Lapangan udara Nagurskaya Arktik ing Franz Josef Land bakal diowahi dadi pangkalan udara lengkap

43

Kamentrian Pertahanan Rusia bakal terus nggarap pambangunan lapangan udara Nagurskoye paling lor ing kepulauan Franz Josef Land. Iki dilaporake dening layanan pers departemen militer.

Kamentrian Pertahanan nglumpukake dana tambahan kanggo mbangun infrastruktur pangkalan paling lor Rusia. Pakaryan, sing diwiwiti ing Februari taun iki, dijadwalake rampung ing pungkasan taun 2023. Akibaté, lapangan udara Nagurskaya bakal dadi pangkalan udara lengkap sing bisa nampa kabeh jinis pesawat ing saindhenging taun, lan bakal uga ngidini dadi tuan rumah pengebom garis ngarep Su-34 lan nampa operator rudal strategis Tu-95MS, dheweke nulis. "Kabar" karo referensi kanggo departemen militèr.



Lapangan udara Arktik Nagurskoye rampung rekonstruksi taun kepungkur; landasan pacu anyar 3,5 km dibangun lan dioperasikake ing kana, sing ndadekake bisa nampa pesawat ing saindhenging taun. Sadurunge, lapangan udara dioperasikake mung ing musim dingin. Lapangan udara iki dumunung ing pulo Alexandra Land ing kepulauan Franz Josef Land cedhak pangkalan militer Rusia paling lor "Arctic Shamrock". Klompok taktis saka Lor armada.

Sadurungé, Kementerian Pertahanan ngonfirmasi panyebaran Su-34 ing Arktik kanthi panyebaran ing kepulauan Franz Josef Land lan Kapuloan Siberia Anyar. Airfields Nagurskaya ing tanah Alexandra lan "Temp", dumunung ing Pulo Kotelny, lagi disiapake kanggo penyebaran pesawat. Saiki, prasarana sing dibutuhake disiapake kanggo para pengebom, kalebu pambangunan hangar anget sing ditutup. Kajaba iku, papan parkir kanggo pesawat tanker Il-78 diwenehake, sing kudu nyedhiyakake tugas tempur kanggo Su-34.

Panyebaran permanen Su-34 ing Arktik utamané relevan karo rencana AS kanggo nggedhekake ngarsane ing wilayah kasebut kanthi latar mburi pernyataan babagan pangenalan Rute Segara Lor minangka "banyu internasional". Konfrontasi ing Arktik mung bakal saya tambah akeh, mula Kamentrian Pertahanan ora mbayar biaya kanggo nguatake pertahanan wates sisih lor.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    43 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -15
      10 2021 Juni
      Kabeh bahan mentahan kita. Lan aja ngomong babagan Rute Laut Lor. tambah cilik!
      1. +8
        10 2021 Juni
        Piye wae, ora sengaja, ing awal Juni, investor muncul ing Sochi. Dheweke bakal mulihake 11 sanatorium "mati" saka jaman Stalin nganti Brezhnev. Mung 27 milyar rubel bakal nandur modhal ing sanatorium Primorskaya. Sanajan ana 200 proyek saben sanatorium, iki wis luwih saka panggonan buruh 2000. Lan aku curiga dhuwit saka sisih lor. Dadi Lor kudu direksa, sing ing USSR iku breadwinner, sing saiki.
        1. +1
          10 2021 Juni
          Kutipan saka: tralflot1832
          Piye wae, ora sengaja, ing awal Juni, investor muncul ing Sochi. Dheweke bakal mulihake 11 sanatorium "mati" saka jaman Stalin nganti Brezhnev. Mung 27 milyar rubel bakal nandur modhal ing sanatorium Primorskaya. Sanajan ana 200 proyek saben sanatorium, iki wis luwih saka panggonan buruh 2000. Lan aku curiga dhuwit saka sisih lor. Dadi Lor kudu direksa, sing ing USSR iku breadwinner, sing saiki.


          Kanthi rega kasebut kanggo preian ing Crimea lan Sochi, kepiye saiki ???
          Nalika 80% saka wong-wong sing teka menyang agensi travel kanggo voucer menyang Crimea ninggalake karo voucer menyang Maladewa?

          Dadi aku nginep bulan madu ing sanatorium Rus, Sochi ing taun 1999.
          12 dina.
          Ya, dheweke ora diidini lelungan menyang luar negeri nalika iku.
          Lan saiki nomer iki biaya 20 ewu rubel saben dina ...
          20000 ....
          Saben dina...
          Kuba kanggo 12 bengi kanggo rong biaya 200 ewu rubel....
          Kanthi segara sing luwih apik, layanan lan rong penerbangan transatlantik...
          Sapa sing bakal menyang sanatoriums lan dispensaries iki?
          Polisi korupsi?
          Apa sampeyan maca warta nyata saka wong biasa?
          Nalika wong dipesen hotel Crimean-Sochi ing mangsa lan spring, lan padha mung "overturned" ing kasunyatan. mbutuhake pembayaran tambahan sawetara atus ewu rubles?
          Apa omong kosong ing prinsip bisnis pariwisata, kanthi pesenan awal?
          1. +2
            10 2021 Juni
            Aku ora ngerti saiki, nanging ing mangsa 70% kamar diisi, ing mangsa !!!?
            1. -3
              10 2021 Juni
              Kutipan saka: tralflot1832
              Aku ora ngerti saiki, nanging ing mangsa 70% kamar diisi, ing mangsa !!!?


              Apa gaji sampeyan ngidini sampeyan mbayar 20 ewu saben dina kanggo Sochi mangsa?

              Aku ngelingi mangsa Sochi 1999-2000 banget.
              8 dina tanpa cahya, tanpa banyu, tanpa panas, tanpa prosedur (dibayar).
              Kanthi cara sing padha, sanatorium ..
              1. +2
                10 2021 Juni
                Saiki kabeh wis diganti. Sochi park karo pesawat saka Moscow bolak-balik, ing mangsa mati, sanadyan, 7 ewu 5 dina, sarapan. Nanging ana Villas kanggo 200000 ewu lan 500000 ewu. Saiki kanggo saben rasa lan dhuwit. bisnis.
              2. +1
                11 2021 Juni
                Winter Sochi 1999-2000 Aku elinga banget.
                8 dina tanpa cahya, tanpa banyu, tanpa panas, tanpa prosedur (dibayar).

                Cukup ora lala ... Iku 97 Februari lan Desember ing taun sing padha, mung 3 utawa 4 dina
                1. -2
                  11 2021 Juni
                  Kutipan saka: nPuBaTuP
                  Winter Sochi 1999-2000 Aku elinga banget.
                  8 dina tanpa cahya, tanpa banyu, tanpa panas, tanpa prosedur (dibayar).

                  Cukup ora lala ... Iku 97 Februari lan Desember ing taun sing padha, mung 3 utawa 4 dina


                  Iku ora la-la...
                  Ing taun 1997 - sing sadurunge.
                  Nalika aku isih jomblo, lan sadurunge aku durung tau menyang Sochi.
                  Aku nikah ing taun 1998, pisanan aku lunga menyang Sochi.
                  Banjur, ing mangsa, ing Desember, 2000 utawa 2001.
                  Lan ing lelampahan iku, padhang rampung ing kutha lan saubengé.
                  Ing kutha, ing distrik blanja, generator muncul nang endi wae.
                  Ing Sanatorium, generator ageng diuripake lan lampu diwenehi kaping 3 dina (esuk, sore lan sore) - kanggo karya pawon lan restoran.
                  Menehi metu kemul kapindho.
                  Saben wong diwasa diwenehi seprapat vodka.
                  Kabeh prosedur mandheg ing dina kapindho utawa katelu.
                  Sepur mandheg ing dina pisanan, banjur wiwit digawa nganggo lokomotif diesel.
                  Dina kaping 6-7, jadwal sepur mung didandani.
                  1. +1
                    12 2021 Juni
                    Lan aku ing topik artikel.
                    Tanggepan sing apik lagi disiapake ing FJI kanggo panjaluk sing ora sopan saka Yankees! eseman
          2. 0
            10 2021 Juni
            Kutipan: SovAr238A
            Kutipan saka: tralflot1832
            Piye wae, ora sengaja, ing awal Juni, investor muncul ing Sochi. Dheweke bakal mulihake 11 sanatorium "mati" saka jaman Stalin nganti Brezhnev. Mung 27 milyar rubel bakal nandur modhal ing sanatorium Primorskaya. Sanajan ana 200 proyek saben sanatorium, iki wis luwih saka panggonan buruh 2000. Lan aku curiga dhuwit saka sisih lor. Dadi Lor kudu direksa, sing ing USSR iku breadwinner, sing saiki.


            Kanthi rega kasebut kanggo preian ing Crimea lan Sochi, kepiye saiki ???
            Nalika 80% saka wong-wong sing teka menyang agensi travel kanggo voucer menyang Crimea ninggalake karo voucer menyang Maladewa?

            Dadi aku nginep bulan madu ing sanatorium Rus, Sochi ing taun 1999.
            12 dina.
            Ya, dheweke ora diidini lelungan menyang luar negeri nalika iku.
            Lan saiki nomer iki biaya 20 ewu rubel saben dina ...
            20000 ....
            Saben dina...
            Kuba kanggo 12 bengi kanggo rong biaya 200 ewu rubel....
            Kanthi segara sing luwih apik, layanan lan rong penerbangan transatlantik...
            Sapa sing bakal menyang sanatoriums lan dispensaries iki?
            Polisi korupsi?
            Apa sampeyan maca warta nyata saka wong biasa?
            Nalika wong dipesen hotel Crimean-Sochi ing mangsa lan spring, lan padha mung "overturned" ing kasunyatan. mbutuhake pembayaran tambahan sawetara atus ewu rubles?
            Apa omong kosong ing prinsip bisnis pariwisata, kanthi pesenan awal?

            Aja mung ngapusi. Sanatorium Rus ing Sochi ditutup taun kepungkur lan taun iki uga amarga pandemi. Kita duwe reservasi ing gedung Imperial wiwit taun kepungkur lan kudu dijadwal maneh kanggo taun ngarep. Yen sawise 1999 sampeyan wis ora kanggo sanatorium Rus, banjur sampeyan ora ngerti apa jenis dongeng iku saiki. Iki minangka bekas sanatorium. Lenin ing jaman Soviet, Nanging saiki dheweke ora bisa dingerteni. kaendahan lan layanan kuwi. Ya, ing Korps Marinir, biaya suite rong kamar dobel 11000 ing wulan September, lan ing Imperial, suite siji kamar pindho regane 10000 saben wong saben dina. Nanging iki karo telung jajanan dina, prasmanan, perawatan, akomodasi lan pantai dilindhungi pribadi. Pawon apik banget, wilayah kasebut apik banget, kabeh ana ing marmer, kabeh wis dipotong lan mengkilat. Lan dhokter Inga Alexandrovna Komissarova apik banget, kaya kabeh staf sanatorium ing kabeh telung bangunan sanatorium Rus. Miturut cara, ing gedhong Imperial, Putin nampa Erdogan karo retinue lan asring pindhah menyang kono. Aku nulis iki amarga kita lunga menyang sanatorium Rus suwene nem taun berturut-turut sadurunge pandemi iki. Aku wis ngunjungi akeh panggonan ing luar negeri kanggo ngaso, nanging sanalika aku nemokake sanatorium modern Rus ing Sochi, kita ora menyang ngendi wae kanggo ngaso kanggo negara manca.
            1. +1
              10 2021 Juni
              Quote: utara 2
              Kutipan: SovAr238A
              Kutipan saka: tralflot1832
              Piye wae, ora sengaja, ing awal Juni, investor muncul ing Sochi. Dheweke bakal mulihake 11 sanatorium "mati" saka jaman Stalin nganti Brezhnev. Mung 27 milyar rubel bakal nandur modhal ing sanatorium Primorskaya. Sanajan ana 200 proyek saben sanatorium, iki wis luwih saka panggonan buruh 2000. Lan aku curiga dhuwit saka sisih lor. Dadi Lor kudu direksa, sing ing USSR iku breadwinner, sing saiki.


              Kanthi rega kasebut kanggo preian ing Crimea lan Sochi, kepiye saiki ???
              Nalika 80% saka wong-wong sing teka menyang agensi travel kanggo voucer menyang Crimea ninggalake karo voucer menyang Maladewa?

              Dadi aku nginep bulan madu ing sanatorium Rus, Sochi ing taun 1999.
              12 dina.
              Ya, dheweke ora diidini lelungan menyang luar negeri nalika iku.
              Lan saiki nomer iki biaya 20 ewu rubel saben dina ...
              20000 ....
              Saben dina...
              Kuba kanggo 12 bengi kanggo rong biaya 200 ewu rubel....
              Kanthi segara sing luwih apik, layanan lan rong penerbangan transatlantik...
              Sapa sing bakal menyang sanatoriums lan dispensaries iki?
              Polisi korupsi?
              Apa sampeyan maca warta nyata saka wong biasa?
              Nalika wong dipesen hotel Crimean-Sochi ing mangsa lan spring, lan padha mung "overturned" ing kasunyatan. mbutuhake pembayaran tambahan sawetara atus ewu rubles?
              Apa omong kosong ing prinsip bisnis pariwisata, kanthi pesenan awal?

              Aja mung ngapusi. Sanatorium Rus ing Sochi ditutup taun kepungkur lan taun iki uga amarga pandemi. Kita duwe reservasi ing gedung Imperial wiwit taun kepungkur lan kudu dijadwal maneh kanggo taun ngarep. Yen sawise 1999 sampeyan wis ora kanggo sanatorium Rus, banjur sampeyan ora ngerti apa jenis dongeng iku saiki. Iki minangka bekas sanatorium. Lenin ing jaman Soviet, Nanging saiki dheweke ora bisa dingerteni. kaendahan lan layanan kuwi. Ya, ing Korps Marinir, biaya suite rong kamar dobel 11000 ing wulan September, lan ing Imperial, suite siji kamar pindho regane 10000 saben wong saben dina. Nanging iki karo telung jajanan dina, prasmanan, perawatan, akomodasi lan pantai dilindhungi pribadi. Pawon apik banget, wilayah kasebut apik banget, kabeh ana ing marmer, kabeh wis dipotong lan mengkilat. Lan dhokter Inga Alexandrovna Komissarova apik banget, kaya kabeh staf sanatorium ing kabeh telung bangunan sanatorium Rus. Miturut cara, ing gedhong Imperial, Putin nampa Erdogan karo retinue lan asring pindhah menyang kono. Aku nulis iki amarga kita lunga menyang sanatorium Rus suwene nem taun berturut-turut sadurunge pandemi iki. Aku wis ngunjungi akeh panggonan ing luar negeri kanggo ngaso, nanging sanalika aku nemokake sanatorium modern Rus ing Sochi, kita ora menyang ngendi wae kanggo ngaso kanggo negara manca.


              Omonganmu menarik banget...
              Aku ndeleng rega ing situs web kanggo manggoni siji ing 11 ewu saben wong ...
              Lan apa, kajaba perawatan dumadakan dadi gratis?
              Kepiye babagan perawatan spa? Sing "ora ana" ...
              Umum kanggo kabeh, lan yen mung ora cilaka, yaiku, ora nambani ...
              Sapa sing sampeyan cuci otak?
              Punika rega 19 taun - http://www.rus-sochi.ru/price/pricemed
              Ngendi persis. gratis?
              Ya, kanggo sampeyan ana prasmanan lan telung dhaharan saben dina - iku penemuan - nanging kanggo kula iku normal ...
              Wilayahe kebak tangga...
              Nanging ora kanggo 20 ewu kanggo loro saben dina ...
              Lan kasunyatan manawa sampeyan ngerti dhokter mung ngomong babagan keterlibatan khusus sampeyan ...

              Lan apa Putin kanggo kula?
              Sadurunge Putin, Yeltsin lan Nemtsov duwe pondokan permanen ...
              Lan sanatorium ana Yukosovsky.
              Nganti dicopot saka Yukos lan dipasrahake menyang administrasi presiden.
              Lan nalika iku Yukosovsky, 80% saka vacationers ana buruh lenga nyata saka Yugansk lan Salym.
              Kanggo aku wis ndeleng iki campers lor ana karo mripatku dhewe.
              Ya, lan aku dhewe saka industri minyak ing taun-taun kasebut.
      2. +1
        10 2021 Juni
        apa bahan baku ing kene. Apa Rusia uga ngowahi Krimea lan Kaliningrad dadi pos pertahanan amarga bahan mentah?
        Lan sing Lor dadi nguatake, iku bener banget. Lan malah medeni kanggo mbayangno yen penguatan Lor bakal praktis ora ana gunane yen armada AS saiki dipasang ing Crimea lan bakal ana pangkalan AS kanthi rudal. Kanggo Rusia Tengah, wektu penerbangan kanggo rudal saka Crimea mung sawetara menit. Dadi bali saka Crimea menyang Rusia menehi raos lengkap kanggo ngiyataken Arktik uga.
        Lan pos-pos sing kuwat ing Arktik, ing Crimea lan ing Kaliningrad nyedhiyakake tugas lan tanggung jawab kanggo ngowahi Timur Jauh dadi padha! Lan sampeyan kabeh bahan mentah lan bahan mentah ...
        1. -6
          10 2021 Juni
          Quote: utara 2
          Lan sing Lor dadi nguatake, iku bener banget.

          Lan Timur Jauh. Saiki, nganti telung kapal wis mlebu ing garis kasebut. Utawa jancok wong?
        2. + 10
          10 2021 Juni
          Quote: utara 2
          armada AS saiki ngadeg ing Crimea lan bakal ana pangkalan AS kanthi rudal. Kanggo Rusia Tengah, wektu penerbangan kanggo rudal saka Crimea mung sawetara menit

          Ayo ngomong.
          Banjur, sejatine kasengsem karo pendapat sampeyan babagan masalah iki:
          Yagene isih ora ana rudal kaya ing cedhak Narva ing Estonia, ing Rundeni ing Latvia? Saka ing kono menyang Kremlin luwih cedhak tinimbang saka Crimea. Lan kenapa wong Polandia durung ngluncurake Bolshaya Berta kanggo ngebom Kaliningrad kanthi geni langsung? Lan saka Vidyaevo menyang NATO kurang saka 80 km. Kabeh armada strategis kita ana ing geni meriam!
          Napa, miturut pendapat sampeyan, NATO bakal nyebarake tinju kejut ing Crimea?
          1. +1
            10 2021 Juni
            Kutipan: Raven-95
            Napa, miturut pendapat sampeyan, NATO bakal nyebarake tinju kejut ing Crimea?

            ======
            Ya, mung amarga sing ngontrol Crimea ngontrol ALL Segara Ireng!
            1. -1
              10 2021 Juni
              Kutipan saka venik
              Kutipan: Raven-95
              Napa, miturut pendapat sampeyan, NATO bakal nyebarake tinju kejut ing Crimea?

              ======
              Ya, mung amarga sing ngontrol Crimea ngontrol ALL Segara Ireng!


              Omong kosong Lengkap!
              Romania, Bulgaria, Ukraina, Turki, Georgia - kanthi asil sing padha "kontrol" Segara Ireng ...
              Inggih, paling ora katon ing peta. sadurunge nulis omong kosong ...
        3. -2
          10 2021 Juni
          Quote: utara 2

          Lan pos-pos sing kuwat ing Arktik, ing Crimea lan ing Kaliningrad nyedhiyakake tugas lan tanggung jawab kanggo ngowahi Timur Jauh dadi padha! Lan sampeyan kabeh bahan mentah lan bahan mentah ...

          Lan kenapa ngumpulake Crimea, Kaliningrad lan Arktik ing siji tumpukan?

          Iki telung perkara sing beda banget ...

          Luwih mangkono.
          Umur Crimea lan Kaliningrad ora luwih saka 30 menit ...
          Lan pos-pos ing Arktik ora penting kanggo sapa wae ...
          Iki kasunyatan ...

          Punika kasunyatan nyata.


          Lan sampeyan terus ngimpi babagan sing ora bisa ditindakake..
        4. +1
          10 2021 Juni
          Lan malah medeni kanggo mbayangno manawa nguatake Lor bakal ora ana gunane yen armada AS saiki ana ing Crimea lan bakal ana pangkalan AS kanthi rudal.

          Jarak saka Crimea menyang Moskow yaiku 1300, saka Riga menyang Moskow 900, kalkulator lan karakteristik kinerja rudal Amerika bakal mbantu sampeyan ngetung wektu penerbangan menyang Moskow ....
          1. +2
            10 2021 Juni
            ora break karo math - propaganda clichés ngguyu
        5. +1
          10 2021 Juni
          Ya, dheweke ora ngadeg ing Crimea, nanging bakal ngadeg ing Odessa. Ing ngendi padha pindhah ajeg. Lan pengebom strategis B-52 sing ndeleng pantai Anapa lan Taman saka Genichevsk-Melitopol ora ngandhani apa-apa. Mungsuh sing bisa uga ora butuh Krimea saka dheweke, lan kabeh Rusia Kidul ana ing telapak tangan sampeyan, ing kene wektu pluru pluru minimal banget supaya sampeyan ora duwe wektu kanggo ngomong. Kepiye propaganda ngisi otak sampeyan yen sampeyan ora weruh perkara sing jelas. B-52 duweni arsenal rudal lan bisa nyerang saka Ukraina nganti ambane 3000 kilometer, sing kaping telu jarak menyang Moskow.
    2. +1
      10 2021 Juni
      Solusi sing apik kanggo Wishlist Amerika babagan kebebasan navigasi! Shoigu sing apik!
    3. +1
      10 2021 Juni
      Iki minangka jawaban kanggo wong-wong sing saiki ngadeg kanggo kapal induk pesawat. Aku ngomong yen kita bisa nutupi lawang saka kulon saka lapangan udara, uga ana Novaya Zemlya.
      Muga-muga bakal dadi Su-34 sing dimodernisasi, sanajan aku ndeleng Su-30SM2 ing kana, banjur Su-57. Nanging kanggo Tempo, Su-34 cukup cocok.
      1. -2
        10 2021 Juni
        Kutipan: URAL72
        Iki minangka jawaban kanggo wong-wong sing saiki ngadeg kanggo kapal induk pesawat. Aku ngomong yen kita bisa nutupi lawang saka kulon saka lapangan udara, uga ana Novaya Zemlya.
        Muga-muga bakal dadi Su-34 sing dimodernisasi, sanajan aku ndeleng Su-30SM2 ing kana, banjur Su-57. Nanging kanggo Tempo, Su-34 cukup cocok.


        Yagene ing jaman Soviet, nalika "saben kesempatan" - ing Novaya Zemlya - pos outpost lengkap Angkatan Udara Uni Soviet ora digawe?
        Dibandhingake paling karo Elmendorf?
        Mungkin cuaca?
        Mungkin syarat?

        Coba pikirake apa sing sampeyan tulis ...
        1. +3
          10 2021 Juni
          Ing jaman Soviet, ana armada. Lan kapal selam karo SLBM - 64 unit. Ing kasus iki, emphasis ana ing ICBMs. Kajaba iku, setengah saka Eropa dadi duweke, lan ana senjata nuklir taktis. MiG-31 ana 450. Lan kabeh ing sisih lor Rusia lan 40 ing Kazakhstan. Kabeh. Ora ono liya. Dheweke terus-terusan ing Novaya, bolak-balik menyang Naursky. Ana strategi sing beda lan kabutuhan sing beda.
        2. -1
          11 2021 Juni
          Kutipan: SovAr238A
          Yagene ing jaman Soviet, nalika "saben kesempatan" - ing Novaya Zemlya - pos outpost lengkap Angkatan Udara Uni Soviet ora digawe? Dibandhingake paling karo Elmendorf? Mungkin cuaca? Mungkin kahanan?


          iki SD, SovAr238A.)))
          pamanasan global, es leleh, Elbrus - liwat 20 taun kepungkur wis ilang 24% saka massa glasial sawijining, terumbu karang sing dying, mangsa wis dadi rodok anget ing tengah Rusia, Rute Segara Lor mbukak kanggo negara katelu - logistik Denmark. perusahaan "venta maersk" munggah saka kapal kontainer medium-tonnage, uga Amerika Serikat lan China liyane.
          tantangan anyar - solusi anyar sing ora ana ing USSR.
          Dadi dadi.
          1. -1
            11 2021 Juni
            Kutipan: Gunther


            Rute Segara Lor mbukak kanggo negara-negara donya katelu - perusahaan logistik Denmark "venta maersk" munggah karo kapal kontainer medium-tonnage, Amerika Serikat lan China liyane menyang kana.
            tantangan anyar - solusi anyar sing ora ana ing USSR.
            Dadi dadi.

            menyang ngendi?
            Apa wong Tionghoa tau nyekel kapal kontainer sing nyedhiyakake kabeh armada nuklir Federasi Rusia?

            Nuwun sewu, nanging saiki Rute Laut Lor - kanggo operator nyata - ora dibutuhake.
            Dheweke mbebayani banget kanggo dheweke.
            Lan larang banget.
            Malah tanpa lapangan es.
            Kanggo - transportasi maritim rada padha karo transportasi dalan.
            Ana syarat tartamtu kanggo safety rute sing dipasang. Miwiti saka kasedhiyan layanan ngluwari, sing kudu duwe wektu tundha sing diatur kanthi jelas kanggo tekan kapal ing kahanan kang ora ngepenakke. Utawa menehi pitulungan liyane.
            Mesthi ana situs bunkering sing diatur, depot ndandani, gudang suku cadang. Kanthi kasedhiyan diatur padha ing warehouses lan ngarsane specialists.
            Ora ana lan ora bakal ana kabeh iki ing pesisir NSR.
            Ing kana, tutuk kali lan, kanthi mangkono, pelabuhan bakal beku.
            Ora ana prinsip operasi bis, miturut kapal kontainer sing dioperasikake.

            Lan sanajan ana sing diresiki saka es - NSR ora bakal mandheg dianggep minangka "zona navigasi mbebayani" - es ora bakal ilang. Es floes kuat lan gunung es cilik bakal tansah ana.
            Mulane, kelas kapal kudu beda.
            Liyane ing awak - sampeyan isih butuh sawetara jenis "ark5".
            Lan asuransi uga bakal beda banget - luwih larang.

            Suhu sekitar liyane?
            Banyu adhem, hawa adhem.
            Iku bakal perlu kanggo ngganti kabeh ing kapal.
            Bahan liyane ing insulasi lan dekorasi interior.
            Komponen lan mekanisme liyane sing digandhengake karo njamin rezim suhu operasi komponen lan rakitan luwih kuat, lan mulane luwih larang. Pemanasan kabeh bahan bakar abot, ing ngendi kapal-kapal paling gedhe saiki dilayari, bakal mbutuhake biaya kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang nalika nggarap rute kidul.

            Lan kabeh entuk manfaat kanggo nyepetake rute kanthi 5 dina, ngliwati NSR - dadi goblok lan fiksi.
            Saiki akeh kapal gedhe sing ngliwati Afrika, amarga regane liwat Suez kanggo wong-wong mau luwih saka 200 ewu dolar, lan jumlah kasebut cukup kanggo ngubengi Afrika.

            Benefit - kudu ana manfaat ing kabeh.
            Kacepetan duwe bathi, nanging ... digandhengake karo biaya dhuwur kanggo nyedhiyakake kacepetan, sing pungkasane nyebabake kerugian - dadi sapa sing butuh?
            Conto Concords ing udhara, SPK ing banyu - cepet, nanging ora duwe bathi!
            Pesawat uga nggawa kargo sipil.
            Mung ing kene kabeh armada udhara kargo ing saindenging jagad - ngirim kurang saka siji saka atusan operator kontainer super ..
            1. 0
              11 2021 Juni
              Kutipan: SovAr238A
              ..Lan kabeh keuntungan ing ngurangi rute dening 5 dina
              liwat NSR - dadi goblok lan fiksi ....


              1. saka St Petersburg kanggo Vladivostok 14 km, alternatif iku Terusan Suez - 000 km.
              saka Murmansk menyang Yokohama, rute segara lor 5770 mil laut, liwat Terusan Suez - 12.
              2. Apa dikenal babagan aturan tanpa syarat kanggo pangiriman barang - "pangiriman mung ing wektu"?
              lan apa sing kedadeyan nalika Suez ngalangi palung kaya "Ever Given" - demurrage kapal kanthi 10 ewu kontainer biaya garis 300 ewu dolar saben dina.
              ekonomi, SovAr238A)))
              iki mokal ing SevMorPuti.
              3. Aku ngelingake sampeyan, pemanasan global - cangkeme kali bakal mbukak.
              4. Babagan infrastruktur - tugas wis disetel - tugas wis ditanggulangi, pelabuhan modern Sabetta ing Yamal dibangun khusus kanggo pasokan LNG ing saindenging jagad, potongan wesi sing bakal menehi akses menyang Trans-Siberian Railway. menyang pelabuhan Sabetta ing Segara Kara.

              uga, "bajak laut" - ora ana bajak laut ing segara lor, nanging kita bakal ngreset Viking)))
              Dadi dadi.
      2. +1
        10 2021 Juni
        Iki minangka jawaban kanggo wong-wong sing saiki ngadeg kanggo kapal induk pesawat. Aku ngomong yen kita bisa nutupi lawang saka kulon saka lapangan udara, uga ana Novaya Zemlya.

        Lan saka lapangan udara iki sampeyan bakal njamin metu lan penyebaran kapal selam nuklir? Utawa apa sampeyan mikir bakal nindakake diluncurake saka dermaga yen Gusti Allah ngalang-alangi?
        1. -1
          10 2021 Juni
          Kita ngomong babagan tongkang karo pesawat. Apa iki luwih apik kanggo sampeyan? Pindhah menyang komentar supaya aku ora nulis maneh saka pinter. Ing wektu sing padha, ora ana sing ngomong babagan armada. Yaiku, dheweke, pisanan, kapal selam, kudu njamin penyebaran.
    4. +2
      10 2021 Juni
      Lapangan udara Nagurskaya Arktik ing Franz Josef Land bakal diowahi dadi pangkalan udara lengkap
      . Ora gampang, nanging ... diparingi dhawuh marang dheweke, ing sisih lor!
      1. 0
        10 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        Lapangan udara Nagurskaya Arktik ing Franz Josef Land bakal diowahi dadi pangkalan udara lengkap
        . Ora gampang, nanging ... diparingi dhawuh marang dheweke, ing sisih lor!

        Lan apa sing bakal kelakon sawise?
        Nalika garwane bakal dadi bagéan saka resimen?

        Utawa wong-wong sing njabat ing Kamchatka ora ngerti babagan kasus kaya ngono?
        Lan saben kasus kasebut bisa ngilangi kemampuan tempur kabeh garnisun ...
        Total
        resik...
        Yen wong ora nate nemoni masalah kaya ngono, mula aku rumangsa prihatin.
        Siji "wanita mabur" mbatalake kabeh garnisun ing rencana pertempuran.
        lan iki kasunyatan nyata.
    5. 0
      10 2021 Juni
      Lapangan udara Nagurskaya Arktik ing Franz Josef Land bakal diowahi dadi pangkalan udara lengkap

      Nusantara iki cukup gedhe lan kanthi cara modern lan metode konstruksi, uga, adhedhasar kasedhiyan bahan, ora rasional kanggo ngremehake wilayah sing penting kanthi strategis.
      Sampeyan bisa lan kudu sinau. apik
    6. -2
      10 2021 Juni
      ... sing ana hubungane karo rencana AS kanggo nggedhekake ngarsane ing wilayah iki kanthi latar mburi pernyataan babagan pangenalan Rute Laut Lor minangka "banyu internasional".


      lan sawise iku, Eyang Albright duwe audacity kanggo nolak dheweke tembung sing "Siberia amba banget kanggo dadi kagungane siji negara," nanging Sekretaris Dewan Keamanan kita luwih ngerti apa misanthrope iki ngandika lan panginten.
      carane akeh sumber daya mudhun saluran amarga aktivitas edan saka Saxon impudent.
    7. 0
      10 2021 Juni
      Mbangun lapangan udara lan lapangan udara ing titik-titik penting ing Rute Laut Lor, Yankees bakal menyang kana))
      1. +4
        10 2021 Juni
        [/ kutipan] [kutipan = Jendral Sandy Pit] Gawe lapangan udara lan lapangan udara ing titik-titik utama Rute Laut Lor, neraka Yankees bakal tetep ana ing kana))

        Dadi mbangun ...
        Ing kondisi permafrost, nggawa puluhan ewu slabs beton lan mesthekake yen padha ora molak ...
        Nggawa kerosene jutaan liter supaya ora beku.
        Nggawa ewu mobil BAO, lan atusan ewu liter solarium kanggo wong-wong mau.
        Lan dheweke ora bakal beku ing minus 50.
        Mbangun kamp militèr.
        Lan sing kita nyedhiyani layanan sosial kanggo anggota kulawarga lan pangan lan guru.
        Lan terusno....

        Iki nyatane triliunan rubel.
        Aku kerja ing Lor.
        Aku ngerti. apa Utara.

        Lan apa sampeyan ngerti, sing nulis agitation kuwi?
    8. -3
      10 2021 Juni
      Oh, lan "bejo" salah sijine flyer nandhang susah lan susah
      1. 0
        10 2021 Juni
        Oh, ayo, tentrem lan sepi, ditambah mbayar luwih, ditambah dawa layanan.
        1. -3
          10 2021 Juni
          Minus 9 sasi yaiku mangsa, lan liyane yaiku musim gugur
          1. +2
            10 2021 Juni

            Minus 9 sasi yaiku mangsa, lan liyane yaiku musim gugur

            11
            1. -2
              10 2021 Juni
              Apa maneh, sampeyan ora pengin dhuwit.ngguyu
    9. 0
      11 2021 Juni
      Kutipan: SovAr238A
      ...... Aku ngelingi mangsa Sochi 1999-2000 banget.
      8 dina tanpa cahya, tanpa banyu, tanpa panas, tanpa prosedur (dibayar).
      Kanthi cara sing padha, sanatorium ..

      siji ngirim ora nesu ing "tangan siro saka pasar" - sanatorium ing wektu sing kagungane "Yukos", uga, philanthropist Khodorkovsky, sing Care banget bab buruh lenga sing plowed kanggo wong.
    10. 0
      11 2021 Juni
      prasarana sing dibutuhake lagi disiapake kanggo pengebom, kalebu pambangunan hangar anget sing ditutup

      Punika bab. Akeh wektu sing ditindakake kanggo njaga peralatan ing BG lan ngresiki salju ...
    11. 0
      11 2021 Juni
      Lapangan udara Nagurskaya bakal dadi pangkalan udara sing lengkap

      Aku ora ngerti carane iku saiki ing Kementerian Pertahanan RF, nanging nalika aku njabat ing Angkatan Bersenjata USSR (KSF aviation), kita wis antrian kanggo transfer lan ngawula ing Novaya Zemlya. Rong taun layanan, gaji kaping pindho, bocah wadon polar ... Aku kepengin weruh apa sing bakal ditawakake Kementerian Pertahanan Rusia saiki kanggo wong-wong sing bakal ngawula ing Alexandra Land?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"