha duwe? Nanging, ora mung kuwi.
      Akeh wong sing nganggep dheweke nganggo celana nganggo loreng, njupuk saber lan langsung dadi Cossack. Lan liyane percaya yen wong kudu lair Cossack utawa paling ora tuwuh ing lingkungan iki.
    27. +2
      10 2021 Juni
      Kanggoku, kabeh iki ora apik. Aku duwe pengalaman nyata ngladeni karo wanita. Ya, dheweke dudu prajurit, dudu prajurit ...
      Aku bisa dadi wong saka sekolah lawas, nanging aku pracaya sing ana sejatine sifate Profesi lanang, lan ana sejatine sifate wadon.
      Lan iki ora sawetara jinis chauvinism, nanging pengalaman abad-lawas. Ing wektu tentrem, wanita ora duwe papan ing kontrol pesawat tempur. Kabeh tren anyar iki saka ala.
    28. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"