Ukraina meh menang tender kanggo ndandani helikopter Mi-25D kanggo Peru

66

Perusahaan Spetstechnoexport (Ukraina) meh menang tender kanggo ndandani helikopter Mi-25D kanggo Peru. Badan pengadaan negara Amerika Selatan iki wis ngumumake manawa perusahaan Ukrainia wis ngetung jumlah poin maksimal.

Iki dilaporake dening portal basa Spanyol defensa.com.



Yen Spetstechnoexport pungkasane diumumake minangka pemenang tender kasebut, bakal ditandatangani kontrak senilai $ 1,3 yuta kanggo ndandani unit lan bagean saka helikopter Mi-25D ing layanan karo Angkatan Udara Peru.

Saingan ing tender perusahaan Ukrainia yaiku perusahaan Belarusia lan Lithuania, sing ilang amarga periode garansi sing kurang atraktif. Yen Ukrainians dijamin operasi uninterrupted kanggo 1,5 taun utawa 450 jam operasi, banjur saingan - mung 1 taun utawa 300 jam pesawat. Kanggo ombone paling, iku faktor iki sing mbantu Spetstechnoexport skor TCTerms maksimum.

Senadyan iki, kontrak karo pemenang kompetisi Ukrainia bisa uga ora rampung, amarga keputusan kasebut ditentang dening Helikopter Rusia sing nyekel Rusia, sing ngirim panjaluk menyang Peru kanggo mbatalake asil tender. Kasunyatane, ora ana perusahaan sing melu kompetisi sing disertifikasi dening pabrikan utawa penulis proyek helikopter. Iki tegese dheweke ora duwe hak kanggo ndandani lan nganyarke peralatan iki.

Bener, Ukraina duwe sertifikat tartamtu sing menehi hak kanggo melu kegiatan kasebut. Lan sanajan dokumen kasebut gegayutan karo helikopter Rusia saka seri Mi, ditanggepi ing 2019 ora ing Rusia, nanging ing Amerika Serikat.
  • https://uk.wikipedia.org/, U.S. Air Force
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

66 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    9 2021 Juni
    Ukraine meh menang tender kanggo ndandani helikopter Mi-25D kanggo Peru

    Kayane - "meh meteng" ...
    Pecinta planing karo lard lobak ...
    1. + 18
      9 2021 Juni
      Bener, Ukraina duwe sertifikat tartamtu sing menehi hak kanggo melu kegiatan kasebut. Lan sanajan dokumen kasebut gegayutan karo helikopter Rusia saka seri Mi, ditanggepi ing 2019 ora ing Rusia, nanging ing Amerika Serikat.

      Dadi wis wektune kita ngetokake sertifikat kanggo ndandani Boeing lan Airbus.
      1. 0
        9 2021 Juni
        Dadi wis wektune kita ngetokake sertifikat kanggo ndandani Boeing lan Airbus.

        Kabeh iku bener lan bener (airbus mung kanggo iku lol )
        Nanging kanggo kabeh iki, bolt sing luwih gedhe dibutuhake, lan negara sing ora bisa nglindhungi atlit lan bendera ing Olimpiade bisa ngetokake sertifikat kasebut mung yen
        maskapai kayata
        -Tajikistan
        -Uzbekistan
        -Armenia
        -SAR
        - Kuba
        -Venezuela
        - Mongolia
        -DPRK
        -Iran
        - Mongolia
        -Vietnam
        -Belarus
        1. 0
          10 2021 Juni
          Kutipan saka Runoway
          Kabeh bener

          Ora kabeh. Apa ora tender kita $1,3 yuta menarik kanggo manufaktur lan tukang? Iki ora bisa ditampa kanggo negara sing ngaku dadi negara adidaya, nindakake substitusi implrto, mbela kepentingane dhewe, lan liya-liyane. Kanggo kekuwatan gedhe, kesempatan apa wae ing kerjasama militer-teknis kudu dianggep ora mung minangka sarana kanggo entuk dhuwit (sing uga penting), nanging uga minangka sarana ngembangake pengaruh ing donya. Lan ing kene entri liwat tender, lan ora liwat monopoli ing lapangan helikopter Mi, bakal nyedhiyakake kesempatan tambahan ing babagan daya tarik Rusia minangka mitra sing menarik lan migunani.
          1. +1
            10 2021 Juni
            Ya, aku ngomong babagan ngetokake sertifikat kanggo Boeing!
            Iki ora bisa ditampa kanggo negara sing ngaku status negara adidaya sing melu substitusi impor

            Malah bisa ditampa ing kasunyatan kita nangis ! Ora biasa ngomong langsung babagan masalah ing kene, nanging aku ora peduli babagan rating:
            -Apa manfaat kanggo 10 pungkasan ing kabijakan luar negeri lan ekspor? Kita minangka negara pewaris "pasar penjualan USSR" lan, sayangé, warisan Soviet wis rampung saben dina, pasar India sing padha ilang ... korupsi.
            Sumber daya dhasar mi-24 (35) lan mi-8 (17) ing negara-negara ekspor bakal entek lan helikopter NATO bakal ngganti, kita ora duwe apa-apa kanggo ditawakake!
            Kepiye carane sampeyan bisa bersaing karo Barat ing pasar tanpa duwe sistem pembayaran dhewe lan mata uang sing dipercaya, mula sampeyan kudu ngedol SU-35 kanggo minyak sawit.
            Ora ana panggantos unsur kanggo Mig29, Su-25, ora kabeh negara bisa tuku Su-30, 35, lan awake dhewe butuh pejuang garis ngarep lan pesawat serang.
            Ana uga bolt karo drone, nanging saiki drone serangan sing apik bakal dikarepake ing pasar. Turki bisa, Israel bisa, lan kita mung duwe guyonan babagan Pechenegs kanggo 20 taun.
            Ora ana rencana kanggo pangembangan ekonomi lan pangembangan perdagangan, ora
            1. +1
              10 2021 Juni
              kene. Kabeh, kajaba kanggo keuntungan pribadi, ora peduli. Lan sapa sing ora peduli, dheweke ora ana ing posisi, amarga ora ana hubungan lan kekerabatan sing dibutuhake
    2. + 15
      9 2021 Juni
      "meh" ora dianggep ing Odessa.... ;-)
      Won - Ukraina:
      - "meh" ing Eropah ...
      - "meh" nezalezhnaya ...
      - "meh" derzhava ...
      -"meh".....
      1. +2
        9 2021 Juni
        Kutipan saka: usr01
        "meh" ora dianggep ing Odessa.... ;-)

        Sarah, aku meh golek penggantimu.
        - Yozik, aku isih pengin ndeleng carane meh katon kaya sampeyan!
      2. 0
        9 2021 Juni
        Kutipan saka: usr01
        "meh" ora dianggep ing Odessa.... ;-)
        Won - Ukraina:
        - "meh" ing Eropah ...
        - "meh" nezalezhnaya ...
        - "meh" derzhava ...
        -"meh".....

        ======
        Saiki "meh" menang tender kanggo ndandani "meh" kanthi tawaran "meh" paling apik.....
        Iki ngelingake aku klasik:

        "Tuan-tuan! Kirimake panganan!"
        - "mantan" timbalan ....
        - "mantan" State Duma ....
        - saka fraksi "mantan" kadet ......
        Nyuwun
    3. +2
      9 2021 Juni
      Ukraina janji saka telung kothak ing jaminan lan ngetung paling TCTerms, nanging banjur Russian Helikopter teka karo buku "Aku lan bal") lan paramog Ukrainia dadi zrada liyane)
      Papandopulo saka Amerika sing disalahake, sing ngetokake sertifikat kiwa)
    4. +1
      9 2021 Juni
      Kutipan saka: ROSS 42
      Ukraine meh menang tender kanggo ndandani helikopter Mi-25D kanggo Peru

      Kayane - "meh meteng" ...
      Pecinta planing karo lard lobak ...

      Vasilievich dibusak saka ilat. hi
      Peru sing miskin, mesthine isih ora ngerti sapa sing dikontak))) Kanggo wong-wong mau, kabeh sing ana ing USSR iku wong Rusia lan ngarep-arep supaya ora diapusi ..
      1. -1
        9 2021 Juni
        ... lan ngarep-arep supaya ora diapusi ..

        rahayu wong kang pracaya ngguyu
    5. 0
      9 2021 Juni
      Ayo njupuk sertifikat kanggo ndandani AN64, f35, f22 - kita bakal ngetokake dhewe! Lan banjur Yankees umume mangan sabun, iku bakal wektu kanggo drive wong ing bunk!
    6. +5
      9 2021 Juni
      Lan apa banjur Pusat Helicentro Peru kanggo Maintenance lan Repair Helikopter buatan Rusia, digawe kanthi partisipasi perusahaan induk Helikopter Rusia meh telung taun kepungkur ???
  2. 0
    9 2021 Juni
    Lan banjur kabar yen helikopter nabrak ing Peru ora bakal kaget maneh, amarga ing Ukraina mung ngerti carane mbagi dhuwit, uga, lan nyolong liyane.
    1. -2
      9 2021 Juni
      Carane akeh helikopter tabrakan ing Federasi Rusia, lan carane akeh tabrakan ing Suriah, padha Mi-8, padha Mi-35, padha Mi-28H, padha K-52? Ternyata ing Rusia nyolong lan mbagi dhuwit, utawa profesional kasebut mabur supaya bisa nyelehake helikopter.
  3. +3
    9 2021 Juni
    Nalika padha ngomong, meh, nanging ora cukup.
    Aku wonder kok padha "helikopter Rusia" ora kasebut ing antarane peserta tender?
    1. -1
      9 2021 Juni
      Iku misale jek sing Ukrainians brazen yen padha ngarep-arep kanggo njaluk kontrak! Nanging apa bab "Ruslans" banjur?.. Lan kontrak dhewe ora sakabehe cetha. Apa sing bakal didandani wong Peru? Yen helikopter lagi didandani kanthi renovasi lengkap, banjur kepiye carane miring ing kene? Yen memori saya bener, sawise ndandani ing Rusia, perusahaan ndandani menehi garansi 2 taun! Lan mesin bisa uga ora kalebu ing ndandani iki! Nanging padha bisa ndandani mesin digawe ing Ukraina ... Nanging iki kudu rampung ing advance ... sadurunge mrikso saka helikopter ....
    2. +1
      9 2021 Juni
      Peru ora diundang kanggo melu tender. Dheweke duwe sawetara konflik karo Helikopter Rusia sawetara taun kepungkur nalika porter ndandani helikopter amarga sawetara alasan.
      1. 0
        9 2021 Juni
        sakperangan alesan ana

        Ana panemu yen amarga murah kontrak - kanggo BP $ 1.3 yuta - ora ana. Luwih repot tinimbang untung, siji transportasi bakal biaya.
        Kanggo referensi: nganti 16 helikopter Mi-25D ana ing layanan karo Peru.
        1. -1
          9 2021 Juni
          Lan ana babagan transportasi, lan ora ndandani ing papan kasebut?
          ora tau weruh statement kuwi
          1. 0
            9 2021 Juni
            ndandani ing situs?

            Aku ora bisa ngomong manawa, nanging saliyane kanggo sumber komponen, iku uga bab mrikso saka komponen utama. Kayane miturut peraturan sing digawe ing pabrik utawa analog sing disertifikasi.
            1. -3
              9 2021 Juni
              Mungkin sawetara kelenjar sing kapisah mestine diangkut, nanging ora ana sing bisa dikandhakake babagan rega kasebut
              Utawa mbok menawa ora.
        2. AAG
          -1
          9 2021 Juni
          Kutipan saka Gato
          sakperangan alesan ana

          Ana panemu yen amarga murah kontrak - kanggo BP $ 1.3 yuta - ora ana. Luwih repot tinimbang untung, siji transportasi bakal biaya.
          Kanggo referensi: nganti 16 helikopter Mi-25D ana ing layanan karo Peru.

          Ngenteni liyane: -1.3 yuta $ iku MediaWiki, utawa iku biaya kontrak?
          Aku curiga yen bathi kasebut kanggo keprihatinan, yen transparan lan ora ana cara kanggo entuk bathi, ora dadi kapentingan kanggo manajer paling dhuwur. Mula ora ana sing nyebutake kemungkinan Federasi Rusia ing proyek iki. , padha, kesempatan iki ana).
          1. +2
            9 2021 Juni
            $ 1.3 yuta minangka bathi, utawa nilai kontrak

            Iki minangka jumlah total kontrak. ARZ 558 saka Belarus lan Aviabaltika Aviation Ltd melu tender. saka Lithuania. Kanthi Belarusians ing cahya saka acara anyar, kabeh wis cetha, lan Lithuanians menehi jaminan technical siji lan setengah kaping kurang (ing cara, padha bisa ing pengawasan saka Biro Desain Mil).
            Apa dadi akeh fuss liwat trifle kuwi uga dingerteni: media Ukrainia ngomong sing "agen Rusia ing Peru wis nggawe kabeh efforts kanggo thwart kamenangan Spetstechnoexport." ngguyu
            1. AAG
              -1
              9 2021 Juni
              Matur nuwun kanggo klarifikasi. hi
              Nanging, pitakonan tetep.
    3. +1
      9 2021 Juni
      Paling kamungkinan, Helikopter Rusia ngira yen Peru bakal langsung nguripake, tanpa teneder.
  4. -1
    9 2021 Juni
    Senadyan iki, kontrak karo pemenang kompetisi Ukrainia bisa uga ora rampung, amarga keputusan kasebut ditentang dening Helikopter Rusia sing nyekel Rusia, sing ngirim panjaluk menyang Peru kanggo mbatalake asil tender.

    Maneh dikutuk Muscovites omong kosong, iku apa!
  5. +8
    9 2021 Juni
    Bener, aku ora ngerti kepiye pesenan saka Helikopter Rusia (kayane aku ora duwe kapasitas gratis), nanging yen ana kesempatan, sampeyan bisa ngetokake kontrak saka 404 (1.3 yuta greenbacks kanggo kepemilikan kita. ), lan malah mung ngganggu sedulur-sedulur lan sing apik. Nanging yen ora ana kapasitas, aku ora weruh titik fluttering, supaya wong-wong mau njupuk lan maneh, kabeh donya bakal dijamin ing telek Cairan. Sing uga apik))
    1. AAG
      -1
      9 2021 Juni
      Kutipan: Nikon OConor
      Bener, aku ora ngerti kepiye pesenan saka Helikopter Rusia (kayane aku ora duwe kapasitas gratis), nanging yen ana kesempatan, sampeyan bisa ngetokake kontrak saka 404 (1.3 yuta greenbacks kanggo kepemilikan kita. ), lan malah mung ngganggu sedulur-sedulur lan sing apik. Nanging yen ora ana kapasitas, aku ora weruh titik fluttering, supaya wong-wong mau njupuk lan maneh, kabeh donya bakal dijamin ing telek Cairan. Sing uga apik))

      Pitakonan sing padha muncul, - babagan kasedhiyan kapasitas, lan - sing gratis (cepet tuwuh).
      Aku duwe pendapat sing beda babagan "ekstra" "1,3 yuta sayuran ijo": -Yen kapitalisme, banjur sembarang kesempatan kanggo nggawe dhuwit kudu takon mung bab CARA nindakaken, lan ora WORTH IT?
      Aja njupuk kanggo offtopic, Aku ndeleng rong pilihan: 1) bab daya (kang uga sedih); 2) Transparansi, - ora kontrak pemerintah, - sampeyan ora bakal ninggalake, malah luwih sedhih ... Kanggo sapa wae, nanging cukup aku nyebut jeneng warga sing kepala kantor (Serdyukov). ...
    2. -7
      9 2021 Juni
      Mulane, helikopter Russian wedi kanggo njaluk veined. Dheweke dhewe ora bisa
  6. +2
    9 2021 Juni
    tanpa aksesoris kita wassat ..... Aku mbayangno sing bakal "push" karo sampel "digawe ing USSR"
    1. 0
      9 2021 Juni
      Ora, dheweke bakal ngedol pembantu yuesei
      1. 0
        11 2021 Juni
        Aku pengin ndeleng iki Made In Yusa ing Buaya ... Ya, malah ing pagelaran saka penggali Segara Ireng.
        Lan aku bakal katon ing rega final saka ndandani kuwi.
        Banjur aku bakal menehi tandha wektu ing pesawat nganggo stopwatch.
        Aku simpati karo wong Peru!
  7. 0
    9 2021 Juni
    Inggih, apa aku bisa ngomong ... meh mburi turntables Peru. Saiki sing wasis karo tangan playful bakal digali ing kono, banjur bakal ngomong yen Mi-25 ala, asring tiba.
  8. +3
    9 2021 Juni
    Luwih apik kanggo modernisasi ing Afrika Kidul tinimbang ing Ukraina.
    MI-24 kita (Azerbaijani) kudu dipasang maneh ing Afrika Kidul, sawise ndandani Ukraina) .. ing 2008.
    1. +1
      9 2021 Juni
      Apa ora ing Rusia?
      1. 0
        9 2021 Juni
        Ora ana kontrak. Helikopter kasebut dituku saka Angkatan Udara Ukrainia. Kanthi kontrak kanggo layanan luwih ing Ukraina.
        1. -4
          9 2021 Juni
          Ukrainia "nggawe sampeyan kaya bajingan"! Kondisi kasebut ing kontrak ora duwe basis legal ... Lan yen padha nulis ing kontrak yen helikopter kudu mabur "mudhun", apa sampeyan bakal nindakake uga? Aku simpati karo sampeyan amarga bodhone pimpinan sampeyan ....
    2. +1
      9 2021 Juni
      Kutipan saka Ehmedli
      Luwih apik kanggo modernisasi ing Afrika Kidul tinimbang ing Ukraina.
      MI-24 kita (Azerbaijani) kudu dipasang maneh ing Afrika Kidul, sawise ndandani Ukraina) .. ing 2008.

      Ing Aviakon ana masalah karo instalasi mriem Afrika Kidul, lan malah Aliyev miber mi 8 saka Konotop repair, lan Konotop Aviakon wis certificate saka MIL,
      1. +1
        9 2021 Juni
        Konotop Aviacon ora bisa ndandani helikopter MIL, kajaba Ukraina dhewe lan mung ing negara kasebut .... Wiwit wiwit taun 2014, amarga sanksi sepihak Ukraina marang perusahaan penerbangan Rusia, Ukraina ora bisa nampa suku cadang kanthi sah saka kono ... .Sertifikat kasebut otomatis dicabut....
  9. -1
    9 2021 Juni
    Kepriye tingkahe awake dhewe sing aneh, dheweke dhewe ora melu lan ora menehi marang wong liya.Pengiriman suku cadang pungkasan dening Helikopter Rusia ditindakake ing Mei 2017. Ana sawetara tarian politik ing kene.
  10. +2
    9 2021 Juni
    Sing dudu sedulur wis ndandani pesawat kanggo "sedulur" Bulgaria - ora bakal mabur maneh. Sugeng kanggo wong Peru
  11. +3
    9 2021 Juni
    Lan sanajan dokumen kasebut gegayutan karo helikopter Rusia saka seri Mi, ditanggepi ing 2019 ora ing Rusia, nanging ing Amerika Serikat.

    Lan kok kaget yen, contone, hak cipta kanggo film Soviet "An Ordinary Miracle" belongs kanggo sawetara omong kosong karo registrasi Belgian?
  12. +3
    9 2021 Juni
    Perusahaan Spetstechnoexport (Ukraina) meh menang tender kanggo ndandani helikopter Mi-25D kanggo Peru.

    Meh... meh!
    Aku maca ... Meh, saka tembung ora tau .... nglirik
    1. +2
      9 2021 Juni
      Nalika aku ngerti, tender kasebut bakal dimenangake dening perusahaan sing tuku suku cadang asli saka Helikopter Rusia. Pemenang nggunakake suku cadang palsu. Nanging, kita ngenteni kontrak sing luwih serius kanggo ndandani, dudu kanggo helikopter 2. Kira-kira 100 helikopter saka macem-macem MI 8,17,25,35 digunakake.
  13. +1
    9 2021 Juni
    "Spetstechnoexport" yaiku gasket Kuevskaya, sing ora nindakake apa-apa dhewe. Mung mbah "pompa". Repair bakal rampung dening Konotop utawa Zaporozhye.
  14. +2
    9 2021 Juni
    ngguyu Yen Ukraina meh menang, Peru uga kalah meh 1,5 taun jaminan. Lan apa? nggih. Sajrone wektu iki, Shah bakal mati, utawa kuldi bakal mati.
  15. 0
    9 2021 Juni
    Wong Peru lali carane Ukraina pengin ngedol Peru kanggo $65 yuta "pesawat siluman" AN-178, sing ora duwe sertifikat lan lagi dibangun.
    1. -2
      9 2021 Juni
      Gagal kampanye kontrak iki mung ana ing impen udan
  16. -3
    9 2021 Juni
    Wahhhhh. Ukraina lan ndandani oh! helikopter.
    Sawise meh menang tender, bocah-bocah ora bakal meh, nanging langsung goyangake dhuwit cilik saka pamilik peralatan sing gampang disalahake. Ing babagan iki, bocah-bocah ora ana sing padha ing planet iki, ing kemampuan kanggo ngapusi.
    Nah, iki minangka anekdot setengah taun - "Ukraina bakal ndandani helikopter." Banjur padha bakal menehi adoh sawetara wheel saka helikopter, lan banjur lawas.
    1. 0
      9 2021 Juni
      Kabeh iku OK karo wong-wong mau mung karo mesin, kantor Zaporizhzhya Motor Sich ora digawe karo driji, padha terus-terusan nyedhiyani mesin helikopter kanggo kita nganti 14g. Lan liyane sampah, aviation "tire fitting", supaya bisa ngomong.
    2. +2
      9 2021 Juni
      Kutipan saka Uma Palata
      Wahhhhh. Ukraina lan ndandani oh! helikopter.
      Sawise meh menang tender, bocah-bocah ora bakal meh, nanging langsung goyangake dhuwit cilik saka pamilik peralatan sing gampang disalahake. Ing babagan iki, bocah-bocah ora ana sing padha ing planet iki, ing kemampuan kanggo ngapusi.
      Nah, iki minangka anekdot setengah taun - "Ukraina bakal ndandani helikopter." Banjur padha bakal menehi adoh sawetara wheel saka helikopter, lan banjur lawas.

      Iki lelucon goblok? Konotop ARZ, biyen vch21653, ora mung ndandani helikopter Mi sajrone 40 taun, nanging uga ngembangake teknologi perbaikan bebarengan karo Biro Desain Mil, sajrone wektu iki meh ora ana kacilakan penerbangan, lan sampeyan ngguyu luwih akeh.
      1. -1
        10 2021 Juni
        "Made in" Konotop "kedengarannya bangga..) Iki prestise. Iki jaminan.)))
  17. AAG
    -1
    9 2021 Juni
    Aku pengin takon wong sing cedhak karo aplikasi, operasi saka jinis pesawat iki: "... operasi tanpa gangguan kanggo 1,5 taun utawa 450 jam operasi, banjur saingan - mung 1 taun utawa 300 jam penerbangan ..."
    Apa tenan fly supaya sethitik?!
    Lan ing unit pendidikan? Institusi pendidikan sing luwih dhuwur?
    Ya, ing Pasukan Rudal Strategis, jam mesin kira-kira !!!!
    1. 0
      9 2021 Juni
      Iki garansi pabrik. Inggih, padha ndandani peralatan lawas, kabeh duwe syarat dhewe kanggo ndawakake sumber daya, diatur dening Produsèn. Kaya iki kanggo kula nalika nyopir peralatan saka wétan, nalika mesin menehi Kripik sawise Bukak (matur nuwun Gusti, ora ing takeoff) - tanduran Perm njupuk adoh, amarga. SU, sanajan ora anyar, nanging sawise bulkhead - ing babar pisan miturut complaint kita
  18. +1
    9 2021 Juni
    Aku ngusulake kanggo ngetokake sertifikat kanggo Boeing! Mesthine, bajingan ora butuh, nanging aku bakal troll kasur wassat
  19. 0
    9 2021 Juni
    Bener, Ukraina duwe sertifikat tartamtu sing menehi hak kanggo melu kegiatan kasebut. Lan sanajan dokumen kasebut gegayutan karo helikopter Rusia saka seri Mi, ditanggepi ing 2019 ora ing Rusia, nanging ing Amerika Serikat.
    . Umumé, iku "kelangan", ora ana liyane kanggo nambah.
  20. 0
    9 2021 Juni
    Mi-25D, model apa iki ing seri MI?
  21. Err
    0
    9 2021 Juni
    Mi-25D ora ana. Mung ana Mi-25 - versi ekspor saka Mi-24D.
  22. -1
    9 2021 Juni
    Saingan ing tender perusahaan Ukrainia yaiku perusahaan Belarusia lan Lithuania, sing ilang amarga periode garansi sing kurang menarik.

    Jaminan wis diwenehake, mung kanggo mbah-mbah sing lulus, lan ana - salah siji padishah bakal mati utawa kuldi bakal mati ... wong bodho
  23. -2
    9 2021 Juni
    Badan Purchasing Peru menehi tanggapan resmi marang panjaluk "Helikopter Rusia" sing nyekel Rusia kanggo mbatalake asil tender:

    [media=https://cs6.pikabu.ru/post_img/big/2014/06/17/6/1402994596_941718919.jpg]
  24. -2
    10 2021 Juni
    Wong Peru isih durung ngerti sapa "Ukrainia" lan apa regane janjine... Bisa "janji" lan "njamin" apa wae. )
  25. 0
    10 2021 Juni
    Lan ing "Moscow underground passages" jumper ora nyoba tuku sertifikat? Cukup murah lan sampeyan bisa tuku barang liya kanthi akeh, contone, "Sertifikat kanggo ndandani tank apa wae", "Sembarang pesawat lan helikopter", "Senjata apa wae", "Sembarang sistem pertahanan udara", lsp wassat
  26. 0
    10 2021 Juni
    Bener, Ukraina duwe sertifikat tartamtu sing menehi hak kanggo melu kegiatan kasebut. Lan sanajan dokumen kasebut gegayutan karo helikopter Rusia saka seri Mi, ditanggepi ing 2019 ora ing Rusia, nanging ing Amerika Serikat.

    Aku iki wektu kanggo kita ngetokake sertifikat kanggo ndandani F-35 lan F-16.
  27. Tur
    0
    11 2021 Juni
    Senadyan iki, kontrak karo pemenang kompetisi Ukrainia bisa uga ora rampung, amarga keputusan kasebut ditentang dening Helikopter Rusia sing nyekel Rusia, sing ngirim panjaluk menyang Peru kanggo mbatalake asil tender. Kasunyatane, ora ana perusahaan sing melu kompetisi sing disertifikasi dening pabrikan utawa penulis proyek helikopter.
    Aku adoh banget saka bisa ngerti rumiyin seluk beluk padha pitakonan iki.
    Nanging aku mikir kaya iki:
    Yen pemilik peralatan ngerti yen ndandani peralatan kasebut bakal ditindakake dening spesialis sing ora nduweni kualifikasi (utawa ora cukup mumpuni) sing ora diwenehi wewenang dening pabrikan kanggo nindakake tumindak kasebut, mula iki ditindakake kanthi resiko lan resiko dhewe.
    "Helikopter Rusia" mung ngirim kabar kanggo wong-wong sing arep nindakake iki, sing Produsèn disclaims kabeh tanggung jawab kanggo nasib mangsa saka peralatan.
    Tuladhane.
    Aku tuku Mercedes.
    Garansi wis rampung. Nanging aku mutusake kanggo nindakake ndandani lan pangopènan.
    Ana rong cara - menyang stasiun bermerek, ing ngendi telung kulit bakal nyuwek aku utawa menyang stasiun layanan sing spesialis ora disertifikasi dening Mercedes.
    Rega masalah minangka masalah utama.
    Sawise aku ketemu mekanik sing nglayani BMW saka macem-macem model.
    Tingkat kompetensi sing praktis yaiku Gusti Allah.
    Nalika aku luwih kenal, jebule salah sijine duwe gelar PhD, pengalaman kerja udakara 20 taun ing P/I (ruang kerja), MISI mburine.
    Lan sing nomer loro nuduhake sertifikat sing ditanggepi dening BMW, sing maca: spesialis iki ngrampungake magang kaping telu sajrone patang wulan (total setahun!) Ing pabrik BMW ing Jerman.
    Lan dheweke, lan duwe hak, lan diijini, lan bisa, etc.
    Lan spesialis saka pusat layanan BMW teka kanggo konsultasi.
    Kuwi crita cekak kabeh.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"