Agensi warta TASS mbatalake kabar babagan bledosan ing kapal selam nuklir "Nerpa" sing disewakake dening Angkatan Laut India proyek 971

12
Agensi warta TASS mbatalake kabar babagan bledosan ing kapal selam nuklir "Nerpa" sing disewakake dening Angkatan Laut India proyek 971

warta Agensi TASS mbatalake kabar babagan alasan bali durung wayahe kapal selam nuklir Rusia K-152 "Nerpa" proyek 971 dening Angkatan Laut India. Kaya sing kasebut ing agensi kasebut, kabar kasebut dirilis kanthi salah.

Pesen "Alesan kanggo bali menyang Rusia saka India saka kapal selam "Chakra" ana bledosan ing Papan - sumber", ditanggepi ing 03:00:01 lan 03:00:30 wektu Moscow, dibatalake minangka ditanggepi erroneously

- nyerat TASS.



Dina iki, 9 Juni, TASS, nyebutake sumber ing industri pertahanan Rusia, nglapurake yen alasan bali durung wayahe kapal selam K-152 Nerpa proyek 971 yaiku jeblugan sing kedadeyan ing kapal selam musim semi pungkasan. Miturut kantor berita, penyebab jeblugan yaiku tangki udara tekanan dhuwur sing ana ing antarane lambung sing entheng lan kuwat.

Kabar iki disebarake dening media Rusia, kalebu situs web kita. "Review Militer" njaluk ngapura marang sing maca amarga informasi palsu sing diwenehake.

Yen ora, warta bab bali saka kapal selam disewa iku bener. Kapal selam nuklir K-152 Nerpa, sing disewakake dening Angkatan Laut India wiwit taun 2012 kanthi jeneng S72 Chakra, pancen pindhah menyang Vladivostok. Media India lan Rusia nulis babagan iki.

Amarga informasi babagan bledosan ing kapal selam kasebut ora bisa dipercaya, kita bakal njupuk minangka basis laporan media India, sing nyatakake yen alasan kanggo bali durung wayahe kapal selam nuklir ana masalah karo pangopènan, kalebu pembangkit listrik. Kanggo liyane, kita bakal ngenteni nganti kapal selam, diiringi detasemen kapal Armada Pasifik Rusia, teka ing Vladivostok lan Kementerian Pertahanan ngetokake pesen resmi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    12 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      9 2021 Juni
      "TASS duwe wewenang kanggo ngumumake."
      Lan ora ana kumelun tanpa geni - "soko" sawise kabeh. ana, sanajan faktor manungsa.
      1. +6
        9 2021 Juni
        Ana kiriman ing thread sadurunge:
        bar876 (Konstantin) Dina iki, 09:31 +11
        Ya, ora ana sing njeblug karo dheweke, dheweke nyebul prau kanthi apik nalika latihan lan spesialis kita wis ndandani sepuluh taun ... ngerti...

        Dadi bledosan - kita nyabrang, lan wong India - kaya ngono ... keprungu
        1. +2
          9 2021 Juni
          Kutipan: Alex777
          Dadi bledosan - kita nyabrang,

          Kita nulis - katun. ngguyu Padha tamparan irung.
      2. +3
        9 2021 Juni
        Kutipan saka knn54
        ora ana kumelun tanpa geni-"

        Kabeh wong bingung karo tembung - "awal". Lan pira sadurunge? Ing Januari 2012, dheweke dipindhah menyang Angkatan Laut India suwene 10 taun. Kene uga nimbang. Mung setengah taun maneh. Lan Magadan bakal dipasrahake ing taun 2022. Ora kaya ngono, jarene sing siji dibalekno, sing nomer loro digawa. Bakal ana proses nyopot gaman, potret Mithun Chakra.board (Board Chakra ngguyu ), lsp, dipindhah menyang prau liyane, kru kudu familiarize piyambak karo apa sing anyar, apa bedane. Brahmana kudu nundhung dhemit, lan liya-liyane. Alamiah, iki kudu ana ing Lintang, ing ngendi dheweke ngenteni, didandani (ngiket). ngguyu ) Magadan. Iku bakal becik kanggo ana sawetara taun sadurungé, lan padha bali ing wektu lan tanpa wektu tundha.
    2. 0
      9 2021 Juni
      Dados kula mboten ngertos: beritane kleru utawa isine kleru?
      1. +4
        9 2021 Juni
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Pawarta DIBUAT kleru utawa isine pawarta iku salah?

        Dheweke nggawe kesalahan, amarga ora ana gunane kanggo ngerti makna kanthi pikiran sing ora masuk akal.sedulur ngguyu
      2. -1
        9 2021 Juni
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Dados kula mboten ngertos: beritane kleru utawa isine kleru?

        TASS "ngapusi"
    3. +3
      9 2021 Juni
      Upaya aneh kanggo nggawe warta. Dheweke ora bali kanthi prematur, nanging ing wektu, kanthi wates cilik kanggo transisi, inspeksi, tandha sertifikat panampa, lsp.
    4. +6
      9 2021 Juni
      Ana dhemit. Nanging dheweke ngrusak awake dhewe.
    5. 0
      9 2021 Juni
      Prau kasebut kudu dideleng kanthi cepet - ora apa-apa, isih bakal nglayani Rusia.
    6. 0
      9 2021 Juni
      Kutipan: Alex777
      Dadi bledosan - kita nyabrang, lan wong India - kaya ngono ...
      Ora mung wong India. Google "Nuclear ram Underwater" Kalmar ".
    7. 0
      10 2021 Juni
      Ya, sepuluh taun, lan malah ing segara sing anget, "Chakra" ngembangake kabeh chakra materi lan non-material ... Dadi "kapal selam kesel" mulih.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"