Angkatan Udara Swiss kepengin tuku pesawat tempur Rafale Prancis

24

Rafale Prancis bisa dadi pejuang utama Angkatan Udara Swiss. Miturut media lokal, komando angkatan bersenjata republik kasebut cenderung milih pesawat Prancis.

Tender Swiss kanggo pasokan pejuang anyar bisa diakhiri kanthi kamenangan Dassault Rafale lan pesawat Prancis bakal dadi basis Angkatan Udara Swiss kanggo wektu sing suwe. Sanadyan kaputusan pungkasan babagan pemenang tender durung digawe, nanging tuku pejuang Prancis wis dirembug ing parlemen negara. Nanging, ngenteni ora suwe, ing 23 Juni 2021, Dewan Federal bakal ngumumake keputusane.



Miturut publikasi Swiss, tuku Rafale didhukung dening mayoritas partai politik negara, nuntut kanggo nambah hubungan karo EU, lan ora karo Amerika Serikat. Kajaba iku, "kaum kiwa" sacara kategorine nentang pesawat Amerika, nuntut tuku pejuang Eropa.

Kaya sing dilaporake Nopember kepungkur, Angkatan Udara Swiss arep ngganti 30 F/A-18C/D Hornets lan 24 F-5E/F Tiger II karo F/A-18E/F Super Hornet Block III lan Lockheed Martin. -35A, Prancis karo Dassault Rafale lan Jerman karo Eurofighter Typhoon. Secara total, Swiss arep tuku 35-40 pejuang kanggo dikirim ing 2025-2030.

Yen fighter Dassault Rafale dipilih, Prancis bisa congratulated ing kamenangan liyane. Ing wayahe, pejuang Prancis wis dituku dening angkatan udara Mesir, India, Qatar lan Kroasia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    24 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      10 2021 Juni
      Yen Prancis menang, rompi "kuning" bakal katon maneh saka lalen. Amerika Serikat ora bakal ngidinke impudence kasebut. Dheweke munggah menyang warisan Amerika.
      1. 0
        10 2021 Juni
        Nanging apa bab tuku fyu35 - utawa larang banget kanggo operate, lan tansah ing kontrol Yankees?
      2. 0
        10 2021 Juni
        sampeyan ora tuku f35?
        "rompi kuning" (opsional "sedulur Muslim") teka kanggo ngunjungi sampeyan)))
        iku ora bakal gampang kanggo kasur push gnomes kanggo tuku mabur "ember saka bolts".
    2. -1
      10 2021 Juni
      Lan kenapa BBC Swiss (BBC) mbutuhake sawetara jinis Rafali? Ayo padha nggarap cara lawas nglirik
      1. -4
        10 2021 Juni
        Ayo padha nguwuh-uwuh ing Lasik nglawan Rusia sing agresif, ing wilayahe dhewe-dhewe, lan sapa wae sing mbokmenawa ora jelas kanggo dheweke.
    3. +5
      10 2021 Juni
      Minangka demonstrasi persahabatan antarane Swiss lan pepadhamu - Prancis?
      - kaputusan apik. apik
      1. -1
        11 2021 Juni
        Ya ora mung kuwi. Yen Swiss wis milih pejuang Prancis, banjur Amerika ing wektu angel banget lan sedih. Lan gnome Swiss ora ngetung.
        Bankir luwih ngerti tinimbang politisi lan wong militer.
        1. +1
          11 2021 Juni
          "Swiss gnomes" wiwit awal 2000s wis janji kanggo mbukak CIA lan FBI
          kabeh pelanggan lan laporan kabeh transaksi utama.
          Yen ora, Amerika nutup pasar menyang bank Swiss.
          Lan ing kana - ing AS - Swiss (kaya bank-bank Jerman) nggawe kabeh bathi.
          Swiss ana "ing tenda" saka CIA. ya
    4. +1
      10 2021 Juni
      Iku menarik kanggo ngerti regane transaksi. Nganti wong India mabur. recourse
    5. +3
      10 2021 Juni
      Saka wong Eropa, dheweke ora duwe pilihan, Eurofighter utawa Rafal, lan Prancis luwih cedhak karo dheweke. Lan Grippen cahya malah ora dipetik, sanajan iku luwih murah dening 2 kaping.
      1. nks
        +1
        10 2021 Juni
        Pilihan Eropa cukup normal - 3 opsi, nanging padha njaluk flu saka kompetisi, amarga Swedia ora nepaki janji. Dadi, miturut laporan bocor babagan tender pungkasan, Rafal pancen paling apik ing babagan operasional lan teknis.
      2. 0
        10 2021 Juni
        Kutipan: Svetovit
        Lan Grippen cahya malah ora dipetik, sanajan iku luwih murah dening 2 kaping.

        Swiss sugih, dheweke nolak Grippen ing tahap awal tender.
    6. -1
      10 2021 Juni
      Napa negara netral iki butuh Angkatan Udara? Kanthi sapa dheweke bakal perang ing EU? ))
      1. -9
        10 2021 Juni
        Kutipan saka Canecat
        Napa negara netral iki butuh Angkatan Udara? Kanthi sapa dheweke bakal perang ing EU? ))

        Swiss duwe salah siji tentara paling apik ing Eropah.
        1. -1
          10 2021 Juni
          Quote: Aron Zaavi
          Swiss duwe salah siji tentara paling apik ing Eropah.

          Iku saiki sing banderlogs lokal bakal gelo ngguyu
        2. +6
          10 2021 Juni
          sawise Angkatan Udara Israel ??
    7. +1
      10 2021 Juni
      Yen Swiss tuku, iku bakal menang ageng kanggo Dassault. Ngindhari wong Amerika iku angel banget. Kita bakal ngenteni.
    8. -1
      10 2021 Juni
      Quote: Aron Zaavi
      Kutipan saka Canecat
      Napa negara netral iki butuh Angkatan Udara? Kanthi sapa dheweke bakal perang ing EU? ))

      Swiss duwe salah siji tentara paling apik ing Eropah.

      Aku uga bakal nambah: lan mulane dheweke ora bakal gelut karo sapa wae.
    9. +1
      10 2021 Juni
      Kepiye babagan Gripen? Vydimo Daso menet tombol. Sadurungé, parlemen Swiss dhewe ninggalake Rafal saka HARGA, saiki dheweke nampa tanpa takon?
      Lan Kroasia tuku Mesir lan India! nglirik
      Nalika aku ndeleng "Daso" ing masalah financial, lan nduweni supaya duwe "apik" sambungan internasional bebarengan garis kulawarga.
      Yen padha jujur ​​milih militèr (Switzerland), Aku sing Gripen bakal duwe pilihan utawa ora pengin amarga saka mesin Amérika? eseman
      Ora ana sing nyabrang Mig lan Gripen lan duwe pesawat paling apik ing donya dhewe, apa ora ala? eseman
    10. 0
      10 2021 Juni
      Kutipan: Svetovit
      Saka wong Eropa, dheweke ora duwe pilihan, Eurofighter utawa Rafal, lan Prancis luwih cedhak karo dheweke. Lan Grippen cahya malah ora dipetik, sanajan iku luwih murah dening 2 kaping.


      Kenapa Rusia duwe 5 pejuang sing kudu dipilih ??
      1. +1
        10 2021 Juni
        Kanggo negara gedhe kaya Rusia, iki normal, bakal ana 4 generasi abot medium lan manunggal, 5 generasi abot lan, bisa uga ana 5 cahya liyane. The Yankees duwe ora kurang kanggo milih saka. Lan wong Eropa ora gedhe, mung butuh medium, uga ketinggalan generasi 5.
        1. 0
          10 2021 Juni
          Model opo??? Apa sampeyan ngomong babagan Mig lan Sukhoi sing padha ing versi sing beda ??
          1. 0
            10 2021 Juni
            Kita ngomong babagan pesawat sing diprodhuksi saiki, lan dudu sing kasedhiya ing prinsip? Saka pejuang kita, Su-30cm2 / Su-35, Su-57, MiG-35 sing digabungake saiki diprodhuksi. Su-34 fighter-bomber liyane, kang aku cenderung kanggo klasifikasi minangka bomber garis ngarep kanggo ngganti Su-24.
    11. 0
      11 2021 Juni
      Dadi akeh pitakonan bebarengan
      Napa negara kaya Swiss (dawa kurang saka 300 km lan luwih saka 100 km) mbutuhake 35-40 pejuang sekaligus? opo Iku soko kanggo defend marang Liechtenstein, utawa mung ora ana panggonan kanggo nyelehake dhuwit? Pesawate malah ora ana sing bisa noleh, langsung lepas landas, ngubengi bunderan .... lan ing kana, sawise kabeh, kepadatan pemukiman dhuwur ....
      Lan apa Yusov f-35s? Nah, ora muter? Hmm, ... nanging babagan sing paling-presame-peresamy ???

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"