Review militèr

Ufolog Amérika: Sampeyan ora bisa nulis kabeh obyek sing ora dingerteni kanggo kegiatan militer Rusia lan Cina

37

Ufolog Amerika menehi komentar babagan kutipan saka laporan Pentagon, sing dirilis ing dina liyane lan dikhususake kanggo pengamatan dening militer AS babagan obyek sing ora dingerteni, sing mabur lan ngambang. Ufologists, ternyata, nesu amarga laporan Departemen Pertahanan nuduhake obyek sing diamati dening militer AS ora ana hubungane karo peradaban extraterrestrial.


Sawise ngabdiake pirang-pirang taun urip kanggo sinau babagan topik UFO, ahli ufologi Amerika Stephen Bassett lan Mick West nyathet ing ngisor iki:

Mesthine, luwih becik yen pirang-pirang dekade sawise kedadeyan ing Roswell, wong sing serius lan struktur pamrentah wiwit ngomong kanthi terbuka babagan obyek sing ora dingerteni. Nanging, saiki ana anggepan manawa panguwasa kita isih ndhelikake bukti anane UFO, asale saka alien.

Ufologists nyathet yen ndhelikake data digandhengake karo kerudung rahasia, lan iki nyebabake rasa ora percaya:

Pungkasane, iki bisa mbebayani banget.

Ufologists ing Amerika Serikat ujar manawa ora bisa ngilangi kabeh obyek sing ora dingerteni kanggo kegiatan militer Rusia lan Cina. Ing wektu sing padha, Pentagon dhewe sadurunge nyatakake yen dheweke bakal nimbang kanthi ati-ati babagan "intervensi Rusia utawa China" lan "uji coba saka wong-wong sing ora dingerteni. gaman".

Miturut ufologists, panguwasa AS ngirim ora ndhelikake bebener, nanging njupuk langkah kanggo sinau teknologi digunakake ing UFOs.

Caleb Scharf, kepala pusat astronomi ing Universitas Columbia, ngandika:

Kita kudu nyinaoni fenomena kasebut. Sadurunge, akeh uga ketoke inexplicable, nanging banjur alam fénoména lan pangolahan dadi cetha thanks kanggo ilmuwan. Saiki, akeh perkara sing katon konyol utawa ora bisa dipercaya. Nanging sabenere minangka asil sinau fénoména kuwi asring ditemokaké kaget.

Mick West:

Aku pengin Pentagon nyelidiki kanthi temenan penampakan UFO lan nerangake, lan ora nganggo fiksi lan asumsi.
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 13 Juni 2021 15:21
    +4
    Aku setuju, sampeyan ora bisa nyalahke kabeh ing Rusia lan Cina! Mung ing basa Rusia!
    1. Egoza
      Egoza 13 Juni 2021 15:28
      +3
      Kutipan: Cat Alexandrovich
      Aku setuju, sampeyan ora bisa nyalahke kabeh ing Rusia lan Cina! Mung ing basa Rusia!

      Lan kenapa mung "mabur lan ngambang"? "Endi sing ana ing jero lemah lan sing metu saka gunung geni?" ujare masarakat sing nesu!
      Naif iki ufologists! "Pentagon dhewe sadurunge nyatakake yen dheweke bakal nimbang kanthi ati-ati masalah" campur tangan Rusia utawa China "lan" nguji senjata sing ora dingerteni.
      Dheweke bakal menehi dhuwit kanggo iki, lan akeh, nanging mung kanggo sinau - omah India dipasang!
      1. Vladimir Mashkov
        Vladimir Mashkov 13 Juni 2021 16:32
        +1
        Ufolog Amerika: Militer dadi edan! Sampeyan ora bisa nyalahke kabeh UFO ing Rusia lan Cina! Sampeyan sijine kita ing posisi bodho lan nyuda kita saka karya lan dhuwit! We offer jujur: 50% kanggo sampeyan, 50% kanggo kita! Lan saben wong sibuk karo bisnis dhewe lan entuk dhuwit!ngguyu
    2. lele
      lele 13 Juni 2021 16:34
      +3
      Nanging, sampeyan duwe rasa percaya diri, kanca. nglirik Iku bakal perlu kanggo ilang manungsa waé sethitik kanggo "sadulur" Cina.
      Lan karo kontak extraterrestrial, kabeh ana ing urutan karo kita lan kanggo dangu. ngguyu
    3. Irit
      Irit 13 Juni 2021 17:14
      +1
      Alien Yankee mbayar ekstra kanggo nyetop fakta-fakta kunjungan kasebut, utawa nyatakake yen "kabeh iku salah Rusia" .... lol
      1. vasil50
        vasil50 14 Juni 2021 11:54
        0
        Sing luwih anyar, sèket taun kepungkur, kabeh sing nyebabake salah pangerten amarga intrik para setan lan panglimane, Iblis. Rong puluh taun kepungkur, kabeh sing ora bisa dimangerteni digandhengake karo UFO, saiki * tren * ing Eropa yaiku kanggo ngubungake masalah apa wae karo RUSIA lan, mesthine, para pemain utama kabeh jinis intrik - Petrov lan Bashirov.
  2. pytar
    pytar 13 Juni 2021 15:30
    +3
    Petrov & Bashirov, mesthi, melu akeh tumindak peteng, nanging piye wae mokal kanggo nulis mati UFO ing akun ... ora Wektu iki alien bakal gelo! Dheweke bakal mbales, banjur bakal ngunggahake segara, banjur bakal ngatur covid anyar. keprungu Ing cendhak - urusan kadonyan kanggo earthlings, lan UFO kanggo alien. Caesar kang Caesar, Caesar kang Caesar! ya
    1. Alien Saka
      Alien Saka 13 Juni 2021 15:57
      +3
      Lan tukang kunci-kunci)))))
    2. Paranoid50
      Paranoid50 13 Juni 2021 18:37
      +1
      Kutipan saka pytar
      Wektu iki alien bakal gelo!

      Dadi wis... ya Sawijining kapal penjelajah abot Arkellian wis digantung ing pinggir tata surya nganti telung dina, ngenteni pesenan kanggo nyirnakake balon kita. Ing njero dijupuk saka sumber sing dipercaya ing Dewan Galactic. Iku misale jek sing Lawakan liwat, lan kita dianggep serius. am am am
  3. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 13 Juni 2021 15:31
    +7
    Ufolog Amérika: Sampeyan ora bisa nulis kabeh obyek sing ora dingerteni kanggo kegiatan militer Rusia lan Cina
    saliyane iku uga ana bajing
  4. roket757
    roket757 13 Juni 2021 15:43
    +2
    Ufolog Amérika: Sampeyan ora bisa nulis kabeh obyek sing ora dingerteni kanggo kegiatan militer Rusia lan Cina
    . Lan kanggo apa maneh?
    Ing helluva akeh "bambu" lan singed wiski / Brandy?
    1. DWG1905
      DWG1905 13 Juni 2021 16:17
      +5
      Wong Amerika sing apik, bisa ngomong yen dheweke ndeleng obyek sing ora dingerteni, dheweke bakal mikir yen dheweke mutusake mundur saka tentara amarga wong bodho. Umumé, sembarang nyoba kanggo ngerti prakara iki langsung diblokir dening release saka wong gila frank ing tataran, sing wiwit nindakake badai salju ing alien, Russian Chinese, etc. lsp. Lan wong tenang. Sing umume bener, amarga ora ana pangerten babagan UFO, lan bakal ana panik. Mulane, kabeh bazaar babagan topik iki kudu disaring, informasi sing bener langsung dibombardir karo akeh sampah. Sapa sing ngomong yen peradaban kita ing planet lan tata surya mung siji? Sapa sing ujar manawa ora ana wujud urip adhedhasar prinsip fisik liyane? Kabeh obyek kasebut dipérang dadi rong jinis asal buatan lan sawetara wujud urip sing ora bisa dingerteni. Ana keuntungan temtunipun saka nyoba kanggo mangerteni prakara iki, paling iku cetha sing bisa mabur karo percepatan saka 0 kanggo 1000 m / s lan nguripake 90 derajat ing kacepetan iki lan ora tiba loro menyang atom. Aku darpa ing sepi njupuk bisnis iki, lan stuffing iki gangguan.
      1. roket757
        roket757 13 Juni 2021 18:48
        0
        , kita bakal mikir yen dheweke mutusake mundur saka tentara amarga wong bodho

        Lan kita tansah duwe jawaban .... Waca gopher? Yen sampeyan ora weruh, sampeyan ngerti yen ana!
        Senajan, conto liyane bisa diwenehi / nerangake karo panjelasan! Sampeyan bisa ngrujuk menyang dosen saka masyarakat "Kawruh", sing ngerti persis carane akeh lintang gumantung apa sampeyan ndeleng!
  5. AshPoseidons
    AshPoseidons 13 Juni 2021 15:47
    +1
    Tes senjata ing prinsip fisik anyar. Lan bebener iku metu ana nang endi wae. Aku iku USA.
  6. Alien Saka
    Alien Saka 13 Juni 2021 15:56
    +4
    Oh wong lanang, dheweke ora weruh kita, dheweke ora weruh))) Mung Rusia ombenan
  7. Kelapa
    Kelapa 13 Juni 2021 15:58
    +3
    Ora bisa ngilangi kabeh obyek sing ora dingerteni kanggo kegiatan militer Rusia lan Cina

    bisa lan perlu ngguyu nalika armada Amers lagi nambal bolongan ing prau lungse ... kita mbangun saucers mabur ngguyu
    1. kig
      kig 13 Juni 2021 16:14
      +4
      Mungsuh kanggo siksa kita
      nyiapake kapal selam!
      Nanging kita uga, wong lanang ora kantun,
      Kita ndhelikake ing bolongan ireng
      Kita duwe piranti ing ngisor iki
      Nanging kita ora bakal ngandhani sampeyan babagan dheweke!
  8. Tukang kebon91
    Tukang kebon91 13 Juni 2021 16:19
    +1
    Ufolog Amérika: Sampeyan ora bisa nulis kabeh obyek sing ora dingerteni kanggo kegiatan militer Rusia lan Cina Iku ora gampang, lan malah bodho.
  9. Charik
    Charik 13 Juni 2021 16:38
    +1
    lan apa sing bisa ditebak: kabeh sing asing utawa super-teknologi terrestrial (saka peradaban sadurunge) ditemokake ing Bumi dadi prajurit - padha milih teknologi saka ing kono lan nyurung menyang gaman. ) teknologi, karo sing kontak karo wong. .
    1. sbuskets
      sbuskets 13 Juni 2021 19:45
      0
      ora ana sing dadi prajurit - iki crita, teknologi UFO luwih maju tinimbang kita, mula kita ora bakal bisa ngerti prinsip kerjane, lan kita ora duwe, amarga iki kudu ana kacilakan, nanging aku mikir crita karo kacilakan iku crita. malah trite kanggo alesan sing peradaban kuwi ora bisa ngunjungi kita tanpa teknologi Ultra-dipercaya, ngendi ana otomatis lengkap lan redundansi saka sistem. Lan nyatane, dudu wong asing sing ngunjungi kita, nanging wong-wong mau saka mangsa ngarep kanggo ngontrol sejarah lan sinau peradaban ing jaman kepungkur. Ana macem-macem alasan kanggo gagasan iki.
      1. Charik
        Charik 13 Juni 2021 20:44
        0
        Sembarang wesi bisa rusak - sanajan ing teknologi super - mula ana akeh ing Bumi saka alien lan sing sadurunge, pendapat pribadiku.
        1. sbuskets
          sbuskets 13 Juni 2021 21:22
          +2
          ora bisa, iku ora teknologi saka abad tengahan. Ana apa-apa kanggo break ana. Yen sampeyan ndhisiki teknologi saiki paling sethithik atusan taun, mula kabeh wis robot lan otomatis, kabeh wis diuji ing sawetara komputer kuantum utawa apa wae sing ana ing kana, mula ora ana sing bisa ngilangi. Iki crita babagan kacilakan. Yen pesawat modern ora meh tiba, biasane amarga kesalahan pilot, mula ora perlu ngomong babagan UFO. Inggih, imbeciles minus kene, situs saiki wis dadi kumpulan wong bodho, kang bagean pungkasan saka otak gagal, kang tanggung jawab kanggo rudiments mikir. (Aku ora ngomong bab sampeyan, Aku mung ndeleng maneh wong sijine minuses).
          1. runoway
            runoway 14 Juni 2021 23:43
            0
            kabeh wis diuji ing sawetara komputer kuantum utawa apa wae sing ana, mula ora ana sing bisa ngrusak. Iki crita kacilakan.

            Lan sampeyan ora nimbang kacilakan amarga konflik internecine antarane witjaksono ing teknologi
            1. sbuskets
              sbuskets 15 Juni 2021 04:34
              0
              kok wong karo teknologi witjaksono miwiti perang kene? iki omong kosong. padha ngawasi kita lan ngontrol kemajuan militèr supaya ora ana preponderance, yen ora, kita bakal mikir mateni setengah manungsa kanthi perang.
  10. Charik
    Charik 13 Juni 2021 16:39
    0
    https://rutube.ru/video/e055adfcaf91f23382b5ec0cee59d17c/
  11. litium17
    litium17 13 Juni 2021 17:04
    +1
    Cetha yen topik kasebut ora jelas, nanging aku kerep takon pilot babagan topik iki. Akeh sing ngakoni yen dheweke ndeleng kanthi visual utawa ing locator, lan ana wilayah sing ora umum. Ing wilayah Semipalatinsk, iki uga dikenal kanggo akeh. Iku menarik kanggo krungu pilot kene.
    1. sbuskets
      sbuskets 13 Juni 2021 19:40
      0
      kita wis nuduhake akeh program ing ngendi militer ngomong babagan kasus kasebut. Ing situs kasebut ing dina liyane ana artikel babagan UFO sing cedhak karo obyek sing ana gandhengane karo senjata nuklir ing Amerika Serikat. supaya babagan kasus iki wis marang ing TV luwih saka sapisan, lan kita wis. sistem gagal nalika padha diamati sawetara obyek ing Amerika Serikat, lan kita wis iki. Lan aku bakal pitutur marang kowe ora dening kasempatan, wong ngawasi negara senjata ing cilik saka perang nuklir, padha tetep imbangan tartamtu ing waé supaya sing ora dikarepke ora kelakon. Aku ngerti soko bab topik iki, nanging wektu durung teka ngerti. Wektu bakal teka kanggo ndeleng. Peradaban sing maju ora mung ngontrol kahanan ing fasilitas kasebut, nanging wektune bakal ngerti sebabe. Lan aku piye wae nonton seri babagan kedadean Iran ing YouTube, ana wong sing diduga saka Iran ora langganan ing komentar kasebut, ujar manawa mbah kakunge katon dadi peserta ing kedadeyan kasebut lan ora mung ndeleng obyek kasebut, nanging uga ngoyak dheweke ing a pesawat, lan obyek dhewe uga katon ing radar, lan ora mung visual.
  12. Marachuh
    Marachuh 13 Juni 2021 17:06
    -1
    Miturut cathetan ing kanvas, arsitektur, legenda lan artefak, Rusia wis dadi hooligan paling ora sawetara abad lan ninggalake gambar ing pinggir. wassat
    1. sabakina
      sabakina 13 Juni 2021 17:26
      +3
      Kutipan saka Marachuh
      Miturut cathetan ing kanvas, arsitektur, legenda lan artefak, Rusia wis dadi hooligan paling ora sawetara abad lan ninggalake gambar ing pinggir. wassat

      Sing mesthi.
      1. Charik
        Charik 13 Juni 2021 20:46
        -1
        Aku ora ngerti carane ngetik aksara, nanging tutururututu
      2. Charik
        Charik 13 Juni 2021 20:51
        -1
        Aku mung bubar ing Bityug karo wiwitan mlaku kaya aku marang
  13. cniza
    cniza 13 Juni 2021 17:27
    +3
    Aku pengin Pentagon nyelidiki kanthi temenan penampakan UFO lan nerangake, lan ora nganggo fiksi lan asumsi.


    Bener, ayo Pentagon nindakake ...
    1. cetha
      cetha 13 Juni 2021 23:15
      +3
      Kutipan saka cniza
      Aku pengin Pentagon nyelidiki kanthi temenan penampakan UFO lan nerangake, lan ora nganggo fiksi lan asumsi.


      Bener, ayo Pentagon nindakake ...


      Selalu dadi Pentagon Rusia
      Lan supaya mungsuh ora bisa ngomong,
      Moonshine ora diseduh ing kono,
      Sanajan, dheweke asring ngombe minuman kasebut.

  14. Charik
    Charik 13 Juni 2021 20:59
    -1
    lan pancen sebabe - prajurit ngowahi kabeh teknologi dadi senjata - nanging bisa ditrapake kanthi beda - nanging dudu babagan kita - saling mateni, sing paling dibutuhake saiki.
  15. Riwas
    Riwas 14 Juni 2021 04:38
    +1
    Yen ana alien, adoh banget. Dheweke ora bisa nyedhaki kita. Nanging ana fenomena alam sing durung diteliti. Salah sawijining versi sing ditindakake eksperimen yaiku kumpulan neutrino ultracold.
    https://disk.yandex.ru/i/4aSKCX4BgDD6EQ
    https://disk.yandex.ru/i/F48C8jwF6l3Bwg
    https://cloud.mail.ru/public/4X3z/4RY8zsex2
    https://cloud.mail.ru/public/5pTK/3JaWx8WxH
    https://disk.yandex.ru/i/n6n7yI8BFma_ag
  16. P_V_Poluyan
    P_V_Poluyan 14 Juni 2021 14:52
    0
    UFO iki minangka piranti mata-mata rahasia saka AS. Crita saka saksi bener, koleksi informasi babagan wacana obyek nyata, nanging babagan alien - spekulasi, sing didhukung dening tutup disinformasi sing disebarake dening layanan khusus. "Flying saucers" - teknologi terestrial: panel propulsi plasma, sel, arsitektur railgun. Padha dumunung ing wangun zona bunder watara keliling ("portholes") lan ing ngisor apparatus. Kolom vorteks annular digawe saka ngisor lan ing sadawane gerakan - iki minangka piranti mabur ... Macem-macem dongeng - salah siji mitologi, utawa bebek koran, utawa disinformasi sing disebarake dening layanan khusus. Temokake ing situs "Aftershock" materi "UFO - digawe ing Amerika Serikat" - Aku njlèntrèhaké kabeh ing rinci ana ... Aku ora ngerti sing mabur ana saiki. Bisa uga ana tes Amerika babagan modifikasi anyar, utawa bisa uga kita mabur - kanggo nggodha))) Dadi UFO Amerika ngubengi kita ing taun 80-an, ngrusak kahanan. Saiki jawaban wis teka)).