Kamentrian Pertahanan bakal masang kamp militer modular ing sadawane bagean BAM sing lagi dibangun

33

Enem kemah militer modular bakal disebarake ing sadawane bagean Baikal-Amur Mainline sing lagi dibangun. Iki diumumake dening Menteri Pertahanan Sergei Shoigu.

Miturut kepala departemen militer, enem kemah modular bakal disebarake kanggo nyedhiyakake kahanan urip kanggo pasukan sepur sing melu rekonstruksi bagean wétan Baikal-Amur Mainline. Miturut rencana departemen militer, kabeh mau bakal dibangun ing taun iki, Departemen Pertahanan durung nemtokake tanggal sing tepat.



Shoigu nyathet yen personel militer sing melu rekonstruksi BAM wis miwiti kerja persiapan.

Minangka kepala pasukan sepur Distrik Militer Wétan, Mayor Jenderal Andrei Kozlov, sadurunge nyatakake, kerja langsung ing railway. Miturut rencana komando, personil militer kudu miwiti perjalanan ing awal Juli taun iki. Situs saiki lagi disiapake kanggo panyebaran kutha modular pemblokiran, siram mobile lan tanduran umbah-umbah lan bakery lapangan wis disebarake, peralatan sing dibutuhake dikirim lan dikirim menyang situs kerja, lan tahap persiapan ditindakake.

Miturut data sing kasedhiya, personel militer kudu mbangun cabang kapindho dalan saka Ulak menyang Fevralsk, dawane 340 km. Modernisasi BAM lan Transsib kalebu ing program pangembangan jangka panjang Railway Rusia nganti 2025.

Baikal-Amur Mainline minangka salah sawijining jalur sepur paling gedhe sing ngliwati wilayah Timur Jauh lan Siberia Wétan. Dawane dalan gedhe yaiku 4,3 ewu km.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 15
      10 2021 Juni
      Ana sing ngandhani yen bagean tartamtu iki bakal dibangun ing wektu lan kanthi kualitas sing tepat. ngguyu Aku elinga cabang "Zhuravka - Millerovo".
      Padha nindakake proyek gedhe.
      1. +4
        10 2021 Juni
        ya wis. Siji-sijine sing nindakake kanthi cepet lan efisien yaiku tukang bangunan militer!
      2. +5
        10 2021 Juni
        Umumé, iki minangka tren ing saindhenging negara. Yen detasemen saka Angkatan Bersenjata RF bisa, kabeh wis rampung ing wektu lan kualitas. Mungkin "Masyarakat" saka film Starship Troopers ora kaya utopia?
      3. +6
        10 2021 Juni
        sisih wétan Baikal-Amur Mainline, enem kutha modular bakal disebarake.

        Iku seng di pengeni kanggo nggawe lengkap-fledged kutha ing panggonan iki kutha. Napa ngirim sawetara menteri sipil menyang Kementerian Pertahanan? Ya, mesthi ora bisa luwih elek ora
        1. -2
          10 2021 Juni
          Quote: cetha
          Iku seng di pengeni kanggo nggawe lengkap-fledged kutha ing panggonan iki kutha.

          lan kabeh wong saka Vorkuta bakal pindhah menyang kana ... Railway Rusia ngisi rega kasebut supaya luwih gampang nyopir truk menyang China. yen ora ana masalah karo BZDRK, nanging ana pitakonan ...
        2. +2
          10 2021 Juni
          Kaping pisanan, apa jenis setan sing sampeyan tindakake? Sawisé pambangunan versi pisanan, akèh-akèhé padha kabongkar ing kabeh desa, amarga ana pancen ora ana apa-apa kanggo nindakake ana ekonomi utawa ing gesang liyane saka operasi "piece saka wesi" dhewe.
          Kapindho, sampeyan bakal lunga dhewe? Utawa kudu "wong" manggon ana maneh?
          1. +1
            10 2021 Juni
            Kutipan saka unaha
            Kapindho, sampeyan bakal lunga dhewe? Utawa kudu "wong" manggon ana maneh?

            Ngapa ora? Bakal ana infrastruktur. Ah, panggonan paling ayu.

            Kutipan saka unaha
            Kaping pisanan, apa jenis setan sing sampeyan tindakake? Sawisé pambangunan versi pisanan, akèh-akèhé padha kabongkar ing kabeh desa, amarga ana pancen ora ana apa-apa kanggo nindakake ana ekonomi utawa ing gesang liyane saka operasi "piece saka wesi" dhewe.

            Ya, setuju ... ora ana apa-apa ...
            Apa ana apa-apa sing kudu ditindakake ing ngendi dalan liwat, "sistem sirkulasi", minangka bagéan paling penting saka infrastruktur negara?
            1. +2
              10 2021 Juni
              Apa sampeyan serius? Apa sampeyan wis menyang desa ing cabang BAMlvskaya? Apa papan, dalan, infrastruktur sing apik?
              Kadhangkala ing desa ora ana toko kanggo tuku bahan bangunan, lan sampeyan ora bisa tuku lakban! Sampeyan ora bisa tuku siphon kanggo sink, sampeyan kudu lelungan 100 km!
              Ora ana dalan menyang Chegdomyn, ana arah mobil menyang Ural yen banyu wis suda.
              Ayo, koper ana ing tangan sampeyan.
            2. -1
              10 2021 Juni
              Upamane aku biyen dadi perwira brigade Tynda - saka sudut pandang kasunyatan. Apa sampeyan mbokmenawa ahli teori ing TV?
            3. -1
              10 2021 Juni
              Quote: cetha
              Ngapa ora? Bakal ana infrastruktur. Ah, panggonan paling ayu.

              Sayange, sampeyan ora bakal puas karo kaendahan. Lan supaya bisa mangan, sampeyan kudu kerja. Nanging saktemene ora ana gawean ing desa-desa kasebut. Amarga ora ana produksi.
              Sampeyan bisa lunga.
              1. +1
                12 2021 Juni
                Katon yen dheweke nemokake cara sing efektif kanggo "ngembangake" bottlenecks. Yen bocah-bocah ora gelo. Lan nalika isih enom, akeh kesulitan sing gampang ditindakake. Maneh, sawetara jinis petualangan lan memori dawa tumindak apik (yen kabeh wis rampung ing tingkat sing tepat lan kanthi ati-ati kanggo servicemen).
      4. +1
        10 2021 Juni
        Nanging tentara ora makarya kanggo PROFIT, nanging minangka dhawuhe Gusti Allah, mulane wektu lan kualitas! Kajaba iku, wong-wong mau isih mbayar latihan insinyur ing tentara lan peralatan lan OJO Lungguh ing KASARN TANPA BISNIS, yen ora ana tugas militèr, mbangun dalan, kreteg, rel, plabuhan, lsp...
    2. +4
      10 2021 Juni
      Sayange, iki kudu ditindakake wingi. MERSK ngumumake peningkatan aliran kargo urgent liwat Rusia menyang Eropa lan bali. Sepur uji coba pisanan menehi irit wektu 7-10 dina hubungane karo Suez. apik Kanthi pasukan sepur, piye wae luwih tenang, dheweke bakal nindakake kanthi tepat.
      1. +1
        10 2021 Juni
        Sayange, iki kudu ditindakake wingi, MERSK ngumumake paningkatan aliran kargo mendesak liwat Rusia menyang Eropa lan bali.

        Rekonstruksi kasebut ora bakal bisa nambah lalu lintas kargo kanthi signifikan; struktur sing cocog kanggo nglayani transportasi kontainer perlu; saiki kacepetan rata-rata sepur barang ora tambah akeh. Sampeyan kudu ngenalake sing diarani "turntable", yen ora, sepur bakal tetep ana ing yard marshalling. Apa sampeyan mikir transportasi dalan tambah akeh? Ya, amarga luwih cepet tinimbang kacepetan rata-rata sepur barang ing ngisor 30 km / jam, sepur mandheg luwih suwe tinimbang lelungan. Kajaba iku, ora ana platform kanggo siji wadhah segara, mula padha sijine 2-3 wadhah ing siji platform, lan wadhah kasebut - siji menyang Turki, liyane menyang Finlandia, lan katelu menyang Jerman ... anggere ana loading.
        Ing pungkasan taun 2020, kecepatan pangiriman rata-rata kiriman ing jaringan Railway Rusia yaiku 16,7 km / jam. Rambler nglaporake iki. Sabanjure: https://news.rambler.ru/disasters/45600409/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink

        Transportasi uga kudu diwenehake marang tentara hi
        1. 0
          10 2021 Juni
          Sayange, Railways Rusia bisa nindakake transportasi ostenatious.Sanajan ing taun kepungkur, Railways Russian diangkut meh 1 yuta wadhah 20-kaki. Tokoh adat Cina.
          1. +1
            10 2021 Juni
            Ing taun kepungkur, Railway Rusia ngangkut meh 1 yuta kontainer 20 kaki.

            Kanggo perusahaane, kancaku nggunakake rute saka Korea Selatan menyang Moskow ngubengi Afrika kanthi kapal kontainer, ora liwat Terusan Suez - iki luwih larang, menyang Finlandia, lan saka kono nganggo truk kontainer menyang Moskow. Nalika aku takon marang apa ora liwat Nakhodka lan luwih kanggo Railways Russian, ngandika luwih larang lan luwih alon
            1. -1
              10 2021 Juni
              Aku nyebutake angka-angka saka laporan adat Cina, sing diterbitake ing People's Daily. Miturut persetujuan antar-pemerintah babagan transportasi barang, rega bisa uga beda-beda. Sampeyan wis pesen 1000 kontainer.
    3. +3
      10 2021 Juni
      Kamentrian Pertahanan bakal masang kamp militer modular ing sadawane bagean BAM sing lagi dibangun
      . Inggih, iku uga pilihan.
      Wektu romansa lan eksploitasi ditinggalake ing endi wae ing jaman kepungkur; urip para pekerja kudu diatur ing tingkat sing bisa ditampa, miturut standar saiki.
    4. -2
      10 2021 Juni
      Kayane "manajer sing cacat" sukses banget nglereni kontrak nganti kudu melu pasukan sepur Distrik Militer Timur.
      1. 0
        10 2021 Juni
        Iku misale jek sing "manajer rusak" dadi sukses ing nglereni kontrak

        Wong lanang iki efektif banget supaya industri apa wae sing dikelola ora luwih saka sawetara taun - anggere ana sing "ngoptimalake". Sing isih ana bangunan sing rusak lan wilayah sing ditumbuhi suket. Iku yen padha ora mbangun pusat blanja liyane ing panggonan iki.
        Mungkin iki wektu kanggo ngatur aktivitase, contone, kanthi tanduran sing luwih efektif.
    5. +1
      10 2021 Juni
      Railways Rusia uga pengin ndherek tawanan ing construction rauh lan padha bisa mbangun kutha (kamp) kanggo wong-wong mau.
      1. +1
        10 2021 Juni
        Dheweke mbangun kanggo dheweke ...
      2. +1
        10 2021 Juni
        Ngapa ora ?
        1. +1
          10 2021 Juni
          Lan penjara sebagian saka wong-wong mau lan kudu kerja kaya wong liya, miturut spesialisasi lan kemampuan lan profesine.
          1. 0
            10 2021 Juni
            Lan ing kahanan normal, dina kerja, minggu kerja kaya kabeh wong liya, sanajan preian, panganan normal, bakal entuk !!! Kajaba iku, gaji karo sangu tambahan, supaya nalika sampeyan ngawula, bakal ana dhuwit kanggo njaluk kerja normal ing antarane rakyat!
            1. 0
              10 2021 Juni
              KONSEP PENJARA KANG SAIKI SAIKI ING DUNIA SING DUWU LANGSUNG SING ORA MANUSIA dudu URIP, KESIMPULAN ORA ANA KEBET LAN SAPI (PALING) MANUNGSA!!!
          2. +1
            11 2021 Juni
            Kutipan: Wolf
            Lan dipenjara sebagian saka wong-wong mau lan kudu kerja kaya wong liya ...


            mung yen 2 syarat dipenuhi:
            1.idin sukarela saka tahanan.
            2. larangan kanggo nambah istilah kanggo pelanggaran, nerak - larangan ing karya, digunakake, kanthi nambah istilah (ana mesthi ana alesan) kita bakal njaluk pasukan abdi daya, kaya saiki ing pakunjaran pribadi ing Amerika Serikat.
    6. +1
      10 2021 Juni
      Pitakonan sing menarik banget. Tentara tansah teka nylametake. Dheweke dhewe dadi wajib militer lan melu sawetara, kaya sing saiki diarani, "operasi kamanungsan." Nanging pitakonane ??? Napa kita butuh Railway Rusia, kementerian, lsp. Ayo padha nyalahke kabeh ing Shoigu. lan liyane kudu mimpin menyang neraka. Apa padha njaluk mbayar kanggo?
    7. -1
      10 2021 Juni
      Nanging tentara ora makarya kanggo PROFIT, nanging minangka dhawuhe Gusti Allah, mulane wektu lan kualitas! Kajaba iku, wong-wong mau isih mbayar latihan insinyur ing tentara lan peralatan lan OJO Lungguh ing KASARN TANPA BISNIS, yen ora ana tugas militèr, mbangun dalan, kreteg, rel, plabuhan, lsp...
      1. -1
        10 2021 Juni
        Bandara, lsp. Iki bakal dadi pendhidhikan kanggo dheweke lan migunani kanggo masarakat. YEN ENGINEER SING LANGSUNG NGLAKOKE KEGIATAN ENGINEERING KANG DUWE MASTER IKI!!!
        1. 0
          10 2021 Juni
          Ing kene kabar kasebut NORMAL kanggo negara rakyat.
          1. 0
            10 2021 Juni
            Kaya rumah sakit militer. Dokter militer, ahli bedah KEPENTINGAN TRAUMATOLOGI, ILMU LAN KETERAMPILAN SING BISA-BISA, BISA, TAPI SIAPA YANG BAKAL KEHILANGAN INI?
    8. 0
      10 2021 Juni
      Ya, tentara dibangun, kanthi kualitas dhuwur lan tepat wektu, uga kanthi rega murah, Belozerova disimpen kanthi bonus lan gaji kanggo para pekerja keras.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"