Kapal selam nuklir proyek Borei bakal ditampilake kanggo masyarakat umum kanggo pisanan

30

Operator rudal kapal selam proyek Borei bakal ditampilake kanggo masarakat umum kanggo pisanan sajrone forum militer-teknis Angkatan Darat-2021. Acara kasebut bakal dianakake ing Kamchatka. Iki dilaporake dening layanan pers Pasifik armada.

Kaya sing kasebut ing markas Armada Pasifik, penjelajah rudal kapal selam nuklir strategis direncanakake bakal ditampilake kanthi statis ing Teluk Avachinskaya. Ditegesake manawa iki bakal dadi pertunjukan pertama Borey menyang masarakat umum; kapal selam jinis iki durung nate melu pertunjukan.



Pesen kasebut ora ngemot informasi babagan Borei sing bakal dituduhake menyang pamirsa, nanging Armada Pasifik saiki mung duwe rong kapal selam: K-550 Alexander Nevsky lan K-551 Vladimir Monomakh. Salah sijine bakal ngadeg ing banyu Teluk Avacha.

Ing total, papat Boreys ing layanan ing Angkatan Laut Rusia, kang telung Project 955 (Borey) 4th generasi - cruisers rudal strategis "Yuri Dolgoruky", "Alexander Nevsky" lan "Vladimir Monomakh", uga siji operator rudal submarine saka. proyek modern "Borey-A" - "Pangeran Vladimir". "Yuri Dolgoruky" lan "Pangeran Vladimir" minangka bagéan saka Armada Lor. Liyane "Borey-A" - "Pangeran Oleg" ngalami tes negara.

Pambangunan telung operator rudal kapal selam Borey-A liyane ditindakake ing Sevmash - yaiku Generalissimo Suvorov (ditetepake ing 26 Desember 2014), Kaisar Alexander III (ditetepake ing 18 Desember 2015) lan Pangeran Pozharsky (ditetepake ing 23). mudhun ing Desember 2016 XNUMX). Loro liyane "Borey-A" - "Pangeran Potemkin" lan "Dmitry Donskoy" direncanakake bakal dilebokake ing taun iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    30 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -3
      11 2021 Juni
      iku ngrancang bakal ditampilake statis ing Avacha Bay.
      Apa larang kanggo nggawa dheweke menyang parade, utawa ora praktis? Utawa loro-lorone? Aku sing sawetara wong bakal rush kanggo Avacha Bay kanggo nonton, sanajan iku menarik.
      1. +2
        11 2021 Juni
        Kutipan saka bisnisv
        iku ngrancang bakal ditampilake statis ing Avacha Bay.
        Apa larang kanggo nggawa dheweke menyang parade, utawa ora praktis? Utawa loro-lorone? Aku sing sawetara wong bakal rush kanggo Avacha Bay kanggo nonton, sanajan iku menarik.

        Iku wis ngadeg ana limang taun kepungkur.
        1. 0
          11 2021 Juni
          Kapal selam nuklir proyek Borei bakal ditampilake kanggo masyarakat umum kanggo pisanan
          kanggo opo???
          1. +2
            11 2021 Juni
            Aku ora weruh titik ing ngatur screenings kuwi, Mungkin padha uga bakal nyetel tabel ing galley?
            1. 0
              12 2021 Juni
              ngguyu Bakal ana pertunjukan ing kana, wong bakal ngadeg ing dermaga lan kabeh iku.
    2. + 10
      11 2021 Juni
      Apik nanging ora cukup! Kita butuh udakara 20 ahli strategi anyar, udakara 20 wit Ash kanggo keamanan. 10 bêsik liyane karo Kaliber / Zirkon ing Papan. Lan kira-kira 50 mesin diesel karo VNE ... Sanajan aku kaya ngalamun. wassat
      1. + 11
        11 2021 Juni
        Kutipan saka Marachuh
        Apik nanging ora cukup!

        1. + 10
          11 2021 Juni
          lan aja lali iki ...
        2. +3
          11 2021 Juni
          Kutipan saka Perse.
          Apik nanging ora cukup!

          =====
          apik ombenan
        3. 0
          11 2021 Juni
          Matur nuwun sanget wassat
      2. 0
        11 2021 Juni
        Kutipan saka Marachuh
        Kayane aku lagi ngalamun.

        ======
        Bener! Napsu teka nalika mangan! Dadi sampeyan ndeleng, sampeyan butuh "mesin gulung lambe"!
        Sanajan mesthi ... Kaya ing lelucon kasebut: "Menehi kula pil kanggo rakus! Ya luwih, luwih, luwih!!!!!"
        ombenan
      3. +2
        11 2021 Juni
        Wong sing apik kudu duwe impen sing apik. Aku melu. Impenku yaiku bapakku menehi Rusia pangkalan kanggo divisi tank kanthi jangkoan penerbangan lan rudal. hi ombenan
        1. +2
          11 2021 Juni
          Lan iki wis roti panggang! Sugeng Jum'at! ombenan
      4. 0
        13 2021 Juni
        Liyane 10 mesin rolling lambe saben kapal
    3. -10
      11 2021 Juni
      Dheweke bakal nuduhake pemilih babagan apa sing ditindakake pajak
    4. +1
      11 2021 Juni
      Pambangunan telung operator rudal kapal selam Borey-A liyane ditindakake ing Sevmash - yaiku Generalissimo Suvorov (ditetepake ing 26 Desember 2014), Kaisar Alexander III (ditetepake ing 18 Desember 2015) lan Pangeran Pozharsky (ditetepake ing 23). mudhun ing Desember 2016 XNUMX). Loro liyane "Borey-A" - "Pangeran Potemkin" lan "Dmitry Donskoy" direncanakake bakal dilebokake ing taun iki.

      Lan iki ndadekake saben wong seneng, amarga iki minangka kekuwatan nyata saka angkatan bersenjata kita, lan dudu apa sing dituduhake ing kegilaan patriotik saka latihan Angkatan Darat utawa kebangkrutan unit seluler, kaya-kaya anane Rusia gumantung. Iki kelas kapal selam nuklir sing dadi masa depan kita, lan kita ora bisa ngirit dhuwit - iki "jawaban kita marang Chamberlain."
      1. +1
        11 2021 Juni
        ana ora cukup kapal lumahing kanggo ndhukung wong
        1. 0
          11 2021 Juni
          Ya, lan ana ora cukup MAPLs.
    5. +3
      11 2021 Juni
      Aneh. Borey ngadeg ing Kamchatka limang taun kepungkur ing parade Dina Angkatan Laut ing Teluk Avacha. Utawa bakal padha mung sijine iku nyedhaki pantai saiki?
      https://www.kam24.ru/news/main/20200714/75461.html
    6. +1
      11 2021 Juni
      Kapal selam nuklir proyek Borei bakal ditampilake kanggo masyarakat umum kanggo pisanan


      Muga-muga ora ana wisata ing kapal ...
      1. +2
        11 2021 Juni
        Kutipan saka cniza
        Muga-muga ora ana wisata ing kapal ...

        Penggemar bakal diidini nglangi menyang ...
        1. +2
          11 2021 Juni
          Yen mangkono, aku kanggo ... lol
    7. +5
      11 2021 Juni
      Lan kenapa ora, ing Murmansk ing Dina Kamenangan wis suwe, bagean Armada Lor teka ing Alyosha, mesthi ana ahli strategi lan prau serba guna.
      1. +3
        11 2021 Juni
        Kanggo nuwuhake rasa tresna marang segara, kita kudu mbukak lan nuduhake ... ya
      2. 0
        11 2021 Juni
        Sampeyan katon lan katresnan sawetara lanang kanggo segara bakal awaken.

        Aku miwiti karo KFYuM "Albatross", bab sing padha "tangi", lan ing 90s padha "dharat." Dadi wong iki ... Apa kang bakal lumaku ing? Kabèh wis dipotong, lan ing ngendi ana sing isih ana, kahanane padha karo ing galleys, kajaba langka. Kakangku ora metu, supaya paling ora ana apa-apa kanggo pensiun. Siji-sijine cara metu yaiku liwat gunung, nanging iki katresnan sing beda banget ... hi
        1. +1
          11 2021 Juni
          Aku lunga menyang segara nganti 2007. Aku nyakseni ilang BBGL, Murmanrybprom, Sevkholodflot, Sevpromrazvedka. Luwih saka 500 prau gedhe-kapasitas piyambak. Padha kondhang menyang logam lan menyang tangan pribadi, lan banjur menyang logam. Trawlfleet terus nganti pungkasan, nganti gubernur didol. Enggo bareng saka armada trawl gubernur. Saiki mung ana siji kapal gedhe sing isih ana, Norrebo. Aku seneng sisih Orlov. Dheweke nggawe 10 kapal miturut proyek super-duper, ditambah karo kompleks stevedoring ing Telung Brooks. Saka komunikasi karo kanca-kanca, gaji luwih saka pantes kanggo wong. Nanging dibandhingake apa iku, aku tak proyek ing Tralflot nalika ana mung 12500 wong ing Papan. Saiki wis maksimum 2000-2500 wong. Lan sing aku ora yakin, iki wong permanen. Wong milih nganggo sikil, saiki luwih gampang. Wong lunga menyang ngendi sing paling mbayar. Untunge, ing Rusia saiki akeh pilihan, lan luwih akeh ing luar negeri, kanthi kawruh basa Inggris Endi kita saiki ora lunga, kayane ora numpak kapal induk Amerika, mung guyonan. sedulur
          1. +1
            11 2021 Juni
            Iku katon kaya padha ora lelayaran ing operator pesawat Amérika, mung guyon

            Saben lelucon ana sawetara kasunyatan ... hi
    8. -1
      11 2021 Juni
      foto dek lan ora liya, banjur rahasia ...
    9. +1
      12 2021 Juni
      Kutipan: Marconi41
      Iku wis ngadeg ana limang taun kepungkur.

      Aku takon bab iki, nanging padha nuding metu minuses lan kelalen nerangake! ngguyu

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"