Iku dadi dikenal bab kangelan sing jumeneng nalika diperlokaké saka sistem pertahanan udara Patriot ing Romania

40

Kanggo pisanan, personel militer AS nggunakake kompleks Patriot ing Romania. Sistem pertahanan udara iki sadurunge disebarake ing wilayah Romania. Elinga yen ing Deveselu Romania ana obyek sistem pertahanan rudal Amerika. Patriot ngirim menyang Romania utamané amarga perlu kanggo nutupi wilayah iki (Deveselu).

Personel militer AS nggunakake sistem pertahanan udara Patriot sajrone maneuver Saber Guardian 2021. Rudal anti-pesawat tunggal diluncurake. Iki ditindakake dening prajurit saka divisi artileri anti-pesawat kaping 5, yaiku siji-sijine formasi Amerika ing Eropa Timur sing bersenjata sistem pertahanan udara Patriot.



Pers Eropa Timur nyathet yen komando militer Amerika ora nglaporake rudal endi sing digunakake nalika nembak target udara simulasi. Dianggep manawa PAC-2 utawa PAC-2 GEM-T (modifikasi MIM-104). Ora ana omongan babagan modifikasi anti-misil PAC-3 MSE sing luwih modern.

Kesulitan sing muncul nalika tembak saka sistem pertahanan udara Patriot ing Romania dilaporake. Pranyata, sisih Romania ora bisa kanthi lengkap nglengkapi jarak tembak area gedhe kanggo tembak saka pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal pasukan AS. Pakaryan ing arah iki wis ditindakake wiwit taun 2019. Padha nyoba kanggo nggawa sawetara Romania menyang standar saka sawetara kanggo nembak rudal Komplek Patriot, dumunung ing pulo Kreta (Yunani).

Kacathet yen ana hubungane karo inkonsistensi tartamtu saka papan latihan Romania kanthi syarat mung siji rudal anti-pesawat sing dipecat saka kompleks Patriot sajrone latihan Saber Guardian.

Ing wektu sing padha, dicathet yen nalika latihan, Amerika mutusake nggunakake sistem pertahanan udara mandiri M1097 Avenger kanthi jarak target nganti 5,5 km. Kanggo tembak kasebut, area latihan Romania cukup cocok.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    40 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      10 2021 Juni
      Kesulitan dilapurake
      . Inggih, ara karo wong-wong mau, iku ora masalah kita.
      1. + 13
        10 2021 Juni
        Tabor, mbokmenawa, migrasi menyang situs peluncuran.
        1. + 10
          10 2021 Juni
          Kesulitan sing muncul nalika tembak saka sistem pertahanan udara Patriot ing Romania dilaporake. Pranyata, sisih Romania ora bisa kanthi lengkap nglengkapi jarak tembak area gedhe kanggo tembak saka pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal pasukan AS. Pakaryan ing arah iki wis ditindakake wiwit taun 2019. Padha nyoba kanggo nggawa sawetara Romania menyang standar saka sawetara kanggo nembak rudal Komplek Patriot, dumunung ing pulo Kreta (Yunani).


          Temenan area TPA ora cukup?

          Ora apa-apa ya Saperangan kutha bakal dibongkar lan bakal - apik

          Mitra Amerika kudu dihormati ya
          1. +4
            10 2021 Juni
            Kutipan: PiK
            Ora ana apa-apa Saperangan kutha bakal dibongkar lan bakal -

            Ya, dheweke Amerika Serikat, ora suwe dheweke bakal nggawe papan latihan saka kabeh Romania.
        2. +1
          10 2021 Juni
          Sing belang kudu nyenengake sekutu, paling ora karo apa wae ... supaya bisa kerja minimal.
          1. +1
            12 2021 Juni
            dudu kasunyatan .. Amerika seneng ngobong nalika latihan SM .. lan roket siji .. iki ora ana apa-apa, jelas ana sawetara masalah
            1. 0
              12 2021 Juni
              Apa worth guessed, iku urusane, iku ora menarik.
        3. +1
          10 2021 Juni
          Iku perlu mung kanggo hominy, kanggo lubricate roket
          1. 0
            10 2021 Juni
            Iku mbokmenawa luwih apik ora kanggo lubricate, nanging kanggo ngisi beheads. Shrapnel, jinis. ngguyu
            1. +1
              10 2021 Juni
              Iku ide sing apik.)
            2. +1
              10 2021 Juni
              Kutipan: Cat Alexandrovich
              Iku mbokmenawa luwih apik ora kanggo lubricate, nanging kanggo ngisi beheads. Shrapnel, jinis. ngguyu

              Lan luwih apik kanggo lubricate karo token, ing daging babi!
    2. +3
      10 2021 Juni
      Carane "sedhep" peralatan Amerika diatur (digambarke), njupuk, aku ora pengin .... apik
      Ora ana tanggul kanggo sampeyan, ora ana penyamaran kanggo sampeyan ..... nah, mung target poligon.
      Ndilalah, wong-wong kuwi keset banget ngedhuk bumi lan nggedhekake jala.
      1. -1
        10 2021 Juni
        sampah wis lemes saka warehouses, iki normal, kita uga saluran. mergo penting kene, yen padha temenan ngirim "lantai pangitik", iku tegese ora nggunakake pertempuran foreseen.
    3. +1
      10 2021 Juni
      Amers langsung ngetutake Patriot, panyebaran sing kuat banget ing jangkauan lan kemampuan. Kaya karo kita, kanggo S-300, mung "Jarum" sing bakal digunakake.
      1. +3
        10 2021 Juni
        Dasar pertahanan udara yaiku pejuang.
        Lan sistem pertahanan udara dadi, tambahan.
        1. +2
          10 2021 Juni
          Quote: Jaket ing saham
          Dasar pertahanan udara yaiku pejuang.

          Ya, lagu iki wis kondhang, lan kita uga duwe pejuang, mung pesawat serang sing isih duwe pejuang sing padha, mula bisa uga ora cukup kanggo pertahanan udara, apa maneh pertahanan rudal. hi
          1. -1
            10 2021 Juni
            Kutipan: Vladimir_2U
            Quote: Jaket ing saham
            Dasar pertahanan udara yaiku pejuang.

            Ya, lagu iki wis kondhang, lan kita uga duwe pejuang, mung pesawat serang sing isih duwe pejuang sing padha, mula bisa uga ora cukup kanggo pertahanan udara, apa maneh pertahanan rudal. hi

            Kita mbukak direktori apa wae lan ngerti yen AS mung duwe f-35 luwih akeh tinimbang Angkatan Udara ing umum ... lan uga ana f-15/16/18/22 ...
            1. +1
              10 2021 Juni
              Kutipan saka parma
              Kita mbukak direktori apa wae lan ngerti yen AS mung duwe f-35 luwih akeh tinimbang Angkatan Udara ing umum ... lan uga ana f-15/16/18/22 ...

              Nanging sapa sing mbantah, mung tanpa buku referensi sing dingerteni manawa ana angkatan udara China, Korea Lor lan Iran, lan kabeh wong Amerika iki kudu dilawan. Ya, pejuang minangka basis pertahanan udara ing wilayah AS dhewe, sampeyan ngerti, sampeyan uga ora bakal mandheg.
              1. -3
                10 2021 Juni
                Kutipan: Vladimir_2U
                Kutipan saka parma
                Kita mbukak direktori apa wae lan ngerti yen AS mung duwe f-35 luwih akeh tinimbang Angkatan Udara ing umum ... lan uga ana f-15/16/18/22 ...

                Nanging sapa sing mbantah, mung tanpa buku referensi sing dingerteni manawa ana angkatan udara China, Korea Lor lan Iran, lan kabeh wong Amerika iki kudu dilawan. Ya, pejuang minangka basis pertahanan udara ing wilayah AS dhewe, sampeyan ngerti, sampeyan uga ora bakal mandheg.

                Ora ana negara ing dhaptar sing bisa diarani sekutu negara kita ... lan Amerika Serikat duwe NATO, Korea Selatan, Jepang, Israel, Arab Saudi, lan liya-liyane, iki ora mesthi dipercaya utawa kuwat, nanging sekutu .. lan nganti saiki Pentagon cukup ana pasukan lan sarana kanggo nolak kabeh negara sing sampeyan jenengake ing wilayah persimpangan kepentingan, malah isih ana cadangan ...
                1. +2
                  10 2021 Juni
                  Kutipan saka parma
                  lan Amerika Serikat duwe NATO, Korea Selatan, Jepang, Israel, Arab Saudi, lan liya-liyane, iki ora mesthi dipercaya utawa kuwat, nanging sekutu.
                  Kabeh padha nutupi wilayahe dhewe-dhewe, lan ora kabeh mungsuh Rusia.
                  1. -4
                    10 2021 Juni
                    Kutipan: Vladimir_2U
                    Kutipan saka parma
                    lan Amerika Serikat duwe NATO, Korea Selatan, Jepang, Israel, Arab Saudi, lan liya-liyane, iki ora mesthi dipercaya utawa kuwat, nanging sekutu.
                    Kabeh padha nutupi wilayahe dhewe-dhewe, lan ora kabeh mungsuh Rusia.

                    Ora, malah Amerika Serikat dudu mungsuh ... ana umume sawetara mungsuh prinsip ing donya, ana liyane saingan ... mungsuh biasane mung regional (Iran-Israel-Saudi, India / Pakistan, etc.)
                2. +2
                  10 2021 Juni
                  Kutipan saka parma
                  lan nganti saiki, Pentagon nduweni kekuatan lan sarana sing cukup kanggo nolak kabeh negara sing sampeyan jenengake ing zona persimpangan kepentingan, malah isih ana cadangan ...
                  Iki bener, nanging aku ora mikir yen kita ora duwe jawaban sing nyukupi, nyedhiyakake langkah-langkah sing bakal "ngrusak" atusan iki, isih ana ing lemah.
                3. 0
                  11 2021 Juni
                  Lan apa sekutu apa karo utawa ora, padha FISIK ora bisa mbusak pesawat saka ing kono, lan sing ana ora cukup kanggo smear sembarang lapisan wujud liwat kabeh "kanca saka Amerika".
            2. +4
              10 2021 Juni
              Kutipan saka parma
              Kita mbukak direktori apa wae lan ngerti yen AS mung duwe f-35 luwih akeh tinimbang Angkatan Udara ing umum ... lan uga ana f-15/16/18/22 ...

              1. 0
                11 2021 Juni
                Aku arep setuju karo sampeyan .... nanging sing sampeyan tulis ... babagan F 22 lan kabeh liyane saka seri F iku kelas ngisor ... . propaganda ... Best regards
          2. -1
            10 2021 Juni
            Kutipan: Vladimir_2U
            pertahanan udara bisa uga ora cukup,

            Ketoke, mulane dheweke nyiapake kompleks jarak menengah sing anyar, mula bakal dikirim menyang pasukan.
    4. +2
      10 2021 Juni
      Sambungake kanca-kanca saka Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke ngerti akeh babagan tembak rudal anti-pesawat ing ukuran apa wae, lan dheweke ora butuh jarak ... ngguyu
      1. +5
        10 2021 Juni
        Kutipan: Zyablitsev
        Sambungake kanca-kanca saka Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke ngerti akeh babagan tembak rudal anti-pesawat ing ukuran apa wae, lan dheweke ora butuh jarak kasebut ..

        Kanca-kanca wis nyambung, lan tanpa mercilessly wiwit minus. Kanthi iki, dheweke ngandhani yen dheweke ngerti babagan tembakan rudal anti-pesawat ora kanthi kabar, nanging ing Holland kabeh wong isih ora ngerti iki.
      2. +3
        10 2021 Juni
        Ya .. Ing Angkatan Bersenjata Ukraina, wong-wong mau isih "penembak jitu" .. Kanggo wong-wong mau, sing utama yaiku "ngetung target" lan ora masalah sing endi ...)
    5. 0
      10 2021 Juni
      Siji-sijine rudal, siji-sijine divisi ... ing target bersyarat lan ora ana sing lara? Oke, supaya ora kelakon ...)))
    6. -1
      10 2021 Juni
      Dheweke nyoba nggawa jarak Rumania menyang standar jarak kanggo nembak rudal kompleks Patriot, sing ana ing pulo Kreta (Yunani)
      Terus terang, aku ora ngerti "sapa sing ngadeg ing sapa."
      1. 0
        10 2021 Juni
        Kutipan saka: sabakina
        Jujur, aku ora ngerti

        Ing esuk musim panas, ora mung kabeh wong sing bisa ngerti))
    7. 0
      10 2021 Juni
      Rumania ora bisa mbebasake wilayah udara kanggo kepentingan tembak Amerika, miturut pendapatku, jelas bisa dimangerteni. Ora pengin kelangan dhuwit lan Amerika ora bodho, dheweke ngerti yen trik kaya ngono bisa mungkasi MN- 17
    8. +2
      10 2021 Juni
      Nuka, elinga marang aku, sapa jenderal Jerman sing ujar manawa Rumania mlebu perang, butuh rong bagean tambahan. Yen sekutu, banjur nglindhungi, yen mungsuh, supaya ora dirampok.
      Ora, sampeyan bisa tuku kaya ngono, nanging ora menarik, S-125 lawas luwih apik, kanthi pitungan sing apik. Aku katon ing Saudis.
    9. +1
      10 2021 Juni
      Cetha yen "grenade saka sistem liyane" mulane murub siji roket, lan nalika padha ora kenek, padha mutusaké ora kanggo murub maneh, referring kanggo ukuran sawetara. Apa punctures (ora akurat, masalah peluncuran) saka Patriot ing Arab Saudi uga amarga papan latihan?
    10. +1
      10 2021 Juni
      Wong Rumania sing kudu disalahake, papan latihane ala. Dadi dheweke bakal nuduhake kelas master, nanging sekutu kasebut nguciwani kita.
    11. 0
      10 2021 Juni
      Kabeh kangelan dumunung ing siji bab (mung kanggo sampeyan lan ing rahasia gedhe): TSUYKU (Rumania "samzhenya") ora digawa munggah ing wayah esuk, lan supplier lokal njupuk lan munggah menyang langit karo kabeh camp .. .
    12. 0
      10 2021 Juni
      Iku wektu kanggo sijine soko ing Pridnestrovie, lan ora mung nenek-penjaga warehouses.
    13. +1
      10 2021 Juni
      Lan apa sing salah?
      Wis mabur apik, cukup :)
    14. -1
      12 2021 Juni
      Dheweke mlebu poligon sing salah, nggih, ora bisa digunakake! ..

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"