Pers India: Bisa uga Putin ngyakinake Biden supaya ngeculake sanksi marang India amarga tuku S-400

17

Shooting S-400 ing wilayah Astrakhan


Pers India mutusake kanggo ngrembug agenda rapat Presiden Rusia lan AS sing bakal teka, sing (pertemuan) bakal dianakake tanggal 16 Juni ing Jenewa. Ing India, dheweke percaya yen Vladimir Putin lan Joe Biden "uga kudu ngunggahake masalah kerjasama India-Rusia ing bidang militer-teknis."



Pranyata ahli India nyaranake manawa ing rapat antara Putin lan Biden, topik pangiriman sistem rudal anti-pesawat S-400 Triumph Rusia sing bakal teka bakal didemek. Elinga manawa sistem pertahanan udara kasebut wis dikontrak, lan pangiriman pertama kudu ditindakake sadurunge pungkasan taun 2021.

Media India ngelingake yen Amerika Serikat terus ngancam India kanthi langkah-langkah sanksi ing format paket CAATSA (hukum). Undhang-undhang iki nganggep dampak sanksi marang negara-negara sing tuku senjata saka Federasi Rusia.

Nalika Sekretaris Pertahanan AS Lloyd Austin nindakake kunjungan pisanan menyang India, dheweke ditakoni apa bakal ana sanksi marang India sing ana hubungane karo akuisisi sistem pertahanan udara S-400 saka Rusia? Austin banjur ujar manawa nganti S-400 dikirim menyang India, ora ana gunane ngomong babagan sanksi. Nanging ing kasus apa wae, pangiriman bakal ditindakake, sing dikonfirmasi durung suwe dening duta besar India ing Moskow, Venkatesh Varma.

Media India nuduhake yen "Putin lan Biden kudu ngrembug babagan pasokan S-400 menyang India." Ing wektu sing padha, India nyatakake pangarep-arep yen presiden Rusia "bakal nemokake argumentasi marang kolega Amerika babagan kerjasama militer-teknis karo New Delhi, sing ora bisa kena tekanan eksternal."

Bisa uga Putin ngyakinake Biden supaya ngeculake sanksi marang India amarga tuku S-400,

dianggep ing media India.

Dadi, ing India, dheweke wis mbukak pangarep-arep marang Vladimir Putin amarga dheweke "bisa pengaruhe Biden nalika ngrembug babagan pasokan peralatan militer Rusia ing luar negeri."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    17 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      11 2021 Juni
      Bisa uga Putin
      gawe uwong yakin Biden kanggo ngangkat sanksi
      marang India kanggo tuku S-400,


      Bener, kenapa Putin, yaiku, umume - "We", kudu lobi kanggo kepentingan India?

      Utawa apa dheweke dhewe, S-400, "ora banget semangat" nglawan latar mburi konfrontasi karo RRC, supaya sanksi mandheg?

      Umumé, apa sing kita peduli babagan hubungan bilateral antarane AS lan India?

      Quote: Contone
      Lan kenapa Putin bakal seneng nindakake iki?

      Aku dhewe, dhewe, dhewe ...
      ya ya ya
      1. +3
        11 2021 Juni
        Lan kenapa Putin bakal seneng nindakake iki?

        Aku dhewe, dhewe, dhewe ...
        1. 0
          11 2021 Juni
          Quote: Contone
          Aku dhewe, dhewe, dhewe ...

          Ayo! "Wong" ngucapake pangarep-arep sing wedi, nanging kabeh nyerang! Kita dhewe wedi mbukak cangkeme marang AS,
      2. 0
        11 2021 Juni
        Umumé, apa sing kita peduli babagan hubungan bilateral antarane AS lan India?

        India dibutuhake dening Negara luwih akeh tinimbang Negara India.
        Lan Biden kepengin banget mbangun aliansi karo "mitra".
        Ayo wong India kerja, ngrampungake masalah, tuku Su-57. keprungu
    2. +3
      11 2021 Juni
      Soko aku eling gambar "Walkers at Lenin".
    3. +2
      11 2021 Juni
      Lan ... apa kita isih kanggo wong India lan kudu rembugan? Ora! Matur nuwun! Kita tuku Apache saka AS, tuku uga F21. (F16) lan saiki ngenteni wong-wong mau mateni kanggo sampeyan saka sumber spare parts, pangopènan lan senjata. Ing ngisor iki kutipan saka Lavrov ....
      1. +3
        11 2021 Juni
        India, kaya forelocks, mangan iwak, lan liya-liyane.
    4. +2
      11 2021 Juni
      Hindu: "Kanggo wedi sanksi - ora duwe S-400s."
      Coba conto saka Turki, "GiGimon" ora medeni kaya sing dicet media. keprungu
    5. 0
      11 2021 Juni


      101 serangan - kanggo sanksi marang India amarga tuku S-400
    6. 0
      11 2021 Juni
      Saiki uga kanggo India kanggo ngrampungake masalahe ???? Iku pissing awake dhewe, supaya Putin mutusake, ya, lan negara iki kepengin banget dadi pimpinan wilayah kasebut, ora masuk akal.
    7. +1
      11 2021 Juni
      Iki minangka sing paling ora menarik kanggo Putin.
      Ora ana sing bakal nguwasani para penari.
      Yen dheweke ora bisa ngontrol lonceng, banjur sapa sing bakal mutusake?
    8. +1
      11 2021 Juni
      "...Media India nuduhake manawa "Putin lan Biden kudu ngrembug babagan pasokan S-400 menyang India"....."
      =======
      Media Ukrainia arep metu saka cara, argue yen masalah Ukraina bakal dadi sing utama ing rembugan. Umat ​​Hindu nedahake manawa para presiden kudu ngrembug masalah nyedhiyakake senjata menyang India .....
      Apa maneh?
      Lan nyatane..... Nyuwun
    9. 0
      11 2021 Juni
      Ya, kabeh wong ngenteni entuk manfaat saka rapat iki! Mung Rusia duwe akeh pitakonan dhewe babagan njaga katentreman lan ketertiban ing kono.
    10. 0
      11 2021 Juni
      "Dheweke uga kudu ngunggahake masalah kerjasama India-Rusia ing bidang militer-teknis"
      Kepala negara, sing ana ing sanksi permanen saka Amerika Serikat, mung kudu ngomong karo Biden babagan sanksi marang India. Mbokmenawa media India kudu nyedhaki kasunyatan.
    11. 0
      11 2021 Juni
      Panjaluk kopi ing jagad iki kudu mlumpat: kabeh wong mikir apa sing bakal disepakati paman diwasa ... recourse
    12. 0
      11 2021 Juni
      Sobsna mabur mung kanggo iki))) oh ya India)))
    13. 0
      11 2021 Juni
      Sawetara negara Baltik cilik, yen ora ing kasunyatan, lan mung ing tembung, wis akèh ambisi lan kelet metu kadhaulatan sawijining.
      Nanging India isih dadi negara kanthi skala sing beda saka segi populasi lan sejarah, tenaga nuklir ...
      Kaya ngono, dilumuri lendhut, ora ana ambisi, malah ora nyoba katon kaya negara berdaulat luwih kurang.
      Biden lan Putin bakal kumpul lan mutusake apa sing bakal dituku India lan saka sapa lan ing kahanan apa.

      Iku kaya "cah wadon" ngenteni wong lanang setuju carane dheweke bakal digunakake. Lan dheweke ngimpi, bisa uga mung sapisan lan tanpa perversions ...

      Babagan Hindhu isih ana panemu sing luwih dhuwur.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"