Ing media Ukrainia: Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngganti meh kabeh SVD karo senjata sniper anyar

101

Informasi muncul ing media Ukraina yen ing Ukraina "transisi penembak jitu saka senapan SVD menyang liyane gaman". Utamane, informasi kasebut disuarakake dening instruktur sniper Ruslan Shpakovich.

Miturut Shpakovich, sing dikutip ing media Ukraina, "Angkatan Bersenjata Ukraina (UAF) wis ngganti meh kabeh SVD karo senjata sniper anyar."



Saka pesen:

SVD saiki massively nyerahke kanggo warehouses. Lagi diganti karo senjata anyar. Alesane ana ing negara SVD. Saiki padha ora bisa disebut senjata sniper ing pangertèn lengkap tembung.

Diumumake manawa prajurit Ukrainia wis nampa "macem-macem jinis" senjata penembak jitu minangka panggantos senapan Dragunov.

Ing wektu sing padha, laporan nyatakake yen udakara 1,5 ewu senapan sniper anyar wis ditampa dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing sasi anyar. Ing antarane yaiku American Savage-110 lan Ukrainia Zbroyar UR-10 (UAR-10) lan UBR-008.

Ing kasunyatan, poto-loading "Zbroyar" UR-10 (Z-10) meh ora bisa disebut senjata Ukrainia. Kasunyatane yaiku iki minangka salah sawijining varian bedhil AR-10. Senapan kanthi ukuran 7,62x51 mm wiwit mlebu layanan karo Angkatan Bersenjata Ukraina ing 2018. Ing wektu sing padha, dikandhakake yen kecepatan produksi senjata kasebut sithik banget kanggo ngganti SVD, sing ana ing layanan karo tentara Ukrainia, ing wektu sing cendhak.

Senapan Savage Model 110 dipatenkan ing taun 1963 lan diproduksi ing AS.

Shpakovich:

Apa sing dilebokake ing Angkatan Bersenjata Ukraina, ing asas, cukup kanggo pasukan meh 100 persen.

SVD dileksanakake ing taun 1963. Senjata sniper iki dilakokno ing puluhan negara ing saindenging jagad, kalebu Rusia, Ukraina, India, Venezuela, Suriah, Mongolia, Belarus, lsp.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    101 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 26
      13 2021 Juni
      Paling ora bakal mandheg ngremehake desainer SVD, nggunakake "brainchild" ing perang sipil!
      1. + 13
        13 2021 Juni
        Quote: Irit
        Paling ora bakal mandheg ngremehake desainer SVD, nggunakake "brainchild" ing perang sipil!

        "Angkatan Bersenjata Ukraina (UAF) wis ngganti meh kabeh SVDs karo senjata sniper anyar."

        Kaya ing kamar V. Vinokur
        - Lagu dileksanakake kanggo pisanan
        - Lagu iki luwih saka 100 taun!
        - Aku nindakake kanggo pisanan!
        Kabeh sing anyar iku lawas sing wis dilalekake, lan durung dadi kasunyatan manawa "anyar" bakal luwih apik tinimbang sing lawas.
        1. +5
          13 2021 Juni
          Ing sasi anyar, udakara 1,5 ewu senapan sniper anyar wis ditampa dening unit Angkatan Bersenjata Ukraina. Ing antarane yaiku American Savage-110
          Luwih becik yen Amerika ngirim vaksin. Wis akeh obyek pembunuhan ing Ukraina.
          1. +2
            14 2021 Juni
            Yen ngirim vaksin, uga bakal dadi pembantaian.
            1. +3
              14 2021 Juni
              Kutipan: German 4223
              Yen ngirim vaksin, uga bakal dadi pembantaian.

              Ya, rekomendasi saka Kulon luwih ala tinimbang tatanan. nglirik
      2. Komentar wis dibusak.
        1. + 21
          13 2021 Juni
          Quote: Rasul Aliyev
          Iki dudu perang sipil, nanging perang karo dheweke

          Ya, sampeyan bisa perang karo sing ora ana (karo halusinasi) nganti mati ...
          1. Komentar wis dibusak.
            1. + 35
              13 2021 Juni
              Quote: Rasul Aliyev
              Dheweke perang karo angkatan bersenjata Federasi Rusia lan tentara bayaran sing disewa dening Federasi Rusia

              ... sampeyan uga dasi karo booze obaran.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. + 21
                  13 2021 Juni
                  Quote: Rasul Aliyev
                  Wong pinter, prajurit kontrak sing aku ngerti dikirim menyang Debaltseve kanthi ancaman dipecat

                  temtunipun. Ora ana sing pengin rake saka milisi biasa lan bali kanthi isin (lan keajaiban) saka kawah sing digawe dening penambang biasa.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. + 17
                      13 2021 Juni
                      Quote: Rasul Aliyev
                      Menara saka t-72b3, sing durung tau dilayani karo Ukraina, sampeyan bisa ngomong saka ngendi asale ing alun-alun

                      Kepiye carane ngerti zimbura apa sing sampeyan tuangake ing kana ...
                      1. Komentar wis dibusak.
                        1. + 18
                          13 2021 Juni
                          Quote: Rasul Aliyev
                          Grads lan atusan tank

                          ewonan. Sampeyan-sya-chi. Tulis nganggo kapur ing cuffs, yen ora, sampeyan ora bakal kelingan nalika oversleep.
                        2. +5
                          13 2021 Juni
                          Quote: Rasul Aliyev
                          Grads lan atusan tank uga ...
                          lan Vanguards nglayang ing wedhus liwat Sumerians, lan Poseidons burst menyang Dnieper ing skuadron, lan obor smoldering nuntut mbales ing kothong saka Banderzyan mati, lan kasepen ...
                          Ukroapokalipsets
                          ngguyu ngguyu ngguyu
                    2. +6
                      13 2021 Juni
                      Quote: Rasul Aliyev
                      Menara saka t-72b3, sing durung tau dilayani karo Ukraina, sampeyan bisa ngomong saka ngendi asale ing alun-alun

                      Bisa ngirim saka Abkhazia padha. Sawise kabeh, Ukraina nyedhiyakake sistem pertahanan udara menyang Georgia nalika perang karo Abkhazia, lan saiki jawabane wis teka.
                      1. Komentar wis dibusak.
                        1. + 11
                          14 2021 Juni
                          Nuwun sewu, nanging Buryats kerjane mung minangka penyelam ing steppes Ukraina.
                      2. -13
                        14 2021 Juni
                        Lha kok ndadak-dakdak Rusia ora perang ing kana. gelut. Lan brigade bedhil motor 200 perang ing kana. Prajurit dhewe padha ngomong.
                        1. +9
                          14 2021 Juni
                          Kutipan saka adler87
                          Lha kok ndadak-dakdak Rusia ora perang ing kana.
                          Mercenaries, instruktur saka Amerika Serikat, turis sing teka kanggo dhuwit kanggo njupuk ing wong ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina perang? Lagi gelut.
                          Ing kene, ing sisih republik sing ora diakoni, ana instruktur, lan wong sing ideologis kepengin ngalahake Bandera lan Nazi.
                          Wong-wong sing nulis ing kene babagan anané pasukan kita ing Ukraina mung ora ngerti apa sing dadi pasukan Rusia biasa.
                        2. 0
                          14 2021 Juni
                          Lha kok ndadak-dakdak Rusia ora perang ing kana. gelut. Lan brigade bedhil motor 200 perang ing kana. Prajurit dhewe padha ngomong.
                          Yen Rusia wis perang ana, banjur Rusia bakal ana. Punika prabédan. Ing sawetoro wektu, ana Benderastan ing sisih siji lan milisi ing sisih liyane, ora luwih.
                        3. 0
                          19 2021 Juni
                          Sapa sing dikandhani. Lan ing ngendi divisi Buryat ilang?
                    3. +4
                      14 2021 Juni
                      Kaping pisanan, ana akeh T-72B konvensional ing Angkatan Bersenjata RF nalika iku.
                      Kapindho: ana, mesthi, ora kurang wong bodho ing Angkatan Bersenjata RF tinimbang ing tentara liyane ing donya (Angkatan Bersenjata Ukraina ora count).
                      Katelu, ora ana wong bodho klinis sing bakal dikirim menyang ngendi "ora ana", terus terang yen ana massa T-72B, ora ana tentara ing donya, kalebu Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. (APU ora diitung).
                    4. +4
                      14 2021 Juni
                      Quote: Rasul Aliyev
                      Menara saka t-72b3, sing durung tau dilayani karo Ukraina, sampeyan bisa ngomong saka ngendi asale ing alun-alun

                      Aku weruh menara sampeyan wis ilang!
                2. +4
                  13 2021 Juni
                  mulane dheweke dadi prajurit kontrak, dheweke kudu nggarap gaji lan jatah, kabeh bener, kabeh bener.
                3. +1
                  13 2021 Juni
                  Padha motivasi dening ruble, ora dening buyaran
                  1. -7
                    13 2021 Juni
                    Ya, lan kanthi rubel lan pemecatan - ing ngendi liya bisa nggawe "dhuwit gila" kanthi bass ganda? 25 tyrov etozh wow!!! More mung Miller ngethok mudhun! Kepiye carane sampeyan ora entuk kerja kaya iki? wassat
                4. 0
                  18 2021 Juni
                  Lan aku duwe kanca, akademisi, dheweke duwe telung kelas pendidikan ....
              2. +1
                13 2021 Juni
                Kutipan saka Avis
                Quote: Rasul Aliyev
                Dheweke perang karo angkatan bersenjata Federasi Rusia lan tentara bayaran sing disewa dening Federasi Rusia

                ... sampeyan uga dasi karo booze obaran.

                karo Dagestan singed booze ... Brrr muck saka swill ... Beeeeeee!
            2. + 33
              13 2021 Juni
              Dheweke perang karo angkatan bersenjata Federasi Rusia lan tentara bayaran sing disewa dening Federasi Rusia


              Ing Donbass, Angkatan Bersenjata Ukraina perang karo Angkatan Bersenjata Federasi Rusia?!

              Lan kenapa, banjur, ing Crimea, dheweke ora perang karo Angkatan Bersenjata RF?

              Lan panik apa sing diwiwiti ing Ukraina nalika unit-unit Angkatan Bersenjata Federasi Rusia wiwit ngumpul ing tapel wates Rusia kanggo latihan?
              1. + 10
                13 2021 Juni
                Saiki Rasulchik karo forelock bakal pindhah adoh saka tremor lan teka munggah karo mergo. ))
              2. +7
                13 2021 Juni
                Yen ing Donbass, Banderaaffen perang karo Angkatan Bersenjata RF, mula ora ana Banderaaffen utawa Banderland))))
              3. +1
                14 2021 Juni
                Ing kene ana pitakonan liyane: Napa narik pasukan luwih akeh yen atusan ewu tank wis kejiret ing kana?)
              4. 0
                14 2021 Juni
                Ing Crimea, Angkatan Bersenjata RF kasedhiya. Sampeyan bisa nesu ing Lyuley. Kanggo tonsils banget.
            3. + 34
              13 2021 Juni
              Mbokmenawa angel. lol
              Miturut cara, iki dudu karya sampeyan:
              1. +6
                13 2021 Juni
                Wajib ing armature?! Lan apa ora langsung ing badai. Lan ing tingkat kurang padha ora bom saka wong. Kene badut wassat
              2. 0
                15 2021 Juni
                Apa kapal selame ora ngambang ana ing steppes Ukraina??? Mulane aku mikir phenazepam wis ilang saka apotek. Kabeh Khokhlam ninggalake, minangka permen karet. bantuan. ngguyu
              3. 0
                19 2021 Juni
                mlarat. Siji ponsel kanggo kabeh bagean lan mati. Kamulyan kanggo Ukraina. Ana akeh "pahlawan" kuwi. Ing bandara Donetsk, siji cyborg babbled, "Aku ora nyerah, aku mung njaluk bantuan ...." Liyane, sing nggawe "trisula" ing prau ing Selat bebarengan karo Mokryak banjur lungguh ing bunk. , sawise bali menyang njaba, marang ing TV, minangka kanggo rokok ing sel narapidana padha bengok-bengok sing Crimea Ukraina.
            4. +7
              13 2021 Juni
              Apa sampeyan ndeleng dhewe? Apa sampeyan njupuk tawanan?
              Iku misale jek sing Chuiskaya adoh saka sampeyan, nanging carane sosis sampeyan wong miskin. )))
              1. +1
                14 2021 Juni
                Ing Ukraina, saiki rami dhewe wis mateng, ora luwih ala tinimbang Chuyka. Punika wahyu.
                1. -1
                  15 2021 Juni
                  Ganja paling apik tuwuh ing Afghanistan, diikuti karo tilas Asia Tengah, kanthi Lembah Chui sing misuwur. Lan sing tuwuh ing Ukraina padha karo sing tuwuh ing wilayah Stavropol, Krasnodar lan Primorsky. Dikoros, apa sing kudu dijupuk saka dheweke.
            5. +6
              13 2021 Juni
              Yen mangkono, Ukraina minangka entitas negara ora bakal ana maneh, lan Nazi bakal dikunjara.
            6. + 10
              13 2021 Juni
              Ya, Hitler perang mung 4 taun, lan ing kene wis 7 taun. Lan ing wektu sing padha, panguwasa resmi saka Ukraina squealing sing padha arep diserang. Yen mangkono, banjur sapa sing padha gelut ing kana? Sampeyan ora bisa mangsuli, iku mbokmenawa mistisisme.
            7. +2
              14 2021 Juni
              Dheweke perang karo angkatan bersenjata Federasi Rusia lan tentara bayaran sing disewa dening Federasi Rusia

              Sampeyan ora bisa nulis kaya ngono ing situs Rusia

              Ps / minus saka aku kanggo omong kosong Bandera
            8. -2
              15 2021 Juni
              Dear, sayangé sampeyan pancen salah. Ing Donbass, pancen ora ana personil militer sing ana hubungane karo Angkatan Bersenjata RF. Kasunyatane yaiku Presiden Putin V.V. wedi banget (Aku kaya kanggo nulis kanggo ombone, nanging aturan situs ora ngidini iki) saka ing paling sawetara accusations saka nyoba kanggo "kamardikan saka Ukraina". Kanggo tuduhan tumindak kasebut kanthi otomatis (uga, paling ora pimpinan kita mikir kaya ngono) nyebabake pedhot saka Swift, alangan kanggo perdagangan hidrokarbon, uga mblokir akun kanca-kancane (lan bisa uga akun pribadine, sing mesthi wae diduweni). ora), kanthi penyitaan lan penyitaan dana ing akun kasebut. Lan mesthi, dheweke ora bisa nindakake. Dadi sampeyan ora kudu nglipur khayalan, sampeyan pancene gelut ing Donbass karo penambang lanang Rusia biasa lan ora karo Angkatan Bersenjata RF. Yen kita duwe presiden liyane, aku mikir kabeh crita karo Ukraina iki wis rampung dangu, nanging saiki Putin VV dadi kuwasa ing Federasi Rusia. ora ana Nazi lan Bandera ing Ukraina kudu kuwatir babagan urip, kesehatan lan kesejahteraan. Putin V.V. ngarsane mung ing postingan minangka penjamin sing bisa dipercaya.
        2. +1
          13 2021 Juni
          Sampeyan kene, mungkasi niru Bandera omong kosong.
        3. +1
          14 2021 Juni
          Apa tamnets padha perang? Banjur, ora ketompo carane perang, padha ora bisa nuduhake kabeh bukti
        4. +1
          14 2021 Juni
          Iki minangka perang karo ukrofasis lan accomplices lan sycophants lan lickers kuldi Amerika
    2. +5
      13 2021 Juni
      Iki kedadeyan karo kita ..... nanging kita duwe tentara sing luwih gedhe.
      1. +6
        13 2021 Juni
        Minangka senapan Marksman - SVD isih ing ndhuwur. Mung wong Tsagabont sing marisi batang saka Uni kayane bisa kesandhung ing tong sampah..
        1. +2
          13 2021 Juni
          Nanging, dheweke cepet-cepet ngalih menyang standar NATO, amarga yen ora, Amerika Serikat bisa nyuda pitulungan ing Inisiatif Bantuan Keamanan Ukraina.
        2. +3
          13 2021 Juni
          Inggih, Duc, SVD dudu senapan mesin. 1000 - 1500 nembak lan kabeh, banjur mung kanggo nyiapake generasi mudha.
          1. +2
            13 2021 Juni
            Sa adoh aku elinga, survivability resmi saka tong minyak SVD noticeably luwih. Udakara 20000 tembakan. Liyane iku sampeyan bisa gampang stagger laras, utamané, dening reresik sing ora bener lan untimely.. Nganti saiki, contone, ana wong pinter ngresiki senjata saka tong minyak.. Kanthi kabeh jalaran.
            1. +2
              13 2021 Juni
              Kelangsungan hidup tong minyak bisa uga luwih gedhe, mung kemungkinan kenek suda banget, balistik diganti sawise 1000 tembakan.
              1. 0
                13 2021 Juni
                Ya, aku ora bakal ngomong .. On mine - iku bakal wis dijupuk liyane, piye wae aku ora sok dong mirsani sing tumpukan diganti dramatically .. Bener, aku duwe Vepr rifled.
                1. -1
                  14 2021 Juni
                  Ing perusahaan kita, sawise 1500 dikirim menyang gudang. Bener - iku Uni, ana akeh sing anyar ing gudang.
                  1. 0
                    14 2021 Juni
                    Nah, negara sugih bisa kanggo reshoot sawise 1000 .. Senajan ora cetha kok..
                    1. -1
                      14 2021 Juni
                      Aku ora sniper, sanajan aku dijupuk saka SVD. Penembak jitu kita ujar manawa balistik wiwit ganti sawise 600 - 700 tembakan. Sawise 1000 wis katon.
            2. +1
              14 2021 Juni
              Kutipan saka paul3390
              Nganti saiki, contone, wong pinter nemoni senjata reresik saka tong minyak.. Kanthi kabeh akibate.

              Sayange, isih ana wong pinter sing ora keganggu maca NSD nganti 7,62mm SVD.
              ing kana, ireng ing putih ditulis yen tong minyak diresiki saka sisih potong. Lan kanggo nyegah "break" saluran kasebut, tutup potlot dipasang ing potongan tong minyak (posisi 3 ing layar) saka piranti lan aksesoris ...

            3. 0
              15 2021 Juni
              Ya, yen sampeyan ngresiki kanthi crookedly, banjur wutah enom staggered ing 3 minggu. Aku ora tau dadi penembak jitu, nanging aku ngomong akeh karo SVD, kanggo mandor perusahaan bedhil bermotor. Aku weruh saka panyimpenan, saka sekolah, lan saka pabrik. Miturut cara, iku uga gumantung ing cartridges. Saka sing biasa, sing diterbitake sacara massal, batang uga mati.
              1. 0
                19 2021 Juni
                Kartrid biasa karo SVD dipecat yen ana darurat. Mung CH diijini. Piye carane bisa njupuk laras bedhil ing 3 minggu, mung ora pas ing sirah, ngendi ana mandor lan liya-liyane. Sampeyan bisa stagger tong minyak ing sasi, nanging ing syarat sing tong minyak wis di resiki karo file babak.
      2. AVG
        +1
        13 2021 Juni
        SVD isih serves sampurna kanggo apa iku digawe - minangka senapan sniper massa kanggo senapan motorized lan unit udhara, lan ora ana sing luwih apik durung nemokke. Lan wis kanggo konflik semi-partisan modern lan operasi khusus, saben wong dibuwang lan bersenjata sabisa, miturut kabutuhan lan kabisan.
        1. +2
          13 2021 Juni
          Kanggo perang massal, nalika prajurit diwulang sajrone sasi lan perang sajrone sewulan, iku cukup, kanggo profesional ora akeh.
    3. +1
      13 2021 Juni
      Aku wonder carane akeh prajurit Ukrainia bakal ngedol iki Savage-110 kanggo pejuang NM LDNR?
      1. +2
        13 2021 Juni
        Kutipan saka: pyagomail.ru
        Aku wonder carane akeh prajurit Ukrainia bakal ngedol iki Savage-110 kanggo pejuang NM LDNR?
        Tong siji = botol siji wiski
        wiski Pundhak monkey
        Wiski "Monkey Shoulder" 0,7 liter...
        ombenan
        1. +2
          14 2021 Juni
          Wiski "Monkey Shoulder" 0,7 liter...

          Tulang pipi wis suda amarga aku butuh saiki ... ombenan hi
        2. 0
          15 2021 Juni
          Bimber im kentang ngguyu
    4. +2
      13 2021 Juni
      "Kolega" Amerika nyedhiyakake apik kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Ora muspra yen kapal kargo garing dibongkar ing pelabuhan Ukrainia, lan penerbangan transportasi ngirim kargo tartamtu.
    5. +2
      13 2021 Juni
      Apa sing dilebokake ing Angkatan Bersenjata Ukraina, ing asas, cukup kanggo pasukan meh 100 persen.

      Tembung-tembung kasebut mung sirah mbucal.
      Aku kelingan : "Ya wis tak wenehi dhuwit. Setengah. Mengko. Mbok."
    6. +1
      13 2021 Juni
      Quote: Rasul Aliyev
      Dheweke perang karo angkatan bersenjata Federasi Rusia lan tentara bayaran sing disewa dening Federasi Rusia

      Apa wong Rusia ngerti babagan iki?
      1. + 10
        13 2021 Juni
        Ing Donbass, tentara Ukrainia perang karo Rusia lan ngalami kerugian gedhe. Tentara Rusia ora teka ing perang, amarga ora ngerti yen ana wong sing nglawan. ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
        1. +1
          13 2021 Juni
          Ya ora, padha nglaporake, nanging telpone wong-wong padha mati. Deleng ing ndhuwur, crita sing padha.
        2. +5
          13 2021 Juni
          Sampeyan dudu saka Azerbaijan kanthi kebetulan, miturut julukan sampeyan? Sampeyan ora perlu padha sumelang ing bab iki, nanging bab kasunyatan sing ing cilik saka Kaspia kanggo Baku lan iku kabeh, lan sampeyan bakal nyanyi karo nangis "Rusia minangka negara suci kita."
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +2
              15 2021 Juni
              Ya, ora perlu perang karo sampeyan, ngresiki pasar Moskow saka sampeyan, lan mbuwang dhuwit sampeyan ing Moskow menyang "tanah kelairan sejarah", nyerahake dhewe. Lan apa sing dilewati "Georgia mulya"? Bakal padha karo sampeyan, pedagang sing padha.
              Lan kanggo Armenia, Rusia mung ngidini. Apa sampeyan entuk maknane? Yen ora kanggo licik Pashinyan, sampeyan bakal nampa bolongan saka donat.
              1. Komentar wis dibusak.
          2. -1
            15 2021 Juni
            Aku mikir yen ancaman sampeyan pancen ora bisa ditindakake, paling ora miturut sistem politik saiki ing Federasi Rusia. Mesthi wae, kita bisa terus medeni "mantan sedulur ing USSR" kaya sing kita seneng karo kabeh "paukuman sing elek" kaya "Putin bakal teka, dheweke bakal mulihake tatanan" utawa kanthi nyatane dheweke bakal nyanyi lagu Rusia. lagu kabangsan. Nanging ing urip nyata iku wektu kanggo ngakoni yen iki mung tembung biasa lan ora didhukung. Lan ing mantan sedulur kita, mung ngguyu lan ironi. Kanggo ancaman, sing ora tau ditindakake kanthi tumindak nyata, mung ngrusak posisi sing ngancam, menehi alesan kanggo mangu-mangu kasunyatan ancaman lan, minangka asil, ora nyebabake ngguyu.
        3. +2
          13 2021 Juni
          Quote: Rasul Aliyev
          Wong Rusia ora dikandhani babagan iki, kerugian kasebut diklasifikasikake

          Organisasi Rusia sing paling tresna ing Eropa - OSCE - ujar manawa ora ana pasukan Rusia ing LDNR !!!!!!!!!
          Sepisan maneh meeeeeedly - Eropa (dudu Federasi Rusia !!!!) - ujar manawa kita ora ana !!!!
        4. +1
          13 2021 Juni
          Rasul ora omong omong kosong, utamane ing VO. Sanajan sampeyan dhewe percaya, sampeyan ora bakal nemokake simpati ing kene.
      3. 0
        13 2021 Juni
        Rusia - iku bajingan licik, ora teka ing perang))))
    7. +1
      13 2021 Juni
      Iki apik. Nalika kartrid impor entek, bakal digunakake minangka kruk.
      1. 0
        13 2021 Juni
        Produksi kartrid penembak jitu wis ditetepake ing zbroyar dhewe. Salah sawijining alasan kanggo nolak SVD yaiku kekurangan amunisi sniper.
    8. +4
      13 2021 Juni
      ayo kabeh wis tenang, iki senapan anggaran, aku wani njamin sampeyan, tuan-tuan, ora luwih apik ing karakteristik kinerja Mosin, mung bolt nuduhake awake dhewe luwih apik tinimbang senapan mesin lan ana alesan sing cukup objektif.
    9. +2
      13 2021 Juni
      Quote: Rasul Aliyev
      Wong pinter, prajurit kontrak sing aku ngerti dikirim menyang Debaltseve kanthi ancaman dipecat

      Anake petugas?
      1. +1
        13 2021 Juni
        Nanging carane! sabuk Rama ing .ope lan mundhut saka 25 tr / sasi - kok ora pindhah ing serangan? Dadi Rasul kelangan kanca ing kadohan saka cakrawala kobong ing waja wilayah Kherson Armata bledug ing sawah ... belay
      2. +1
        14 2021 Juni
        Anake petugas?

        putri... wassat
        1. -2
          14 2021 Juni
          Kutipan saka isv000
          Anake petugas?

          putri... wassat

          “... Dudu putra, dudu putri;
          Ora tikus, dudu kodhok,
          Lan kewan sing ora dingerteni
    10. 0
      13 2021 Juni
      Padha ngganti SVD karo conto liyane, paling kamungkinan sing padha ora bisa tuku cartridges sniper kanggo.
    11. +1
      13 2021 Juni
      Kutipan: TermiNakhTer
      Rusia - iku bajingan licik, ora teka ing perang))))

      Rusia pindhah menyang latihan, lan sawise UPS padha menang lol
      1. +1
        14 2021 Juni
        Rusia pindhah menyang latihan, lan sawise UPS padha menang

        Ing antarane wong Rusia, Generalissimo Suvorov nduweni penghargaan kekaisaran! .. hi
    12. 0
      13 2021 Juni
      Quote: Rasul Aliyev
      Grads lan atusan tank, uga, jenderal Ukrainia sing mabuk sing didol menyang penambang wingi

      Sinau sejarah.Endi gudang cadangan ???
      1. -1
        14 2021 Juni
        M.. ngendi? Ing Artemovsk tau dijupuk?
    13. +1
      14 2021 Juni
      Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngganti meh kabeh SVD karo senjata sniper anyar

      Lan ing kene kabeh cara lawas: loro SVD ana ing rangking, lan karbin bisa digunakake - ora ngrusak mata bajing! ... apik
    14. +1
      14 2021 Juni
      Kutipan: TermiNakhTer
      Kanggo perang massal, nalika prajurit diwulang sajrone sasi lan perang sajrone sewulan, iku cukup, kanggo profesional ora akeh.

      Lan apa banget? Kanthi manual reloading? Sebutake paling ora siji senapan penembak jitu sing digawe kanthi mandiri kanggo kartrij bedhil. Cukup aja nelpon Ukrainia iki UR-10, nyetak saka M-16 spare parts lan 7,62 tong minyak Turki.
      Ya, ya, para profesional kerja kanthi njupuk suhu, kelembapan, angin, nggawe koreksi ... potongan ... lan ing kene mbutuhake produk lan panggantos SVD, para pejabat Angkatan Bersenjata Ukraina nindakake mung amarga nyandhang. lan luh saka SVD, nanging ora cetha carane akeh gawenan tangan Zboyars bakal bisa tuku. Ya, Savage meh nyamuk biasa, mung nganggo optik lan body kit plastik.
    15. 0
      14 2021 Juni
      Iku ora bakal mbantu
    16. 0
      14 2021 Juni
      Kutipan saka paul3390
      Ya, aku ora bakal ngomong .. On mine - iku bakal wis dijupuk liyane, piye wae aku ora sok dong mirsani sing tumpukan diganti dramatically .. Bener, aku duwe Vepr rifled.

      celeng nggawe palu, langkah rifling beda, ana yuta beda. Perbandhingan ora bener (ing jus-95 banget)
      1. 0
        14 2021 Juni
        palu reworks tong minyak saka panyimpenan. Kayane ora duwe produksi dhewe.
    17. 0
      14 2021 Juni
      Kutipan saka Sirota
      ayo kabeh wis tenang, iki senapan anggaran, aku wani njamin sampeyan, tuan-tuan, ora luwih apik ing karakteristik kinerja Mosin, mung bolt nuduhake awake dhewe luwih apik tinimbang senapan mesin lan ana alesan sing cukup objektif.

      Mosinka luwih menarik. Tingkat geni pincang lan tab
    18. Komentar wis dibusak.
    19. +2
      14 2021 Juni
      SVD saka Angkatan Bersenjata Ukraina, paling kamungkinan, meh rampung over-resourced. Mulane, kanthi objektif, kudu diganti. Ora ana sing nggumunake.
    20. 0
      15 2021 Juni
      Kita ngenteni "lan kita kanggo sho." Senajan, ing tangan liyane, iku apik sing padha nilar SVD, iku apik banget kanggo wong-wong mau.
    21. 0
      15 2021 Juni
      Aku kudu pindhah menyang Banderlogia, aku pengin njaluk ditahan saka Savage. Sampeyan ora bisa tuku ing Rusia, nanging aku iku gampang lan ora dadi larang. Padha bakal ngedol ing dina padha nampa. Aku wonder apa pandelengan bakal ngadeg?
    22. 0
      15 2021 Juni
      Padha dibandhingake kuning karo panas) senapan perang SVD dirancang kanggo nggunakake prajurit conscript dilatih cepet ing tatanan pertempuran platoon ing kadohan nganti 800 meter. Makarya kamulyan ing tangan trampil. Optik biasa, mesthi, sengsara ing jaman modern lan bisa diganti ing wangun modernisasi cilik (( Alamiah, iku wis outdated lan saiki, miturut pesenan saka tentara Rusia, lagi nyoba conto anyar kanggo ngganti. Contone , ing microwave chambered kanggo 7,62x54R karo dawa tong minyak 530 mm.
      Lan sing dituduhake "American Savage-110 (muat ulang manual) lan Zbroyar Ukrainia UR-10 (UAR-10) (muat maneh otomatis) lan UBR-008 (muat maneh manual)" luwih nyoba nglengkapi sniper lan RDG. Zbroyar UR-10 (UAR-10) bisa dianggep minangka analog (kondisi) saka SVD, sing luwih apik tinimbang SVD ing sawetara paramèter, nanging platform AR-10 Amérika cukup alus lan duwe kabeh jambs tradisional. -15.
      reviews pangguna banget mixed
    23. 0
      15 2021 Juni
      iku wektu kanggo njupuk Nazi karo senjata.
    24. 0
      15 2021 Juni
      Mugi kita alon-alon ngganti. Dideleng saka sing dakrungu, SVD wis rada ringkih selaras karo tantangan lan tugas saiki
    25. 0
      16 2021 Juni
      Lan apa gunane nerusake? Lan apa sing bakal ditembak? Ora ana pabrik kanggo produksi amunisi NATO ing Ukraina. Saben amunisi biaya dhuwit, ora kanggo sebutno peralatan, latihan Staff. Lan kanggo nggawe produksi massal ... Ooh ... injeksi awis kuwi dibutuhake ... Ukraina ora bakal narik. Ya, lan bakal larang kanggo tuku.
    26. 0
      29 2021 Juni
      "Ora ana sing kudu disalahake ing pangilon, yen pasuryane bengkok" GE GE GE GE!
    27. 0
      Agustus 6 2021
      Mergo aku ragu. Mungkin ing sawetara unit utawa divisi sing kapisah, nanging bakal dadi "meh rampung." Nanging, kasunyatan sing panggantos teka ya. Aku dhewe wis bola-bali ndeleng pejuang nganggo bedhil anyar.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"