reformasi SBU. Ukraina dadi AS

50

Foto: president.gov.ua

Wingi aku ana ing kebon binatang. Kewan aneh yaiku kanguru. Kayane kaya wong liya. Nanging ana nuansa cilik. Kekuwatan utama kanguru ora ana ing paws, untu utawa kecerdasan. Pasukan utama ana ing buntut. Aku nyawang kewan sing rada ayu lan asline disusun lan ora ngerti alam ibu. Yagene dheweke lara banget?

Banjur aku kelingan "kanguru" liyane. Wong-wong sing numpak ing Kiev Maidan sawetara taun kepungkur, ngagem colander saka cafe paling cedhak ing sirahe. Minangka wektu wis ditampilake, kekuatan utama, uga, ternyata ora ana ing pikiran, nanging ing "buntut" sing banget.



Nguripake dadi ora ana sejarah istilah negara berkembang ing reruntuhan, ngedol kabeh sing bisa, padu karo kabeh tanggi, buyar wong dhewe menyang negara beda lan nyetel siji marang liyane - iki kudu ngatur. Kejaba kangaroo, paling ora ing memoriku, ora ana sing bisa nindakake iki. Lan salah sawijining "kuku ing peti mati" pungkasan ing crita iki yaiku tagihan babagan reformasi Layanan Keamanan Ukraina.

Cukup, hukum babagan transfer lengkap kontrol ing Ukraina menyang Kulon. Iku kamardikan kuwi. Kita kudu nindakake apa sing dibutuhake. Yen ora, ora bakal diwenehi dhuwit. Ukraina iku sawijining mratelakake panemume saka wong, lan pamaréntah. Wong asli duwe cukup polisi lan sawetara agen keamanan kanggo Spy wong sing otak tangi. Budak kudu seneng amarga dheweke dadi budak.

Inggih kita ora duwe apa-apa liyane.


Ing taun-taun kepungkur, Ukraina aktif ngedol properti Soviet, ngrusak ilmu, industri, pendidikan, sejarah, lan uga budaya dhewe. Iki ditindakake kanthi bantuan lembaga penegak hukum, lan utamane SBU. Layanan Keamanan Ukraina ora mung nyekel wong sing ora puas, nanging uga ngontrol dhewe, lan kadhangkala nggawe organisasi radikal saka nasionalis lan Nazi.

Ing kasunyatane, paling saka reformasi sing disebut ing Ukraina ditindakake kanthi intervensi aktif saka SBU. Umume tumindak radikal uga diatur dening wong-wong sing kudu njamin keamanan negara. Ing Ukraina, ora ana sing mangu-mangu, contone, Karas radikal sing misuwur minangka anggota staf SBU. Uga sawetara kriminal kondhang, ora kriminal, sing ditampa ing pengadilan Ukrainia kanggo Kadurjanan buktiaken ... boten.

Dina iki Ukraina wis ilang kapentingan ekonomi kanggo Kulon. Investasi ageng sing dibutuhake dening sektor apa wae ing negara iki kanggo pangembangan produksi modern, pemugaran warisan Soviet sing wis rusak lan, mbokmenawa, sing paling penting - tingkat ilmiah lan pendhidhikan wong, mung bisa mbayar ing jangka panjang. .

Mung ana siji kapentingan sing isih ana - wilayah kasebut. Menapa malih, wilayah minangka springboard kanggo meksa militèr ing Rusia. Babagan wektu penerbangan rudal, nalika nyerang saka wilayah iki, Presiden Putin kanthi sampurna nerangake wingi. Lan dheweke uga nerangake babagan reaksi negara kita marang aksesi Ukraina menyang NATO kanggo wong-wong sing kusam.

Ana akeh wong ing Ukraina sing sampurna mangertos nasib negara ing acara lengkap pengajuan kanggo aliansi lan Amerika Serikat. Lan wong-wong iki bakal nglawan kabijakan pemerintah. Aku ora pengin dadi nabi, nanging perjuangan bisa berkembang dadi konfrontasi militer. perang sipil umum kabeh marang kabeh. Kabeh wong ngerti iki. Kalebu kurator Zelensky.

Lan ing kene dibutuhake SBU sing dianyari. "Tenang rakyat" mung bisa ditindakake kanthi represi massal lan ngilangi mungsuh ing negara kasebut. Apa sampeyan bisa mbayangno mayuta-yuta wong sing bakal mlayu saka wilayah iki? Apa sampeyan bisa mbayangno tingkat terorisme ing desa lan kutha Ukrainia? Apa sampeyan bisa mbayangno tingkat bebaya perang donya ing ngarsane pepadhamu sing mbebayani?

Kepiye reformasi SBU miturut tagihan sing diusulake


Apa sing kita deleng saiki ing rancangan undang-undang sing diusulake No. 3196-d "Ing Amandemen Hukum Ukraina "Ing Layanan Keamanan Ukraina"? Kaping pisanan, kita ndeleng owah-owahan gedhe sawise maca pisanan. Aku ngelingake sampeyan yen ing wacan pisanan rancangan undang-undang kasebut diadopsi dening Rada tanggal 28 Januari 2021. RUU sing diusulake bisa diadopsi nganti 23 Juli taun iki. Elinga pernyataan Zelensky:

"Iki minangka langkah penting kanggo reformasi Layanan Keamanan amarga negara maju menyang liberalisasi ekonomi lan nggawe bisnis luwih gampang ing Ukraina."

Ing saos iki, SBU bakal diowahi. Sing pemilih kepengin krungu. Sing kondhang "nanging kanggo apa kita" dianggo. Kita ora kudu nyalahke karusakan, kanggo pati saka Ukraina, kanggo karusakan saka negara ing pungkasan. Nyalahke SBU. Petugas keamanan sing nglindhungi wong-wong sing ngrusak. Alah, reformatting wong wis fait accompli. Lan sentimen kaya ngono sing mayoritas Ukrainia nyatakake kanthi tulus saiki.

Dadi, ayo ngrusak proyek kasebut kanthi titik.

Pisanan. SBU ora bakal duwe hak kerja ing bidang ekonomi. Kabeh masalah ekonomi bakal ditangani dening Biro Keamanan Ekonomi. Mangkono, kontrol ekonomi rampung ditransfer menyang badan sing dikontrol dening Kulon.

Kapindho. SBU ora nduweni hak kanggo nggawe perwakilan menyang CEC babagan ngilangi partai politik utawa calon individu saka pemilihan. Mangkono, Ukraina entuk kesempatan kanggo njaluk sapa wae ing Rada lan malah ing kepresidenan, nganti karyawan layanan khusus negara manca.

Katelu. SBU kelangan kesempatan kanggo pengaruhe ruang informasi. Dadi mokal kanggo mblokir saluran informasi kanggo tujuan keamanan nasional. Cukup, sing nduweni sumber informasi saiki bisa ngatasi "otak" wong Ukrainia. Mung pengadilan sing bisa nutup saluran saiki.

Kaping papat. SBU ora bisa nindakake investigasi pra-sidang. Ing wektu sing padha, fasilitas tahanan sementara ing SBU dilestarekake. Cukup, bakal tetep ana papan kanggo ngilangi kesaksian.

kaping lima. Unit counterintelligence khusus bakal digawe kanthi kekuwatan sing paling jembar, nganti nyulik wong ing negara liya lan transfer menyang wilayah Ukraina. Paling kamungkinan, ing basis saka mantan departemen ekonomi.

kaping enem. SBU saiki bakal bisa nindakake rekaman audio lan video mung kanthi keputusan pengadilan. Iku demokratis lan ana cara sing apik kanggo nyiyapake sistem peringatan kanggo tersangka. Malah wektu kanggo kaputusan pengadilan diparengake - 6 jam.

kapitu. SBU ora bakal bisa nglawan korupsi lan kejahatan terorganisir. Fungsi kasebut ditransfer menyang badan liyane sing dikontrol dening Kulon. Ora ana sing anyar babagan iki. Pejabat korup mung bakal dadi pelobi, kaya sing diarani ing AS lan Eropa, lan kejahatan terorganisir bakal dadi salah sawijining jinis bisnis.

Kawolu. Direncanakake menehi wewenang marang SBU kanggo mriksa pelamar kanggo posisi umum sing penting. Mangkono, pengangkatan jaksa, kajaba Jaksa Agung, bakal ditindakake "njupuk menyang akun temonan saka audit SBU".

sanga. Sawise reformasi, SBU dicopot saka subordinasi menyang presiden lan ditugasake maneh menyang pamarentah minangka pelayanan biasa. Kabeh wis jelas ing kene. Napa Zelensky mbutuhake administrasi kebiri? Kaya FBI Biden, umpamane.

Aku wis kadhaptar wis dirumuske TCTerms saka hukum mangsa. Sajrone maca kaping pindho, sawetara owah-owahan bisa ditindakake. Mung amarga SBU pancen ora pengin kelangan tidbit kaya ekonomi. Sawise kabeh, upaya kanggo milih wis ana sadurunge, nanging ora kasil. Anggota uga wong. Ing kono ana berkas ...

Umumé, kita ndeleng kelemahane Layanan Keamanan Ukraina. Acara kasebut dikarepake lan bisa dingerteni. Anyar, layanan gaya Barat wis suwe dibentuk ing negara kasebut. Kajaba iku, dheweke dibentuk tanpa ndhelikake kasunyatan manawa kabeh ana ing sangisore layanan intelijen Barat. Ing kahanan kasebut, serangan ing SBU mesthi bakal ditindakake.

SBU ora bakal bisa njaga strukture dhewe


Sapa sing bakal menang konfrontasi iki - Presiden Zelensky lan Co. utawa Layanan Keamanan Ukraina? Sayange, kurator Kulon wis ngetung mentalitas Ukrainia kanthi sampurna. Kepinginan kanggo "nyeret kabeh menyang gubug."

Kasunyatane yaiku ing taun 2017, Pengadilan Administratif Distrik Kyiv, kanthi keputusane, ngamanake hak personel SBU supaya ora ngirim deklarasi penghasilan lan properti menyang ndhaptar negara gabungan saka PNS. Informasi iki diklasifikasikake lan ora bisa dadi sumber terbuka. Saiki bayangake apa sing kedadeyan sabanjure.

Ayo dadi meneng babagan link ngisor, sing utama yaiku link sing luwih dhuwur saka SBU. Bapak-bapak-komandhan kesusu tuku real estate mewah ing luar negeri. Nanging banjur Barat nguripake sumber daya ing ngisor iki. Informasi diklasifikasikake ing Ukraina, nanging ora ing negara Kulon! Sawetara pembaca ngelingi sawetara skandal karo publikasi babagan topik iki ing media Ukrainia. Yen dideleng saka menenge para pimpinan SBU, peringatan kasebut dimangerteni kanthi bener.

Sawisé iku, taun kepungkur, potongan liyane dibuwang menyang pimpinan SBU. Kepala SBU, Ivan Bakanov, mbatalake tumindak sing ngidini pimpinan layanan khusus ora ngirim deklarasi pendapatan terbuka menyang Badan Nasional Pencegahan Korupsi. ayu? Lan efisien.

Kesimpulan sing jelas banget saka iki. Ora bakal ana oposisi kanggo reformasi. "Tuku" ditampa. Dadi, reformasi dadi. Lan reformasi iki kudu dimangerteni kanthi jelas. Presiden Zelensky mutusake kanggo nguatake kekuwatane dhewe. Ukraina pindhah menyang diktator. Konsentrasi daya ing tangan siji ora mimpin kanggo tindakan liya.

Ringkesan singkat


Reformasi Layanan Keamanan ora perlu kanggo Ukraina nanging kanggo Kulon. Iku ora kanggo apa-apa sing duta saka negara GXNUMX ing Ukraina mréntahaké kanggo deputi saka Rada Verkhovna karo telpon kanggo nggunakake Bill ing pembaharuan saka Service Keamanan Ukraina. Panggilan kasebut diucapake dening International Advisory Group perwakilan AS, EU lan NATO.

"Duta Besar ngundang wakil rakyat ... kanggo nglakokake undang-undang iki ... Introduksi bakal dadi langkah gedhe ing transformasi SBU dadi lembaga kontra-intelijen modern sing beroperasi sesuai karo praktik internasional sing paling apik."

"Klompok penasihat internasional kanthi partisipasi perwakilan Uni Eropa, NATO lan Amerika Serikat nampani rancangan undang-undang babagan Layanan Keamanan Ukraina, sing diwenehake tanggal 3 Juni. Adopsi lan implementasine kanthi ati-ati saka inisiatif legislatif iki bakal dadi langkah penting ing dalan Ukraina menyang prinsip NATO lan EU.

Ora kebeneran yen ing sasi pungkasan, swara Sekretaris NSDC Danilov wis kerep dirungokake, sing ngomong babagan masalah sing nganti saiki ora ana hubungane karo badan iki. Malah Turchinov, ora kanggo sebutno Danilyuk, ora pindhah ing udhara minangka asring Danilov. Lan, sing paling menarik, iki ora ana maneh pitakonan ing Ukraina. Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional wis dadi badan pamrentah utama Presiden Zelensky.

Umumé, reformasi sing diusulake kudu katon minangka transfer lengkap kontrol panguwasa Ukraina menyang Kulon. Kamardikan pranyata mung minangka kabutuhan kanggo nyukupi kabeh sing dikarepake Barat. Secara pribadi, misale jek konsep sing padha sing ana ing Amerika Serikat ditindakake.

Kanthi kekuwatan eksternal saka kekuwatan presiden, struktur negara, dhasar demokrasi negara, kekuwatan nyata ing Amerika Serikat kalebu wong sing beda-beda. Nasib Presiden Trump banget mbukak babagan iki. Presiden Amerika Serikat wis kalah ing perang media! Demokrasi ambruk ing tekanan saka koran.

Apa sing bakal kelakon ing Ukraina? Ora sah kanggo mbela diri saka revolusi warna, contone - sampeyan ora bisa nutupi propagandist. Media, partai, calon wakil lan presiden, sing bakal mbukak kraman lan ngrusak negara, ora bisa difilmake, ora bisa ditutup. Malah presiden sing saiki bisa diusir kanthi nindakake serangan informasi sing kompeten liwat media. Napa ora AS sadurunge pemilihan?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    12 2021 Juni
    Aku ora ngira yen Ukraina bakal klelep ing ngisor plinth. Kabeh iku alam.
    1. +3
      12 2021 Juni
      Iki dudu "plinth" maneh, nanging penetrasi alami ing ngisor ing pirang-pirang papan kanthi jero sing paling jero menyang lempung rawa ...
      Eksperimen sosial-politik sing nggegirisi terus. Saben dina sampeyan bisa nonton kejutan anyar saka tanggi ing peta lan dalang.
      Nalika populasi Little Russia pungkasanipun tekan apa padha mlebu ing 2013?
      Utawa kabeh wis diformat maneh?
      1. + 13
        12 2021 Juni
        Bener diformat maneh. Generasi kita 60-70 taun lair bakal lunga lan iku.
        1. +5
          12 2021 Juni
          Sawise aku ndownload file pdf kanthi dhaptar penjahat perang, yaiku, dhaptar personel batalyon Azov, file kasebut diunggah menyang jaringan dening perwakilan Militia. Aku ora nganggep kanggo argue carane exhaustive iku, nanging disabetake kula sing meh kabeh pembunuh lair ing 1989-1995. Mung padha "generasi sing ilang"
          1. +5
            13 2021 Juni
            Tegese, saiki SBU dudu badan sing dikuwasani Barat. Ojo ngece sandalku
        2. +2
          15 2021 Juni
          Sing paling awon yaiku generasi kasebut wis ilang. 20 taun iku siji generasi, 40 wis loro. Lali babagan negara Ukraina minangka bagéan saka donya Rusia. Mung enclaves tetep ing wilayah iki, sing cepet utawa mengko bakal dadi bagéan saka negara beda. Sejarah iku siklus. Iku ala yen Rusia kudu ngatasi pemugaran lan dhukungan saka wilayah sing saiki dirusak sacara ekonomi lan demografi.
      2. +4
        12 2021 Juni
        Kutipan: Dmitry_7
        Iki dudu "plinth" maneh, nanging penetrasi alami ing ngisor ing pirang-pirang papan kanthi jero sing paling jero menyang lempung rawa ...

        Aku ngerti manawa klompok penasihat internasional sing "terhormat" nulis hukum iki. Lan sing paling awon, wong bakal menehi salam marang dheweke. Nanging carane! SBU! Ing jaman biyen, KGB sing disengiti, sing pancen nglindhungi negara, ditinggal tanpa kekuwatan! Hurr! Nanging kepiye bocah-bocah wakil saka rapat pertama, sing ditugasake kerja ing kana? Apa kabeh wong wis pensiun? Lan sing saiki "ing toko tetep"?
        1. 0
          12 2021 Juni
          Salah sawijining teknologi sing digunakake dening "kelompok penasehat internasional" yaiku nyuda bertahap, lan yen pancen perlu - ngilangi fisik saka negara- lan wong-wong sing duwe pikiran patriotik sing ora mung ana ing kekuwatan vertikal, nanging duwe posisi penting ing bidang produksi, keuangan, ilmu pengetahuan, pendidikan, angkatan bersenjata.

          Kanthi panggantos sakteruse wong-wong iki karo wong sing ora ana hubungane karo konsep "kedaulatan lan keamanan negara", "kesejahteraan rakyat", lsp.

          Proses kasebut ora sedhela, nanging bisa ditindakake sajrone wektu nganti 5-10 taun. Akibaté, mungsuh alami wong tetep ing "toko", ing "kantor", sing ora mung pakunjaran, nanging gantungan nangis.
      3. -2
        12 2021 Juni
        Paling ora, dheweke mutusake kanggo ngrampungake kontlra obataruyuschaya. Bravo, man.
    2. +3
      12 2021 Juni
      Apa "Honduras". Paling kamungkinan tingkat pulo Guam, nanging supaya adoh tanpa pangkalan militèr.
      Iku wektu dhuwur kanggo dasi Yushchenko kanggo loro birches.
      "Schirye" ngladeni Habsburgs (malah padha ngedegake monumen "Adipati ing vyshyvanka"), dina iki turunane ngladeni Yankees.
      "Ukraina wis perang banget.
    3. +4
      12 2021 Juni
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Aku ora ngira yen Ukraina bakal klelep ing ngisor plinth. Kabeh iku alam.

      Lan apa ora, bali menyang kothak siji dening 1654.
      1. +5
        12 2021 Juni
        Persis. Muga-muga ora ana maneh,, reuni, Pengkhianatan periodik iki wis kesel.
    4. +2
      13 2021 Juni
      Ya, iku ora bisa digunakake kaya ambruk USSR lan diubengi dening kanca-kanca saka Rusia.
  2. +6
    12 2021 Juni
    Ukraina modern (khususe SBU) ing wangun saiki dadi ancaman kanggo negara kita minangka ram battering negara Kulon.
    Ing kono, wong Rusia saiki wis ora duwe hak kanggo disebut wong pribumi.
    Kabeh non-Ukrainians lagi dipeksa Ukrainized ing wilayah iki.
    Pembentukan generasi anyar wong SS gaya Ukrainia wis ana ing ayunan lengkap ... ana sing kudu ditindakake saiki.
    Yen kabeh ditinggalake, ana risiko gedhe yen pakan meriam Ukrainia bakal dibuwang menyang perang nglawan Rusia, lan digunakake kanggo ngatur revolusi warna ing negara kita ... lan maneh sampeyan kudu nanggapi macem-macem keluwihan kanthi wektu tundha. .
    1. +2
      12 2021 Juni
      Quote: Lech saka Android.
      Ukraina modern (khususe SBU) ing wangun saiki dadi ancaman kanggo negara kita minangka ram battering negara Kulon.

      Ya, SBU lan CIA padha, mung pejabat CIA sing entuk gaji 30 kali luwih dhuwur tinimbang pejabat SBU.
  3. +5
    12 2021 Juni
    Inggih, bab akeh wong lan kasunyatan sing padha bakal perang ora bener. Ya, lan bab kasunyatan sing padha tau sumpah karo kabeh tanggi. Karo Polandia, Moldova, Slovakia contone? Ora babar pisan. Lan ya, aku ora peduli karo dheweke. kesel.
    1. +3
      12 2021 Juni
      Negara Ukraina ora duwe papan ing peta donya. Sing bakal luwih apik kanggo kabeh wong. Nastalgic lan iku cukup. Proyek kasebut gagal.
  4. -6
    12 2021 Juni
    Aku maca lan nyengir))) Penulis umume ora duwe idea babagan kasunyatan Ukrainia.
    1. 0
      12 2021 Juni
      Inggih, matur kula yen sampeyan ngerti. Kita ora pinter banget ing kene. Kita ora bisa maca. Mbakar. Ayo. Dhiskusi babagan kasunyatan. Negara sampah. Negara ngemis. negara vampire. Apa kasunyatan sing bisa sampeyan ucapake?
    2. 0
      12 2021 Juni
      Kutipan: Vasya Santa
      Penulis umume ora duwe gagasan sethithik babagan kasunyatan Ukrainia.

      Lan apa kasunyatan, yen "proyek Ukorain" ing tailspin warata, lan cara metu saka iku ora bisa. Dadi kasunyatan sing kirdyk.
  5. +8
    12 2021 Juni
    Kabeh titik reformasi sing kadhaptar dening penulis tenan ngarahke kanggo weakening struktur iki. Yen sampeyan ndeleng saka gendheng, mula iki pancen apik - kurang wewenang layanan intelijen mungsuh, luwih apik. Saka gendheng Ukrainia - ala, amarga. undermines keamanan negara lan njupuk adoh kemungkinan pungkasan malah kamardikan maye saka negara (?). Elinga carane liberal Rusia miwiti ing 90s, karo bubar KGB lan reformasi badan keamanan negara kanggo awake dhewe. Apa pungkasane katon dhewe. Mulane, supaya padha reformasi ing Ukraina, transfer kakuwasan, ngedol, etc., amarga kewan lor lengkap bakal teka luwih cepet.
    1. +5
      12 2021 Juni
      Kutipan: rotmistr60
      Yen sampeyan ndeleng saka atap, mula iki pancen apik - kurang kekuwatan layanan intelijen mungsuh, luwih apik

      Paling ora wong ora bakal ilang sing ngerti ngendi. Banjur padha mbayangno awake dhewe minangka Gestapo
      1. 0
        12 2021 Juni
        Quote: Egoza
        Banjur padha mbayangno awake dhewe minangka Gestapo

        Sing Gestapo, sing "bespeka", sing SBU, kabeh padha duwe werna padha.
    2. 0
      12 2021 Juni
      Kutipan: rotmistr60
      Kabeh titik reformasi sing kadhaptar dening penulis tenan ngarahke kanggo weakening struktur iki.

      Lan iki kudu nyenengake kita, mula kita ora duwe keprihatinan khusus.
      Kutipan: rotmistr60
      Yen sampeyan ndeleng saka gendheng, mula iki pancen apik - kurang wewenang layanan intelijen mungsuh, luwih apik.

      Kasunyatane iki mung minangka rancangan undang-undang, lan penulis artikel kasebut meh ora ngerti kepiye. bisa uga ora ditampa. Inggih, iku kudu elinga yen titik ora malah dadi luwih ing hukum dhewe, nanging apa pesenan lan decrees layanan iki bakal dipandu dening, amarga. iki ora diiklanake kanggo ndhelikake keterlibatan ing acara-acara sing bisa ngrusak negara.
      Kutipan: rotmistr60
      Mulane, supaya padha reformasi ing Ukraina, transfer kakuwasan, ngedol, etc.,

      Saben uwong bakal setuju karo iki, mung aku wedi yen hukum iki minangka goblok biasa, sing SBU ora bisa dipandu, sanajan diadopsi. Cukup kanggo ngelingi carane Jaksa Agung Ukraina dibuwang dening telpon Biden kanggo mangerteni yen ora ana hukum lan prosedur hukum sing diamati ing Nazalezhnaya. Nanging dheweke sinau kanthi apik kanggo niru kegiatan kekerasan - sampeyan ora bisa njupuk saka dheweke.
      1. 0
        12 2021 Juni
        Kutipan saka ccsr
        iki isih mung konsep hukum, lan penulis artikel meh ora ngerti carane iku bakal bener. bisa uga ora ditampa.

        Paling kamungkinan iki bakal kelakon. Yen sing diterangake pancen kedadeyan ing proyek kasebut, mula dokumen kasebut katon banget kontradiktif. Contone, yen "Papat. SBU ora bisa nindakake investigasi pra-sidang. " malah "dening kaputusan pengadilan." Ya, lan pambentukan struktur tambahan katon aneh. Ana SBU, nalika direncanakake nggawe "unit kontraintelijen khusus kanthi kekuwatan paling gedhe." Kanggo apa? Iku luwih gampang kanggo liquidate SBU minangka struktur ing umum. Ing kasus apa wae, reformasi global kasebut bakal nyebabake kelemahane SBU lan mbutuhake wektu akeh kanggo pambentukan struktur anyar, yaiku. bakal ana kelemahane negara kaya ngono. Aku ora mikir iku mung katon kanggo kita saka kene.
  6. -1
    12 2021 Juni
    Ana ungkapan: "Undhang-undhang sing drawbar, ngendi sampeyan nguripake, tindak ana." Dadi ing artikel iki, kesimpulan mung kleru ing arah negatif. Deleng ing paling ing telung TCTerms pisanan reformasi SBU ing artikel, lan sampeyan bisa langsung nganakke sing castration saka monster disebut SBU ngarahke ing perang nyata marang korupsi lan ing akses oposisi kanggo daya lan media. Ora mung "hiremen saka Kulon", nanging uga politisi pro-Rusia bakal bisa njaluk menyang Rada. Lan kabeh bener karo perang anti-korupsi: ora mungkin kanggo ngalahake korupsi dening panguwasa sing 100% kena infeksi. Para pejabat, polisi, utawa SBU, ora pengin gelut karo awake dhewe lan ora bisa. Mung awak njaba, karo wong anyar, bisa nguripake pasang.
    Tansah, ing kasunyatan, sampeyan bisa nemokake loro sisi positif lan negatif, iku kabeh gumantung ing apa wong kepengin kanggo golek ing kasunyatan iki: iku fly utawa tawon.
    1. +2
      12 2021 Juni
      Quote: Peter ora pisanan
      Mung awak njaba, karo wong anyar, bisa nguripake pasang

      Ooo! Ze wis nandur "wong anyar" ing kabeh badan pemerintah.
      Ora mung "hiremen saka Kulon", nanging uga politisi pro-Rusia bakal bisa kanggo njaluk menyang Rada.

      Iki banget "organ saka sisih" politisi pro-Rusia ora bakal nglilani wong-wong mau menyang Rada.
      1. 0
        12 2021 Juni
        Mbok, mbok menawa, sampeyan bener! Nanging SBU wis mbuktekake dhewe kanthi nglawan Rusia, nalika durung ana "panitia anti-korupsi". Dadi, padha ngandika ing film Soviet favorit kita karo Odessans: "Kita kudu ndeleng!".
        1. -1
          12 2021 Juni
          Quote: Peter ora pisanan
          Mbok, mbok menawa, sampeyan bener! Nanging SBU wis mbuktekake dhewe kanthi nglawan Rusia, nalika durung ana "panitia anti-korupsi".

          Nanging sing paling menarik yaiku wong-wong saka dill percaya yen korupsi wis dikalahake ing wong-wong mau, para buruh migran kita nerangake ing dina liyane yen Vaselin dipenjara kabeh oligarki. Aku takon sapa lan pira, padha mangsuli, "Inggih, meh kabeh, wingi siji oncat menyang Rusia." Apa sing kudu dijawab, aku, kaya biasane, mangsuli "Good luck kanggo sampeyan", ora ana gunane kanggo padu karo wong-wong mau, padha duwe blinders ing mripat lan dicokot dicokot.
    2. -4
      12 2021 Juni
      Serius? Castration saka spesialis iku apik? Apa sampeyan kenek sirah? Ana badut nang endi wae. Nanging Fepsy padha nggawa atusan kaping luwih apik tinimbang gawe piala. Aku nganti siji panggonan alangan 404. Ayo padha paling numpes SBU kabeh. jedhing liyane. Nanging kepiye carane bisa dianggep normal? Pengikut Gozman? Umumé, dheweke njaluk numpes kabeh pasukan khusus. Sampeyan asale saka ngendi? Apa sampeyan dicithak ing matriks ing endi wae ???
  7. +2
    12 2021 Juni
    Yen kita mbandhingake Ukraina karo rumah sakit jiwa, ana luwih akeh urutan ing rumah sakit jiwa .......
  8. -2
    12 2021 Juni
    Kabeh pancen alam. Ukraina ora bisa merdika. Dheweke mung ora duwe sumber daya sing cukup kanggo iki. Dadi, mung ana siji pilihan - kanggo ngedol menyang wong sing duwe sumber daya. Lan wiwit Rusia kesapu amarga alasan politik, Kulon tetep. Nanging Barat mbutuhake disiplin minangka ijol-ijolan. Ora bakal bisa, kaya Rusia - kanggo overeat lan langsung nutupi karo saru. Mung Rusia sing ngidini kebebasan kasebut.
  9. +3
    12 2021 Juni
    Iki dudu titik "reformasi" babar pisan. SBU ing Ukraina wis dadi "oligarki kolektif" kanggo wektu sing suwe. Mulane, pengaruhe ing ekonomi lan politik gedhe banget. Kabeh oligarki liyane kudu ngetung, rembugan lan nuduhake. Sawise Pinchuk, Kolomoisky lan Akhmetov diangkat dadi presiden lan Rada, padha mutusaké kanggo mbusak pesaing iki. Iki kudu dibuwang saka ekonomi lan panguwasa lokal. Kanggo nindakake iki, padha sijine Letnan Bakanov ing sirah, sing wiwit pamisah struktur monolithic siji, recruiting bagean saka Kepemimpinan ing sisih. Kasus dibukak marang sawetara tokoh penting, sawetara sing mlayu menyang kulon kanthi bukti kompromi. Umumé, para oligarki kaya-kaya wis bisa ngalahake pesaing. Saiki SBU bakal dikebiri lan bakal ilang kabeh pengaruh ing Ukraina. Minangka klasik ngandika, "melawan angkara ing dalan," sing, dheweke bakal dikirim kanggo nyekel mata-mata lan nglawan dissidents. Ekonomi lan perang nglawan angkara dicopot.
    1. 0
      12 2021 Juni
      para oligarki kayane wis bisa ngalahake pesaing.

      Persis.
  10. -1
    12 2021 Juni
    Apa sing bakal kelakon ing Ukraina?


    Aku uga bakal takon, nanging bakal?
  11. +2
    12 2021 Juni
    Penulis mbantah awake dhewe, ing wiwitan dheweke nulis:
    Ana akeh wong ing Ukraina sing sampurna mangertos nasib negara ing acara lengkap pengajuan kanggo aliansi lan Amerika Serikat. Lan iki wong bakal nglawan kebijakan pemerintah. Aku ora pengin dadi nabi, nanging perjuangan bisa berkembang dadi konfrontasi militer. perang sipil umum kabeh marang kabeh. Kabeh wong ngerti iki.
    banjur:
    Kita ora kudu disalahake ing devastation, ing pati saka Ukrainians, ing karusakan saka negara ing pungkasan. Adhuh, reformatting wong wis fait accompli. Lan sentimen iki sing mayoritas Ukrainia cukup tulus nyatakake saiki..

    Populasi Ukraina biasane "khatokrainiki", bagean sing paling wirausaha saka wong-wong ninggalake Ukraina, lunga menyang Kulon utawa Timur kanggo kerja, sawetara sing ora weruh masa depan ing Ukraina lan ora bakal bali maneh ...
    Sapa sing banjur, miturut penulis, saiki perang karo kekuwatan politik ....?
    Miturut rating apa wae sing dianakake ing Ukraina, rakyat milih pimpinan politik saiki utawa mantan .... bangsa ora pengin owah-owahan ing urip politik ...
  12. +3
    12 2021 Juni
    Penulis "narik" fakta "goreng" saka ngendi wae lan ora sengaja. Kaping pisanan, SBU wis suwe dikuwasani produsen kasur. Mbalik ing 2014, ing bangunan Administrasi Pusat (Vladimirskaya 33), siji lantai diwenehake marang wong-wong mau. Sapa sing lungguh, apa sing ditindakake - ora ana sing ngerti, amarga petugas SBU ora diidini mlebu ing lantai iki. Idin kanggo terus acara lettered kanggo kabeh layanan - ing SBU, Departemen Dalam Negeri, panguwasa tax - diwenehi dening pengadilan. Nanging kabeh wong ngerti carane ngubengi trifle iki kanthi apik))) Karyawan SBU durung lunga - saiki padha pindhah kanthi cepet menyang penjaga perbatasan, bea cukai, BEB, SBI. Dadi, dheweke ora bakal ditinggal tanpa sepotong roti lan bakal ngetok kantor asline.
    1. -1
      12 2021 Juni
      Sampeyan maca ora mung awal materi, nanging kabeh liyane. Banjur sampeyan ora bakal nulis omong kosong. Penulis mung maca rancangan undang-undang lan mratelakake panemume babagan perkara iki ...
      1. +2
        12 2021 Juni
        Undhang-undhang draf kasebut mung didaftar ing Verkhovna Rada, pira sing bakal dianggep dening Allah piyambak sing ngerti. Lan bisa dadi beda banget))))
  13. 0
    12 2021 Juni
    seng nembus liyane saka ngisor Staver. Inti saka reformasi yaiku SBU ora duwe kesempatan kanggo ngrusak bisnis. Liyane iku omong kosong.
  14. -6
    13 2021 Juni
    Sing paling penting ing Ukraina yaiku ora ana kediktatoran lan ana kekuwatan nyata saka rakyat, negara bakal entuk kabeh.
    1. 0
      13 2021 Juni
      Quote: Rasul Aliyev
      Sing paling penting ing Ukraina ora diktator lan ana kekuwatan nyata wong negara bakal entuk kabeh

      ===
      ? ing Ukraina, kediktatoran oligarki lan nasionalisme kanthi kabeh akibat. kita ngerti lan ndeleng apa sing wis digayuh "wong" ing kana. saiki ayo ndeleng apa maneh
      1. -6
        13 2021 Juni
        Apa kuwi sing diomongake Solovyov?
  15. 0
    13 2021 Juni
    Aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake Amerika Serikat karo Meksiko, yen Maidan Meksiko wis liwat ing kono, pamrentahan sing pro-Rusia teka, lan Rusia mesthi ngirim militer ing kana kanggo nglatih lan nandur senjata.
  16. 0
    13 2021 Juni
    Aku ora kuwatir babagan reorganisasi SBU. Saiki dadi badan utama ing Ukraina kanggo eksekusi ekstrajudisial, fibrication kasus pidana lan pemalsuan biaya kanggo oposisi Zelinsky.
    Dadi ngowahi nistha dadi muck ora rugi gedhe ... Oalah, yen akal sehat tau menang, layanan iki mung kudu dirusak lan sing anyar digawe ...
  17. -2
    14 2021 Juni
    Teks penasaran. Aku ora bakal ngira yen mbusak layanan rahasia saka aliran ekonomi (nganggep korupsi) bisa mimpin wong menyang kesimpulan sing aneh.
    ??? Ketoke penulis percaya yen standar layanan khusus kudu kaya iki?
  18. 0
    15 2021 Juni
    Lan ing negara kita, rega roti wis tikel kaping pindho sajrone rong taun, sereal ing bungkus wis dadi saka kilo, 800 gram, utawa malah 750.
  19. 0
    16 2021 Juni
    Sampeyan bisa, mesthi, dadi ironis, nanging sampeyan kudu mbayar pajeg kanggo kapabilitas organisasi saka Westerners)) nanging apa Rusia?
  20. 0
    16 2021 Juni
    Reformasi saka SBU luwih kamungkinan amarga kasunyatan sing layanan khusus iki ora mbecikake tugas diutus kanggo iku dening Kulon, utamané ing arah Rusian, saiki panitia regional Washington bakal nyoba kanggo mindhah SBU adoh saka feeders ing ekonomi lan fokus layanan ing aktivitas counterintelligence, guess marang sapa
  21. 0
    16 2021 Juni
    SBU nindakake tugase - ngrusak negara, medeni rakyat. Napa Ukraina butuh SBU saiki? Kabeh sing isih ana, miskin banget, bakal ambruk dhewe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"