Sohu: Nalika pesawat generasi kaping 4 Rusia ana ing jarak cendhak saka pesawat generasi kaping 5, ora bisa maneh ngomong babagan keunggulan F-35A.

196

Pers China nanggepi intersepsi pejuang F-30 Angkatan Udara Italia dening pejuang Su-35SM Rusia ing langit ing Segara Baltik. "Military Review" sadurungé ing salah sawijining warta crita nerbitake informasi yen Su-30SM Rusia wis ngawal F-35A Italia liwat Baltik kanggo sawetara wektu. Ing sawijining titik, persenjataan rudal pejuang Rusia dituduhake menyang pilot Italia ing langit, sawise pesawat kasebut "buyar".

Ing Sohu Cina, kahanan kasebut diarani interception. Ing wektu sing padha, dicathet yen ing kahanan kaya mengkono, nalika pesawat Rusia generasi kaping 4 ana ing jarak cendhak saka pesawat generasi kaping 5, ora bisa ngomong kanthi jelas babagan kaunggulan Amerika- digawe pesawat tempur F-35A.



Saka bahan Sohu:

Iku interception klasik. Pesawat Rusia sing ana ing generasi 4,5 (4+ - kira-kira "Military Review") mabur menyang pesawat Angkatan Udara Italia nalika nyoba nyedhaki transportasi militer Rusia.

Pengamat Cina ujar manawa kemampuan manuver Su-30SM Rusia, uga kesadaran pilot Rusia sing apik babagan kahanan ing Segara Baltik, "nyatane, pesawat F-35 saka polisi udara NATO dadi target. ." Ditambahake yen koordinat pejuang Angkatan Udara Italia "ora diragukan ditransfer menyang layanan darat lan kalkulasi pertahanan udara."

Uga dituduhake yen "sawise ketemu karo Su-30SM, pilot Italia nguripake pesawat menyang arah saka wates udara Rusia."

Bingkai kanthi iringan, sing ing Sohu diarani interception:

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    196 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -45
      11 2021 Juni
      Nanging pisanan sampeyan kudu nyedhaki F-35 kanthi jarak sing cendhak. Lan carane bakal dadi ing laku ing perang nyata ora gampang kanggo nganggep.
      1. + 24
        11 2021 Juni
        Lan kepiye pilot Su - 35 ngerti yen ana "penguin" ing kana? Apa kahuripan kita ngomong bab?
        1. + 13
          11 2021 Juni
          Kutipan: TermiNakhTer
          Lan carane pilot Su-35 ngerti

          Ya, ora ketompo carane, F-35 mabur menyang transporter kita, lan Su-30SM nyopir.
          1. -1
            11 2021 Juni
            Apa tegese iku cukup katon? Dadi apa sing diomongake akeh?
            1. + 17
              11 2021 Juni
              Ora ana sing ora katon. Pitakonan mung yaiku area panyebaran sing efektif.
              1. + 11
                11 2021 Juni
                Kutipan saka military_cat
                Ora ana sing ora katon. Pitakonan mung yaiku area panyebaran sing efektif.

                =======
                apik Wingi aku nyoba kanggo menehi inspirasi siji "kanca" karo bab sing padha .... Ora tekan kono! ....... ombenan
                1. + 13
                  11 2021 Juni
                  EPR singkatan sihir iki))) sing ngerti EPR asline ing kabeh proyeksi, lan ora mung ing ngarep? Utawa bakal padha mabur mung karo moncong menyang mungsuh? Lan yen radar diwenehi jarak ing sawetara arah?
                  1. +9
                    12 2021 Juni
                    Kutipan: TermiNakhTer
                    EPR singkatan sihir iki))) sing ngerti EPR asline ing kabeh proyeksi, lan ora mung ing ngarep? Utawa bakal padha mabur mung karo moncong menyang mungsuh? Lan yen radar diwenehi jarak ing sawetara arah?

                    pancen bener. Amerika nuduhake nilai minimal EPR, mung bisa saka sudut sing becik. Angka kasebut ora nggambarake nilai nyata. Ngelingi yen cat ing F-35, miturut Yankees dhewe, bakal ngilangi meh saka siji pesawat, ana keraguan gedhe babagan kahuripan sing ora katon.
                    1. +8
                      12 2021 Juni
                      Angka kasebut ora nggambarake nilai nyata.


                      Dadi ora ana, iki tegese banget. Ana nomer sing EPR iki bakal dadi karo kemungkinan 0,7. Lan ing F-35, ing Kajaba iku, cara sing menarik kanggo campur tangan ing randomness iki lan ngurangi kamungkinan iku padha ngelingi koordinat kabeh radar adhedhasar lemah lan koordinat saiki radar udhara ditampa saka kabeh sumber pengintaian lan on- komputer Papan mbangun rute, ngganti karo "dips" lan diagram minima. Lan mandheg mbuwang topi, pancen serius. A nyuda ing EPR malah dening faktor 5 menehi wiwitan sirah ing sawetara dening siji lan setengah kaping. Lan iki wektu kanggo nggawe keputusan, njupuk posisi kanggo serangan, kanggo miwiti rudal pungkasan.
                      1. +4
                        12 2021 Juni
                        Fitur menarik. Bebener iku pancen ora ana gunane kanggo radar liwat-the-horizon sing ndeleng 35s nalika isih ing takeoff. Cacat ing kisaran ing kahanan iki meh ora bisa.
                        1. 0
                          12 2021 Juni
                          Bebener iku pancen ora ana gunane kanggo radar liwat-the-horizon sing ndeleng 35s nalika isih ing takeoff.

                          Ndeleng ora cukup - sampeyan kudu ngarahake luwih akeh! Nanging radar duwe masalah karo iki - ora bisa nindakake iki. Fisik!
                          Nyatane, radar over-the-horizon digawe amarga kekurangan satelit pengamatan - padha ndeleng lan nuding. Nanging sayang...
                        2. +1
                          12 2021 Juni
                          Yen kita ngomong babagan kahuripan, tegese rudal bakal ngarep lan diluncurake "menyang mungsuh" ing titik patemon sing dimaksud, tk. yen "kahuripan" nguripake radar lampu latar, banjur ora katon maneh, yen dheweke miber sethitik nyedhaki - banget. Ing tembung liyane, loro kita lan padha bakal njupuk ing koordinat, lan sing duwe perang elektronik paling apik lan sing ndeteksi koordinat iki pisanan bakal menang.
                        3. 0
                          15 2021 Juni
                          padha ndeleng lan nuduhake. Nanging sayang...

                          Nanging ana.
                        4. 0
                          15 2021 Juni
                          Nanging ana

                          nanging ora...
                          Minangka Rogozin ngandika 2 minggu kepungkur:
                          "Kita duwe roket sing bakal diluncurake, ora ana sing bakal diluncurake - ora ana siji chip kanggo satelit. Amarga sanksi...”
                        5. 0
                          12 2021 Juni
                          Ndeleng iku siji, nggebug karo roket liyane.
                        6. -4
                          12 2021 Juni
                          Oke, aja isin. Dheweke ndeleng prm ing hangar, mulane dheweke (radar) ngluwihi cakrawala ... Banjur nganggo topi lan tikar ..
                        7. +1
                          13 2021 Juni
                          Oke, aja isin. Dheweke ndeleng prm ing hangar, mulane dheweke (radar) ngluwihi cakrawala ... Banjur nganggo topi lan tikar ..

                          Lan ing kene ana sekte "suci" sing ora katon)))
                        8. -2
                          13 2021 Juni
                          "suci" kahuripan nyopir munggah

                          Dadi, S-400 / 300V4 lan Siria S-300PMU2 kita kudu nemokake F-35 Yahudi, ndeleng ing lepas landas, lan wis ngenteni nganggo topi "wuda" ... Lan kita entuk, kaya biasane: pertahanan udara Siria ditembak mudhun sawetara pluru, nanging saperangan -Telung warehouses saka IRGC numpes.
                          PS: Radar S-400 dipanggonke kanthi cara sing padha, sing nyakup kabeh Israel lan setengah saka Turki. Mung Bayraktars uga thinned metu BTT SAR cukup apik
                        9. 0
                          13 2021 Juni
                          kudu F-35s Yahudi, ndeteksi ing lepas landas, lan wis ngenteni karo tutup "wuda".

                          Yagene dheweke ora mabur menyang wilayah Siria? )))
                          Sadurunge, dheweke mabur kanthi bebas liwat Damaskus, nanging saiki ora, ya?))))
                          Mung Bayraktars uga thinned metu BTT SAR cukup apik

                          Wong-wong Bayraktar iki apa?
                      2. +1
                        12 2021 Juni
                        Lan wayahe diluncurake, bukaan lawang kompartemen - ora tetep kanthi cara apa wae? EPR ora kena pengaruh?
                  2. +5
                    12 2021 Juni
                    Kutipan: TermiNakhTer
                    EPR singkatan sihir iki))) sing ngerti EPR asline ing kabeh proyeksi, lan ora mung ing ngarep?

                    =======
                    apik Adhuh, Nicholas! Akeh, sayangé, ora ngerti yen EPR ora ana apa-apa ora pancet! Teknologi "siluman" kasebut kalebu 2 komponen utama: geometri pesawat (lan ing kene akeh gumantung marang proyeksi (gandhengan karo emitor gelombang) lan lapisan nyerep radar.
                    Lan ing kasus iki, komponen utama yaiku panyerepan gangguan saka gelombang elektromagnetik kedadeyan ing struktur berlapis lan seluler (lapisan). Lan supaya mekanisme iki bisa digunakake, kudu dawa gelombang kedadeyan dibandhingke karo kekandelan lapisan! Mulane, karo milimeter jangkoan sawetara dianggo gedhe, ing centimeter - wis Samsaya Awon, lan ing desimeter padha nggawe sethitik pangertèn ing kabeh! Sing. EPR gumantung ora mung ing proyeksi pesawat, nanging uga ing frekuensi saka radar sing irradiates iku! ombenan
                    1. +4
                      12 2021 Juni
                      Apa ora ana alesan kanggo mikir yen teknologi siluman lan merek iklan "generasi ke-5", sing mung ahli Amerika bisa cocog, mung minangka trik marketing. Kanggo tuku liyane?
                    2. 0
                      13 2021 Juni
                      Sampeyan salah, jangkoan kudu 1/10 saka dawa gelombang.
                      1. +1
                        13 2021 Juni
                        Kutipan: Ivan 1980
                        Sampeyan salah, jangkoan kudu 1/10 saka dawa gelombang.

                        =======
                        ???? belay Apa persis 1/10 lan ora 1/2 utawa 1/4? Mangga mbenerake! nglirik
            2. +3
              11 2021 Juni
              ..... yen "pilot Italia, sawise ketemu karo Su-30SM, nguripake pesawat menyang arah saka wates udara Rusia."

              Naif, apa dheweke (NATO) percaya yen pesawate ora katon. Malah pangisian daya salju udhara ing gelombang radar "m" bisa dideteksi ing jarak 300 km, sing padha bisa dicritakake babagan balon. Lan ora ana maneh sing kudu dicritakake babagan pesawat kasebut.
              1. +6
                12 2021 Juni
                ana kasus lan wedhus bebek katon, kanthi cara, apa EPR bebek?
                1. +4
                  12 2021 Juni
                  Aku, relatif, kira-kira S (kawan) = 0,01 sq.m. Kanthi dhuwur pesawat 100-200m, D obl. udakara udakara 20 km. Mesthi, kanthi posisi sing apik kanggo lokasi radar, kasedhiya yen SDC uga diatur ing zona obyek lokal lan pitungan wis disiapake.
                  1. +2
                    12 2021 Juni
                    Matur nuwun Man, tegese ZGRDO ndeteksi bebek ing Kutub Lor, lan dadi masalah kanggo ndeleng "manuk" cilik f35 ......
                    PS ora pitakonan.
                    1. +9
                      12 2021 Juni
                      Ing jaman Soviet, aku kudu ngabdi ing sisih lor. Sanajan R-3C Amerika "Orion" nyelehake pelampung menyang segara saka dhuwur 4000m, iki dicathet kanthi jelas ing indikator radar saka jarak 200km.
                      1. +3
                        12 2021 Juni
                        Iki minangka jawaban babagan "teknologi siluman" sing daklakoni mengko, nanging aku ngerti fisika. . SPS maneh.
                        1. +2
                          12 2021 Juni
                          Matur nuwun rekan.
                        2. +1
                          12 2021 Juni
                          Mangkene jawaban babagan "teknologi siluman"


                          ala count sampeyan. Flocks, snowballs, thunderclouds .... Apa sampeyan ngerti kenapa lokasi DISS-7 saka dhuwur 30 km mung nduweni daya 2 watt? Amarga RCS tartamtu dianggep miturut area (kadhangkala kanthi volume).
                          Lan "speck" bakal malah karo jembaré setengah derajat ing kadohan saka 50 km wis 43 meter ing diameteripun. Luwih - malah luwih. Pi Er squared ing RCS tartamtu lan sampeyan bakal entuk sinyal respon ageng saka maya, wedhus utawa Piece saka lumahing.
                          Nanging saka pangilon warata polesan ukuran kilometer dening kilometer, sampeyan ora bisa njaluk bab peduli ing kabeh, utamané yen mungsuh njupuk care saka orientasi sawijining.
                          Takon para navigator kaya apa tlaga kasebut ing latar mburi bumi ing layar radar.
                        3. +1
                          12 2021 Juni
                          Sorry, mesthi, ora navigator, nanging iku normal kanggo nggawa dryer menyang "300x300 kothak" saka radar adhedhasar lemah?
                        4. +1
                          12 2021 Juni
                          Conto iki yaiku tlaga sing katon ing latar mburi alas mung amarga "ora katon" kanggo locator, nanging alas katon. Lan ing kisaran 3 cm, lan ing kisaran 8 mm "microplan". Kabèh tlaga ora katon, apa sing cetha?
                          Lan ing udhara sampeyan duwe silinder kanthi diameter 100 meter lan dawane 300 meter. Sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng salju lan thundercloud, RCS target iki mung ageng dibandhingake karo Su-27. Iki pie.
                        5. +1
                          14 2021 Juni
                          Aku amatir, nanging aku ngerti yen gelombang radio meter lan decimeter ngliwati alangan lan planet., Mill langsung liwat. dadi awan gampang dihitung.
                          kanggo apik, kabeh wis dawa wis dikenal carane obyek tartamtu katon ing radars ing frekuensi beda, wiwit saka wedhus saka thunderclouds. pungkasan karo pesawat, kapal lan peralatan
                        6. +1
                          12 2021 Juni
                          Iku angel mbayangno pesawat mabur. Sembarang mlengkung permukaan, sing ora bisa dihindari, yen perlu, kanggo "bungkus" awak telung dimensi, nyebabake EPR, sing beda-beda gumantung saka sudut pandang.
                        7. 0
                          12 2021 Juni
                          Sembarang mlengkung saka permukaan, sing ora bisa dihindari, yen perlu, "cocog" karo awak volumetrik,


                          bener. Pinggiran kasebut minangka tumit Achilles saka pesawat "siluman". Inggih, padha nindakake iku mung - padha nggawe kabeh sudhut cetha, tanpa radii, podo karo ing bidang horisontal lan nggawe siji maksimum panah. Lan ora strictly maju, nanging ing sisih. Ya, dheweke entuk EPR gedhe, nanging ing sudut sing sempit. Ing cara sing padha, kabeh slot lawang, hatches, lan sapiturute untu podo karo sudhut kiwa lan tengen setengah wings. Efek kasebut kaya sorotan srengenge saka jendhela - yen sumunar, bakal arang banget lan langsung ilang. Nanging kubah pasamuwan kanthi radius lancar bakal sumunar saka kabeh pinggir nalika sampeyan mlaku. Deleng F-117. ana obsesi karo EPR, malah panrima tekanan udhara faceted, ora tabung.
                        8. +1
                          14 2021 Juni
                          Yugoslavia kanthi radar antediluvian kanthi tenang ndeleng lan nembak siji.
                          kaya sing dikandhakake wong Amerika, dheweke weruh dheweke amarga dheweke noleh
                          supaya ora ana pinggiran lan bidang katon saka sudhut sing beda.
                          minangka pangripta buku babagan teori gelombang radio dhewe ngandika, miturut sing digawe wong sing ora katon.
                          - obyek apa wae bakal katon saka rong radar jarak sing kerja bareng. .
                        9. 0
                          15 2021 Juni
                          Yugoslavia kanthi radar antediluvian kanthi tenang ndeleng lan nembak siji.

                          Cepet nelpon Putin lan Shoigu, supaya padha mbatesi program Su-57 menyang neraka. Dheweke diapusi kanthi ora jujur. Nafig, EPR iki ora perlu, "Churchill teka munggah karo kabeh iki ing taun wolulas." wassat Kita bakal mabur ing Su-30 lan nembak kabeh wong, kabeh ..

                          Hmm .... Ora ana cara liya kanggo nyurung.
                        10. 0
                          16 2021 Juni
                          Lan yen ana puluhan radar lan padha sumunar saka macem-macem sudut dhuwur lan jarak?
                2. -1
                  13 2021 Juni
                  ana kasus lan wedhus bebek katon, kanthi cara, apa EPR bebek?

                  Iku mung gumantung apa ukuran target radar dikonfigurasi)))
            3. -1
              11 2021 Juni
              Apa tegese iku cukup katon? Dadi apa sing diomongake akeh?

              wong bodho
              sampeyan ndeleng ing video? Lan padha weruh saka transporter. Lan aku uga weruh pengiring.
            4. + 10
              11 2021 Juni
              Kutipan: TermiNakhTer
              Apa tegese iku cukup katon? Dadi apa sing diomongake akeh?

              Rusia nemokake F35 kanthi cara sing ora profesional lan ora aman, yen ora katon ora katon, sing nggawe bebaya penerbangan kanggo penguin sing ora katon. Kita kudu ngetrapake sanksi.
            5. +4
              12 2021 Juni
              Ora jelas sapa sejatine ilmuwan kita Pyotr Ufimtsev, kanthi manual latihan "Cara gelombang pinggiran ing teori fisik difraksi."
              Wekasane ana ing tangan penerjemah Amerika, nanging kita ora nggatekake ...

              Apa dheweke jenius sing ngganti penerbangan tempur ing salawas-lawase? Utawa nasib ala kanggo Amerika, sing wis nandur modhal kabeh ing teknologi siluman, kang, sanajan praktis migunani, ora dadi ultimatum?

              Mung wektu bakal ngomong ... Teknologi ora mandheg.
              1. 0
                13 2021 Juni
                Ora jelas sapa sejatine ilmuwan kita Pyotr Ufimtsev, kanthi manual latihan "Cara gelombang pinggiran ing teori fisik difraksi."

                Ya, kita kudu nggawe tugu kanggo dheweke, kanggo njupuk triliun dolar menyang kekosongan karo amers))))
                Apa lelucon 40 taun ing saluran)))
              2. +1
                13 2021 Juni
                Lan aku maca nang endi wae yen iki operasi KGB paling sukses kanggo disinform mungsuh potensial kita. milyar kanggo ngilangke backlog miturut omongane uwong. Kita ndeleng asil.
          2. 0
            13 2021 Juni
            Ing endi Italia lan ing ngendi Baltik! wong bodho Apa wong Italia wis kekacoan? belay
            Anake asu! duka prajurit
        2. + 28
          11 2021 Juni
          Kutipan: TermiNakhTer
          Lan kepiye pilot Su - 35 ngerti yen ana "penguin" ing kana? Apa kahuripan kita ngomong bab?

          Babagan iki:
          1. -1
            11 2021 Juni
            Kelangan))) bareng karo Goblin, dheweke bakal ngormati)))
        3. + 14
          11 2021 Juni
          Lan kepiye pilot Su - 35 ngerti yen ana "penguin" ing kana?

          Nanging ora bisa. Miber nganti F-35 Su-30.)
          Apa kahuripan kita ngomong bab?

          Minangka aturan, padha ngomong babagan visibilitas sing kurang, lan ora babagan kahuripan.
          Punika kutipan saking wiki:
          Stealth (Inggris stealth, uga teknologi siluman) yaiku sakumpulan cara kanggo nyuda visibilitas kendaraan tempur ing radar, infra merah lan area spektrum deteksi liyane liwat wangun geometris sing dirancang khusus lan nggunakake bahan lan lapisan sing nyerep radar, sing kanthi nyata nyuda radius deteksi lan kanthi mangkono nambah kaslametane mobil tempur. Teknologi pengurangan visibilitas minangka bagean independen saka disiplin militer-ilmiah babagan penanggulangan elektronik; kalebu macem-macem peralatan lan teknologi kanggo nggawe peralatan militer (pesawat, helikopter, kapal, rudal, lan sapiturute).

          Yen cukup prasaja, mula kaya seragam militer sing nyuda visibilitas prajurit ing latar mburi tartamtu. Ora ana gunane prajurit nganggo kamuflase, ta? Ya, ora ana sing ngomong babagan prajurit sing ora katon.
          1. 0
            12 2021 Juni
            Yen cukup prasaja, mula kaya seragam militer sing nyuda visibilitas prajurit ing latar mburi tartamtu. Ora ana gunane prajurit nganggo kamuflase, ta? Ya, ora ana sing ngomong babagan prajurit sing ora katon.

            bab wangun, yen mung kamok bobote 30 kilo, sampeyan bakal sijine?
          2. +1
            12 2021 Juni
            Ya, nerangake EPR kanthi cara sing luwih gampang lan mung. Lan sanajan sampeyan ngeculake EPR, F-35 ora bakal kaya manuk pipit. Dadi kabeh gumantung ing avionik
        4. +8
          11 2021 Juni
          Kutipan: TermiNakhTer
          Lan kepiye pilot Su - 35 ngerti yen ana "penguin" ing kana? Apa kahuripan kita ngomong bab?

          Penguin kangen! Bodho ndhelikake awak lemu ing watu! (karo) wassat
        5. -6
          11 2021 Juni
          Aku maca nang endi wae ing Internet yen dheweke macet dening perang elektronik. Xs, bener kanthi biaya perang elektronik utawa ora, ing kasus apa wae, miber munggah)
          1. 0
            12 2021 Juni
            Dadi kadohan ora apa-apa, Balts adhedhasar kene lan ngatur. Lan truk iki obah piyambak, iku cetha yen mlumpat mengko lan meh langsung nuduhake senjata
        6. +8
          11 2021 Juni
          "Lan kepiye pilot Su - 35 ngerti yen ana" penguin "?" ///
          ---
          Saka Ila padha kacarita ing radio: "F-35 mabur ing jejere kita. Drive iku adoh."
          1. +5
            12 2021 Juni
            Wah, wong-wong Yahudi padha melu perang, nanging apa karo Shabbat?
        7. -1
          12 2021 Juni
          Kutipan: TermiNakhTer
          Lan kepiye pilot Su - 35 ngerti yen ana "penguin" ing kana? Apa kahuripan kita ngomong bab?

          Ya, pilot An-12 bisik-bisik ing kupinge. Fly ngandika, bro, drive iku adoh! Langsung marani aku, lan sampeyan bakal weruh. Mbokmenawa kaya iki ...
        8. AAG
          +2
          12 2021 Juni
          Kutipan: TermiNakhTer
          Lan kepiye pilot Su - 35 ngerti yen ana "penguin" ing kana? Apa kahuripan kita ngomong bab?

          Ora ana SU-35 ing kana ...))
      2. -3
        11 2021 Juni
        Ya, cetha yen ora ana wong ing perang sing bakal nyoba nyedhaki sapa wae kanthi jarak sing cendhak.
      3. +7
        11 2021 Juni
        Ngakak. Punika pambuka. Ya, yen F-35 katon ing MiG-15, sing terakhir bisa uga diisi. Iku kaya aksioma.
        1. +1
          11 2021 Juni
          Kasunyatane yaiku nalika F-35 ditembak mudhun, banjur ing lemah, nalika tiba, dadi ora katon kaya montor mabur lan bisa wujud apa wae yen ana sing isih ana.
        2. +1
          12 2021 Juni
          temtunipun. Kajaba iku, F-35 minangka pejuang biasa-biasa wae
      4. -3
        11 2021 Juni
        NF68 - kenapa nyedhaki? Ing perang nyata, ora bakal ditembak kanthi cepet, nanging cepet banget - metu, kanggo wektu iki, MiG31 wis ngluncurake rudal R74 jarak cendhak anyar ing produksi massal. Rudal digawe utamane kanggo nggayuh target siluman kanthi kacepetan dhuwur lan ora jelas, sanajan uga bisa digunakake kanggo nembak UAV, jarak penerbangane 40 kilometer.
        1. 0
          12 2021 Juni
          Rudal kasebut paling akeh dibutuhake ing tanggal 31 kanggo nglawan misil musuh jarak jauh. Pertempuran cedhak dudu kekuwatane.
      5. +7
        11 2021 Juni
        Nanging pisanan sampeyan kudu nyedhaki F-35 kanthi jarak sing cendhak. Lan carane bakal dadi ing laku ing perang nyata ora gampang kanggo nganggep.

        Inggih, ing Suriah, F22 tiba ing ngarsane Su35, supaya F35 uga ora dadi masalah.
        1. +3
          11 2021 Juni
          Su-35 lan Su-30 isih 2 beda gedhe
          1. 0
            12 2021 Juni
            ana liyane sing umume menarik ing kene - apa Italia mabur nganggo utawa tanpa reflektor pojok? Yen karo wong-wong mau, banjur sedhih, lan yen tanpa, mula NATO nyedhiyakake latihan kita.
            1. 0
              12 2021 Juni
              ana liyane sing umume menarik ing kene - apa Italia mabur nganggo utawa tanpa reflektor pojok?

              Lan sing wis ndeleng iki reflectors sudhut? Ngendi informasi iki teka saka sing padha mabur karo sawetara jinis reflektor? Iki bisa uga digawe akal ing tataran nuduhake prototipe, nanging saiki, nalika wis ana nomer ageng saka wong-wong mau, kalebu sacoro prakteke antarane tanggi Rusia, iki idea aneh banget.
              nyatane NATO nyedhiyakake latihan kita

              Inggih, temenan ora ing kasus iki. Dadi, ya, dheweke sukses banget "digawa" nyedhaki. Nanging ing pangertèn aku, wis bisa kanggo mirsani ing Suriah kanggo dangu.

              Sing "pigvin" ditemokake nalika rendezvous karo buruh transportasi ... Ing kono asale SU ora jelas. Dikancani transporter? Apa jenis transporter iki? Utawa miber ing "telpon", banjur dadi metu sing "Penguin" grazed kanggo dangu ing jejere transporter kanggo sawetara alesan ...
              1. 0
                12 2021 Juni
                uga, utawa padha dipriksa karo spesialis .. yen ora ana wong bodho ing wilayah Moscow, saiki bakal ajeg nyekel 35th lan maca karo pesawat RER, lan sing ngerti apa ana ing transporter dhewe.
                1. 0
                  12 2021 Juni
                  yen ora ana wong bodho ing MO

                  Banjur padha kudu wis nonton wong kanggo sasi.
                  1. 0
                    12 2021 Juni
                    Inggih, ora cedhak banget
              2. +1
                12 2021 Juni
                Lan sing wis ndeleng iki reflectors sudhut
                Deleng ing Yandex kanggo lensa Luneberg f-35 lan kita bakal seneng karo sampeyan.
              3. +2
                12 2021 Juni
                Kutipan saka alexmach
                Lan sing wis ndeleng iki reflectors sudhut?

                Ing F-22, piranti kanggo nambah EPR katon kaya iki:

                Ing ngendi lensa iki dipasang ing F-35, aku ora nemokake informasi apa wae (lan ora ana sing padha ing foto ing ngisor awak pesawat, padha)
                1. +4
                  12 2021 Juni
                  Kutipan saka: Bad_gr
                  Ing ngendi lensa iki dipasang ing F-35, aku ora nemokake informasi apa wae (lan ora ana sing padha ing foto ing ngisor awak pesawat, padha)

                  1. +1
                    12 2021 Juni
                    Thanks kanggo info.
                  2. +1
                    12 2021 Juni
                    ing umum, ana protrusion tartamtu ing
            2. +1
              12 2021 Juni
              ing umum, mergo menarik - apa Italia mabur nganggo utawa tanpa reflektor sudhut?
              Iki diarani lensa Luneberg.
            3. 0
              15 2021 Juni
              apa Italia mabur nganggo utawa tanpa reflektor sudhut?

              Kayane aku ora ana titik suspensi kanggo reflektor sudhut ing F-35. Lan padha abot.
        2. -1
          12 2021 Juni
          "Inggih, ing Suriah, F22 katon ing Su35," ///
          ----
          Lumrahe. Pilot F-22 duwe tugas: kanggo ngelingake Rusia,
          supaya ora mabur liwat posisi Kurdi.
          F-22 mabur kanthi kacepetan minimal, ngepak swiwine (tandha peringatan).
          Pilot Rusia dipindhah menyang Khmeimim, lan didhawuhi bali menyang pangkalan.
          Mangkono, kedadeyan sing mbebayani bisa dicegah.
          1. +1
            12 2021 Juni

            voyaka uh (Alexy)
            Dina iki jam 01:29
            ANYAR

            -2
            "Inggih, ing Suriah, F22 katon ing Su35," ///
            ----
            Lumrahe. Pilot F-22 duwe tugas: kanggo ngelingake Rusia,
            supaya ora mabur liwat posisi Kurdi.
            wong bodho wong bodho wong bodho ana khusus kanggo iki. komunikasi liwat jalur MO.
            F-22 mabur kanthi kacepetan minimal, ngepak swiwine (tandha peringatan
            ngguyu ngelingake - nuduhake pluru ing sangisore pesawat.
            ngombak-ombak swiwi
            ngguyu wong bodho ngguyu plywood ya? iku mabur? lol lol
          2. +3
            12 2021 Juni

            voyaka uh (Alexy)
            Dina iki jam 01:29

            -3
            "Inggih, ing Suriah, F22 katon ing Su35," ///
            ----
            Lumrahe. Pilot F-22 duwe tugas: kanggo ngelingake Rusia,
            supaya ora mabur liwat posisi Kurdi.
            F-22 mabur kanthi kacepetan minimal, [b]swiwine ngombak-ombak [/b]
            waca maneh tulisanmu! lol sadurunge minus. Kanggo khusus wasis wong bodho WINGS GOYANG, lan"ngepak swiwine" ngguyu mabur ing zat sing dikenal sampeyan.
          3. 0
            13 2021 Juni
            Saliyane F-22, apa ora ana sing ngirim sayap kanggo ombak? Utawa apa Amerika mutusake kanggo main Perang Donya I? Sampeyan kudu isin nulis omong kosong kaya ngono.
            1. +1
              13 2021 Juni
              Mung ana loro F-22. Dheweke dikirim menyang Timur Tengah kanggo latihan sethithik. Banjur ana kritik sing umume ora ana gunane - ora melu misi tempur.
              Sisane yaiku F-18. Padha diganti karo F-22 ing patroli.
      6. -2
        11 2021 Juni
        Mung ... Dheweke kenek bebek ing penerbangan kanthi jumlah tembakan maksimal ..
        1. KCA
          0
          13 2021 Juni
          Aha, utamané akèh dijupuk ing 20 utawa 28, lan malah luwih ing .410 kaliber, nanging piye wae Pamburu ngatur lan ora pindhah menyang bebek karo 10 kaliber.
        2. -1
          13 2021 Juni
          Bebek ditabuh kanthi tembakan sing apik lan ing proses iki jumlah tembakan ing posisi kaping 25
      7. -3
        11 2021 Juni
        Reliably, andal bakal dadi, ora karo-tsy, Dubrovsky)
      8. +4
        11 2021 Juni
        Carane akeh flud saka topik. Apa VO utawa Yaplakal !?
        Aku duwe pitakonan kanggo spesialis sing duwe kawruh, nanging kepiye babagan wadhah ing pucuk swiwi ing video Su-shka?
        1. +2
          12 2021 Juni
          Kutipan saka Sentinel vs.
          apa sing ana ing video Su-shka kanggo wadhah ing pucuk swiwi?

          Unsur kompleks perang elektronik "Khibiny".
          1. 0
            12 2021 Juni
            utawa "sorption" ....
            1. +3
              12 2021 Juni
              Kutipan saka spec
              utawa "sorption" ....
              "sorption", misale jek, pindhah menyang Su-27, lan Khibiny menyang Su-30 lan Su-34 (ing Su-30SM - Khibiny-U, ing Su-34 - Khibiny-10V). Mbok menawa aku salah.
              Miturut cara, aku kenal karo salah sawijining pangembang perang elektronik kanggo Su-27, mula dheweke ujar manawa kanggo nyiyapake peralatan kanggo counteraction, cukup setengah gelombang saka radar mungsuh.
              1. +1
                12 2021 Juni
                Lan luwih becik meneng
                hi
                1. +1
                  12 2021 Juni
                  Kutipan saka spec
                  Lan luwih becik meneng
                  hi
                  Iki ora rahasia maneh, lan mung ngandika sing peralatan wis diatur meh enggal.
      9. Komentar wis dibusak.
        1. +5
          12 2021 Juni
          Kowe ngaturake kekarepanmu awujud crita medeni nglirik Apa sampeyan bocah cilik? Apa sampeyan kepunjulen karo emosi utawa sampeyan wong ala ... al lan rasa nesu ngobong jiwa sampeyan? Dheweke nyathet apa sing ora bisa ditindakake ing Rusia, nanging apa sing bakal kedadeyan amarga iki, dheweke nerangake kanthi warna lan dingerteni. Saiki sampeyan mung kudu ngenteni acara sing diprediksi, lan yen sampeyan ngenteni sikilmu, mula ora ana apa-apa, sing utama yaiku iman ing kabeneran sampeyan, luwih gampang mati.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. +1
                12 2021 Juni
                Amerika milih maneh Yeltsin, milih Putin

                Sampeyan ngandhani kongres sampeyan, sawise Obama Kita milih sampeyan kabeh kondom.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. +1
                    12 2021 Juni
                    Teknologi macet ing tingkat 70s - 80s

                    sing, sampeyan wis dibangun soko pinunjul liwat Course saka 30 taun.
                    energi nuklir, konstruksi pesawat, teknologi roket, lan TD lan TP.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                        1. Komentar wis dibusak.
                      2. Komentar wis dibusak.
                        1. Komentar wis dibusak.
              2. +6
                12 2021 Juni
                Kutipan saka Texas
                Swara sampeyan ing pemilu ora ngowahi apa-apa. Teknologi macet ing tingkat 70-80s. Anggere sampeyan ora mbuwang scum iki, ora bakal ana owah-owahan. Lengen dhewe lan gawe revolusi nglawan parasit London iki.

                Kancaku lunga menyang Pigdostania sawetara taun kepungkur lan uga nyebarake perkara sing padha saka kana. Ngomong, nyingkirake Putin, sijine Navalny ing panguwasa negara lan langsung bakal ana rasa seneng gedhe kanggo wong Rusia. Lan uga teknologi taun 70-an bakal langsung dadi teknologi ing abad kaping 21.
                Apa sampeyan, kanthi kasempatan, otak sampeyan disinari luwih saka siji lan emitor sing padha?
        2. +3
          12 2021 Juni
          Supaya bisa nggunakake pesawat, sawetara syarat kudu ditindakake.
          1. Aja kobong sawise kena misil taktis.
          2. Duwe pusat kontrol kerja.
          3. Duwe sethithik kepinginan kanggo mati kanggo tujuan sampeyan.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +3
              12 2021 Juni
              YA AKU SAIKI, YA AKU KOWE, budhal menyang pekaranganmu.

              tuku tesla lan anget dhewe ing mangsa,,,, DB.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. +5
                12 2021 Juni
                Dheweke ora pengin anget ing Tesla, dheweke pancen pengin anget ing termonuklir ... aran
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. +4
                    12 2021 Juni
                    ora bisa. Sampeyan lan aku, para Pentagonists, duwe analisis sing beda. ngguyu
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. +2
                        12 2021 Juni
                        Aku seneng turu sawetara jam, nanging aku wis turu. ngguyu
                        1. Komentar wis dibusak.
                  2. +3
                    12 2021 Juni
                    wong lanang

                    analisis apa, sepisan maneh DB,
                    PS nulis bab saloreich Panjenengan, utawa ngendi sampeyan saka.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. +1
                        12 2021 Juni
                        Nyatane, lemah

                        Jancok sampeyan nyedhiyani, sepisan maneh sampeyan DB.
                        1. Komentar wis dibusak.
                        2. Komentar wis dibusak.
                        3. Komentar wis dibusak.
                        4. Komentar wis dibusak.
        3. +1
          12 2021 Juni
          Kutipan saka Texas
          Dear kembar. Kaping pisanan: ing wektu tentrem, refleksi, dispersi lan konfigurasi beda, prisma Dyson digunakake. Ing kahanan pertempuran, target palsu ing kabel, dipatèni utawa nglewati radar aktif bakal digunakake. Kapindho: iki pesawat siji, nalika perang sistem ENTIRE bakal melu.

          wong sing dikasihi, dadi yen ana perang, misil bakal mabur ing lapangan udara kanthi hulu ledak atom taktis. Penerbangan dudu jaran bunder ing vakum. Ing menit pisanan, kabeh sing bisa ditindakake kanthi roket salvos saka loro-lorone.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +6
              12 2021 Juni
              Kutipan saka Texas
              Dadi wong bodho ngubengi pojok

              Ora perlu kanggo proyek kepinginan kanggo wong liyo ora pati ngerti, Nanging, uga ora sopan. Aku bakal ngirim layar kanthi kasar sampeyan menyang administrasi situs saiki.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
              3. Komentar wis dibusak.
        4. Komentar wis dibusak.
        5. Komentar wis dibusak.
        6. Komentar wis dibusak.
        7. Komentar wis dibusak.
        8. +3
          12 2021 Juni
          Rusia ana minangka scarecrow kanggo Amerika, lan wis suwe dituku dening wong-wong mau.
          Rusia wis suwe milih presiden kanggo sampeyan! Lan ora suwe dheweke bakal nggawe pengganti, kaya sampeyan, senator lan kongres! ngguyu
          1. AAG
            0
            12 2021 Juni
            Kutipan saka sharp-lad
            Rusia ana minangka scarecrow kanggo Amerika, lan wis suwe dituku dening wong-wong mau.
            Rusia wis suwe milih presiden kanggo sampeyan! Lan ora suwe dheweke bakal nggawe pengganti, kaya sampeyan, senator lan kongres! ngguyu

            ... Nuwun sewu, kanggo topik sing ora ana: kene mung Kudrin, Gref, Chubais lan Serdyukov, uga bisa ... karo pernyataane, ing ngendi kita bakal nemtokake tumindak? .. aran
            1. 0
              12 2021 Juni
              Kanggo sing ora pas karo masyarakat. hi
      10. -1
        12 2021 Juni
        Apa ana kanggo nganggep nalika padha mimpin saka lemah. Inggih, tampilan senjata ngandika kanggo dhewe, iku wis mesthi wis ditafsiraké unambiguously dening saben wong
      11. 0
        14 2021 Juni
        ora ana sing kasat mata.
        Masalah karo siluman Amerika yaiku rudal udara-ke-udara sing ndhelik ing njero tekan jarak sing cedhak nganti pesawat kasebut katon dening radar ANY.
        sing. padha bisa ndhelikake piyambak yen padha dipimpin dening avax.
        Yen ora ana avax, mula dheweke ora bisa ndhelikake, amarga radar dipateni - dheweke dhewe ora ngerti kahanan kasebut, kanthi radar diuripake - padha surem kaya wit Natal.
    2. -11
      11 2021 Juni
      ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun. wong bodho
      1. +2
        11 2021 Juni
        Kutipan: A. Privalov
        ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun. wong bodho

        Iku bakal perlu, bakal nggawa mudhun keprungu
        1. +1
          11 2021 Juni
          Quote: cetha
          Kutipan: A. Privalov
          ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun. wong bodho

          Iku bakal perlu, bakal nggawa mudhun keprungu

          Bener, nganti tekan wektune hi ... Nalika kita "main" karo wong-wong mau lan nesu banget
          1. +2
            11 2021 Juni
            Kutipan saka xorek
            ... Nalika kita "main" karo wong-wong mau lan nesu banget

            Padha bakal trample, pilot panas Italia. Dheweke ora duwe apa-apa ing langit ing Segara Baltik. Ayo padha mabur menyang Malta.

            hi
            1. AAG
              0
              12 2021 Juni
              Quote: cetha
              Kutipan saka xorek
              ... Nalika kita "main" karo wong-wong mau lan nesu banget

              Padha bakal trample, pilot panas Italia. Dheweke ora duwe apa-apa ing langit ing Segara Baltik. Ayo padha mabur menyang Malta.

              hi

              Dadi urip banget!
              Netepake garis pantai Baltik. Bandhingake dawa wates Rusia (140 km) lan NATO (lan liya-liyane). Mangkono, perairan teritorial "dipisahake" ... (((
              Kita panen Pakta Warsawa sing ora sopan, USSR ...
              Utawa sampeyan (lan saben wong sing menehi sampeyan plus kanggo komentar rash) ora ngerti?
        2. -29
          11 2021 Juni
          Quote: cetha
          Iku bakal perlu, bakal nggawa mudhun

          dalan deso. awan. Panas. bledug.
          A truk nyopir ing dalan. Sawise dheweke, choking karo babakan shrill, yard mongrel cepet-cepet, nyoba kanggo cokotan setir lan ilang ing mega saka bledug. Dheweke bali sawise sawetara menit, tiba ing paw bruised ...
          - Inggih, carane, - takon babi pepadhamu lying ing tumpukan saka manure.
          "Aku nyegat dheweke," wangsulane wong lanang bangga ... lol
          1. +8
            11 2021 Juni
            Kutipan: A. Privalov
            ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun.

            - Aku pakar identifikasi pesawat sedulur
            -Ayo! Kepiye babagan loro iki, liwat Baltik?
            - Ya, iki pesawat. nangis
            1. -6
              11 2021 Juni
              Quote: cetha
              Kutipan: A. Privalov
              ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun.

              - Aku pakar identifikasi pesawat sedulur
              -Ayo! Kepiye babagan loro iki, liwat Baltik?
              - Ya, iki pesawat. nangis

              Kelas! Saka kula plus pribadi. ombenan
              1. +6
                11 2021 Juni
                Kutipan: A. Privalov
                Quote: cetha
                Kutipan: A. Privalov
                ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun.

                - Aku pakar identifikasi pesawat sedulur
                -Ayo! Kepiye babagan loro iki, liwat Baltik?
                - Ya, iki pesawat. nangis

                Kelas! Saka kula plus pribadi. ombenan

                Gosha nglirik Sasha Privalova dipérang dadi plus lol
                1. 0
                  11 2021 Juni
                  Quote: cetha
                  Ora anjir kanggo aku Sasha Privalova dipérang dadi plus

                  Oh, sampeyan bisa uga mikir yen aku mbuwang minus ing kabeh arah ing kene.
          2. +6
            11 2021 Juni
            Kutipan: A. Privalov
            dalan deso. awan. Panas. bledug.

            Wong liwat lagi mlaku ing dalan. Dipuntedahaken, choking ing babakan shrill, yard mongrel cepet-cepet, nanging mlumpat metu saka konco pager, piyambakipun sok dong mirsani sing wolfhound pengalamane mlaku ing jejere dheweke. Anjing serigala noleh lan untune - mongrel mlayu maneh kanthi njerit lan ndhelik ing mburi babi sing ana ing genangan. Anjing asu ajag lan wong liwat terus.
            1. -1
              12 2021 Juni
              Wolfhound nguripake lan bares untu - mongrel

              Apa ana gradasi mongrel-wolfhound?
              PS Wolfhound umure kira-kira 18 taun lan anjing kacukan umure 2 taun .... Aku nonton luwih saka sepisan.
              1. 0
                12 2021 Juni
                Kutipan saka spec
                Apa ana gradasi mongrel-wolfhound?

                Kutipan saka Dart2027
                ana asu ajag sing wis tau

                ma-cho-ry
                Adjective, kualitatif, jinis declension miturut klasifikasi A. Zaliznyak - 1a.
                ROOT: -mater-; pungkasan: -y [Tikhonov, 1996].
                Pronunciation
                IPA: [mɐˈtʲɵrɨɪ̯]
                Sifat semantik
                Nilai
                biol. sing wis diwasa lengkap (bab kewan, tanduran) ◆ asu ajag.
                mbukak banget ngalami lan versed ing apa wae ◆ Hardened pribadine.
                mbukak kondhang, inveterate ◆ Hardened pidana.
                https://ru.wiktionary.org/wiki/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%91%D1%80%D1%8B%D0%B9
          3. -1
            12 2021 Juni
            Oh carane ngomong)))) bravo))))
          4. 0
            12 2021 Juni

            A. Privalov (Alexander Privalov)
            Wingi, 18:55
            ANYAR
            ... Aku nyegat iku, - bangga replies mongrel...lol
            Watak flyers fi 35 kasedhiya banget! ngguyu lol basa wassat ngguyu
        3. AAG
          +1
          11 2021 Juni
          Quote: cetha
          Kutipan: A. Privalov
          ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun. wong bodho

          Iku bakal perlu, bakal nggawa mudhun keprungu

          Apa ana argumen kanggo kepastian peremptory kaya ngono? Apa sampeyan bisa menehi?
          1. +1
            11 2021 Juni
            Kutipan saka AAG
            Apa ana argumen kanggo kepastian peremptory kaya ngono? Apa sampeyan bisa menehi?

            Ora umum kanggo mbantah VO kanthi alesan. Iku cukup kanggo obyek categorically. hi
            1. +1
              12 2021 Juni

              A. Privalov (Alexander Privalov)
              Wingi, 19:30
              ANYAR

              -1
              Kutipan saka AAG
              Apa ana argumen kanggo kepastian peremptory kaya ngono? Apa sampeyan bisa menehi?

              Ora umum kanggo mbantah VO kanthi alesan. Iku cukup kanggo mbantah kanthi cepetо
              Akurat ngeweruhi, wong Yahudi tansah duwe! basa Dheweke wiwit melu nyalahake awake dhewe! Yagene kedadeyan kasebut? lol ngguyu wassat
          2. +2
            11 2021 Juni
            Kutipan saka AAG
            Quote: cetha
            Kutipan: A. Privalov
            ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun. wong bodho

            Iku bakal perlu, bakal nggawa mudhun keprungu

            Apa ana argumen kanggo kepastian peremptory kaya ngono? Apa sampeyan bisa menehi?

            Argumentasi kanggo kepastian ora dibutuhake.
            Lan, hak kanggo nggunakake senjata, lan ing kasus apa lan cara, diwenehake dening hukum konstitusional federal Rusia.
            1. AAG
              -1
              11 2021 Juni
              Quote: cetha
              Kutipan saka AAG
              Quote: cetha
              Kutipan: A. Privalov
              ya wis. Dheweke kudu nuthuk dheweke mudhun. wong bodho

              Iku bakal perlu, bakal nggawa mudhun keprungu

              Apa ana argumen kanggo kepastian peremptory kaya ngono? Apa sampeyan bisa menehi?

              Argumentasi kanggo kepastian ora dibutuhake.
              Lan, hak kanggo nggunakake senjata, lan ing kasus apa lan cara, diwenehake dening hukum konstitusional federal Rusia.

              "Argumen kanggo kapercayan ora dibutuhake."
              Ing asas, iki bisa mungkasi ... (((
              Nanging...:
              "..., hak nggunakake senjata, lan ing kasus lan prosedur apa, diwenehake dening hukum konstitusional federal Rusia ..."
              Apa sampeyan delusional? Pilot NATO kudu ngerti Konstitusi Federasi Rusia?! Ana undang-undang internasional, aja nganti cendhek ing pseudo-patriotisme ...
              Umumé, sawayah-wayah aku ngerti, asline babagan teknis komparatif, kemampuan hardware para pejuang generasi 4+ lan 5 ...
              Episode sing dianggep ing artikel kasebut (utawa luwih, cathetan), ora kabeh, IMHO, mbukak topik iki, ora menehi ciri.
              Dheweke mbatesi varian pangembangan acara ing komentar 1 babagan "artikel".
              hi
              1. +6
                11 2021 Juni
                Kutipan saka AAG
                Apa sampeyan delusional?

                Apa sampeyan ngadili dhewe?
                Kutipan saka AAG
                Pilot NATO kudu ngerti Konstitusi Federasi Rusia?!

                Aku utawa pilot kita ora peduli apa sing kudu dingerteni pilot NATO.


                Kutipan saka AAG
                Ana hukum internasional.
                Sampeyan ngandhani wong Amerika iki.

                Kutipan saka AAG
                Mangga, aja nganti mudhun ing pseudo-patriotisme sampeyan ...
                mbengkongaken, mangga, ing patriotisme SEJATI Panjenengan.


                Kutipan saka AAG
                Umumé, sawayah-wayah aku ngerti, asline babagan teknis komparatif, kemampuan hardware para pejuang generasi 4+ lan 5 ...
                Episode sing dianggep ing artikel kasebut (utawa luwih, cathetan), ora kabeh, IMHO, mbukak topik iki, ora menehi ciri.
                Banjur nulis babagan iki.

                Kutipan saka AAG
                Dheweke mbatesi varian pangembangan acara ing komentar 1 babagan "artikel".
                Agung. Plus sampeyan kanggo iku. hi
                1. AAG
                  -3
                  12 2021 Juni
                  "... Ngadili dhewe?..."
                  Nuwun sewu, aku ora nulis iki: "... hak nggunakake senjata, lan ing kasus apa lan ing urutan apa, diwenehake dening hukum konstitusional federal Rusia ...".
                  "... mbengkongaken, mangga, ing patriotisme SEJATI Panjenengan ..."
                  Aku kanggo objectivity saka pangadilan, argumentation saka statements, mung.
                  "... Banjur nulis babagan ... "
                  Apa sing bisa dibantah, dheweke nulis, takon ...
                  Lan, bisa aran Ing mangsa ngarep, aku bakal nulis apa sing dianggep perlu?
                  "... Apik. Plus sampeyan kanggo sing...."
                  Спасибо. hi
              2. ANB
                +6
                11 2021 Juni
                . Ana hukum internasional

                wah. Sapa sing nampa lan ing ngendi nerbitake?
                1. AAG
                  -3
                  12 2021 Juni
                  Kutipan saka ANB
                  . Ana hukum internasional

                  wah. Sapa sing nampa lan ing ngendi nerbitake?

                  Inggih, kanggo pisanan, prinsip kebebasan aeronautika diwatesi luwih saka satus taun kepungkur kanthi persetujuan antarane Jerman lan Prancis ... Banjur konvensi internasional diterusake (Paris 1919, Chicago 1944). dipérang dadi rong jinis: sipil lan negara (militer).
                  ICAO (ICAO) konvensi, aturan, circulars, standar lan Rekomendasi .. kabeh internasional; ngiring dening aturan federal, norma, hukum, instruksi, pesenan, circulars lan ing.
                  Mula, dheweke ditampa dening departemen, organisasi, kementerian, lan diterbitake ing situs web resmi.
                  ... Cukup kanggo ngrumusake pitakonan kanthi bener ing mesin telusur, lan ora dadi ironis ing komentar, lan sampeyan bakal kepunjulen karo dokumen peraturan.
                  1. ANB
                    +3
                    12 2021 Juni
                    . konvensi, aturan, circulars, standar

                    Kolega, aku takon babagan internasional ukum.
                    Aku dhewe ngerti cara kerjane perjanjian internasional. COLREG 72 ing sawijining wektu kudu sinau kanthi ati.
                    Aku ngerti hukum negara, aku durung weruh siji internasional.
                    Aku mbaleni pitakonan - badan sing nampa lan ing ngendi nerbitake?
              3. +1
                12 2021 Juni
                Ana hukum internasional

                Ngendi sampeyan bisa maca?
                1. AAG
                  -3
                  12 2021 Juni
                  Kutipan saka spec
                  Ana hukum internasional

                  Ngendi sampeyan bisa maca?

                  Coba deleng komentarku ing ndhuwur ... hi
          3. +1
            12 2021 Juni
            mung. bebaya. Tiwas dening wayahe.
    3. 0
      11 2021 Juni
      - "Pilot Italia, sawise ketemu karo Su-30SM, nguripake pesawat menyang arah saka wates udara Rusia."
      Sing kita rembugan.
      1. 0
        12 2021 Juni
        Ya, malah ora pamit ... nglirik Bener, aku ngerti dheweke. Sawise sampeyan mlebu wilahan mburi, ora ana wektu kanggo tembung perpisahan. ngguyu
    4. +1
      11 2021 Juni
      Predator gedhe! Sambil warning!!!
    5. +5
      11 2021 Juni
      Katon kaya Amerika nyerah marang F-35. Sadurungé, ana pasulayan karo wong Turki manawa f-35 bakal cedhak banget karo s-400. Banjur iki "ora katon" nyusup ing sikil.
      1. 0
        11 2021 Juni
        Banjur iki "ora katon" nyusup ing sikil.

        Ing kene, kita kudu njupuk wektu. Aku wis nulis babagan iki, ing sawetara wulan ana wong sing bakal "muter" wong Italia iki
        1. 0
          11 2021 Juni
          Ya, mesthine. Biasane kita ora butuh pangeling ekstra kanggo perkara kaya ngono.
    6. -2
      11 2021 Juni
      Pengamat Cina ujar manawa kemampuan manuver Su-30SM Rusia, uga kesadaran pilot Rusia sing apik babagan kahanan ing Segara Baltik, "nyatane, pesawat F-35 saka polisi udara NATO dadi target. "

      Kemampuan manuver F-35 pancen apik, bisa tekan sudut serangan kanthi kecepatan sing sithik.


      F-35

      Su-30MKM
      1. AAG
        +1
        11 2021 Juni
        Apa sampeyan ngerti kenapa sampeyan ditolak? (saka kula * + ". Kanggo video sing apik lan informatif ...)
        ... Aku ora mikir yen kanggo "... amba saka serangan ing kacepetan kurang ..."
        Ketoke, padha minus kanggo ngrusak kapercayan sing trep lan nyaman manawa Angkatan Bersenjata kita minangka sing paling bersenjata, sugih ...
        Aku cenderung mikir yen iki amarga komentator kaya iki mikir, ngarep-arep yen ana sing bakal nglawan, nggunakake senjata saka video presentasi macem-macem industri pertahanan.
        TANGI, ora kabeh, adoh, ora kaya ngono!
        Tentara, pertahanan, tansah getih lan kringet, luwih kringet, kurang getih! ... Uga dhuwit ... Ing kasunyatan saiki, malah luwih dhuwit ...
        1. +6
          11 2021 Juni
          Mesthi, aku ngerti sebabe aku ditolak. Wong ora setuju karo pendapatku, lan ing situs iki bisa ditampilake liwat "plus / minus" (anonim), utawa ing komentar.
          Aku ora weruh apa-apa salah karo downvoted. Iku mung nuduhake yen paling 13 wong ora setuju karo aku. Iki hak wong.
          Nanging ing kene ana sing menarik sing dakweruhi: "minus" mbusak poin rating luwih akeh tinimbang ngunggahake "plus". Sing, - ana katergantungan ing pangkat (sing tegese "Petugas" padha minus), utawa "minus" a priori kene wis massa gedhe.
          Thanks kanggo plus.
        2. -1
          11 2021 Juni
          Kutipan saka AAG
          komentator saka jenis iki mikir, ngarep-arep sing SOMEONE perang kanggo wong-wong mau, nggunakake senjata saka video presentation saka macem-macem industri pertahanan.

          Ya, uga ... Aku ngerti siji letnan Kolonel Angkatan Aerospace, dheweke saiki nggawe pensiun kanggo 40 ewu, nampa sertifikat kanggo 10 yuta, lan uga sambat yen dheweke kesel, sanajan ing Suriah, dheweke nyopir mobil. omong kosong telung sasi, miturut wong, nanging entuk peserta ing database ... Lan apa, mrico iki bakal perang kanggo kulit?
          1. +3
            12 2021 Juni
            Kutipan: Mordvin 3
            Kutipan saka AAG
            komentator saka jenis iki mikir, ngarep-arep sing SOMEONE perang kanggo wong-wong mau, nggunakake senjata saka video presentation saka macem-macem industri pertahanan.

            Ya, uga ... Aku ngerti siji letnan Kolonel Angkatan Aerospace, dheweke saiki nggawe pensiun kanggo 40 ewu, nampa sertifikat kanggo 10 yuta, lan uga sambat yen dheweke kesel, sanajan ing Suriah, dheweke nyopir mobil. omong kosong telung sasi, miturut wong, nanging entuk peserta ing database ... Lan apa, mrico iki bakal perang kanggo kulit?

            Kepiye babagan rincian liyane? Yen ora, sampeyan sapa?
            1. -1
              12 2021 Juni
              Apa sampeyan butuh rincian liyane? Aku kudu menek telek, caulk pipa banyu kanggo 12 ewu sasi, lan wong kaya sampeyan ora bisa malah nyambung mesin ngumbah ing ngarep. Padha nguripake kanggo kula karo moncong pink sing. Dadi mburu karo bata kanggo nabrak wong bodho.
              1. +2
                12 2021 Juni
                Aku kudu menek telek, caulking pipa banyu kanggo 12 ewu sasi, lan wong kaya sampeyan malah ora bisa nyambung mesin ngumbah ing ngarep. Padha nguripake kanggo kula karo moncong pink sing. Dadi mburu karo bata kanggo nabrak wong bodho.
                Ya, sampeyan bisa ndeleng urip gelo. Ala ngamuk kaya ngono. Aku ngerti sampeyan, wong mbayar kanggo nyambungake mesin cuci, lan sampeyan uga ngidoni. Banjur mung bisa kanggo 12 ewu Panjenengan.
                1. -2
                  12 2021 Juni
                  Kutipan saka Pechkin
                  Aku ngerti sampeyan wong mbayar kanggo nyambungake mesin cuci,

                  Padha ora mbayar, Aku disambungake free kanggo relatif saka lemah iki, metu saka Persahabatan.
                  1. +4
                    12 2021 Juni
                    Lha nek pancen gajine 12 ewu. banjur miwiti nyambungake kanggo ragad.
                    1. -2
                      12 2021 Juni
                      Kutipan saka Pechkin
                      miwiti mbayar.

                      Ana ewonan kaya aku ing kutha kita. Apa sing dibayar? Sembarang wong normal bakal nyambung omong kosong iki. Nanging VKS kita seneng karo aku ing bentuk lemah iki. Oke, badut iki paling ora bisa ngiris tomat dadi salad.
        3. +6
          11 2021 Juni
          "Beban tartamtu dhuwur ing swiwi, kang Ngartekno nyuda maneuverability fighter" iku salah siji saka shortcomings saka pesawat iki. Yaiku, yen sampeyan mbukak pejuang menyang muatan normal, banjur maneuver, kaya ing video kasebut, bakal dadi masalah. Ing pertunjukan udara, pesawat mabur "kosong" lan kanthi bahan bakar minimal.
          Bubar, majalah Amerika Forbes nerbitake artikel sing kritis banget babagan F-35 (F-35 larang lan ora lucu). Dheweke ngakoni minangka "pejuang generasi kelima sing janjeni lan larang banget ... ora bisa dipercaya kanggo layanan", "kesalahan alam", lsp. hi
        4. +1
          12 2021 Juni
          Kemampuan manuver F-35 pancen apik, bisa tekan sudut serangan kanthi kecepatan sing sithik.

          Ana sing ora katon ing kacepetan kurang, ing video pisanan, umume, kabeh program ing afterburner.
          ps: ora downvote.
      2. +2
        12 2021 Juni
        Kutipan saka Bradley.
        Kemampuan manuver F-35 pancen apik, bisa tekan sudut serangan kanthi kecepatan sing sithik.

        Ing afterburner, iku maneuvers kaya. Ya, lan liyane, mesthine kanthi bahan bakar minimal lan tanpa BC
    7. -4
      11 2021 Juni
      kesadaran banget saka pilot Rusia babagan kahanan ing Segara Baltik, "nyatane, dheweke ngowahi pesawat F-35 saka polisi udara NATO dadi target"

      Sapa sing kaget wong lanang? Aku ora keprungu ..Ora muspra. F-35 sing digembar-gemborake iki didhelikake saka pengaruh langsung pertahanan udara lan para pejuang kita .. hi
      P, S, ana informasi manawa F-35 Israel ditransfer menyang Eropa ... Mungkin uga bakal ketemu? hehe

      Kita bakal nembus, kaya biasane, pilot kita, sing paling "hooligan lan ora sopan"
      Rusia iku siji-sijine negara sing ngganggu Amerika Serikat lan ora wedi .. Amarga kita Rusia! prajurit

      Kasus kasebut ing pertahanan udara ing distrik Ural ..
    8. +3
      11 2021 Juni
      Aku ora ngerti carane wong bisa ndeleng siji bab lan ngomong liyane.
      Ing pigura video sing diwenehake ing artikel kasebut, sampeyan bisa ndeleng carane f-35 nyedhaki An-12 kanggo identifikasi visual, nalika Su-30 ana ing pinggir.
      Saka video kasebut, kahanan kasebut jelas - Mabur sing diiringi Su, f-35 nyegat lan nindakake identifikasi visual, prosedur standar.
      Kepiye carane bisa nulis manawa An-12 lan Su-30 dikirim bebarengan kanggo nyegat?
      Tingkat semangat patriotisme kanggo iki kudu nglarang, kajaba mungkin: (((
      Napa wong Tionghoa ora nonton video kasebut? Apa gunane nyeret menyang VO?
      1. 0
        11 2021 Juni
        malih, f 35 mbokmenawa kaleksanane reflektor tambahan kanggo njamin safety pesawat - ana akeh pesawat sipil ing tetanggan. dispatchers mung kudu ndeleng.
        1. +5
          11 2021 Juni
          Ya, kanthi fungsi polisi udara, dheweke ora butuh siluman, malah sebaliknya, yen penerbangan ditindakake ing lalu lintas sipil.
        2. 0
          11 2021 Juni
          Pengirim sipil ora ngontrol pesawat tempur lan ora sesambungan karo dheweke. Yen ana ancaman nglanggar negara wates, iki bisa rampung dening pilot interceptor utawa navigator ing frekuensi internasional -close wilayah!
          1. +2
            11 2021 Juni
            dispatcher sipil kapekso kanggo ndeleng ancaman potensial kanggo bangsal.
      2. -1
        12 2021 Juni
        aku setuju
        Pira diskusi babagan sapa sing ndeleng sapa, ayo ngomong, kabeh wong weruh.
        Siaran pers Kementerian Pertahanan Italia
        ""
        Loro pesawat F-35 Italia sing melu misi polisi udara NATO "Baltic Eagle 2" nyegat lan ngenali pesawat kasebut ing Segara Baltik.
        Loro F-35 diprentahake dening CAOC (Pusat Operasi Udara Gabungan) NATO ing Uedem, Jerman, kanggo nyegat lan ngenali pesawat kasebut nalika ngliwati wilayah tanggung jawab NATO.
        Pesawat kasebut digayuh nalika mabur liwat perairan internasional ing Segara Baltik, lan loro pejuang F-35, sawise prosedur "identifikasi visual" (VID) sing direncanakake miturut aturan sing ditemtokake dening NATO, bali menyang pangkalan Amari.

        Aku bakal nambah, mbokmenawa kaya wong liya (NATO, Rusia, China lan UFO) ing sawetara misi jamming, transponder dipateni.
      3. +1
        12 2021 Juni

        Avior (Sergey)
        Wingi, 18:40
        ...f-35 dicegat ...

        Kabeh konvergen, kene mandheg bener! ngguyu Dheweke kanthi akurat nyebut omong kosong - 35

        A. Privalov (Alexander Privalov)
        Wingi, 18:55
        ... Aku nyegat, - mongrel kanthi bangga mangsuli lol
    9. AAG
      0
      11 2021 Juni
      Apa prestasi gedhe? Kepiye hubungane karo generasi pejuang? ... Pertahanan udara ing kahanan iki bisa uga "ora ana" kabeh.
      Mungkin kabeh luwih gampang? Radio transporter: "Aku diiringi pasta ing penguin. Aku mesthi ...., kacepetan ...."
      Supertask?
      1. +1
        11 2021 Juni
        Lan sampeyan bisa langsung lay out kabeh versi;)
        1. AAG
          0
          11 2021 Juni
          Kuwi dudu ahli!
          Aku ngarepake komentar saka wong-wong mau.
          Aku bakal ngucapke matur nuwun yen sampeyan cukup smash kanggo smithereens skenario aku presented. hi
          1. 0
            11 2021 Juni
            Awak pesawat sipil bisa nglaporake informasi marang pengontrole (ing kontrole), lan dheweke tansah ana hubungane karo sektor militer ing zona udara iki (malah asring ana ing bangunan sing padha). Utawa direktur penerbangan bisa ngandhani pasukan pertahanan udara. Informasi bebarengan tansah ana, kanggo njlentrehake kahanan hawa.
      2. 0
        11 2021 Juni
        Opsi kaya ngono bisa uga.
    10. +1
      11 2021 Juni
      Ing wektu sing padha, dicathet yen ing kahanan kaya mengkono, nalika pesawat Rusia generasi kaping 4 ana ing jarak cendhak saka pesawat generasi kaping 5, ora bisa maneh ngomong kanthi jelas babagan kaunggulan saka Amerika- digawe pesawat tempur F-35A
      . Iwak paus minke sing dipuja-puja ... babagan keuntungan umum lan khusus.
    11. -2
      11 2021 Juni
      Aku pengin nambah manawa pesawat level 5 Amerika uga katon apik banget ing latar mburi pesawat generasi RUSIA 4++ ..
    12. +4
      11 2021 Juni
      Iki dudu interception, mung Su-30 sing ngiringi transporter kita nyopir Italia sing ora sopan ing F-35.

      Interception yaiku nalika pesawat mungsuh dideteksi luwih dhisik, lan banjur diiringi pejuang sing waspada.

      Dadi, ora ana indikasi ing acara iki.
    13. +1
      11 2021 Juni
      kabeh padha, pejuang kita marang latar mburi iku predator, kang bakal luh penguin iki ing wusana
    14. Komentar wis dibusak.
    15. -4
      11 2021 Juni
      Babagan! roller Bisa uga inflated iki saiki nang endi wae


      nanging nyatane - miturut video - F 35 anteng nyekel, anteng mabur sejajar, ndeleng sing dibutuhake, banjur anteng mbuwang ....
      Ing kadohan, pesawat - mbokmenawa Su, taksi nang endi wae, lan ora ngganggu ....

      Banjur padha nempelake jinis Su + sing kapisah, tanpa transporter, bisa dideleng nalika F35 wis mabur .....
      1. Komentar wis dibusak.
    16. +1
      11 2021 Juni
      Lan Fu-35 ora bisa mabur kanthi cepet amarga bahan bakar diencerke karo urin kuldi.
    17. -2
      11 2021 Juni
      nyatane, aviation bakal fly banget sethitik ing wiwitan. nganti pasokan rudal pertahanan udara entek. banjur pesawat sing isih bakal mulai mabur
    18. 0
      11 2021 Juni
      Kutipan: TermiNakhTer
      Su-30SM

      ngendi SU-35
    19. +1
      11 2021 Juni
      Kutipan: TermiNakhTer
      Lan kepiye pilot Su - 35 ngerti yen ana "penguin" ing kana? Apa kahuripan kita ngomong bab?

      Su-30SM ngendi ora SU-35
    20. 0
      12 2021 Juni
      video musik sing keren
    21. +3
      12 2021 Juni
      Inggih, iku ora dogfight. Inggih, padha mabur lan mabur. Ora ana pitakonan babagan kaunggulan utawa kesetaraan ing kene. Intercepts kelakon saben dina.
    22. +1
      12 2021 Juni
      Ora masalah. Kanthi bantuan saka radar dawa meter Nebo-UM, pesawat kita bisa diarahake ing siluman. Lan ing cedhak, unit optoelektronik onboard kanthi efektif beroperasi.
    23. +1
      12 2021 Juni
      Kutipan saka Texas
      Tansah siap kanggo njawab kanggo pasar, lan sampeyan?

      Apa sofa diuripake? Tentrem ya bal
    24. +2
      12 2021 Juni
      ALL F-35 ing lingkungan non-pertempuran fly karo lensa Luneberg, karo kang bisa katon saka sawetara maksimum radar sembarang. Yagene padha nindakake iki? Supaya ora mbukak EPR nyata saka pesawat.
    25. -1
      12 2021 Juni
      Wis ngandika luwih saka sapisan sing kahuripan lan siluman crita kanggo wajib pajak minangka jenis sabdhoning kanggo biaya dhuwur.
    26. 0
      12 2021 Juni
      Tampilan senjata dening kabeh pilot militer diinterpretasikake kanthi jelas. Lan ing kene dituduhake, uga, saka kesimpulan sing cocog
    27. Komentar wis dibusak.
    28. 0
      12 2021 Juni
      F 35 lan boten kanggo nuduhake. Sampeyan kudu mbukak hatches. F
    29. 0
      12 2021 Juni
      Bener, yen radar kita bisa ndeteksi bal tenis sing mabur kanthi kacepetan transonik ... Banjur ora angel ditebak yen iki dudu bal ... lan f 35 mu adoh saka bal kasebut.
    30. 0
      13 2021 Juni
      -Ditambahake manawa koordinat pejuang Angkatan Udara Italia "ora diragukan ditransfer menyang layanan darat lan kalkulasi pertahanan udara." -Yen mangkono, ing endi teknologi "siluman" sing disedhiyakake, lan luwih-luwih dhuwit edan sing ditindakake kanggo dheweke. pembangunan!? Ing kono padha nyolong...!
    31. 0
      13 2021 Juni
      Kutipan: TermiNakhTer
      EPR singkatan sihir iki))) sing ngerti EPR asline ing kabeh proyeksi, lan ora mung ing ngarep? Utawa bakal padha mabur mung karo moncong menyang mungsuh? Lan yen radar diwenehi jarak ing sawetara arah?

      - Nyatane, para pejuang nyedhaki wiwitan karo hemisfer ngarep, lan ora nganggo buntut ... ngguyu lol Mulane, EPR frontal (+/-30° saka sumbu longitudinal ing ngarep) tansah nemtokaken.
    32. 0
      13 2021 Juni
      Quote: EMMM
      Iku angel mbayangno pesawat mabur. Sembarang mlengkung permukaan, sing ora bisa dihindari, yen perlu, kanggo "bungkus" awak telung dimensi, nyebabake EPR, sing beda-beda gumantung saka sudut pandang.

      - Ora temenan. Waca pesawat B-2. Lan rauh bakal diganti dening B-21. Operator rudal siluman anyar ing China duwe gambar sing padha ...
    33. 0
      13 2021 Juni
      Kutipan saka dauria
      Sembarang mlengkung saka permukaan, sing ora bisa dihindari, yen perlu, "cocog" karo awak volumetrik,


      bener. Pinggiran kasebut minangka tumit Achilles saka pesawat "siluman". Inggih, padha nindakake iku mung - padha nggawe kabeh sudhut cetha, tanpa radii, podo karo ing bidang horisontal lan nggawe siji maksimum panah. Lan ora strictly maju, nanging ing sisih. Ya, dheweke entuk EPR gedhe, nanging ing sudut sing sempit. Ing cara sing padha, kabeh slot lawang, hatches, lan sapiturute untu podo karo sudhut kiwa lan tengen setengah wings. Efek kasebut kaya sorotan srengenge saka jendhela - yen sumunar, bakal arang banget lan langsung ilang. Nanging kubah pasamuwan kanthi radius lancar bakal sumunar saka kabeh pinggir nalika sampeyan mlaku. Deleng F-117. ana obsesi karo EPR, malah panrima tekanan udhara faceted, ora tabung.

      - Ing dina iku, ana mung durung cukup kuat komputer, supaya kanggo entuk efek cekap, iku perlu kanggo nggawe pesawat saka jinis F-117, nanging sanalika daya komputer mundhak Ngartekno, kabeh. siluman ing ngisor iki - B-2, F-22, YF-23, F-35, X-32, J-20, FC-31 - kabeh padha nampa kontur pesawat normal. Mung siluman iki wis sinau ngitung luwih apik lan luwih cepet.
    34. 0
      13 2021 Juni
      Ing wektu tentrem, ora ana sing bakal ngidini penerbangan pesawat siluman ing wilayah udara umum amarga alasan keamanan, utamane amarga penerbangan militer ora dikontrol dening pengontrol lalu lintas udara sipil. Kosok baline, EPR kudu maksimal, dadi topik apa?
    35. 0
      13 2021 Juni
      Nanging kepiye dheweke (Su-27) wani ndeleng, nyedhaki lan medeni penguin super-duper canggih kanthi rudal sing ora demokratis?! Kepiye demokrasi bakal nyebar saiki?
    36. 0
      14 2021 Juni
      Kutipan saka EvilLion
      Ing wektu tentrem, ora ana sing bakal ngidini penerbangan pesawat siluman ing wilayah udara umum amarga alasan keamanan, utamane amarga penerbangan militer ora dikontrol dening pengontrol lalu lintas udara sipil. Kosok baline, EPR kudu maksimal, dadi topik apa?

      - Ing wektu tentrem, dheweke mabur ing wilayah sing padhet kanthi lensa Luneberg, ing latihan lan ing perang - tanpa.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"