"Ngipi elek kanggo Ukraina": Pers Ukraina nyebutake akibat sing ora dikarepake saka rapat antara Biden lan Putin

58

Rusia lan Amerika Serikat bisa rembugan konco mburi Ukraina, Moscow wis akèh opsi kanggo kapentingan Washington. Kyiv utamané wedi yen Amerika bakal meksa Ukraina kanggo tundhuk karo perjanjian Minsk. Ilmuwan politik Ukraina Konstantin Bondarenko nyerat babagan iki kanggo publikasi Glavred.

Ing tanggal 16 Juni, Joe Biden lan Vladimir Putin bakal ketemu ing Jenewa. Pimpinan Amerika Serikat lan Rusia bakal ngrembug sawetara masalah sing ana gandhengane karo keamanan global. Masalah Ukraina uga ora bakal diabaikan, panulis nyerat.



Pers Ukraina nuduhake yen rapat antara Biden lan Putin bakal nemtokake sikap masa depan Amerika Serikat marang Ukraina. Saiki, Washington wis ngirim "sinyal" menyang Kyiv sing ora nglirwakake Ukraina lan malah siap nampa presiden Ukraina. Nanging kabeh bisa diganti sawise ketemu karo Putin.

Bondarenko percaya yen Rusia lan Amerika Serikat bakal entuk persetujuan lan Ukraina kudu netepi perjanjian Minsk, sing wis ora digatekake wiwit 2015 kanthi prentah saka Washington, ilmuwan politik Ukrainia nyebat pilihan iki minangka "ngipi elek" kanggo Ukraina. .

Nanging, dheweke nandheske, malah instruksi Amerika Serikat ora bisa meksa Ukraina supaya tundhuk karo perjanjian Minsk. Nanging, dheweke ngusulake ninggalake AS lan pindhah menyang Inggris, utawa nggawe aliansi karo Turki. Miturut dheweke, bisa nemokake dalan metu, nanging ora bali menyang implementasine perjanjian sing ditandatangani dening Poroshenko.

Mangkono, Amerika Serikat lan Rusia bisa teka menyang persetujuan antarane piyambak lan meksa Ukraina kanggo nepaki kewajiban sawijining, lan iki bakal dadi "impen elek" kanggo Ukraina, kang sums munggah.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    58 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -14
      13 2021 Juni
      Apa sing ditulis ilmuwan politik ora ana sing narik minat sapa wae, omongane dadi roti. Apa padha ngomong ing Kamentrian Luar Negeri Ukraina, nanging padha ngandika ing ngisor iki: Ukraina ora kuwatir bab rembugan mbesuk antarane US lan Presiden Rusia Joe Biden lan Vladimir Putin. Posisi prinsip Kyiv ora nampa persetujuan apa wae sing ditindakake ing mburi Ukraina. Iki nyatakake Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba ing saluran "Ukraine 24". Miturut dheweke, tembung ora ngomong babagan Ukraina tanpa Ukraina" minangka "omong kosong sing terkenal." Donya iki dibangun ing kasunyatan sing saben wong ngomong karo saben liyane. Nanging aturan sing pancen ironclad sing terus ditindakake yaiku: "Ora ana perjanjian ing Ukraina tanpa Ukraina," ujare Kuleba. Kuleba percaya yen iki rong konsep sing beda-beda. "Mulane, aku ora kuwatir babagan apa sing bakal diomongake Presiden Biden karo Putin. Nanging kita ora bakal ngidini lan ora bakal nampa persetujuan apa wae ing format iki ing Ukraina ing mburi tanpa kita. Lan iki minangka posisi sing angel lan prinsip. , "ujare menteri.
      1. + 38
        13 2021 Juni
        Lan sing kasengsem ing delirium saka Selyuk kang bodho Kuleba? Yen ana pirembagan babagan "kamardikan" lan yen sawetara pancasan serius digawe, banjur Kyiv bakal tundhuk lan ora blather.
        1. -24
          13 2021 Juni
          Kyiv ora bakal nepaki apa-apa, luwih-luwih, Amerika Serikat bakal dadi pihak amarga ora kasengsem ing konsesi menyang Rusia ing ngendi wae lan ora ana apa-apa.
          1. + 18
            13 2021 Juni
            Inggih, neraka karo wong-wong mau. Lan karo Kiev lan AS.
            1. +2
              14 2021 Juni
              Kutipan: Scorpion 85
              Ora ana perjanjian ing Ukraina tanpa Ukraina

              Posisi pancen bener. Pantes.
              Pitakonan iku, ngendi Ukraina?
              Ngendi dheweke ngadeg kanggo perdamaian, hukum lan nglawan fasisme?
              Utawa ing ngendi kanggo perang sipil, rebutan kekuwatan lan ngluhurake Bandera?
              Kanggo kula, ibukutha Ukraina saiki ora ana ing Kyiv.
              1. +1
                14 2021 Juni
                Mekaten. Setuju satus persen!
          2. + 22
            13 2021 Juni
            Apa wae sing dikandhakake host saka Washington, bakal ditindakake Kyiv. Yen ora, karo metu saka kontrol lan rabid, obrolan tansah cendhak.
          3. + 17
            13 2021 Juni
            Kyiv ora bakal nindakake apa-apa, malih, Amerika Serikat bakal ing sisih sawijining supaya
            Amerika Serikat bakal ana ing sisih kepentingane, lan yen duwe bathi kanggo menehi barang ing Ukraina, dheweke bakal nindakake. Apa sampeyan mikir kanggo Amerika cahya teka bebarengan ing Ukraina, Aku weruh Interview karo Kolonel Amérika Harry Tabah, pegawe Departemen Negara ing Ukraina. Dheweke mbandhingake Ukraina kanthi wigati karo Zimbabwe lan luwih akeh babagan tembunge: ngendi Amerika lan kita duwe masalah karo China lan Rusia, karo para imigran, kerusuhan ing lurung-lurung lan Ukraina, uga, apa pentinge strategis Ukraina kanggo Amerika. Mula aja nganti kesasar.
          4. +4
            13 2021 Juni
            Nalika mutusake ing Amerika Serikat, mula ing Ukraina bakal "kepengin." Ing wektu sing padha, dheweke ora bakal takon pendapat warga biasa, masarakat bakal njaluk hak kanggo menehi pendapat :)))
          5. +4
            13 2021 Juni
            Kutipan: Scorpion 85
            Kyiv ora bakal nepaki apa-apa, luwih-luwih, Amerika Serikat bakal dadi pihak amarga ora kasengsem ing konsesi menyang Rusia ing ngendi wae lan ora ana apa-apa.

            Ha ha ha! Pramila Biden nerangake sadurunge Zelensky manawa dheweke ora ngerti aran sad wong.
            1. +1
              13 2021 Juni
              Ukropolitologist Konstantin (ing Novoukrainian - Bone) Bondarenko ngandika bab bisa (ing mratelakake panemume) "ngipi elek kanggo Ukraina": "sing Rusia lan Amerika Serikat bakal setuju lan Ukraina kudu tundhuk karo perjanjian Minsk, kang wis nglirwakake wiwit 2015 ing panjaluk saka Washington padha." Apa sampeyan bisa mbayangno kabeh medeni para politisi Ukrainia: sampeyan kudu jujur nglakokake janjine?

              Mung muspra Kostya lan vassal Ukrainia saka Amerika kuwatir: Departemen Luar Negeri ora mbuwang dhuwit lan nglakokake kudeta ing Ukraina mung kanggo nyerahke menyang Rusia kanthi murah! Ora, Amerika Serikat, mesthi, ora nentang ngedol wong Ukro-Aborigine kanggo keuntungan menyang Rusia. Nanging Rusia ora bakal mbayar larang kaya sing dikarepake AS kanggo mbayar apa sing dadi duweke sejarah. lol
              1. +2
                13 2021 Juni
                .... Rusia ora arep .....
                Amerika Serikat tansaya ----- Anti-Rusia saka Ukraina, padha ngetokake dana, minangka asil, ekonomi mudhun ..... mbok menawa wis mbayar maneh biaya sing kaping pindho? Anake Biden ngira... .... Apa gunane, Biden? Gampang dipotong. ..
                Saiki negara beda lan Ukraina wis beda saka sadurunge ...... recourse
          6. +1
            13 2021 Juni
            Lemak fermentasi mangan?! Dushka sampeyan ora duwe cukup marang karsane master kanggo pindhah!
        2. +1
          13 2021 Juni
          Quote: tawanan
          Yen ana pirembagan babagan "kamardikan" lan yen sawetara pancasan serius digawe, banjur Kyiv bakal tundhuk lan ora blather.

          Koreksi cilik. Kyiv mung bakal ngomong lan nindakake apa sing dikandhakake Amerika. Apa sing bakal dikandhakake Rusia, dheweke bakal ngguyu kanthi seneng lan nglilani. Sayange, kita kudu ngakoni manawa, ora kaya Amerika Serikat, kita ora ana sing nelpon.
          1. -1
            14 2021 Juni
            Quote: Grits
            Sayange, kita kudu ngakoni manawa, ora kaya Amerika Serikat, kita ora ana sing nelpon.

            Wong Georgia uga mikir kaya ngono .... nanging ana sing gedhe nanging .... Kita cedhak, nanging Amerika adoh. Bareng digawa menyang kawah, iku sing njaluk rembugan, saiki acara wis lali lan piranti wis diuripake maneh, ketoke nganti klik sabanjuré ing irung.
        3. 0
          13 2021 Juni
          Quote: tawanan
          Lan sing kasengsem ing delirium saka Selyuk kang bodho Kuleba?
          Kuleba - penyakit; beda:
          Terus-terusan, bola-bali lan kaya wulu.
        4. 0
          13 2021 Juni
          Quote: tawanan
          Lan sing kasengsem ing delirium saka Selyuk kang bodho Kuleba?

          Kasengsem mung ing Selyuks padha Kuleba, lan kabeh Raguls lan Bandera. Lan kanggo AS lan Kulon, Ukraina minangka negara kaping 3 sing padha karo Guinea Khatulistiwa utawa Rwanda.
      2. +4
        13 2021 Juni
        Kuleba minangka "gudang" diplomasi Ukrainia! Ketoke, Ukraina mutusake kanggo ngganti "pemilik", nanging sing lawas durung menehi go-ahead, lan reaksi kasebut bakal ora bisa ditebak.
      3. +1
        13 2021 Juni
        ..... apa sing diomongake ing Kementerian Luar Negeri Ukraina .....
        Ya, padha ngelem, minangka biasanipun lan wassat lol Raono maneh.
        1. 0
          13 2021 Juni
          Kutipan saka Reptilian
          Ya, padha ngelem, kaya biasane, lan ora liya.

          "Kokain karo bledug perak Kabeh dalan sampeyan ditutupi salju. Sampeyan ora ngerti carane nyolong, Maling mulang ing pasar."
          1. +1
            13 2021 Juni
            Kutipan saka tihonmarine
            ...."Kokain karo bledug perak Kabeh dalanmu ketutupan. Kowe ora ngerti carane nyolong, Maling mulang ing pasar."
            pancen ngono kuwi. wassat Aku arep nggoleki lagu iki ...
    2. + 17
      13 2021 Juni
      Luwih cedhak, banderlogs. Kanggo sikil!
      1. +9
        13 2021 Juni
        malah instruksi saka Amerika Serikat ora bisa meksa Ukraina kanggo tundhuk karo persetujuan Minsk.
        Deleng carane independen!
        1. +2
          13 2021 Juni
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          .... Delengen carane mandiri!
          yen USA ora bisa, banjur sapa sing ngojok-ojoki lan menehi sedekah? Pirang taun wong mati padha mlumpat saka dhawuhe, nanging saiki padha ora manut, Nyuwun apa.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. + 11
        13 2021 Juni
        Kutipan saka flashpoint
        Luwih cedhak, banderlogs. Kanggo sikil!

        Dadi apa? Cukup, kaya ing opera kasebut, kita bakal nyanyi: "Saiki aku dadi wong Turki, dudu Cossack" lan maneh "donya kabeh bakal bebarengan karo kita." Nanging sapa maneh sing bakal mbayar utang kita?
        1. + 12
          13 2021 Juni
          Pinggiran Elena bakal lemes lan perdagangan bakal angel .. Nanging saiki Ukraina ora bakal padha karo jaman USSR. Luwih saka siji generasi bakal mbayar pengkhianatan taun-taun iki. hi Wilayah sing sugih kuwi dijarah ing limang taun lan dianakake perang sipil .. Ing kene bakat khusus dibutuhake. duka
          Oh Ukraina..
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +1
            13 2021 Juni
            Kutipan saka xorek
            Pinggiran Elena bakal lemes lan perdagangan bakal angel

            Wis suwe bocor lan dilelang. (Aku ora nulis babagan rakyat, nanging babagan junta).
    3. +4
      13 2021 Juni
      Loro penjaga gudang sayur nalika shift wengi.
      1. +3
        13 2021 Juni
        Quote: Sidor Amenpodestovich
        "Ngipi elek kanggo Ukraina"

        Dadi "Impen elek kanggo Ukraina" wis dadi kasunyatan!
        1. +1
          13 2021 Juni
          Kutipan: 30 vis
          Dadi "Impen elek kanggo Ukraina" wis dadi kasunyatan!

          Ya, iki "wanita" wis suwe ora turu.
    4. + 13
      13 2021 Juni
      "... dheweke ngusulake ninggalake sayap Amerika Serikat lan pindhah menyang Inggris, utawa nggawe aliansi karo Turki." (c) Iki murni ing Ukrainia. "Mingkem, mumet, mumet, monggoh, mbuh sapa sing salah..." opo
    5. + 10
      13 2021 Juni
      Konco mburi Ukraina ..... pfft, kang nggawa serfs.
      1. +9
        13 2021 Juni
        Bener, Kuleba iki kudu eling yen ing mburi Ukraina, utawa ing mburi Ukraina, ana boot Amerika lan liya-liyane. nglirik
        1. 0
          13 2021 Juni
          Quote: tawanan
          utawa rodo, ON mburi Ukraina, boot Amérika lan kabeh liya sing.

          Boot Amerika ora mlaku ing mburi, nanging ing endi wae ing buntut.
    6. +6
      13 2021 Juni
      Kyiv utamané wedi yen Amerika bakal meksa Ukraina kanggo tundhuk karo perjanjian Minsk

      Dadi kenapa sampeyan kudu menehi tandha? Apa maneh bakal nuduhake non-negotiability? Ora negara, nanging sawetara jenis palsu ngalangi.
      1. +1
        13 2021 Juni
        Patang atus papat)))
        1. 0
          13 2021 Juni
          Kutipan: tshka
          Patang atus papat)))

          Cukup, "black out".
    7. +4
      13 2021 Juni
      Dheweke serius babagan Inggris utawa Turki wong bodho Washington vgrohal ora siji lard greenery ing wong-wong mau ora kanggo iki !!!! Yen Kiev kick up, aku Amerika Serikat bakal remet alat kelamine supaya Ukraina dadi sutra kanggo dangu banget, nanging sing Kuleba ngandika iku kanggo Ukraina dhewe, kaya kita ora bakal ngrungokake sapa, ya.
      1. 0
        13 2021 Juni
        Kutipan: Murmur 55
        Yen Kyiv entuk dhuwit, mula Amerika Serikat bakal ngremehake alat kelamine supaya Ukraina dadi sutra suwene suwe.

        Apa dumbbells, iku ora higienis lan ora etis. Mung IMF meksa mbayar utang sajrone setaun.
    8. -6
      13 2021 Juni
      Yen Ukraina ngipi elek lan dheweke pipis ing crib amarga iki, sing peduli?
    9. +4
      13 2021 Juni
      Kutipan: Scorpion 85
      Ukraina ora kuwatir ... posisi Kyiv ora nampa persetujuan apa wae ... ... "Mulane, ora ngganggu aku kabeh ... Nanging kita ora bakal ngidini lan ora bakal ... Lan iki posisi sing angel lan prinsip"

      Banjur Putin lan Biden wedi lan mutusake ora bakal ngomong - Ukraina, tanpa ijin saka warga desa iki! lol
    10. +3
      13 2021 Juni
      Saiki ing Ukraina ora ana politisi sing cukup lan cerdas.
      1. +6
        13 2021 Juni
        Lan nalika padha ana?
        1. 0
          13 2021 Juni
          Kutipan: El Chuvachino
          Lan nalika padha ana?

          Bezborodko, ing Catherine Agung.
      2. +4
        13 2021 Juni
        Ya, sadurunge ora akeh.
    11. +2
      13 2021 Juni
      Yen panguwasa Ukrainia bisa metu saka negara lan dadi kanker ing ngarepe wong pulo, mula galur antarane master lawas lan anyar bakal mulia. hi
    12. -1
      13 2021 Juni
      Inggris lan Turki malah ora ditakoni apa butuh aliansi karo Ukraina utawa ora. Mesthi tegese kudu!
    13. -7
      13 2021 Juni
      Komentar banget wicaksana ngguyu
      Britain dadi luwih aktif ing kabijakan manca wiwit ninggalake EU.
      Nalika Amerika melu urusan internal, London, pasuryan saka kepala MI6, aktif karo Ankara lan Kiev, supaya Bondarenko salah lan salah.
    14. 0
      13 2021 Juni
      Kyiv wedi yen Amerika bakal meksa Ukraina supaya tundhuk karo perjanjian Minsk
      Ora ana sing nggegirisi Kyiv kayadene netepi kewajibane. Ing wektu sing padha, padha wedi yen Amerika ujar yen perlu, mula kudu nglawan kekarepane. Mangkene mung keraguan gedhe yen Amerika bakal nindakake. Dheweke bisa janji karo pihak Rusia, nanging ora luwih. Padha pancene kudu konflik, kang Rusia mung kapekso kanggo nglampahi sumber daya lan ing tension pancet saka pepadhamu ora nyukupi Ukrainia.
      1. -1
        13 2021 Juni
        Dheweke pancene butuh konflik, sing Rusia mung kudu nglampahi sumber daya

        Ya, ora ana titik babagan sumber daya (kita duwe akeh banget), titik kasebut yaiku pirang-pirang wong pinter sing kudu dikirim supaya bisa netralake ancaman kasebut.
        Iku kabeh babagan sumber daya manungsa, ora materi.
        1. 0
          13 2021 Juni
          Apa aku fokus ing sumber materi? Aku nulis sumberыsing bisa dadi materi, finansial, manungsa, intelektual ...
    15. -1
      13 2021 Juni
      - Apa sampeyan ngalami ngipi elek?
      - Aku seneng wong.
      Konsekuensi sing ora dikarepake kanggo Federasi Rusia bisa dadi apa? Nanging bisa uga ana.
    16. 0
      13 2021 Juni
      Kanggo Ukraina, rapat iki dhewe, ing asas, ora dikarepake. Mung saiki pendapat saka Ukraina ora ngganggu sapa wae.
    17. 0
      13 2021 Juni
      Dheweke wedi karo rembugan. Semono uga pengumuman.
    18. +1
      13 2021 Juni
      Apa jaran curiga yen wong asing bisa mbuwang?
    19. 0
      13 2021 Juni
      Lan apa, Inggris minangka nilai independen? Kamardikane ditemtokake dening tali dawa saka Washington Reich Chancellery))) sekutu sing luwih apik yaiku Turki, sing saiki nggoleki wong sing bisa didhelikake)))
    20. 0
      13 2021 Juni
      Nanging, dheweke ngusulake ninggalake AS lan pindhah menyang Inggris, utawa nggawe aliansi karo Turki.

      Sawise nindakake trik iki, Nenka bakal entuk mata saka Amerika Serikat, ing kaloro saka wong Inggris, wong Turki bakal ngisi daya ing sisih katelu, mburi, lan ... bakal bali menyang kios ... wong bodho
    21. 0
      14 2021 Juni
      malah instruksi saka Amerika Serikat ora bisa meksa Ukraina kanggo tundhuk karo persetujuan Minsk. Nanging, dheweke ngusulake ninggalake AS lan pindhah menyang Inggris, utawa nggawe aliansi karo Turki.

      Boo-ha-ha! wassat

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"