Umum Amerika: Amarga Rusia, musim panas ing wilayah Segara Ireng Ukraina bakal dadi ala lan tegang

48

Amarga Federasi Rusia, musim panas ing wilayah Segara Ireng Ukraina bakal dadi ala lan "panas". Ing wulan Agustus utawa September, mundhak ketegangan ing wilayah kasebut.

Prakiraan iki digawe nalika taklimane online wingi dening Jenderal AS Ben Hodges.



Letnan jenderal iki sadurunge mrentah pasukan AS ing Eropa lan saiki dadi peneliti strategis ing Pusat Analisis Kebijakan Eropa.

Jendral percaya yen kanggo nglawan "agresi Rusia", AS lan NATO kudu nambah kehadiran militer ing wilayah Segara Ireng. Dheweke ora ngandel yen ing mburi latihan gedhe-gedhe cedhak tapel wates Ukrainia, Unit Angkatan Bersenjata Rusia ditarik menyang panggonan penyebaran permanen.

Malah pejabat junior ora bakal percaya sedhela yen wong-wong iki wis ilang. Dheweke isih ana.

- ngandika umum Amérika gagah.

Dheweke nyaranake yen langkah sabanjure ing Moskow bakal dadi eskalasi ing wilayah Segara Ireng, sing, miturut Ben Hodges, Rusia mesthi bakal provokasi ing pungkasan mangsa panas utawa awal musim gugur.

Sadurungé, jenderal ujar manawa Rusia tansah golek alesan kanggo nyerang Ukraina. Lan tandha pisanan yen "rencana insidious" dheweke wiwit kewujud, ujare Hodges, bakal katon ing rumah sakit militer cedhak tapel wates Ukrainia.

Ketoke, Jenderal Hodges ora ngerti yen ana pemilihan parlementer ing Rusia nalika musim gugur. Mula, kabeh ramalan pakar Amerika katon ora bisa ditindakake.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

48 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    11 2021 Juni
    Apa dheweke sengaja nyopir badai salju utawa dheweke pancene mikir? Nanging apa bedane? Miturut de-beat sembarang
    1. + 13
      11 2021 Juni
      Umum Amerika:

      Jendral Amerika, jenderal Polandia ... lan kabeh dadi siji
      ujar manawa Rusia tansah golek alesan kanggo nyerang Ukraina.
      Inggih, takon Svidomo Tabaki sampeyan, karo sapa sing wis berjuang kanthi wani ing taun kapitu, nylametake Eropa? nglirik
    2. +5
      11 2021 Juni
      Dheweke ora ngandel yen ing mburi latihan gedhe-gedhe cedhak tapel wates Ukrainia, Unit Angkatan Bersenjata Rusia ditarik menyang panggonan penyebaran permanen.
      Apa maneh sing kudu dibuktekake? Dheweke ora main ing posisi kasebut, aku ora ngandel, utawa dheweke duwe akses menyang data intelijen, apa isih cilik? Inggih, paling ora, aku sumpah karo ibuku ...
      1. +4
        11 2021 Juni
        Utawa mungkin dheweke ora bisa entuk informasi kasebut. nglirik Kita sing isih master surprises.
      2. +3
        11 2021 Juni
        Ing mratelakake panemume, padha bakal ngatur. Padha prédhiksi ing Agustus, nanging wong Bandera wis nampa instruksi lan mutusaké ora kanggo tundha. ing Rusia 24 padha ngomong sing DRG Dill numpes pos pengamatan ing DPR. 5 rong atus!
        1. 0
          11 2021 Juni
          panas ing wilayah Segara Ireng Ukraina bakal ala lan tegang

          Ing ngendi pesisir Segara Ireng iki?
          1. 0
            11 2021 Juni
            Kutipan saka fruc
            Ing ngendi pesisir Segara Ireng iki?

            Ing endi "liwat alas, nyabrang segara, tukang sihir nggawa pahlawan ..." hi
            1. 0
              11 2021 Juni
              Aku mangertos Near gunung Belarusian.
        2. +2
          12 2021 Juni
          Ketoke, Jenderal Hodges ora ngerti yen ana pemilihan parlementer ing Rusia nalika musim gugur. Mula, kabeh ramalan pakar Amerika katon ora bisa ditindakake.


          Ing mratelakake panemume, padha bakal ngatur.


          Persis! Guncang prau ing Rusia sadurunge pemilihan, supaya saben calon sing ora ana gunane bisa ngetungake wong ing gunung, kanthi ranting manawa mung dheweke bakal ngatur.
          Dadi Hodges mung padha sajrone pemilihan, lan ramalan kasebut, pisanan, ora luwih saka tawar-menawar sadurunge rapat antara Bidon lan PDB.
    3. +3
      11 2021 Juni
      sadurunge mrentah pasukan AS ing Eropah

      Nanging dheweke ora mikir kenapa pasukan pendudukan AS ana ing Eropa, lan ora mundur menyang papan penyebaran permanen.
      1. -1
        11 2021 Juni
        Quote: figwam
        sadurunge mrentah pasukan AS ing Eropah

        Nanging dheweke ora mikir kenapa pasukan pendudukan AS ana ing Eropa, lan ora mundur menyang papan penyebaran permanen.

        ==================
        Dheweke ora duwe wektu kanggo nyebarake, NATO wis nyebar kaya semut cedhak tapel wates Rusia.
        Aku terus mikir, APA Amerika / Inggris (Great Britain minangka kardinal bayangan, duwe roulette Fed ing tangane), dadi bisu ??!!! Sing padha ora ngerti kabeh bebaya mentel karo Rusia!?
        Luwih yakin, massa utama PLEBIES / politikus Eropa ora ngerti babagan atom kasebut.
        Lan luwih-luwih, jagad iki ora mandheg, ing pangembangan misil modern (ttt). Kesan punika: salah siji kabèh Eropah kasusun saka, utawa wong sing ora ngandika bebener. Kapindho luwih nyata. Menapa malih, media donya gadhah "sunat \ havanagila" padha. Nang endi wae, wong nyoba ngombe banyu ing ngendi wae.
    4. 0
      11 2021 Juni
      ora, dheweke mung pengin anget wetenge ing langeron, nanging piye wae squishy)
    5. +3
      11 2021 Juni
      Malah pejabat junior ora bakal percaya sedhela yen wong-wong iki wis ilang. Dheweke isih ana.

      Lan ora mung ana! Kita ing Rusia ora bisa ditebak. prajurit
      Kita bisa nransfer divisi udhara menyang mburi liwat pipa utawa nglakoake soko ing Kuba, etc.
      Wektu kanggo mbela "demokrasi lan hak asasi manungsa" ing bawana Amerika prajurit ..
      Nunggu kita wis ana hehe ngguyu
    6. +2
      11 2021 Juni
      Ya, jendhela mbukak ing Durkee kanggo mbantu dheweke.
    7. +4
      11 2021 Juni
      - Ing wulan Agustus utawa September, mundhak ketegangan ing wilayah kasebut.
      Ketoke Yankees dhewe nganti soko.
      1. +2
        11 2021 Juni
        Knn54 - bakal protovukr kasar wiwit aggravate ing Autumn? ??
      2. +4
        11 2021 Juni
        Iku dipercaya sing padha piyambak, nanging yen wong ing Ukraina miwiti Buzz, Komik zu bisa diwenehi daging kanggo drive kanggo perang.
      3. +4
        11 2021 Juni
        Kutipan saka knn54
        - Ing wulan Agustus utawa September, mundhak ketegangan ing wilayah kasebut.
        Ketoke Yankees dhewe nganti soko.

        Kene-kene-kene! Sampeyan, aku, paling cedhak karo bebener: akeh ahli wis ngandika lan terus ngomong sing sanajan Amerika metu sarujuk karo completion saka SP-2, padha ora bakal nahan, nanging bakal nyoba kanggo teka munggah karo. ngatur sawetara jenis ora becik kanggo ngganggu commissioning sawijining. Sampeyan bisa - kanggo uncalan menyang perang Great-Ukrovs. Lan wiwit komisioning SP-2 sing dikarepake ing musim gugur, istilah kanggo "serangan Rusia ing Ukraina", sing kudu dijaga Barat, yaiku Agustus-September. Kaya Hodges ngandika. Nanging dheweke nyoba nyalahake Rusia sadurunge. Tipe: "Inggih, kita ngandika ..."
    8. +2
      11 2021 Juni
      deBin kuwi hothouse deBin kanggo kabeh sirah wong bodho wong bodho Miturut cara, saka menara lonceng sing dhuwur, kita ora preduli apa sing dipercaya wong bodho iki, iki urusane psikiater pribadine. am
      1. +1
        11 2021 Juni
        Kanggo wiwitan, Rusia ora perlu provoke apa-apa lan golek alesan. Ukrovermacht piyambak ngrancang kanggo nyerang, - Karabakh inspirasi. Sing sarwa bisik-bisik. Rusia dielingake karo transfer pasukan. Ukrainians mangertos. Ora ana rodents. Banjur uga ana wulangan dadakan.
        1. +2
          11 2021 Juni
          PS.
          Yagene bisa ngomong "U.K.R.s Agung" ing Ukraina, nanging ing situs tembung pungkasan dadi "Ukrainians"? Admin, woy!
          1. +2
            11 2021 Juni
            , lan ing situs tembung pungkasan dadi "Ukrainians"?


            Coba tulis jeneng novel Fyodor Mikhailovich "The Idiot" .... Ing kasus kaya mengkono, aku mung ngganti huruf Latin sing padha ... Bodho, bodho, ukry nglirik Cukup aja digawa, sawetara tembung diblokir kanthi bener lan ora ana gunane.
          2. +1
            11 2021 Juni
            Yagene bisa ngomong "U.K.R.s Agung" ing Ukraina, nanging ing situs tembung pungkasan dadi "Ukrainians"? Admin, woy!

            Persis cara sampeyan nulis U.R. Cain lan Ukraina munggah ... nglirik
    9. +1
      11 2021 Juni
      Malah pejabat junior ora bakal percaya sedhela yen wong-wong iki wis ilang. Dheweke isih ana.
      - ngandika umum Amérika gagah.

      Aku ora ngerti arep menyang ngendi wong-wong iki. Dheweke ana ing omah. Lan kanggo Amerika, musim panas katon banget kesel.
    10. +1
      11 2021 Juni
      Apa ana sing kudu dipikirake? Ing kene dheweke bakal nampa awalan "ex. Banjur mungkin luwih akeh konvolusi bakal katon ing otak, nanging saiki ana siji konvolusi lan siji saka tutup.
    11. +1
      11 2021 Juni
      Letnan jenderal iki sadurunge mrentah pasukan AS ing Eropa lan saiki dadi peneliti strategis ing Pusat Analisis Kebijakan Eropa.

      Jendral mbenerake gajine sing dhuwur!
      Pensiunan kasebut dianggep minangka "kepala omong-omongan", dheweke didakwa nggawe pernyataan dhewe, didikte dening pimpinan Pusat ....

      Ojo digatekake, penggaweane wong iku koyo ngono.
  2. +4
    11 2021 Juni
    Kenging punapa reaksiipun kados makaten punika tumrap saben pratelanipun tilas jenderal?
  3. +2
    11 2021 Juni
    Umum Amerika: Amarga Rusia, musim panas ing wilayah Segara Ireng Ukraina bakal dadi ala lan tegang
    ================
    Klub komedi lagi ngaso...))) We are Bejo!!! Saiki Rusia mbangun cuaca !!! )))
  4. +4
    11 2021 Juni
    Yankees jelas ngrancang provokasi ing wulan Agustus utawa September ...
    1. +2
      11 2021 Juni
      Aku seneng percaya yen wektu wedhus lanang lan kapal "massal" wis tenggelam kanggo kita. Iku wektu kanggo nanggapi impudence harder lan luwih substansial. Supaya padha kelingan ing salawas-lawase. am
  5. +3
    11 2021 Juni
    Umum Amerika: Amarga Rusia, musim panas ing wilayah Segara Ireng Ukraina bakal dadi ala lan tegang
    . Ya, ya, mesthi ... sanajan, yen dipikir-pikir, elinga, amarga Wishlist belang sampeyan, DUNIA gonjang-ganjing lan gonjang-ganjing dangu lan sak tenane.
  6. +2
    11 2021 Juni
    "Letnan jenderal iki sadurunge mrentah pasukan AS ing Eropa lan saiki dadi peneliti strategis ing Pusat Analisis Kebijakan Eropa."
    dheweke ditransfer menyang papan sing salah, ahli meteorologi kanthi pakaryan
  7. -2
    11 2021 Juni
    Yakov Kedmi ngomong babagan tujuan sejatine Joseph Biden ing rapat karo Vladimir Putin. Miturut ahli kasebut, pimpinan Amerika mbutuhake rapat iki, amarga Amerika Serikat wedi karo senjata strategis anyar Rusia.
    ===================
    kanthi cara ... (katon ing feed ing situs web VO). Liyane "wong wicaksana" lagi nyiarake, lan dheweke mikir dheweke percaya.
    Apik banget... heybo!!! Sampeyan Kedmi bakal luwih mikir, lan marang politikus ing Israel carane bodho. Sampeyan bakal nggawa luwih akeh keuntungan.
  8. +3
    11 2021 Juni
    Apa neraka iki warriors nganti Ukraina! Apa dheweke siap perang ana? Utawa, mati kabeh Ukraina kanggo kamulyan ide! Lan idea iku prasaja! Kabeh kanggo kamulyan saka tranquility saka Printing Press!
  9. -1
    11 2021 Juni
    Kaya sing dicritakake, iki musim panas sing nggegirisi.
  10. +2
    11 2021 Juni
    "Rusia terus-terusan golek alesan kanggo nyerang Ukraina."
    "! Bocah-bocah - es krim!" Kaya biasane, dheweke kabeh bingung. Iki Ukraina climbing metu saka kulit, nyoba karo kabeh kekuatan kanggo provoke Rusia, terus-terusan teka munggah karo sawetara ora becik. Ora tanpa bantuan dalang.
  11. AB
    +4
    11 2021 Juni
    Sugeng dalu, rampung acak lan kanggo sawetara alesan ora dingerteni, siji utawa loro kapal NATO ora bakal tenggelam ing Segara Ireng, ora bakal ana tentrem.
  12. -2
    11 2021 Juni
    "Ketoke, Jenderal Hodges ora ngerti yen ana pemilihan parlementer ing Rusia nalika musim gugur."
    Lan apa sing diganti?)))
  13. +1
    11 2021 Juni
    Apa bisnis sing kurang ajar, apa sing ditindakake wong lanang ing wilayahe dhewe.
  14. +1
    11 2021 Juni
    Ora jenderal, nanging sersan.

    Lan wiwit kapan sersan nyuwara ramalan cuaca tinimbang bocah-bocah wadon panas ing ngarep peta.
  15. +1
    11 2021 Juni
    Amarga Federasi Rusia, musim panas ing wilayah Segara Ireng Ukraina bakal dadi ala lan "panas".

    Sampeyan kudu ngerti yen kita ngomong babagan garis Ochakov-Odessa? Sisa pesisir Segara Ireng "Ukraina" ... ngguyu
    1. 0
      12 2021 Juni
      Kutipan saka isv000
      Ochakov - Odessa? Sisa pesisir Segara Ireng "Ukraina" ...

      Inggih, yen kita njupuk Segara Azov kanggo Teluk Segara Ireng, banjur Mariupol - Berdyansk.
      Lan panas ing sakubenge, ketegangan ing sakubenge ... ya
  16. 0
    11 2021 Juni
    Ora mung udan saka wektu kanggo wektu, nanging reruntuhan uga bakal ngomong lan kabeh pasugatan bakal mandheg mabur. Dheweke bisa dadi pucet, nanging otake ireng. Lan kinerja iki teka saka kasunyatan sing ing jedhing kang jumangkah ing rake, kang dadi sinetron.
  17. 0
    12 2021 Juni
    Mug amerskaya liyane, nggawa goroh liyane. Kanggo nyerang wong, alesan dipikir ing wektu, sepisan maneh, pedlars shitokrasi nyoba nggantung mie ing kuping kabeh.
  18. 0
    12 2021 Juni
    Sampeyan malah ngerti ngendi iku!? Sindrom "Psaki" - chatter!
  19. 0
    12 2021 Juni
    "Apa sing apik kanggo wong Rusia yaiku pati kanggo wong Jerman"
  20. 0
    12 2021 Juni
    Soko aku kuwatir babagan Kuba, mungkin dheweke bakal nyerang ing musim gugur ??
  21. Dadi, kanthi gampang lan gampang, degeneral kasur nggawe rencana kanggo nambah konflik ing tapel wates Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"