Ing Ukraina, dheweke nemokake cara kanggo golek dhuwit ing pipa gas Rusia Nord Stream 2

173

Topik Nord Stream 2 ora ninggalake kaca koran Ukrainia lan publikasi online, panguwasa Ukrainia nimbang macem-macem opsi carane ora bakal ditinggalake sawise diluncurake pipa gas Rusia. Ide liyane diterusake dening ilmuwan politik Ukraina, direktur Institut Analisis Kebijakan lan Manajemen Ruslan Bortnik.

Miturut Bortnik, Ukraina bisa nggawe dhuwit nalika ngluncurake pipa gas, lan iki ora perlu nindakake apa-apa - nransfer bagean saham Nord Stream-2 menyang Kyiv. Ing mratelakake panemume, yen Ukraina dadi pemilik saka pipa gas Rusia, iki bakal ngidini kanggo ijol kanggo losses saka mandap transit gas liwat sistem transportasi gas. Ing wektu sing padha, Kyiv ora njaluk akeh, mung "lima-pitu-sepuluh persen."



Ilmuwan politik Ukrainia ngusulake "transfer utawa ngedol" bagean saka saham perusahaan operator Nord Stream 2 menyang Naftogaz Ukrainia supaya Kyiv bisa "entuk". Ing wektu sing padha, Bortnik ngakoni yen pilihan iki "ora realistis." Antarane opsi liyane kanggo njaga transit gas liwat Ukraina, kang dijenengi nggawe konsorsium Rusia-Eropa sing bakal dadi pemilik saka GTS Ukrainia utawa kesimpulan saka kontrak anyar karo Gazprom.

Ing kasus liyane, sawise 2024, Kyiv duwe risiko ditinggalake tanpa transit, utawa ngompa volume minimal kanthi rega murah.

Sauntara kuwi, pamrentah Ukraina wis nimbang opsi kanggo nampa ganti rugi kanggo peluncuran pipa gas. Miturut Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba, Kyiv siap nimbang opsi iki, diskusi babagan topik iki wis ditindakake. Ing wektu sing padha, dheweke ora gelem ngomong sapa sing kudu ngimbangi kerugian Ukraina saka pipa gas Rusia lan pinten Kyiv "pengin" ditampa.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    173 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 33
      14 2021 Juni
      Gogol nggambarake impen gedhe Ukrainia
      1. + 24
        14 2021 Juni
        Hmm ... padha ngoyak celonone nganggo gas (ora perlu ora sopan lan nyolong), lan saiki uga kudu ngusap bokong ... hmm ...
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +9
            14 2021 Juni
            Wishlist banget lucu velikoukrov! ngguyu Apa, wong soko utang utawa utang Ukraina? Utawa dheweke kapekso kanggo njaga dheweke kanggo urip? ngguyu ngguyu ngguyu
            1. Komentar wis dibusak.
              1. +7
                14 2021 Juni
                Minangka Bortnik nyatakake, Ukraina bisa nggawe dhuwit ing Bukak saka pipa gas, lan iku perlu kanggo nindakake apa-apa - nransfer bagean saka saham Nord Stream 2 kanggo Kyiv. Ing mratelakake panemume, yen Ukraina dadi pemilik saka pipa gas Rusia, iki bakal ngidini kanggo ijol kanggo losses saka mandap transit gas liwat sistem transportasi gas. ing ngendi Kyiv ora njaluk akeh, mung soko - "lima-pitu-sepuluh persen."

                "5, 7, 10 persen" Enggo bareng saka "SP-2" cocog ing ekonomi nyata kanggo banget - lan malah VERY - bathi HIGH ing perusahaan saka prodhuksi ditambahi duwe bathi, kang Ukraina wis BENAR-BENAR NOTHING apa.

                Kanggo persentase saham SP-2, Ukraina kudu nandur modal lan nandur modal ing proyeke, makarya lan makarya ing konstruksi, lan ora sijine ngandika ing gembong lan banjur ora mung ngumpulake "krim" saka iku!

                Mung Rampung Ukrainia NAZIS bisa ngetung!
                1. +7
                  14 2021 Juni
                  Kutipan: Tatyana
                  Kanggo persentase saham SP-2, Ukraina kudu nandur modal lan nandur modal ing proyeke, makarya lan makarya ing konstruksi, lan ora sijine ngandika ing gembong lan banjur ora mung ngumpulake "krim" saka iku!

                  Kerja? Nandur modal? Iya kang!!! Nanging kita "pengin" jumlah "sing luwih apik". Banjur kita bakal bengok-bengok: "Rusia minangka aggressor, ngrampok wong Ukrainia sing mlarat!" Bener, Eropa bisa ndeleng sedhih babagan tangisan kasebut. Lan "wong tani kudu menyang ngendi?"
                  1. +6
                    14 2021 Juni
                    Quote: Egoza
                    Lan "wong tani kudu menyang ngendi?"
                    Monsieur, iku ora mange pa sis jour. Geben zi donya bitte etwas kopek auf dem shtuk ford. Kirim soko kanggo pangan.
              2. +3
                14 2021 Juni
                Suku umume negara super maju, miturut gambar sampeyan.
                Iki kanggo dhokter.
                Negara-negara Baltik nduwèni populasi sing luwih cilik lan subsidi saka Uni Eropa, PDB per kapita dienggo bareng saben wong. Miwiti saka angon rusa kutub ing tundra, karyawan AvtoVAZ, penambang lan manajer paling dhuwur saka Gazprom menyang Old Believers ing Siberia. Dadi misale jek Rusia duwe GDP gedhe, nanging ora akeh banget per kapita, ing par kira-kira 60th, lan ing PPP 50th ing donya.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. +4
              14 2021 Juni
              Ing wektu sing padha, Kyiv ora njaluk akeh, mung "lima-pitu-sepuluh persen."

              Ngilingake...
            4. 0
              14 2021 Juni
              Yen wis babaran, terus tapericha [kutipan] [/ kutipan]
          2. -6
            14 2021 Juni
            Apa dina iku Armenia Soviet, ternyata. Lan carane kesusu kanggo kamakmuran. Lan apa wong Armenia ora seneng? :)
            Mung gambar kasebut palsu.
            Ukraina, 2018 saka PPP PDB miturut Bank Dunia - 12629 dolar, 2019 - 13341.
            https://ru.wikipedia.org/wiki/Список_стран_по_ВВП_(ППС)_на_душу_населения
            hi
            1. +1
              14 2021 Juni
              Sampeyan bener, aku nyawang data WB, gambar lay kanggo dangu ora pengin mislead sapa hi A plus saka kula kanggo ndandani iku.
            2. +2
              14 2021 Juni
              Kutipan saka Avior
              Ukraina, 2018 saka PPP PDB miturut Bank Dunia - 12629 dolar, 2019 - 13341.

              Lan miturut IMF, 13442 ing 18 lan 13110 ing 19, lan sing pracaya? Tabel padha.
              1. -6
                14 2021 Juni
                WB lan IMF duwe perkiraan sing beda, iki alami, ana cara pitungan sing beda.
                PPS umume bab sing ora jelas.
                1. +3
                  14 2021 Juni
                  Kutipan saka Avior
                  WB lan IMF duwe perkiraan sing beda, iki alami, ana cara pitungan sing beda.
                  PPP umume bab sing ora jelas

                  bener. Mulane, angel dipercaya statistik kasebut.
                  Nanging Ukraina wis ilang populasi-medeni pinten. Miturut macem-macem prakiraan, populasi saiki 404 antarane 30 lan 35 yuta. Lan padha miwiti karo 52!!!
                  1. +1
                    14 2021 Juni
                    bener. Mulane, angel dipercaya statistik kasebut.

                    kasunyatan iku meja wis tokoh palsu.
                    ujar manawa miturut Bank Dunia, perkiraan kanggo 2018 yaiku 9233, nanging nyatane Bank Dunia menehi perkiraan 12629 kanggo 2018.
                    Miturut tokoh liyane, ana uga goroh sing diwenehake.
                    Ana sing nyipta tandha iki lan dibuwang menyang jaring kanthi pangarep-arep supaya wong ora mriksa
                  2. 0
                    14 2021 Juni
                    Quote: penembak gunung
                    . Miturut macem-macem prakiraan, populasi saiki 404 antarane 30 lan 35 yuta. Lan padha miwiti karo 52!!!

                    hi
              2. +3
                14 2021 Juni
                Lan apa GDP tanpa pipa?
            3. 0
              14 2021 Juni
              Kutipan saka Avior
              Mung gambar kasebut palsu.

              dumunung ing gambar luwih dicerna.
              Nanging, data sing padha ing Wiki Rusia ... mbokmenawa saka kono padha narik kabeh.
              1. 0
                14 2021 Juni
                Aku menehi link menyang kaca Rusia ing wiki
                Ana data liyane
          3. +9
            14 2021 Juni
            Kutipan saka Pechkin
            padha duwe wutah GDP paling ing syarat-syarat PPP kabeh negara tilas USSR liwat 30 taun kamardikan, lan iku isih salah sapa, nanging ora piyambak.

            Lan nalika psikologi Bandera iki nggawe soko?
            Mung gething, rajapati lan karusakan...
            1. +3
              14 2021 Juni
              Quote: cetha
              Lan nalika psikologi Bandera iki nggawe soko?

              Sampeyan kelalen, sampeyan nggawe karya ilmiah carane wong Ukrainia kuna ndudhuk munggah Segara Ireng.
      2. + 11
        14 2021 Juni
        "Malah Humboldt lawas ujar:" Ing saindenging jagad, aku durung weruh sing luwih apik tinimbang Galicia sing bodho iki "" ngguyu
    2. +6
      14 2021 Juni
      Ora bakal ana sing gratis.. Lan bakal ana PENGADILAN!
      1. + 20
        14 2021 Juni
        Aku kelingan soko anekdot:
        Telu lungguh.
        pisanan:
        - Nanging aku kaya kanggo tuku jam tangan Cina kanggo mirah, nggunakake mesin wektu kanggo gelombang kanggo sasi, ing jaman stagnasi, drive mau ing dhuwur prices lan tuku dolar kanggo 60 kopecks karo dhuwit ditampa!
        Kapindho:
        - Utawa luwih apik kanggo nyipta mesin kaya 3D Xerox, banjur njupuk sepotong emas lan xerify, xerify!
        Katelu (Perdana Menteri):
        - Dadi, tuan-tuan, para menteri ... apa isih ana usulan kanggo ningkatake ekonomi?
      2. +2
        14 2021 Juni
        ngorek
        Mung saiki aku wedi yen pengadilan Eropah bakal njupuk sisih Ukraina. Sayange, pelamar wis. Gazprom mbayar 3 milyar
        1. +4
          14 2021 Juni
          Kutipan: Bumblebee_3
          ngorek
          Mung saiki aku wedi yen pengadilan Eropah bakal njupuk sisih Ukraina. Sayange, pelamar wis. Gazprom mbayar 3 milyar

          Sampeyan bener Shmel! Nanging aku ngarep-arep pengadilan bakal ana ing Beijing .. Sampeyan ora bakal nyenengi ana
          Wong Tionghoa bakal nulungi kita kanggo nangkep pengkhianat lan Natsik liyane, aku yakin dheweke duwe pengalaman sing apik. hi

          Lan kita kabeh babysitting..
          1. +1
            14 2021 Juni
            Kutipan saka xorek
            Sing mung pengadilan bakal ana ing Beijing, muga-muga ..

            ana kemungkinan nglirik kikuk banget karo mltor sich ...
    3. + 12
      14 2021 Juni
      Padha ing lawang, padha ing jendhela.
      1. +6
        14 2021 Juni
        Padha ing lawang, lan padha ing jendhela. Lan melas: "Eni badi mulih?"
      2. Komentar wis dibusak.
        1. +3
          14 2021 Juni
          Ya, iki dudu mitra, nanging freeloader, lan wong kaya ngono kudu dilewati.
          1. +2
            14 2021 Juni
            Kutipan saka: VORON538
            Duwe ukrov ing sirah: "Endi saiki mangan" Apa sampeyan wis nyoba kanggo bisa?

            Apa, luwih gampang - "Menehi sedekah kanggo putra miskin saka Letnan Schmidt!"
            Mungkin ana sing bakal menehi.
            1. +4
              14 2021 Juni
              Mugi kita bakal mungkasi menehi freeloaders iki. Lan feeder anyar bakal nyuwek telung kulit saka freeloaders, pendidikan mung liwat pain. hiSawetara freeloader gelo minus quietly mercilessly lol
    4. + 19
      14 2021 Juni
      Punika minangka "impen kristal" wong Ukrainia - kanggo manggon kanthi gratis kanthi biaya Rusia, lan dheweke ora ndhelikake.
      1. + 10
        14 2021 Juni
        Kutipan saka ccsr
        Iki minangka "impen kristal" wong Ukrainia - urip kanthi gratis kanthi biaya ...

        Iku misale jek kanggo kula sing Rusia mung pisanan ing dhaptar negara ing negara beyo 404 pengin urip gratis: sapa sing peduli, sing utama yaiku disponsori.
        1. +5
          14 2021 Juni
          Kutipan saka Pete Mitchell
          Kutipan saka ccsr
          Iki minangka "impen kristal" wong Ukrainia - urip kanthi gratis kanthi biaya ...

          Iku misale jek kanggo kula sing Rusia mung pisanan ing dhaptar negara ing negara beyo 404 pengin urip gratis: sapa sing peduli, sing utama yaiku disponsori.

          Padha digawa munggah ing freebie iki, kanggo ombone gedhe amarga lokasi geografis trep lan babysitting ing jaman Soviet.
          1. +2
            14 2021 Juni
            Quote: cetha
            Padha digawa munggah ing freebie iki, kanggo ombone gedhe amarga lokasi geografis trep lan babysitting ing jaman Soviet.

            Kanggo 350 taun, sampeyan ora bisa sinau iki. Nanging mbokmenawa ora kanggo kabeh wong.
            1. +3
              14 2021 Juni
              Apa 350 taun? Kok ora 1,5 yuta? Ukraina mung 150 taun. A Ukrainization Soviet kasar lan 100 no. bangsa apa? Ideologi sing ngrusak iku padha karo Nazisme, lan isih mentah lan primitif, adhedhasar naluri kewan - mangan, telek, lan ngombe.
      2. +2
        14 2021 Juni
        Kutipan saka ccsr
        Punika minangka "impen kristal" wong Ukrainia - kanggo manggon kanthi gratis kanthi biaya Rusia, lan dheweke ora ndhelikake.

        Ngimpi sing ora ana gunane. Dheweke kaya Shura Balaganov, bakal kelangan kabeh gratis ing trem. nglirik
        Papa, apa sampeyan bisa njupuk kula kanggo seket dolar? "Ayo, sampeyan ora bisa lunga adoh ing gerbong jaman biyen iki. Ora bisa numpak taksi. Sampeyan kudu numpak trem.
        Shura, jaga kanthong sampeyan!
        Pengawal! nyolong! Iki, tahan!
        Nakal! Copet! maling! nyolong! Ngece dicolong!
        Ana kothak bubuk! Rubel 75 kopecks! Tahan!
        Nanging ana tiket serikat pekerja. Aku anggota serikat pekerja...
        Aja nganti dheweke metu. Digawa menyang polisi.
        Aku ora sengaja. Aku mekanik. Punika salib Panjenengan! Aku ora pengin ...
        Aku ora pengin, aku mekanik, warga.
        Sugeng dalu Komandan! Aku ora sengaja, aku ora sengaja.
        1. +1
          14 2021 Juni
          Kutipan saka: sabakina
          Ngimpi sing ora ana gunane. Dheweke kaya Shura Balaganov, bakal kelangan kabeh gratis ing trem.
          Utawa minangka maling goose Panikovsky. Dheweke njaluk seket rubel. ... - Iki Panikovsky, - ngandika Shura, - putra Letnan Schmidt. Sadawane gang, ing bayangan Agustus ... Staf nyeret anak bodho katelu Letnan Schmidt menyang teras lan wiwit alon-alon rock. Panikovsky meneng, kanthi ati-ati nyawang langit biru .....
      3. +1
        14 2021 Juni
        Kutipan saka ccsr
        Punika minangka "impen kristal" wong Ukrainia - kanggo manggon kanthi gratis kanthi biaya Rusia, lan dheweke ora ndhelikake.

        Napa sampeyan mlebu kanggo kabeh wong Ukrainia? Iki minangka impen pamrentah Ukrainia lan Svidomites, lan padha- minoritas wong Ukraina!
        1. +6
          14 2021 Juni
          Kutipan: Vladimir Mashkov
          Napa sampeyan mlebu kanggo kabeh wong Ukrainia?

          Cukup aja ngomong babagan Ukrainians biasa - Aku wis sinau wong-wong mau uga liwat taun gesang kawula, lan utamané sawise ambruk USSR, nalika aku lelungan liwat Goptivka kaping pirang-pirang taun. Umume, wong Ukrainia minangka tukang meri lan rednecks, lan iki ora bisa diganti.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. -10
            14 2021 Juni
            Kutipan saka ccsr
            Kutipan: Vladimir Mashkov
            Napa sampeyan mlebu kanggo kabeh wong Ukrainia?

            Cukup aja ngomong babagan Ukrainians biasa - Aku wis sinau wong-wong mau uga liwat taun gesang kawula, lan utamané sawise ambruk USSR, nalika aku lelungan liwat Goptivka kaping pirang-pirang taun. Umume, wong Ukrainia minangka tukang meri lan rednecks, lan iki ora bisa diganti.

            Muni kaya sampeyan siji. Lan VERY bodho lan arrogant. Nanging sambat babagan sampeyan amarga nglanggar akeh aturan VO Aku ora bakal..
            1. +2
              14 2021 Juni
              Mashkov, aja sambat, sampeyan bakal anathematize! Aku durung rampung sekolah, kanca senior ing pekarangan, sing, sawise lulus saka sekolah militèr, ngunjungi Kraine, ngandika: "Dheweke ora seneng kita ana, padha nelpon kita luwe Muscovites." Iku ing awal 80s ... Dadi sing bodho?
              1. +1
                14 2021 Juni
                Lan barang-barang isih ana. "Luwe" Rusia maneh, sakperangan alesan, duwe utang hataskrayniks independen supaya ora mati keluwen lol
                1. 0
                  14 2021 Juni
                  Kutipan saka: VORON538
                  Lan barang-barang isih ana. "Luwe" Rusia maneh, sakperangan alesan, duwe utang hataskrayniks independen supaya ora mati keluwen lol

                  Lan ana hataskrainiki ora mung ing / ing Ukraina. Ana cukup ing Rusia. Lan Ukraina iku bagean saka Rusia, Kakaisaran Rusia, sementara kapisah. Ukrainians ora sawetara wong liya, nanging bagéan saka Rusia. Uga sementara dipisahake!
              2. +1
                14 2021 Juni
                Kutipan saka: sabakina
                Mashkov, aja sambat, sampeyan bakal anathematize! Aku durung rampung sekolah, kanca senior ing pekarangan, sing, sawise lulus saka sekolah militèr, ngunjungi Kraine, ngandika: "Dheweke ora seneng kita ana, padha nelpon kita luwe Muscovites." Iku ing awal 80s ... Dadi sing bodho?

                Vyacheslav - "sabakina",
                Kaping pisanan, aku ora nate sambat menyang administrasi VO babagan akeh sing ngina aku. Nanging kanca-kancamu padha nyerang aku - kaping pirang-pirang amarga alasan sing ora jelas.

                Kapindho, aku wong Rusia, kanthi oyod saka wilayah tetanggan sampeyan, - saiki, kanthi karsane nasib, aku manggon ing bagean Novorossia sing bye cedhak Ukraina, luwih apik tinimbang "ahli saka kadohan" Aku ngerti mores lan panemu saka fellow warga saiki. Ora saka tembung saka wong, nanging dening pribadi kesan. Mayoritas akeh banget sikap marang Rusia lan Rusia apik banget. Pikiran babagan apa kabeh Ukrainians, Ukrainia warga Bandera, sympathizers lan Russophobes goroh blatant tanpa isin. Lan padha ngerti kabeh normal wong lan Rusia. Lan provokator (Rusia, Ukrainia lan Israel), ya, padha ngapusi, ngaku kabeh pedunung Ukraina sengit Rusia lan Rusia (tujuane prasaja lan cetha: kanggo break lan weaken Rusia). Yen sampeyan dudu provokator, mula sampeyan kudu ngerti lan ngerti iki!

                Katelu, ora ana bangsa lan bangsa sing apik utawa ala ing donya. ING apa wae bangsa / wong ana wong apik lan ala!

                Iku aneh yen siji kudu nerangake bebener prasaja kanggo "wong pinter". Senajan kabeh wong nganggep awake dhewe pinter, malah kondhang ... D.W. crayfish ... eseman
            2. -4
              14 2021 Juni
              Kutipan: Vladimir Mashkov
              Muni kaya sampeyan siji. Lan VERY bodho lan arrogant.

              Mbok. Nanging mung aku ngerti banget carane "biasa" Ukrainians wiwit melu extortion sanalika sawise nyebrang tapel wates, lan kabeh ing saurutan, miwiti karo pengawal tapel wates, sing janji ing ngleboke Goptivka saka sisih Russian wacana free alangan. kanggo sewu rubel, lan pungkasan karo layanan sanitasi Kherson, sing nyuda mobil Rusia lan didol sawetara sertifikat "lingkungan" sing diciptakake kanggo limang atus rubel.
              Kutipan: Vladimir Mashkov
              Nanging aku ora bakal sambat babagan sampeyan amarga nglanggar akeh poin ing Aturan VO ..

              Iki kabeh titik sampeyan - sampeyan ora bisa nambah hubungan karo Rusia lan mlaku kaya antek ing Kulon, nuntut supaya padha ngedhunake sanksi marang kita. Kanggo perang karo Donbass, ngendi buruh hard biasa njupuk munggah senjata, sampeyan mesthi Master. Nanging ing wektu sing padha, nuduh personel militer Rusia saka pendhudhukan Donbass, kaya toruses pungkasan, sampeyan wedi kanggo nyerang ing wilayah Rusia lan wara-wara perang ing.
              Lan sawise sampeyan pengin dihormati ing Rusia? Ya, leluhur kita ngipat-ipati sampeyan kanggo Mazepa, lan saiki padha ngipat-ipati sampeyan kanggo bab sing padha.
              1. +1
                14 2021 Juni
                Kutipan saka ccsr
                Lan sawise sampeyan pengin dihormati ing Rusia? Ya, leluhur kita ngipat-ipati sampeyan kanggo Mazepa, lan saiki padha ngipat-ipati sampeyan kanggo bab sing padha.

                Ora ana gunane kanggo nerangake marang wong-wong sing tanpa ragu-ragu nggawe kesimpulan babagan kabeh negara utawa kabeh manungsa adhedhasar sawetara wong jahat.

                kula nyuwun pangapunten mikirsadurunge rattling soko.

                Kepiye sampeyan katon kaya ukroskakunov ....
                1. +1
                  15 2021 Juni
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  Ora ana gunane kanggo nerangake marang wong-wong sing tanpa ragu-ragu nggawe kesimpulan babagan kabeh negara utawa kabeh manungsa adhedhasar sawetara wong jahat.

                  dadi kok kowe kabeh ora ngangkat bajingan sawetara iki ing pitchfork, kok sampeyan ngadeg karo mripat mudhun nalika ndeleng pawai saka Ssovites?!
              2. +1
                14 2021 Juni
                Kutipan saka ccsr
                Lan sawise sampeyan pengin dihormati ing Rusia?

                aja nyoba ... minangka adoh saka aku elinga Vladimir, dheweke meksa nindakake perkara sing padha kene sing ora kabeh Ukronazis padha ala. jare ana sing nguncal uwong saiki elek, ning ana sing ora nguncalake uwong saiki wis apik lan kudu dicoba. sampeyan menehi kanyatan sejarah sing ana lan ora tau ana wong Ukrainia persaudaraan, sing ana Rusia Cilik lan Rusia Agung sing dadi siji lan ana Ukrainianisme - antagonisme kabeh Rusia lan Ukrainianisme iki digawe lan dibudidayakake minangka Russophobia sing galak, nanging ora ... nanggepi dheweke mung mantra sing umume wong Ukrainia normal ....
        2. +4
          14 2021 Juni
          Alas, wong Ukraina banget sing mlayu menyang Timur Jauh saka perang ora nuduhake sisih paling apik, amarga nyatane, kita dadi guilty, miturut wong-wong mau, babagan pamindhahan kasebut. Umumé, lan ing ... lungguh, lan mangan iwak, wong-wong lanang nganakake kursus pendidikan politik kanggo kepala kulawarga, mlayu bali, lan wong wadon langsung nutupi cangkeme. Ya mung ing sirahe kabeh. pikirane padha.
        3. +1
          14 2021 Juni
          Kutipan: Vladimir Mashkov
          Iki ngimpi panguwasa Ukraina lan Svidomites, lan padha minoritas saka wong Ukraina!

          Nanging mayoritas milih wong-wong mau, lan malah apa?!
          1. -1
            14 2021 Juni
            Kutipan saka Hagen
            Nanging mayoritas milih wong-wong mau, lan malah apa?!

            Aku ora ngapura kanca-kancaku saiki sing nekat, sing ngarep-arep banget yen pilihane bakal kaya Putin.
            Nanging dheweke ora duwe pilihan akeh. Rusia kanthi tegas nilar Ukraina lan "kumbah tangane." Malah ing VO ing kene akeh sing nguwuh-uwuh: awake dhewe. Pilihan iki: salah siji ora pindhah ing kabeh, utawa njupuk kasempatan karo Zelya dening voting marang Bandera lan pimpinan Poroshenko. Saiki wis jelas yen luwih becik ora lunga: Zelya dadi luwih elek.
            Lan pemberontakan saiki ora bisa ditindakake ing Ukraina. Waca kenapa ing artikelku.
            1. +1
              14 2021 Juni
              Kutipan: Vladimir Mashkov
              Nanging dheweke ora duwe pilihan akeh.

              Sing utama yaiku dheweke. Ana Muraev, ana Boyko. Nanging sampeyan milih badut pengkhianat kanthi pengalaman ing KVN tinimbang sinau ing universitas. Sapa sing kudu disalahake?
              Kutipan: Vladimir Mashkov
              Rusia kanthi tegas nilar Ukraina lan "kumbah tangane"

              Apa sampeyan butuh pengasuh karo dot, nyuwun pangapunten, karo cookie? Sampeyan iki sing banderlogs mbengkongaken liwat lan mbengkongaken liwat, lan sampeyan lay mudhun ing wong-wong mau. A kutha yuta wong wis mimpin ewu newcomers zapadentsev ing plinth. Crimeans jumeneng luwih amicably marang Maydanuts, lan mulane bantuan kanggo mangsa. Sampeyan seneng yen Ukraina dudu Rusia, sapa sing kudu disalahake yen sampeyan nyebul "ekonomi paling sugih ing USSR"?
              1. 0
                14 2021 Juni
                Kutipan saka Hagen
                Kutipan: Vladimir Mashkov
                Nanging dheweke ora duwe pilihan akeh.

                Sing utama yaiku dheweke. Ana Muraev, ana Boyko. Nanging sampeyan milih badut pengkhianat kanthi pengalaman ing KVN tinimbang sinau ing universitas. Sapa sing kudu disalahake?
                Kutipan: Vladimir Mashkov
                Rusia kanthi tegas nilar Ukraina lan "kumbah tangane"

                Apa sampeyan butuh pengasuh karo dot, nyuwun pangapunten, karo cookie? Sampeyan iki sing banderlogs mbengkongaken liwat lan mbengkongaken liwat, lan sampeyan lay mudhun ing wong-wong mau. A kutha yuta wong wis mimpin ewu newcomers zapadentsev ing plinth. Crimeans jumeneng luwih amicably marang Maydanuts, lan mulane bantuan kanggo mangsa. Sampeyan seneng yen Ukraina dudu Rusia, sapa sing kudu disalahake yen sampeyan nyebul "ekonomi paling sugih ing USSR"?

                Pancen angel diajak karo wong sing ora ngerti babagan topik kasebut lan ngadili kabeh jagad kanthi ketat saka kursi. Nanging aku bakal nyoba.

                Ora ana pilihan. Muraev lan Boyko minangka persilangan antara Yanukovych lan Zelensky. Lan mbok menawa bab sing padha.

                Sampeyan butuh pengasuh karo pacifier (utawa pancake-bir?), Witty! Lan aku dhewe melu demonstrasi, demonstrasi, nemoni Bandera kanthi bat. Lan ing sangisore ora ana sing lay mudhun. Lan aku ora setuju yen "Ukraina dudu Rusia", aku ora nyia-nyiakake apa-apa lan kanthi jujur ​​nyambut gawe sajrone uripku, kalebu ing segara Timur Jauh. Tuduhanmu sing bodho ora ana dhasare. Basa luwih gampang tinimbang sing bener. Aku kira yen sampeyan karo kita, sampeyan ora bakal nindakake apa-apa, pahlawan kursi.

                И kanggo kita, ora ana sing kudu ditindakake lan ora kudu ditindakake. Iku perlu lan perlu - kanggo mbantu karo mbalekaken sakteruse sawise nggarap kabeh expenses. Ukraina bisa nyedhiyakake kanthi lengkap sawise owah-owahan kekuwatan.
                1. +2
                  14 2021 Juni
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  Pancen angel ngomong karo wong sing ora ngerti babagan topik kasebut

                  Inggih, mesthi. Iki mung pendapat sampeyan sing paling objektif. Semono uga ing endi-endi. Kabeh wong bodho, kabeh wong sing disalahake, mung kabeh wong duwe utang, nanging ora nindakake tugas kanggo mbantu. Apa iki virus ing Ukraina?
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  Lan kanggo kita, ora ana sing dibutuhake lan ora perlu ditindakake

                  Iki bener. Apa sing sampeyan gunakake, supaya sampeyan kesel, sampeyan dadi wong sing ditinggalake.
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  Iku perlu lan perlu - kanggo bantuan karo bali sakteruse sawise nggarap kabeh expenses.

                  Yen ora rahasia, wiwit kapan sampeyan kudu mbantu? Wiwit 1991? Sampeyan (Aku ora ateges sampeyan pribadi, nanging Ukraina minangka komunitas tunggal), sawise kabeh, kabeh kamardikan sampeyan melu blackmail lan eksploitasi kasar saka hubungan "sadulur" karo sampeyan. Ora ana presiden Ukraina sing pengin ngrampungake kewajiban perjanjian sing padha. Lha nek gas, opo maneh An. Sampeyan malah ora pengin njawab kanggo pesawat sipil Rusia mudhun, sampeyan ora nemokake wani. Lan saiki sampeyan sambat babagan "cuci tangan"?
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  Basa luwih gampang tinimbang sing bener.

                  Ya ... Basa kasebut minangka salah sawijining perkara (Perjanjian Persahabatan lan deklarasi status netral), nanging nyatane liyane (program mitra karo NATO lan EU dawa sadurunge 2014). Aku uga menehi saran supaya sampeyan sinau luwih jero babagan topik kasebut. Kanggo saben pratelan sampeyan, bakal ana puluhan nanggepi.
                  1. 0
                    14 2021 Juni
                    Kutipan saka Hagen
                    Kutipan: Vladimir Mashkov
                    Pancen angel ngomong karo wong sing ora ngerti babagan topik kasebut

                    Inggih, mesthi. Iki mung pendapat sampeyan sing paling objektif. Semono uga ing endi-endi. Kabeh wong bodho, kabeh wong sing disalahake, mung kabeh wong duwe utang, nanging ora nindakake tugas kanggo mbantu. Apa iki virus ing Ukraina?
                    Kutipan: Vladimir Mashkov
                    Lan kanggo kita, ora ana sing dibutuhake lan ora perlu ditindakake

                    Iki bener. Apa sing sampeyan gunakake, supaya sampeyan kesel, sampeyan dadi wong sing ditinggalake.
                    Kutipan: Vladimir Mashkov
                    Iku perlu lan perlu - kanggo bantuan karo bali sakteruse sawise nggarap kabeh expenses.

                    Yen ora rahasia, wiwit kapan sampeyan kudu mbantu? Wiwit 1991? Sampeyan (Aku ora ateges sampeyan pribadi, nanging Ukraina minangka komunitas tunggal), sawise kabeh, kabeh kamardikan sampeyan melu blackmail lan eksploitasi kasar saka hubungan "sadulur" karo sampeyan. Ora ana presiden Ukraina sing pengin ngrampungake kewajiban perjanjian sing padha. Lha nek gas, opo maneh An. Sampeyan malah ora pengin njawab kanggo pesawat sipil Rusia mudhun, sampeyan ora nemokake wani. Lan saiki sampeyan sambat babagan "cuci tangan"?
                    Kutipan: Vladimir Mashkov
                    Basa luwih gampang tinimbang sing bener.

                    Ya ... Basa kasebut minangka salah sawijining perkara (Perjanjian Persahabatan lan deklarasi status netral), nanging nyatane liyane (program mitra karo NATO lan EU dawa sadurunge 2014). Aku uga menehi saran supaya sampeyan sinau luwih jero babagan topik kasebut. Kanggo saben pratelan sampeyan, bakal ana puluhan nanggepi.

                    Panemuku luwih cedhak karo kasunyatan amarga rong alasan. Kaping pisanan - Aku ora enom, aku wis ing dasawarsa kaping wolu, aku wis urip akeh, katon akeh, sinau akeh, aku ngerti akeh. Sing nomer loro yaiku aku ing njero subyek diskusi lan komunikasi karo wong-wong sing ana. Pira umurmu lan saka ngendi? сё sampeyan ngerti kabeh babagan Ukraina?

                    About bantuan, sampeyan deftly bypassed inti lan snatched lan bengkong mung apa sampeyan bathi.

                    Ngomong saka apa wae masyarakat (kalebu Ukrainia) ing ora cilik ora bisa ngomong babagan iki minangka homogen: kabeh masyarakat ing donya kasusun saka wong beda panemu, views, simpati. Ing pirang-pirang negara, pamrentah lan masarakat ora padha. Mung ing Ukraina wong-wong Svidomites lan Bandera squeal: Ukraina manunggal lan kabeh marang Rusia lan Rusia. Apa sampeyan bakal dadi salah sijine?

                    Kanthi pitakonan babagan blackmail, eksploitasi, kewajiban, gas, pesawat, NATO lan EU, sampeyan kudu ngubungi panguwasa lan pamrentah: sampeyan kudu ngerti manawa iki sing kompetensi, ora mine lan wong biasa. Senajan aku pribadi setuju banget karo sampeyan.

                    Ing kasempatan "Kanggo saben pratelan sing sampeyan ucapake, bakal ana puluhan sing nanggapi", Aku wis ngerti yen sampeyan minangka demagog sing berpengalaman, seneng ngomong lan tumindak imbangan sing padha.

                    Kabeh sing paling apik! eseman
                    1. -1
                      14 2021 Juni
                      Kutipan: Vladimir Mashkov
                      Aku wis ngerti yen sampeyan minangka demagog sing berpengalaman, seneng ngomong lan tumindak sing padha.

                      Inggih, punika, ing kasunyatan, sampeyan ora duwe apa-apa kanggo njawab. Sing bakal padha ngomong ...
                      Kutipan: Vladimir Mashkov
                      Ing pirang-pirang negara, pamrentah lan masarakat ora padha.

                      Yen sampeyan wis diwasa lan dilatih banget, mula sampeyan kudu ngerti manawa bedane rakyat karo administrasi negara, ing hubungan internasional pandangan, hakekat, kewajiban ing perjanjian kasebut tetep ditanggung dening elit sing ngatur. Lan miturut tumindake, negara dievaluasi dening kabeh pasukan sing sesambungan karo dheweke. Lan apa wae wong Ukrainia, peran kasebut mung dikurangi dadi tingkat tambahan, lan kelas politik, elit sing ngatur, yen sampeyan seneng, bakal dadi personifikasi lan nggawe hubungan karo tanggane.
                      Kutipan: Vladimir Mashkov
                      Lan pira umur sampeyan lan sampeyan saka ngendi, sampeyan ngerti kabeh babagan Ukraina?

                      Aku wis ora ngandika ngendi wae aku ngerti kabeh, lan malah luwih, minangka sampeyan ngomong, sak tenane. nglirik Ora ana sing ngerti kabeh, malah sing ana ing topik sing dibahas. Utamané kayata Ukraina. Mulane, aku bakal ngendhaleni kategoris sampeyan ing pambiji kesadaran sampeyan babagan topik kasebut.
                      1. -1
                        15 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Inggih, punika, ing kasunyatan, sampeyan ora duwe apa-apa kanggo njawab. Sing bakal padha ngomong ...

                        Ya ... Kanggo ngarahake pitakon - wangsulan dhuwur sing nyingkiri kanthi smearing ... ing tembok lan ngapusi mungsuh. sing dosa. Karo sampeyan, Pak (utawa Pak?), kabeh wis jelas. pamit!
                        1. 0
                          15 2021 Juni
                          Kutipan: Vladimir Mashkov
                          Kanggo ngarahake pitakon - wangsulan sing dhuwur-dhuwur kanthi smearing ... ing tembok lan salah nuduh mungsuh saka dosane

                          Ing kene aku meh padha ... Aku ngomong babagan program An-70, sing sampeyan kanthi ati-ati tenggelam kanthi kekurangan pendanaan, ngarep-arep yen Rusia bakal mbayar sampeyan 100%. Banjur dheweke pengin nyurung program iki menyang Eropa tanpa kita. Dheweke mbuwang sampeyan ing kana, kaya sing terakhir .... Kanggo proyek proyek An-140 karo sampeyan, kita beku Il-112. Apa kedaden kanggo kita miring .... Ngomong babagan perjanjian gas? Utawa bisa uga ngapusi yen sampeyan nembak pesawat sipil kanthi rudal anti-pesawat lan rong puluh taun wis mbaleni mantra - "dudu aku"? Sampeyan mesthi entuk reputasi negatif. Kabeh. Iku ora kanggo apa-apa sing padha ngomong sing saben bangsa iku pantes pamaréntahan dhewe. Lan ora mung aku sing ngomong babagan iki. Azarov sampeyan, Zakharchenko (Kementrian Dalam Negeri) nulis babagan iki ing bukune, macem-macem penulis Belgia. Apa pratelanku? Sampeyan ora duwe apa-apa kanggo njawab, supaya sampeyan menehi
                          Kutipan: Vladimir Mashkov
                          Kanggo ngarahake pitakonan - jawaban grandiloquent evasive karo smearing ... ing tembok lan salah nuduh mungsuh saka dosa.

                        2. 0
                          15 2021 Juni
                          Apa bedane provokator, troll, demagog lan mung chatterbox lumrah manungsa? kapan lumrah Sampeyan khusus takon wong bab tartamtu, kalebu sapa iku, ngendi asalé, ing basis kang ndudohke Serat, banjur khusus njawab. A provokator, troll, chatterbox bakal ngobrol babagan apa wae lan nuduh sampeyan kabeh dosa donya, nanging pitakonan sampeyan ora tau Ora bakal mangsuli!
            2. +1
              15 2021 Juni
              Kutipan: Vladimir Mashkov
              Lan pemberontakan saiki ora bisa ditindakake ing Ukraina. Waca kenapa ing artikelku.

              mbokmenawa amarga "mayoritas" saka "apik" Ukrainians nguwuh salo kanggo Heroes?
      4. +2
        14 2021 Juni
        Kutipan saka ccsr
        Punika minangka "impen kristal" saka wong Ukrainia - kanggo manggon kanthi gratis kanthi biaya Rusia.

        Lali tembung ...
        OMAR HAYYAM.
        "Aja tumindak ala - bakal bali kaya bumerang,
        Aja ngidoni ing sumur - sampeyan bakal ngombe banyu,
        Aja ngremehake wong sing luwih murah pangkate,
        Lan dumadakan sampeyan kudu njaluk soko.
        Aja ngiyanati kanca, sampeyan ora bisa ngganti
        Lan aja kelangan wong sing dikasihi - sampeyan ora bakal bali,
        Aja ngapusi dhewe - liwat wektu sampeyan bakal mriksa
        Sing ngiyanati dhewe karo goroh iki.
    5. +4
      14 2021 Juni
      Kerugian kudu dibayari dening AS
      1. -2
        14 2021 Juni
        Ide liyane sing diajokake dening ilmuwan politik Ukrainia

        ilmuwan politik iki ora ana lan ora ana cara kanggo nelpon dheweke. Sing peduli apa teka munggah karo ana, Aku ora ngerti kok ditarik metu kanggo VO, free iklan, utawa soko.
        Nyatane, kabar paling anyar beda banget.
        Perusahaan Ukrainia Naftogaz pengin Gazprom entuk akses menyang transit gas saka Asia Tengah liwat sistem transportasi gas Ukraina.... perusahaan wis nyiapake panjalukan resmi kanggo ijin transit gas liwat pipa Gazprom. "Yen dheweke [Gazprom] nolak, langkah sabanjure bakal dadi keluhan menyang Komisi Eropa lan pengadilan," tambah Vitrenko.

        Saiki iki warta sing luwih serius.
        Vitrenko misale jek nyoba nggawe sumber gas alternatif kanggo Ukraina lan Eropa, nggunakake apa Gazprom wis bola-bali ditekan yen SP2 minangka proyek komersial murni.
        1. ANB
          +4
          14 2021 Juni
          . Perusahaan Ukrainia Naftogaz pengin Gazprom entuk akses menyang transit gas saka Asia Tengah liwat sistem transportasi gas Ukraina.... perusahaan wis nyiapake panjalukan resmi kanggo ijin transit gas liwat pipa Gazprom. "Yen dheweke [Gazprom] nolak, langkah sabanjure bakal dadi keluhan menyang Komisi Eropa lan pengadilan," tambah Vitrenko.

          Dadi apa masalahe? Dheweke entuk ijin kanggo mbangun pipa gas, mbangun lan ngompa. Aja lali mbayar transit liwat wilayah Rusia. Apa ana dhuwit kanggo kabeh iki?
          1. -2
            14 2021 Juni
            padha arep nggunakake sing wis ana. Yen dilarang, iku monopoli lan kompetisi ora adil.
            1. +2
              14 2021 Juni
              Marang "kanca Ukraina" saka Amerika babagan kompetisi sing adil. Lan Ukraina dhewe terus-terusan nyalahake Rusia yen tentara Rusia lagi perang ing wilayah 404. Mangkene carane mungkasi ngoceh ing karpet ing ngisor lawang, supaya bisa ngomong. , nanging, ngerti mentalitas- supaya padha mbangun cabang dhewe kanggo transit lan lulus wilayah kita!
              1. -3
                14 2021 Juni
                Ayo ndeleng carane Gazprom bakal nanggapi iki.
                1. +2
                  14 2021 Juni
                  Aku isih ngarep-arep sing freeloaders iki bakal dikirim ing mlaku erotis! hiRusia ora wajib nyeret nasionalis Ukraina ing punuk, sing nduweni klaim teritorial marang dheweke. Argumen babagan karya perusahaan Rusia ing Crimea ora sah maneh. Ing sawetoro wektu, Wishlist sampeyan padha karo Wishlist saka Svidomo freeloaders, kang ndadékaké kanggo bayangan tartamtu. hi
                2. 0
                  14 2021 Juni
                  Apa sampeyan bisa mbenerake kenapa Rusia kudu Feed Ukraina?
                  1. -2
                    14 2021 Juni
                    Sampeyan sing mbantah, dudu aku, sampeyan lan mbenerake

                    hi
                    1. +3
                      14 2021 Juni
                      Nganti saiki, aku ndeleng dhaptar sing dikarepake saka Ukraina. Jerman duwe utang, banjur Rusia, banjur negara. Ora, saiki sampeyan dhewe. Yen sampeyan pengin transit, gawe GTS dhewe. lol
            2. ANB
              +1
              14 2021 Juni
              . padha arep nggunakake ana

              Ya, dheweke pengin luwih akeh. Aja pengin kontrak kanggo download utawa mbayar, awit iku ana?
              1. -4
                14 2021 Juni
                Nalika ora ana rincian. Ayo ndeleng apa sing kedadeyan sabanjure
                1. ANB
                  +2
                  14 2021 Juni
                  . Ayo ndeleng apa sing kedadeyan sabanjure

                  Apa ana kanggo ndeleng.
                  Ora bakal ana gas Asia Tengah ing Ukraina. Utawa bakal ana ing kahanan sing padha dhewe bakal nolak.
                  Senajan iku bakal kelangan kanggo nggawe kontrak sinkron karo pumping liwat Ukraina. Download utawa mbayar, plus prices Ukrainia kanggo pumping. Lan volume minimal ora kurang saka pumping Russian. Pembayaran kanggo kita pumping ing Ukraina mung sawise pitungan kanggo Ukrainia. Lan 3 lard bali maju. Lan ya, amarga kapasitas wis dikuwasani, ekspansi kanthi biaya Ukraina wis dibayar.
        2. +2
          14 2021 Juni
          Kutipan saka Avior
          Vitrenko misale jek nyoba nggawe sumber gas alternatif kanggo Ukraina lan Eropa

          Ya, wong kudu mbayar transit liwat pipa Gazprom, ora ana keju gratis sanajan ing jebakan tikus.
          1. -3
            14 2021 Juni
            Mesthi sampeyan kudu, ora mangu sampeyan bener.
            1. +1
              14 2021 Juni
              Kutipan saka Avior
              Mesthi sampeyan kudu, ora mangu sampeyan bener.

              Ing kene aku duwe keraguan sing ora jelas.
              1. 0
                14 2021 Juni
                ora bakal mbayar, Gazprom bakal seneng nuntut.
                1. +2
                  14 2021 Juni
                  Kutipan saka Avior
                  ora bakal mbayar, Gazprom bakal seneng nuntut.

                  Saka Ukraina, utang njaluk "yen aku susu wedhus."
                  1. -3
                    14 2021 Juni
                    Mulane pengadilan ana.
                    1. +2
                      14 2021 Juni
                      Kutipan saka Avior
                      Mulane pengadilan ana.

                      Ya, wiwit 2013, nganti saiki, pengadilan London ora bisa nuntut utang 3 milyar saka Ukraina. Mulane, wong kudu waspada yen duwe urusan dhuwit karo mitra sing ora bisa dipercaya. "Dibuwang sepisan, dibuwang lan kaping pindho."
                      1. -3
                        14 2021 Juni
                        Nganti saiki, pengadilan London ora nuntut apa-apa saka Ukraina, kasus kasebut lagi ditimbang.
                        1. +2
                          14 2021 Juni
                          Kutipan saka Avior
                          Nganti saiki, pengadilan London ora nuntut apa-apa saka Ukraina, kasus kasebut lagi ditimbang.

                          Lan 7 taun. Apa bisa pracaya lan ngutangi maneh marang mitra kasebut?
                        2. -6
                          14 2021 Juni
                          partner sing diwenehi utangan lungguh ing Rostov :))
                          Yen wong ora pracaya pengadilan London, sampeyan ora kudu menehi dhuwit liwat Inggris, aku ngerti.
                        3. +2
                          14 2021 Juni
                          Kutipan saka Avior
                          partner sing diwenehi utangan lungguh ing Rostov :))

                          Dhuwit diwènèhaké marang Ukraina lan dudu Yanukovych. Pinjaman telung milyar dolar diwenehake dening Rusia menyang Ukraina ing Desember 2013 kanthi limang persen saben taun kanggo periode nganti 20 Desember 2015, minangka bagean saka garis kredit gedhe kanggo $ 15 milyar. Eurobonds Ukrainia diselehake ing Bursa Saham Irlandia lan dituku dening Rusia kanthi biaya Dana Kesejahteraan Nasional.
                          Lan ing ngendi tahanan Rostov, lan titik ora ana ing dheweke, nanging ing negara, sing ora pengin mbayar utang, nanging nampa "freebie".
                          Lan sapa sing bakal ngatasi kahanan kaya ngono?
                          Kanggo utang kertu ing wektu apik, "padha ngalahake ing pasuryan karo candelabra."
                        4. -3
                          14 2021 Juni
                          Aku ngerti sapa sing menehi. Lan kok liwat Inggris ditanggepi, lan ora langsung.
                          Lan saiki iki asil - apa sing cetha lan dingerteni kanggo sampeyan, pengadilan ing London wis mriksa kanggo taun kapitu.
                          Kanggo utang kertu ing wektu apik, "padha ngalahake ing pasuryan karo candelabra."

                          Rostov lawas-timer ilang ing kertu?
                        5. 0
                          14 2021 Juni
                          Kutipan saka Avior
                          Rostov lawas-timer ilang ing kertu?

                          Ora, mesthi, Ukraina sing ilang kertu, nanging mung nambani dolar. Lan saiki sapa sing bakal menehi dhuwit, ayo njupuk saka IMF, dheweke ora bakal nolak sapa wae.
        3. +1
          14 2021 Juni
          Apa sampeyan duwe mobil? Apa sampeyan ora pengin menehi kula kanggo akhir minggu supaya aku bisa numpak prawan? Iki kepiye proposal sampeyan sing luwih serius. Aku ngerti sing pengadilan wis dawa wis aturan kanggo ngadili saka sudut pandang - Aku mbalikke apa aku arep. Nanging kanggo njaluk ijin saka Gazprom supaya uga nggawa gas saka Asia Tengah menyang sampeyan)))) ora ana cara liya, kaya-kaya)))
          1. -4
            14 2021 Juni
            Iki kepiye proposal sampeyan sing luwih serius.

            iki dudu saranku. Nanging masuk akal kanggo njupuk statement saka wong sing bisa ngalahake $ 3 milyar saka Gazprom kanthi serius, miturut pendapatku. Nanging, sakperangan alesan, kita maca promosi diri saka sawetara ilmuwan politik ing VO.
            Aku ngerti sing pengadilan wis dawa wis aturan kanggo ngadili saka sudut pandang - Aku mbalikke apa aku arep.

            iku mung sawetara bantahan sing sijine nerusake ing pengadilan, lan temen beda kanggo diskusi umum internal. Dadi ana pendapat kaya ngono babagan pengadilan lan arbitrase ing antarane bagean masarakat.
            1. +3
              14 2021 Juni
              Apa sampeyan kabeh ora ngerti yen ana rong kapal lan padha ilang sing pisanan?))) Lan Gazprom, nyatane, mateni ing Ukraina kanthi biaya transit taunan?))) Aku mbaleni ing 16,17 lan nganti 80+ yard liwat Ukraina) lan padha entuk luwih akeh, nanging ing kene, sawise nampa pembayaran siji-wektu, transit ambruk kanggo 40?))) Rencana akale iki bakal diwulang ing buku teks))) carane nuduhake bathi ing paling sapisan, nyatane, kabeh GTS dikebiri?))) Liwat pipa kanthi throughput 150 pump 40 kabeh taun nyatakake yen bathi diwiwiti ing 70, uga, peduli iku sarwa))))
              1. -3
                14 2021 Juni
                Ilang, ditampa 3 milyar
                Ya, bakal ana ing kabeh buku teks.
                Lan kanggo 40 milyar meter kubik, padha arep mbatalake ing umum, iki ora ana hubungane karo pengadilan, SP2 wiwit dibangun kanggo alasan liyane, lan ora amarga saka pengadilan.
                1. -4
                  15 2021 Juni
                  Kutipan saka Avior
                  Ilang, ditampa 3 milyar

                  Menapa malih, ing cara fraudulent, lan ngerti iki banget - iki "menang gedhe".
                  Mung sampeyan bakal kelangan sepuluh kaping liyane ing kamenangan iki, ora bakal tekan sampeyan, lagi ngomong, sampeyan ora bakal mangan, kanggo cokotan.
                  Kutipan saka Avior
                  Lan udakara 40 milyar meter kubik, dheweke bakal mbatalake umume,

                  Paling kamungkinan, dheweke bakal nyuda, amarga kita kudu njaga pipa sampeyan ing kondisi kerja, yen dikarepake gas ing Eropa dumadakan mundhak banget, lan kita butuh.
                  1. -1
                    15 2021 Juni
                    . Lan ing cara fraudulent, lan sampeyan ngerti banget.

                    Iki sepisanan aku krungu, mohon pencerahane...
                    1. -4
                      15 2021 Juni
                      Kutipan saka Avior
                      Iki sepisanan aku krungu, mohon pencerahane...

                      "Kita ngomong babagan banding keputusan kapisah saka Arbitrase Stockholm ing kasus pasokan gas antarane Naftogaz lan Gazprom, sing diterbitake tanggal 31 Mei 2017. Ing keputusan kasebut, pengadilan Kamar Dagang Stockholm nolak tuntutan Gazprom miturut ketentuan "njupuk utawa mbayar"..


                      Waca liyane: https://ukraina.ru/exclusive/20191127/1025832198.html
                      Sing. Penipu Ukrainia ora gelem mbayar paukuman marang Gazprom, amarga kahanan ekonomi sing angel, lan para penipu saka pengadilan Stockholm ngetutake.
                      Apa sampeyan pancene ora ngerti crita iki, utawa sampeyan mung pura-pura ora katon?
                      1. -2
                        15 2021 Juni
                        Ing Stockholm, ora ana pengadilan, nanging arbitrase.
                        Aku ora weruh apa-apa fraudulent, kaputusan dijupuk dening arbitrase
                        Prinsip take-or-pay ditantang ing saindhenging Eropah dening Gazprom.
                        1. -4
                          15 2021 Juni
                          Kutipan saka Avior
                          Prinsip take-or-pay ditantang ing saindhenging Eropah dening Gazprom.

                          Ing basis apa, yen prinsip iki ditulis ing Persetujuan Pasokan? Dheweke protes mung amarga dheweke dhewe sing nakal, kaya Naftogaz.
                          Kutipan saka Avior
                          Aku ora weruh apa-apa fraudulent, kaputusan dijupuk dening arbitrase

                          Iki kabeh titik sampeyan - lan sawise sampeyan pengin wong Ukrainia diajeni ing Rusia?
                          Kutipan saka Avior
                          Ing Stockholm, ora ana pengadilan, nanging arbitrase.

                          Apa iki owah-owahan dhasar ing penipuan Naftogaz menyang Gazprom?
                        2. -1
                          15 2021 Juni
                          njupuk utawa mbayar, panuku protes meh kabeh Eropah. Ukraina mung salah siji saka wong-wong mau
                          Iku kabeh titik sampeyan

                          Luwih sampeyan. Sampeyan maca tembung nang endi wae, nanging sampeyan nemokake angel kanggo nerangake apa tegese
                          Ing Stockholm, ora ana pengadilan, nanging arbitrase.

                          Apa owah-owahan dhasar ing ngapusi ...

                          Stockholm Arbitration minangka perusahaan pribadi, kabeh wewenang mung dumunung ing reputasi bisnis. Mulane, argumentasi babagan apa sing dianggep salah dianggep ana, mung ora serius.
                          Dheweke entuk dhuwit mung kanthi ngurutake barang-barang kanthi adil, yen ora ana sing bakal nuntut ....
                        3. -4
                          15 2021 Juni
                          Kutipan saka Avior
                          njupuk utawa mbayar, panuku protes meh kabeh Eropah. Ukraina mung salah siji saka wong-wong mau

                          Sing. Apa sampeyan mbenerake ketidakjujuran sampeyan? Dadi mungkin padha nyolong gas ing Ukraina uga sah ing taun XNUMX-an, bocah-bocah padha kadhemen lan ditarik?
                          Kutipan saka Avior

                          Stockholm Arbitration minangka perusahaan pribadi, kabeh wewenang mung dumunung ing reputasi bisnis.

                          Aja ngomong omong kosong - nalika nyimpulake perjanjian bilateral, loro pihak setuju sadurunge sing bakal nimbang perselisihan, lan milih sing dipercaya lan ing ngendi bakal luwih murah lan luwih cepet kanggo loro pihak, adhedhasar pengalamane.
                          Kutipan saka Avior
                          Dheweke entuk dhuwit mung kanthi nindakake perkara sing adil,

                          Sing. penolakan kanggo nelpon Ukraina kanggo nepaki kewajiban lan ora ngukum wong-wong mau kanggo nglanggar prajanjèn, apa iki pangerten saka "kaadilan"? Yagene sampeyan kaget yen akeh wong ing Rusia nganggep sampeyan bajingan?
                        4. -1
                          15 2021 Juni
                          Sing. Apa sampeyan mbenerake ketidakjujuran sampeyan?

                          sing ora kok jelasake.
                          Dadi mungkin dheweke nyolong gas ing Ukraina, uga sah ing taun XNUMX-an

                          Apa sampeyan babagan? Gas diukur ing inlet lan outlet, wacan dijupuk sapisan sasi, nyolong bakal langsung katon - sampeyan kudu langsung njaluk dhuwit kanggo barang sing dicolong, liwat pengadilan, yen perlu.
                          Nanging aku durung krungu bab iki. Endi kesimpulan kasebut - yen ana nyolong, banjur bebarengan karo wong saka manajemen Gazprom, amarga padha nutup mata
                          Aja ngomong omong kosong - nalika nyimpulake perjanjian bilateral, loro pihak setuju sadurunge sing bakal nimbang perselisihan, lan milih sing dipercaya lan ing ngendi bakal luwih murah lan luwih cepet kanggo loro pihak, adhedhasar pengalamane.

                          iki bener. Iku Stockholm Arbitrase sing dipilih, lan wis ditulis ing kontrak, iku salah siji saka perusahaan paling biso dipercoyo ing prakara bisnis musuhan. Lan saiki sampeyan dumadakan nulis babagan sawetara jinis scam
                          Sing. penolakan kanggo nelpon Ukraina kanggo nepaki kewajiban lan ora ngukum wong-wong mau kanggo nglanggar prajanjèn, iki pangerten saka "kaadilan"

                          Napa kula? Iki umum, kalebu "Gazprom", dheweke dhewe milih lan mlebu ing kontrak.
                        5. -4
                          15 2021 Juni
                          Kutipan saka Avior
                          iki bener. Iku Stockholm Arbitrase sing dipilih, lan wis ditulis ing kontrak, iku salah siji saka perusahaan paling biso dipercoyo ing prakara bisnis musuhan.

                          Padha digawe kesalahan ing milih - padha dadi crooks padha Naftogs, lan gelem Rusia panjaluk legal kanggo mbayar paukuman, amarga. ana klausa "njupuk utawa mbayar" ing kontrak, lan Ukraina ora tundhuk karo iki. Sampeyan ndeleng, "kahanan ekonomi ala" kaya-kaya Rusia wis apik banget.
                        6. -1
                          15 2021 Juni
                          iki minangka cara arbitrase sing paling umum - Gazprom nuntut ana sadurunge regejegan karo Naftogaz ing macem-macem masalah, lan terus mengko
                          Gazprom Export bakal nuntut Uniper Jerman, panuku gas Eropa paling gedhe, ing Stockholm. Divisi dagang Gazprom ngirim kabar menyang Uniper babagan wiwitan proses arbitrase sing nuntut revisi rega gas miturut kontrak wiwit 1 Februari 2018. "Recourse kanggo arbitrase kanggo mutusake masalah perselisihan kontrak minangka praktik standar sing diwenehake ing kontrak kasebut," ujare Gazprom ing pratelan.
        4. 0
          14 2021 Juni
          Avior, artikel babagan SP-2. Lan apa babagan GS Ukrainia?
          1. -5
            14 2021 Juni
            pidato ana saka sawetara jenis ilmuwan politik kosong kanggo PR. Dheweke ora bisa nuntut saham, lan ora ana sing ngrungokake dheweke. Iki dudu warta, aku ora ngerti kenapa dheweke nyeret dheweke menyang VO. Kabar nyata yaiku apa sing dikandhakake Vitrenko babagan transit gas Asia.
        5. +3
          14 2021 Juni
          Kutipan saka Avior
          Saiki iki warta sing luwih serius.

          Kita dudu anggota piagam energi. Kita ora kapekso kanggo nyedhiyani fasilitas kita kanggo transit gas manca, utamané nalika lagi 100% dikuwasani dening produk kita. Dadi beritane yo ngono. Kajaba iku, iki dudu warta. Topik iki wis suwe dirembug lan ora ana gunane. Miturut cara, babagan gagasan ilmuwan politik iki. Ide kasebut dhewe kalebu Ukraina ing SP-2 kanthi fasilitas UGS, lan nampa saham ing SP-2 kanthi tepat kanggo kapasitas sing ditawakake. Aku ora bakal ngomong sing idea rampung ala. Pasangan iku ala, ora bisa dipercaya lan maling, ya. Ruslan Bortnik dhewe, nyatane, nyuarakake gagasan sing cukup apik, nanging miturut sistem kekuwatan saiki ing Ukraina, dheweke ora bisa ditrapake. Kyiv ora mikir babagan ekonomi. Ana ing kepala resep Bandera + Washington.
          1. -5
            14 2021 Juni
            gagasan saka ilmuwan politik iku sethitik kapentingan kanggo kula, ora ana sing bakal ngrungokake utawa njupuk wong akeh.
            Vitrenko minangka pitakonan sing beda banget. Dheweke dadi pejabat, lan pengalamane ing kasus kaya ngono nggawe dheweke serius karo omongane. Aku yakin yen Gazprom ngeweruhi statement, ora kaya ilmuwan politik iki.
            1. 0
              14 2021 Juni
              Kutipan saka Avior
              Aku yakin yen Gazprom ngeweruhi statement, ora kaya ilmuwan politik iki.

              Apa statement sing dimaksud Vitrenko?
              1. -3
                14 2021 Juni
                sing dakkandhakake ing ndhuwur yaiku babagan transit gas Asia.
                1. +2
                  14 2021 Juni
                  Kutipan saka Avior
                  ing transit gas Asia

                  Aku wis nyatakake gagasan iki. Dheweke wis pirang-pirang taun, lan ora ana insinyur listrik lan buruh gas sing kesusu malah ngidoni menyang arah kasebut. Aku ora mikir padha kasengsem ing idea ing kabeh.
                  1. -2
                    14 2021 Juni
                    Aku Vitrenko piye wae ndeleng masalah iki, yen ora, dheweke ora bakal wungu
                    1. +3
                      14 2021 Juni
                      Kutipan saka Avior
                      Aku Vitrenko piye wae ndeleng masalah iki, yen ora, dheweke ora bakal wungu

                      Sawise ngunggahake masalah kasebut saiki, ide kasebut disuaraake yen Ukraina bisa ilang transit sadurunge kadaluwarsa perjanjian saiki.
                      "..." Pernyataan kasebut kaya kabodhoan gedhe lan PR politik, - nerangake Vyacheslav Mishchenko - Ukraina ora duwe undang-undang ekstrateritorial, mung Amerika Serikat duwe posisi unik kanggo nggunakake undang-undang kasebut kanggo tumindak ekstrateritorial nalika ngetrapake sanksi utawa melu. ing tumindak pengadilan lan investigasi ora ing wilayah sawijining.
                      Kanggo Komisi Eropa, pisanan, Ukraina ora dadi bagian saka Uni Eropa, lan nomer loro, Federasi Rusia ora ana hubungane karo EU lan keputusane.
                      Katelu, ing Rusia mung setahun kepungkur padha ngganti Konstitusi ing sih saka primacy saka hukum nasional liwat hukum internasional. Mulane, informasi iki ora duwe tujuan kajaba PR ora sopan. "Gazprom" ora bakal mbayar denda lan tundhuk karo keputusan pengadilan...." Mergo.
                      1. -1
                        14 2021 Juni
                        Aku elinga maca bab sing padha sadurunge Gazprom ilang kasus 3 milyar marang Vitrenko ing pengadilan.
                        hi
                        1. 0
                          14 2021 Juni
                          Kutipan saka Avior
                          Aku elinga maca bab sing padha

                          Ayo ngenteni lan ndeleng ... hi
                        2. 0
                          15 2021 Juni
                          Aku elinga maca bab sing padha sadurunge Gazprom ilang kasus 3 milyar marang Vitrenko ing pengadilan.

                          Aja bingung perjanjian sing wis ditandatangani, ing ngendi Pengadilan ditetepake, ing ngendi perselisihan lan tuduhan kudu ditangani. Gazprom kanthi jujur ​​ngrampungake kontrak kasebut lan netepi putusan Pengadilan. Pengadilan iki sing diwenehake ing kontrak kasebut. Ora perlu nggawe bayangan ing pager wattle.
                        3. -2
                          15 2021 Juni
                          ya. Lan sing aku maca banjur.
                          Gazprom ora tundhuk karo putusan pengadilan, yen sampeyan wis lali.
                          Iki dadi salah sawijining titik persetujuan babagan transit gas lan pembatalan klaim liyane - amarga Zelensky, dheweke gabung.
                          Umumé, kita durung ngrembug babagan tuntutan hukum, nanging saiki mung kasunyatan pernyataan Vitrenko.
                        4. +1
                          15 2021 Juni
                          Lan sing aku maca banjur.

                          Sampeyan maca komentar kasebut, lan dudu rilis Gazprom?
                          statements Vitrenko kang

                          Lan dakkandhani, ujare ora panas lan ora adhem. Komisi Eropa lan pengadilan ora bisa ditarik ing kene. Iki dudu kontrak.
                          Lan miturut tuntutan hukum, kenapa Ukraina ora diseret "njupuk utawa mbayar"? Bias sing jelas. Lan referensi kanggo "kahanan ekonomi ala" ora cocog. Ana perjanjian, apikan, lakoni. ora bisa? Rembugan karo sisih liyane. Dadi kanthi tuntutan hukum iki - Barat percaya yen Rusia kudu ngemot kabijakan kanthi tanggung jawab sosial sing kurang.
                        5. -2
                          15 2021 Juni
                          Ya, aku kelingan nalar sing padha, babagan panas utawa adhem.
                        6. +1
                          15 2021 Juni
                          Yaiku, maneh sampeyan ngakoni yen dheweke bakal nyoba "narik" saka Rusia? Lan ora kabenerake? Tanpa persetujuan? Aku mikir, apa sampeyan kerja karo wong-wong kaya ngono ing Israel? Lan carane padha dianggep?
                        7. -2
                          15 2021 Juni
                          Aku ngakoni manawa nalarmu uga adoh saka kasunyatan, kaya sing dakwaca nalika iku.
                          Nanging kasunyatan manawa rencana Vitrenko adhedhasar apa wae, ing sawetara subtleties pasar gas, aku uga ngakoni iki, dheweke bener-bener ngonfirmasi yen dheweke ngerti babagan iki.
                          Mulane, dheweke nulis manawa warta kasebut kudu diwenehi perhatian, ora kaya pernyataan kosong saka sawetara ilmuwan politik ing artikel kasebut.
        6. 0
          15 2021 Juni
          Saiki iki warta sing luwih serius.

          Iki dudu warta serius, nanging kejang. Padha temen maujud sing padha bakal tetep ing span lan wiwit mbangun myria.
          padha arep nggunakake sing wis ana. Yen dilarang, iku monopoli lan kompetisi ora adil.

          Nanging apa-apa sing iki properti saka Rusia lan ing tlatah Rusia?
          complaint menyang Komisi Eropah
          Dasar? Paket energi katelu? Aku wis nulis ing ndhuwur, wilayah Rusia.
          pengadilan
          Kang? Apa dhasare? Stockholm? Ora ana kontrak, mula ora dirembug. Pengadilan liyane? Kita maca amandemen Konstitusi Federasi Rusia.
          1. -2
            15 2021 Juni
            Ngenteni lan ndeleng.
            1. 0
              15 2021 Juni
              Ayo jajal.
              1. -2
                15 2021 Juni
                Aku wedi yen aku ora duwe apa-apa karo Naftogaz utawa Gazprom.
                Yen sampeyan uga duwe pitakon, mula kita ora bakal nyoba
                kita bisa ngrembug sakbisane
      2. 0
        14 2021 Juni
        Kutipan saka: TerraSandera
        Kerugian kudu dibayari dening AS

        FSA lagi menehi ganti rugi ... Nganti kabeh, nganti lemah ireng, dijupuk, bakal dibayari ... keprungu
        1. +1
          14 2021 Juni
          Kutipan saka isv000
          Nganti kabeh, nganti lemah ireng, dijupuk, dheweke bakal menehi ganti rugi ...

          Lan banjur padha ngomong - "Nanging Bidon ora ngelingi iki."
          1. 0
            14 2021 Juni
            Kutipan saka tihonmarine
            Kutipan saka isv000
            Nganti kabeh, nganti lemah ireng, dijupuk, dheweke bakal menehi ganti rugi ...

            Lan banjur padha ngomong - "Nanging Bidon ora ngelingi iki."

            Ora kelingan apa? Apa lemah ireng ing Ukraina? ngguyu
            1. +2
              14 2021 Juni
              Kutipan saka: sabakina
              Ora kelingan apa? Apa lemah ireng ing Ukraina?

              Mesthi, dheweke ora ngelingi "Mungkin dheweke duwe lemah ireng, utawa ora. Nanging saiki mesthi ora ana, nanging ora ana hubungane."
            2. 0
              14 2021 Juni
              Kutipan saka: sabakina
              Kutipan saka tihonmarine
              Kutipan saka isv000
              Nganti kabeh, nganti lemah ireng, dijupuk, dheweke bakal menehi ganti rugi ...

              Lan banjur padha ngomong - "Nanging Bidon ora ngelingi iki."

              Ora kelingan apa? Apa lemah ireng ing Ukraina? ngguyu

              Apa sampeyan mikir Biden paling ora ngerti babagan lemah ireng????!!!!
              1. 0
                14 2021 Juni
                Kutipan: my 1970
                Apa sampeyan mikir Biden paling ora ngerti babagan lemah ireng?

                Biden mung ngerti yen ing Ukraina ana sing bisa dituku kanthi sen lan entuk jutaan dolar. bisnis lan ora liya.
      3. 0
        14 2021 Juni
        Kutipan saka: TerraSandera
        Kerugian kudu dibayari dening AS

        AS ngapura kabeh utange.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. + 10
      14 2021 Juni
      Carane kesel kabeh wong saka Ukraina saka impudence, rakus, nesu.
    8. 0
      14 2021 Juni
      Iku luwih gampang kanggo mbayar Wagner mitos kanggo ngatasi masalah iki ing salawas-lawase. We njupuk conto saka paling demokratis, negara pos ing donya. Utawa sampeyan bisa narik kawigaten Black Water, kang luwih nyoto.
      1. +1
        14 2021 Juni
        Sampeyan kudu ora alon mudhun ing 2014, banjur Wagner ora kudu mbayar uga. Senajan, banjur padha wanted kanggo nyekel kita iki, nanging kita padha ora siap kanggo perang gedhe, minangka, Nanging, saiki. Ing taun 1941, ana gelombang patriotisme, nanging saiki swasana ati ing tentara antarane conscripts ora dhuwur, uga antarane muda free ... nglirik
    9. +6
      14 2021 Juni
      "pass utawa adol "bagean saka saham perusahaan operator Nord Stream 2 menyang Naftogaz Ukrainia supaya bisa Kyiv bisa "entuk"
      Jujur, ora ana tembung, mung huruf. Kasunyatan bilih iki impudence sinis dingerteni, nanging malah ora pas menyang logika Ukrainia (?) Babagan "agresor". Iki minangka kawicaksanan: ganti rugi kanggo perang saka Jerman, ganti rugi kanggo "SP-2" saka Amerika Serikat, Eropa duwe utang kanggo urip, "agresor" kudu nuduhake saham. Kita wis teka.
      1. 0
        14 2021 Juni
        Kutipan: rotmistr60
        Iki minangka kawicaksanan: ganti rugi kanggo perang saka Jerman, ganti rugi kanggo "SP-2" saka Amerika Serikat, Eropa duwe utang kanggo urip, "agresor" kudu nuduhake saham. Kita wis teka.

        Pancen, "wong Yahudi nangis nalika wong Sumeria lair."
        1. 0
          14 2021 Juni
          kuping kuldi ora cukup kanggo ukhrs.
          nanging sawise kabeh, padha bakal njupuk wong minangka kadhemen.
    10. +8
      14 2021 Juni
      Ing Ukraina, dheweke nemokake cara kanggo entuk dhuwit

      Iki dudu cara kanggo entuk dhuwit, iki cara kanggo njupuk dhuwit saka awal. Napa dheweke dumadakan ngedol saham menyang Kyiv? Kanthi alasan apa Naftogaz bakal dilebokake ing konsorsium kasebut? Dheweke ora bisa ndhukung dhewe, wis kerja, GTS?!!! Apa kabeh wong wis lali negosiasi Taun Anyar taunan kanggo ngluwihi transit? Kepiye injeksi gas ilegal menyang fasilitas panyimpenan?
      Wong lanang sing nggumunake, dheweke dhewe nyolong gas, dheweke dhewe mbajak GTS, dheweke ngeculake hubungan karo Federasi Rusia menyang plinth, dheweke dhewe sijine spokes ing gembong SP-2, lan saiki padha arep njagong mudhun ing kabeh siap lan nuduhake. dhuwit!!!!
      1. +1
        14 2021 Juni
        Kutipan saka Wedmak
        Yagene dheweke tiba-tiba ngedol saham menyang Kyiv?

        Supaya Rusia duwe sirah liyane.
      2. -1
        14 2021 Juni
        Apa masalahe? Dheweke bisa nandur modal ing proyek, tuku saham.
        1. +2
          14 2021 Juni
          Kutipan saka Alex Justice
          Apa masalahe? Dheweke bisa nandur modal ing proyek, tuku saham.

          Ora tuku - iku beda. saiki ukrovlast lan svidomity Dheweke pengin njaluk apa-apa kanthi gratis ing bentuk ganti rugi tanpa alesan. Paling kamungkinan amarga padha ana, ana lan "tresna" Kulon (gratis).
        2. 0
          14 2021 Juni
          Kutipan saka Alex Justice
          Dheweke bisa nandur modal ing proyek, tuku saham.

          Sampeyan bisa tuku, nanging "Endi dhuwit Zin?"
      3. +3
        14 2021 Juni
        Denis, apa hubungane GTS? Apa sampeyan lali Lyonya Golubkov? Lan dheweke uga nganggep awake dhewe dudu freeloader, nanging mitra! nglirik
        1. 0
          14 2021 Juni
          Ya, kene, kaya .. Lenya paling nandur modal. Ing piramida, mesthi, nanging ora titik. Nandur modal, nampa deviden. Lan apa Ukrainians nandur modal ing SP-2? Nelpon kanggo sanksi, lolong, snot lan claims?
    11. -3
      14 2021 Juni
      Ayo kakel pisanan mlumpat kanggo hiburan Muscovite ... nglirik
      1. 0
        14 2021 Juni
        Luwih becik digali segara liyane!
      2. +1
        14 2021 Juni
        Kutipan saka Xlor
        Ayo kakel pisanan mlumpat kanggo hiburan Muscovite ... nglirik

        Kanggo apa? We are tukang besi, duh, ora perlu seneng-seneng. Ing 90s padha ngguyu nganti mati.
    12. +3
      14 2021 Juni
      lan iki perlu kanggo nindakake apa-apa - kanggo nransfer bagéan saka saham Nord Stream-2 kanggo Kyiv.

      Ing wektu sing padha, Kyiv ora njaluk akeh, mung "lima-pitu-sepuluh persen."

      Kesederhanaan luwih elek tinimbang nyolong! Lan dheweke pancene mikir! wong bodho
      1. 0
        14 2021 Juni
        Kutipan saka isv000
        Kesederhanaan luwih elek tinimbang nyolong! Lan dheweke pancene mikir!

        Miturut cara, ide iki ora anyar - ing taun XNUMX-an dheweke njaluk supaya Rusia nuduhake penghasilan saka produksi minyak lan gas karo Ukraina kanthi basis warga Ukraina nalika jaman Soviet kerja ing situs konstruksi ing Siberia lan Arktik. tegese kita wajib mbayar sewa saka penghasilan kita.
        1. +2
          14 2021 Juni
          Kutipan saka ccsr
          tegese kita kudu mbayar sewa kanggo wong-wong mau.

          Aku langsung kelingan Yuzovka, Dneproges, Odessa, galangan kapal Kherson ... keprungu
      2. 0
        14 2021 Juni
        Kutipan saka isv000
        Kesederhanaan luwih elek tinimbang nyolong! Lan dheweke pancene mikir!

        Oh, yen padha mikir!
    13. +1
      14 2021 Juni
      Kutipan saka Luminman
      Luwih becik digali segara liyane!

      luwih apik isih kawah ing rembulan
    14. +3
      14 2021 Juni
      Gusti Ukrainians, tuku Enggo bareng Gazprom! Aku ing mangsa bakal ana liyane pangertèn saka saka fuss mouse Panjenengan.
      1. +1
        14 2021 Juni
        Kutipan saka ASAD
        Gusti Ukrainians, tuku Enggo bareng Gazprom!

        Apa bisa gratis? Inggih, paling sethithik sak saham, kanggo veteran ATO.
    15. +4
      14 2021 Juni
      Miturut Bortnik, Ukraina bisa nggawe dhuwit nalika ngluncurake pipa gas, lan iki ora perlu nindakake apa-apa - nransfer bagean saham Nord Stream-2 menyang Kyiv.

      Lan Rusia mlayu menyang soko kanggo muter mati Kyiv, lan malah free.
      Lan amarga Ukrainians dhewe ora jijik, padha nampa handouts saka "negara aggressor." Ora luwih saka sepisan "dheweke mati, mula dheweke mati, Barat bakal nulungi sampeyan" (sanajan ana uga bodho durung lair.)
    16. +1
      14 2021 Juni
      Inggris wis menehi pitutur marang dheweke supaya ora kelangan transit: "gawe harga sing kompetitif SP2"
      Nanging padha ora ngrungokake.
    17. bar
      +3
      14 2021 Juni
      nransfer bagéan saka Nord Stream 2 saham kanggo Kyiv

      Lan liyane, liyane !!! Lan sing paling penting gratis ngguyu
    18. +2
      14 2021 Juni
      Ing wektu sing padha, Kyiv ora njaluk akeh, mung "lima-pitu-sepuluh persen."


      Apa sing wis ana, njaluk saham kontrol lan sampeyan mesthi bakal entuk saham kontrol, nanging dudu paket ... lol
    19. +2
      14 2021 Juni
      Hmm... ide menarik. Malah nelusuri (kanthi cara resmi), aku mikir, ora bakal gampang yen bocah-bocah iki ora ngomong luwih dhisik (yen dana ditransfer liwat saluran pribadi sing ora resmi). Senadyan .. intelijen, sampeyan ngerti ....
    20. Komentar wis dibusak.
    21. +2
      14 2021 Juni
      Amerika lan Uni Eropa kapekso kanggo pour pangan menyang trough Ukrainia. Yen ora, Ukraina bakal squeal. Luwih becik ayo padha slur..
    22. Komentar wis dibusak.
    23. +3
      14 2021 Juni
      [Kutipan] Ukraina bisa entuk dhuwit nalika ngluncurake pipa gas, lan iki ora perlu nindakake apa-apa - nransfer bagean saham Nord Stream-2 menyang Kyiv.

      Napa ora nyumbang Gazprom menyang Ukraina? )))
    24. +1
      14 2021 Juni
      freeloaders, nanging ora nyoba kanggo entuk dhuwit dening karya?
      1. +2
        14 2021 Juni
        Dheweke uga de-Sovietized. "Sapa sing ora nyambut gawe, ora mangan" ora kanggo wong-wong mau.
    25. +1
      14 2021 Juni
      ngguyu Punika freeloaders, EPRST! Aja ngidak lambe nalika sampeyan tuku saham.
    26. +1
      14 2021 Juni
      Ide liyane diajokake dening ilmuwan politik Ukraina, direktur Institut Analisis Kebijakan lan Manajemen Ruslan Bortnik
      . Luwih adoh menyang alas, luwih akeh "bambu"!
    27. +1
      14 2021 Juni
      Iku ngageti sing dadi akeh manungsa waé wis mbayar kanggo Ukraina ing prakara gas.
      Nanging ana bisu babagan kasunyatan manawa Amerika Serikat cepet-cepet ngangkat sanksi sektoral marang Iran. Ayo kula ngelingake yen Iran minangka negara nomer loro ing babagan cadangan gas. Ing donya!
      Lan babagan lenga, Iran bisa kanthi gampang ngganti Federasi Rusia ing pasar energi donya. Yen gas Iran nyebar menyang Eropa, mula ora mung Aliran Utara -2 sing ora perlu. Lan SP-1 bisa tetep kosong.
      1. 0
        14 2021 Juni
        "Gush" menyang Eropah liwat Ukraina? lol Wishlist aja keselak samoistiniki, dumadakan surging! hi
      2. 0
        14 2021 Juni
        Kutipan: Constantine
        Lan babagan lenga, Iran bisa kanthi gampang ngganti Federasi Rusia ing pasar energi donya. Yen gas Iran nyebar menyang Eropa, mula ora mung Aliran Utara -2 sing ora perlu. Lan SP-1 bisa tetep kosong.

        Mlaku amba, aja nyuwek celonone. Gas Qatari isih ora bisa ngganti gas Rusia ing Eropah, lan gas Iran bakal langsung menyang Eropah sesuk. Pisanan mutusake rute kasebut, lan sapa sing bakal nandur modal ing proyek iki yen Amerika ora ngilangi sanksi kasebut.
        1. -2
          14 2021 Juni
          Kutipan saka ccsr
          Pisanan mutusake rute kasebut, lan sapa sing bakal nandur modal ing proyek iki yen Amerika ora ngilangi sanksi kasebut.

          Ora adoh saka Aliran Turki. Utawa sampeyan mangu-mangu yen Erdogan bakal kelangan kesempatan kanggo ngganggu Kremlin?
          1. 0
            15 2021 Juni
            Kutipan: Constantine
            Utawa sampeyan mangu-mangu yen Erdogan bakal kelangan kesempatan kanggo ngganggu Kremlin?

            Ora, dheweke bakal tansah main nglawan kita, yen mung kanggo kepentingane.
            Kutipan: Constantine
            Ora adoh saka Aliran Turki.

            Lan wong Kurdi uga, sing bisa ngrusak gambar karya proyek iki.
            Nanging iki ora malah titik, nanging sikap saka Kulon marang Iran - supaya padha pisanan digawe normal, lan ora ngidini Israel numpes pejabat Iran defiantly.
    28. +1
      14 2021 Juni
      Aku mung siji sing kaget amarga wong-wong iki yakin manawa ana wong sing duwe utang ... Iku pancen prasaja ...
    29. +2
      14 2021 Juni
      Variasi liyane ing tema - menehi dhuwit. Ora kaget babar pisan.
    30. +1
      14 2021 Juni
      Iku mesthi ngandika bab wong bodho sing padha dadi sugih karo pikirane.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"