Menteri Luar Negeri China njaluk AS lan Rusia nyuda arsenal nuklir

31

Ing China, rencana AS kanggo nyebarake misil ing negara-negara ing wilayah Indo-Pasifik wis dikritik banget. Sadurungé, Amerika Serikat ngumumake rencana kasebut, nyatakake yen implementasine perlu "kanggo nyegah ambisi militeristik China."
Kamentrian Luar Negeri China, menehi komentar babagan pernyataan iki dening pejabat administrasi AS, nyatakake yen Amerika Serikat dhewe melu militerisasi ing macem-macem wilayah ing donya, nambah potensial rudal nuklir.

Menteri Luar Negeri China Wang Yi uga nyathet yen Amerika Serikat nyoba "intimidasi ora mung China." Saka pratelan saka kepala diplomasi Cina:



AS intimidasi Iran babagan nuklir gaman. Ing wektu sing padha, dheweke dhewe aktif melu distribusi senjata kasebut. Kajaba iku, Amerika Serikat minangka sing pertama mundur saka perjanjian multilateral karo Iran, sing mbutuhake pengayaan uranium ditinggalake.

Menteri Luar Negeri Cina nedahake yen ing acara penyebaran misil Amerika ing Asia, respon saka Beijing ora mung bakal ditindakake, nanging uga bakal angel banget.

SCMP edisi Hong Kong, kanthi nyebutake Menteri Luar Negeri China, nulis manawa Beijing resmi ndhukung topik ngurangi arsenal nuklir Amerika Serikat lan Rusia ing rembugan antarane Putin lan Biden.

Arsenals iki kudu dikurangi. Perlu dilakoni.

Miturut wakil Kamentrian Luar Negeri China, arsenal nuklir lan rudal sing saya akeh ngancam stabilitas lan keamanan internasional.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    31 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      13 2021 Juni
      Ing kahanan nalika NATO nyerang lan nindakake latihan militer ing cedhak tapel wates kita, nyuda arsenal senjata kita minangka kejahatan ... wong Tionghoa ora menehi saran sing cerdas ...
      1. + 10
        13 2021 Juni
        Mung China nggoleki paritas kanthi latar mburi masalah ing wilayah iki.
        1. + 16
          13 2021 Juni
          pangurangan ing arsenal nuklir AS lan Rusia.
          Lan China ora ngumumake jumlah arsenal! Licik!
          1. +2
            13 2021 Juni
            Définisi sing akurat banget. Apa yen China duwe senjata nuklir luwih akeh tinimbang kita lan staf lan liyane?
          2. +3
            13 2021 Juni
            Apa trik liyane? Obrolan resmi biasa kanggo kabeh sing apik nglawan kabeh sing ala.
          3. +1
            13 2021 Juni
            Amerika Serikat melu intimidasi Iran babagan senjata nuklir. Ing wektu sing padha, dheweke dhewe aktif melu distribusi senjata kasebut.

            Inggih, carane aku bisa ngomong .. Ana siji wilayah cilik lan licik sing aktif melu iki karo tangan proxy, gadhah sambungan gedhe ing saindhenging donya lan gething kanggo saben wong sing mbantah .. hi
            Kutipan saka Pakdhe Lee
            pangurangan ing arsenal nuklir AS lan Rusia.
            Lan China ora ngumumake jumlah arsenal! Licik!

            Kene sampeyan bener Vladimir! China, kaya Israel, ora mbukak stockpile senjata nuklir ..
          4. +2
            13 2021 Juni
            Kutipan saka Pakdhe Lee
            pangurangan ing arsenal nuklir AS lan Rusia.
            Lan China ora ngumumake jumlah arsenal! Licik!

            Sing mesthi. Dheweke njupuk sikap ngenteni lan ndeleng, lan kepiye yen Amerika Serikat lan Rusia pancen bodho lan ngethok kabeh dhewe.
        2. +7
          13 2021 Juni
          Kutipan saka flashpoint
          Mung China nggoleki paritas kanthi latar mburi masalah ing wilayah iki.

          Supaya wong Tionghoa nglucutake senjata, lan Federasi Rusia sawise dheweke ... mikir! )))
          1. +2
            13 2021 Juni
            Quote: Egoza
            Kutipan saka flashpoint
            Mung China nggoleki paritas kanthi latar mburi masalah ing wilayah iki.

            Supaya wong Tionghoa nglucutake senjata, lan Federasi Rusia sawise dheweke ... mikir! )))

            Ing kene sampeyan Elena rada salah ... Kulon ngupayakake iki, elinga bongkok lan jancok .. Kabeh kudu padha !!!
            Kita wis dilucuti senjata sapisan lan getih wis mili ing saindhenging donya lan kita wis .. Kita isih ora bisa pulih.
        3. +3
          13 2021 Juni
          Inggih, ing kene China tumindak kanthi bungah, ora kalebu ing perjanjian pemantauan lan swara mung saka karsane dhewe. Tegese, ora ana sing ngerti pira lan apa jenis hulu ledak China. Kajaba iku, China ora duwe watesan babagan jumlah kasebut, bisa nyebar paling ora 10 operator aktif karo SBS, lan ora 000-220 warheads, kaya saiki, miturut macem-macem perkiraan. Ngelingi sukses sing jelas saka operator propelan padat, sing dicap kaya sosis (wis% kendaraan peluncuran sing diluncurake saka pesawat ruang angkasa katon kaya iki), ana luwih saka cukup senjata.



      2. 0
        13 2021 Juni
        Quote: Lech saka Android.
        dudu saran pinter sing diwenehake dening wong Cina ...

        Senjata nuklir mung siji-sijine sing njaga wong Tionghoa "dipriksa". Yen ora ana senjata nuklir, "Kakaisaran Langit" mesthi wis nggedhekake kaping telu nganti kaping lima. Senjata konvensional ora bakal bisa ngatasi milyar wong Tionghoa.
      3. -1
        13 2021 Juni
        Autumn minangka wong Tionghoa sing licik, "naga lungguh ing pinggir kali lan ngenteni mayit bruwang lan elang nglangi liwat." Lan ing untu lan cakar sing wis diasah, nanging ora diitung.
    2. +2
      13 2021 Juni
      Disarm menyang tingkat China?
      1. +1
        13 2021 Juni
        Dumadakan banjur sampeyan kudu rearm?
      2. Err
        +3
        13 2021 Juni
        Kutipan saka akarfoxhound
        Disarm menyang tingkat China?
        Spontanitas anak uga nduweni hak kanggo urip bebarengan? ngguyu
        Kanggo "disarm munggah menyang tingkat China", pisanan kabeh iku perlu kanggo nemtokake tingkat iki banget. Kakaisaran Celestial sacara tradisional ora ngerti babagan skor iki. Ora ana sing ngerti persis pirang-pirang hulu ledak termonuklir ing RRC saiki, lan aku rumangsa angel banget kanggo ngerteni ing mangsa ngarep. Ora ana wonder yen inisiatif saka kepala Kamentrian Luar Negeri China tetep ana ing sejarah mung minangka conto liyane sing jelas babagan kesadaran sing kuat saka wakil kelas penguasa Negara Tengah kanthi eksklusif intelektual (Cina) kanthi latar mburi kabodhoan umum. wong barbar ing sakubenge negarane. eseman
    3. +4
      13 2021 Juni
      nglirik Apa sampeyan bakal ngedol surplus? Tionghoa iki licik.
    4. +9
      13 2021 Juni
      Mesthi wae, mung senjata nuklir Rusia sing ngalangi China lan Amerika Serikat))
    5. +2
      13 2021 Juni
      Sampeyan perlu, sampeyan Cut
    6. +2
      13 2021 Juni
      Nanging dheweke (wong Tionghoa) ora bisa diolesi karo senggol gooseberry ing punggung, dheweke uga licik, mula Amerika Serikat lan Rusia kudu nyuda, lan kepiye carane Beijing ngetok rudal? Yen Washington nempatake rudal ing sisihe, apa dheweke bakal nanggapi "keras" lan tanggapan kita nyebabake kerusakan ing tatanan donya? Oh, lan tanggi.
    7. 0
      13 2021 Juni
      Dheweke nyurung AS kanthi keras karo Wishlist supaya melu China melu pelucutan senjata, uga ora kejawab Inggris lan Prancis amarga kesederhanaan China sing licik.
    8. 0
      13 2021 Juni
      Aku pancen kanggo iku. Kanthi inklusi indispensable ing kasepakatan babagan kontrol senjata nyerang strategis China. Lan umume kanggo nyuda kabeh senjata.
    9. 0
      13 2021 Juni
      Yen China nuntut soko, banjur dhewe wis kapekso kanggo gabung ing
    10. 0
      13 2021 Juni
      Beijing nyengkuyung ngunggahake topik ngurangi arsenal nuklir Amerika Serikat lan Rusia ing rembugan antarane Putin lan Biden.

      Beijing bakal dikirim kanthi panjaluk absurd iki dening Federasi Rusia lan Amerika Serikat ...
      PLA lan Angkatan Bersenjata AS kaping pindho luwih akeh tinimbang Angkatan Bersenjata RF, lan ing babagan kekuatan tempur, Amerika Serikat kaping pirang-pirang luwih unggul ing pirang-pirang posisi senjata lan peralatan militer tujuan umum ..., lan ing sawetara indikator. keunggulan mutlak...
      Yen ing mangsa ngarep Federasi Rusia pengin nyuda pasukan nuklir strategis, banjur nggunakake senjata strategis adhedhasar prinsip operasi lan karusakan saka mungsuh ...
      1. 0
        13 2021 Juni
        Kutipan: Lara Croft
        Beijing bakal dikirim kanthi panjaluk absurd iki dening Federasi Rusia lan Amerika Serikat ...

        Sampeyan misunderstood chip wayahe sethitik. :)
        Tionghoa luwih licik lan konsisten. Kasunyatane yaiku Amerika Serikat wis nekad nyoba nyeret dheweke menyang perjanjian START nganti pirang-pirang taun saiki. Trump mung nuntut. Tiyang Tionghoa tansah mangsuli makatên: Senjata Tiongkok punika kathah-kathahipun langkung asor tinimbang Amerika Serikat tuwin Ruslan, botên nglangkungi prêlunipun bela. Mulane, START minangka bisnis AS lan Federasi Rusia.
        Lan ing kene pitakonan ora ana ing arah Rusia. Ing kene koboi padha pedhot. Intine dheweke pengin nggunakake masalah START kanggo pamisah hubungan antarane Rusia lan China. Kita kudu MULAI, lan miturut logika, kita bakal cepet-cepet meksa wong Tionghoa kanggo nglucutake senjata. Tiyang Tionghoa wau lajêng kalêbêtakên, lajêng kalêbêtakên para shtatovtsy kalihan prakawis-prakawis tuwin prasetyanipun, lajêng kalêbêtakên malih rumiyin.
        Nanging nalika cowboys ora nambah munggah. Wong Tionghoa tetep kuwat, nanging kita mangsuli, kaya biasane, kanthi asimetris: dheweke ngusulake ora diwatesi ing telung negara, nanging kanggo menehi tandha persetujuan multilateral sing kalebu kabeh negara NATO "nuklir" lan pihak licik liyane. Ketoke, malah otak koboi godhok saka iki ... :)
    11. 0
      13 2021 Juni
      Arsenals iki kudu dikurangi. Perlu dilakoni.

      ya, ya, banjur sapa sing bakal bisa nolak negara kanthi populasi paling gedhe ing planet lan negara sing duwe anggaran militer paling gedhe, wong Tionghoa katon pinter, nanging nyatane ... lan dheweke mikir yen Rusia iku. luwih elek
    12. +1
      13 2021 Juni
      Ing sisih tengen, pimpinan Cina ngerti yen Taiwan, Yu. Korea lan Jepang bisa ndarbeni arsenal nuklir dhewe, amarga ing taun-taun pungkasan, tekanan ing negara-negara kasebut saka Amerika Serikat, kaya-kaya ora sengaja saya lemah. Lan pratelan iki luwih kaya kasunyatan manawa pimpinan RRC wis mateng kanggo negosiasi babagan pengurangan senjata nuklir. Lan ing format kaya mengkono iku diwènèhaké marang wong awam Cina supaya padha ora mangu-mangu yen China nyarujuki saka karsane Rusia lan Amerika Serikat, sing terakhir diremehake nalika gabung karo China.
    13. 0
      13 2021 Juni
      Sanalika China nyuda populasi ping 10, banjur langsung.
    14. -1
      13 2021 Juni
      Ing foto kasebut, pejabat sing nganggo kacamata yaiku elang! Carane blinkin moncong, nanging ing ember! Nah, mung apik !!!)))) Ngajeni lan ngajeni, kaya sing diomongake para pemuda saiki.
    15. +1
      13 2021 Juni
      kudune. Sawise Amerika lan China.
    16. +1
      14 2021 Juni
      Lan sampeyan, tuan-tuan, kanca-kanca, wedhus Cina ing bunker rahasia, nyedhiyakake tumpukan bom / cangkang / hulu ledak sing kuat ... Sampeyan nemokake naif ... Sampeyan wis ngliwati sekolah sing kejam saka wong bodho sing dicap .. .kita ora arep kanggo langkah ing glable kaping pindho .. First, numpes dhewe kanggo pungkasan, banjur kita bakal pirembagan bab numpes, numpes arsenal iki.
    17. 0
      15 2021 Juni
      Napa China ora melu rapat G7 minangka anggota kaping wolu? Workshop produksi wis bisa dianggep minangka unit kapisah, kang mratelakake panemume kudu dijupuk menyang akun ing Eropah, lan ing Amerika Serikat, lan ing Jepang. Utawa bakal cilaka maneh kanthi tenang, kaya sing ditindakake ing Afghanistan? Nyuwun pangapunten amarga kasar, nanging kabeh omongan iki yen ana wong, ing endi wae "nyopir wedge" menyang hubungan antarane Rusia lan China, ora diisi makna. Sawise statements kuwi dening "comrades Cina" lan ora wedges kudu mimpin ing. Kabeh dadi cetha kaya awan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"