Putin mangsuli pitakon apa sing bakal ditindakake Rusia yen tentara China nyerang Taiwan

128

Vladimir Putin menehi wawancara utama menyang outlet media utama Amerika kanggo pisanan wiwit taun 2018. Media iki minangka saluran NBC. Wawancara kasebut metu sawetara dina sadurunge rapat Vladimir Putin karo Joseph Biden ing Jenewa. Ing babagan iki, wawancara karo pimpinan Rusia bisa dianggep minangka prolog kanggo rapat iki lan pesen kanggo kepala negara Amerika.

Wartawan Amerika ing obrolan karo Vladimir Putin kasengsem ing macem-macem masalah. Antarane wong-wong mau ana pitakonan babagan hubungan Rusia karo China. Luwih tepate, sawetara pitakonan. Wartawan NBC Cyrus Simmons kasengsem kenapa Rusia saiki luwih cedhak karo China tinimbang ing Kulon? Uga, wartawan Amerika takon marang Vladimir Putin apa sing bakal ditindakake Rusia yen PLA (Tentara Pembebasan Rakyat China) nyerang Taiwan.



Presiden Rusia, sing nuduhake kebingungan sing jelas babagan pitakonan kasebut, nyathet kepiye interlocutor entuk informasi manawa tentara China bakal nyerang Taiwan.

Vladimir Putin dikutip dening layanan pers Kremlin:

Apa sampeyan ngerti babagan rencana China kanggo ngrampungake masalah Taiwan kanthi cara militer? Aku ora ngerti apa-apa bab iki.

Miturut Vladimir Putin, nalika obrolan kasebut ing pesawat "yen mung," mula ora ana gunane kanggo menehi komentar babagan iki.

Presiden Rusia nyatakake yen China wis ngembangake hubungan karo Taiwan nganti pirang-pirang taun, lan Amerika Serikat duwe penilaian dhewe babagan iki, lan China duwe dhewe.

Obrolan kasebut uga dadi sebabe Moskow ora ngritik China amarga "nindas wong Uighur" lan nyatane "sejuta wakil warga negara iki ing China ana ing kamp konsentrasi." Presiden Rusia, njawab pitakonan iki, nyathet yen dheweke ketemu karo wong Uyghur, lan ing antarane wong-wong mau ana akeh sing ndhukung kabijakan Beijing.

Simmons ndemek topik latihan militer. Utamane, dheweke takon marang Putin yen "ana prentah kanggo mundur pasukan saka wilayah Ukraina." Kanggo iki, Presiden Rusia mangsuli manawa pasukan Rusia nindakake latihan ing wilayahe, ora kaya Amerika Serikat, sing tentara nindakake latihan ewonan kilometer saka watese, kalebu ing Eropa Timur - cedhak karo wates Federasi Rusia. .

Perlu dicathet yen presiden AS ora gelem menehi wawancara marang media Rusia sadurunge ketemu karo Vladimir Putin ing Swiss. Kajaba iku, pamrentah Biden ujar manawa pemilik Gedung Putih saiki ora bakal melu konferensi pers gabungan babagan asil (rapat).
  • situs web Presiden Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

128 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 36
    14 2021 Juni
    Miturut Vladimir Putin, nalika obrolan kasebut ing pesawat "yen mung," mula ora ana gunane kanggo menehi komentar babagan iki.
    Apa maneh sing bisa dadi jawaban sing ala?
    Sing tengen supaya kabeh plans lan lay metu?
    Ora ana otak yen Rusia bakal ngadeg ing pinggir lan nyatakake keprihatinan.
    Ayo kasur nyoba perang karo China liwat Taiwan.
    Nanging dheweke uga mung pas karo tembung ...
    1. + 49
      14 2021 Juni
      Kutipan saka: Victor_B
      Miturut Vladimir Putin, nalika obrolan kasebut ing pesawat "yen mung," mula ora ana gunane kanggo menehi komentar babagan iki.
      Apa maneh sing bisa dadi jawaban sing ala?
      Sing tengen supaya kabeh plans lan lay metu?

      Yen sampeyan tumindak kanthi gaya "pitakonan bodho - jawaban bodho", sampeyan bisa mangsuli kaya ... kita ora nganggep skenario iki, kita ngembangake rencana aksi yen ana serangan Jerman ing Amerika Serikat.
      1. + 31
        14 2021 Juni
        .... pemilik Gedung Putih ora bakal melu konferensi pers gabungan. ...
        lol wassat lan iku cetha kok ---- dumadakan nggawe leladen? dumadakan ngomong sing absurd? Utawa bakal sway? Sadurunge saben wong.
        1. -68
          14 2021 Juni
          dumadakan ngomong sing absurd? Utawa ngayun

          Apa sampeyan yakin babagan Putin?
          1. + 22
            14 2021 Juni
            Quote: metu saka pakulinan
            dumadakan ngomong sing absurd? Utawa ngayun
            Apa sampeyan yakin babagan Putin?
            lan kepiye Putin? ----- sing duwe Gedung Putih, sing diomongake administrasi Biden? ngguyu Iki pungkasan artikel --- maca.
            1. + 33
              14 2021 Juni
              Hmm...
              Putin ora tau wedi karo wartawan. Malah provokator langsung.
              Apa mbandhingaké favorably karo PALING saka politisi sing koordinasi pitakonan lan jawaban saka kuwi "wawancara" ing advance.
              1. + 10
                15 2021 Juni
                Putin ora tau wedi karo wartawan.


                Ya, aku bisa melu debat sadurunge pemilihan presiden ... Apa ana liyane?
              2. +4
                15 2021 Juni
                Apa mbandhingaké favorably karo PALING saka politisi sing koordinasi pitakonan lan jawaban saka kuwi "wawancara" ing advance.
                Ora ana sing nggumunake. "Pemimpin Barat" mung dadi boneka ing tangan taipan finansial. Ora maneh. Mulane, dheweke kudu koordinasi saben tembung karo pemilik.
            2. + 17
              14 2021 Juni
              Wawancara NBC Putin minangka tambahan gedhe kanggo Putin. Utamane sawise nolak wawancara lan konferensi pers pungkasan dening Biden. Kajaba, mesthine, Amerika mbaleni wawancara kasebut lan nyalahake komentar kasebut. Padha gedhe ing!
              1. +5
                14 2021 Juni
                Kutipan: Vladimir Mashkov
                Kajaba, mesthine, Amerika mbaleni wawancara kasebut lan nyalahake komentar kasebut. Padha gedhe ing!

                Apa sebabe padha diwawancarai? Saiki dheweke bakal dipasang ing panjaluk sing dibayar, lan ... santai ing pesisir.
                1. +4
                  14 2021 Juni
                  Quote: cetha
                  Apa sebabe padha diwawancarai? Saiki dheweke bakal dipasang ing panjaluk sing dibayar, lan ... santai ing pesisir.

                  Aku guess GDP duwe wong sing kasebut kanthi teliti ngawasi kahanan lan banjur хорошо, minangka bisa, bakal nglengkapi apa wis ngandika. lol
                  1. + 17
                    15 2021 Juni
                    Kutipan: Vladimir Mashkov
                    Quote: cetha
                    Apa sebabe padha diwawancarai? Saiki dheweke bakal dipasang ing panjaluk sing dibayar, lan ... santai ing pesisir.

                    Aku guess GDP duwe wong sing kasebut kanthi teliti ngawasi kahanan lan banjur хорошо, minangka bisa, bakal nglengkapi apa wis ngandika. lol

                    Aku pengen. Nanging, ndeleng carane "wajah enom Rusia" saka gay lengkap diundang menyang forum ekonomi internasional ing St. Nyuwun
                    1. -6
                      15 2021 Juni
                      Quote: cetha
                      Aku pengen. Nanging, ndeleng carane "wajah enom Rusia" saka gay lengkap diundang menyang forum ekonomi internasional ing St.

                      Lan apa, Milokhin saka tim Putin? Kaget. Ora ngerti! Lan muter hoki? ngguyu ngguyu
                      1. +3
                        15 2021 Juni
                        Nah, panitia aksi iki mesthi saka tim. Takon Gref, supaya dheweke dhewe bakal ngomong sing paling bingung kabeh bingung. Sampeyan ora bisa nolak iki. Senajan ch.m.o iki ora muter Hockey, iku uga dadi wakil saka tim.
                        Umumé, kahanan karo "wajah enom Rusia" katon kaya nalika Caligula nggawa jaran menyang Senat ... Padha dipped kabeh negara ing telek. Ora ana apa-apa, tahan, nguntal asor iki.
                      2. +5
                        15 2021 Juni
                        Kutipan saka volodimer
                        Senajan ch.m.o iki ora muter Hockey, iku uga dadi wakil saka tim.

                        Bravo! Sampeyan duwe logika sing apik banget: amarga ana wong sing ngundang wong aneh, mula Putin mesthi disalahake! Nang endi wae wis kedadeyan ... Ah, wah, iki: "Yen udan utawa udan es, iku salah Putin!" Apa sampeyan ora bisa nemokake yen sengit wong! Tansah nonton! ngguyu
                      3. -1
                        15 2021 Juni
                        Ing endi aku nyebutake manawa Putin sing disalahake? "nanging kaya mangkono iku, sing uga dadi wakil saka tim." Iki dudu tuduhan, nanging pernyataan kasunyatan.
                        Ya, Putin ora ngundang, nanging yen ora bisa utawa ora pengin ngepung wakil sing semangat banget. sawijining tim kaya Gref (ana artikel babagan hubungan antarane Sberbank lan ch.m.o. ing VO) banjur ...
                        Maneh kita teka ing crita bab "tsar apik lan boyars ala."
                        Dheweke ngumumake ing tingkat negara prioritas nilai kulawarga tradisional lan larangan propaganda LGBT. Sapa sing kita duwe njamin?
                        Lan ya, pranyata dheweke sing disalahake. Kinerja sing ora apik saka tugas sing dianggep.
                        Apa sing nggawe sampeyan mikir yen aku sengit karo wong liya? Aku mung ora ngerteni Ch.m.o.shnik minangka wong, gething ora mungkin ing kene. Luwih, aku mung ora seneng Putin, ana kakehan ngapusi, nanging ora cukup kanggo gething. Punika Gref, mbok menawa ya.
                        Mesthine, aku bakal terus mirsani, nanging Vladimir, aku bakal ngomong sampeyan ora cukup kritis kanggo ngevaluasi GDP. hi
                      4. +4
                        15 2021 Juni
                        Kutipan saka volodimer
                        Sampeyan ora cukup kritis babagan GDP.

                        Sampeyan salah. Aku kritis ngevaluasi loro Putin lan Iosif Vissarionovich, lan urip ing umum. Ora ana wong sing sampurna! Yen wong katon sampurna, sampeyan mung ora ngerti dheweke. Nanging sampeyan kudu ngevaluasi wong kaya dewa Mesir Osiris: nimbang sing ala lan sing apik. Lan ora ana pilihan pribadi! Lan kekuwatan apa wae yaiku jumlah gedhe beda wong lan pimpinan mung siji (sanajan utama).
                      5. +2
                        15 2021 Juni
                        Ya, mbok menawa kita loro-lorone salah nganggep pendekatan siji liyane babagan masalah iki. Ikhlas.
                      6. +3
                        15 2021 Juni
                        Tansah nonton!
                        Lan kucing nilar anak kucing, Putin sing kudu disalahake kanggo iki !!!!!! ngguyu
                        Komentator nulis komentar - Putin bisik ing kuping !!! (Ngerti dhewe) basa
                        Aku mikir Biden: Bir mabuk nganti ngisor - iki anggur Biden! Ya, ora kabeh padha karo Putin.
              2. 0
                15 2021 Juni
                Kajaba, mesthine, Amerika mbaleni wawancara kasebut lan nyalahake komentar kasebut. Padha gedhe ing!
                Yen censorship ngeculake. Lan yen dheweke ora ngeculake, dheweke mung ora bakal nuduhake utawa bakal nyalahke. Nanging kanggo ngapusi lan "ngomong" sampeyan bisa. Akreditasi dicabut lan kabeh.
          2. +9
            14 2021 Juni
            Putin dudu pemilik Gedung Putih ...
          3. 0
            14 2021 Juni
            Apa sampeyan "kebiasaan"?
            1. -1
              14 2021 Juni
              Aku njaluk ngapura kanggo pitakonan bodho, Aku panginten. Nyampur omah putih. sad
              1. + 10
                14 2021 Juni
                Quote: metu saka pakulinan
                Omah putih campur

                Apa Kremlin wis dicet maneh putih? belay
                1. 0
                  15 2021 Juni
                  Kok dicet putih? Ing Rusia, wis ana kremlins watu putih. Contone, ing Kazan!
                  1. 0
                    15 2021 Juni
                    Kutipan saka AKuzenka
                    Ing Rusia, wis ana kremlins watu putih. Contone, ing Kazan!

                    Apa Putin miwiti kantor ing Kazan Kremlin? Kayane babagan Putin lan Biden
        2. 0
          15 2021 Juni
          Mulane kaleng ora mangsuli wartawan, wedi disgrace, lan PDB ana ing lingkungan asline.
      2. +9
        14 2021 Juni
        Kutipan: 1976AG
        kita ngembangake rencana tumindak yen ana serangan Jerman ing Amerika Serikat.

        Lan umume, takon, kenapa triad Cina ora nyenengake sampeyan? Wong lanang normal, demokrat kaya sampeyan. :)))
      3. +5
        14 2021 Juni
        Kutipan: 1976AG
        rencana tumindak ing acara saka serangan Jerman ing Amerika Serikat.

        .. amarga sanksi AS ing proyek SP-3!
      4. +8
        14 2021 Juni
        Kutipan: 1976AG
        "pitakonan bodho - jawaban bodho"

        Sial, pira tingkat intelektual politisi lan wartawan Barat wis mudhun. Aku ora bisa ngomong sing upsets kula, nanging kasunyatan iku kasunyatan. Sampeyan, sial, mesthine dadi profesional. Lan ing kene kabeh dadi kikuk, sanajan Demyan Poor katon kaya propagandis sing duwe bakat.
      5. 0
        15 2021 Juni
        Kutipan: 1976AG
        kita ngembangake rencana tumindak yen ana serangan Jerman ing Amerika Serikat.

        utawa "serangan ekonomi bertahap ing ekonomi EU dening SGA, ngiring dening penyitaan pseudo-tuku saka tanah kang proteges saka kemungkinan aggressor padha nominasi lan tetep ing badan governing (highly kaya)".
    2. -11
      14 2021 Juni
      Kutipan saka: Victor_B
      Nanging dheweke uga mung pas karo tembung ...

      Yen Biden ora cocog, utawa luwih elek, ora cocog kanggo ngrebut maneh kabeh, ahem, impen Taiwan kanggo wong Tionghoa, mula bakal njamin administrasi Republik lan Kongres kanggo limang siklus sabanjure. Sayange Taiwan.
      1. +6
        15 2021 Juni
        Quote: Nagant
        Sayange Taiwan.

        Inggih, kula nyuwun pangapunten dhumateng para kru kapal tanker Tuapse, lan wong Thai paling ora bisa mati bebarengan.
        1. +1
          15 2021 Juni
          Kutipan saka lisiy prapor
          Quote: Nagant
          Sayange Taiwan.

          Inggih, kula nyuwun pangapunten dhumateng para kru kapal tanker Tuapse, lan wong Thai paling ora bisa mati bebarengan.

          Namesake, wong Thai manggon ing Thailand, nanging iki isih wong Taiwan. Aja kaya Biden lan mbingungake Suriah karo Libya, utawa Bush Jr karo Austria lan Australia. Yen ora, kita bakal mudhun menyang level Jen Psaki sing ditresnani. ngguyu
          Referensi kanggo sejarah jelas. Kanggo plus iki.
          1. 0
            16 2021 Juni
            ATP, Aku mung dipandu dening kasunyatan sing Vanessa May Thai, lan dheweke saka Formosa
      2. +1
        15 2021 Juni
        Quote: Nagant
        Kutipan saka: Victor_B
        Nanging dheweke uga mung pas karo tembung ...

        Yen Biden ora cocog, utawa luwih elek, ora cocog kanggo ngrebut maneh kabeh, ahem, impen Taiwan kanggo wong Tionghoa, mula bakal njamin administrasi Republik lan Kongres kanggo limang siklus sabanjure. Sayange Taiwan.

        Maskapai pesawat wis mlaku menyang Korea Lor ... Banjur amarga sawetara alasan dheweke cepet bali maneh ..
        Perang karo China - tanpa senjata nuklir - ora mungkin, kanggo China, iki uga masalah sing penting banget. .
        Lan kabeh iki ala banget kanggo kita, sanajan masalah kasebut ora ana senjata nuklir. Kita banget diikat ing loro-lorone
    3. + 13
      14 2021 Juni
      Kajaba iku, pamrentah Biden ujar manawa pemilik Gedung Putih saiki ora bakal melu konferensi pers gabungan babagan asil (rapat).

      Iku bakal menarik banget. Aku ora wedi karo kita, Putin wis mangsuli kaping pirang-pirang marang wartawan Barat, lan dheweke mlayu kanthi malu, ora entuk tembung sing dikarepake saka dheweke ...

      Nanging Biden luwih ringkih babagan iki. Aku elinga episode saka kampanye Pemilu, kang meh tak menyang perang kanggo kritik sethitik. Dheweke dadi bingung ing pirang-pirang cara ...

      Kajaba iku, ngomong sing bener iku gampang lan nyenengake. Putin pancen angel mbantah. Ya, luwih gampang nyopir Biden babagan kabijakan duplikat Amerika!
    4. + 18
      14 2021 Juni
      Sing nggawe leladen katon "kuwatir" babagan Uyghur.
      1. +2
        14 2021 Juni
        Nah, contone nasionalisme sing apik banget ing Kazakhstan. Conto carane dheweke nganggep wong kafir ing China. China wis nyatakake wilayah Kazakhstan dadi duweke. Ayo padha mikir apa bisa tetep merdika tanpa Rusia.
    5. +6
      14 2021 Juni
      Utamane, dheweke takon marang Putin yen "ana prentah kanggo mundur pasukan saka wilayah Ukraina."
      Ing endi kreativitas sampeyan, media demokratis bodho? Iki minangka pitakonan provokatif sing wis suwe diretas, kayata: "Apa sampeyan isih ngalahake tahanan ing polisi?"
      Sembarang jawaban wis flipped ing sih.
    6. -2
      15 2021 Juni
      Apa wartawan kasur, kanthi panyuwunan psaki, ngelingake sampeyan babagan sikap PDB marang provokasi pasukan angkatan laut Belarus?))
    7. +1
      15 2021 Juni
      Lha iki dudu wartawan, iki mung cangkeme panguwasa AS, jurnalisme ing AS wis mati.
    8. 0
      16 2021 Juni
      komentar.
      Apa maneh sing bisa dadi jawaban sing ala?

      Dhèwèké tau njawab pitakonan iki awujud pasemon Cina nglawan macan lan kethek ing wit Natal.... ngguyu
  2. +6
    14 2021 Juni
    Miturut Vladimir Putin, nalika obrolan kasebut ing pesawat "yen mung," mula ora ana gunane kanggo menehi komentar babagan iki.
    . Secara khusus lan cetha....menawi wonten ingkang mboten ngertos, menika pitakenan kangge ... tiyang sepuh. Kok padha gawe kaya ngono.
    1. +2
      14 2021 Juni
      Miturut pendapatku, takon kaya ngono lan ngetung jawaban sing bener ---- mung bodho.
      1. +5
        14 2021 Juni
        Pitakonan iku pitakonan saka regejegan .... apa kita peduli karo Taiwan? Ana pertandhingan kutha cilik, sing dermocrats sing terus-terusan macet lan ....
        ing umum, ora menarik.
        1. +4
          14 2021 Juni
          AS ora pengin rapprochement antarane Rusia lan China. Mbokmenawa, dheweke kepengin ngowahi jawaban kanggo kapentingane Nyuwun recourse Dadi?
          1. +2
            14 2021 Juni
            Stripes tansah pengin soko lan tansah mung ing kapentingan. Kuwi dudu kabar.
            Kita uga pengin tentrem ing donya ... iku ora akeh yen sampeyan ndeleng iku.
    2. +5
      15 2021 Juni
      Kutipan saka roket757
      Miturut Vladimir Putin, nalika obrolan kasebut ing pesawat "yen mung," mula ora ana gunane kanggo menehi komentar babagan iki.
      . Secara khusus lan cetha....menawi wonten ingkang mboten ngertos, menika pitakenan kangge ... tiyang sepuh. Kok padha gawe kaya ngono.


      Inggih, dheweke goyang-goyang majalah iki nganggo irunge lan nyopot telek dhewe ...
      1. +2
        15 2021 Juni
        Wartawan, umume, ora kaya ... wong lanang squeamish sing ora bakal digawa, ora bakal diomongake.
        Transportasi lan bakal diwenehi minangka atasan marang wong-wong mau.
        Iki diarani "kabijakan editorial" lan mung sawetara sing bakal nglawan. Ala, ala, saiki mung dadi.
        1. +3
          15 2021 Juni
          Iki bener, nanging wawancara direkam, utamane karo wong pisanan, lan yen ana sing distort sajrone publikasi, paling apik, dheweke ora bakal diidini menyang awak maneh ...
          1. +2
            15 2021 Juni
            Bakal ana "masalah terjemahan" ....
            1. +4
              15 2021 Juni
              Nanging mung banjur ora ana maneh sing bisa diterjemahake ... ya
              1. +2
                15 2021 Juni
                Kutipan saka cniza
                Nanging mung banjur ora ana maneh sing bisa diterjemahake ... ya

                Aku inget ekspresi----Iku beda utawa panjelasan kuwi ---Tembung-tembung iki dijupuk saka konteks!. Dheweke bakal nemokake carane nggawe pasuryan sing apik ing game sing ala.
                1. +3
                  15 2021 Juni
                  Ayo padha golek, aku mbaleni, nanging dheweke ora bakal menehi wawancara maneh, bisa uga kelangan kerja, iki garis sing apik banget ...
              2. +2
                15 2021 Juni
                Umume politisi seneng, kudu ngomong, mangsuli pitakon ... iku tugase.
                1. +2
                  15 2021 Juni
                  Ya, kabeh wong seneng promosi, ora tanggung jawab kanggo tembunge ...
                  1. +1
                    15 2021 Juni
                    Tanggung jawab kanggo .... tembung, iku topik liyane.
        2. +3
          15 2021 Juni
          Kutipan saka roket757
          Jurnalis, ...... ojo ... cengeng cah, ojo digendong, ORA Ono omongan maneh ......... Iki jenenge "kebijakan editorial" lan mung sawetara. resiko arep nglawan. Ala, ala, saiki mung dadi.
          iku diarani, paling tuwa kaloro! iki nyuda tanggung jawab sosial.
          1. +1
            15 2021 Juni
            Ya, kabeh mau dituku nganggo giblet ... kanthi cara siji utawa liyane.
            1. +1
              15 2021 Juni
              Kutipan saka roket757
              Ya, kabeh mau dituku nganggo giblet ... kanthi cara siji utawa liyane.

              Ya, padha nulis apa sing didhawuhake. Kahanan kita uga dudu sing paling apik, ana sing luwih liberal ... Nanging ---- saiki dheweke nemtokake negatif lan iki apik.
              1. +1
                15 2021 Juni
                Sampeyan ora bisa nutupi ruang informasi kanthi lengkap. Sapa sing nggoleki mesthi bakal nemokake.
  3. + 14
    14 2021 Juni
    Kanggo Biden, ora gelem takon karo wartawan Rusia wis dadi kerugian. Putin bakal mangsuli pitakon saka Amerika ing konferensi pers. Ora preduli kepiye Biden nemokake awake dhewe karo ruangan kosong!
  4. +9
    14 2021 Juni
    Pitakonan aneh - jawaban sing disaring. Ing kahanan nalika aliansi militer antarane Federasi Rusia lan RRC durung resmi, yen ana serangan ing Taiwan, Federasi Rusia bisa nindakake apa wae, amarga kertu kasebut tiba, kaya sing diucapake. Sanadyan mangkono - yen ana serangan RRC ing Taiwan, mesthine kabeh bakal cepet banget nganti pasukan njaba mung kudu nyebar tangan lan ngomong telek nganggo gaya "Wah! Apes!" . Ora ketompo carane ala hubungan kita karo Kulon - sepisan maneh harnessing kanggo sawetara pihak ing kedadean konflik donya YEN ana malah sethitik kesempatan kanggo ngindhari partisipasi iki - iki idea ala banget. Dadi urusan RRC iku urusane RRC.
    1. +3
      14 2021 Juni
      sepisan maneh sabuk kanggo sawetara pihak yen ana konflik donya
      Yen perang antarane AS lan China diwiwiti, mula ora ana sing bakal ninggalake Rusia.
      1. + 11
        14 2021 Juni
        Rusia dhewe kudu ninggalake ing kasus iki. Negara kita mung ora bakal nandhang pukulan demografi liyane, uga pemugaran industri sing rusak. Ana sing bakal mulihake.
        Kita menang maneh ing abad kaping 20 - Perang Donya I nyebabake revolusi lan perang sipil, Perang Donya II nundha standar urip sing luwih utawa kurang normal ing negara kasebut sajrone 30 taun lan biaya 20 yuta wong sehat lan enom kanggo bagean paling. Kita duwe senjata sing cukup supaya kanca-kanca utawa mungsuh kita ora pengin tanah kita - kita butuh netral kaya Swiss utawa Swedia utawa Turki ing BB2, sing diarani "netralitas bersenjata" ing konflik utama. Mung ing kasus iki kita bakal wadi minangka negara.
        1. +4
          14 2021 Juni
          Aku ora mbantah keuntungan netralitas. Nanging sapa sing bakal ngidini Rusia tetep netral? Roti sing kuat dudu panacea; utamane nganggep cara perang anyar (robot, rekayasa genetika), lan uga sing lawas (main karo tanggane kaya Ukraina; nguatake konflik nasional/agama internal, lsp).
          1. +4
            15 2021 Juni
            Lan iki minangka pitakonan sing kudu kita kuwatir saiki - mandheg, ngalusake, nganyari arsitektur CIS, lsp. Ekonomi kita wis dadi longgar lan ora sehat, kita ora munggah ing batch global. Nanging, kita terus ajeg menehi jancok utawa ngasilake ketegangan, ora menehi kontribusi kanggo solusi diplomatik kanggo masalah sing wis suwe utawa nutup masalah anyar. Kita luwih kasengsem ing Sudan utawa Suriah. Yen kita terus baris iki lan luwih - banjur ya, kita ora bakal ngindhari partisipasi ing WW3, utawa sumber akeh masalah ing wates.
    2. 0
      14 2021 Juni
      Apa sampeyan nemokake aneh babagan pitakonan kasebut?
      Pitakonan umum kanggo politisi babagan perkembangan kahanan politik.
      Jawaban standar yaiku kita kanggo resolusi tentrem saka perselisihan kasebut!
      Kok ora, kuwi pitakonane....
      1. +3
        14 2021 Juni
        Pitakonan kasebut aneh amarga diarani "mimpin" utawa dudu pitakonan - nanging teknik sing diarani "kontrol refleksif". Saka seri "kapan Federasi Rusia bakal mundur pasukane saka Ukraina?" utawa "Pinten sampeyan mbayar kanggo ngganggu pemilihan AS?" uga, utawa soko sing. Punapa mawon wangsulan ingkang dipunwangsuli, wangsulanipun boten narik kawigatosanipun tiyang ingkang ngrumaosi, ingkang penting piyambakipun kedah melu proses wawancara lan reaksi dhateng pitakenan. Nilai kabeh iki cedhak nol, amarga pitakonan biasane ora ana gunane, lan interviewer mangerténi ing advance apa sing bakal dijawab, lan PDB ora bakal ngomong apa-apa bab regane, mung amarga ngandika soko terkenal ing asas kurang lan kurang.
        Pranyata kaya wawancara, nanging nyatane jenis imitasi, sing loro-lorone mung digunakake ing konfrontasi agitprop.
        1. +1
          14 2021 Juni
          Apa ora kasengsem?
          Dheweke takon pitakon sing disenengi wong Amerika.
          Amerika ujar manawa dheweke bakal campur tangan kanggo Taiwan yen China nyoba solusi sing kuat - dheweke cukup kasengsem - apa sing direncanakake ing Rusia ing kasus iki?
          Semono uga wong Uyghur.
    3. 0
      14 2021 Juni
      Kutipan saka Knell Wardenheart
      Cina nyerang Taiwan

      Ukara kasebut muni aneh. Soko kaya "serangan Rusia marang Rzhev".
      Wong Amerika gampang dingerteni karo posisine - "Kita bakal terus mbantu Taiwan njaga kemampuan pertahanan diri sing cukup.". . Taiwan minangka pijakan sing ngethok pesisir China dadi loro. Dheweke kaya kuku. Kanggo RRC, mbusak "paku" iki (penyatuan maneh wilayah lan rakyat) minangka prioritas utama.
      Murni saka sudut pandang moral - China pancen bener, lan AS pancen salah .. lan malah luwih elek.
      1. +9
        15 2021 Juni
        Jujur, ora masalah yen PRC entuk kabeh iki utawa ora, lan kepiye, lan apa bakal ana "mung sabab" ing mburi - pisanan, kita nate nulungi PRC kanthi cukup, sing ditampa scammers, penghinaan, dasawarsa udan adhem, flirting karo imperialis, fouling munggah ing Afghanistan, nyolong pembangunan kita lan nyalin teknologi kita, lan liya-liyane. Kita wis cukup "sedulur" lan kanthi rekaman trek sing paling apik - yen sejarah wis mulangake apa wae (utawa mesthine wis mulang kita), mula ora ana siji gram getih Rusia sing kudu diwutahake maneh ing kamulyan "langgeng" liyane. paseduluran. Kapindho, China minangka pesaing kita ing Asia lan ing wilayah tradisional "kita". Nganti saiki, ora kabeh kita ngerti babagan iki, nanging durung sore - lan Jalan Sutra sing anyar durung entuk momentum. Yen kedadeyan kasebut, impen kita "mini EU dhewe karo Nazarbayev lan Lukashenka" bisa dilalekake. Lan babagan iki, China duwe senjata sing luwih dawa tinimbang Amerika Serikat lan kurang jijik tinimbang EU. Pungkasan, kaping telune, kudu dingerteni manawa ing tataran sejarah iki negara kita saya mudhun lan partisipasi ing sembarang penggerak kekuwatan kebak karo disintegrasi rencana sing goyah banget - Kakaisaran Ottoman, Austria-Hongaria lan Kakaisaran Rusia taun 1917 minangka saksi. saka carane ora apa nalika iku ing negara ora arep gedhe. Ayo China kanthi tenang njupuk gelar "orang-orangan paling awon" saka kita, ora ana sing kudu sedhih.
        1. -5
          15 2021 Juni
          Aku Googled jeneng pangguna sampeyan - Knell Wardenheart. Lan kabeh nistha metu. Sawetara jinis toko obat. Sapa kowe? Apa iku knell?
          1. +1
            15 2021 Juni
            terjemahan punika - Ringing saka ati Wali
            1. -3
              15 2021 Juni
              Quote: amunisi
              Sawetara jinis toko obat.

              Sing dibutuhake kanggo dibuktekake - katon kaya pena amphetamine. ya
          2. +6
            15 2021 Juni
            Aku ora tau ngetik jeneng celukan ing Google) nanging aku seneng banget karo kapentingan sing jero saka sampeyan aran
  5. +6
    14 2021 Juni
    sejuta ing kemah.. fi.. kok ora 50 yuta.. kanggo siji setengah milyar wiji China .... nbc ilang kabeh)))))
  6. +5
    14 2021 Juni
    Obrolan kasebut uga dadi sebab kenapa Moskow ora ngritik China amarga "nindas wong Uyghur" lan nyatane "sejuta wakil warga negara iki ana ing kamp konsentrasi ing China."
    Supaya Simmons takon marang Presiden Amerika Serikat, lan apa sing bakal dijawab.
    1. +1
      14 2021 Juni
      Dheweke bakal takon Psaki, lan dheweke bakal menyang kantor kanggo takon ....
  7. Bidon ora bisa melu konferensi pers. Iki bakal langsung nuduhake tingkat edan, lan mbuktekake yen dheweke edan, tegese dheweke ora bisa dadi presiden.
    1. +7
      14 2021 Juni
      Bidon ora bisa melu konferensi pers. Iki bakal langsung nuduhake tingkat edan, lan mbuktekake yen dheweke edan, tegese dheweke ora bisa dadi presiden.

      Ya, dheweke maca saka prompter kanthi kesalahan apa jenis konferensi sing dibutuhake)))
  8. -18
    14 2021 Juni
    Dheweke klelep©
  9. 0
    14 2021 Juni
    Inggih mangsuli.
  10. +5
    14 2021 Juni
    Oh, apa sing kudu ditindakake? Tuku prosesor sadurunge rega munggah.
    TS
  11. 0
    14 2021 Juni
    Biden, cangkir lawas, nuduhake kanggo nggabungake GDP.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. +6
    14 2021 Juni
    Lan apa sing dianggep Rusia babagan Taiwan lan Uighur? China duwe 1,5 milyar wong, supaya dheweke ngerti dhewe.
  14. 0
    14 2021 Juni
    GDP ayu! Aku menang perang tanpa miwiti. Judo, Nanging, Comrade Bidon! Aku ngarepake PDB ing politik domestik. hi
  15. +2
    14 2021 Juni
    Napa Solovyov ora bakal wawancara Biden? Utawa, ing nalisir, - Skabeeva?
    1. +5
      14 2021 Juni
      Dadi Bidon pissing arep menehi wawancara)
    2. +6
      14 2021 Juni
      Kutipan saka iouris
      Napa Solovyov ora bakal wawancara Biden? Utawa, ing nalisir, - Skabeeva?

      Amarga Biden malah nolak Timur Kizyakov ngguyu
  16. +3
    14 2021 Juni
    apa sing bakal ditindakake Rusia yen tentara Cina nyerang Taiwan

    Um .. Nyedhiyakake keprihatinan sing jero kanthi kecepatan PLA sing ora cukup cepet ing daratan wassat
  17. + 10
    14 2021 Juni
    Obrolan kasebut uga dadi sebab kenapa Moskow ora ngritik China amarga "nindas wong Uyghur" lan nyatane "sejuta wakil warga negara iki ana ing kamp konsentrasi ing China."
    Nanging kenapa Moskow ora ngritik Washington amarga penindasan para pendukung Trump ora jelas. Ewonan panyengkuyung Trump ana ing kamp konsentrasi mung kanggo nyoba supaya anggota kongres ketemu karo para pamilih babagan masalah nyolong pemilihan sing jelas dening Partai Demokrat. Padha tawanan politik murni, tawanan kalbu. Kenapa Putin meneng? lsp.
    1. +1
      14 2021 Juni
      kok Moscow?
      Kenapa Putin meneng?

      Nanging amarga bodho kaya kasur kanggo ndhukung sapa wae ing Rusia! Dheweke bakal padu ana ing kono luwih akeh tinimbang yen kita ndhukung salah sawijining partai.
  18. +5
    14 2021 Juni
    ... "Perlu dicathet yen Presiden Amerika Serikat nolak media Rusia" ...
    ... "Uga, administrasi Biden ujar manawa pemilik Gedung Putih saiki ora bakal melu konferensi pers gabungan" ...
    Lan iki langsung nyekseni babagan kegilaan Ibu Amerika.
    1. +2
      15 2021 Juni
      Kutipan: Retvizan 8
      Lan iki langsung nyekseni babagan kegilaan Ibu Amerika.

      Yen dideleng saka isi pitakonane wartawan Amerika marang Putin, solah bawane nalika wawancara, malah ora ketemu wartawan sing nganggo basa Rusia, media ing kono padha, edan. Aku ora ngerti carane Keir Simmons ditaksir ing Amerika Serikat, dheweke ketoke kula ing Interview piye wae langsung, lan malah bisu. ngguyu . Ana sawetara pitakonan sing wis dijawab. Lan sawetara pitakonan pancen absurd.
  19. + 13
    14 2021 Juni
    Wong Tionghoa cukup keras marang Uyghur. Kabeh dikontrol. Ing anggepan slightest mblokir akun. Penangkapan. Nggoleki. Penahanan. Dheweke bisa ditahan ing kunjara tanpa dituntut. Uighurs, teka ing sembarang provinsi China, kudu ndhaftar ing departemen polisi lokal.
    Nanging aku ora krungu bab kamp konsentrasi. Kebak kafe karo masakan Uighur. Uighur kerja ing macem-macem industri. Aku takon marang wong Tionghoa kepiye perasaane wong Uighur. Iku katon kaya kita Kaukasia. dianggep agresif. Dheweke ora ngerti mentalitas. Padha wedi.
    Kita uga kudu ngerti manawa ana aliran gedhe saka obat-obatan saka kana.
    1. +3
      14 2021 Juni
      Lan aliran gedhe teroris Islam.
  20. +4
    14 2021 Juni
    Kampanye Putin seneng nggunakake ekspresi saben dina, terjemahan sing ora dimangerteni wartawan) Hubungi liga reformasi seksual, pirembagan kanggo wong miskin, ora ana sing kudu disalahake ing pangilon yen pasuryane bengkok, wartawan bisa meh ora ndhelikake rasa bingung ing pasuryane ngguyu
  21. +2
    14 2021 Juni
    Cepet bening! Kita bakal ngganti pangenalan Crimea minangka Rusia kanggo pangenalan Taiwan minangka Cina. ngguyu
  22. +3
    14 2021 Juni
    Utamane, dheweke takon marang Putin yen "ana prentah kanggo mundur pasukan saka wilayah Ukraina"

    Kanggo menehi prentah kanggo mundur pasukan, sampeyan kudu menehi prentah kanggo nggawa wong-wong mau, kaya aku ngerti.
  23. +1
    14 2021 Juni
    Nganakake referendum mendesak ing Taiwan kanggo gabung karo Amerika Serikat.
    1. 0
      15 2021 Juni
      Nganakake referendum mendesak ing Taiwan kanggo gabung karo Amerika Serikat.


      Wau!!! Nanging corak kaya mengkono iku menarik. Amerika Serikat, mbok menawa, bakal isin adoh kaya neraka saka menyan. ngguyu Kaya iki: "Iku durung wayahe kanggo nganakake referendum." Wah, ana sing ngelingake aku babagan sejarah Rusia sing anyar.
  24. 0
    14 2021 Juni
    Pakdhe Vova kanthi sampurna mangsuli pelacur iki.
    Cetha, lan menyang titik.
    Kanggo nefig takon pitakonan provokatif lan bodho.
  25. +2
    14 2021 Juni
    Wartawan Amerika takon marang Vladimir Putin apa sing bakal ditindakake Rusia yen PLA (People's Liberation Army of China) nyerang Taiwan.
    Putin: Kodhok lawas ... Kodhok mlumpat menyang banyu ... A cipratan ing kasepen ... ____ Ora ana wong liyo ing antarane kita ... Kita kabeh sedulur ... Ing ngisor kembang sakura!
  26. +5
    15 2021 Juni
    Cyrus Simmons kasengsem kenapa Rusia saiki luwih cedhak karo China tinimbang Kulon?

    Sing nggumunake, kok dumadakan, ora ana alesan lan ora ana jinis. ngguyu
  27. +1
    15 2021 Juni
    Apa kanggo rapat karo Biden iki? Kanggo ketemu?
    Malah kasunyatan manawa Biden ora gelem melu konferensi pers bareng sawise rapat kasebut nuduhake manawa ora ana keputusan lan persetujuan sing dikarepake (sanajan perjanjian kasebut biasane ora ditindakake).
  28. +2
    15 2021 Juni
    Ya, yen mung Sleeping Joe ora turu nalika rapat ing rangkulan karo kanca-kancane Alzheimer lan Parkinson.
  29. 0
    15 2021 Juni
    "A yuta wakil warga negara iki ana ing kamp konsentrasi ing China"
    dadi aku arep takon, saka ngendi infa iki?
  30. kig
    +1
    15 2021 Juni
    Babagan mundur saka pasukan saka wilayah Ukraina.
    Punika transcript saka Interview http://prezident.org/tekst/stenogramma-intervyu-putina-amerikanskoi-telekompanii-nbc-14-06-2021.html, - link saka sumber banget informed, dening cara. Lan iki minangka upaya kanggo nemokake tembung "mundurake pasukan saka wilayah Ukraina":



    Ketoke, penulis artikel duwe sawetara transkrip liyane?
  31. -1
    15 2021 Juni
    Wartawan kuwi ... sampeyan kudu kelet ing sadawane gunung .. kanggo pitakonan provokatif! kaya-kaya .. dheweke komunikasi karo sidekick lan takon omong kosong kuwi!
  32. +1
    15 2021 Juni
    Perlu dicathet yen presiden AS ora gelem menehi wawancara marang media Rusia sadurunge ketemu karo Vladimir Putin ing Swiss.


    Dheweke mesthi setuju, nanging dheweke ora nglilani dheweke mlebu, supaya dheweke ora dihina ...
  33. 0
    15 2021 Juni
    Dheweke ora ngomong apa-apa. Intine bener, ora perlu ngrusak hubungan sadurunge rapat. Kartu trump utama bisa dilebokake ing ngarepe "Joe ngantuk" lan media.
  34. 0
    15 2021 Juni
    "Presiden AS ora gelem wawancara karo media Rusia sadurunge ketemu karo Vladimir Putin ing Swiss. Kajaba iku, administrasi Biden ujar manawa pemilik saiki Gedung Putih ora bakal melu ing konferensi pers gabungan sawise sawijining (patemon) asil[i][/i]"...

    Cetha langsung yen ora bakal ana asil positif saka rapat iki ... Lan, terus terang, apa Putin lan Rusia butuh rapat INI? Ora perlu wedi yen kita bakal dicela amarga wedi rapat ... Iku bakal bener yen Rusia ora duwe wektu kanggo nglampahi dhuwit ing rapat-rapat multi-gelembung provokatif ...
  35. -1
    15 2021 Juni
    Lan apa sedhih Rusia saka kasunyatan manawa China bakal nyerang Taiwan? Ya, kajaba elektronik Taiwan bakal mundhak rega))))
  36. 0
    15 2021 Juni
    Biden nolak wartawan Rusia, dene Putin nolak wartawan Amerika. Bodho lan cendhak. Kita kudu tumindak kanthi simetris. Kapentingan wartawan kita minangka bagean saka kapentingan nasional kita, lan Biden bisa ditakoni akeh pitakonan sing ora nyenengake.
  37. 0
    15 2021 Juni
    Lan mbah Biden kanthi simetris uga menehi wawancara nalika tuwuh. MEDIA MASSA? Iku bakal nyenengake kanggo nonton video.
  38. +1
    15 2021 Juni
    Aku wonder apa pikirane sing swarming ing sirah Amérika iki? Wong lanang iku katon umure 40 taun, bisa uga kurang, kayane ora nganggo kaos kaki abang, mung dasi, nanging kesan yen dheweke wis maca buku J. Reed "Ten Days That Shook the World" dina sadurunge. lan ing pesawat uga crita G Wells "Russia in the Dark", lan saiki kamulyan saka penulis Inggris-speaking iki haunts wong. Nanging dheweke ora ngerti basa Rusia babar pisan, lan kayane dheweke ora ngerti basa Inggris. Aku kepengin weruh carane wong Amerika bakal nerjemahake ekspresi idiomatic babagan bayan, wedhus lan tanduran herbaceous Rusia sing misuwur?
  39. +1
    15 2021 Juni
    Aku nonton wawancara iki. Kanggo carane wartawan iki brazenly mimpin karo presiden kita. Kanggo shkibot, kanggo pesawat lan tiket serigala kanggo makhluk iki. Saluran TV diblokir ing tlatah Federasi Rusia.
    1. -2
      16 2021 Juni
      Aku wedi yen presiden sampeyan (aku, kaya-kaya - warga Federasi Rusia, mikir dhewe), pimpinane bakal ngomong "Ai-yay-yay"
  40. +2
    15 2021 Juni
    Yen dheweke (China) nyerang Jepang ... kita uga ora peduli.
  41. -2
    15 2021 Juni
    Keengganan Putin mung menehi jeneng Navalny wis tekan lelucon sing absurd.
    1. +1
      16 2021 Juni
      Kekuwatane Barat kolektif babagan dheweke pancen dadi guyonan.. Apa iklan maling cilik?
  42. 0
    16 2021 Juni
    Patemon loro presiden bakal dadi bersejarah yen padha setuju - Ukraina bakal dibubarake dening Rusia minangka negara yen panemu kita ancaman militer-politik bakal katon saka wilayahe mandheg
  43. -1
    16 2021 Juni
    Duh Gusti, Manungsa, sing fungsine kanggo makili rakyat, sing minangka akibat saka ekspansi kasebut wis nglestarekake luwih saka satus basa lan budaya, ngomong karo wakil saka "bangsa", sing wiwit dibentuk kanthi tumindak pembantaian paling gedhe, lan formulasi ompong kuwi? Ora, Chukhonian iki ora bakal ngaso nganti kabeh wong Rusia ngaso.
  44. 0
    16 2021 Juni
    Aku kudu takon maneh - yen sampeyan menehi wanita revolver lan masang endhog, apa sing bakal teka saka dheweke?
  45. 0
    17 2021 Juni
    Simpati kanggo pers Amer - apa ora ana wartawan sing luwih pinter!? - Aku pengin nuduhake dhewe keren, nyatane, "pea jester" !!! Kabeh ing gaya Psaki.
  46. 0
    19 2021 Juni
    jawaban padha apik kanggo reporter impudent iki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"