Misi diplomatik Rusia ing Washington menehi komentar babagan munculé bom strategis Angkatan Udara AS ing cedhak tapel wates Rusia ing Baltik.

17

Penampilan bom strategis Amerika B-52H Stratofortress ing Segara Baltik sajrone latihan NATO Baltops 2021 dikomentari dening panguwasa Rusia. Kita ngomong babagan pesawat tempur sing bisa nggawa senjata nuklir ing kapal. gaman. Salah sawijining pengebom Amerika kasebut muncul nalika latihan kasebut ing cedhak tapel wates Rusia.

Kedutaan Besar Rusia ing Amerika Serikat menehi komentar babagan tumindak Pentagon ngirim operator misil strategis menyang wates Federasi Rusia ing Baltik. Misi diplomatik Federasi Rusia ing Washington nyathet yen katon banget B-52H Angkatan Udara AS ing sacedhake tapel wates Rusia minangka provokasi lan langsung saber-rattling.



Pernyataan misi diplomatik Rusia kasebut nuduhake yen tumindak AS ngarahake nambah kahanan ing Eropa lan ing wektu sing padha ngrusak atmosfer ing wayah wengi rapat presiden loro negara ing Jenewa. Perwakilan Kedutaan Besar Rusia nyuwun marang Amerika Serikat supaya ninggalake praktik eskalasi lan mungkasi aktivitas militer provokatif ing cedhak wates Rusia.

Pakar militer Rusia, sauntara, ngelingake Amerika Serikat babagan reaksi nalika jarak jauh Rusia penerbangan ngoperasikake penerbangan ing wilayah Alaska. Ing kasus kaya mengkono, Amerika Serikat ngaku "prilaku sing ora tanggung jawab saka Rusia", lan asring babagan tumindak sing dianggep ora profesional lan mbebayani saka pilot Rusia. Ing kasus penerbangan penerbangan strategis, Pentagon mesthi duwe kabeh "profesional, tanggung jawab lan aman", lan yen ana pitakonan, Amerika Serikat mesthi duwe jawaban ing ngisor iki: "Kita nglindhungi sekutu kita saka kemungkinan agresi."

Elinga yen sadurunge, liwat Baltik, Su-30SM Rusia nyedhaki F-35A Angkatan Udara Italia, sing melu latihan Baltops 2021 lan ngawasi sistem pertahanan udara Rusia ing wilayah Kaliningrad.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    17 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +8
        11 2021 Juni
        Kirimi saperangan saka TU-160s kanggo Kuba ing loropaken riko
        1. +4
          11 2021 Juni
          Kutipan saka: aleks neym_2
          Kirimi saperangan saka TU-160s kanggo Kuba ing loropaken riko

          Ing rute Kuba - Nikaragua - Venezuela!
          Bebarengan karo Petya lan Ustinov.
          Kanthi latihan target!
        2. -3
          11 2021 Juni
          Lan apa sing bakal kita tinggalake? Apa sampeyan ngerti carane akeh sing isih ana ing kekuatan tempur?
      2. -1
        11 2021 Juni
        Perlu kanggo nyerang serangan preemptive ing AS, Inggris lan EU

        Ya, ya, kanggo mabur ngliwati wates kita kudu ngrusak kabeh jagad, pancen bener!
        Sampeyan, kaya sing dakmangerteni, aja mikir yen negara kita bakal diobong dening jamur nuklir, atusan yuta wong bakal mati, lan iki mung ing Rusia! Nanging ora ana wong liya sing bakal mabur ing cedhak tapel wates, amarga ora ana sing mabur, lan ora ana sing bisa mabur.
    2. +2
      11 2021 Juni
      Dheweke tau mabur.
    3. +2
      11 2021 Juni
      Ayo, kaya kita ora nindakake sing padha. Lan cedhak Alaska, pengebom kita mabur ngubengi Skandinavia lan tansah niru serangan ing pangkalan Amerika ing Islandia.
    4. +2
      11 2021 Juni
      Apa jenis rembugan antarane Rusia lan Amerika Serikat sing bisa kita gunakake yen ancaman saka Amerika Serikat terus ing siji utawa liyane. Sayange yen USSR ambruk.. Sayange ... Saiki ora ana siji-sijine anjing Amerika sing bisa squeal menyang arah negara kita.
      1. +1
        11 2021 Juni
        Ing USSR, malah luwih adhem. Ing Timur Jauh, wong akeh nyedhaki wates, lan ora mung nyedhaki, nanging uga menek liwat "pager".
    5. 0
      11 2021 Juni
      Pitakonan iku ngendi jawaban? ngendi Tu-160 ing pesisir Florida? nanging kita ngerti carane kanggo nyebut puzzlement utawa kuwatir. Kita mung bisa blurt metu ing impen (nanging kita bakal ngirim Tu-160) ..... ngirim ... Mung karo Kuba iku dipercaya sing bakal bisa metu, iku wis obah ing arah beda.
    6. +2
      11 2021 Juni
      iku provokasi lan langsung saber-rattling
      Kekarepan kanggo nuduhake marang sekutu-sekutune, yen Amerika Serikat ora mung terus-terusan, nanging uga siyap "mbela" Eropa sawayah-wayah, kaya sing kudu dadi hegemon, nyurung Amerika menyang konfrontasi langsung karo Rusia. Ketoke, ora suwe para ahli strategi kita bakal mabur ing samudra Atlantik lan Pasifik cedhak wates Amerika Serikat.
    7. ***
      Operasi Baltik-Provokasi Baltik...
      ***
    8. -1
      11 2021 Juni
      Kita kudu, Tu 160 fly watara sudhut kanggo Inggris, kanggo tickle Anglo-Saxon ing nest hornets iki.
    9. 0
      11 2021 Juni
      Dadi aja nguwuh, mabur ngubengi wates Amerika Serikat kanthi sepasang Tu95! Iku wektu kanggo aktif counteract arrogance saka Yankees, lan ora dissolve perawat! !!
    10. +1
      11 2021 Juni
      Lan kabeh keributan iki diwiwiti sadurunge rapat antarane Biden lan Putin ... bocah-bocah wadon nari kanthi menarik.
      Kepiye GDP Biden nerangake kabeh iki?
    11. +1
      11 2021 Juni
      Ironi ora pantes - dheweke mabur lan bakal mabur.
    12. -2
      11 2021 Juni
      Sayange, aku ndeleng standar ganda ing kene - Tu-160 ing Venezuela lan Karibia ora provokasi, B-52 kaya ing Baltik.

      Aku nganggep protes saka Kulon nglawan penyebaran lan gerakan pasukan Federasi Rusia ing cedhak Ukraina (IN THE TERRITORY Federasi Rusia!), Bodho lan ora duwe akal, aku nganggep minangka exaggeration kanggo protes marang penerbangan pesawat ing njaba Rusia, liwat negara berdaulat, etc liwat banyu internasional
    13. +1
      11 2021 Juni
      Rusia bisa nglawan tekanan AS lan NATO mung ing aliansi ekonomi lan politik karo China. Mesthi, Rusia ing serikat iki bakal ana ing pinggir, amarga tingkat daya industri sing beda-beda. Nanging, China langsung kasengsem ing pasokan bahan mentah lan bahan saka Rusia, sing investasi China ing industri pertambangan lan pangolahan ing Rusia mung bakal nambah. Ora ana alesan kanggo konfrontasi militer-politik antarane China lan Rusia.
      PS. Amerika Serikat turu lan ndeleng panggunaan Rusia ing perang karo China minangka sekutu, sing "ora sayang." Ing kasus apa wae sampeyan kudu nyerah marang rasa manise ula!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"